hepatolog
Abdurahmanov Jamal Tinovich

Symptomer

Benyt den unikke mulighed for at se yngre ud!

FULL FACE Anti-Aging Injection Facial Treatment er en komplet transformation i et besøg!

Resultatet er sparet op til 2 år!

Hvornår har du brug for en kardiologs høring?

+åndenød, svaghed, træthed

+hævelse af benene, hurtig puls, hovedpine

+brystsmerter

Ring via telefon: Ring +7 (495) 212-08-85

Hvornår har du brug for en urologs konsultation?

+Ændring i kønsorganernes udseende

+brændende i de urogenitale organer

+ubehag i underlivet, nedre ryg, perineum

+Tilstedeværelsen af ​​udledning fra urinrøret

+forandring i lugt, farve og volumen af ​​urin

Ring via telefon: Ring +7 (495) 212-08-85

Hoste, åndenød eller hvæsen i brystet?

Pulmonal undersøgelse omfatter:

+Modtagelse (undersøgelse, høring) af pulmonologen, Ph.D.

Udnyt det bedste tilbud!

Hvornår har du brug for duplex scanning af arterierne og venerne i underbenene?

+følelse af tunghed, kløe og hævelse i benene

+smerte, trætte ben

+højt blodtryk

+stillesiddende og stillesiddende livsstil, rygning

Udnyt det bedste tilbud!

Programmet for gynækologisk undersøgelse omfatter:

+Modtagelse (undersøgelse, konsultation) hos en gynækolog

+flora smear test

+tests for STI'er og humane papillomavirusinfektioner

+Ultralyd af livmoderen og appendages

Ring via telefon: Ring +7 (495) 212-08-85

Resumé af

Han tog eksamen fra Dagestan State Medical Academy.

Han forsvarede sin afhandling om "De kliniske og epidemiologiske egenskaber ved kronisk HCV-infektion i Dagestan"

Han forsvarede sin doktorsafhandling om emnet "Kliniske og morfologiske egenskaber ved kronisk hepatitis B"

Årsmøde i den europæiske sammenslutning af leversygdom (2003-2012); American Association Study Leversygdom (2009, 2010), Asian Pacific Association Study Liver (2011)

specialisering

sygdom

læge video

spørgsmål og svar

Dr. Abdurakhmanov D.T. Svar spørgsmål fra vores patienter:

Kan nogle tests gøres for at se, om alt er fint med leveren?

Der er sådanne undersøgelser, og de er ret enkle. Hvis en patient er bekymret for, at hans lever kan påvirkes på en eller anden måde, har han hørt om det, han er bange for det. Først og fremmest er det nødvendigt at studere leveren til markører af hepatitis B og C, dvs. to store vira, der fører til kronisk.

Måske er der nogle genetiske undersøgelser, der kan bestemme modtagelsen af ​​leversygdom?

Når vi taler om leverens genetiske patologi, bør vi berøre to grupper af leversygdomme, der er mindre almindelige i befolkningen: autoimmune og arvelige sygdomme. Hvis familien havde en kronisk leversygdom, eller et familiemedlem led eller døde af leversygdom.

Hvad er dine anbefalinger til forebyggelse af leversygdom?

Hvis vi taler om leversygdomme, er det selvfølgelig den primære eliminering eller minimering af risikoen for udsættelse for de vigtigste etiologiske faktorer, da hovedårsagen til kronisk leversygdom, cirrose og levercancer er hepatitisvirus - hovedsageligt hepatitis B og C-vira.

Abdurakhmanov
Jamal Tinovich

Tilfældig anmeldelse

Abdurahmanov Jamal Tinovich

Abdurahmanov Jamal Tinovich. anmeldelser

KUN rigtige anmeldelser!

Vi offentliggør kun anmeldelser modtaget fra personer, der deltog i denne læges aftale.

Doktor anmeldelser

  • Prioriterede forskningsområder og terapeutiske aktiviteter er:
    • autoimmun hepatitis;
    • kronisk viral hepatitis B, C, delta;
    • primær skleroserende cholangitis;
    • primær biliær cirrhosis;
    • alkohol, giftige, medicinske og arvelige leversygdomme (Wilson-Konovalov sygdom, hæmokromatose etc.).
  • Freiburg leveruge, Falk Symposium, Tyskland (2003)
  • "Årsmøde i Den Europæiske Forening af Leversygdom", Genève (2003)
  • "American Association Study Liver Disease" (2010)
  • "Interne sygdomme" (2006)
  • "Asian Pacific Association Study Liver" (2011)
  • Gastroenterologi (2010)

Abdurahmanov Jamal Tinovich. Hvor tager

Medinterkom

Medinterkom

Skrive online til klinikken

Medinterkom

Læge Abdurakhmanov Dzhamal Tinovich

eller ring på telefon

Efter at have sendt med dig snart
Call center specialist vil kontakte og afklare alt
spørgsmål du er interesseret i

Meget rolig læge uden panik. Jeg havde ikke et alvorligt problem, han anbefalede simpelthen, at jeg gennemfører undersøgelserne for at være rolig på alle problemer.

Jeg er meget glad, jeg kunne virkelig godt lide alt. Lægen forklarede alt for mig meget intelligent og, som det viste sig, var rigtigt.

Meget god læge, gav meget råd. Alt forklarer godt, viser at, hvordan, hvad påvirker alt er kompetent, meget høflig og god behandling. På denne læge var det muligt at gøre dyrere optagelse i forhold til andre læger. Det eneste, jeg var ikke tilfreds med, at du skal tage ekstra test, når du er på fl.

Modtagelse blev afholdt på "fem" trojkaen. Jeg kunne ikke lide det faktum, at specialisten fokuserer straks på at skrive ud mange undersøgelser, som jeg ikke har brug for. Jeg kunne ikke lide det. Yderligere spørgende: "antibiotika eller ej?", Skrev jeg stadig dem ud. Modtagelse var gennemsnitlige, forventede jeg mere. Atmosfære.

Jeg kan ikke sige noget dårligt. Jeg har kun positiv feedback. Tatiana Nikolaevna - en professionel inden for deres område. Vi har ikke undersøgt hende for det første år, det er den eneste læge, der har kunnet diagnosticere min mor. Nu behandler vi os udelukkende med hende, vi stoler på hende.

Abdurakhmanov
Jamal Tinovich

Ам Abdurakhmanov Dzhamal Tinovich - Hepatolog, 22 års erfaring. Rabat på lægeens udnævnelse! Alle anmeldelser om lægen. Optag online eller via telefon.

Professor i Institut for Terapi, Erhvervssygdomme og Pulmonologi fra første Moskva-statsmedicinske Universitet. IM Sechenov. Leder af den pedagogiske del af propedeutikuddannelsen (3 kursus af medicinsk fakultet, medicinsk og forebyggende fakultet). Han har 45 publikationer om interne sygdomme, kronisk viral hepatitis i tidsskrifterne "Klinisk medicin", "Doctor", "Russian Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive". detaljerede oplysninger om lægen

Abdurahmanov Jamal Tinovich

Agrinskaya O.V.

3 anmeldelser
hepatolog
Str. Alexander Solzhenitsyn, 5, bld. 1
Clinic "Trustmed"

Ryazantsev M.A.

3 anmeldelser
hepatolog
Str. Alexander Solzhenitsyn, 5, bld. 1
Clinic "Trustmed"

kurser

Anmeldelser (2)

Jeg udtrykker min taknemmelighed over for Jamal Tinovich for hans uddannelse og menneskehed. Han behandlede mange spørgsmål og stor spænding for hans helbred. Lægen først og fremmest forsikrede mig og tvang mig til at gennemgå yderligere undersøgelser for at sige sikkert, om der var nogen grund til at bekymre sig. I sidste ende viste det sig, at jeg forgæves rejste en panik, at alt var i orden med mig. Og alligevel er jeg glad for at jeg kontrollerede det helt, jeg var også heldig med lægen, han skræmte ikke, opfinde diagnoser for at få flere penge. Jeg var i en sådan stat, at jeg ville tro på alt. Tak for alt, nu ved jeg helt sikkert, at jeg er sund.

Mit største sundhedsproblem er en syg lever. Jeg søgte på læger før, men de foreslog ikke noget fornuftigt, problemet var som det var og forblev på plads. Jeg besluttede at finde en kvalificeret læge et sted i en privat klinik. At betale penge er ikke et spørgsmål, det vigtigste er at være sikker på, at en rigtig specialist accepterer dig og kan hjælpe. Jamal Tinovich blev sådan en læge for mig. Fra vores første bekendtskab syntes han som en højtuddannet, dyrket person. Forårsager tillid og respekt for dig selv. Han studerede mine tidligere resultater af analyser, skrev anvisninger til hvad der ellers skulle gøres, læste dokumenterne omhyggeligt og talte til mig. Lægen gav mig en præcis diagnose og hentede en behandling, der fungerer, jeg forstår, hvordan jeg føler. Snart igen for at se en læge, vil jeg med fuld tillid gå til ham. Jeg anbefaler denne hepatolog, en meget kompetent læge.

Abdurahmanov Jamal Tinovich

Professor i Institut for Terapi, Erhvervssygdomme og Pulmonologi fra første Moskva-statsmedicinske Universitet. IM Sechenov. Leder af den pedagogiske del af propedeutikuddannelsen (3 kursus af medicinsk fakultet, medicinsk og forebyggende fakultet). Han har 45 publikationer om interne sygdomme, kronisk viral hepatitis i tidsskrifterne "Klinisk medicin", "Doctor", "Russian Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive".

Omkostningerne ved optagelse - 7000 rubler.

Abdurahmanov Jamal Tinovich. anmeldelser

Vi offentliggør kun den tilbagemelding, der er modtaget fra personer, der er optaget til lægen via vores service.

Modtagelse gik godt, jeg er glad. Lægen var meget opmærksom og havde en lang tale med mig, kigget på alt og gav en kompetent konklusion. Jeg fik hvad jeg ønskede. Jeg beklager ikke, at jeg vendte mig til denne læge, meget kvalificeret, siger hun i det væsentlige. Jeg kunne godt lide alt.

Meget intelligent læge, meget opmærksomme, lyttede til alt, skrev ned alt og gav anbefalinger.

Alt passede mig, modtagelse gik godt. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål, jeg kunne godt lide holdningen, lægen gav de nødvendige anbefalinger.

Lægen er meget opmærksom, meget lydhør, intelligent, kender hans erhverv godt, har udpeget mig en undersøgelse. Gode ​​visninger tilbage.

Alt var i orden, modtagelse var normalt. Denne læge arrangerede alt for mig.

Vi nød det meget. Lægen mødte os godt og accepterede til en aftale.

Har du lavet en aftale for at se en læge på vores hjemmeside? Forlad din anmeldelse, vi sender det efter verifikation.

Abdurahmanov Jamal Tinovich

Adgang til: "Clinic Medinterkom"

Modtagelse fra - 10.000 rubler.

Professor i Institut for Terapi, Erhvervssygdomme og Pulmonologi fra første Moskva-statsmedicinske Universitet. IM Sechenov. Leder af den pedagogiske del af propedeutikuddannelsen (3 kursus af medicinsk fakultet, medicinsk og forebyggende fakultet). Han har 45 publikationer om interne sygdomme, kronisk viral hepatitis i tidsskrifterne "Klinisk medicin", "Doctor", "Russian Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive".

Abdurahmanov Jamal Tinovich

Omkostningerne ved optagelse - 10000r.

Professor i Institut for Terapi, Erhvervssygdomme og Pulmonologi fra første Moskva-statsmedicinske Universitet. IM Sechenov. Leder af den pedagogiske del af propedeutikuddannelsen (3 kursus af medicinsk fakultet, medicinsk og forebyggende fakultet). Han har 45 publikationer om interne sygdomme, kronisk viral hepatitis i tidsskrifterne "Klinisk medicin", "Doctor", "Russian Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive".

Abdurahmanov Jamal Tinovich

Professor i Institut for Terapi, Erhvervssygdomme og Pulmonologi fra første Moskva-statsmedicinske Universitet. IM Sechenov. Leder af den pedagogiske del af propedeutikuddannelsen (3 kursus af medicinsk fakultet, medicinsk og forebyggende fakultet). Han har 45 publikationer om interne sygdomme, kronisk viral hepatitis i tidsskrifterne "Klinisk medicin", "Doctor", "Russian Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive".

Udnævnelser

For at lave en aftale med en læge Abdurakhmanov Jamal Tinovich, skal du blot udfylde en simpel form ved at klikke på "Book en aftale." Lægen Abdurakhmanov Jamal Tinovich gennemfører en reception på klinikken "Clinic Medinterkom" på adressen Moskva, Tverskoy distriktet, Milutinsky per. d. 15

Hvis en forespørgsel om en rekord forlades, kontakter operatøren dig inden for 10 minutter, giver gratis professionel rådgivning og hjælper dig med at finde en passende tid til at modtage.

95% af patienterne anbefaler Abdurakhmanov Jamal Tinovich som kvalificeret specialist og var tilfredse med receptionen.

Læge Abdurakhmanov Jamal Tinovich, specialisering: hepatolog

Læge i Medicin

Erhvervserfaring over 22 år

Omkostningerne ved at modtage 10.000 rubler.

Moskva, Milutinsky per., D. 15

Metrostationer: M Kitay Gorod M Kitay Gorod M Krasnye Vorota M Kuznetsky Most Bridge m Lubyanka m Revolution Square m Sukharevskaya m Teatralnaya m Trubnaya m Turgenevskaya m Tsvetnoy Boulevard m Chistye Prudy

Professor i Institut for Terapi, Erhvervssygdomme og Pulmonologi fra første Moskva-statsmedicinske Universitet. IM Sechenov. Leder af den pedagogiske del af propedeutikuddannelsen (3 kursus af medicinsk fakultet, medicinsk og forebyggende fakultet). Han har 45 publikationer om interne sygdomme, kronisk viral hepatitis i tidsskrifterne "Klinisk medicin", "Doctor", "Russian Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive".

formation

  • Dagestan Medical Academy (1992)
  • Graduate School, Dagestan Medical Academy (1997)
  • Dagestan Medical Academy (2003)

Opfriskningskurser

"Årsmøde i Den Europæiske Forening af Leversygdom", Genève (2003)
Freiburg leveruge, Falk Symposium, Tyskland (2003)
"Interne sygdomme" (2006)
"American Association Study Liver Disease" (2010)
Gastroenterologi (2010)
"Asian Pacific Association Study Liver" (2011)

Omkostningerne ved at modtage 10.000 rubler. Tilmeld dig en læge

Doktor anmeldelser

Patimat. Evaluering - Fremragende (10/10) Dato: 2018-02-15
Lægen er meget opmærksom, meget lydhør, intelligent, kender hans erhverv godt, har udpeget mig en undersøgelse. Gode ​​visninger tilbage.

Denis. Evaluering - Fremragende (10/10) Dato: 2017-11-14
Alt var i orden, modtagelse var normalt. Denne læge arrangerede alt for mig.

Abbas. Evaluering - Fremragende (10/10) Dato: 2017-11-14
Vi nød det meget. Lægen mødte os godt og accepterede til en aftale.

Andrew. Evaluering - Fremragende (10/10) Dato: 2017-04-26
Alt passede mig, modtagelse gik godt. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål, jeg kunne godt lide holdningen, lægen gav de nødvendige anbefalinger.

Hadizhat. Evaluering - Fremragende (10/10) Dato: 2017-01-30
Meget intelligent læge, meget opmærksomme, lyttede til alt, skrev ned alt og gav anbefalinger.

Anonymt. Bedømmelsen er fremragende (10/10) Dato: 2016-11-25
Modtagelse gik godt, jeg er glad. Lægen var meget opmærksom og havde en lang tale med mig, kigget på alt og gav en kompetent konklusion. Jeg fik hvad jeg ønskede. Jeg beklager ikke, at jeg vendte mig til denne læge, meget kvalificeret, siger hun i det væsentlige. Jeg kunne godt lide alt.

Abdurahmanov Jamal Tinovich (hepatolog), lav en aftale med en læge, anmeldelser og priser

Abdurahmanov Jamal Tinovich

22 års erfaring, læge i medicinsk videnskab.

Omkostninger ved optagelse - fra 10.000

Oplysninger om lægen: Abdurakhmanov Jamal Tinovich

Professor i Institut for Terapi, Erhvervssygdomme og Pulmonologi fra første Moskva-statsmedicinske Universitet. IM Sechenov. Leder af den pedagogiske del af propedeutikuddannelsen (3 kursus af medicinsk fakultet, medicinsk og forebyggende fakultet). Han har 45 publikationer om interne sygdomme, kronisk viral hepatitis i tidsskrifterne "Klinisk medicin", "Doctor", "Russian Journal of Gastroenterology, Hepatology and Coloproctology", "Therapeutic Archive".

Lægenes tidsplan: Jamal Tinovich Abdurakhmanov

1) Tværfagligt Medicinsk Center - Medinterkom

Adresser på klinikkerne hvor lægen accepterer: Jamal Tinovich Abdurakhmanov

1) Tværfagligt Medicinsk Center - Medinterkom

I klinikken kan du få både en indledende konsultation, og du kan bestå de nødvendige indledende undersøgelser og bestå alle former for test. I klinikken er der mulighed for minimalt invasive kirurgiske procedurer, der ikke kræver dyb anæstesi og genoplivning.