Apoteket Online

Behandling

På dette websted har jeg samlet instruktioner, anmeldelser og udtalelser om forskellige medicinske produkter.

Der er ingen brugerdefinerede artikler, og omkostningerne betales af annoncenheder. Alle udtalelser, undtagen de af væsentligt interesserede personer, offentliggøres.

En certificeret farmaceuter arbejder på projektet - det er jeg selv - og jeg kan stille spørgsmål, tøv ikke med. Tak!

Prøv den nyeste reference for narkotika til 10 000 artikler med fuldtekstsøgning:

Internet Ambulance Medical Portal

Klager Rating

  1. Blodtest1455
  2. Beremennost1368
  3. Rak786
  4. Urinanalyse644
  5. Diabet590
  6. Pechen533
  7. Zhelezo529
  8. Gastrit481
  9. Kortizol474
  10. Diabetes Sukker 446
  11. Psihiatr445
  12. Opuhol432
  13. Ferritin418
  14. Allergi 403
  15. Blodsukker395
  16. Bespokoystvo388
  17. Syp387
  18. Onkologiya379
  19. Gepatit364
  20. Sliz350

Drug rating

  1. Paratsetamol382
  2. Eutiroks202
  3. L-thyroxin 186
  4. Dyufaston176
  5. Progesteron168
  6. Motilium162
  7. Glucose-E160
  8. Glyukoza160
  9. L-Ven155
  10. Glitsin150
  11. Kofein150
  12. Adrenalin148
  13. Pantogam147
  14. Tserukal143
  15. Tseftriakson142
  16. Mezaton139
  17. Dofamin137
  18. Meksidol136
  19. Koffeinnatriumbenzoat135
  20. Natriumbenzoat135

alfarekin

Fundet (167 indlæg)

Velkommen! Kan ievit øjne udvikle sig på grund af filariasis? Behandler filariasis Rusland? Er det muligt at bestå analysen på mikrofilaria i Omsk. Hvis ikke, hvor? Tak på forhånd... åben (6186 flere indlæg)

8. februar 2016 / Sergey

Vitali, jeg var hos Holtobina. hun foreskrev kun aldazol, alferekin, creon og hepadif. Aldazol betragtes som den svageste af Albendazoles, ja, så siger de.. og Wormil, næsten den stærkeste, selvom komponenterne er de samme. Selv om jeg ikke har nogen Aldazol. at se

8. februar 2016 / Vitaliy

. hvad man skal købe imod hospitalet for penge Alfarekin, som jeg kørte i en varm bil til Krivoy Rog med alle de følgevirkninger (Alfarekin kun transporteres i køleskabet), Gepadiv, Creon og andre stoffer efter. at se

8. februar 2016 / Vitaliy

. hepatoprotektorer og creoner. Alle disse præparater indeholder aminosyrer og andre mikro- og makroelementer, der fodrer ormene. Alfarekin, Propes og andre immunmodulatorer jeg stoppede stabbing, da forskere ikke har bevist deres handling i Ukraine alene. at se

8. februar 2016 / Sergey

. inden for 10 dage, derefter 10 dage og efter 10 dage igen, 2 tons om dagen i 10 dage. forbi denne alfarekin, creon og hepadif. men som det viste sig senere i behandlingen af ​​toxocariasis tager de ikke en pause på 10 dage, men de drikker det hver dag for 14-20. at se

Hej, fortæl mig venligst, Alferekin kan fortyndes med isbryder, men det er meget smertefuldt at åbne en medicin

11. september 2015 / Galina

. Det er ikke beskrevet hvor som helst, og tilstanden var meget vanskelig, jeg var på randen. dvs. Jeg ønskede ikke at leve. Toxocarose blev behandlet med albendazol, injiceret Alferekin, derefter propez - det er godt, kære, men alt giver bare en pause, men helbreder ikke. Læger behandler antistoffer i stedet. at se

. kondylomer, der er blevet brændt i nogen tid, og de forekommer periodisk. I øjeblikket foreskrev lægen Polimik, Mikozhinaks og piercing Alferekin. Der er tvivl på Alfarekinas konto, bedes du fortælle mig, om det giver mening at acceptere dem. at åbne

Hej! Kan du venligst fortælle mig, at de fandt ureaplasma og udpegede Alferekin-injektioner. Lægemidlet er meget dyrt, og jeg har hørt fra anmeldelser, som efter brug er der ingen resultater. Fortæl mig, om der er nogen analoger (ikke dyre)? at åbne

29. juni 2015 / ak-gin BM......

Julia, alferekin er ikke et stof etiotropisk terapi ureaplasmosis. Denne sygdom behandles som regel med azithromycin eller doxycyclin i kombination med immunmodulerende terapi. Som et alternativ kan du tale med din læge om at ordinere haavit. at se

25. maj 2015 / Sergey

. -Aldazol 2. tab.v dag-10 dage Jeg drikker-10 dage pause og igen 10 dage jeg drikker inden for en måned sammen med dette, gepadif, folinsyre, creon, Alfarekin-3mill.10 injektioner pr. Måned.. Efter et halvt år sæt Også Asthm.titry 0: 600 i en hastighed på ikke mere end 0: 267, det vil sige mere. at se

Alfarekin anmeldelser

Anmeldelser lægemiddel Alferekin

Efter 2,5 måneder har alle de dårlige symptomer endelig gået, og før jeg var i chok i 4 måneder, og jeg drikker ribavirin, var hep med nu, takk Gud, der var ingen hjælp, men jeg fortsætter med at tage stoffer i op til 6 måneder

Den første injektion var forfærdelig (læse anmeldelser) efter 5 timer, en alvorlig hovedpine begyndte, den rystede i 2 timer, temperaturen stod ikke op, det forekommer mig, at dazhe er sænket, kun vand har sparet, det var godt nær sengen. Og den anden injektion, jeg var klar til noget, men natten gik stille, jeg håber det vil fortsætte

Allerede i 3 dage har vi spillet Granny Alfarekin - smerten er forfærdelig, det "influenzalignende syndrom" falder ikke, smerter i nyren, hjertet, kropssmerter, temperaturen går ud, generel svaghed og så videre. m p. sammen med stoffet giver mere, men siloer, paracetamol, ketanov, hjælper ingenting. fortæl mig hvordan man kan fortsætte, måske bedre, at afbryde stoffet eller stadig vente på forbedring. Tak på forhånd for tilbagemeldingen !!

Så jeg kan fortælle dig om stoffet, prikke dagen på dagen og få piperen, ikke sove for tredje dag, sår ryggen på brystvorten type vipila farmaceutisk otgilo på den første dag. temperaturen er så speciel ї ikke vіdchuvala, det kan være de 37, men ikke som det, jeg kunne ikke lide det. på lіkuvannya duzhe bagato grozhёnyat pcshlo demes 3000grn. Jeg kender ikke resultatet, hvis jeg ikke gør det, jeg vil ikke give mig flere piller og piller.

Jeg sukker virkelig selv nyrerne er sår fra Alfarekin Segodnya 1. injektion Jeg ved ikke 9 flere dukker kunne udholde

Til dato er der ikke en enkelt undersøgelse ifølge evidensbaserede medicindata om brugen af ​​alpharekin til behandling af gynækologisk patologi (PVI). Dette lægemiddel sælges kun i vores land, ikke engang i Rusland. Lægemidlet med den største bevisbase, men tabletteret til behandling af denne patologi er izoprinosin, dets effektivitet på niveauet af interferoner. Hvad rådgiver lægerne - læs litteraturen, brug stoffer med dokumenteret effektivitet. Hvad skal man anbefale patienter til at tænke og læse

Spørgsmålet, gennemboret to pakker af Alferekin, var temperatur og muskelsmerter, i den tredje pakning blev pulveret whitened i en pille men rozduvatsya godt, ingen smerte. måske er han forkælet?

Hej Jeg behandler hepatitis C. En Alfarekin injektion pr. Uge i kombination med Livel. Selvfølgelig advarede lægen om en mulig reaktion på stoffet, men besluttede ikke at tage den første injektion med antipyretisk. piller, men det er forgæves! Jeg troede, at jeg ikke ville overleve natten. Høj varme., Skak som under den nuværende, smerte, smerte i kroppen, generelt, tilstanden af ​​"klasse"! Det er nu den fjerde behandlingsmåned, testene er normale, der er en virus i blodet. Smerter i leddene og i kroppen er ikke væk, men jeg gør uden paracetamol. Hård tør hud, fra mit tykke hår, halvt tilbage. Men kurset er ikke mindre end 6 måneder..

Og Panavir, læs den 10-årige russiske lægeundersøgelse for 2010! Lægemidlet fra kartoffelskrælningerne, som koster en øre, er ikke effektivt gluuuuboko og er "bespontovo som 2% margarine!

Han udpegede en immunolog "ledende" Kiev. For det første, ser Roncoleukin eller Bioleukin sig på prisen på en kat, der passer til dig) og derefter Alfareikin! Jeg forsøgte at prikke Biolieu = Kin, jeg troede jeg ville folde flipperne. Så læser jeg om reaktioner svarende til mig - muskelsvaghed og smerte, og endda tarmafstand og pankreatisk reaktion. Vopschem, fyre, penge nemeryano, erfaring og viden fra læger Oh !! Ankom med en virus i blodet og hæmolytisk strept. i halsen Nu formoder jeg, at han enten har lungebetændelse eller mycoplasma eller chlamydia! Jeg transporterede testpakker med mig! Fuck en læge.

Jeg anbefaler stærkt PANAVIR i ampuller, det tolereres meget godt, det efterlader 16,18,33. type, men jeg ved om hepatitis, hvilket i høj grad forbedrer livskvaliteten, men desværre kan sygdommen ikke længere overvindes. I retfærdighed siger jeg, at Panavir heller ikke er billigt, men det er bare magisk.

Jeg punkterede 10 injektioner, temperaturen var 6 dage før 39, jeg var træt, jeg tog en pause i 2 dage, så punkterede jeg yderligere 4 injektioner. Der var slet ingen temperatur. Han helbredte ikke Leikoplakia, men han dræbte sandsynligvis en anden lort. Fordi jeg føler mig meget god. Hun begyndte at stikke sin mand (Hepatitis C) med 3 millioner gange pr. Ton hver tredje dag. De første 3 injektioner med næsten ingen temperatur og derefter hævelse på injektionsstedet. Jeg forstår ikke noget: Lægemidlet er godt, jeg fortynder det med vand d / in. Det ligner en afvisning. Men hvis dette sted er salvet med Lioton, så er alt løst. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, prik længere eller ej. Kun 6 skud, og kurset er 6 måneder

Kan du venligst fortælle mig din mening om alpharekina for et barn (grave i næsen) fra hyppige ORVI og komplikationer af lungebetændelse. Vores læge har ordineret, men jeg tror, ​​det er et meget alvorligt stof til vores situation, og prisen har lige dræbt mig. Jeg tror, ​​at vi kan klare det bare ved at ødelægge de bakterier, der forårsager lungebetændelse (vi har mycoplasma) fra barnets krop. Lægen siger også, at vi igen vil inficere ham med denne bakterie, hvis vi ikke får resten af ​​familien.

og du ønskede straks at blive helbredt på en gang ja? i årevis tjente de en sygdom og derefter en gang og for 100 bucks blev de helbredt. Der er ikke behov for at lide og fortjener helbred. Prøv burdock vedhæfte det gratis.

Jeg ved ikke, min kone og jeg blev behandlet, og til sidst glemte at køre rundt på polyclics. Temperaturen hoppede også, men lægen sagde, at det skulle være (beat aspirin), Dr. Sobakaru O. M. fra klinikken St. Bøjer separat THANKS.

Jeg gennemboret 10 injektioner med alpharekin-nul resultat. Behandlet genital herpes. Min gynækolog insisterede på at købe stoffet udelukkende fra hende. Pumping ud penge, og ikke små! Udslæt fortsætter.

Effekten synes at være der. Men jeg vil fortælle dig med det samme, at efter den første injektion gik temperaturen op til 40.. sindssyg muskel smerte. og så efter hver injektion. Så jeg ved ikke, om spillet er værd at lyset (((

Hej, jeg er en gynækologlæge. Hun behandlede flere patienter, nogle blev behandlet med partnere, ikke et eneste positivt resultat, diagnoserne er forskellige. Fortæl mig hvordan man skal være, hvad skal man svare på patienter, fordi pengene ikke er små.

Personligt hjalp Alfarekin mig slet ikke. Jeg har en papilomvirus. Han blev helbredt med alloquin-alpha, det samme dyrt, men effekten var straks positiv.

Hun gennemgik et behandlingsforløb med alfarekin (herpes blev behandlet) fik ingen effekt, det er synd at pengene gik ingen steder, og der er ingen at spørge.

Anvendelsen af ​​Alfarekin til behandling af sekundær immundefekt med et fald i immunsystemet T-celle, XP. virusinfektion type 2 herpes infektion har ikke givet noget særligt resultat. Remission steg lidt fra 1 måned. op til 1,5 måneder Da behandlingen blev udført i trin og andre antivirale, immunostimulerende lægemidler, er effekten nul.

Alfarekin

Beskrivelse fra 10/16/2015

  • Latin navn: Alpharekin
  • ATX kode: L03AB05
  • Aktiv bestanddel: Interferon human rekombinant alfa 2b (interferon alfa-2 human rekombinant)
  • Producent: NPK Interfarmbiotek LLC (Ukraine)

struktur

Sammensætningen af ​​lægemidlet Alferekin 1 million indbefatter stoffet interferon human rekombinant alfa 2b - 1000000ME. Alferekin 3 millioner indeholder 3000000ME aktiv ingrediens.

Hjælpekomponenter: natriumchlorid, dextran, kaliumdihydrophosphat, vandfri natriumphosphat.

Udgivelsesformular

Alferekin fremstilles i form af lyofiliseret pulver, pakket i hætteglas på 1, 5 eller 10 pr. Pakning.

Farmakologisk aktivitet

Lægemidlet udviser antiviral immunmodulerende og antitumoraktivitet.

Farmakodynamik og farmakokinetik

Antivirale, immunmodulerende og antitumorvirkninger er typiske for dette lægemiddel. Inkluderet i Alfarekina stof interferon alfa-2b, svarende til det endogene leukocytinterferon, træder i forbindelse med specifikke cellereceptorer, øge syntesen af ​​enzymer og flere reaktioner i celler. Som et resultat heraf hæmmes virusreplikation, og makrofag fagocytisk aktivitet forøges. Cytotoxiciteten af ​​lymfocytter med målceller øges også, og proliferationen af ​​metastatiske celler hæmmes.

Indikationer for brug

Lægemidlet er ordineret i kompleks behandling for:

  • viral hepatitis B og C;
  • akutte infektionssygdomme af viral og bakteriel oprindelse;
  • akut og kronisk form for septiske virale og bakterielle sygdomme;
  • herpes infektion af forskellige lokaliseringer;
  • kronisk carotid chlamydia;
  • laryngeal papillomatose;
  • multipel sklerose;
  • hæmatologiske maligniteter;
  • maligne neoplasmer;
  • multiple myelom;
  • læsioner af nervesystemet med forskellige typer af radikulær smerte.

Kontraindikationer

De vigtigste kontraindikationer for lægemidlet er:

  • overfølsomhed eller intolerance overfor interferon alfa-2b;
  • graviditet, amning.

Bivirkninger

Ved behandling af Alfarekin er bivirkninger ret sjældne. Udviklingen af ​​uønskede symptomer i form af hypertermi, kulderystelser, myalgi, artralgi, hovedpine og generel svaghed er dog ikke udelukket. De kan opstå i begyndelsen af ​​behandlingen og forsvinder gradvis alene.

Hvis alvorlige influenzalignende symptomer fremkommer, administreres paracetamol før lægemidlet gives.

Langvarig behandling kan forårsage leukopeni og trombocytopeni, som kan elimineres ved at sænke doseringen af ​​alpha interferon.

Alfarekin, brugsanvisninger (metode og dosering)

I behandlingsprocessen kan Alferekin administreres intramuskulært, endolymfikt, intravenøst, subkutant, parabulbalt og intraperitonealt såvel som intravesisk, intranasal og rektal anvendelse.

For at forberede en lægemiddelopløsning, tilsættes et opløsningsmiddel til pulverets hætteglas - vand til injektion eller natriumchloridopløsning på 0,9%. Når volumenet af den fremstillede opløsning er mere end 1 ml, er det nødvendigt at anvende en fysiologisk opløsning af natriumchlorid til opløsning af pulveret. Varigheden af ​​anvendelse, dosering og anvendelseskema for lægemidlet bestemmes af den behandlende læge. Dette tager højde for patientens individuelle karakteristika, sygdommens type og sværhedsgrad.

For eksempel kan rektal administration blive ordineret til nyfødte patienter, der lider af akut diarrésyndrom, i form af mikroclyster i en daglig dosis på 100.000 mete. Varigheden af ​​behandlingen er i gennemsnit 3-7 dage. Ved behandling af småbørn med en diagnose af akut tarminfektion med hypokoagulering anbefales normalt rektal administration af 10.000 IE pr. Kg legemsvægt til en enkeltdosis i 2 dage. Den samlede daglige dosis må ikke overstige 30.000 IE pr. Kg patientvægt.

Til behandling af voksne patienter under akutte respiratoriske virusinfektioner anbefales intramuskulær administration af alfa-interferon i en daglig dosis på 1-3 millioner IE, begyndende fra sygdommens første dage. Det er også muligt at anvende intranasalt 4-6 dråber af den medicinske opløsning, men ikke mere end 8 gange om dagen. Den gennemsnitlige varighed af behandlingen er 3 dage.

Behandling af ARVI indbefatter intranasal administration af en opløsning på 2-3 dråber i løbet af dagen 3-6 gange. I dette tilfælde skal midlet indsættes i hver næsepassage eller injiceres ved hjælp af fugtede bomuldsrunde, og holdes i 10-15 minutter. Varigheden af ​​denne terapi er normalt omkring 3-5 dage.

Intramuskulær administration af Alfarekin i en daglig dosering på 1 million. IE er ordineret til behandling af akut hepatitis B. Svære tilfælde af sygdommen tillader en forøgelse af dosis på op til 2 millioner IE til 2 gange daglig brug. Behandlingen udføres inden for 10-21 dage.

Ved andre former for sygdomme, når dette lægemiddel kan anvendes, udføres indledningen til indledningen, behandlingsregime og dosering også af den behandlende læge. Varigheden af ​​terapi kan i hvert tilfælde variere fra 7 dage til 3 måneder.

overdosis

Som regel tolereres dette lægemiddel godt af patienterne, så der er ikke konstateret tilfælde af overdosering.

interaktion

Ved samtidig brug med andre lægemidler er uønsket farmakologisk interaktion ikke markeret.

Salgsbetingelser

Opbevaringsforhold

Pulveret lyofiliseres, og den færdige opløsning skal opbevares ved en temperatur ikke højere end 2-8 grader, på et ret mørkt sted.

Holdbarhed

Til pulver - 3 år.

Til den færdige løsning - 24 timer

Analoger Alfarekina

Lignende effekter har: IFN reoferon, Altevir og leukocytinterferon.

Alfarekin Anmeldelser

Det skal bemærkes, at vurderinger af Alfarekin ikke findes ofte online. I dette tilfælde er de aktuelle diskussioner normalt forbundet med funktionerne i behandlingsregimen, den tilladte dosering, omkostningerne ved lægemidlet og så videre. Også nogle brugere spørger sig selv, om der er analoger af dette stof i andre lande.

Selvfølgelig har næsten ethvert stof tilsvarende analoger, der kan repræsenteres under et andet navn i forskellige lande. Sådanne midler bør dog ikke anvendes alene, som for et bestemt tilfælde er der etableret en bestemt behandlingsordning, dosering og så videre.

Således, hvis symptomer på sygdomme, som dette lægemiddel er foreskrevet på, skal du konsultere en læge. Behandling af disse lidelser kræver som regel en integreret tilgang, der kan sikre et vellykket resultat af terapien.

Alfarekina pris, hvor de kan købe

Du kan købe Alferekin i apoteker i Ukraine til en pris på 750 UAH. Lægemidlet er også tilgængeligt i nogle onlineapoteker, mens prisen Alfarekina beregnes til den nuværende sats.

ALFAREKIN (ALPHAREKIN)

INTERFERONUM ALFA L03A B05

Universal Agency "Pro-Pharma"

SAMMENSÆTNING OG UDGIVELSESFORM:

liofil. d / r-ra d / in. 1.000.000 IE fl., Med vand d / in., Nr. 1, nr. 5
liofil. d / r-ra d / in. 1.000.000 IE fl., Nummer 10

liofil. d / r-ra d / in. 3000000 IE fl., Med vand d / in., № 1, № 5
liofil. d / r-ra d / in. 3000000 ME fl., Nummer 10

№ 564 / 10-300200000 fra 11/01/2010 til 11/01/2015

Alferekin, i lighed med naturlig leukocytinterferon, har tre hovedtyper af biologisk aktivitet: immunmodulerende, antiviral og antitumor.
Virkningsmekanismen er baseret på Alfarekina interferon binding til specifikke receptorer på celler i organismen, hvilket resulterer i en kaskade af intracellulære reaktioner udløst og syntese af enzymer deprimerende viral replikation, øge den fagocytiske aktivitet af makrofager og cytotoksicitet af lymfocytter relativt specifikke målceller, inhiberer proliferation af metastatiske celler.

i den komplekse behandling af voksne og børn med:

  • viral hepatitis B og C;
  • akutte virale, bakterielle og blandede infektioner (herunder hos nyfødte);
  • akutte og kroniske septiske sygdomme af viral og bakteriel oprindelse;
  • herpetic infektioner af forskellige lokaliseringer (herpes zoster, flere hudherpetic eruptions; genital herpes infektion; herpetisk keratokonjunctivitis og keratouveitis mv);
  • kronisk urogenitalt chlamydia;
  • læsioner af nervesystemet med mono- og polyradikulær smertsyndrom;
  • laryngeal papillomatose;
  • multipel sklerose;
  • ondartede neoplasmer (melanom i hud og øjne; nyrekræft, blære, æggestok, bryst; Kaposi sarkom, myelom);
  • hæmoblastose (kronisk myeloid leukæmi, hårig celle leukæmi, ikke-Hodgkins malignt lymfom).

pp Alfarekin administreret i / m, s / c, in / in, endolymph, intraperitonealt, intravesisk, rektalt, parabulbarno, intranasalt. Når indholdet af hætteglasset opløses i 1 ml, anvendes vand til injektionsvæsker som opløsningsmiddel: når indholdet af hætteglasset opløses i et større volumen, anvendes en fysiologisk opløsning.
Akut hepatitis B:
Indtast 1 million IE (i svære tilfælde - 2 millioner IE) i / m 2 gange om dagen i 10 dage. Behandlingsforløbet kan forlænges til 2-3 uger afhængigt af patientens generelle tilstand eller fortsatte med 1 million IE 2 gange om ugen i flere uger.
Kronisk viral hepatitis B:
injiceret i / m 3-4 millioner IE 3 gange om ugen i 2 måneder.
Kronisk viral hepatitis C:
administreres i / m til 3 millioner IE 3 gange om ugen i 6 måneder som monoterapi eller i kombination med narkotika - analoger af nukleosider.
SARS hos børn (herunder nyfødte):
Intranasalt administreret 2-3 dråber i hver nasal passage 3-6 gange om dagen i 3-5 dage; dosering for nyfødte - 20-50.000 IE / ml, for børn i andre aldersgrupper - 100.000 IE / ml.
En introduktion til næsepassagerne (skiftevis) af bomuldsuld fugtet med Alfarekin i 10-15 minutter er acceptabel.
SARS (herunder influenza) hos voksne:
injiceret i / m 1-3 millioner IE, startende fra 1-2 dage af sygdommen i 3 dage;
intranasalt administreret 4-6 dråber r-ra Alfarekina (100 tusind. IU / ml) i hvert næsebor hver 6-8 timer (før brug Alfarekina administrerede dosis bør opvarmes i sprøjten (anvendes sprøjte uden nål) til legemstemperatur, hvile at opbevare i køleskabet, beskytte mod bakteriel forurening).
Akut og tilbagevendende lungebetændelse af viral og viral-bakteriel etiologi:
intramuskulært 1 million IE i 5-7 dage som led i en omfattende behandling, herunder antibakteriel, afgiftning, antiinflammatorisk behandling.
Akut diarrésyndrom hos nyfødte:
rektalt i form af daglig mikroklizm indeholdende Alfarekin 100.000 IE hver i 3-7 dage.
Akutte intestinale infektioner hos små børn med hypokoagulationsfænomener:
indgivet rektalt i en dosis på 10.000 IE / kg legemsvægt 3 gange med et interval på 48 timer.
Purulente septiske sygdomme, peritonitis, flere abdominale abscesser:
i / i 2-4 millioner IE 1 gang pr. dag; total dosis: 12-16 millioner IE pr. behandlingsforløb.
Herpetic infektioner:
herpes zoster: dagligt i / m - 1 million IE og 2 millioner IE i 5 ml af den fysiologiske opløsning p / k på flere punkter omkring udslætssonen. Behandlingens varighed - 5-7 dage;
hudherpetiske udbrud: 2 millioner IE v / m eller s / c (omkring læsionen) dagligt; behandling kan kombineres med topisk applikation (applikationer) på herpetic papules;
genital herpetic infektion: 2 millioner IE intramuskulært dagligt i kombination med lokal anvendelse af lægemidlet i form af applikationer til udbrudsområdet;
herpetisk keratoconjunctivitis: 1 million IE Alfarekina opløst i 5 ml fysiologisk r-ra, indgives under bindehinde 2-3 dråber hver 2 time i 7-10 dage; da sværhedsgraden af ​​symptomer falder, kan lægemidlet indgives hver 4. time.
Kronisk urogenitalt chlamydia:
Alferekin anvendes som en del af kompleks terapi - 1 million IE intramuskulært en gang om dagen om aftenen, er behandlingsforløbet 10 injektioner.
Skader på nervesystemet med mono- og polyradikulær smertsyndrom:
1 million IE intramuskulært i 5-10 dage som led i kompleks terapi.
Laryngeal papillomatose:
intramuskulært (hvis muligt - perifokal til strubehovedet) administration af Alfarekin i en dosis på 100-150 tusind IE / kg legemsvægt dagligt i 20-25 dage. Det anbefales at gentage denne behandling med et interval på 1-1,5 måneder i 6 måneder og derefter med et interval på 2-3 måneder i de næste 6 måneder.
Multipel sklerose:
i / m 1 million IE 2-3 gange om dagen i 10-15 dage; så - 1 million IE en gang om ugen i 6 måneder.
Ondartede neoplasmer
Melanom i huden - 3 millioner IE / m 1 gang pr. Dag - 10 dage; med et interval på 1,5 måneder, gentag dette kursus i 6 måneder;
eller 3 millioner IE af Alfarekin 4 gange med et interval på 48 timer - endolymphalon efterfulgt af lymfotrop administration af lægemidlet, 1 million IE i 4 dage hver måned.
Uveal melanom: 1 million IE parabulbarno dagligt i 10 dage; Efter 20 dage, gentag kurset inden for 10 dage, 2 gange; Dosis af lægemidlet til det samlede behandlingsforløb er 30 mio. IE. Behovet for gentagne kurser efter 45 dage er ikke udelukket; Alfarekin-behandling kombineres med fotodestruktion af tumor- og beta-applikationen.
Nyrekræft: 3 millioner IE / m dagligt i 10 dage; Det generelle kursus er 30 millioner IE, gentagne kurser udføres med et interval på 3-5 uger i 6 måneder, derefter med et interval på 1,5-2 måneder i 1 år.
Blærekræft: i form af intravesisk inddrivning, 5-10 millioner IE pr. Instillation, 3-6 gange. Samlet kursusdosis - 30 mio. IE. Behandlingsforløbet gentages hver 2-3 måneder i 1 år - 2 år.
Ovariecancer: 5 millioner IE injiceres intraperitonealt under operationen og i de næste 5 dage - i dræningen; Derefter - 3 millioner IE IM pr. måned i 10 dage mellem kemoterapi kurser; Den samlede kursusdosis af Alferekin er 90 millioner IE. Efterfølgende kurser kan indgives i intervaller på 2-3 måneder i 1-1,5 år: 3 millioner IE v / m dagligt - 10 dage.
Brystkræft: 3 millioner IE pr injektionsvæske, daglig, i 10 dage. Gentagne kurser udføres med et interval på 1,5-2 måneder i 1 år og derefter med et interval på 2-3 måneder (afhængigt af patientens kliniske tilstand); Det anbefales at udskifte Alfarekin-behandlingen med kemoterapi (eller strålebehandling).
Kaposi sarkom: 3 millioner IE pr injektionsvæske IM, dagligt i 10 dage; behandling kombineret med monokemoterapi prospidin; gentagne kurser - en gang om måneden i 6 måneder.
Myelom: 3 millioner IE pr injektion m / m, dagligt i 10 dage, gentaget forløb - 1 gang i 1,5-3 måneder (4-6 kurser om året).
hemoblastosis
Kronisk myeloid leukæmi: 5 millioner IE / m dagligt.
Anvendes både i form af mono- og som en del af kompleks kemoterapi. Behandlingens varighed - 6 måneder. Når eftergivelsesfasen er nået, udføres vedligeholdelsesbehandling med Alfarekin i en dosis på 5 millioner IE dagligt i 10-12 måneder.
Hårcellelukæmi: 3 millioner IE 3 gange om ugen i / m (hver anden dag) i 4-6 uger. Når eftergivelsesfasen er nået, udføres vedligeholdelsesbehandling: 3 millioner IE hver anden dag - op til 12 måneder.
Ikke-Hodgkins malignt lymfom: 3 mio. IE 3 gange om ugen intramuskulært i 12-18 måneder som vedligeholdelsesbehandling, når remissionfasen opnået på grund af kemoterapi nås.

overfølsomhed overfor interferon alfa-2b eller andre komponenter i lægemidlet, svangerskabsperioden (truet abort).

indsprøjtning Alfarekina som alle præparater af alfa-interferon i de fleste tilfælde ledsaget af en influenzalignende syndrom: feber, kulderystelser, hovedpine og muskelsmerter, ledsmerter, generel svaghed. Disse bivirkninger er dosisafhængige og forekommer som regel kun i de første behandlingsdage, og derefter reduceres og forsvinder. Til lindring af symptomer eller signifikant reduktion i dosis af paracetamol anvendes 0,5-1 g i 30-40 minutter før injektion.
Nogle gange bemærkes med lang behandlingskursus leukopeni, trombocytopeni, der forekommer ved en lavere dosis af lægemidlet.

ved en temperatur på 2-8 ° С.
Fremstillet opløsning af lægemidlet til injektion anvendes straks; Løsningen til intranasal administration kan opbevares i 1 dag ved 2-8 ° C (i køleskabet).

Alfarekin 3 millioner MO instruktion, analoger og sammensætning

dіyucha rechovina: іnterferon alfa-2b rekombіnantny Lyudin, 1 flakon mіstit іnterferonu alpha 2b rekombіnantnogo Lyudin 3 millioner og 5 millioner og 9 millioner 18 millioner ABO MO;

yderligere dosering: natriumchlorid, dextran 70, kaliumdihydrogenphosphat, vandfri natriumhydrochlorid.

Likarska formular. Líof_lіzat til roschinu for іn'єktsіy.

De grundlæggende fysisk-kemiske egenskaber: lofiliseringspulver eller porøs masse af en farve, hygroskopisk.

Farmakoterapeutisk gruppe.

Іmunostimulyatori. Interferon alfa-2b. Kode АТХL03A В05.

Farmakologiske myndigheder

Alfarekіn ® - lіkarska іnterferonu formular alfa-2b rekombіnantnogo Lyudin, sintezovanogo klіtinami kishkovoї palichki på osnovі gen scho koduє produkt іdentichny alfa-2b іnterferonu Lyudin, s vikoristannyam fagozalezhnoї genetisk іnzhenernoї bіotehnologії.Spetsifіchna aktivnіst Alfarekіnu ® vimіryuєtsya på Mіzhnarodnih odinitsyah. Vipuskayut lægemiddel i lyofiliseret stan.

Alfarekіn ®, yak i naturlig leukocyt іnterferon, Fik tre osnovnі Vidi bіologіchnoї aktivnostі: іmunomodulyuyuchu, antivіrusnu at protipuhlinnu.

Mehanіzm dії Alfarekіnu zasnovany ® på hvad scho іnterferon, zv'yazuyuchis af vіdpovіdnimi retseptoramiklіtin organіzmu, іndukuє kompleks vnutrіshnoklіtinnih mehanіzmіv scho kun sælges til vises fermentіv, SSMSC zapobіgayut replіkatsії vіrusіv, zbіlshuyut fagocyterende aktivnіst makrofagіv, spetsifіchnu tsitotoksichnіst lіmfotsitіv at klіtin-mіsheney, іngіbuyut prolіferatsіyu metastatisk klitin.

Klіnіchni karakteristika.

Indikationer.

Alfarekіn ® zastosovuyt ved den komplekse terapi, når:

  • Gostom og kronisk viral hepatitis B (mellemvægt og svære former);
  • kronisk hepatitis C;
  • GOSTR vіrusnih, bakterіalnih i zmіshanih іnfektsіyah (ud chislі på gostrіy respіratornіy vіrusnіy іnfektsії dіtey y, y til y chislі novonarodzhenih, GOSTR dіareynomu sindromі novonarodzhenih y);
  • GOSTR jeg hronіchnih septisk zahvoryuvannyah vіrusnoї jeg bakterіalnoї Natur, vklyuchayuchi disimіnovanі FORMER GOSTR jeg hronіosepsisu;
  • herpes infektionssygdomme i lokale regioner: lavenløg, flere shears af herpetic viscera; genotypisk infektomi herpetic og keratoconic herpetic stomatitis hos børn;
  • kronisk urogenitalt hævelse;
  • nervesystemet nervesystem monopol smertefulde smerte syndromer;
  • rosenrød sclerose;
  • papilomatose gortaner;
  • melanomer og øjne; sarkomі Kaposhі, mієlomnіy hvorobі; hronіchnіy mієloїdnіy leykemії, volosatoklіtinnіy leykemії, nehodzhkіnskih zloyakіsnih lіmfomah og sama folіkulyarnіy lіmfomі.

Protipokazannya.

  • Misforståelse over for interferon alfa-2b for op til de vigtigste komponenter i lægemidlet;
  • tyazhkі zahvoryuvannya Sertsevy-sudinnoї System (y t h y Sertsevy nedostatnіst stadії dekompensatsії, neschodavno forskydninger іnfarkt mіokarda, svær aritmіya..);
  • Swirling poruchennya funktion Nirok / abo pinki;
  • Apparater og abodes af fangsten af ​​centralnervesystemet (herunder funktionelle);
  • kronisk hepatitis på gradvis abo dekompenseret levercirrhose
  • hronіchny hepatitis hos patsієntіv, SSMSC otrimuyut ABO neschodavno otrimali terapіyu іmunodepresantami (krіm kort forløb kortikosteroїdnoї terapії);
  • autoimmun hepatitis abo er autoimmun optagelse i historien;
  • nayavn_st ved patientens dysfunktion af skjoldbruskkirtlen;
  • Forekomsten af ​​alvorlig inkontinuerlig porøsenitis hos patienter med sarkom Kaposі;
  • psorіaz;
  • periode Vagnosti (zryvu zryva).

Forbindelser med den bedste lycarzobobami, der er ved at vzakєmodіy.

Oskіlki іnterferon alpha zmіnyuє klіtinny metabolіzm, іsnuє potentsіalna mozhlivіst modifіkatsії dії іnshih lіkarskih zasobіv. Mauger zmіnyuvati okislyuvalnі metabolіchnі Process, tse potrіbno vrahovuvati på odnochasnomu priznachennі lіkіv, SSMSC metabolіzuyutsya Danim Shlyakhov (cimetidin, fenіtoїn, warfarin, teofіlіn, amіnofіlіn, dіazepam, propranolol). Kontsentratsіyu teofіlіnu i sirovattsі krovі neobhіdno kontrolyuvati at når neobhіdnostі koriguvati dozuvannya tilstand.

W oberezhnіstyu slіd zastosuvati lægemiddel odnochasno af opіoїdnimi lіkarskimi zasobami, analgetika, beroligende midler, som snodіynimi (potentsіyno sprichinyayut mієlosupresivny efekt).

Når zastosuvannі lægemiddel i kombіnatsії af hіmіoterapevtichnimi lægemidler (tsitarabіn, doksorubіtsin, teniposid, tsiklofosfamіd) pіdvischuєtsya rizik rozvitku zagrozlivih for Zhittya toksicitet efektіv (їh tyazhkostі at trivalostі).

Synergisme af bivirkninger (delt af leukocytter) af beskrivelser for interferon alfa og zidovudin. I tilfælde af børn nægtede de disse præparater klokken 1, hyppigheden af ​​udvikling af neutropeni var høj, og det var stille, fordi det kun var zidovudin.

Især zasosuvannya.

Alfarekіn ® SL_d zasosovuvati pide vidlyom lycarya. Patienter til produktion af pro peregagi givet terapier, som kan reagere.

Yakscho pobіchna ikke slabshaє eksponering ABO posilyuєtsya, dosis slіdznizhuvati til 50% abo lіkuvannya pripiniti. Fallow od іndivіdualnoї chutlivostі der priznachenoї Dozy lægemiddel i patsієntіv Mauger sposterіgatisya upovіlnena shvidkіst psykomotorisk reaktsіy - sonlivіst, slabkіst, pіdvischena vtomlyuvanіst.

Når likuvanni- lægemiddel implanteret i alkohol kan slukkes.

Før priznachennyam lægemiddel på trivaly time fra 3 millioner doser af Defence anbefales at vische doslіdzhennya funktsії schitovidnoї zalozi. Lægemidlet kan være pochinati zastosovuvati for sind scho rіven thyroidstimulerende hormon (TSH) znahoditsya i furer standarder. Yakscho viyavleno zmіni rіvnya TSH slіd tilbringe vіdpovіdnu terapіyu at rozpochinati lіkuvannya Alfarekіnom ® for sind scho vmіst TSH vdaєtsya pіdtrimuvati til normal rіvnі. I protsesі lіkuvannya takozh dotsіlno kontrolyuvati rіven TSH.

Efter behandling af skjoldbruskkirtlernes funktioner ødelægges yaket som følge af indledningen af ​​lægemidlet, skal du ikke være opmærksom.

Usim patsa

I tilfælde af den værdifulde beslaglæggelse af den nødvendige periodiske kontrol af funktionerne for nyroc.

I alle forældre skal lægemidlet fjernes, det er nødvendigt at kontrollere kontrollen af ​​albuminet i blodet i protrombiumtiden.

I lidelser pіslya transplantatsії organіv ABO kіstkovogo mozk medikamentozno іmunosupresіya Mauger Buti Mensch efektivnosti, oskіlki іnterferoni slid stimulyuyuchy vpliv på іmunnu system.

W oberezhnіstyu slіd priznachati lægemiddel i nayavnostі i anamnezі sådan zahvoryuvan yak tsukrovy dіabet af epіzodami ketoacidose som hronіchnі obstruktivnі zahvoryuvannya legen, når revet ned zgortannya krovі på virazhenіy mієlosupresії.

Når du bruger et lægemiddel, er det nødvendigt at beskytte kroppen tilstrækkeligt på tidspunktet for forekomsten af ​​en varm ulykke på grundlag af skader forårsaget af ulykken.

Anbefalet vikorisovuvati lægemiddel på tlі antigistamіnno og den varme terapi.

Prisen er ikke angivet på lige kardіotoksichnіst іnterferonu vіdsutnі men іsnuє іmovіrnіst scho nayavnіst gіpertermії at kuldegysninger, SSMSC ofte suprovodzhuyut lіkuvannya, mozhut sprichinyati zagostrennya nayavnih Sertsevy zahvoryuvan. Når nayavnostі i anamnezі hronіchnoї sertsevoї nedostatnostі, іnfarktu mіokarda at / abo abo poperednі nayavnі aritmії lіkuvannya іnterferonom alfa-2b slіd provoditi pid kontrol lіkarya Suvorov.

Når en kombinationsbehandling udføres med ribavirin, er det nødvendigt at gå til ribavirin.

Når rozvitku reaktsії gіperchutlivostі negaynogo type (kropiv'yanka, angіonevrotichny nabryak, bronkospasmer, anafіlaksіya) forberedelse slіd negayno vіdmіniti priynyati vіdpovіdnі der kommer.

Udviklingen af ​​alvorlige og mellemliggende problemer med sekundære effektiviteter i behovet for korrektion og i formodningernes aktiviteter - at få et lægemiddel.

Zastosuvannya lægemiddel pripiniti i vipadkah: podovzhennya time zgortannya krovі (på patsієntіv іz hronіchnim hepatitis), proyavіv legenevogo syndrom, der rentgenologіchnogo viyavlennya іnfіltratu, optrådte ABO zbіlshennya revet ned Zora, revet ned funktsії schitovidnoї zalozi (vіdhilennya od normaliseret TSH), znizhennya rіvnya albumіnu i sirovattsі krovі at Reduceret prothrombinisk time.

Må ikke zasosovuvati lægemiddel i hætteglas med en brudt ts_l_sn_styu, markuvannyam, med en sidste term, priatnostі, med den forkerte zberіgannі. Klar rozchin neobhdno ser på før introduktionen. Rozchin er skyldig i bytte og ser, at vi er uendelige, og misforstår det ikke.

Zasіb ikke mіstit konservantіv, at for uniknennya bakterіalnogo zabrudnennya rekomenduєtsya zastosovuvati rozchin til parenteral indgivelse negayno, zalishki rozchinu neobhіdno viliti.

Zastosuvannya ved den tidlige vagintnosti- abo yearvannya bryst.

Ved patientens alder blev han diagnosticeret med stoffet.

Zdatnіst vplivati ​​om reaktionen af ​​reaktionen af ​​Keruvann-køretøjerne ved hjælp af vores egne mekanismer.

Udviklet til дd схем, схем схем схем схем схем схем схем схем схем з з з з зоз до до

Sposіb zasosuvannya dozi.

Rozchin Alfarekіnu® administreret intravenøst, hyggeligt, internt, endo-lymfomatisk, rektalt, parabulbarno, intranasalt.

Gostiy vírirusniy hepatitis B:

Indsæt 1 ml MO hver (i tunge tilfælde - 2 ml MO hver) 2 gange om 10 dage. Dette kursus kan forlænges op til 2-3 år lang før siglens hovedstatus eller 1 million MO hver i 2 måneder med længden på to uger lang.

Kronisk hepatitis B:

  • Indfør 3-4 ml MO med 3 gange om dagen i 2 min.

Kronisk hepatitis C:

  • Indfør 3 ml MO med 3 ml MO 3 gange om dagen med en 6-miaccvia-søm i et monogram ombord i kombination med nukleosidanaloger. Præparatet tages 3-4 gange 3-4 måneder, således at det kan bestemmes af HCV RNA; langt væk fra prodovuzhuati er placeret i den med HCV RNA ikke afsløret; i tilfælde af monoterapi er røgforløbet 12 til 18 måneder i kombination med ribavirin - 6 måneder; i tilfælde af genotype 1 og højere synlighed af RNA i virussen før behandlingens øre, i vipadka-forbindelse i blodet af HCV'ens RNA før kontraktion på 6 måneder, kan den kombinerede terapi udføres på yderligere seks måneder, og du kan gøre det, og du vil være i stand til at anvende den kombinerede terapi til produzhuvati 5 min. progressiv fbroz.

Gostra respiterer selvfølgelig hos børn, herunder nybegynder:

  • Introducer intratransnalt 2-3 krapli- i læder nosovy xi-d 3-6 gange om dagen i 3-5 dage; dozuvannya lægemiddel til novonarodzhenich - 20-50 tis. MO / ml, til reshty dage - 100 tis. MO / ml. Det er tilladt at komme ind i næsen (gå af kirsebærene) vatnyh turundas, med Alfarekin®, i 10-15 hilin.

Gostra respiratorna vіrusna інфекція (herunder influenza) hos voksne:

  • injicer 1-3 millioner IE med den interne, startende fra 1-2 dage, tager 3 dage at erobre;
  • іntranazalno 4-6 krapel rozchinu Alfarekіnu ® (100 taks. IU / ml) i kutan nasal hіd 6-8 razіv Dobou (før zastosuvannyam dosis Alfarekіnu ®, scho zalivayut, slіd pіdіgrіti i shpritsі (vikoristovuvati sprøjte uden Golka) til en temperatur tіla, Rasht rozchinu zberіgati i køleskabet, zapobіgayuchi bakterіalnomu zabrudnennyu).

Gosta og tilbagevendende lungebetændelse i virussen og bakterien:

  • Alfarekіn ® vvoditi vnutrіshnom'yazovo 1 mio MO protyagom 5-7 dnіv tid іz integreret lіkuvannyam (antibakterіalnim, dezіntoksikatsіynim, protizapalnim toscho).

Gastry dyarenysyndrom i newarodnenich:

  • rektalt i den mycrokemiske brilleres stærke ømhed, kun 100 tis hver. МО Alfarekіnu ®, om 3-7 dage.

Ustabile septiske masser, peritonitis, multiple abscesser i den gamle tomme:

  • vnutren_shnyvenno på 2-4 millioner MO 1 gang for doba; subal dosis på 12-16 millioner MO pr. kursus Doseringen af ​​en 1-timers endolymhalsk indgivelse af et lægemiddel i samme dosis er ikke inkluderet: 2-4 millioner MO 1 gang for dobu.
  • operative laver:Ved 1 ml MO, intramuskulær я yazovo + 2 ml MO i 5 ml 0,9% rosin natriyuchlorid p_dshkіrno ved den sidste dekalpunkt i zonen. Trivialitet lіkuvannya 5-7 dage;
  • shkіrnі herpetichnі visipannya: skodne vnutrennym'yazove abo pshshіrne (midt i midten) blev administreret til lægemidlet i en dosis på 2 mio. MO; Likuvania kan parres med et knoglemarv (aplica) på herpetic papules; trivolitet lіkuvannya vznachak lycar;
  • genotypisk infektion:den interne dosis indført i en dosis på 2 millioner MO til den lokale dosis af lægemidlet i viglyadi aplica; trivolitet lіkuvannya vznachak lycar;
  • gerpetichnіkeratokon'yunktivіti:Tilføjelse rozchinu Alfarekіnu ® - 1 million MT i 5 ml 0,9% rozchinu natrіyu chlorid - pid kon'yunktivu eye kraplі 2-3 gennem 2 kozhnі Godin protyagom dnіv 7-10; іz zniknennyam simptomіv zahvoryuvannya præparater kan vnositi gennem kozhnі 4 Godin; trivalіst lіkuvannya viznachaє lіkar;
  • Gostiriy herpetic stomatitis hos børn: 250 tis. MO på Priyom 4 gange til doba i viglyadi- aplicats i kombination med intra-nasal introduktion. Alfarekn® 1 MIs kan anvendes i 4 ml. Kursus lіkuvannya - 7-10 dage.

Lіkuvannya hvoryh på urogen talcum lidium holdt i 2 faser:

  • Det første skridt er træning, herunder vicaristen til enterosorbent, de polyvitaminiske præparater ved terapeutiske doser ved hjælp af 2 dåser. Fra den tiende dag vil et immunotropt lægemiddel, thymalin, 10 mg intramuskulært om aftenen, blive ordineret hver anden dag til kurset - 5 'n'єкцій;
  • 2nd Etap - Basic, pid time yakogo patienter fik grundlæggende terapіya antibakterіalnimi zasobami for med en sådan ordning: Purshia antibіotik protyagom 5 dnіv; pіslya Pererva scho under undersøgelse dnіv 7, andre lidelser priznachaєtsya antibіotik protyagom 10 dnіv. Pid timer Pererva at pіslya zakіnchennya sats antibakterіalnoї terapії priznachaєtsya Alfarekіn ® 1 million gange 1 MO vnutrіshnom'yazovo Dobou vvecherі, vsogo 10 іn'єktsіy kurset.

Pid time Priya antibakterіalnih zasobіv neobhіdno zastosovuvati protigribkovі lægemidler (nіstatin, Diflucan, clotrimazol, nіzoral) at Hepatoprotectors (CARS) ved doser er terapeutisk.

Urazhennya nervesystem af mono-polikulære smertesyndrom:

  • Internt i en dosis på 1 million MO med et kursus på 5-10 dage i en kompleks likuvannі.
  • 3 millioner MO / m 2 pіdshkіrno 3 gange pr. Tiende (hver anden dag) med en bly på 6 min og mere; dosis coriguwati med urahuvannyam tolerance over for lægemidlet. Lіkuvannya rozpochinati pіslya khіrrgchnogo (laser) vidalennya pukhlinno С-stoffer.
  • med 1 million MO 2-3 gange om dagen med 10-15 dage fra de efterfølgende tilstrømninger på 1 million MO 1 gang i 6 min.
  • på yderligere til hirurgisk lіkuvannya for Іnduktsії remіsії vіdіshnіvenno med 20 millioner MO / m 2 (infusion med 20 hilin), 5 gange pr 10 med strækning 4 tizhnіv; pidtrimuyucha terapіya - piddshkіrno 10 millioner MO / m 2 3 gange om ugen (hver anden dag) med en længde på 48 dåser.

Ved udvikling af alvorlige bivirkninger, og når det drejer sig om nedsatte granulocytter (mindre end 500 / mm 3), skal ALT / AST (oversæt den øvre interfamilie norm 5 gange), og læg den på bagsiden af ​​linjen for at få den ud af vejen og gå til normal til normal brug. L_kuvannya v_dnoviti ved en halv dosis. Det virker ubærbart zberіgaєtsya, og granulocytkanklen krymper til 250 / mm 3 eller aktiviteten af ​​ALT og / eller AST zrostaС "(overskriv den øvre norm mellem 10 gange), lægemidlet glider vіdmіniti.

  • parabulbarny schodnya 1 million MO hver med en længde på 10 dage; Gentagen 10-dages introduktion udføres i 20 dages to døre; zagalny kursus Alfarekіnu ® bliver 48 tizhnіv. Det er ikke nødvendigt at gentage kurser efter 45 dage; Lіkuvannya Alfarekіnom ® poєdnuyut іz photodestruktsii puhlini jeg beta-aplіkatsС-yuu.

Sarcoma Kapos: kan sting skema lіkuvannya:

  • Intern bane med en længde på 10 dage, 3 mio. MO hver om året lіkuvannya poєdnuyut monokhimіoterapієyuprospіdinom; gentagne kurser - 1 gang pr. måned med en 6 m_syats_v;
  • Internt kraplelnaya prodolzhom 30 khilin 50 millioner MO (30 millioner MO / m 2) hver 5 dage om dagen fra den første dag efter en ny 9-dages pause i øret af det nye 5-dages kursus trivalіst lіkuvannya vznachaє lіkar.
  • Internt 'med 10 dage på 3 mio. MO hver gang gentaget kurser - 1 gang i 1,5-3 måneder (4-6 gange almindelig).

Hronichna mієloС-dna leukæmi:

  • Fortsæt med en dosis på op til 5 ml MO / m 2 under 3 ml MO / m 2 for yderligere 1 ml hver 2. dag under betingelse af hæmatologisk strålingsterapi (generelt efter 15 måneder) inden den hæmatologiske behandling (henvisning til korrelationen). blod ikke mindre end 10 × 10 9 / l) eller ca. 18 m_syats_v.
  • 3 millioner MO 3 gange om dagen (hver anden dag) med 4-6 linjer. Når dosypnennі remіsії holdt pіdtrimyuyucha terapi: 3 millioner MO om dagen til 12 måneder.

Nekhodzhkіnskki zloyakіsnі lymfomi, og det samme folikulyarna lymfom:

  • 3 millioner MO hver 3 gange om dagen i 12-18 måneder i midten af ​​en terapi med mere avancerede behandlinger, udefra af hemoterapi. Perioden for den delvise reparation viser vægten af ​​de vigtigste protokoller for kemoterapi med Alfarekine ® under behandling af 3 millioner MO intravenøs 3 gange dagligt med 18 minutters pulsationer.

Forbereder rosinu lægemiddel.

Rozchin drug gotiuyut uden en forside af hans zasosuvannyam. Yak rozchinnik vikorisovuvati vand til ін'єкцій (angiveligt rotschin gotuyut for pіdshkіrnogo, vnutrіshnoshkіnogo abo vіnіshnyom'yazovogo introduceret). Til fremstilling af flaske roset i 1 ml vand til inn'єktsіy.

Forberedelse, der holdt internt for stoffet.

30 hviler inden indtag af Alfarekinu ® repaidinfusiuyu 0,9 rosin natriyu chloride (si svidkіstyu 200 ml / år) і zakіnchuvati Сїї uden forud for indledningen af ​​lægemidlet. For at forberede Alfarekina ® infusionsmedicin skal du bruge en roziniti i vand til для ду вод є є ((іz rozrahunku 1 ml til en dosis til dosering til sco præparat rozchin indtræder vclіshnenno kraplno prodazhya 30 chilin. Efter afslutningen af ​​indførelsen af ​​Alfarekinu ® Slad prodovzhuvatiinfuziyu 0,9% rosin natriyuchlorid chlorine si svidkіstyu 200 ml / år med en stamme på 10 chilin.

Rozchin narkotika іn'єktsіy zasosovuvati negayno. For intrakraniel zasosuvannya rochchin vikoristovuyut stretch 1 finish for dræning zberіgannya fra 2 til 8 ° C.

Zassovuvatiupedіatrichnіy praktisk ved pensionatet hos børnene ud over den nyfødte, til gostromud syndromet i den nye maritime, til hospitalet, til herpetisk stomatitis, til verden, til syndromet, til den hermetiske stomatitis, til syndromets hjerte, til nyfødte, til hjertet af herpetisk

Peredozuvannya.

Før denne time beskrives ingen vipadkіv overdosering af Alfarekіn ®. Men når de overdoseres, slickes man af talen, anbefales symptomatisk terapi til dem, der er interesseret i livets og organisationsfunktionerne og retrospektiv visualisering bag ungdommens lejr.

Vind en reaktion.

Іn'єktsіyne administration Alfarekіnu ®, yak i vsіh іnshih preparatіv alfa іnterferonu, y bіlshostі vipadkіv suprovodzhuєtsya gripopodіbnim syndrom scho harakterizuєtsya pіdvischennyam tіla temperatur, kulderystelser, hovedpine jeg m'yazovim Bol, Bol på Suglob, mlyavіstyu, vіdchuttyam pіdvischenoї stomlyuvanostі. Disse er de mest effektive є dozalezhnimi і, som regel mayut tselki i de første dage af søen, så svage, og passere. Dette symptom kan købes i en dosis på 0,5-1 g i 30-40 hilin før єn'єktsіi. Ridko mozhut sposterіgatis blyuvannya, zapamorochennya, vedhæfte den.

Fra siden af ​​hjertet sudno С-system: arteriel hypertension og hypotension, takykardi.

Fra siden af ​​shkіri іdshkіrno С-klіtkovini: se på introduktionsmassen, alopeci.

Fra siden af ​​systemet: Reaktivitet, blandt andre. Visipi på shkіrі (herunder herpes), sverbіzh, gіperemіyu, kropiv'yanku, anapolylactic shock.

Fra siden af ​​det endokrine system: ødelæggelsen af ​​skjoldbruskkirtlen.

Mozlivy rozvitok Porushen Zora; elektrisk balance, funktioner af pechinka og nirok.

Med trivalykurser kan de tages med leukopaci og trombocytopeni, som normalt medføres ændringer i dosering og næseblødning; Psykisk Porushennya - Det Hellige Lands enhed, Trivozhna og Depressiv Stani, Pidvischena Spænding, Sløvhed; Porushennya central og perifert nervesystem - ataksi, paræstesi; Porushennya dykhalno system - hoste.

Termin podatnostі.3 rock.

Gifte sig med zberіgannya. Zberigat ved temperaturer fra 2 til 8 ° C utilgængelige for børn i landsbyen.

Pakning.

For 10 flasker med lofilizatom til kolofonium for "creme" -diszovannyam 3 millioner MO eller omkring 5 millioner MO pakke i en plastik kassette og derefter i en papkasse.

Ved 5 flakonіv af lіofіlіzatom for rozchinu for іn'єktsіy dozuvannyam 3 mio MO abo 5 millioner MO rozchinnikom af tid (2 ml Vod for іn'єktsіy) i ampuller med 5 stykker upakovuyut en plastikkassette, og potіm i kartoner.

For 1 flaske lofilatum for kolofonium til ін'єкцій dozuvannyam 3 millioner MO til 5 millioner MO, eller til 9 millioner MO, eller 18 millioner MO én gang på en gang (2 ml vand til ін'єкцій) i ampuller til at pakke i en plastik kassette (tillade pakning uden plastkassetter), og derefter i en papkasse.

Kategori v_ppusku.Za opskrift.

Virobnik. TOV "Valartin Pharma" (udfyldes som "i bulk" feltdistributør TOV "Science-virobnicha Company" Interfarmbiotek ", Ukraine).

Mistetsnakhodzhennya virobnika at yogo adresserer m_tstsya provadzhennya dіyalnostі. 08130, Kiev region, Kyiv-Svyatoshinsky distriktet, s. Måger, vul. Grushevskogo, 60

Forrige Artikel

Wilsons sygdom