Immunomodulerende middel Algeron - anmeldelse

Symptomer

Beskrivelse pr. 30. juli 2014

  • Latin navn: Algeron
  • ATX kode: L03AB
  • Aktiv ingrediens: Pegyleret interferon alfa-2b (cepeginterferon alfa-2b)
  • Producent: JSC "BIOCAD", Rusland

struktur

Algeron er tilgængelig som en subkutan opløsning. En milliliter indeholder 200 μg af den aktive bestanddel, som er pegyleret interferon alfa-2b og excipienser:

  • natriumacetattrihydrat (2,617 mg);
  • iseddikesyre til pH 5,0;
  • natriumchlorid (8 mg);
  • Polysorbat 80 (0,05 mg);
  • dinatriumedetatdihydrat (0,056 mg);
  • Vand til injektion (op til 1 ml).

Udgivelsesformular

Klar opløsning til subkutane injektioner uden farve eller med en lidt gullig farve.

Algeron er tilgængelig i tre formater:

  • en sprøjte hver;
  • fire sprøjter;
  • en enkelt enhed "tre pakninger med fire sprøjter."

Farmakologisk aktivitet

Brugen af ​​Algeron giver immunostimulerende og antivirale virkninger. Virkningsmekanismen af ​​lægemidlet såvel som de biologiske og kliniske virkninger af dets anvendelse bestemmes af aktiviteten af ​​dets pegylerede interferon alfa-2b (peg-IFN alfa-2b), som dannes ved at kombinere en polymer struktur (polyethylenglycol (PEG)), hvis molekylvægt er 20 kDa) med et interferon alfa-2b molekyle.

IFN alpha-2b opnås ved biosyntesemetoden under anvendelse af rekombinant DNA-teknologi, det vil sige kunstigt skabt human DNA-sekvens, hvoraf dele kan syntetiseres kemisk under anvendelse af polymerasekædereaktionen. Det fremstilles også af Escherichia coli stamme Escherichia coli, hvori et humant interferon gen introduceres ved hjælp af gentekniske metoder.

  • immunmodulerende;
  • antiviral;
  • antiproliferativ virkning.

Dens effektivitet mod vira skyldes dets evne til at binde til specifikke cellulære receptorer. Resultatet af denne proces er lanceringen af ​​en kompleks mekanisme af visse intracellulære reaktioner, som et resultat af hvilket virusgenomet og produktionen af ​​virale proteiner undertrykkes. Den immunmodulerende virkning af IFN alfa-2b udtrykkes ved at forøge beskyttelsesegenskaberne af kroppens immunsystem. Interferon-indsatsen er rettet mod:

  • øget cytotoksicitet hos T-killere og andre naturlige killere;
  • øget fagocytisk aktivitet af makrofager;
  • differentiering af T-hjælperceller;
  • beskyttelse af T-celler fra programmeret celledød (apoptose).

Immunmodulerende virkninger hos dem, der behandles af Algeron skyldes også, at interferon har evnen til at påvirke produktionen af ​​et antal cytokiner (for eksempel interleukiner eller interferon gamma).

Farmakodynamik og farmakokinetik

Præparater indeholdende peg-IFN-alfa-2b som en aktiv komponent fremkalder en forøgelse i koncentrationen af ​​effektorproteiner, som indbefatter serum-neopterin såvel som 2'5'-oligoadenylat-syntetase. Efter en enkelt administration af Algeron injektionsopløsningen til en gruppe af frivillige viste de en dosisafhængig forøgelse af serumkoncentrationer af neopterinkoncentrationer. Den maksimale stigning i denne indikator blev observeret 48 timer efter injektionen. Indførelsen af ​​lægemidlet i en enkelt ugentlig dosis, svarende til 1,5 mg pr. 1 kg patientvægt, sikrer vedligeholdelsen i serum hos patienter, der lider af hepatitis C, et konsekvent højt niveau af neopterinkoncentration.

Ved gennemførelse af in vitro eksperimenter blev antiviral aktivitet af umodificeret IFN alfa-2b noteret. Undersøgelser har bekræftet, at som et resultat af pegylering af IFN alfa-2b molekylet:

  • dets absorption fra injektionsstedet sænkes;
  • fordelingsvolumen øges;
  • clearance er signifikant reduceret (hvilket igen provokerer en mere end ti gange stigning i varigheden af ​​terminal halveringstid for peg-IFN alfa-2b i sammenligning med IFN alfa-2b umodificeret type).

Perioden for fjernelse af Algeron fra kroppen overstiger 153 timer, hvilket er ca. 6,5 dage. Som følge af subkutan administration af lægemidlet en gang om ugen til patienter, der blev behandlet for hepatitis C, blev der observeret en dosisafhængig gradvis stigning i Algerons koncentration frem til den ottende uge, hvorefter den yderligere kumulation ikke blev noteret.

Hos patienter med nedsat nyrefunktion blev forholdet mellem Algeron farmakokinetik og kreatininclearanceindikatorer ikke fastsat. Indikatorer for maksimal koncentration af peg-IFN alfa-2b, dets halveringstid og AUC steg i forhold til sværhedsgraden af ​​nyresvigt. Når patienter med alvorlig og moderat nedsat nyrefunktion har bivirkninger på lægemidlet, anbefales nøje medicinsk overvågning og dosisjustering i retning af reduktion.

Med unormal leverfunktion hos patienter, der lider af hepatitis type B eller C, samt levercirrhose, forbliver Algerons farmakokinetiske parametre uændret i forhold til raske mennesker. Brug ikke lægemidlet til patienter med en udtalt grad af leverdysfunktion, fordi farmakokinetikken af ​​peg-IFN alfa-2b ikke er undersøgt for denne gruppe.

De farmakokinetiske parametre for peg-IFN alfa-2b er ikke afhængige af patientens alder, hvorfor ældre mennesker ikke behøver at justere Algerons dosis.

Indikationer for brug

Administrationen af ​​Algeron er tilrådelig til behandling af den kroniske form af primær hepatitis C hos patienter med positiv RNA i hepatitis C-viruset (HCV), hvis sidstnævnte ikke diagnosticeres med symptomer på dekompenseret leversygdom. Den mest effektive behandling anses for at være kompleks terapi, der indebærer recept på IFN-alfa-lægemidler (herunder peg-IFN alfa-2b) i kombination med ribavirin.

Kontraindikationer

Algeron er ikke ordineret til følgende patientgrupper:

  • Personer med overfølsomhed over for lægemidler, IFN, polyethylenglycol (PEG), samt i nogen af ​​Algerons hjælpekomponenter.
  • Patienter med dekompenseret form af levercirrhose, hvor summen af ​​punkter på Child-Pugh-skalaen svarer til klasse B eller C.
  • Patienter, der har åreknuder, der bløder.
  • Patienter med HIV eller hepatitis C, der er blevet diagnosticeret med levercirrhose på baggrund af leversvigt.
  • Patienter med autoimmun hepatitis.
  • Patienter med diabetes i dekompensationstrinnet.
  • Patienter med hyper- eller hypothyroidisme.
  • Patienter, der har markeret hæmning af hæmopoiesis i knoglemarven. Børn, gravide og ammende kvinder.

Med forsigtighed er lægemidlet ordineret til patienter med psykiske lidelser, i nærværelse af nyresvigt, mennesker, der lider af hjertesygdomme og blodkar og autoimmune sygdomme såvel som i kombination med myelotoksiske lægemidler.

Bivirkninger

Ved behandlingen med Algeron, i de anbefalede doser, herunder i kombination med ribavirin, var bivirkningerne milde eller moderate og tyder ikke på ophør af behandlingen. De hyppigst noterede var:

  • hovedpine, irritabilitet, depressive tilstande, følelsesmæssig labilitet;
  • kvalme og diarré
  • tør hoste
  • smerter i leddene såvel som smerter i musklerne;
  • hudreaktioner, udtrykt i form af forøget tørhed, skrælning af huden, kløe og udslæt på dem;
  • lokale reaktioner på injektionsstedet
  • Almindelige symptomer (feber, asteni, etc.);
  • lidelser i lymfatiske og kredsløbssystemer;
  • ændring i laboratorieparametre.

Generelt afhænger forekomsten af ​​uønskede bivirkninger af doseringen af ​​Algeron indgivet til patienten.

Algeron: brugsanvisning og doseringsregime

Injektionsopløsning anbefales at injiceres under huden i fedtvævet:

  • i lårområdet (lårets forside, med undtagelse af lyske- og knæområdet)
  • i området af den forreste abdominalvæg (med undtagelse af midterlinien og området omkring navlen), skiftevis på injektionsstedet.

Det anses for at være optimalt til at gøre injektioner ved sengetid. Terapi er ordineret af den behandlende læge. Under hele behandlingsforløbet skal patienten overvåges af en specialist, der har erfaring med behandling af hepatitis C.

Lægemidlet administreres en gang om ugen med en hastighed på 1,5 μg for hvert efterfølgende kilogram af patientens kropsvægt. Det er vigtigt at huske, at hvert hætteglas og hver sprøjte udelukkende er beregnet til engangsbrug. Det er også forbudt at indtaste Algeron intravenøst.

Behandlingens varighed samt behovet for at justere doseringsregimet bestemmes afhængigt af viral genotype, forekomsten af ​​bivirkninger og deres sværhedsgrad, indikatorerne for blodprøver, tilstedeværelsen eller fraværet af dysfunktion af indre organer og systemer (især leveren, nyrerne, nervesystemet).

overdosis

Når dosis Algeron blev overskredet, blev der ikke identificeret alvorlige konsekvenser for patienten. I særdeleshed fremkalder den utilsigtede anvendelse af en dobbelt dosis af peg-IFN alfa-2b ikke starten på symptomer på overdosering og forgiftning af kroppen. For at eliminere uønskede reaktioner kræver ikke medicinsk indgriben og tilbagetrækning af lægemidlet.

Algerons instruktioner viser, at der er beskrivelser af overdoser, der er konstateret efter injektionen af ​​injektionen i 2 dage i træk uden at holde ugentlige intervaller samt efter injektion af opløsningen hver dag i en uge. Der blev imidlertid ikke registreret nogen alvorlig livstruende patient eller virkninger på behandlingen. Lægemidlet har ingen specifik modgift.

interaktion

Kombinationen af ​​peg-IFN alfa-2b og lægemidlet ribavirin påvirker ikke den farmakokinetiske interaktion. Under behandling med peg-IFN alfa-2b har ingen virkning på:

  • tolbutamid farmakokinetik;
  • farmakokinetik af mefenitoin;
  • farmakokinetikken af ​​debrisoquin;
  • farmakokinetikken af ​​dapson;
  • aktivitet af cytochrom P450 isoenzymer CYP1A2 og CYP3A4;
  • N-acetyltransferaseaktivitet.

I dette tilfælde:

  • aktiviteten af ​​cytokrom P450 CYP2C8 / C9 og cytochrom CYP2D6 er øget (af denne grund er lægemidlet ordineret med forsigtighed til patienter, der behandles med andre lægemidler, hvor disse isoenzymer deltager i biotransformationen);
  • aktiviteten af ​​isoenzymet 1A2 i cytokrom P450-systemet hæmmes;
  • området under Theophyllin AUC-kurven øges;
  • gennemsnitlige niveauer af metadonmetabolitter øges;
  • øger sandsynligheden for mælkesyreose hos HIV-patienter, der gennemgår HAAP-behandling.

Salgsbetingelser

I apotekskæderne er Algeron tilgængelig på recept.

Opbevaringsforhold

Lægemidlet bør opbevares i en godt beskyttet mod sollys og uden for rækkevidde af børn, idet temperaturregimet observeres fra 2 til 8 grader. Det er forbudt at fryse hætteglas med Algeron opløsning.

Holdbarhed

Lægemidlet bevarer sine farmakologiske egenskaber i to år. Brug efter udløbsdatoen er forbudt.

Algeron Anmeldelser

Talrige undersøgelser og patientanmeldelser om Algeron tilbage på forummet tyder på, at brugen af ​​peg-IFN-lægemidler alpha-2b som en del af kompleks terapi nu fortjenes at betragtes som "guldstandarden" af behandlingen. På trods af at effektiviteten af ​​behandlingen primært afhænger af den virale genotype, er dens præstation i området fra 50 til 90%. Så - og anmeldelserne om Algeron er tegn på dette - opretholdes et vedvarende virologisk respons hos mere end 80% af patienterne med den anden og tredje genotype af hepatitis C-viruset og hos næsten 70% af patienterne med hepatitis C-virus af den første genotype.

Analog af Algeron er lægemidlet Pegasys, som længe har været betragtet som den anerkendte standard til behandling af hepatitis C. Men de fleste patienter foretrækker sidstnævnte mellem Pegasys og Algeron. Og det skyldes ikke mindst, at behandlingsforløbet med produktet af JSC "BIOKAD" er meget billigere.

En anden fordel til fordel for Algeron er, at produktionsselskabet siden 2013 annoncerede lanceringen af ​​det sociale program "The Course for Recovery", hvor patienter, der ikke modtager økonomisk støtte fra statsbudgettet, støttes. Gennemførelsen af ​​dette projekt har virksomheden "BIOKAD" skabt et socialt netværk for mennesker med hepatitis C og på alle måder søger at ødelægge stereotyperne, at sygdommen udelukkende er et problem for asociale grupper. Ved at forbinde til støtteprogrammet får patienterne mulighed for at købe Algeron til en pris, der er 35-50% lavere end markedsgennemsnittet.

Algeron Pris

Du kan købe Algeron i Moskva fra 1. juli 2013. Ved at købe lægemidlet i licenserede apotekskæder er patienter med hepatitis C samtidig forbundet med systemet med kumulative rabatter, hvilket gør det muligt at reducere prisen på Algeron med 5-55%.

Hepatitisforum

Videndeling, kommunikation og support til personer med hepatitis

Antiviral terapi på algeron

Moderator: Gudvin

  • Gå til side:

Re: Algeron

Meddelelse Veronica »09 Nov 2013 19:36

Re: Algeron

Meddelelse AU- »12 nov 2013 21:44

20 år gammel, F-4, belastning - 6,25 * 10 ^ 6
Jeg har en minus.

Re: Algeron

Meddelelsen GodAstronaut »13 nov 2013 16:24

Re: Algeron

Meddelelse alfa »13 nov 2013 16:32

Re: Algeron

Meddelelsen GodAstronaut »13 nov 2013 16:44

Re: Algeron

Beskeden Drovosek »13 nov 2013 17:14

Re: Algeron

Meddelelse AU- »13 nov 2013 23:16

20 år gammel, F-4, belastning - 6,25 * 10 ^ 6

Re: Algeron

Beskeden Drovosek »14 nov 2013 00:16

Re: Algeron

Marika's besked "14. november 2013 03:54

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

  • ima (2)
  • cha opladning (2)
  • tryk på (2)
  • konge shaman tegneserie 2001 (2)
  • championat (2)
  • fodbold (2)
  • naruto tegneserie serie (2)
  • cha (2)
  • konge af shamaner (2)
  • loboda dine øjne (1)
  • wow (1)
  • Fullmetal Alchemist Animerede Serie (1)
  • epicwow (1)
  • moddingway (1)
  • hænder op klip (1)
  • ekspert risiko vurderinger (1)
  • Sergey insekter (1)
  • champ (1)
  • allhockey (1)
  • Julian's guard love broken (1)
  • magiske guider (1)
  • Dødsbevis (1)
  • cirkel (1)
  • cha oversættelse (1)
  • wow 6 2 3 (1)
  • isengard (1)
  • hænder op albums (1)
  • lønklausul (1)
  • Stocknavigator (1)
  • Samurai X (1)
  • hænder op da vi var unge (1)
  • Shaman King (1)
  • mmotop (1)
  • wareneingang bei uns voraussichtlich heute erwarte (0)
  • position på bonusser individuelle indikatorer (0)
  • lønregler for arbejdstagerprøve 2016 (0)
  • løn- og ansattes vederlagsregler (0)
  • wareneingang i kürze erwartet (0)
  • smart lab (0)
  • taxfree12 (0)
  • bestemmelser om materielle incitamenter til arbejdstagere (0)
  • varemærkeregistrering (0)
  • Rospatent (0)
  • verfügbarkeit stark schwankend leider kei (0)
  • Im wareneingang eingetroffen prüfung und (0)
  • løn- og ansattes vederlagsregler (0)
  • citat spion (0)
  • Nikitich (0)
  • og Nikonov (0)
  • kollektiv overenskomst (0)
  • pizza (0)
  • indikatorer for medarbejderbonuser (0)
  • rusfutbol (0)
  • rbc (0)
  • tærtefyldning (0)
  • rejsebestemmelser (0)
  • tomat pizza sauce (0)
  • registrering af firmanavn (0)
  • pizza sauce (0)
  • fyldning til pitabrødopskrifter med fotos er enkle og velsmagende (0)
  • eskapist LJ (0)
  • likviditetsrisici (0)
  • likviditet af aktiver (0)
  • enkle pizza påfyldninger (0)
  • pizza toppings (0)
  • likviditet (0)
  • registrering af navn og logo (0)
  • selektive risici (0)
  • risikoen for tab af overskud er (0)
  • hænder op tager tasterne (0)
  • afskrivningsklausul (0)
  • uwow (0)
  • Gæld / Betalingsforhold (0)
  • kong shaman (0)
  • pizza opskrift (0)
  • 2ch (0)
  • oko planet (0)
  • påfyldning til pizza (0)
  • cdh (0)
  • loboda dine øjne (0)

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Algeron: pris; Patient anmeldelser, der blev behandlet med lægemidlet

Alexey: 66-måneders kursus i Algeron + Ribaverine varede i en og en halv måned Hemoglobin 98 Erythrocytes Toe, minus lægerne.

Ja, du kan drikke en dag 6 liter af alt ovenfor, men fedtindholdet bør ikke være mere end 6,5%. Den gennemsnitlige vægt på 6 liter mælk er 6,579 kg (info fundet i Yandex).

God dag! Jeg har hepatitis C, genotype 8, virusbelastning 555555. Jeg behandles med Algeron + Rebauverin! Behandlingen foregår uden nogen specielle bivirkninger, de er bestemt, men du kan udholde det! Hår falder ud, ømme led, tør hoste! Men generelt er det alt udholdeligt! PCR bestået efter 9 injektioner, jeg kender ikke resultatet endnu! Nogle gange er der angreb af overbelastning, stemningen ændres ofte!

I medicinsk praksis er der tilfælde, hvor håret faldt ud og ændrede pigmenteringen på grund af brugen af ​​lægemidler, der er ordineret til terapeutiske formål. Sådanne lægemidler omfatter: borsyre, cytostatika, vismut, antikoagulantia, antimalarial og thyreostatika. Der er også diffus alopeci, som skyldes hormonforstyrrelser (pancreasygdomme, thyrotoksikose, hypofunktion af kønkirtelene, hypothyroidisme) såvel som følge af hæmodialyse hos patienter med kronisk nyresvigt. Så snart det patologiske middel ophørte med at virke, genoptages hårvæksten straks.

Sådanne vigtige faktorer som varigheden af ​​hårtab, en stigning i hårtab, viser et generelt fald i mængden af ​​hår, at sygdommen allerede er optrådt og udvikles gradvist. Tidligere alvorlige sygdomme, der tager forskellige medikamenter, påvirker stive kostvaner også hårets tilstand og kan føre til hårtab. Undersøgelse af hovedbunden og kontrol af forekomsten af ​​betændelse er trichologens hovedopgaver under den første undersøgelse af patienten. Desuden vurderer specialisten fordelingen og tykkelsen af ​​håret efterfulgt af inspektion af hårstammen efter diameter, form, længde og bestemmelse af graden af ​​hårbrødhed hos den patient, der er ivrig.

Jeg begyndte at have forfærdeligt hårtab efter vaccination. Plus, den kolde urticaria dukkede op. Seks måneder efter vaccination steg TSH'en kraftigt, tilsvarende hypothyroidisme. Efter at have taget L-thyroxin, returnerede TSH til normal, sagde endokrinologen, at du skal fortsætte med at drikke den. Endvidere sagde endokrinologen at håret skal genoprettes. Jeg er i panik, der allerede skinner gennem hovedbunden. Fortæl mig, hvad du skal gøre for at stoppe nedfaldet. Jeg er fra en munter, selvsikker pige omdannet til en irritabel og sulten person. Alle tanker handler om hår. Tak på forhånd!
. Jeg tog ferrum lek og zink, der var en lav indikator for jern i blodet, efter en måned med indtagelse forstod jeg, at det var dårligt for jern, jeg gjorde en analyse, og nu er den højere end min norm.

ja.. ikke kun jeg har et akutt problem med hårtab.. nu forstår jeg fra hvad.. jeg drak også 85, jeg har drukket i tre år eller mere med pauser i et halvt år i omkring et halvt år, så en pause.. så begyndte det store tab af hår.. og jeg havde sådan en mane. og alting, og der er ikke mere end den herlighed, men jeg kunne ikke engang forbinde dette problem med syndromet om pilleudtræden.. nu drikker jeg yarinu for prævention, men ikke i lange perioder, men i tre måneder og igen en pause.. i mit tilfælde at drikke i korte perioder eller at drikke konstant, jeg planlægger ikke at føde på grund af min alder, jeg er 96.. eller noget andet kan bruges som præventionsmiddel? og jeg har øget vækst af okser på unødvendige steder og modtagelsen af ​​Yarin hjælper mig med at reducere det..

Sassi Vand:
7 liter rent vand
6 citron fint hakket (du kan bare ringetoner)
6 agurk ikke skrællet, skåret i ringe
6. revet ingefær (ikke mere, og så vil cocktailen være bitter (()
5-65 folder (hvis tørret -. Brew med kogende vand, belastning og tilføj til cocktail)

Lægemidlet anbefales at opbevares i en godt beskyttet mod sollys og uden for børns rækkevidde, og temperaturen holdes fra 7 til 8 grader. Det er forbudt at fryse hætteglas med Algeron opløsning.

Tager lægemidlet sammen med antihypertensive stoffer kan fremkalde en additiv antihypertensiv effekt.

Algeron

Ekaterina Ruchkina 21 maj 2015

Beskrivelse og vejledning af lægemidlet Algeron

Algeron er et antiviralt middel, der anvendes i den komplekse behandling af hepatitis C. Lægemidlet indeholder stoffet cepeginterferon alfa-2b. Uden at gå ind i komplekse træk ved denne type interferon, lad os kort beskrive mekanismen for dens virkning på vira.

I kroppen forårsager dette stof (som er en del af den flydende immunitet) i cellerne inficeret med virus, produktion af visse forbindelser, som forhindrer reproduktion af patogenet. Interferon aktiverer og forstærker også aktiviteten af ​​alle komponenter af cellulær immunitet (morderceller, makrofager, lymfocytter osv.). For dette stof, beskrevet og andre immunsystemer, hvorigennem det understøtter sundhed og hjælper med at bekæmpe forskellige infektioner.

Den aktive komponent i Algeron fremstilles ved bio-engineering metoder - human interferon producerer bakteriestammer.

Dette værktøj bruges til:

  • Hepatitis C - aktiv, primær, kronisk. Behandlingen udføres i forbindelse med lægemidlet ribavirin;

Algeron frigives som en injektion. De placeres subkutant i mavemuskelen eller låret og veksler zoner af injektioner. Doseringen er lavet ifølge tabellen, som indeholder instruktionen af ​​lægemidlet. Normalt taget til 1,5 mcg pr. Kg patientvægt. Injektioner udføres en gang om ugen.

Det er nødvendigt at starte behandlingen under ledelse af en erfaren læge, som skal beregne doserne og forklare, hvordan man giver injektioner. Han vil vurdere patientens tilstand i begyndelsen af ​​behandlingen (herunder ifølge resultaterne af kontrolprøver). Yderligere injektioner kan udføres uafhængigt. Instruktioner Algeron lægemiddel beskriver detaljeret, hvordan man giver injektioner med en separat sprøjte eller allerede fyldt med en opløsning.

Sørg for at læse disse oplysninger, og følg altid disse retningslinjer nøjagtigt. Hvert af de beskrevne trin er ikke frugten af ​​overdrevne forholdsregler, men en del af en metode, der er udviklet og anvendt i årtier. Hendes mål er at bevare dit helbred og i sidste ende livet.

Desuden beskriver annotationen justeringen af ​​doser af Algeron til forskellige lidelser, patologier af den tidligere og erhvervet. Disse oplysninger er vigtige som en påmindelse til lægen. Patienten skal forstå, at det er uacceptabelt at foretage tilpasninger af behandlingen alene!

Medicin er kontraindiceret i:

  • Alvorlige sygdomme i leveren - cirrose i stadiet af dekompensation, leversvigt på baggrund af en kombination af HIV og hepatitis C, autoimmun hepatitis og så videre;
  • Alvorlige nyresygdomme
  • Sygdomme i nervesystemet, herunder epilepsi;
  • Sygdomme i det kardiovaskulære system, især dem, der ikke er modtagelige for narkotikakontrol;
  • Patologier i skjoldbruskkirtlen, som ikke kan justeres ved at tage medicin;
  • Arvelige lidelser af lactosemetabolismen;
  • Onkologiske sygdomme;
  • Nogle blodsygdomme, herunder alvorlig depression af hæmatopoiesis i knoglemarv og alvorlig patologisk hæmoglobinmangel;
  • Intolerance over for komponenterne af algeron eller ribavirin;
  • Graviditet og amning
  • Behandlingen af ​​en mand, der er seksuel partner for en gravid kvinde;
  • Behandlingen af ​​patienter under en alder af flertal

- med forsigtighed når -

  • Kombinationen af ​​hepatitis C med HIV med visse indikatorer for aktiviteten af ​​patogener;
  • Alvorlig diabetes i fare for at udvikle komplikationer;
  • Tunge lungesygdomme
  • Nogle overtrædelser af blodet og koagulationssystemet;
  • Ved behandling af myelotoksiske lægemidler

Bivirkninger

Lægemidlet er godt undersøgt og vidner om dette især en detaljeret beskrivelse af alle mulige bivirkninger. Her vil vi kun angive de symptomer, som patienterne klagede over særligt ofte. Dette er:

  • Influenzalignende tilstand med feber, kuldegysninger;
  • Følelse af træt, svag;
  • Øget følelsesmæssighed, depression, angst, søvnløshed, nedsat opmærksomhed;
  • Hovedpine;
  • Kvalme, diarré, mavesmerter, mangel på appetit
  • Muskel- og ledsmerter
  • Tør hoste, kortpustetid, inflammation i svælg
  • Inflammation af injektionsstederne, tørhed, kløe, skrælning af huden, hårtab;

Også på grund af laboratorieblodtællinger blev der observeret signifikante ændringer i formlen, et fald i glucosekoncentration og en stigning i triglyceridkoncentrationen.

Sådanne reaktioner ledsagede behandlingen af ​​ca. en ud af ti patienter. Men der kan være andre symptomer. Enhver ændring i din tilstand (selv antaget, imaginær) er vigtigt, så hurtigt som muligt at informere din læge.

Analogerne er billigere end Algeron

Dette værktøj er for specialiseret og bruges til sådanne farlige patologier, at det simpelthen er farligt at vælge og bruge analoger, der er billigere. Men på den anden side kan omkostningerne ved Algeron og andre lignende stoffer chokere en uforberedt person.

Analoger af dette værktøj (indeholdende peginterferon) er:

Begge disse stoffer er dyrere. Faktisk syntes det russiske Algeron som et mere økonomisk alternativ til importerede stoffer.

Når terapi begynder på hospitalet - skal injektioner gives gratis. Denne behandling varer som regel indtil den første forbedring ("minus") vises, hvorefter patienten overføres til ambulant pleje. I nogle regioner er der programmer, hvorved du kan få disse lægemidler til en rabat.

Algeron Anmeldelser

Mange af dem, der har oplevet hepatitis C, behandles med standardregimen: Algeron + Ribavirin. Desuden skyldes patienterne selv ofte deres valg netop til de lavere (sammenlignet med udenlandske analoger) omkostninger ved behandling.

I de første dage, efter injektionen af ​​dette værktøj, lider patienterne forskellige bivirkninger. For eksempel:

- Feber, hovedpine, kulderystelser, feber... Sådan begyndte min behandling.

- Min temperatur varer normalt tre dage efter injektionen. Jeg er allerede vant til det. En anden forfærdelig ting er kvalme. Det er nødvendigt at starte for noget, det begynder at røre meget op.

Nogle siger at efter den efterfølgende injektion ikke forekommer denne markante forringelse:

- I flere uger prick. Vænnet - temperaturen hopper ikke længere. Selvfølgelig er der svaghed, fravær, depression - det sker... Jeg accepterer alle slags ting til leveren for på en eller anden måde at komme lettere ud.

- Jeg deltog i kliniske forsøg. For året fik jeg alle de bivirkninger, som nu beskrives i annotationen. Men helbredt.

Generelt læser du anmeldelser om Algeron, du forstår, hvordan hver krop reagerer individuelt på sådan terapi. Også den menneskelige individualitet er meget vigtig: en person er villig til at udholde næsten enhver lidelse for målets skyld, mens andre konstant forsøger at "afdække" enhver forringelse af deres velvære med nye og nye stoffer. Det er overflødigt at sige, at effektiviteten af ​​behandlingen varierer, men de, der formåede at besejre sygdommen, er ikke få.

Behandling af hepatitis med algeron og ribavirin

Hepatitis C-behandling, 1 genotype. SOF + DCV

Kort sagt: 1 genotype, ingen fibrose, belastning 6 millioner. ALT, AST og TSH er normale. HIV co-infektion, CD4 - 420 (alle data fra 06.26), ART - kiveksa, ritonavir, preista. Lad os lave IL28-skrivning.
HTP blev enige om, i går ønskede de at tage det, der er ingen stoffer. På spørgsmålet om hvornår det vil være og hvad, svaret Algeron + ribavirin, ring i august.
Er det værd at acceptere Algeron eller sætte presset på for at give ud pegasis? Algeron bruges i Rasch i 2 år. Ifølge kajen er portabilitet den bedste effekt det samme som fra pegasis. Noget jeg tvivler på.

Alt bliver fint! Jeg fandt ud af det!

Alexey, og her hvis det er muligt mere detaljeret? Navn skrive?
Og generelt er det værd at stole på en sådan mulighed i SC, hvis nu Algeron tilbydes.

Narkotika er uregistreret i Rusland, og når de er registreret, vil de koste millioner. Vikeyru Pack (3D) er allerede lovet i Rusland i efteråret 1,5 millioner rubler. Se posten http://hivlife.info/showthread.php?p=455962#post455962, hvor det er angivet, hvordan du indtaster den kinesiske sektion. Det er primært nødvendigt at købe daclatasvir. Leveringer fra Kina er ikke der, og en af ​​dem skal flyve til Hong Kong, eller folk samarbejder, smider ud og sender nogen, de stoler på (du skal selv vælge. Hvis der ikke er nogen at stole på, bliver du nødt til at flyve behøver kun pas). Men læs først den kinesiske sektion.
Sofosbuvir, se
Instruktioner til dem, der ønsker at selvstændigt bestille sofosbuvir i Indien
IndiSof

Der er flere emner, men disse to er nok. i alt

a) SOF
b) DCV
c) ribaverin.

Det er meget nemmere at kontrollere denne terapi end normalt, og det forventes heller ingen komplikationer. Behandlingens varighed er 12 uger. Omtrentlige omkostninger - mindre end $ 4.000. Spørg lizok, hvor meget hun tilbragte. Måske mindre.

Catatonia lucidus Bruger nr. 17142 Registrering 26.04. Stillinger 725 Omdømme 246

Re: Terapi på algeron + ribavirin.

Wow, allerede 1.5. For mig i foråret af to voiced, forberede en pier bill til efteråret))

Catatonia lucidus Bruger nr. 17142 Registrering 26.04. Stillinger 725 Omdømme 246

Re: Terapi på algeron + ribavirin.

Det er meget nemmere at kontrollere denne terapi end normalt, og det forventes heller ingen komplikationer. Behandlingens varighed er 12 uger. Omtrentlige omkostninger - mindre end $ 4.000. Spørg lizok, hvor meget hun tilbragte. Måske mindre.

Omkostninger: Jeg husker præcis 1910 Baku per and. Plyus 30 000 sput mand flyver til Hong Kong for and. Og 70.000 sput er tre banker af Michael og 2 realtegravir. Hvor mange Maykhep en var, kan jeg ikke huske. Siden jeg betalte for alt på én gang. Men nu ser det ud til at være meget billigere. Nå, nu betaler jeg for virusprøver mod et gebyr. Og yderligere 3.500 er Ribaverine, den nordlige stjerne. Her er det aritmetiske. Jeg håber på minus, og jeg er glad for, at jeg ikke skulle sælge lejligheden til køb af vandrere.

Resident af forumet Bruger nr. 13109 Registrering 22.03. Adresse SPb Beskeder 107 Omdømme 5

Re: Terapi på algeron + ribavirin.

Hej igen!

Stansinformation til begyndelsen af ​​HTP-mand. Interesseret i følgende: i hvilken dosering vil det være nødvendigt at tage SOF + DCV? Forsøger at planlægge udgifter.
Hvis jeg korrekt forstår fra EASL-anbefalingerne, så blev der i 12 uger SOF 400 mg (1 gang / dag), DCV 30 eller 60 mg (1 gang / dag), ribavirin 1200 mg / dag (som foreskrevet af Bobcat ovenfor).

Lad mig minde dig om genotype 1, fibroscan = 0, ARVT - qivex / ritonavir / prezista. Da ordningen har ritonavir, skal DCV være 30 mg / dag? Korrekt, hvis ikke det.

Og alligevel er der fra de listede generika i forummets faste emne, hvad der skal vælges? Kvaliteten af ​​behandlingen lider ikke?

Senest redigeret af Bubligum; 15.03. klokken 15:39.

Alt bliver fint! Jeg fandt ud af det!

Stansinformation til begyndelsen af ​​HTP-mand. Interesseret i følgende: i hvilken dosering vil det være nødvendigt at tage SOF + DCV? Forsøger at planlægge udgifter.
Og alligevel, fra de generikere, der er angivet i det faste emne, er du ligeglad med hvad du skal vælge? Kvaliteten af ​​behandlingen lider ikke?

sofosbuvir 400 mg, + daclatasvir 60 mg, en gang dagligt i 12 eller 24 uger, afhængigt af tilstedeværelsen eller fraværet af cirrose. ribavirin må muligvis tilføjes - genotyping og fibroscan vil blive vist.

Da ordningen har ritonavir, skal DCV være 30 mg / dag? Korrekt, hvis ikke det.

darunavir / ritonavir eller lopinavir / ritonavir. EASL

På ordningen med DRV skal dosis af DCV ikke reduceres til 30 mg. og da vi ikke taler om cirrhose, behøver du ikke ribavirin, især da du planlægger IVF.
Hvad generik angår, ville næsten ingen sige med en 100% garanti, men der syntes ikke at være nogen klager, alt er vellykket, som jeg forstår det, bliver behandlet, hvilket er hvad du vil.

Senest redigeret af mr.brightside; 15.03. kl. 15:58.

alt liv er i dine hænder. i denne lille boks af celler. (C)

Resident af forumet Bruger nr. 13109 Registrering 22.03. Adresse SPb Beskeder 107 Omdømme 5

Re: Terapi på algeron + ribavirin.

mr.brightside redigerede din besked ovenfor

Og er det værd at lave fibroscan igen? Den første blev lavet for længe siden, sandsynligvis for et par år siden.

Senest redigeret af Bubligum; 15.03. klokken 15:47.

Alt bliver fint! Jeg fandt ud af det!

Forum Guru Bruger № 18165 Registrering 30.07. Adresse С-Петербург Stillinger 391 Omdømme 178

Re: Terapi på algeron + ribavirin.

Og er det værd at lave fibroscan igen? Den første blev lavet for længe siden, sandsynligvis for et par år siden.

For at få tilstrækkelig behandling skal du have relevante data om sundhedstilstanden. Det er naturligvis ikke sandsynligt, at leverens tilstand blev nedbrudt til cirrose i et par år, men.

Senest redigeret af mr.brightside; 15.03. kl. 16:08. Kunne lide: novogod73

alt liv er i dine hænder. i denne lille boks af celler. (C)

Resident af forumet Bruger nr. 13109 Registrering 22.03. Adresse SPb Beskeder 107 Omdømme 5

Algeron

Beskrivelse og vejledning af lægemidlet Algeron

Algeron er et antiviralt middel, der anvendes i den komplekse behandling af hepatitis C. Lægemidlet indeholder stoffet cepeginterferon alfa-2b. Uden at gå ind i komplekse træk ved denne type interferon. Lad os kort beskrive mekanismen for dens virkning på vira.

I kroppen forårsager dette stof (som er en del af den flydende immunitet) i cellerne inficeret med virus, produktion af visse forbindelser, som forhindrer reproduktion af patogenet. Interferon aktiverer og forstærker også aktiviteten af ​​alle komponenter af cellulær immunitet (morderceller, makrofager, lymfocytter osv.). For dette stof, beskrevet og andre immunsystemer, hvorigennem det understøtter sundhed og hjælper med at bekæmpe forskellige infektioner.

Den aktive komponent i Algeron fremstilles ved bio-engineering metoder - human interferon producerer bakteriestammer.

Dette værktøj bruges til:

  • Hepatitis C - aktiv, primær, kronisk. Behandlingen udføres i forbindelse med lægemidlet ribavirin;

Algeron frigives som en injektion. De placeres subkutant i mavemuskelen eller låret og veksler zoner af injektioner. Doseringen er lavet ifølge tabellen, som indeholder instruktionen af ​​lægemidlet. Normalt taget til 1,5 mcg pr. Kg patientvægt. Injektioner udføres en gang om ugen.

Det er nødvendigt at starte behandlingen under ledelse af en erfaren læge, som skal beregne doserne og forklare, hvordan man giver injektioner. Han vil vurdere patientens tilstand i begyndelsen af ​​behandlingen (herunder ifølge resultaterne af kontrolprøver). Yderligere injektioner kan udføres uafhængigt. Instruktioner Algeron lægemiddel beskriver detaljeret, hvordan man giver injektioner med en separat sprøjte eller allerede fyldt med en opløsning.

Sørg for at læse disse oplysninger, og følg altid disse retningslinjer nøjagtigt. Hvert af de beskrevne trin er ikke frugten af ​​overdrevne forholdsregler, men en del af en metode, der er udviklet og anvendt i årtier. Hendes mål er at bevare dit helbred og i sidste ende livet.

Desuden beskriver annotationen justeringen af ​​doser af Algeron til forskellige lidelser, patologier af den tidligere og erhvervet. Disse oplysninger er vigtige som en påmindelse til lægen. Patienten skal forstå, at det er uacceptabelt at foretage tilpasninger af behandlingen alene!

Medicin er kontraindiceret i:

  • Alvorlige sygdomme i leveren - cirrose i stadiet af dekompensation, leversvigt på baggrund af en kombination af HIV og hepatitis C, autoimmun hepatitis og så videre;
  • Alvorlige nyresygdomme
  • Sygdomme i nervesystemet, herunder epilepsi;
  • Sygdomme i det kardiovaskulære system, især dem, der ikke er modtagelige for narkotikakontrol;
  • Patologier i skjoldbruskkirtlen, som ikke kan justeres ved at tage medicin;
  • Arvelige lidelser af lactosemetabolismen;
  • Onkologiske sygdomme;
  • Nogle blodsygdomme, herunder alvorlig depression af hæmatopoiesis i knoglemarv og alvorlig patologisk hæmoglobinmangel;
  • Intolerance over for komponenterne af algeron eller ribavirin;
  • Graviditet og amning
  • Behandlingen af ​​en mand, der er seksuel partner for en gravid kvinde;
  • Behandlingen af ​​patienter under en alder af flertal

- med forsigtighed når -

  • Kombinationen af ​​hepatitis C med HIV med visse indikatorer for aktiviteten af ​​patogener;
  • Alvorlig diabetes i fare for at udvikle komplikationer;
  • Tunge lungesygdomme
  • Nogle overtrædelser af blodet og koagulationssystemet;
  • Ved behandling af myelotoksiske lægemidler

Bivirkninger

Lægemidlet er godt undersøgt og vidner om dette især en detaljeret beskrivelse af alle mulige bivirkninger. Her vil vi kun angive de symptomer, som patienterne klagede over særligt ofte. Dette er:

  • Influenzalignende tilstand med feber, kuldegysninger;
  • Følelse af træt, svag;
  • Øget følelsesmæssighed, depression, angst, søvnløshed, nedsat opmærksomhed;
  • Hovedpine;
  • Kvalme, diarré, mavesmerter, mangel på appetit
  • Muskel- og ledsmerter
  • Tør hoste, kortpustetid, inflammation i svælg
  • Inflammation af injektionsstederne, tørhed, kløe, skrælning af huden, hårtab;

Også på grund af laboratorieblodtællinger blev der observeret signifikante ændringer i formlen, et fald i glucosekoncentration og en stigning i triglyceridkoncentrationen.

Sådanne reaktioner ledsagede behandlingen af ​​ca. en ud af ti patienter. Men der kan være andre symptomer. Enhver ændring i din tilstand (selv antaget, imaginær) er vigtigt, så hurtigt som muligt at informere din læge.

Analogerne er billigere end Algeron

Dette værktøj er for specialiseret og bruges til sådanne farlige patologier, at det simpelthen er farligt at vælge og bruge analoger, der er billigere. Men på den anden side kan omkostningerne ved Algeron og andre lignende stoffer chokere en uforberedt person.

Analoger af dette værktøj (indeholdende peginterferon) er:

Begge disse stoffer er dyrere. Faktisk syntes det russiske Algeron som et mere økonomisk alternativ til importerede stoffer.

Når terapi begynder på hospitalet - skal injektioner gives gratis. Denne behandling varer som regel indtil den første forbedring ("minus") vises, hvorefter patienten overføres til ambulant pleje. I nogle regioner er der programmer, hvorved du kan få disse lægemidler til en rabat.

Algeron Anmeldelser

Mange af dem, der har oplevet hepatitis C, behandles med standardregimen: Algeron + Ribavirin. Desuden skyldes patienterne selv ofte deres valg netop til de lavere (sammenlignet med udenlandske analoger) omkostninger ved behandling.

I de første dage, efter injektionen af ​​dette værktøj, lider patienterne forskellige bivirkninger. For eksempel:

- Feber, hovedpine, kulderystelser, feber... Sådan begyndte min behandling.

- Jeg har feber. varer normalt tre dage efter injektionen. Jeg er allerede vant til det. En anden forfærdelig ting er kvalme. Det er nødvendigt at starte for noget, det begynder at røre meget op.

Nogle siger at efter den efterfølgende injektion ikke forekommer denne markante forringelse:

- I flere uger prick. Vænnet - temperaturen hopper ikke længere. Selvfølgelig er der svaghed, fravær, depression - det sker... Jeg accepterer alle slags ting til leveren for på en eller anden måde at komme lettere ud.

- Jeg deltog i kliniske forsøg. For året fik jeg alle de bivirkninger, som nu beskrives i annotationen. Men helbredt.

Generelt læser du anmeldelser om Algeron, du forstår, hvordan hver krop reagerer individuelt på sådan terapi. Også den menneskelige individualitet er meget vigtig: en person er villig til at udholde næsten enhver lidelse for målets skyld, mens andre konstant forsøger at "afdække" enhver forringelse af deres velvære med nye og nye stoffer. Det er overflødigt at sige, at effektiviteten af ​​behandlingen varierer, men de, der formåede at besejre sygdommen, er ikke få.

Vurder Algeron!

Samlet vurdering: 3.8 ud af 5,118

Ribavirin til behandling af hepatitis

Hej, jeg har hepatitis C, 1 genotype, fibroscan viste det oprindelige stadium af cirrose, jeg drikker ikke, jeg ryger ikke, men jeg kan godt lide boller og boller, som er ekstremt kontraindiceret, jeg bruger ikke store mængder. Jeg startede en behandling med algeron og ribavirin efter 12 uger -kvalitet positiv. hvad skal man gøre? Behandling på egen regning? Hvorfor findes alle de samme, passer ikke stoffet?

-05-13 18:34. Zilya Rusland / Tyumen Region

Vær opmærksom på, at intet råd og råd på internettet ikke erstatter en personlig høring med en læge! Administration af dette websted er ikke ansvarlig for de mulige konsekvenser!

Svar spørgsmål kan kun registrerede brugere og bekræfte profilen Doctor

Velkommen! Denne behandling er ineffektiv og gælder ikke i den moderne civiliserede verden. Effekten er ekstremt lav. Hvis du kan tilmelde dig en høring, vil jeg forsøge at hjælpe. Fra SW. Aleksandrov P.A.

Hej, med 1 genotype algeron og ribavirin er terapi ret svag. Det er fornuftigt at revidere interferonbehandling til bezinterferonovuyu. Med en positiv PCR i 12 uger kan vi tale om ineffektiviteten af ​​denne terapi og stoppe den.

Og hvorfor lavede du højkvalitets PCR? Har brug for en kvantitativ. Den virale belastning skal reduceres. Baseret på denne og dommer. Behøver jeg at blive behandlet yderligere? Men generelt er der nu andre lægemidler til behandling, så fortvivl ikke.

Lignende rådgivning

I 3 uger fra befrugtning på læben kom herpesviruset ud. Allerede syg så mange gange, også i den første graviditet var, men ved 20 uger. Hvad kan konsekvenserne for barnet og hvad er behovene? Samlede svar (1)

Uanset om det er muligt for et barn at bruge supra-lor eller pharyngosept i tilfælde af ondt i halsen, mens du vaccinerer Kokav, konsulterede jeg lægerne, at han foruden copo ro-steroider og suppressants kan. Samlede svar (1)

Hej, jeg fandt toxoplasmosis-IgG og lGM positiv, genoptager 2 gange. Jeg har en graviditet på 12 uger, jeg bestod testen for aviditetsresultat 16, til PCR i blod til t. I alt svar (1)