Hepatitis C - den mystiske virus! Forumet er dedikeret til problemerne med rehabilitering efter terapi, naturlige metoder til styrkelse af immunitet, sund ernæring, patienthistorik.

Metastaser

Videndeling, kommunikation og support til personer med hepatitis

Begyndelsen af ​​HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Moderator: Gudvin

Begyndelsen af ​​HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Meddelelse alek volf »11 nov 2011 21:51

Re: Begyndelsen af ​​HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

The Gudvin Post »11 nov 2011 21:52

Re: Begyndelsen af ​​HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Meddelelse Gal1nka »Nov 11, 2011 9:52

Re: Begyndelsen af ​​HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Meddelelse alek volf »11-11-2011 10:08

Re: Begyndelsen af ​​HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

The Gudvin Post »Nov 11, 2011 10:11

Re: Begyndelsen af ​​HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Post alek volf »11 nov 2011 22:30

Re: Begyndelsen af ​​HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Meddelelse OlgaUA »11 nov 2011 23:20

Re: Begyndelsen af ​​HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Meddelelse Gudvin »Nov 11, 2011 11:23

Re: Begyndelsen af ​​HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Beskeden Alexey-1980 "nov 12, 2011 03:48

Re: Begyndelsen af ​​HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Meddelelse alek volf »12 nov 2011 08:34

Re: Begyndelsen af ​​HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Meddelelse Sovok-59 »12 nov 2011 08:39

Re: Begyndelsen af ​​HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Post alek volf »12 nov 2011 09:31

Re: Begyndelsen af ​​HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Besked OlgaUA »Nov 12, 2011 09:48

Re: Begyndelsen af ​​HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Indlæg Sovok-59 »12 nov 2011 10:32

Anmeldelser af lægemidlet Altevir

Vi har samlet virkelige anmeldelser af stoffet Altevir, som udgives af vores brugere. Oftest er anmeldelsen skrevet af mødre hos unge patienter, men de beskriver også den personlige historie om brugen af ​​medicinen på sig selv.

Som led i kompleks terapi hos voksne:
- i kronisk viral hepatitis B uden tegn på levercirrhose
- Ved kronisk viral hepatitis C i mangel af symptomer på leversvigt (monoterapi eller kombinationsbehandling med ribavirin)
- med papillomatose i strubehovedet
- med kønsvorter
- med hårcelledukæmi, kronisk myeloid leukæmi, ikke-Hodgkins lymfom, melanom, multiple myelom, Kaposi sarkom i ansigtet af aids, fremskreden nyrekræft.

diskussion

. Den evige mur er kendt selv for en førsteårsstudent. For det andet har interferon-alfa-lægemidlet alle de fine bivirkninger (se Hepatitis-terapi). Sammenlign Viferon og Altevir instruktioner, omfang og bivirkninger. Der er udtalelser fra nogle børnelæger, at børn, der modtager Viferon med ARVI, har længere og Art.

. sal ville aldrig. Der er ikke noget stof med dette navn. Og hvis du var læge, ville du vide det. Og hvis du ikke er læge, hvem er du? Annonceagent? MERE: Du skriver om Intron og Altevir. Ikke doven kiggede hvad slags stoffer. Begge administreres intramuskulært eller mundtligt. Hvis du var læge, Natalie, vidste du, at administrationsmåden stort set bestemmer antallet af bivirkninger. Hvad der menes i kontraindikationer til dette lægemiddel i ét ord kan kaldes det influenzalignende syndrom. Selvfølgelig ved du ikke. Hvorfra I kulinariske kollegium læres det ikke. Jeg kan ikke argumentere for andre fakta, jeg kender ikke dette stof nok til at dømme. Og her for dig, læserne reko.

. Jeg kender tarmvæggen selv friskmand. Det andet er lægemiddelinterferon-alfa har alle de gode bivirkninger (se terapi for hepatitis). Sammenlign instruktionerne for Viferon og Altevir, omfang og bivirkninger. Der er udtalelser fra nogle børnelæger, at børn, der modtager Viferon med SARS, har en længere og vedvarende feber... Andre præparater - "antivirale" og såkaldte immunmodulerende midler med antiviral aktivitet -. Tsikloferon, likopid, polioksidony, timogen, Kagocel, panavir, neovir, isoprinosin, groprinosin, proteflazid osv heller ikke er blevet korrekt kliniske sikkerhed forsøg og effektivitet og må ikke anvendes, især

. meget. Bare for sjov, skriv i søgningen på internettet, for eksempel "Intron" (denne interferon alfa-2b udenlandsk produktion, det aktive stof er det samme som i viferon) eller "Altevir" (dette er vores produktion af interferon alfa-2b, og interessant nok med den samme plante er substansen af ​​interferon alfa 2b til produktion af stearinlys Viferon). Se bivirkningerne sektionen. Så se på bivirkningerne af Viferon (de, ifølge instruktionerne for stoffet, nej). Mærkeligt, er det ikke? Jeg tror, ​​at denne uoverensstemmelse er et interessant nok spørgsmål til at spørge ham til den læge, der foreskrev Viferon. "Her er informationerne om ARVI http://forums.rusmedserv.com/showthread.php.

. meget. Bare for sjov, skriv i søgningen på internettet, for eksempel "Intron" (denne interferon alfa-2b udenlandsk produktion, det aktive stof er det samme som i viferon) eller "Altevir" (dette er vores produktion af interferon alfa-2b, og interessant nok med Den samme plante er substansen af ​​interferon alfa 2b til produktion af stearinlys (Viferon). Se bivirkningerne sektionen. Så se på bivirkningerne af Viferon (de, ifølge instruktionerne for stoffet, nej). Mærkeligt er det ikke? Jeg tror, ​​at denne uoverensstemmelse er et interessant nok spørgsmål til at spørge det til den læge, der foreskrev Viferon. "Genlæse det for hundrede gang, og du kan være sikker på at du er på.

. meget. Bare for sjov, skriv i søgningen på internettet, for eksempel "Intron" (denne interferon alfa-2b udenlandsk produktion, det aktive stof er det samme som i viferon) eller "Altevir" (dette er vores produktion af interferon alfa-2b, og interessant nok med den samme plante er substansen af ​​interferon alfa 2b til produktion af stearinlys Viferon). Se bivirkningerne sektionen. Så se på bivirkningerne af Viferon (de, ifølge instruktionerne for stoffet, nej). Mærkeligt er det ikke? Jeg tror, ​​at denne uoverensstemmelse er et interessant nok spørgsmål til at spørge ham til den læge, der foreskrev Viferon. "Genlæse det for hundrede gang og kan være sikker på det.

. Selv den førsteårsstudent kender tarmvæggen. For det andet har interferon-alfa-lægemidlet alle de fine bivirkninger (se Hepatitis-terapi). Sammenlign instruktionerne for Viferon og Altevir, omfanget og bivirkningerne. Der er udtalelser fra nogle børnelæger, at børn, der får Viferon med ARVI, har en længere og vedvarende feber. Kipferon er den samme Viferon, som har doneret immunoglobuliner tilsat. På trods af alle mulige undersøgelsesmålinger er ingen doneret blod garanteret at være fri for hepatitisvirus og hiv. Derfor bør brug af blodderivater udføres med stor forsigtighed. Der er stadig en homøopatisk "tæller.

. rygsøjlen af ​​stoffet, så bringe de normale argumenter. For eksempel resultaterne af international forskning, lavet i henhold til reglerne for bevisbaseret medicin. Har du læst, at de behandler intron og Altevir? Har du set listen over bivirkninger? Du har stadig ingen tvivl om, at interferonpræparater er sikre for børn, ifølge vores.

. ayu, vi har noget lignende eller alas (((anagrelid er en pille, der kommer ud? 5 piller er det så forfærdeligt at drikke (((kommunikeres med piger også diagnosticeret med ET, så de giver injektioner, enten Altevir eller Roferon, og blodplader falder helt op til 300. de siger, og de kan bevares, og de overføres normalt.

Læs om Altevir, hvordan, hvordan kan Viferon være harmløs, hvis det virker? Enten virker det med bivirkninger, eller det virker ikke og er harmløst. Og du skal også læse om betydningen af ​​interferon, hvad det er og hvordan det virker. Det er jo nødvendigt at tænke for dig selv. Måske er alle ingredienserne i vitamin C og E der.

Altevir

Ekaterina Ruchkina 25. september 2012

Beskrivelse og vejledning af lægemidlet Altevir

Altevir er en interferonmedicin, som er en af ​​de vigtigste faktorer i en persons immunforsvar. Sammensætningen af ​​dette lægemiddel indbefatter rekombinant human interferon alfa-2 beta. Dette stof har antiviral aktivitet, hæmmer reproduktionen af ​​vira i vævsceller, samt reducerer intensiteten af ​​patologiske reaktioner af vævene selv til patogenens indtrængning (proliferation). Eksponering for interferon stimulerer cellulær immunitet - aktiviteten af ​​fagocytiske celler, T-celler og så videre. Hertil kommer, at nærværet af dette stof i kroppen reducerer udviklingshastigheden for tumorprocesser. Behandling af virale og onkologiske patologier indbefatter derfor recepten af ​​interferonpræparater, for eksempel Altevira.

Altevir bruges når:

  • Kroniske former for viral hepatitis B og C;
  • Papillomer og vorter;
  • Nogle ondartede sygdomme er Kaposi sarkom, melanom og så videre.

Altevir fremstilles i form til parenteral administration - subkutane eller intramuskulære injektioner såvel som intravenøse infusioner (dryp). Hvis der er angivet injektioner, skal indledningen af ​​terapi finde sted under lægens vejledning, men så kan patienten fortsætte den støttende behandling alene. Instruktionen af ​​lægemidlet Altevir indeholder generel information om taktikken for dets formål i forskellige patologier. Selvfølgelig gives disse oplysninger til almindelig information af patienter, men individuelle aftaler foretages af den behandlende læge under hensyntagen til den specifikke situation.

Altevir er kontraindiceret i:

  • Alvorlige patologier af nyrer og lever (når de behandles med immunosuppressive midler);
  • Alvorlige kardiovaskulære patologier (herunder under hyperkoagulering);
  • Alvorlige sygdomme i nervesystemet og psyken;
  • Autoimmune patologier og immunosuppressiv terapi;
  • Ikke berettiget til korrektion af alvorlige sygdomme i lungerne, skjoldbruskkirtel, diabetes og så videre;
  • Under graviditeten ammer

Altevira Bivirkninger

Indførelsen af ​​denne medicin fører ofte til influenzalignende stater - feber, kulderystelser, svaghed. Disse reaktioner er midlertidige. Sundheden i nervesystemet kan lide, hvilket resulterer i irritabilitet, hovedpine, en deprimeret tilstand (op til selvmordstanker) og så videre. Derudover kan muskelsmerter, fordøjelsesforstyrrelser, trykfald, blodformelforstyrrelser, dermatologiske reaktioner osv. Forekomme under behandling med Altevir.

Altevir anmeldelser

Generelt er anmeldelser om Altevir relateret til diskussioner om, hvordan og hvor du skal indtaste det. Behovet for dette lægemiddel og dets analoger rejser som regel ikke tvivl hos patienterne. Så på de fora, hvor patienter kommunikerer med viral hepatitis, er der en detaljeret diskussion om dette emne:

- I går lavede jeg den første injektion af Altevira i maven. Det var så smertefuldt! Jeg er ikke sikker på, at jeg kan prikke mig sådan... Og kan jeg lave injektioner i skinken med den samme lille sprøjte?

- I skinken, i benet - du kan prikke (allerede intramuskulært, ikke subkutant). Men for dette har du brug for en normal sprøjte (ikke insulin).

- Jeg prikker mig Altevir dagligt, indtil de øgede biokemiindekser ikke går i minus. Og så vil jeg gøre det på en dag. Selv om nogle læger ordinerer tre gange om ugen...

Spørgsmålet om injektionsstedet er akut for disse patienter. Når alt kommer til alt, skal Altevira injiceres i lunken lang tid (for eksempel et halvt år), hvilket betyder, at begge muskler bliver til en kontinuerlig "junk". For så lang behandling er den mest optimale indførelsen af ​​lægemidlet subkutant i folden på underlivet.

Med hensyn til hyppigheden af ​​injektioner - der er forskellige meninger. Det er klart, at kun en tilstrækkelig stærk krop kan modstå en så intens belastning (daglige injektioner). Anbefalingen om at prikke Altevir tre gange om ugen er primært baseret på behovet for at reducere sandsynligheden for bivirkninger.

Altevir

Beskrivelse pr. 19. august 2014

  • Latin navn: Altevir
  • ATX kode: L03AB05
  • Aktiv ingrediens: Human rekombinant interferon alfa-2b (human rekombinant interferon alfa-2b)
  • Producent: Pharmapark (Rusland)

struktur

Opløsningen indeholder human rekombinant interferon alfa-2b som en aktiv bestanddel såvel som sådanne yderligere komponenter som natriumacetat, ethylendiamintetraeddikesyre, dinatriumsalt, dextran 40, natriumchlorid, renset vand til injektion, Tween 80.

Udgivelsesformular

Lægemidlet fremstilles i form af en injektionsvæske.

Farmakologisk aktivitet

Lægemidlet har antivirale, antiproliferative, immunmodulerende og antitumoregenskaber.

Farmakodynamik og farmakokinetik

Det aktive stof i lægemidlet interagerer med receptorer på celleoverfladen, initierer en kompleks transformationskæde (for eksempel induktion af syntesen af ​​cytokiner og enzymer) og forhindrer også syntesen af ​​virale RNA- og virusproteiner. Dette forårsager de antivirale og antiproliferative virkninger af lægemidlet.

Derudover aktiverer det aktive stof Altevira præsentationen af ​​antigenimmunokompetente celler. Det stimulerer også den cytotoksiske virkning af T-celler og den fagocytiske aktivitet af makrofager, hæmmer syntesen af ​​visse onkogener og interfererer med celleproliferation, herunder tumorceller.

Biotilgængeligheden af ​​lægemidlet er ca. 90%. Halveringstiden er 2-6 timer. Lægemidlet udskilles gennem nyrerne ved glomerulær filtrering. Efter 16-24 timer registreres det aktive stof i blodet ikke. Splitter i leveren.

Indikationer for brug

Lægemidlet bruges til:

  • håragtig celle leukæmi;
  • kronisk viral hepatitis B (hvis der ikke er levercirrhose og dets tegn);
  • ikke-Hodgkins lymfom;
  • laryngeal papillomatose;
  • multiple myelom;
  • kønsvorter
  • avanceret nyrekræft
  • kronisk viral hepatitis C (hvis der ikke er nogen leversvigt og dets tegn) - ribavirin slutter sig til den komplekse terapi;
  • kronisk myeloid leukæmi;
  • melanom;
  • Kaposi sarkom i AIDS.

Kontraindikationer

Altevir gælder ikke for:

  • overfølsomhed over for lægemidlet
  • alvorlig nyresvigt
  • kronisk hepatitis med dekompenseret levercirrhose;
  • tager immunosuppressive lægemidler
  • dekompenseret lungesygdom
  • hyperkoagulations;
  • svær leversvigt
  • graviditet;
  • laktation;
  • alvorlige hjerte-kar-sygdomme;
  • svære lidelser i centralnervesystemet (især i tilfælde af epilepsi, depression);
  • autoimmune sygdomme;
  • dekompenseret diabetes;
  • alvorlig myelosuppression.

Bivirkninger af Altevira

Bivirkningerne af Altevir manifesteres oftest som feber, hovedpine, kuldegysninger, kvalme, generel svaghed, myalgi, appetitudslæt.

I sjældne tilfælde forekommer mavesmerter, nervøsitet, angst, dyspepsi, autoimmun thyroiditis. Ændringer i laboratorieparametre (reversibel) kan forekomme: leukopeni, fald i hæmoglobinniveau, forøget aktivitet af leverenzymer, granulocytopeni, thrombocytopeni.

Instruktioner på Altevir

Lægemidlet administreres intramuskulært, intravenøst, intraperitonealt, subkutant, intrathecalt ind i læsionen. Instruktionen af ​​Altevir giver følgende enkeltdosis for voksne - 3-6 millioner IE. Om nødvendigt kan det stige. Børn er ordineret 500-100 tusind IE pr. Kg vægt.

Afhængig af sygdommen indeholder brugsanvisningerne også følgende regimer:

  • laryngeal papillomatose - voksne 6 millioner IE 5 gange om 7 dage eller 3-6 millioner IE tre gange om 7 dage (behandling - en måned), 3 millioner IE to gange om 7 dage (behandling - 12 uger), 3 millioner IE om 7 dage (behandlingsforløb - 28 uger) børn 50-100 tusind IE tre gange om 7 dage (behandlingsforløb - en måned), 50 tusinde IE en gang hver 7. dag (behandling - 28 uger), 50 tusind IE to gange om 7 dage (behandlingsforløb - 12 uger ). I tilfælde af sygdomsprogression kan dosen øges;
  • svær leversvigt hos spædbørn - 3-6 millioner IE / kvm m lægen ordinerer intraperitonealt i løbet af ugen, bør anvendes dagligt. I den anden behandlingsuge administreres den samme dosis intramuskulært. Optagelsesfrekvensen kan reduceres til 3 gange om ugen fra den tredje uge;
  • kronisk hepatitis B - specialister til voksne patienter anbefaler at tage 6 millioner IE intramuskulært i to uger hver dag, derefter to gange i 7 dage (behandlingsforløb - 16 uger) og tre gange i 7 dage (behandlingsforløb - en måned); børn under 12 år skal tage 3-6 millioner IE / kvm intramuskulært tre gange om 7 dage (behandlingsforløbet er 16 uger); børn fra 12 år tager en enkelt dosering på 6 millioner IE;
  • kronisk hepatitis C - eksperter indikerer at 3 millioner IE i subkutane eller intramuskulære injektioner skal anvendes af voksne 3 gange om 7 dage (behandlingsforløbet er 9 måneder), børn skal tage 3 millioner IE / kvm på samme måde;
  • HIV-infektion - du skal tage 3 millioner IE tre gange om 7 dage. Hvis neutraliserende antistoffer fremkommer, erstattes lægemidlet med naturlig interferon;
  • Dengue feber - taget i 72 timer efter symptomens begyndelse, er voksne ordineret til at tage 3-6 millioner IE 3 dage dagligt, børn tager 50-100 tusind IE pr. Kg vægt på samme måde;
  • non-Hodgkin's lymfom (medium eller lav malignitet) - lægemidlet er taget efter remission, hvilket opnås gennem polykemoterapi. 6 millioner IE bør administreres tre gange om 7 dage;
  • kønsvorter - voksne patienter skal administreres 6 millioner IE (hele behandlingsforløbet er 6 uger) dagligt i kombination med interferon alfa2b (salve) tre gange dagligt, er patienter i barndommen ordineret 50-100 tusind IE pr. kg;
  • viral hepatitis - første 12-15 millioner IE (bør anvendes 3-5 dage) intramuskulært eller intraperitonealt dagligt, derefter 6 millioner IE i form af intramuskulære injektioner om dagen, indtil negative resultater er kendt for virale markører for hepatitis; i tilfælde af subakut viral hepatitis hos børn efter 1 år skal du tage 3-6 millioner IE / kvm i 1-2 uger (første uge intraperitonealt og derefter intramuskulært), hvorefter behandlingen kan fortsættes med samme dosis, men tre gange i 7 dage før at nå negative indikatorer for sygdomsmarkører;
  • Kaposi sarkom - ordineret 30 millioner IE til daglig indtagelse med tidlig diagnose - 6 millioner IE (bør bruges - 6 uger) dagligt, den samme dosis er ordineret til børn;
  • kronisk myeloid leukæmi - efter hæmatologisk remission tager 3 millioner IE / kvm om dagen før cytogenetisk remission eller regression af sygdommen;
  • herpes zoster - læger anbefaler at bruge 6 millioner IE (behandlingsforløb - en uge) dagligt, hvorefter om nødvendigt tage 6 millioner IE hver anden dag i to uger. Det bør kombineres med interferon alfa-2b (som en salve) hver 6. time;
  • faste tumorer - voksne patienter skal tage 9 millioner IE i form af injektioner intramuskulært eller subkutant i en måned hver dag, vedligeholdelsesdosis er 6 millioner IE tre gange om 7 dage (behandlingsforløb er 3 måneder), bør børn administreres 3-6 millioner IE / kvm ifølge samme modtagelsesordning. Hvis effekten er positiv, kan behandlingen strækkes i et år i en vedligeholdelsesdosis.

I nogle tilfælde kan behandlingsregimer variere. Maksimal dosering i dette tilfælde bør ikke være højere end 3 millioner IE.

overdosis

Med hensyn til overdosis indeholder data om Altevir ikke angivet.

interaktion

Mulige reaktioner på kombinationen af ​​Altevira med andre lægemidler er ikke fuldt ud forstået. Med forsigtighed bør dette lægemiddel tages med sovepiller og sedativer, såvel som dem, der har en myelosuppressiv effekt og narkotiske analgetika.

Hvis Altevir anvendes samtidigt med Theophylline, skal du overvåge koncentrationen af ​​sidstnævnte i blodet, dosen kan justeres.

Kombinationen af ​​lægemidlet med kemoterapeutiske anticancermedicin øger risikoen for toksiske virkninger.

Salgsbetingelser

Lægemidlet er tilgængelig på apoteker på recept.

Opbevaringsforhold

Opbevar dette lægemiddel bør være ved en temperatur på ca. 2-8 ° C, under ingen omstændigheder bør ikke fryses. Stedet bør ikke være tilgængeligt for børn.

Holdbarhed

Du skal opbevare medicinen i højst 18 måneder.

Altevir anmeldelser

Anmeldelser af Altevira tyder på, at mange patienter tolererer lægemidlet ret hårdt. Meget ofte er det forum, som dette værktøj er diskuteret på, beskeder om udseendet af bivirkninger. På trods af dette er anmeldelserne om Altevir for det meste positive, mange patienter klager over negative virkninger, men bemærk den utvivlsomt effektivitet af dette værktøj.

Pris Altevira hvor hen til indkøbe

Du kan købe Altevir 3 millioner IE eller 5 millioner IE i russiske apoteker strengt på recept. Dette værktøj er ret dyrt. Altevirs pris er 3 millioner IE - ca. 1.100 rubler. I ampuller på 5 millioner IE kan lægemidlet købes i gennemsnit for 1.500 rubler.

Altevir: brugsanvisning, pris og anmeldelser

Altevir er en interferonmedicin, der er en meget vigtig faktor for det humane immunsystem. Sammensætningen af ​​dette lægemiddel er stoffer, der har antiviral aktivitet.

Et af hovedelementerne i dette værktøj er rekombinant interferon alfa-2b. Denne komponent fjerner aktiviteten af ​​patologiske processer, og stopper også udviklingen af ​​vira.

Under påvirkning af interferon begynder cellulær immunitet at stimuleres, dette forklarer den øgede aktivitet af T-celler og fagocytiske celler. Tilstedeværelsen af ​​dette stof i kroppen reducerer tiden for udvikling af tumorer, derfor er Altevir ofte ordineret til behandling af virale og onkologiske sygdomme.

Fremstillingsform og sammensætning


Lægemidlet fremstilles i form af ampuller til prikning af 0,5 eller 1 ml. Rekombinant human interferon alfa-2b:

  • Altevir 1 mio. IE;
  • Altevir 3 millioner IE;
  • Altevir 5 mio. IE;
  • Altevir 10 millioner IE;
  • Altevir 15 mio. IE.

Yderligere komponenter, som er en del af Altevira, er: natriumchlorid, natriumacetat, vand i hætteglas og ampuller, twin 80, dinatriumsalt.

farmakologi

Lægemidlet har immunmodulerende, antitumor og antivirale antiproliferative virkninger. Interferon alfa-2b begynder at interagere med receptorer placeret på celleoverfladen og fremkalder en kædereaktion af ændringer inde i cellen selv.

Ændringer i sig selv omfatter forstyrrelsen af ​​virusproteiner, afslutningen af ​​syntesen af ​​viralt RNA og induktionen af ​​syntese af enzymer og cytokiner. Som et resultat heraf forekommer antiproliferativ antiviral og ikke-specifik aktivitet associeret med at forhindre replikation af en patogen mikroorganisme.

Dette bidrager også til de immunomodulerende virkninger og inhibering af celleproliferation. Interferon alfa-2b aktiverer den fagocytiske intensitet af makrofager og kan også stimulere processen til at detektere antistoffer af immunokompetente celler.

Derudover har den en hæmmende effekt på syntesen af ​​visse onkogener, aktiverer den cytotoksiske intensitet af T-celler, hvilket fører til et fald i den enzymatiske reaktion ved at øge tumoren.

Instruktioner til brug Altevira

  1. Instruktioner for brug af lægemidlet til kronisk hepatitis C bestemmer doseringen (intramuskulært subkutant) på 3 millioner IE i 6-12 måneder tre gange om ugen. For mennesker, der har sygdommen i et tilbagefaldsfase, kan effektiviteten af ​​behandlingen forbedres ved behandling med en kombination af ribavirin. Varigheden af ​​den kombinerede behandling må ikke overstige 14 dage.
  2. Altevir under kronisk hepatitis B bør indgives intramuskulært eller subkutant. Doseringen skal være 5-10 millioner IE tre gange om ugen i seks måneder. Denne behandling skal være afsluttet efter 16 ugers brug af lægemidlet under fravær af en positiv effekt.
  3. Den anbefalede dosering af medicin til subkutan administration under hårcelledukæmi er tre gange om ugen, 2 millioner IE / 1 m². Oftest er genoprettelsen af ​​hæmatologiske parametre mærkbar efter 5-8 uger efter anvendelse af midlet. I nogle tilfælde kan behandlingsforløbet forlænges til seks måneder.
  4. Altevir under laryngeal papillomatose skal indgives subkutant tre gange om ugen for 3 millioner IE. Oftest udføres denne behandling efter at tumoren er fjernet ved en laser eller kirurgisk metode. Dosen for en bestemt patient er valgt ud fra den personlige tolerance af lægemidlet. Et positivt resultat er muligt efter seks måneders behandling.
  5. For ikke-Hodgkins lymfom definerer brugsanvisningen Altevir-behandling til adjuvansbehandling samtidig med standard kemoterapi. Lægemidlet skal indgives inden for tre måneder efter 5 millioner IE / 1 m².
  6. Altevir under kronisk myeloid leukæmi bør anvendes som monoterapi dagligt til 5 millioner IE / 1 m². Hvis behandlingen gør det muligt at kontrollere niveauet af leukocytter, anvendes medicinen i den maksimale tolererede dosis. Lægemidlet afsluttes efter 3 måneder, da behandlingen i løbet af denne periode ikke bidrog til et signifikant fald i leukocytter eller delvis hæmatologisk remission.
  7. Instruktioner til brug af Altevira under flere myelomer bestemmer subkutane injektioner af lægemidlet tre gange om ugen, 3 millioner IE / 1 m², indtil der opnås en stabil remission.
  8. Under melanom anvendes lægemidlet også som en adjuvansbehandling, når der er en øget risiko for gentagelse efter fjernelse af hudtumor. Lægemidlet skal indgives intravenøst ​​i en måned 5 gange om ugen for 20 millioner IE / 1 m², derefter tre gange om ugen for 15 millioner IE / 1 m² i et år.
  9. Til nyrekræft anbefaler brugsanvisningen brugen af ​​stoffet subkutant tre gange om ugen, 4-10 millioner IE / 1 m².
  10. Under Kaposi sarkom er den optimale dosering af denne medicin ikke bestemt. Lægemidlet kan anvendes til 15 millioner IE / 1 m² dagligt intramuskulært eller subkutant. Når sygdommen stabiliseres, er behandlingen nødvendig, indtil den udføres, indtil tumoren regner.

Indikationer for anvendelse Altevira

Behandling med dette lægemiddel skal udføres under følgende betingelser og patologier:

  • Kronisk viral hepatitis C uden manifestation af nyresvigt.
  • Kronisk viral hepatitis B uden levercirrhose.
  • Kønsvorter.
  • Papillomatose i halsen.
  • Myeloid leukæmi af kronisk natur.
  • Hårcellel leukæmi.
  • Melanom.
  • Ikke-Hodgkin lymfom.
  • Nyrekræft.
  • Kaposi sarkom.
  • Multipelt myelom.

Kontraindikationer til brugen af ​​Altevira

Lægemidlet er kontraindiceret i sådanne sygdomme:

  • svær lever- eller nyresvigt
  • alvorlig hjerte-kar-sygdom
  • kronisk hepatitis med levercirrhose
  • krænkelse af funktionerne i centralnervesystemet, epilepsi;
  • skjoldbruskkirtel sygdomme, der ikke kan behandles
  • autoimmune sygdomme;
  • dekompenseret lungesygdom
  • immunosuppressiv terapi efter transplantation;
  • dekompenseret diabetes;
  • hyperkoagulation;
  • amningstid
  • alvorlig myelodepression
  • intolerance eller overfølsomhed over for lægemidlet
  • graviditet.

Altevira interaktion med andre lægemidler

Altevira interaktion med andre lægemidler er ikke fuldt ud forstået. Altevir skal tages med forsigtighed med sedativer og hypnotika samt midler, der har mielodepressiv virkning og narkotiske analgetika.

Når Altevir tages sammen med theophyllin, skal koncentrationen af ​​det andet styres i serum, hvis dosis skal ændres. Under anvendelse af Altevir med kemoterapeutiske lægemidler øges risikoen for toksiske virkninger.

Bivirkninger

Behandling med brug af Altevira har bivirkninger, der består af sådanne generelle reaktioner som manifestation af svaghed, feber, generel utilpashed, kuldegysninger.

Bivirkninger i centralnervesystemet udtrykkes i asteni, hyppige hovedpine, irritabilitet, døsighed, søvnløshed, svimmelhed. Selvmordstanker og depression kan forekomme.

På den del af knogle og muskulære systemer er bivirkninger arthralgi eller myalgi. For fordøjelseskanalen er bivirkninger udtrykt i kvalme, nedsat appetit, diarré, opkastning, ændringer i smag, tør mund.

For det hæmatopoietiske system og det kardiovaskulære system er sådanne sygdomme som takykardi, blodtryksfald, fald i mængden af ​​hæmoglobin, reversibel leukopeni karakteristisk.

Altevir: Analoger af lægemidlet

Altevir har analoger, som også indeholder den aktive komponent interferon alfa-2b og påvirker kroppen på samme måde. Analoger af lægemidlet Altevir:

  • Interferal.
  • ALFARON.
  • Layfferon.
  • Intron A.
  • IFN EU.
  • Realdiron.
  • Eberon alfa R.
  • IFN Lipint.

På samme tid har dette værktøj analoge lignende i deres virkningsmekanisme:

  1. Alfaferon.
  2. Avonex.
  3. Genfakson.
  4. Betaferon.
  5. Interal P.
  6. Ingaron.
  7. Inferon.
  8. Rekolin.
  9. Leukinferon.
  10. Infibeta.
  11. PegIntron.
  12. Pegasys.
  13. Roferon-A.
  14. Rebif.
  15. Ekstavia.
  16. Sinno Wex.

Altevir: prisen på stoffet

Du kan kun købe produktet på recept. Apotekerne på apoteker anmoder ofte patienter om at forudbestille den nødvendige mængde Altevira i en uge. Dette forklares ved, at dette lægemiddel kan opbevares i kun et og et halvt år ved en temperatur på 2-8 ° C.

Altevir må ikke fryses under opbevaring. Før du køber stoffet, skal du være opmærksom på holdbarheden af ​​et bestemt produkt.

Altevir er fremstillet af den russiske virksomhed Pharmstandard OJSC. Prisen på dette lægemiddel kan variere afhængigt af fremstillingsformen. Omkostningerne til 5 ampuller med en dosis på 1 million IE svarer til ca. 360 rubler.

Prisen på 5 ampuller med en dosis på 10 millioner IE er ca. 2300 rubler. Omkostningerne til 5 ampuller med en dosis på 3 millioner IE er lig med 870 rubler. Omkostningerne til 3 ampuller med en dosis på 3 millioner IE er ca. 460 rubler. Omkostningerne til 5 ampuller med en dosis på 5 millioner er ca. 1.400 r.

Anmeldelser om brugen af ​​lægemidlet Altevir

Hidtil går effektiv behandling ikke Altevir ubemærket. Ifølge vurderinger har dette lægemiddel et omdømme for kvalitetsprodukter, der kan købes til en relativt lille pris.

Og også i anmeldelserne viste, at lægemiddelbehandling oftest er effektiv i viral hepatitis og tumorer.

Men Altevira har negative anmeldelser. Disse anmeldelser forklares som regel af, at ved langvarig behandling af hepatitisbehandling ikke er effektiv. I dette tilfælde viser behandlingen ikke en positiv effekt i tilfælde af levercirrhose.

Alligevel viste antiviral kombinationsbehandling med Altevira og ribavirin sig meget godt under behandling af viral hepatitis, og kan også fungere som en god forebyggelse af forekomsten af ​​tumorer. Men kun med udnævnelse af en læge.

Lægemidlet er ret tungt i aktion, men det behandler også en alvorlig sygdom, jeg har hepatitis C. I første omgang hænger du selv, men du må, jeg udlevede nagende smerter i mine muskler og mit eget hoved og temperatur. Derefter blev det acceptabelt, eller jeg formåede at vænne mig til det. Han lavede injektioner i 6 måneder, bestået biokemi, alt er fint, men nu er det kun en kost, for ikke at provokere sygdommen.

Allerede omkring 20 injektioner, bestået de første blodprøver, leverenzymerne begyndte at falde, injektionen er faktisk meget syg. Der er mange bivirkninger, smerter i led og muskler, alvorlig træthed, alt dette ledsages af feber, jeg tager skud til benene i tur, jeg har det ikke i maven.

Lægemidlet Altevir er ret komplekst og i et vist omfang farligt at bruge. Hvis medicinen anvendes korrekt, fungerer den godt. Det vigtigste for dig at blive behandlet er en god læge. Hepatitis blev bestemt næsten øjeblikkeligt, men jeg var ikke heldig med lægen.

Og i dag bliver jeg behandlet af en meget god læge, jeg stoler på ham i alt og adlyder. Ja, behandling med Altevira er ikke let, men jeg overlevede det, og min præstation er ganske god. Naturligvis er hepatitis en sådan sygdom, der næsten er umulig at slippe af med, men det er helt muligt at helbrede og leve et normalt liv.