Hepatitisforum

Behandling

Videndeling, kommunikation og support til personer med hepatitis

Altevir anmeldelser

Re: Altevir anmeldelser

Post Chib »23 Nov 2015 23:23

Re: Altevir anmeldelser

Meddelelsen fra Thracian "23 nov 2015 23:24

$ 200) og reducere PVT til 3-4 måneder. eller dyrt?

Re: Altevir anmeldelser

Meddelelse Lelka »23 nov 2015 23:25

Re: Altevir anmeldelser

Meddelelse Lelka »23 nov 2015 23:32

Re: Altevir anmeldelser

Meddelelse Lelka »23 nov 2015 23:33

Re: Altevir anmeldelser

Meddelelse Chib »23 nov 2015 23:39

Re: Altevir anmeldelser

Meddelelse Chib »23 nov 2015 23:40

Re: Altevir anmeldelser

Meddelelsen fra Thracian "23 nov 2015 23:52

Re: Altevir anmeldelser

Post fröken "24 nov 2015 08:23

Re: Altevir anmeldelser

Meddelelse LEXA »24 nov 2015 08:42

Re: Altevir anmeldelser

Meddelelse lesitsa »24 nov 2015 09:18

Altevir - Anmeldelser

Altevir er en interferon medicin, der er en vigtig faktor i human immunitet. Der er stoffer i sammensætningen af ​​dette lægemiddel, der har antiviral aktivitet. En af de vigtigste komponenter er rekombinant interferon alfa-2 beta. Dette stof hæmmer multiplikationen af ​​vira, reducerer intensiteten af ​​patologiske reaktioner. Cellular immunitet stimuleres ved eksponering for interferon, det vil sige aktiviteten af ​​fagocytiske celler og T-celler stiger. På grund af tilstedeværelsen af ​​dette stof i menneskekroppen formindskes hastigheden og intensiteten af ​​tumorudviklingen. Derfor ordinerer eksperter ofte interferonpræparater, herunder Altevira, til behandling af kræft og virale patologier.

Instruktioner til brug Altevira

Det bruges af patienter med kroniske former for viral hepatitis B og C, såvel som med papillomer og kondylomer. Det anbefales også til nogle maligne sygdomme, såsom Kaposi sarkom, melanom.

Udgivelsesformen Altevir til parenteral administration er subkutane eller intramuskulære injektioner, intravenøse infusioner ved hjælp af droppere. Under behandling med Altevir injektioner skal patienten være under tilsyn af en læge. Og så kan patienten selv fortsætte behandlingen. Altevir medicin instrukser indeholder generel information om de forskellige receptets taktik afhængigt af patologierne. Det er rigtigt, at sådanne oplysninger opsummeres, og ingen afbryder den enkelte aftale af lægen afhængigt af situationen.

Kontraindikationer

Det er forbudt at anvende i tilfælde af alvorlige patologier af nyrer og lever, det vil sige ved behandling med immunosuppressive midler og i patologierne i de kardiovaskulære og nervesystemer. Det er også kontraindiceret til personer med autoimmune patologier og samtidig behandling med immunosuppressive midler. Ansøgning anbefales ikke til sygdomme i skjoldbruskkirtel, lunge eller diabetes mellitus, der ikke er berettiget til korrektion. Banned Altevir gravide og ammende mødre.

Bivirkninger

Personlig intolerance over for stoffet, som ikke overholder alle instruktionerne i instruktionerne, kan føre til hyppige bivirkninger som feber, kulderystelser, svaghed. Disse reaktioner er imidlertid midlertidige. Nervesystemet kan udsættes for lægemidlet, hvilket er manifesteret i irritabilitet, deprimeret tilstand, hovedpine. Altevir behandling kan også forårsage muskelsmerter, fordøjelsesbesvær, lavt blodtryk, krænkelse af blodformler og endda dermatologiske reaktioner.

Altevir anmeldelser

De mest almindelige anmeldelser om Altevira påvirker emnet stofbrug. Der er ingen tvivl om effektiviteten af ​​dette lægemiddel og dets analoger hos patienter.

  • I går for første gang følte jeg Altevira's virkning. Injektionen blev gjort i maven, en meget smertefuld procedure. Spørgsmålet opstod: Er det muligt at stikke med den samme lille sprøjte, men kun i skinken? Jeg indså lige, at jeg ikke kunne injicere mig selv i min mave. Lægen sagde, at du kan stikke intramuskulært i både ben og skinken. Men sprøjten skal tages ikke insulin, men normalt.
  • Jeg giver Altevira skud hver dag. Lægen foreskrev, indtil biokemiindikatorerne falder. Og så vil det være muligt at gøre det hver anden dag, og i nogle tilfælde kan det begrænses til at ordinere læger tre gange om ugen.
  • Dr. Altevir foreskrev mig. Efter den første injektion var fornemmelserne forfærdelige. Injektionen i sig selv er meget smertefuld, og den generelle sundhedstilstand forringes straks, og mit hoved begyndte at smerte. Jeg synes at prøve nogle analoger af Altevir, fordi det ikke passer mig.

Problemet med injektionsstedet er det mest populære blandt patienter, der bruger dette værktøj. Terapi med dette stof kan nå op til seks måneder. Og i så lang tid kan injicering af stoffet på samme sted forårsage uønskede virkninger. I tilfælde af langvarig brug er injektionen subkutant i bukets buk bedst til injektion.

Hvad angår hyppigheden af ​​injektioner af Altevira, afviger meningerne her. Daglige injektioner er ret alvorlig belastning, som ikke alle organismer kan modstå. For at reducere sandsynligheden for at udvikle bivirkninger anbefales det at prikke Altevir-behandling kun tre gange om ugen.

Emballage Altevira indeholder 5 ampuller på 1 ml til en pris på fra 972 til 1006 rubler.

Anmeldelser af lægemidlet Altevir

Vi har samlet virkelige anmeldelser af stoffet Altevir, som udgives af vores brugere. Oftest er anmeldelsen skrevet af mødre hos unge patienter, men de beskriver også den personlige historie om brugen af ​​medicinen på sig selv.

Som led i kompleks terapi hos voksne:
- i kronisk viral hepatitis B uden tegn på levercirrhose
- Ved kronisk viral hepatitis C i mangel af symptomer på leversvigt (monoterapi eller kombinationsbehandling med ribavirin)
- med papillomatose i strubehovedet
- med kønsvorter
- med hårcelledukæmi, kronisk myeloid leukæmi, ikke-Hodgkins lymfom, melanom, multiple myelom, Kaposi sarkom i ansigtet af aids, fremskreden nyrekræft.

diskussion

. Den evige mur er kendt selv for en førsteårsstudent. For det andet har interferon-alfa-lægemidlet alle de fine bivirkninger (se Hepatitis-terapi). Sammenlign Viferon og Altevir instruktioner, omfang og bivirkninger. Der er udtalelser fra nogle børnelæger, at børn, der modtager Viferon med ARVI, har længere og Art.

. sal ville aldrig. Der er ikke noget stof med dette navn. Og hvis du var læge, ville du vide det. Og hvis du ikke er læge, hvem er du? Annonceagent? MERE: Du skriver om Intron og Altevir. Ikke doven kiggede hvad slags stoffer. Begge administreres intramuskulært eller mundtligt. Hvis du var læge, Natalie, vidste du, at administrationsmåden stort set bestemmer antallet af bivirkninger. Hvad der menes i kontraindikationer til dette lægemiddel i ét ord kan kaldes det influenzalignende syndrom. Selvfølgelig ved du ikke. Hvorfra I kulinariske kollegium læres det ikke. Jeg kan ikke argumentere for andre fakta, jeg kender ikke dette stof nok til at dømme. Og her for dig, læserne reko.

. Jeg kender tarmvæggen selv friskmand. Det andet er lægemiddelinterferon-alfa har alle de gode bivirkninger (se terapi for hepatitis). Sammenlign instruktionerne for Viferon og Altevir, omfang og bivirkninger. Der er udtalelser fra nogle børnelæger, at børn, der modtager Viferon med SARS, har en længere og vedvarende feber... Andre præparater - "antivirale" og såkaldte immunmodulerende midler med antiviral aktivitet -. Tsikloferon, likopid, polioksidony, timogen, Kagocel, panavir, neovir, isoprinosin, groprinosin, proteflazid osv heller ikke er blevet korrekt kliniske sikkerhed forsøg og effektivitet og må ikke anvendes, især

. meget. Bare for sjov, skriv i søgningen på internettet, for eksempel "Intron" (denne interferon alfa-2b udenlandsk produktion, det aktive stof er det samme som i viferon) eller "Altevir" (dette er vores produktion af interferon alfa-2b, og interessant nok med den samme plante er substansen af ​​interferon alfa 2b til produktion af stearinlys Viferon). Se bivirkningerne sektionen. Så se på bivirkningerne af Viferon (de, ifølge instruktionerne for stoffet, nej). Mærkeligt, er det ikke? Jeg tror, ​​at denne uoverensstemmelse er et interessant nok spørgsmål til at spørge ham til den læge, der foreskrev Viferon. "Her er informationerne om ARVI http://forums.rusmedserv.com/showthread.php.

. meget. Bare for sjov, skriv i søgningen på internettet, for eksempel "Intron" (denne interferon alfa-2b udenlandsk produktion, det aktive stof er det samme som i viferon) eller "Altevir" (dette er vores produktion af interferon alfa-2b, og interessant nok med Den samme plante er substansen af ​​interferon alfa 2b til produktion af stearinlys (Viferon). Se bivirkningerne sektionen. Så se på bivirkningerne af Viferon (de, ifølge instruktionerne for stoffet, nej). Mærkeligt er det ikke? Jeg tror, ​​at denne uoverensstemmelse er et interessant nok spørgsmål til at spørge det til den læge, der foreskrev Viferon. "Genlæse det for hundrede gang, og du kan være sikker på at du er på.

. meget. Bare for sjov, skriv i søgningen på internettet, for eksempel "Intron" (denne interferon alfa-2b udenlandsk produktion, det aktive stof er det samme som i viferon) eller "Altevir" (dette er vores produktion af interferon alfa-2b, og interessant nok med den samme plante er substansen af ​​interferon alfa 2b til produktion af stearinlys Viferon). Se bivirkningerne sektionen. Så se på bivirkningerne af Viferon (de, ifølge instruktionerne for stoffet, nej). Mærkeligt er det ikke? Jeg tror, ​​at denne uoverensstemmelse er et interessant nok spørgsmål til at spørge ham til den læge, der foreskrev Viferon. "Genlæse det for hundrede gang og kan være sikker på det.

. Selv den førsteårsstudent kender tarmvæggen. For det andet har interferon-alfa-lægemidlet alle de fine bivirkninger (se Hepatitis-terapi). Sammenlign instruktionerne for Viferon og Altevir, omfanget og bivirkningerne. Der er udtalelser fra nogle børnelæger, at børn, der får Viferon med ARVI, har en længere og vedvarende feber. Kipferon er den samme Viferon, som har doneret immunoglobuliner tilsat. På trods af alle mulige undersøgelsesmålinger er ingen doneret blod garanteret at være fri for hepatitisvirus og hiv. Derfor bør brug af blodderivater udføres med stor forsigtighed. Der er stadig en homøopatisk "tæller.

. rygsøjlen af ​​stoffet, så bringe de normale argumenter. For eksempel resultaterne af international forskning, lavet i henhold til reglerne for bevisbaseret medicin. Har du læst, at de behandler intron og Altevir? Har du set listen over bivirkninger? Du har stadig ingen tvivl om, at interferonpræparater er sikre for børn, ifølge vores.

. ayu, vi har noget lignende eller alas (((anagrelid er en pille, der kommer ud? 5 piller er det så forfærdeligt at drikke (((kommunikeres med piger også diagnosticeret med ET, så de giver injektioner, enten Altevir eller Roferon, og blodplader falder helt op til 300. de siger, og de kan bevares, og de overføres normalt.

Læs om Altevir, hvordan, hvordan kan Viferon være harmløs, hvis det virker? Enten virker det med bivirkninger, eller det virker ikke og er harmløst. Og du skal også læse om betydningen af ​​interferon, hvad det er og hvordan det virker. Det er jo nødvendigt at tænke for dig selv. Måske er alle ingredienserne i vitamin C og E der.

Anmeldelser: Altevir

  • Pharmapark, Rusland
  • Udløbsdato: indtil 01.11.2019
  • Pharmstandard Ufavita
  • Udløbsdato: indtil 01.06.2020

Kundeanmeldelser af Altevir

Jeg læste mange anmeldelser på forskellige steder før du bruger dette stof. Jeg freaked allerede på forhånd. Og nu vil jeg fortælle min erfaring. Jeg havde en uddannelse i min venstre nyre og blev ordineret til at injicere interferon i 9 måneder om dagen efter injektionen. I onkologi advarede om, at lægemidlet hæver temperaturen og i de første gange helt op til 40, for det er det nødvendigt at drikke en aspirinpille en time før injektionen. Og så vil temperaturen ikke være 40, men vil være omkring 38,5 i de første tider. Det gjorde jeg bare. Jeg injicerede Altevir intramuskulært og ventede. 4 timer efter injektionen begyndte jeg at vride, ryste, svede, smerter i leddene, dvs. alle tegn på høj temperatur og efter en time begyndte temperaturen langsomt at krybe op. Så begyndte brydningen efter en time at falde gradvist, men temperaturen forblev og faldt ikke, var 38,8. Mere end denne værdi steg den ikke. Jeg troede, hun ville rejse sig og falde en gang, og det var alt, men hun holdt på! Og jeg drak et andet aspirin, skudt ned til 38. Forresten kan du skyde ned, jeg talte til lægen, og lægen sagde at hjælpe kroppen og skyde ned. Efter 6 timer (temperaturen var omkring 37,8 og 38,1) ringede jeg en ambulance og spurgte om tiden, hvor lang tid ville det være? Lægen sagde, at du skal være tålmodig, og som fjernelsen af ​​dette lægemiddel fra kroppen vil temperaturen falde. Hun sagde at du kan købe nurofen, nimesil og drikke, det vil hjælpe med at lindre symptomerne på smerter i leddene og lindre tilstanden lidt. Det var bare det første gang et lægemiddel blev introduceret i kroppen, der er ukendt for ham, og derfor reagerer han kraftigt, det er normalt. Jeg faldt i søvn, faldt i søvn, det var natten fremad (min mand slog mig kl 12.00). Natten gik godt, roligt og om morgenen vågnede jeg med en temperatur på 37. Og et sted omkring 10 om morgenen sovede temperaturen helt. dvs. Det tog min krop om en dag at klare. Men svaghed og uanstændighed var til stede. Sov hele den næste dag. Det føles som lidt stress på kroppen. Det er som en langvarig akut viral tilstand. Og så kom øjeblikket til at stikke igen. Jeg var bekymret og fyldt op med nurofen og nimesil, men jeg var overrasket. Der var næsten ingen chill, temperaturen var maksimal 37. Der var lidt svaghed og smerter, men i det hele taget er alt fint. Gud Gud! Derfor udholde. og alle symptomerne forsvinder, med hver injektion bliver de mere og mere bluntede. Sundhed for alle!

Jeg er behandlet for hårcellelukæmi, mens 8 injektioner er blevet lavet. Tilstanden tolerabel.

Hun er blevet behandlet for hepatitis siden et halvt år, levet i helvede. Hun udsatte behandlingen, fordi hun advarede om, at det var svært, men hun forventer ikke så meget. Det er meget svært, to børn skal fodres, fjernes for at lege, gøre lektionerne, og der er ingen styrke, selv stå op fra sengen. Den første uge på hospitalet svimlede, temperaturen var 39,8, yderligere værre. Jeg tabte 15 kg, mit hår falder ud, mit hårsårs rødder, temperaturen er 34,8 i intervallerne og efter injektionen 35,1. Benene er snoet, hvorefter blå mærker forbliver. Nu er der ingen virus i blodet, men hvis jeg vender tilbage, vil jeg ikke tage denne terapi endnu engang, jeg vil ikke engang prøve.

Lægemidlet er tungt i sin effekt, men det behandler også et alvorligt ømt, jeg har en C-virus. De første skud, selv hænger dig selv, men jeg var nødt til at feber, mit hoved var ikke min egen, og mine muskler gjorde ondt, og jeg mistede mig! Så blev det mere tolerant, eller jeg kunne klare mig. Jeg gennemboret i seks måneder, bestået biokemi, alt er normalt, men nu kun en kost, for ikke at provokere et ondt.

Han behandlede Altevir med hepatitis C. Først var alt fint, symptomerne og svagheden faldt markant. Men da jeg fik en uge senere, fik jeg lov til at lave injektioner derhjemme, efter den første injektion var der stor svaghed og svimmel. Det er jo synd, selvfølgelig, men stoffet måtte udskiftes.

gennemgået en behandling af hepatitis B med dette lægemiddel - bivirkningerne er meget stærke, efter injektionen begyndte rystelsen og temperaturen var høj, kvalme, hovedpine - du ville ikke ønske fjenden ville gøre dette, men min lever resulterede i fuldstændig orden, gentagelse af pah-pah nul for hele denne tid (8 måneder).

Altevir

Ekaterina Ruchkina 25. september 2012

Beskrivelse og vejledning af lægemidlet Altevir

Altevir er en interferonmedicin, som er en af ​​de vigtigste faktorer i en persons immunforsvar. Sammensætningen af ​​dette lægemiddel indbefatter rekombinant human interferon alfa-2 beta. Dette stof har antiviral aktivitet, hæmmer reproduktionen af ​​vira i vævsceller, samt reducerer intensiteten af ​​patologiske reaktioner af vævene selv til patogenens indtrængning (proliferation). Eksponering for interferon stimulerer cellulær immunitet - aktiviteten af ​​fagocytiske celler, T-celler og så videre. Hertil kommer, at nærværet af dette stof i kroppen reducerer udviklingshastigheden for tumorprocesser. Behandling af virale og onkologiske patologier indbefatter derfor recepten af ​​interferonpræparater, for eksempel Altevira.

Altevir bruges når:

  • Kroniske former for viral hepatitis B og C;
  • Papillomer og vorter;
  • Nogle ondartede sygdomme er Kaposi sarkom, melanom og så videre.

Altevir fremstilles i form til parenteral administration - subkutane eller intramuskulære injektioner såvel som intravenøse infusioner (dryp). Hvis der er angivet injektioner, skal indledningen af ​​terapi finde sted under lægens vejledning, men så kan patienten fortsætte den støttende behandling alene. Instruktionen af ​​lægemidlet Altevir indeholder generel information om taktikken for dets formål i forskellige patologier. Selvfølgelig gives disse oplysninger til almindelig information af patienter, men individuelle aftaler foretages af den behandlende læge under hensyntagen til den specifikke situation.

Altevir er kontraindiceret i:

  • Alvorlige patologier af nyrer og lever (når de behandles med immunosuppressive midler);
  • Alvorlige kardiovaskulære patologier (herunder under hyperkoagulering);
  • Alvorlige sygdomme i nervesystemet og psyken;
  • Autoimmune patologier og immunosuppressiv terapi;
  • Ikke berettiget til korrektion af alvorlige sygdomme i lungerne, skjoldbruskkirtel, diabetes og så videre;
  • Under graviditeten ammer

Altevira Bivirkninger

Indførelsen af ​​denne medicin fører ofte til influenzalignende stater - feber, kulderystelser, svaghed. Disse reaktioner er midlertidige. Sundheden i nervesystemet kan lide, hvilket resulterer i irritabilitet, hovedpine, en deprimeret tilstand (op til selvmordstanker) og så videre. Derudover kan muskelsmerter, fordøjelsesforstyrrelser, trykfald, blodformelforstyrrelser, dermatologiske reaktioner osv. Forekomme under behandling med Altevir.

Altevir anmeldelser

Generelt er anmeldelser om Altevir relateret til diskussioner om, hvordan og hvor du skal indtaste det. Behovet for dette lægemiddel og dets analoger rejser som regel ikke tvivl hos patienterne. Så på de fora, hvor patienter kommunikerer med viral hepatitis, er der en detaljeret diskussion om dette emne:

- I går lavede jeg den første injektion af Altevira i maven. Det var så smertefuldt! Jeg er ikke sikker på, at jeg kan prikke mig sådan... Og kan jeg lave injektioner i skinken med den samme lille sprøjte?

- I skinken, i benet - du kan prikke (allerede intramuskulært, ikke subkutant). Men for dette har du brug for en normal sprøjte (ikke insulin).

- Jeg prikker mig Altevir dagligt, indtil de øgede biokemiindekser ikke går i minus. Og så vil jeg gøre det på en dag. Selv om nogle læger ordinerer tre gange om ugen...

Spørgsmålet om injektionsstedet er akut for disse patienter. Når alt kommer til alt, skal Altevira injiceres i lunken lang tid (for eksempel et halvt år), hvilket betyder, at begge muskler bliver til en kontinuerlig "junk". For så lang behandling er den mest optimale indførelsen af ​​lægemidlet subkutant i folden på underlivet.

Med hensyn til hyppigheden af ​​injektioner - der er forskellige meninger. Det er klart, at kun en tilstrækkelig stærk krop kan modstå en så intens belastning (daglige injektioner). Anbefalingen om at prikke Altevir tre gange om ugen er primært baseret på behovet for at reducere sandsynligheden for bivirkninger.

Anmeldelser af Hepatitis Behandling med Altevir og Ribavirin

Altevir

Beskrivelse og vejledning af lægemidlet Altevir

Altevir er en interferon medicin. som er en af ​​de vigtigste faktorer for humant immunforsvar. Sammensætningen af ​​dette lægemiddel indbefatter rekombinant human interferon alfa-2 beta. Dette stof har antiviral aktivitet, hæmmer reproduktionen af ​​vira i vævsceller, samt reducerer intensiteten af ​​patologiske reaktioner af vævene selv til patogenens indtrængning (proliferation). Eksponering for interferon stimulerer cellulær immunitet - aktiviteten af ​​fagocytiske celler, T-celler og så videre. Hertil kommer, at nærværet af dette stof i kroppen reducerer udviklingshastigheden for tumorprocesser. Behandling af virale og onkologiske patologier indbefatter derfor recepten af ​​interferonpræparater, for eksempel Altevira.

Altevir bruges når:

  • Kroniske former for viral hepatitis B og C;
  • Papillomer og vorter;
  • Nogle ondartede sygdomme er Kaposi sarkom, melanom og så videre.

Altevir fremstilles i form til parenteral administration - subkutane eller intramuskulære injektioner såvel som intravenøse infusioner (dryp). Hvis der er angivet injektioner, skal indledningen af ​​terapi finde sted under lægens vejledning, men så kan patienten fortsætte den støttende behandling alene. Instruktionen af ​​lægemidlet Altevir indeholder generel information om taktikken for dets formål i forskellige patologier. Selvfølgelig gives disse oplysninger til almindelig information af patienter, men individuelle aftaler foretages af den behandlende læge under hensyntagen til den specifikke situation.

Altevir er kontraindiceret i:

  • Alvorlige patologier af nyrer og lever (når de behandles med immunosuppressive midler);
  • Alvorlige kardiovaskulære patologier (herunder under hyperkoagulering);
  • Alvorlige sygdomme i nervesystemet og psyken;
  • Autoimmune patologier og immunosuppressiv terapi;
  • Ikke berettiget til korrektion af alvorlige sygdomme i lungerne, skjoldbruskkirtel, diabetes og så videre;
  • Under graviditeten ammer

Altevira Bivirkninger

Indførelsen af ​​denne medicin fører ofte til influenzalignende stater - feber, kulderystelser, svaghed. Disse reaktioner er midlertidige. Sundheden i nervesystemet kan lide, hvilket resulterer i irritabilitet, hovedpine, en deprimeret tilstand (op til selvmordstanker) og så videre. Derudover kan muskelsmerter, fordøjelsesforstyrrelser, trykfald, blodformelforstyrrelser, dermatologiske reaktioner osv. Forekomme under behandling med Altevir.

Altevir anmeldelser

Generelt er anmeldelser om Altevir relateret til diskussioner om, hvordan og hvor du skal indtaste det. Behovet for dette lægemiddel og dets analoger rejser som regel ikke tvivl hos patienterne. Så på de fora, hvor patienter kommunikerer med viral hepatitis, er der en detaljeret diskussion om dette emne:

- I går lavede jeg den første injektion af Altevira i maven. Det var så smertefuldt! Jeg er ikke sikker på, at jeg kan prikke mig sådan... Og kan jeg lave injektioner i skinken med den samme lille sprøjte?

- I skinken, i benet - du kan prikke (allerede intramuskulært, ikke subkutant). Men for dette har du brug for en normal sprøjte (ikke insulin).

- Jeg prikker mig Altevir dagligt, indtil de øgede biokemiindekser ikke går i minus. Og så vil jeg gøre det på en dag. Selv om nogle læger ordinerer tre gange om ugen...

Spørgsmålet om injektionsstedet er akut for disse patienter. Når alt kommer til alt, skal Altevira injiceres i lunken lang tid (for eksempel et halvt år), hvilket betyder, at begge muskler bliver til en kontinuerlig "junk". For så lang behandling er den mest optimale indførelsen af ​​lægemidlet subkutant i folden på underlivet.

Med hensyn til hyppigheden af ​​injektioner - der er forskellige meninger. Det er klart, at kun en tilstrækkelig stærk krop kan modstå en så intens belastning (daglige injektioner). Anbefalingen om at prikke Altevir tre gange om ugen er primært baseret på behovet for at reducere sandsynligheden for bivirkninger.

Vurder Altevir!

Samlet bedømmelse: 4,1 ud af 5,243

Min mand og jeg begyndte at stikke Altevir 10.03.g. 3 gange om ugen intramuskulært. Vi har hep C, 2 gen. De første to injektioner (eller rettere indtryk efter dem) vil forblive i lang tid. Dette er en høj temperatur (op til 40) og ømme muskler og led, hovedpine og tørre slimhinder. Men for at opnå det, kan alt udholdes. Det eneste er, at ved hver injektion er det mere og mere smertefuldt (injektionen af ​​selve lægemidlet). En måned senere, temperaturen vendte tilbage til normal, men periodisk hovedpine, smerte i leddene forblev. vil fortsætte!

Mand begyndte at tage Altevir 04/29/14. Kolem på en dag. Den første dag er bare et mareridt, brud, rystelse, fra den nuværende i filmen! temperaturen er 39,2, falder ikke og går ikke af inden for 6 timer. Bedre at sætte om natten, så du kan hvile i sengen. Det var 37,5 om morgenen. Det er allerede godt. Den næste injektion blev ventet af frygt, vi lagde lys op på temperaturen, men takk Gud gik alt glat, hver dag var det lettere og lettere, temperaturen var 37,2, 37,0. Der var ingen rystelser, der var ingen smerte. Nogle gange er det hovedpine, men det er ikke så skræmmende som den første dag. Fortsæt, helbrede, alt går fint. Vi tror virkelig på dette!

Her går vi igen! Her har det været 3 måneder siden starten af ​​HTP. Vi har en minus. Vi fortsætter behandlingen. Mine bivirkninger er næsten væk (bekymrede kun for håret, som de siger, begynder at falde intensivt ud). Min mand indtil temperaturen stiger efter hver injektion. Vi drikker i tillæg mælketistel (det bliver meget lettere, appetit fremstår, leddene gør mindre). Injektioner er stadig smertefulde, men du kan udholde det! Vi drikker også sirup Gerbamarin til leveren (med te og citron) - letter også bivirkninger. Tatiana, vi ønsker dig og din mand tålmodighed og god sundhed.

HEPATITIS C. Curable eller ej?

Folk har ret. undtagen interferon kan ikke gøre noget. Behandlingen er meget vanskelig og dyr. lad han følge en kost, drikke mælkedistand og blive gennemboret to gange om året af phosphohlive på hospitalet. Det er gratis. ikke så skræmmende.


Min mor er 57, og hun har kronisk hepatitis B. Det vil være problematisk og usandsynligt at komme sig fra denne alder hos B. Foruden interferoner er der også stoffer, der anvendes og ret effektivt, men der er tiden længere, og interferoner er den billigste måde. Af den måde er det ikke nødvendigt at besejre hepatitis, det er muligt at reducere dets virkning på kroppen væsentligt. Henvis til hepatologer i Zaporozhye. Hvis fasen er aktiv, er det meget mere effektivt at behandle.

Konstantin. du forstår ikke. at Viriad behandler hepatitis B. men ikke hepatitis C.


Georgy, for første gang læste du uhensigtsmæssigt posten og bad om hendes mor og C og B, og for det andet tilbød jeg bare at læse. Konstant opstå nye behandlingsteknologier. Jeg anbefaler at kontakte HEPATOCENTER. For personer, der ikke kan behandles på grund af deres fysiske tilstand, vil de tilbyde en mere mild behandling. Interferoner er egnede til dem, der har en normal fysisk tilstand og / eller har mulighed for at ligge lag i måneder og år. Men det er nødvendigt at gå til en professionel HEPATOLOGIST, og en til en smitsom sygdom agent. Og jeg sagde om Veriad, bare for at give et eksempel på, at videnskaben ikke står stille, og for ikke at få cerose, er det ikke nødvendigt at besejre sygdommen hundrede procent, du kan reducere virusets virkning betydeligt og give leveren mulighed for at komme sig til et acceptabelt niveau. Selv om du samtidig husker at du repræsenterer en potentiel risiko for infektion for andre.

465. George | 28.08., 14:12:52 [3409021155]

Georgy, for første gang læste du uhensigtsmæssigt posten og bad om hendes mor og C og B, og for det andet tilbød jeg bare at læse. Konstant opstå nye behandlingsteknologier. Jeg anbefaler at kontakte HEPATOCENTER. For personer, der ikke kan behandles på grund af deres fysiske tilstand, vil de tilbyde en mere mild behandling. Interferoner er egnede til dem, der har en normal fysisk tilstand og / eller har mulighed for at ligge lag i måneder og år. Men det er nødvendigt at gå til en professionel HEPATOLOGIST, og en til en smitsom sygdom agent. Og jeg sagde om Veriad, bare for at give et eksempel på, at videnskaben ikke står stille, og for ikke at få cerose, er det ikke nødvendigt at besejre sygdommen hundrede procent, du kan reducere virusets virkning betydeligt og give leveren mulighed for at komme sig til et acceptabelt niveau. Selv om du samtidig husker at du repræsenterer en potentiel risiko for infektion for andre.


Ja, jeg er enig med dig, jeg fejlede og misforstod dig, jeg undskylder, men du forstod mig ikke i tidligere indlæg.

Brugeren af ​​webstedet Woman.ru forstår og accepterer at han er fuldt ansvarlig for alt materiale, der delvist eller fuldt ud er offentliggjort af ham, ved hjælp af Woman.ru-tjenesten.
Brugeren af ​​webstedet Woman.ru garanterer, at placeringen af ​​de materialer, der leveres til dem, ikke krænker tredjeparters rettigheder (herunder men ikke begrænset til ophavsret), påvirker ikke deres ære og værdighed.
Brugeren af ​​webstedet Woman.ru, der sender materialer, er således interesseret i at offentliggøre dem på webstedet og udtrykker sit samtykke til deres videre brug af redaktørerne for webstedet Woman.ru.
Alle materialer på Woman.ru-webstedet, uanset form og dato for placering på stedet, kan kun bruges med samtykke fra webstedets redaktører. Udskrivningsmaterialer fra Woman.ru er umulige uden skriftlig tilladelse fra udgiveren.

Redaktørerne er ikke ansvarlige for indholdet af reklamer og artikler. Forfatterens udtalelse må ikke falde sammen med redaktørernes synspunkt.

Materialerne i seks-sektionen anbefales ikke til visning til personer under 18 år (18+)

Når du besøger et woman.ru-websted, accepterer du Woman.ru vilkårene for brug. Herunder og hvad angår cookies.

Netværkspublikation Woman.ru (Mediebevis EL nr. FS 77 - 65950, udstedt af Roskomnadzor den 10. juni).

Altevir - Anmeldelser

Altevir er en interferon medicin, der er en vigtig faktor i human immunitet. Der er stoffer i sammensætningen af ​​dette lægemiddel, der har antiviral aktivitet. En af de vigtigste komponenter er rekombinant interferon alfa-2 beta. Dette stof hæmmer multiplikationen af ​​vira, reducerer intensiteten af ​​patologiske reaktioner. Cellular immunitet stimuleres ved eksponering for interferon, det vil sige aktiviteten af ​​fagocytiske celler og T-celler stiger. På grund af tilstedeværelsen af ​​dette stof i menneskekroppen formindskes hastigheden og intensiteten af ​​tumorudviklingen. Derfor ordinerer eksperter ofte interferonpræparater, herunder Altevira, til behandling af kræft og virale patologier.

Instruktioner til brug Altevira

Det bruges af patienter med kroniske former for viral hepatitis B og C, såvel som med papillomer og kondylomer. Det anbefales også til nogle maligne sygdomme, såsom Kaposi sarkom, melanom.

Udgivelsesformen Altevir til parenteral administration er subkutane eller intramuskulære injektioner, intravenøse infusioner ved hjælp af droppere. Under behandling med Altevir injektioner skal patienten være under tilsyn af en læge. Og så kan patienten selv fortsætte behandlingen. Altevir medicin instrukser indeholder generel information om de forskellige receptets taktik afhængigt af patologierne. Det er rigtigt, at sådanne oplysninger opsummeres, og ingen afbryder den enkelte aftale af lægen afhængigt af situationen.

Kontraindikationer

Det er forbudt at anvende i tilfælde af alvorlige patologier af nyrer og lever, det vil sige ved behandling med immunosuppressive midler og i patologierne i de kardiovaskulære og nervesystemer. Det er også kontraindiceret til personer med autoimmune patologier og samtidig behandling med immunosuppressive midler. Ansøgning anbefales ikke til sygdomme i skjoldbruskkirtel, lunge eller diabetes mellitus, der ikke er berettiget til korrektion. Banned Altevir gravide og ammende mødre.

Bivirkninger

Personlig intolerance over for stoffet, som ikke overholder alle instruktionerne i instruktionerne, kan føre til hyppige bivirkninger som feber, kulderystelser, svaghed. Disse reaktioner er imidlertid midlertidige. Nervesystemet kan udsættes for lægemidlet, hvilket er manifesteret i irritabilitet, deprimeret tilstand, hovedpine. Altevir behandling kan også forårsage muskelsmerter, fordøjelsesbesvær, lavt blodtryk, krænkelse af blodformler og endda dermatologiske reaktioner.

Altevir anmeldelser

De mest almindelige anmeldelser om Altevira påvirker emnet stofbrug. Der er ingen tvivl om effektiviteten af ​​dette lægemiddel og dets analoger hos patienter.

  • I går for første gang følte jeg Altevira's virkning. Injektionen blev gjort i maven, en meget smertefuld procedure. Spørgsmålet opstod: Er det muligt at stikke med den samme lille sprøjte, men kun i skinken? Jeg indså lige, at jeg ikke kunne injicere mig selv i min mave. Lægen sagde, at du kan stikke intramuskulært i både ben og skinken. Men sprøjten skal tages ikke insulin, men normalt.
  • Jeg giver Altevira skud hver dag. Lægen foreskrev, indtil biokemiindikatorerne falder. Og så vil det være muligt at gøre det hver anden dag, og i nogle tilfælde kan det begrænses til at ordinere læger tre gange om ugen.
  • Dr. Altevir foreskrev mig. Efter den første injektion var fornemmelserne forfærdelige. Injektionen i sig selv er meget smertefuld, og den generelle sundhedstilstand forringes straks, og mit hoved begyndte at smerte. Jeg synes at prøve nogle analoger af Altevir, fordi det ikke passer mig.

Problemet med injektionsstedet er det mest populære blandt patienter, der bruger dette værktøj. Terapi med dette stof kan nå op til seks måneder. Og i så lang tid kan injicering af stoffet på samme sted forårsage uønskede virkninger. I tilfælde af langvarig brug er injektionen subkutant i bukets buk bedst til injektion.

Hvad angår hyppigheden af ​​injektioner af Altevira, afviger meningerne her. Daglige injektioner er ret alvorlig belastning, som ikke alle organismer kan modstå. For at reducere sandsynligheden for at udvikle bivirkninger anbefales det at prikke Altevir-behandling kun tre gange om ugen.

Emballage Altevira indeholder 5 ampuller på 1 ml til en pris på fra 972 til 1006 rubler.

Altevir

Beskrivelse pr. 19. august 2014

  • Latin navn: Altevir
  • ATX kode: L03AB05
  • Aktiv ingrediens: Human rekombinant interferon alfa-2b (human rekombinant interferon alfa-2b)
  • Producent: Pharmapark (Rusland)

struktur

Opløsningen indeholder human rekombinant interferon alfa-2b som en aktiv bestanddel såvel som sådanne yderligere komponenter som natriumacetat, ethylendiamintetraeddikesyre, dinatriumsalt, dextran 40, natriumchlorid, renset vand til injektion, Tween 80.

Udgivelsesformular

Lægemidlet fremstilles i form af en injektionsvæske.

Farmakologisk aktivitet

Lægemidlet har antivirale, antiproliferative, immunmodulerende og antitumoregenskaber.

Farmakodynamik og farmakokinetik

Det aktive stof i lægemidlet interagerer med receptorer på celleoverfladen, initierer en kompleks transformationskæde (for eksempel induktion af syntesen af ​​cytokiner og enzymer) og forhindrer også syntesen af ​​virale RNA- og virusproteiner. Dette forårsager de antivirale og antiproliferative virkninger af lægemidlet.

Derudover aktiverer det aktive stof Altevira præsentationen af ​​antigenimmunokompetente celler. Det stimulerer også den cytotoksiske virkning af T-celler og den fagocytiske aktivitet af makrofager, hæmmer syntesen af ​​visse onkogener og interfererer med celleproliferation, herunder tumorceller.

Biotilgængeligheden af ​​lægemidlet er ca. 90%. Halveringstiden er 2-6 timer. Lægemidlet udskilles gennem nyrerne ved glomerulær filtrering. Efter 16-24 timer registreres det aktive stof i blodet ikke. Splitter i leveren.

Indikationer for brug

Lægemidlet bruges til:

  • håragtig celle leukæmi;
  • kronisk viral hepatitis B (hvis der ikke er levercirrhose og dets tegn);
  • ikke-Hodgkins lymfom;
  • laryngeal papillomatose;
  • multiple myelom;
  • kønsvorter
  • avanceret nyrekræft
  • kronisk viral hepatitis C (hvis der ikke er nogen leversvigt og dets tegn) - ribavirin slutter sig til den komplekse terapi;
  • kronisk myeloid leukæmi;
  • melanom;
  • Kaposi sarkom i AIDS.

Kontraindikationer

Altevir gælder ikke for:

  • overfølsomhed over for lægemidlet
  • alvorlig nyresvigt
  • kronisk hepatitis med dekompenseret levercirrhose;
  • tager immunosuppressive lægemidler
  • dekompenseret lungesygdom
  • hyperkoagulations;
  • svær leversvigt
  • graviditet;
  • laktation;
  • alvorlige hjerte-kar-sygdomme;
  • svære lidelser i centralnervesystemet (især i tilfælde af epilepsi, depression);
  • autoimmune sygdomme;
  • dekompenseret diabetes;
  • alvorlig myelosuppression.

Bivirkninger af Altevira

Bivirkningerne af Altevir manifesteres oftest som feber, hovedpine, kuldegysninger, kvalme, generel svaghed, myalgi, appetitudslæt.

I sjældne tilfælde forekommer mavesmerter, nervøsitet, angst, dyspepsi, autoimmun thyroiditis. Ændringer i laboratorieparametre (reversibel) kan forekomme: leukopeni, fald i hæmoglobinniveau, forøget aktivitet af leverenzymer, granulocytopeni, thrombocytopeni.

Instruktioner på Altevir

Lægemidlet administreres intramuskulært, intravenøst, intraperitonealt, subkutant, intrathecalt ind i læsionen. Instruktionen af ​​Altevir giver følgende enkeltdosis for voksne - 3-6 millioner IE. Om nødvendigt kan det stige. Børn er ordineret 500-100 tusind IE pr. Kg vægt.

Afhængig af sygdommen indeholder brugsanvisningerne også følgende regimer:

  • laryngeal papillomatose - voksne 6 millioner IE 5 gange om 7 dage eller 3-6 millioner IE tre gange om 7 dage (behandling - en måned), 3 millioner IE to gange om 7 dage (behandling - 12 uger), 3 millioner IE om 7 dage (behandlingsforløb - 28 uger) børn 50-100 tusind IE tre gange om 7 dage (behandlingsforløb - en måned), 50 tusinde IE en gang hver 7. dag (behandling - 28 uger), 50 tusind IE to gange om 7 dage (behandlingsforløb - 12 uger ). I tilfælde af sygdomsprogression kan dosen øges;
  • svær leversvigt hos spædbørn - 3-6 millioner IE / kvm m lægen ordinerer intraperitonealt i løbet af ugen, bør anvendes dagligt. I den anden behandlingsuge administreres den samme dosis intramuskulært. Optagelsesfrekvensen kan reduceres til 3 gange om ugen fra den tredje uge;
  • kronisk hepatitis B - specialister til voksne patienter anbefaler at tage 6 millioner IE intramuskulært i to uger hver dag, derefter to gange i 7 dage (behandlingsforløb - 16 uger) og tre gange i 7 dage (behandlingsforløb - en måned); børn under 12 år skal tage 3-6 millioner IE / kvm intramuskulært tre gange om 7 dage (behandlingsforløbet er 16 uger); børn fra 12 år tager en enkelt dosering på 6 millioner IE;
  • kronisk hepatitis C - eksperter indikerer at 3 millioner IE i subkutane eller intramuskulære injektioner skal anvendes af voksne 3 gange om 7 dage (behandlingsforløbet er 9 måneder), børn skal tage 3 millioner IE / kvm på samme måde;
  • HIV-infektion - du skal tage 3 millioner IE tre gange om 7 dage. Hvis neutraliserende antistoffer fremkommer, erstattes lægemidlet med naturlig interferon;
  • Dengue feber - taget i 72 timer efter symptomens begyndelse, er voksne ordineret til at tage 3-6 millioner IE 3 dage dagligt, børn tager 50-100 tusind IE pr. Kg vægt på samme måde;
  • non-Hodgkin's lymfom (medium eller lav malignitet) - lægemidlet er taget efter remission, hvilket opnås gennem polykemoterapi. 6 millioner IE bør administreres tre gange om 7 dage;
  • kønsvorter - voksne patienter skal administreres 6 millioner IE (hele behandlingsforløbet er 6 uger) dagligt i kombination med interferon alfa2b (salve) tre gange dagligt, er patienter i barndommen ordineret 50-100 tusind IE pr. kg;
  • viral hepatitis - første 12-15 millioner IE (bør anvendes 3-5 dage) intramuskulært eller intraperitonealt dagligt, derefter 6 millioner IE i form af intramuskulære injektioner om dagen, indtil negative resultater er kendt for virale markører for hepatitis; i tilfælde af subakut viral hepatitis hos børn efter 1 år skal du tage 3-6 millioner IE / kvm i 1-2 uger (første uge intraperitonealt og derefter intramuskulært), hvorefter behandlingen kan fortsættes med samme dosis, men tre gange i 7 dage før at nå negative indikatorer for sygdomsmarkører;
  • Kaposi sarkom - ordineret 30 millioner IE til daglig indtagelse med tidlig diagnose - 6 millioner IE (bør bruges - 6 uger) dagligt, den samme dosis er ordineret til børn;
  • kronisk myeloid leukæmi - efter hæmatologisk remission tager 3 millioner IE / kvm om dagen før cytogenetisk remission eller regression af sygdommen;
  • herpes zoster - læger anbefaler at bruge 6 millioner IE (behandlingsforløb - en uge) dagligt, hvorefter om nødvendigt tage 6 millioner IE hver anden dag i to uger. Det bør kombineres med interferon alfa-2b (som en salve) hver 6. time;
  • faste tumorer - voksne patienter skal tage 9 millioner IE i form af injektioner intramuskulært eller subkutant i en måned hver dag, vedligeholdelsesdosis er 6 millioner IE tre gange om 7 dage (behandlingsforløb er 3 måneder), bør børn administreres 3-6 millioner IE / kvm ifølge samme modtagelsesordning. Hvis effekten er positiv, kan behandlingen strækkes i et år i en vedligeholdelsesdosis.

I nogle tilfælde kan behandlingsregimer variere. Maksimal dosering i dette tilfælde bør ikke være højere end 3 millioner IE.

overdosis

Med hensyn til overdosis indeholder data om Altevir ikke angivet.

interaktion

Mulige reaktioner på kombinationen af ​​Altevira med andre lægemidler er ikke fuldt ud forstået. Med forsigtighed bør dette lægemiddel tages med sovepiller og sedativer, såvel som dem, der har en myelosuppressiv effekt og narkotiske analgetika.

Hvis Altevir anvendes samtidigt med Theophylline, skal du overvåge koncentrationen af ​​sidstnævnte i blodet, dosen kan justeres.

Kombinationen af ​​lægemidlet med kemoterapeutiske anticancermedicin øger risikoen for toksiske virkninger.

Salgsbetingelser

Lægemidlet er tilgængelig på apoteker på recept.

Opbevaringsforhold

Opbevar dette lægemiddel bør være ved en temperatur på ca. 2-8 ° C, under ingen omstændigheder bør ikke fryses. Stedet bør ikke være tilgængeligt for børn.

Holdbarhed

Du skal opbevare medicinen i højst 18 måneder.

Altevir anmeldelser

Anmeldelser af Altevira tyder på, at mange patienter tolererer lægemidlet ret hårdt. Meget ofte er det forum, som dette værktøj er diskuteret på, beskeder om udseendet af bivirkninger. På trods af dette er anmeldelserne om Altevir for det meste positive, mange patienter klager over negative virkninger, men bemærk den utvivlsomt effektivitet af dette værktøj.

Pris Altevira hvor hen til indkøbe

Du kan købe Altevir 3 millioner IE eller 5 millioner IE i russiske apoteker strengt på recept. Dette værktøj er ret dyrt. Altevirs pris er 3 millioner IE - ca. 1.100 rubler. I ampuller på 5 millioner IE kan lægemidlet købes i gennemsnit for 1.500 rubler.

Altevir - stop virus

Altevir-human rekombinant interferon alfa-2b, kunstigt afledt af Escherichia coli intestinal bacillus, ind i den genetiske

hvis struktur er indsat i det humane interferon-gen alpha2b.

Rekombinant protein (lægemiddel Altevir) er identisk med human interferon.

Altevir er et lægemiddel, hvis handling er rettet mod tumorer, vira og for at stimulere kroppens immunceller.

Altevir, der udøver en direkte indflydelse på elementerne i det humane immunsystem, instruerer dem til at bekæmpe reproduktion af vira og tumorceller.

På grund af sin høje modulerende aktivitet er Altevir effektiv til behandling af viral hepatitis og flere typer neoplasmer, herunder dem, der påvirker AIDS-patienter.

Udgivelsesformular

Farveløs opløsning til parenteral administration, indeholdende 3, 5, 10 eller 15 millioner IE / ml. aktiv bestanddel. I ampuller, hætteglas, sprøjter.

Farmakologisk gruppe

  • Interferoner.
  • Antivirale lægemidler.
  • Antimikrobielle og antiparasitiske midler.

struktur

Det aktive stof er interferon alfa2b.

Hjælpestoffer:

  • ethylendiamintetraeddikesyre dinatriumsalt.
  • natriumacetat.
  • natriumchlorid.
  • Twin 80.
  • Vand til injektion.
  • Dextran 40.

Indikationer for brug

Altevir anvendes til behandling af voksne i kompleks terapi:

  • kronisk viral hepatitis B uden tegn på en cirrhotisk proces i leveren,
  • kronisk viral hepatitis C uden symptomer på leversvigt,
  • papillomatose i strubehovedet,
  • kønsvorter,
  • håragtig celle leukæmi,
  • kronisk myeloid leukæmi,
  • ikke-Hodgkin lymfom,
  • melanomer, herunder flere,
  • Kaposi sarkom med aids,
  • nyrekræft i et progressivt stadium.

1. Indgivelsesmåde

Video om emnet: Hvordan man laver en subkutan injektion

Altevir indgivet: subkutant, intramuskulært, intravenøst, i form af dråber.

I kronisk hepatitis B: 4-10 millioner IE tre gange om ugen. Kursus: 16-24 uger. Hvis sygdommens dynamik i 3-4 ugers behandling med Altevir ikke bliver positiv, annulleres den.

I kronisk hepatitis C: 3 millioner IE tre gange om ugen. Kursus: 24-48 uger. Du kan øge effektiviteten af ​​Altevir-behandling med Ribaverin.

Med hårcellet leukæmi: 2 millioner IE / 2-3 gange om ugen. Kursus 2-6 måneder.

Målet med kurset er at normalisere blodbilledet. Tilstedeværelsen eller fraværet af splenektomi i historien er ikke vigtig.

Med kronisk myeloid leukæmi: 4-5 millioner IE / dag. Kurset tager sigte på at opretholde antallet af leukocytter i størrelsesordenen 0,5-10 millioner IE. Hvis hæmatologisk remission ikke forekommer, afbrydes Altevir efter 2-2,5 måneder.

I non-Hodgkins lymfomer: 5 millioner IE i multicomponent kemoterapi regimer Altevir administreres som en adjuvans (et stof, som forbedrer kroppens immunrespons, når det administreres med et immunogen). Kursus: 2-3 måneder.

For at eliminere risikoen for gentagelse af hudkræft efter operationen: 15 millioner IE / 5 gange om ugen (intravenøst) og 10 millioner IE / 3 gange om ugen. Kursus: op til 48 uger.

Med Kaposi sarkom: Den optimale dosis Altevira er ikke blevet fastslået, den fortsætter med at blive taget indtil en synlig regression af tumoren. Til nyrekræft vælges kurs og dosering individuelt.

Antiviral mekanisme

Altevir udløser en kæde af reaktioner og interaktioner mellem celler, der blokerer for multiplikationen af ​​vira.

Virkningen af ​​lægemidlet berøver virusceller af evnen til at:

  • at syntetisere proteiner, der er nødvendige for deres reproduktion,
  • Læs genetiske koder hurtigt, hvilket forhindrer dem i at reproducere.

Immunresponset af kroppen forårsaget af Altevir neutraliserer patogener og ødelægger inficerede humane celler.

Påvirkningen af ​​sunde celler gør stoffet deres membran uigennemtrængeligt for virus. Modtagelse Altevira giver dig mulighed for at fjerne viruset fra kroppen, eliminere geninfektion og komplikationer efter en infektion.

Mekanismen for antitumoraktivitet

Virkningen af ​​at hæmme væksten af ​​nye cancerceller opnås ved at ændre tilstanden af ​​cellemembranen og den indre struktur af cellen. Under påvirkning af et lægemiddel etableres en type metabolisme i cellen, hvilket gør det umuligt for selvgengivelse af onkogene strukturer.

Derfor reducerer Altevir hurtigt og signifikant hastigheden af ​​tumorvækst, undertrykker syntesen af ​​onkogener, stopper cellemutationer og returnerer dem til normal funktion.

Mekanismen for immunmodulerende virkninger

Altevir tilvejebringer opsving af immunsystemets strukturer ved at forøge aktiviteten af ​​makrofager og NK-celler (naturlige dræberceller), som sikrer hurtig destruktion af inficerede celler og patologiske midler. Naturkæmper ødelægger både patogene mikrober og tumorceller.

Den aktive bestanddel af lægemidlet forøger aktiviteten af ​​T- og B-lymfocytter, der genkender og ødelægger inficerede celler. Aktivering af leukocytaktivitet ødelægger infektionskilden og genoptager produktionen af ​​immunoglobulin A, som fjerner den patologiske flora fra slimhinderne.

Interaktion med stoffer

Udelukkelse af Altevira eller at føre den under kontrol bør kombineres:

  • med beroligende midler og sedativer,
  • med anæstetiske lægemidler af lægemiddelgruppen,
  • med stoffer, der reducerer dannelsen af ​​blodlegemer i knoglemarven.

2. Bivirkninger

fælles:

  • feber, influenzalignende stater, kuldegysninger,
  • muskelsmerter, hovedpine,
  • tab af appetit, bouts af kvalme.

Mindre almindelig:

  • opkastning, diarré,
  • svimmelhed, døsighed, asteni,
  • depression, selvmordstanker,
  • øget svedtendens
  • hårtab
  • nervøsitet, søvnløshed,
  • sænke blodtrykket.

Sjældent opstået:

  • mavesmerter
  • vægttab
  • takykardi,
  • øget angst
  • fald i hæmoglobinniveau.

Kontraindikationer

  • kronisk hjertesvigt
  • for nylig lidt et hjerteanfald
  • hjerterytmeforstyrrelser
  • lever- og / eller nyresvigt,
  • epilepsi,
  • autoimmun hepatitis,
  • skjoldbruskkirtlen sygdom,
  • diabetes mellitus
  • tromboflebitis,
  • lungeemboli,
  • overfølsomhed overfor det aktive stof.

Brug under graviditet

Det er forbudt.

På tidspunktet for modtagelsen af ​​Altevira afbrydes amning.

3. Opbevaringsforhold

Inden for temperaturområdet 2-8 ° С, ikke frysning.
Holdbarhed - 18 måneder.

4. Analoger

Disse er stoffer af en farmakologisk gruppe tæt på Altevir ved hjælp af virkningsmekanismen:

  • Avonex;
  • Betaferon;
  • Alfaferon;
  • Genfakson;
  • Interal P;
  • Ingaron;
  • interlock;
  • Rekolin;
  • Infibeta;
  • Pegasys;
  • Rebif;
  • Sinnoveks;
  • Ekstavia.

Det er uønsket at træffe en selvstændig beslutning om udskiftning af det foreskrevne lægemiddel med en analog. Kontakt en læge eller en specialist!

5. Pris

I Rusland

  • Altevir 3 millioner IE i ampuller nummer 5 - fra 1115 rubler. op til 1380 rubler
  • Altevir 5 millioner IE i ampuller nummer 5 - fra 1810 rubler. op til 2150 gnid.

I Ukraine

  • Altevir 3 millioner IE i ampuller nummer 5 - fra 990 UAH. op til 1180 UAH
  • Altevir 5 millioner IE i ampuller nummer 5 - fra 1270 UAH. op til 1590 UAH

6. Anmeldelser

Forskere, praktiserende læger og patienter selv giver en positiv vurdering af Altevir.

Patient anmeldelser om stoffet kan findes i slutningen af ​​artiklen.

Det er karakteriseret som:

  • effektivt lægemiddel mod vira, neoplasmer, infektiøs hepatitis,
  • medicin er relativt lav pris
  • et lægemiddel med en række uønskede hændelser, der er vanskelige at tolerere.

Stærkt tolererede bivirkninger får patienterne til at tænke på Altevir lave effekt, men det er slet ikke tilfældet.

Sværhedsgraden af ​​uønskede manifestationer efter at have taget lægemidlet afhænger af interferonets egenskaber, som er en del af lægemidlet.

Altevir indbefatter interferon opnået fra human E. coli, dette skyldes et stort antal bivirkninger, men lægemidlets høje effektivitet er ubestridelig.

Altevir har fået et ry som et effektivt lægemiddel med et acceptabelt pris / præstationsforhold.
Dem, der stoppede væksten af ​​en neoplasma og fuldstændigt genvundet fra hepatitis reagerer godt på lægemidlet. Mest sandsynligt blev stoffet tildelt dem til tiden og i den korrekte dosering.

  1. Et stof, der stimulerer kroppens egen immunforsvar mod spredning af vira og svulster.
  2. Det bruges til at dræbe akutte virale infektioner i kroppen.
  3. Injiceret parenteralt for ikke at bruge mave-tarmkanalen.
  4. Metaboliseret i leveren udskilles af nyrerne.
  5. Det har mange analoger og synonymer.
  6. Det har en relativt lav pris.
  7. Hans anvendelse kan være forbundet med alvorlige bivirkninger.
  8. Fortjent positiv feedback på effektiviteten.

Del information med venner! Klik venligst på en af ​​knapperne: