Amiksin /

Kostvaner


Sammensætning og form for frigivelse: Tabletter, overtrukne tabletter1 tyloron0.06 gv adjuvanser: magnesiumcarbonat basisk; PVP; calciumstearat; aerosil; vaselinolie; sukker; talkum; tropeolin O; titandioxid; gelatine; bivoks

i polymerbokser på 6 eller 10; i en pakke af karton 1 bank.

Tabletter, overtrukne tabletter1 tiloron 0,125 g biprodukter: magnesiumcarbonat basisk; PVP; calciumstearat; aerosil; vaselinolie; sukker; talkum; tropeolin O; titandioxid; gelatine; bivoks

i polymerbokser på 6 eller 10; i en pakke af karton 1 bank.

Viral hepatitis A, B og C, og cytomegalovirus infektion er herpes, i komplekset terapi for infektiøs-allergisk og viral encephalomyelitis (multipel sklerose, panencephalitis, uveoentsefalit et al.), Respiratory og urogenital Chlamydia, behandling og forebyggelse af influenza og forkølelse hos voksne; hos børn over 7 år - behandling af influenza og ARVI.

Overfølsomhed, graviditet, amning, alder op til 7 år.

Allergiske reaktioner, dyspeptiske fænomener, kortsigtede kuldegysninger.

Tilfælde af overdosering af Amixin® er ukendt.


Dosering og indgift:

Indvendigt efter at have spist. Voksne til ikke-specifik profylakse af viral hepatitis A, influenza og andre akutte respiratoriske virusinfektioner - 0,125 g en gang om ugen i 6 uger.

Behandling af viral hepatitis A er 1. dag, 0.125 g 2 gange, derefter 0.125 g hver anden dag, behandlingsforløbet er 1,25 g (10 tab.).

Behandling af akut hepatitis B (inklusive langvarig forløb) eller hepatitis C - 1. og 2. dag til 0.125 g, derefter til 0.125 g hver anden dag. Behandlingsforløbet af akut hepatitis B - 2 g (16 tab.), Akut hepatitis C og et langvarigt forløb af hepatitis B - 2,5 g (20 tab.).

Kronisk hepatitis B - indledende fase af behandlingen (2,5 g - tabel 20) - de første 2 dage ved 0,25 g, derefter ved 0,125 g hver anden dag. Fortsættelsesfase: fra 1,25 g (10 tab.) Til 2,5 g (20 tab.), 0,125 g pr. Uge. Kursdosis er 3,75-5 g, behandlingsvarigheden er 3,5-6 måneder (afhængigt af resultaterne af biokemiske, immunologiske, morfologiske undersøgelser, der afspejler aktivitetsgraden af ​​processen).

Kronisk hepatitis C - indledende fase af behandlingen (2,5 g - tabel 20) - de første 2 dage ved 0,25 g, derefter ved 0,125 g hver anden dag. Fortsættelsesfase: 2,5 g (20 tab.), 0,125 g pr. Uge. Kursusdosis - 5 g, behandlingens varighed - 6 måneder (afhængigt af resultaterne af biokemiske, immunologiske, morfologiske undersøgelser, der afspejler graden af ​​aktivitet af processen).

Behandling af influenza og SARS, herpes, cytomegalovirus, respiratorisk og urogenital Chlamydia - i de første 2 dage af sygdom - 0,125 g, efterfulgt af 0,125 g af en dag. Om behandling af influenza og andre akutte respiratoriske virusinfektioner - 0,75 g, herpes og cytomegalovirus infektioner - 2,5 g, urogenitale og respiratorisk klamydia - 1,25 g Ved behandling af infektioner neyrovirusnyh dosis indstilles individuelt, Behandlingsforløbet - 4 uger.

Børn ældre end 7 år med ukomplicerede former for influenza eller andre akutte respiratoriske virusinfektioner - 0,06 g 1 gange om dagen (efter at have spist) i 1., 2. og 4. dage efter behandlingens start (et behandlingsforløb på 0,18 g - tabel 3).. Når komplikationer af influenza eller andre akutte respiratoriske virussygdomme, doping i 1, 2, 4 og 6 dage fra starten af ​​behandlingen (behandling på 0,24 g - Tabel 4.).

Omfattende behandling af neurovirusinfektioner bør udføres under tilsyn af en læge.

Antivirale InterChem Amiksin IC - Anmeldelse

Antivirale tabletter Amiksin, som altid hjælper mig.

Hej alle sammen

Igen skriver jeg en atypisk gennemgang for mig selv. Naturligvis er emnet kosmetik tættere på mig, men jeg, som alle mennesker, bliver jævnligt syg, fordi jeg vil fortælle dig om værktøjet, der ofte hjælper mig. Dette lægemiddel er antiviralt, det kan tages til forebyggelse under epidemier eller i de første faser af SARS. For mig er Amiksin en arbejdshest, og jeg drikker det, når jeg allerede forstår, at jeg ikke kan komme væk fra en sygdom.

Om eksternt:

Tabletter sælges i en kasse, og så pakkes de i en blister. Hver tablet med en orange shell. Der er et andet antal tabletter i en pakke, men jeg køber normalt tre.

Farmakologisk aktivitet

Dette lægemiddel er en effektiv syntetisk interferon inducer med lav molekylvægt. Dræber effektivt virus og bakterier, der forårsager infektion.

Aktiv bestanddel: Tiloron (syntetisk interferon inducer)

Om brug:

For nylig bliver jeg ofte syg, om en gang om kvartalet, og det skyldes det faktum, at jeg arbejder med et stort antal mennesker, eller rettere sagt, jeg underviser. Nu er antivirale mine bedste venner. Ofte køber jeg Nazoferon, som jeg allerede har skrevet om, men jeg glemmer at plaske dem, og hvis det stadig fanger mig, bevæger Amiksin sig. Amiksin for mig virker upåklageligt, jeg køber det et eller andet sted et par år i træk, så prøv jeg ikke at ofte, men hvis situationen allerede nærmer sig graven, der stadig ty til hans hjælp.

Der er mange muligheder, hvordan man drikker Amiksin, og i hvilke tilfælde vil jeg vedhæfte disse oplysninger nu nedenunder.

Anvendelsesmåde

Amiksin bruger inde i slutningen af ​​måltidet. Behandlingsforløbet afhænger af sygdommens art. Generelt tages lægemidlet til behandling 125 eller 250 mg (henholdsvis 1 eller 2 tabletter) pr. Dag i to dage og derefter en tablet efter 2 dage.

Influenza og andre akutte respiratoriske virusinfektioner kræver brug af denne medicin i en uge. Hepatitis A behandlet 2 uger, og hepatitis B - 3. behandling af infektioner neyrovirusnyh beregnet til 3 eller 4 uger, chlamydia, cytomegalovirus og herpes infektioner kræver en 4 ugers behandling. For at forhindre en pille amixin drikke en gang om ugen. Det forebyggende kursus er designet i 4 uger.

Børn over 7 år er ordineret piller, hvis indhold af aktivt stof ikke er 125, men 60 mg. I den ukomplicerede form for influenza ordineres Amixin i en dosis på 1 tablet pr. Dag i 1,2 og 4 dage efter behandlingsstart. Hvis der er komplikationer, tilsættes 6 dage til cyklen.

Jeg tager amixin en tablet to dage i træk, og så en dag senere går den tredje tablet og alt passerer. Dette er min mulighed, men jeg anbefaler at du rådfører dig med din læge, så du behøver ikke at selvgive. Generelt er jeg glad for at jeg opdagede denne medicin, fordi det reddede mig mange gange.

Sammenfattende vil jeg sige, at sygdommens symptomer passerer hurtigt fra Amiksin og generelt bliver meget bedre, men glem ikke at du stadig er syg. Så på dette tidspunkt er det ikke nødvendigt at løbe som en hjorte ned ad gaden, især nøgen, uden en kasket med en nøgle hals og så klage over, at sygdommen er vendt tilbage til dig. Hvis du begynder at blive syg, skal du udover de piller du har brug for at tage vare på dig selv, blive hjemme, undgå overfyldte steder, drik varm te med hindbær osv.

Jeg fortalte dig om min erfaring, men du glemmer ikke, at vi er alle forskellige, og vigtigst af alt, før du bruger pillerne, skal du kontakte din læge.

Håb var nyttigt! Må ikke blive syg!

Amiksin: anmeldelser af læger og historier om patienter

Amiksin forårsager skarp tilbagemelding fra læger, et veltalende eksempel, som er den følgende dialog på det russiske medicinske serverforum. Dens deltagere er en kvinde, der søges om en konsultation (hendes kaldenavn er Bagira), og læger under kaldenavnene Ivkoko, Morphey, antibiotik. For større nøjagtighed vises dialogen ved hjælp af skærmbilleder - rasterkopier af fragmenter af en webside.

Det er sagt kort, men utvetydigt. På dette tidspunkt kunne man stoppe, hvis der ikke var mange "underholdende fortællinger" på internettet for patienter, der tog stoffet og efterlod de mest kontroversielle historier om det.

Anmeldelser af Amixin-patienter, der tager stoffet

Da disse vidnesbyrd er meget maleriske og kategoriske, er vurderingen af ​​lægemidlet af patienter på siderne på internetsider enten "utvetydigt positiv" eller "utvetydigt negativ" eller "spørgsmålet".

Et eksempel på en historie om Amiksin med et + tegn.

Et eksempel på en negativ historie. For bedre opfattelse giver jeg det i teksten (stavning og tegnsætning bevares):

Anmeldelse: Antiviral Amiksin - Horror! Jeg led i 7 dage, indtil jeg indså, at jeg bare skal stoppe med at drikke dette "mirakelstof"

I slutningen rørte patienten på et ubehageligt emne - skræddersyede, betalt udsagn om stoffet, der er designet til at tilskynde besøgende til at købe de nævnte midler. Et eksempel på det betalte "ønske om at dele erfaring", ifølge forfatteren af ​​disse linjer, kan være følgende.

Er amixin sikkert (i Vesten er stoffet kendt som thyrolon)

Den første omtale af tirolon (amiksin - det kommercielle navn til tilorone) findes i patentansøgningen af ​​30. december 1968 (US patent nr. 3592819). Lægemidlet blev undersøgt i 70'erne og 80'erne af det XX århundrede. Bevis for stoffets toksicitet og fare for menneskers sundhed blev opnået, og derfor blev der ikke udført længere arbejde med undersøgelsen af ​​tiloron.

Jeg vil citere teksten oversat fra russisk Wikipedia for den russisktalende shmtatel (https://uk.wikipedia.org/wiki/Tiloron, denne information er ikke tilgængelig på den russiske Wikipedia).

Tiloron indeholder både kationiske og lipofile grupper i sin struktur. Stoffer med en sådan struktur kan forårsage celle lipidose - en overtrædelse af fedtstofets metabolisme i cellerne. I forsøgene blev det vist, at tyrolon fører til fosfolipidose - en ophobning af lipider efterfulgt af dødelig degeneration - i lever og nethinden hos forsøgsdyr.

En lille undersøgelse af 14 patienter, der blev ordineret thyrolon - i tre af dem forårsagede stoffet øjenskade - retinopati og keratopati.

Resultaterne af dyreforsøg har vist, at tyrolon påvirker kulhydratmetabolisme og fører til akkumulering af glycosaminoglycaner i cellerne, hvilket giver anledning til sygdomme - mucopolysaccharider.

Fra februar 2009 offentliggøres ikke videnskabeligt pålidelige data om sikkerheden til tiloronbrug hos mennesker.

Her finder vi følgende oplysninger.

Tiloron er et syntetisk højmolekylært lægemiddel, oral interferon inducer.

Det blev registreret i Rusland og Ukraine under handelsnavnet Amiksin (som pulver til fremstilling af ikke-sterile doseringsformer) og Amiksin®IC (tabletter). Der er ingen tegn på brugen af ​​amixin (tilorone) som et terapeutisk lægemiddel uden for det tidligere Sovjetunionen.

Der er ingen randomiserede kontrollerede kliniske forsøg med lægemidlet. Offentlige artikler om kliniske undersøgelser af Tiloron i Rusland og Ukraine er heller ikke randomiserede [10] eller indeholder ikke placebokontroller og er baseret på anvendelse af ikke-standardiserede præstationskriterier (subjektiv velvære) i stedet for en objektiv virologisk analyse.

Faktisk er den citerede tekst tilstrækkelig til at forklare afvisningen af ​​amyksin som et lægemiddel af praktiserende læger og modstridende, ofte vågne patienthistorier.

Hepatitisforum

Videndeling, kommunikation og support til personer med hepatitis

Generics og min historie

Re: Generics og min historie

Meddelelse samantal »Aug 28 2017 14:29

Re: Generics og min historie

Meddelelse til brandmand »Aug 28, 2017 15:54

Re: Generics og min historie

Meddelelse til Dmitry-nk »Aug 28 2017 18:20

Re: Generics og min historie

Besked til Dmitry-nk »28. august 2017 18:34

Re: Generics og min historie

Meddelelse samantal »Aug 28, 2017 21:09

Re: Generics og min historie

Besked til Dmitry-nk »29 Aug, 2017 02:58

Re: Generics og min historie

Besked til Dmitry-nk »Aug 29, 2017 03:02

Re: Generics og min historie

Meddelelse Gennady82 »Aug 29, 2017 10:27

Re: Generics og min historie

Meddelelse til brandmand »29. august 2017 10:48

Re: Generics og min historie

Meddelelse samantal »Aug 29 2017 12:26

Amiksin med hepatitis C

Piger kan nogen have stoffer har ikke brug for dig. Amiksin. Karsil, Ovesol (dråber eller piller) er stoffer til opretholdelse af leveren, og jeg har hepatitis C. Jeg har ikke råd til dyr behandling, og jeg kan ikke købe disse lægemidler hver måned, men jeg har virkelig brug for dem. Tak på forhånd

Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for hver virusinfektion at foreskrive et antiviralt stof. Hvad er i øjeblikket i arsenalen af.

Ofte går vores forældre til en børnelæge for en akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for hver virusinfektion at foreskrive et antiviralt stof. Hvad er i øjeblikket i arsenalet af antiviral terapi? 1. Præparater effektive mod visse vira fra herpesgruppen: A) Virus.

Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for hver virusinfektion at foreskrive et antiviralt stof. Hvad er i øjeblikket i arsenalen af.

kilde Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for hver virusinfektion at foreskrive et antiviralt stof. Hvad er der i øjeblikket i arsenalen.

Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for hver virusinfektion at foreskrive et antiviralt stof. Hvad er i øjeblikket i arsenalet af antiviral terapi? 1. Forberedelser effektive mod nogle vira fra gruppen.

Sådan behandles SARS (Virusinfektion)? (Artikel fra en russisk medicinsk server) Meget ofte i det tidligere Sovjetunionen går forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne har lært mere eller mindre at bekæmpe bakterieinfektioner og dermed ønsket om analogt at foreskrive et antiviralt lægemiddel til enhver viral infektion. Er der et øjeblik i arsenalen af ​​antiviral terapi? 1. Forberedelser, der er effektive mod.

Sådan behandles SARS (Virusinfektion)? (Artikel fra en russisk medicinsk server) Meget ofte i det tidligere Sovjetunionen går forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne har lært mere eller mindre at bekæmpe bakterieinfektioner og dermed ønsket om analogt at foreskrive et antiviralt lægemiddel til enhver viral infektion. Er der et øjeblik i arsenalet af antiviral terapi?

Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. http://forums.rusmedserv.com/showthread.php?t=156778 Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for en akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for hver virusinfektion at foreskrive et antiviralt stof.

Udtaget herfra Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for hver virusinfektion at foreskrive et antiviralt stof. Hvad er der i øjeblikket

Vi kan godt lide at gå i børnehaven meget. Han vil ikke blive taget derfra, men vi går meget sjældent. Vi begyndte at gå fra midten af ​​september, men før den første vandring blev vi syge i 2 uger, til sidst gik vi mod slutningen af ​​måneden. i tre dage og igen blev syg i to uger. Send ud en uge gik væk, blev igen syg i en måned, led en frygtelig hoste. Inddrevet. på den anden dag i turen til haven. Hosten vendte tilbage, men ugen tilbage. Og nu har vi en ny mulighed. Mandag den 26. november diarré og opkastning. temperatur.

Mange mennesker kan lide at dræbe alle slags interferoner i næsen, læg dem i tabletter og sætte deres forkølelse ind i rækken. Og så spekulerer de på, hvorfor en løbende næse bliver til kronisk rhinitis og hoster i bronkitis eller lungebetændelse. Nasale og tabletterede dummier Hverken Anaferon, Grippferon osv. Sådanne "Feroner" har ikke et randomiseret, kontrolleret studie, der viser terapeutisk eller profylaktisk virkning. Der er overhovedet ingen sådan interferon i disse præparater. I Anaferon er for eksempel den vigtigste aktive ingrediens lactose. Det er nok at købe en lille taske laktose efter vægt.

Teksten er lang, der er links. I de seneste år er antallet af forskellige antivirale lægemidler på hylderne på vores apoteker steget dramatisk. Reklamemedicin, der let kan hjælpe med at klare vira og redde fra årlige epidemier af ARVI, forfølger bogstaveligt talt, især med begyndelsen af ​​efterårsforkølelse. Alt dette tyder på et logisk spørgsmål: hvis der er så mange antivirale lægemidler, hvorfor fortsætter vi fortsat med influenza og andre virale infektioner, og fra virus sygdomme som mæslinger, hepatitis B eller polio, skal du beskytte dig selv med vacciner? Business.

Udtalelse fra vores læge! Kun i Rusland er der sådan en ting som interferon induktorer. Det er stoffer, der ikke indeholder interferon selv, men kan stimulere produktionen. I dag er sådanne midler, herunder for børn, i stigende grad opført. Dog udgør de en alvorlig sundhedsfare. Interferon alfa syntetiseres af celler i immunsystemet, efter at patogenet interagerer med specifikke receptorer på celleoverfladen, hvorefter en hel kaskade af immunreaktioner er lanceret med henblik på at producere interferon og ved aktivering af en specifik immunrespons. Mekanismen for interferon.

Antiviral terapi. Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt."

Teksten er lang, der er links. I de seneste år er antallet af forskellige antivirale lægemidler på hylderne på vores apoteker steget dramatisk. Reklamemedicin, der let kan hjælpe med at klare vira og redde fra årlige epidemier af ARVI, forfølger bogstaveligt talt, især med begyndelsen af ​​efterårsforkølelse. Alt dette tyder på et logisk spørgsmål: hvis der er så mange antivirale lægemidler, hvorfor fortsætter vi fortsat med influenza og andre virale infektioner, og fra virus sygdomme som mæslinger, hepatitis B eller polio, skal du beskytte dig selv med vacciner? Business.

det er nødvendigt at vide. Hvordan behandler horisonter og orvikak behandling af akutte respiratoriske virusinfektioner (virusinfektion)? (En artikel fra en russisk medicinsk server) Meget ofte i det tidligere Sovjetunionen går forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne har lært mere eller mindre at bekæmpe bakterieinfektioner og dermed ønsket om analogt at foreskrive et antiviralt lægemiddel til enhver viral infektion. der er et øjeblik i

Sådan behandles ORVI (Virusinfektion)? (Artikel fra en russisk medicinsk server) Meget ofte i det tidligere Sovjetunionen går forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne har lært mere eller mindre at bekæmpe bakterieinfektioner og dermed ønsket om analogt at foreskrive et antiviralt lægemiddel til enhver viral infektion. Er der et øjeblik i arsenalen af ​​antiviral terapi? 1. Forberedelser, der er effektive mod.

Hvordan behandles ARVI (Viral infektion)? (Artikel fra en russisk medicinsk server) Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område går forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne har lært mere eller mindre at bekæmpe bakterieinfektioner og dermed ønsket om analogt at foreskrive et antiviralt lægemiddel til enhver viral infektion. Er der et øjeblik i arsenalen af ​​antiviral terapi? 1. Forberedelser, der er effektive mod.

Antivirale lægemidler. Hvad det er, og hvad de spiser. Meget ofte på den tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne har lært mere eller mindre at bekæmpe bakterieinfektioner og dermed ønsket om analogt at foreskrive et antiviralt lægemiddel til enhver viral infektion. Er der et øjeblik i arsenalet af antiviral terapi?

Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne har lært mere eller mindre at bekæmpe bakterieinfektioner og dermed ønsket om analogt at foreskrive et antiviralt lægemiddel til enhver viral infektion. Der er et øjeblik i arsenalen af ​​antiviral terapi? 1. Præparater, der virker effektivt mod nogle vira fra herpesgruppen: A) Herpesvirus 1.

Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte.

Der var et andet spørgsmål om forebyggelse af SARS i foråret og efter sygdommen, om det er værd at give noget til et barn eller i det hele taget sportsmassage-vandprocedurer og korrekt ernæring (+ kosttilskud i form af cedertræolie, rosehipolie). Stadig, min konklusion er: Vil ikke noget medicin AT GIVE TIL FOREBYGGELSE (baseret på vurderinger af udokumenteret effektivitet i brug hos børn og endda toksicitet (i bugspytkirtlen og leveren), og min ven en pige læge med en medicinsk uddannelse kan ikke anbefales og modtage noget til forebyggelse. )

Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for hver virusinfektion at foreskrive et antiviralt stof. Hvad er i øjeblikket i arsenalen af.

Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for hver virusinfektion at foreskrive et antiviralt stof. Hvad er i øjeblikket i arsenalen af.

Jeg har et meget tvetydigt forhold til immunomodulatorer. En gang stolede jeg på dem, og de hjalp os meget. Det var pinligt, at de blev udpeget hver gang vi blev syg. Og hvis vi tager i betragtning, at vi var syge hver måned (og undertiden to gange om måneden), så kan vi nemt beregne, hvor mange gange vi tog disse stoffer om året. Efter at have studeret problemet med disse lægemidler dybere blev det indlysende, at brugen af ​​dem så ofte er en forbrydelse mod et barns krop. Min mand og jeg afviste bevidst fra immunmodulatorer, selvom børnelæger er stærkt I.

Antivirale lægemidler. Hvad det er, og hvad de spiser. Meget ofte på den tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne har lært mere eller mindre at bekæmpe bakterieinfektioner og dermed ønsket om analogt at foreskrive et antiviralt lægemiddel til enhver viral infektion. Er der noget øjeblik i arsenalet af antiviral terapi? 1. Forberedelser, der er effektive.

Efter at have undersøgt de 13 mest solgte influenzalægemidler fandt Slon ud af, at en række "unike opfindelser fra russiske forskere" ikke har dokumenteret effektivitet.

13 mest populære influenzedroger: arbejder de? offentliggjort 13/01/2014 10:36 i overskrifterne ORZ, Medicines Efter at have undersøgt de 13 bedst sælgende stoffer til influenza fandt Slon ud af, at en række "unikke opfindelser af russiske forskere" ikke har dokumenteret effektivitet. Hvert år bruger indbyggerne i Rusland mere end 29,5 milliarder rubler på medicin til forkølelse og influenza. Efter at have undersøgt kvaliteten og historien for de 13 bedst sælgende stoffer fandt Slon ud af, at nogle af dem lindrer kolde symptomer, de andre "unikke opfindelser af russiske forskere" har slet ingen påvist effektivitet. 1. ARBIDOL.

Jeg vil gerne dele med dig et synspunkt om en praktiserende børnelæge om brugen af ​​antivirale lægemidler. Min familie og mange af vores venner og bekendte fra Ecosem Club bruger ikke antivirale lægemidler med interferonkomponenter til ARVI-sygdomme, men bruger andre sikre og effektive midler, og samtidig er ARVI meget hurtigere end 7 dage. Blandt mine velkendte læger er der to børnelæger, som generelt ikke glæder sig over brugen af ​​interferon til behandling af børn. De mener, at regelmæssig brug af sidstnævnte erstatter deres egen immunitet. Så med hvad.

Antivirale lægemidler. Hvad det er, og hvad de spiser. Meget ofte på den tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne har lært mere eller mindre at bekæmpe bakterieinfektioner og dermed ønsket om analogt at foreskrive et antiviralt lægemiddel til enhver viral infektion. Er der noget øjeblik i arsenalet af antiviral terapi? 1. Forberedelser, der er effektive.

Bevisbaseret medicin. LANG SVAR PÅ SPØRGSMÅL: - Antivirale er ikke nødvendige. Aldrig. Undtagelse: acyclovir i tilfælde af alvorlig herpesinfektion, Tam-influenza med laboratoriebekræftet influenza, særlige lægemidler til viral hepatitis og HIV. - Fugt næsen med saltvandsløsninger, skyll ikke, men lind vandet (dråber). Med alvorlig rhinitis, vasokonstrimer ikke mere end tre dage. Mere må ikke dryppe ind i næsen. Intet! - ORVI går alene. For at forhindre komplikationer af ARVI har videnskaben endnu ikke opfundet et magisk pillepunkt, men en regelmæssig undersøgelse af en læge er nødvendig. Sikker på at! Vi laver ikke diagnoser alene! - Generel analyse.

Måske læser nogen allerede. på rusmedservice-webstedet en sådan artikel. Hvad synes du om dette? Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for alle virale.

Tillykke :) Piger, happivumensdag! Jeg vil have alt for en sund pædagoger! Hvordan behandle et barn uden medicin, hvad er "utilsigtede fund" og er det muligt stadig ikke at blive vaccineret? Hvordan man opretholder sundheden hos sunde børn, siger børnebarn Anna Sonkina

Hvis en anden ikke har set. Foredrag om vira og undersøgelser. vaccinationer :) Ifølge linket Video Hvordan behandles et barn uden medicin, hvilke "utilsigtede fund" er det muligt og stadig ikke at lave vaccinationer? Barnelæge Anna Sonkina-Dorman fortalte i Pravmir foredrag om, hvordan man bevare sundheden for sunde børn. Vi tilbyder læsere teksten til forelæsningen og dens fulde video. Anna Sonkina-Dorman - Pædiatrician (RSMU), Pædiatrisk PainMaster-klasse Fellow, Institut for Palliative Pediatrics, Minneapolis, USA (2011), indehaver af Diploma i Palliativ Medicin fra Cardiff University, Storbritannien (2012), deltager.

Lægemidlet "Amiksin". Anmeldelser af specialister og patienter. instruktion

Lægemidlet "Amixin" (en beskrivelse af de farmakologiske egenskaber kan findes mere detaljeret i instruktionerne) er en lavmolekylær effektiv syntetisk inducer af interferon. Det overgår i vid udstrækning dets modparter i varigheden af ​​effekten, den opnåede effekt, bredden af ​​applikationsspektret og harmløsheden. Lægemidlet "Amixin" (lægerundersøgelser bekræfter dette) stimulerer væksten af ​​stamceller i kroppen, frembringer en direkte antiviral effekt og en mild immunmodulerende effekt. Aktiv fjerner bakterier og vira, der forårsager infektion. Værktøjet er dog ikke giftigt, med en moderat dosis tolereres godt.

Indikationer for brug

En voksen remedy "Amiksin" (testimonials af eksperter vidner om dette) er ordineret til behandling af herpes, influenza, akut respiratoriske infektioner, viral hepatitis, cytomegalovirus infektion. Lægemidlet kan også anvendes i kompleks behandling af chlamydia (urogenitalt, respiratorisk), tuberkulose, encephalomyelitis (infektiøs-allergisk, viral), herunder leukoencephalitis, uveoencefalitis. Til behandling af SARS, influenza, er lægemidlet ordineret til børn fra syv år.

Frigivelse form og sammensætning

Lægemidlet fremstilles i lysegule eller gule overtrukne tabletter med en bikonveks rundform. Hver tablet har et orange indre lag i tværsnit. Pakken indeholder 6 eller 10 enheder medicin. En tablet indeholder det aktive stof - thyrolon - i mængden 60 eller 125 mg. Også inkluderet i lægemidlets sammensætning er hjælpestoffer, herunder titandioxid, aerosil, magnesiumcarbonat, bivoks, polyvinylpyrrolidon, calciumstearat, talkum, vaselinolie, gelatine, sukker, tropeolin 0, magnesiumcarbonat.

Fremgangsmåde til anvendelse af lægemidlet "Amixin"

Anmeldelser fra læger anbefaler at drikke stoffet umiddelbart efter et måltid. Varigheden af ​​terapi afhænger direkte af typen af ​​patologi. Det anbefales at tage 1-2 tabletter om dagen (125-250 mg) i 2 dage, og reducer derefter dosen pr. Dag til en tablet. Til akut respiratoriske infektioner anbefales det, at influenzamidlerne "Amiksin" -anmeldelser af læger rådgiver til at drikke i syv dage. Neurovirusinfektioner kræver tre ugers terapi, og cytomegalovirus, chlamydial og herpetic infektioner kræver fire uger. Hepatitis A behandling tager to uger, hepatitis B - tre uger. For at forebygge lægemidlet kan du drikke en gang om syv dage i en måned. Børn fra syv år udnævner tabletter med indholdet af hovedkomponenten i mængden 60 mg og ikke 125.

Bivirkninger

Sandsynligvis udseendet af nogle negative virkninger under brugen af ​​stoffet "Amixin". Patient testimonials informere om muligheden for udvikling af fordøjelsessystemet lidelser, allergiske reaktioner. Der kan også være symptomer på dyspepsi, kortsigtede kuldegysninger.

Kontraindikationer

Lægemidlet er ikke ordineret til kvinder, der bærer et barn, børn under 7 år, dem, der har en høj følsomhed over for stoffets komponenter.

Yderligere oplysninger

Det er tilladt at bruge stoffet samtidig med antibiotika, men dette skal ske under tilsyn af en specialist.

Amiksin /


Sammensætning og form for frigivelse: Tabletter, overtrukne tabletter1 tyloron0.06 gv adjuvanser: magnesiumcarbonat basisk; PVP; calciumstearat; aerosil; vaselinolie; sukker; talkum; tropeolin O; titandioxid; gelatine; bivoks

i polymerbokser på 6 eller 10; i en pakke af karton 1 bank.

Tabletter, overtrukne tabletter1 tiloron 0,125 g biprodukter: magnesiumcarbonat basisk; PVP; calciumstearat; aerosil; vaselinolie; sukker; talkum; tropeolin O; titandioxid; gelatine; bivoks

i polymerbokser på 6 eller 10; i en pakke af karton 1 bank.

Viral hepatitis A, B og C, og cytomegalovirus infektion er herpes, i komplekset terapi for infektiøs-allergisk og viral encephalomyelitis (multipel sklerose, panencephalitis, uveoentsefalit et al.), Respiratory og urogenital Chlamydia, behandling og forebyggelse af influenza og forkølelse hos voksne; hos børn over 7 år - behandling af influenza og ARVI.

Overfølsomhed, graviditet, amning, alder op til 7 år.

Allergiske reaktioner, dyspeptiske fænomener, kortsigtede kuldegysninger.

Tilfælde af overdosering af Amixin® er ukendt.


Dosering og indgift:

Indvendigt efter at have spist. Voksne til ikke-specifik profylakse af viral hepatitis A, influenza og andre akutte respiratoriske virusinfektioner - 0,125 g en gang om ugen i 6 uger.

Behandling af viral hepatitis A er 1. dag, 0.125 g 2 gange, derefter 0.125 g hver anden dag, behandlingsforløbet er 1,25 g (10 tab.).

Behandling af akut hepatitis B (inklusive langvarig forløb) eller hepatitis C - 1. og 2. dag til 0.125 g, derefter til 0.125 g hver anden dag. Behandlingsforløbet af akut hepatitis B - 2 g (16 tab.), Akut hepatitis C og et langvarigt forløb af hepatitis B - 2,5 g (20 tab.).

Kronisk hepatitis B - indledende fase af behandlingen (2,5 g - tabel 20) - de første 2 dage ved 0,25 g, derefter ved 0,125 g hver anden dag. Fortsættelsesfase: fra 1,25 g (10 tab.) Til 2,5 g (20 tab.), 0,125 g pr. Uge. Kursdosis er 3,75-5 g, behandlingsvarigheden er 3,5-6 måneder (afhængigt af resultaterne af biokemiske, immunologiske, morfologiske undersøgelser, der afspejler aktivitetsgraden af ​​processen).

Kronisk hepatitis C - indledende fase af behandlingen (2,5 g - tabel 20) - de første 2 dage ved 0,25 g, derefter ved 0,125 g hver anden dag. Fortsættelsesfase: 2,5 g (20 tab.), 0,125 g pr. Uge. Kursusdosis - 5 g, behandlingens varighed - 6 måneder (afhængigt af resultaterne af biokemiske, immunologiske, morfologiske undersøgelser, der afspejler graden af ​​aktivitet af processen).

Behandling af influenza og SARS, herpes, cytomegalovirus, respiratorisk og urogenital Chlamydia - i de første 2 dage af sygdom - 0,125 g, efterfulgt af 0,125 g af en dag. Om behandling af influenza og andre akutte respiratoriske virusinfektioner - 0,75 g, herpes og cytomegalovirus infektioner - 2,5 g, urogenitale og respiratorisk klamydia - 1,25 g Ved behandling af infektioner neyrovirusnyh dosis indstilles individuelt, Behandlingsforløbet - 4 uger.

Børn ældre end 7 år med ukomplicerede former for influenza eller andre akutte respiratoriske virusinfektioner - 0,06 g 1 gange om dagen (efter at have spist) i 1., 2. og 4. dage efter behandlingens start (et behandlingsforløb på 0,18 g - tabel 3).. Når komplikationer af influenza eller andre akutte respiratoriske virussygdomme, doping i 1, 2, 4 og 6 dage fra starten af ​​behandlingen (behandling på 0,24 g - Tabel 4.).

Omfattende behandling af neurovirusinfektioner bør udføres under tilsyn af en læge.

Amiksin. Hele sandheden om stoffet!

Hej, i dag opdagede jeg sandheden om dette stof, og derfor besluttede jeg at skrive en anmeldelse om det, måske vil det hjælpe nogen.

Til at begynde med har jeg meget svag immunitet, og jeg bliver hele tiden syg med akutte respiratoriske virusinfektioner under influenza og koldsæsonen. Oftest lykkedes han med selvbehandling, da det ikke altid er muligt og villigt at gå til lægen. Jeg købte Amiksin 2 gange på råd fra slægtninge. Og begge gange hjalp han mig ikke! Jeg var chokeret på at læse anmeldelserne, da folk lige fra at tage to piller allerede fløj, og efter at have drukket hele pakken lå jeg stadig hjemme. For første gang kom det til bihulebetændelse. Og anden gang besluttede jeg at besøge lægen, da jeg indså, at efter den tredje pille var det ikke bedre for mig. Og lægen forklarede mig, at Amiksin ikke dræber vira, dette er et immunomodulatorlægemiddel, det tvinger dets immunitet til at bekæmpe vira. Og min immunitet er tilsyneladende for svag til at besejre denne sygdom selv, så amiksin hjalp mig ikke! Jeg vil ikke købe det mere og ikke rådgive folk med svag immunitet som min! Desuden er prisen på Amiksin meget bidende! Der er også billigere men effektive lægemidler til behandling af SARS

Alle anmeldelser på AMIXIN. Hele sandheden om stoffet!
Ubrugeligt stof. Bare kasseret penge!

Jeg blev rost meget af Amixin, og i lang tid. Så jeg blev syg, men de første symptomer på en forkølelse syntes, og da der var meget i løbet af ugen [. ]

Amiksin - instruktioner til brug for voksne, billige analoger, anmeldelser

Antiviralt stof Amiksin er inkluderet i listen over vitale stoffer i Den Russiske Føderation og er meget udbredt i medicin til behandling og forebyggelse af forskellige virusinfektioner. Listen over indikationer omfatter ikke kun SARS, men også hepatitis, encephalitis, influenza, herpes og endda chlamydia. Dette stof blev imidlertid kun registreret i nogle republikker i det tidligere Sovjetunionen, og oversøiske studier af dets kliniske effektivitet blev afbrudt i forrige århundrede. Hvor effektivt og sikkert er dette stof?

Amixin voksen - brugsanvisning

Lægemidlet er en pille til oral brug som et profylaktisk og terapeutisk middel. Lægemidlet kombinerer immunostimulerende og antivirale virkninger, og derfor er listen over indikationer for anvendelse i den ganske bred. Producenten angiver i instruktionen om den minimale bivirkning, men det angiver i listen over kontraindikationer graviditet, amning og alder op til 18 år (for børn, fra syv år er der en separat type tabletter med en dosis på 60 mg).

Farmakologisk gruppe

På trods af den terapeutiske effekt i nogle bakterieinfektioner gælder antibiotika Amiksin ikke. Ifølge den internationale klassifikation er det en interferoninducer og tilhører gruppen af ​​antivirale immunstimulerende lægemidler.

Sammensætning Amiksin

Aktiv ingrediens Amiksin er tilorone. Det er en dibasisk kemisk forbindelse forbundet med lipider, der indeholder hydrofile grupper og et aromatisk system. Tiloron er medlem af gruppen af ​​syntetiske inducere af interferon med lav molekylvægt

Antivirale og immunostimulerende egenskaber hos tilorone blev opdaget i slutningen af ​​60'erne af det 20. århundrede. Forøger immuniteten, da det stimulerer produktionen af ​​endogent alfa, beta og gamma interferon af celler i tarmepitelet, leveren, samt granulocytter og T-lymfocytter. Overvinde blod-hjernebarrieren aktiverer syntesen af ​​interferoner af neuroner.

Amixin tabletter til voksne er mest aktive mod sådanne vira som:

  • Herpes simplex mest almindelige typer 1 og 2;
  • Varicella zoster, der forårsager vandkopper og helvedesild;
  • cytomegalovirus.

Fabrikanten hævdede også effektiviteten af ​​lægemidler til behandling af SARS og influenza, forårsaget af enhver form for patogener, nongokok urethritis, chlamydia og hepatitis af alle tre typer.

Amixin frigivelsesform

Til behandling af virale infektioner hos voksne patienter er tabletter, der indeholder 125 mg tiloron, beregnet. De er pakket i blister og papkasser med 6 eller 10 stykker. Omkostningerne afhænger af antallet af tabletter og varierer fra 600 til 1000 rubler. Producenten af ​​stoffet, præsenteret i apoteker, er i dag det indenlandske lægemiddelfirma Pharmstandard.

Foto af emballage 6 tabletter 125 mg voksen Amiksin (tiloron)

Latin opskrift

Ved at ordinere dette lægemiddel opstiller lægen en særlig receptformular, der angiver patientens fulde navn, hans alder. Yderligere information er skrevet til apoteket med meddelelsen om lægemidlets navn, dosis og mængde. For patienten er information om anvendelsesmåden på russisk. For eksempel er en pakning af Amixin 6 tabletter ordineret til behandling af influenza:

Rp.: Tab. Amixin 0.125

D. t. d. № 6

S. En tablet hver 24 timer i de første to dage, derefter i samme mængde med 48-timers intervaller.

Indikationer for brug Amiksin

Fabrikanten hævder lægemidlets terapeutiske virkning for sygdomme som:

  • respiratoriske virusinfektioner, herunder influenza
  • hepatitis af alle tre grupper;
  • herpes- og cytomegalovirusinfektioner;
  • viral og allergisk encephalomyelitis;
  • urogenitale og respiratoriske sorter af chlamydia, tuberkulose (i kombinationsterapi).

Som profylaktisk anbefales lægemidlet under sæsonbetingede epidemier af ARVI og influenza.

Kontraindikationer Amiksin

Strenge forbud mod forbrug omfatter:

  • overfølsomhed over for tiloron
  • graviditet og amning
  • barndom og ungdom (op til 18 år for tabletter på 125 mg og op til 7 år for tabletter på 60 mg).

Dosering og anvendelsesmåde Amixin til voksne

Lægemidlet absorberes hurtigt fra fordøjelseskanalen og assimilerer ikke mindre end 60%. Da det elimineres fra kroppen i lang tid, bruges det ikke mere end en gang hver 24. time for at opretholde terapeutiske koncentrationer. Det anbefales, at Amixin tages efter måltider med rent vand. Behandlingsregimer for hver sygdom fra listen over indikationer:

  • SARS eller influenza - en pille hver 24 timer i de første to dage, så for samme mængde, men allerede en gang hver anden dag (i alt - 750 mg pr. Kursus). Som en forebyggende foranstaltning bør de samme seks piller tages i en og en halv måned - en om ugen.
  • Cytomegalovirus og herpesinfektioner behandles efter samme ordning, men kursusdosen er fra 1,25 til 2,5 gram.
  • Hepatitis A behandling - en tidsplan og enkeltdoser er ens, i alt 10 tabletter vil være påkrævet. Forebyggende modtagelse udføres på samme måde som for forebyggelse af SARS.
  • Hepatitis B i den akutte form - 16 tabletter af Amixin ifølge ARVI-regimen, behandles den kroniske proces med et kursus på 2,5 g af det aktive stof. Desuden anvendes den første halvdel som sædvanlig, og den anden - 125 mg pr. Uge.
  • Hepatitis C kronisk - et fuldt kursus på 5 gram og varer seks måneder. En akut sort behandles med 20 tabletter (som altid, en for de første to dage, derefter for det samme hver anden dag).
  • En respiratorisk eller urogenital form af chlamydia vil kræve et kursus på 10 tabletter, som skal tages på samme måde som med influenzaen.

Antiviralt lægemiddel i kombination med andre lægemidler til neurovirusinfektioner og tuberkulose - to gange 250 mg, derefter 125 gange om dagen. Varigheden af ​​behandlingen bestemmes individuelt.

Amiksin - bivirkninger og virkninger

Fabrikanten viser meget kort de sandsynlige negative reaktioner af kroppen på stoffet: allergier, kuldegysninger, dyspepsi. Faktisk er der i det post-sovjetiske område aldrig sket en fuldskalaundersøgelse af stoffet i en klinisk indstilling. De tilgængelige oplysninger er hovedsageligt af reklamegenskab, og nogle få forsøg blev udført uden kontrol placebo grupper. I dette tilfælde blev staten efter indtagelse af stoffet subjektivt vurderet (det vil sige ifølge fornemmelserne) og ikke på grundlag af de virologiske analyser, der kræves i denne sag.

I udlandet blev der imidlertid foretaget in vitro undersøgelser og forsøg på dyr omgående og i overensstemmelse med alle reglerne. Ifølge resultaterne er tiloron og lægemidler baseret på det ikke blevet testet klinisk og især sat i omsætning på grund af høj toksicitet. Her er en liste over de reelle bivirkninger af lægemidlet: keratopati, osteopeni, mucopolysaccharidose, levercelle lipidose. Patologier forekommer på grund af nedsat cellulær lipid og kulhydratmetabolisme. Men det farligste stof til gravide kvinder.

Amixin under amning og graviditet

Fabrikanten påpeger igen meget kortfattet, at det ikke må antages at tage piller af gravide og ammende kvinder uden at gå ind i årsagerne. Og de er følgende: Tiloron blokerer syntesen af ​​prostaglandin, hvilket er nødvendigt for at bære et foster, og embryoet dør simpelthen (dette resultat blev opnået i langt de fleste dyreforsøg). Dyrets indtrængning i modermælk under amning er fyldt med udviklingen af ​​de sygdomme, der er nævnt i det foregående afsnit hos spædbørn.

Amixin og alkoholkompatibilitet

Instruktionerne for lægemidlet på interaktion mellem ethanol og tilorone ingen information.

Antivirale lægemiddelers uforenelighed med alkoholholdige drikkevarer er ikke blevet bekræftet, men vi kan antage en stigning i sværhedsgraden af ​​bivirkninger og bivirkninger på kroppen, svækket af infektioner som helhed. På grund af den meget sandsynlige hepatotoksiske virkning af tiloron kan konsekvenserne af kombinationen af ​​amixin og alkohol imidlertid være ret alvorlige. Derfor er det meget uønsket at risikere og kombinere dem for ikke at øge byrden på leveren. Det er også muligt toksiske virkninger på nyrerne og nervesystemet.

Billige analoger af Amixin tabletter

Fuld strukturelle analoger af dette lægemiddel, der er skabt på basis af den samme aktive ingrediens, er:

  • Tiloron (10 kapsler på 125 mg hver);
  • Lavomax (3, 6 eller 10 tabletter med samme dosering);
  • Tiloram (6 og 10 tabl.);
  • Tilaxin (10 tabletter på 125 mg hver).

Hver af de anførte analoger af Amixin i tabletter eller kapsler, som den oprindelige, fremstilles af indenlandske lægemiddelvirksomheder. Imidlertid kan prisforskellen mellem dem være både minimal og ret betydelig. Lovemax produceret af JSC Nizhpharm koster for eksempel omkring 450 rubler til 10 tabletter, Tiloram - mere end 600 for samme mængde. Den mest budgetmæssige erstatning Amiksina - er Tiloron kapsler til 130 rubler, produceret af virksomheden "Moskhimpharmpreparaty." Tilaxin fra Dalkhimpharm, der tilbydes i apoteker til en pris på 220 rubler, er også billigt.

Amiksin - anmeldelser af medicinske specialister

Kunderne ved om effektiviteten af ​​dette antivirale lægemiddel, først og fremmest takket være en stor og langvarig reklamekampagne og anbefalinger fra apotekere. Oftest rådes disse piller i apoteket som svar på en anmodning om at rådgive noget fra influenza eller koldt. Men hvad eksperter tænker på Amiksin for forkølelse - anmeldelser af læger:

Gynækolog Cherepanova O. Og fra Pskov: "Efter min mening hjælper det fremragende til forkølelse og influenza. Jeg tror, ​​at det vil klare infektioner med herpes og cytomegalovirus. Da lægemidlet tages sjældent, synes prisen mig helt acceptabel. "

Manuel terapeut Komissarov V. B. fra Izhevsk: "Et effektivt, men dyrt værktøj. Copes med influenza, og med infektioner forårsaget af herpes virus, uden nogen bivirkninger. Jeg accepterer det selv i kombination med antipyretisk i tilfælde af influenza. "

Immortal D. A., børns otolaryngolog fra Odintsovo: "Jeg kan ikke anbefale stoffet, da dets effektivitet ikke er klinisk bekræftet. Derudover studerede jeg udenlandske videnskabelige publikationer om toksiske effekter, så jeg giver aldrig børn nogen ordrer. "

A. Pyastolova, en otolaryngolog fra Chelyabinsk: "I løbet af årene med praksis har jeg ikke bemærket nogen immunstimulerende virkning af Amixin. Et stort spørgsmål og dets antivirale aktivitet. At købe et tvivlsomt (og muligvis farligt) produkt til sådanne penge anser jeg i det mindste for uhensigtsmæssigt. "

Patienter med det antivirale lægemiddel Amixin vurderes også tvetydigt. Ca. halvdelen af ​​dem betragter tabletter som et panacea for både herpes simplex og andre respiratoriske virusinfektioner. I dette tilfælde bemærkes det ikke kun den højeste effektivitet, men også fraværet af bivirkninger. Resten karakteriserer lægemidlet som helt ubrugeligt i behandling og profylakse og beskriver ofte uventede "bivirkninger" i form af aktivering af herpes i de første dage af administrationen.

Dermed er lægemidlet meget tvetydigt. Der er ingen pålidelige oplysninger om kliniske undersøgelser, og derfor er effektiviteten ikke blevet bevist. Eksperimenter på dyr udført i udlandet, lov til at etablere dosis, virkelig stimulerer syntesen af ​​interferon - 150 mg / kg legemsvægt. Samtidig blev toorons toksiske virkning afsløret. Indenlandske forskning og publikationer om dette emne har karakter af kommerciel og tvivlsom. Desuden anbefaler mange udøvere ikke Amiksin som et potentielt farligt og for dyrt værktøj.

Tilslut dine sundhedspersonale! Lav en aftale for at se den bedste læge i din by lige nu!

En god læge er en specialist i generel medicin, der baseret på dine symptomer vil foretage den korrekte diagnose og ordinere effektiv behandling. På vores hjemmeside kan du vælge en læge fra de bedste klinikker i Moskva, Skt. Petersborg, Kazan og andre byer i Rusland og få rabat på op til 65% i receptionen.

* Ved at trykke på knappen vil du lede til en speciel side af webstedet med et søgeformular og optage til den specialprofil du er interesseret i.

* Tilgængelige byer: Moskva og regionen, Skt. Petersborg, Jekaterinburg, Novosibirsk, Kazan, Samara, Perm, Nizhny Novgorod, Ufa, Krasnodar, Rostov-til-Don, Chelyabinsk, Voronezh, Izhevsk