Pharmacy Shuvalovskaya, Moskva - anmeldelse

Kostvaner

I dag er der ingen anmeldelser. Hvis du har noget at sige om "Shuvalovskaya", så giv din mening nedenfor, selvom din anmeldelse er negativ.
Vi fjerner ikke negative anmeldelser uden grund. Vi er for ærlighed og anstændighed i erhvervslivet! Detaljer om moderering af anmeldelser.
Ingen registrering kræves!
Du kan også læse anmeldelser af konkurrenter:

Anmeldelser af lignende firmaer

Jeg havde brug for kosmetik til ansigtet, men jeg søgte efter Crystaline acne spot cream. På Pharmacy Online fandt jeg det rigtige produkt uden problemer, og selv med en rabat på næsten 50%. Alle leveret, cremen er fremragende, ikke åbnet. Jeg var glad. Nu bestiller jeg kun varer via Apotek Online! Området der er godt, og priserne er meget lavere.

Denne butik er meget praktisk at bruge, altid ledere er venlige og omgængelige, ordrer sendes på registreringsdagen og forsinker ikke, som det sker i vores tid. Brugte deres tjenester mere end én gang, og alting er okay. Tak.

Købte briller til min kone, bestilte photochromic briller til kørsel. Efter betaling og modtagelse af ordren. om aftenen var der en ulempe: på gaden om aftenen med kunstigt lys, om aftenen indendørs med kombineret belysning, i bilen under kørslen er der meget blænding inde i brillerne, hvilket gør det svært at opleve miljøet. Disse mangler kunne ikke registreres direkte ved køb. Som det viste sig senere blev vi ikke informeret og bevidst skjult fraværet af en antiglare (selvom de ved købet viste de briller, som ægtefælle nu bærer og mine fotokromiske briller, som jeg bestilte i normal optik, er der antiglare). De indgav et krav til butikken inden for 14 dage efter køb, som følge heraf nægter de at ændre linserne, også penge at returnere. Holdninger til kunderne er boorish. Lederen af ​​optikken, Alexander Hamit, taler ikke som sælger med en køber, en øjenlæge ruller øjnene og smirker, at vi selv skal forstå linsens navn, konsulenten ved ikke, hvilket produkt han sælger.

Jeg overgav mine nye briller til denne optik. Alas, men det viste sig at jeg lagde brillerne i min baglomme og gav det lidt og brød rammen, men for kun 1000 rubler restaurerede firmaets mester dem til mig, men gjorde alt som om intet havde brudt) Tak!))

Jeg bestilte mig selv at pege gennem webstedet, hele proceduren, under hensyntagen til konsulentens opkald, tog ikke mere end fem minutter, blev også gjort hurtigt, levering kom til tiden, og kvaliteten af ​​arbejdet var god.

Apotek Shuvalovskaya

"Apotek Shuvalovskaya" - Moskva apoteker tilbyder en bred vifte af farmaceutiske produkter, med et rigt udvalg af de mest enkle og hyppigt anvendte, og sjældne lægemidler og parafarmaceutiske produkter.

På apoteket finder du alt hvad du behøver - fra aspirin til sjældne stoffer, køb babymad og medicinsk udstyr til hjemmet, og erfarne konsulenter hjælper dig med at vælge medicinsk kosmetik og hygiejneprodukter.

Shuvalovskaya apotek på Michurinsky Avenue - Jeg kan ikke sige noget dårligt, næsten altid er der alle tilgængelige lægemidler, tjenesten er som sædvanlig i alle apoteker. Minus en, i dette apotek, konstant giver falske oplysninger om prisen på narkotika på webstederne er vildledende mennesker. For fremtiden, tro ikke, ring og find ud og vil blive stærkt overrasket over prisforskellen

Shuvalovskaya, Apotek

Kan du anbefale Shuvalovskaya, Apotekstjenester til dine venner?

Tak for din bedømmelse! Andre brugere vil være meget taknemmelige for dig!

Hvis du har noget at fortælle om firmaet Shuvalovskaya, Apotek, bedes du forlade din anmeldelse.

  • For ejere:
  • Stjerner til webstedet
  • fremmøde
  • Skjul annoncer
  • Hæve virksomheden
  • I guldafsnittet
  • boomer
  • til redigering af Shuvalovskaya, Apotek "> Få rettighederne til at redigere
  • Opret en hjemmeside

DRUGSTORE SHUVALOVSKAYA, TOV

Apotek Shuvalovskaya

"Apotek Shuvalovskaya" - Moskva apoteker tilbyder en bred vifte af farmaceutiske produkter, med et rigt udvalg af de mest enkle og hyppigt anvendte, og sjældne lægemidler og parafarmaceutiske produkter. Her finder du alt hvad du behøver - fra aspirin til sjældne stoffer, køb babymad og medicinsk udstyr til hjemmet, og vores erfarne konsulenter hjælper dig med at vælge medicinsk kosmetik og hygiejneprodukter. For at spare tid, vil vi arrangere levering af stoffer til dit hjem og tage din ordre til en individuel søgning efter sjældne lægemidler, hvis de ikke er tilgængelige. Vi overvåger løbende de avancerede teknologier i apoteket, de seneste resultater af moderne medicin og skønhedsindustrien, vi udvider vores sortiment og med den største samvittighedsfuldhed nærmer vi os kvaliteten af ​​vores produkter. Alle lægemidler præsenteret i apoteker er certificeret, muligheden for forfalskning er udelukket på grund af direkte kontrakter med producenter og de største distributører. I vores apoteker overholdes opbevaringsforhold og holdbarhed af lægemidler nøje. "Pharmacy Shuvalovskaya" er et team af professionelle højt kvalificerede apotekere og apotekere, hvis aktiviteter er rettet mod højeste kvalitet, hurtig og kulturel service til vores kunder. For at bevare dit helbred er vores kald!

Glem ikke at du altid kan få den mest detaljerede information om organisationen Shuvalovskaya, et apotek i Moskva på den officielle hjemmeside, på firmaets kontor eller ved at ringe ↓

"Apotek" Klager

Apotek Aptemir

Jeg købte Esenzeale forte n 30 caps til en pris på 845 rubler. Den næste batch vil være på 990 rubler. I andre apoteker overstiger prisen på det samme stof ikke 500 rubler. Der er ingen apotekstemplet på kassen med prisen, som det var før. Det er nødvendigt at straffe dem, der oppuster priser ved at vælge en licens! Jeg troede, at klagen ikke passerede og ved et uheld blev lagt ud anden gang!

medial

Apotek netværk medial netværk af ubegrænsede priser! ! !.. Jeg fik injiceringer af ferrum.. Ved naivitet gik jeg til nærmeste apotek, det var et apotek medial... TK K. Tidligere var priserne ikke interesseret i købt til prisen på 5 ampuller på 1150 r. Næste dag gik jeg til et andet apotek for blot at spørge, men hvor meget koster de også medicinen.. Det viste sig 400 rubler. Billigere! ! !... Ja, ikke 50 ikke 100, men 400! ! ! Komplet kaos! ! ! Hvor er regeringen på dem. !

Gorzdrav

God dag! På showcase en pris (815), slået på den anden (1022). Tabletter Femibion ​​2. Kasserer Ismailova D.M. advarede ikke, at prisen er ændret. Jeg ønskede at vende tilbage, men de nægtede at acceptere med henvisning til, at checken allerede er udstedt. Vær venlig at behandle dette apotek og med Ismailova personligt. Lad dem ikke narre folk. Tak! Jeg kan præsentere en kopi af checken

Pharmacy Nevis

I metalkonstruktionscentret centrale 10, 01.31.2015 kl. 9.30 kom jeg til hostesirup for børn under 1 år gammel, apoteket tilbød mig en pris på 350 gn. Jeg spurgte om hun kunne tilbyde mig en medicin til mindre, hun sagde nej! Jeg trak opmærksom på vinduet, der stod ambrobensirupen på lageret til 114 rubler, spurgte, og det passer ikke? Til hvilket hun svarede mig, at han blev frigivet efter en recept og endda for et barn under 1 år, var det umuligt, jeg troede bestemt, jeg troede, at hun vidste bedre. Jeg købte det.

Apotek "Vær sund"

I går 11/12/14 kl. 16.30 i apoteket "Vær sundt" hos Mira 11/1 købte min mor i apoteket Venoruton salve til smerte for 342 rubler, da hun kom hjem og åbnede kassen, fandt de, at salven allerede var åben, og derudover allerede brugt. Meget indigneret. Tjek venligst dette apotek.

LLC "Rusbyuty"

10.21.2014 blev et beløb i mængden på 1.848 rubler overført til LLC "Rusbyuty". Betalingsformål: Magnetisk knæbeskyttelse (hovedprodukt), nøgle og parfume (belastning). Meddelelse om betaling for de modtagne varer 05.11.2014. Til dato forsendes varerne ikke. Ring til bestemte telefonnumre. Før nytårsferien blev årsagen forklaret af arbejdsbyrden for arbejdstagerne. Nu anmoder de om en genudstedelseskontrol Uanset hvor meget de roser denne organisation, er min mening "sharashkin office".

enterosgel

Har lige købt i et apotek på gaden. Rogova i Moskva medicin "Enterosgel" til 670 s. Den gennemsnitlige pris i Moskva på internettet 260r. Modtaget fra sin kone på hætten. Sund, der ikke gør noget, har et overskud på 250%.

CJSC "Hope - Farm"

KRAV om manglende opfyldelse af forpligtelser fra IF Nadezhda-Farm CJSC-betaling er foretaget på grundlag af fakturaer for betaling nr. 14 - 00193178398/1 dateret 13. oktober i mængden 400,00 (fire hundrede rubler), nr. 14-00163031915 / 1 dateret 13. oktober 2014 mængden på 21.713.88 (enogtyvende syv hundrede og tretten rubler 88 kopek), nr. 14-00165009408 af 6. oktober 2014 i mængden af ​​100,00 (hundrede rubler 00 kopecks). Hvis CJSC "Nadezhda-Farm" overførte midler til detaljerne i LLC "Business lines" det.

Lekrus

Jeg købte en vaccine (vaccine) pentaxim til et barn i dette apotek, de nægtede at lægge det på hospitalet og begrunde det ved at sige at klinikken arbejder med dette apotek, og at jeg ikke skulle skulle give vaccinen til mine hænder, men skulle sende tilbud. transport til klinikken. På apoteket blev jeg ikke fortalt om dette, hverken spurgte hospitalets nummer eller mit navn, de gav mig vaccinen, og det er det. Næste dag ringede jeg apoteket, lederen tog telefonen, jeg forklarede situationen om hvilken.

Apotek til Liebknecht 72

Jeg gik til ovennævnte apotek og bad om diphenhydramin. Apotekeren spurgte uden at hæve hovedet: "Har du en læge recept?" Jeg svarede, at jeg plejede at tage dette lægemiddel uden spørgsmål. Hun svarede igen uden at hæve hendes hoved fra hendes anliggender: "Det var før." Derefter fortsatte hun med at gøre deres arbejde. Hendes opførsel kan fortolkes som uhøflighed. Jeg gik til et andet apotek, hvor jeg blev frigivet. Jeg fortalte om den ovenfor beskrevne apotekers opførsel, jeg fik at vide, at der for øjeblikket ikke er nogen begrænsninger for frigivelsen af ​​dette lægemiddel, og de forstår ikke dette trick af apoteket.

Family Pharmacy №19

Opførelsen af ​​den unge farmaceuter Eremenko Anastasia Sergeyevna var forbløffet og chokeret. Pigen er fuldstændig blottet for uddannelse, takt og respekt for ældre mennesker. Behandlet ekstremt uanstændigt, for hvert lægemiddel i receptet slog forsigtigt mere dyre analogt ud og på ufarlige spørgsmål, hvad der er anderledes, og hvis der er præcis det, du har brug for, rullede hun øjnene og sagde med modvilje "hvad er forskellen." Nadoy lyttede til dette. De bad alle om at forklare denne forskel og løb ind i et grin. Undskyld, vi er.

Apotek "Ave"

Jeg ønskede at gå til apoteket 10 minutter før lukning. På døren hang et tegn ÅBEN. Døren blev lukket. lysene var på og der var købere på kassekontoret. Jeg bankede på døren, sagde: - Venligst åben, der er ingen tid endnu 10. Til hvilken sælgeren (en voksen kvinde af georgisk udseende) svarede mig uden at afgå fra kassaapparatet: "Men jeg åbner det ikke på grund af din tone." Hmm)) jeg ved ikke, hvad hun ikke kunne lide i min tone der, men faktum er: 1) Apotekets dør blev lukket, selvom lukketid ikke var kommet endnu. 2.

Førstehjælp

God eftermiddag, i dag kom jeg til apoteket på admiral Ushakov Blvd 5, Moskva. Sælgeren bad "Sirdalud" -medicinen først om at spørge om doseringen fordi Jeg kunne ikke huske at bede om at vise begge pakker, som sælgeren Shabginova Lidia Pavlovna svarede svagt: "Har jeg intet mere at gøre?" Da jeg spurgte hvorfor hun begyndte at være uhøflig for mig, så svarede jeg, at jeg kom herfra, da jeg bad om klagebogen, blev jeg også forkert fortalte, at hun ikke ville give det til mig, og at jeg skulle komme ud af det.

Apoteker til diabetikere

Kære Aman Gumirovich! Jeg beder dig forstå situationen! Min mand er en diabetiker (insulinafhængig). Han er syg, derfor virker praktisk talt ikke. Jeg har simpelthen ikke nok penge til at gå igennem alle lægerne, jeg arbejder alene. Der er to afhængige børn. Datter er en studerende på fuld tid. Betalingen pr. År er 70000 r. Søn af en skolepige. I øjeblikket blev vi nægtet et sådant afslag, når vi søgte på apoteket for præferenceinsulin. Kun for penge. Hvis insulin kostede 300 i maj.

Transfarma

Meget høje priser. Radikalt forskellig fra andre apoteker. Naphthyzinum i dråberne koster 50 rubler stykke. Jeg forstår sikkert. Men vi skal have kapeller

Apotek sol

Apoteket er virkelig ingen til at genoprette ordren. En enorm mængde klager, men ingen at klage. Apoteket stinker konstant cateringafdelingen, fordi de laver mad lige i apoteket selv, hvis der er en linje der, så er det umuligt at stå på grund af stanken. Dronken er der konstant der om morgenen og eftermiddagen og aftenen og står der for en aseptolina eller for en egtinktur, sælgerne selv, der arbejder der, kommunikerer med folk med mat, ejer Olesya Sergeyevna selv arbejder som leder, ikke engang forhastet hos købere med medicin, kun med mat.

Apotek sol

Hej, hjælp venligst. Jeg, Natalya Alekseevna, en bopæl i Kirzavodskij-massivet, vil gerne klage over den sunde farmaci ved chokket. Apoteket sælger alt uden recept, broncholitin i 10 flasker tages af en nabo, og recepten er ikke engang bedt om. De sælger asseptolynom gulvet i arrayet forgiftet af denne løsning, og de fortsætter med at sælge det. Min niece købte en Goldline pille der for en uge siden rådede hun hende der. de led en blødning gm.ele reddet. personalet ikke engang.

Gorzdrav

Priserne er gode, men der er ingen oplysninger om tilgængeligheden af ​​varer via help desk. Ingen kan sige det faktiske beløb, du bør altid stoppe ved og være interesseret. I dag fungerer ingen apotek, især et netværksapotek, på denne måde.

Apotek 36.6

I dag 07/06/2014 Jeg gik til apoteket 36.6 Ikke alene er en bestemt kasserer N. Kondratieva. Jeg tillod mig selv at være uhøflig og uhøflig, så jeg solgte heller ikke hvad jeg bad om. Jeg havde brug for creme D panthenol, hun solgte også depantol. Jeg er helt skyldig i, at jeg ikke kontrollerede pakken, som kasseren overgav, men på grund af sin syge stat kom jeg ud af mit hoved. Men problemet er, at før plastering bemærkede hun heller ikke, at de havde solgt mig noget galt. Og fra fløden gik en slags mærkelig reaktion, ikke skarpt.

Den gamle læge 03

Apoteket er en gammel læge i indkøbscentret Planernaya, apoteket Nishanova S. Serverer langsomt, omtrent priserne på lægemidler. Narkotika er meget høje.

SHUVALOVSKAYA PHARMACY

SHUVALOVSKAYA PHARMACY

Adresse: Rusland Vestlige Administrative Område, Moskva, 119607, Moskva, Michurinsky Ave., 7

Job og arbejde

Driftstilstand

produkter

beskrivelse

Anmeldelser om: Shuvalovskaya apotek

Tilføj en anmeldelse om: SHUVALOVSKAYA PHARMACY

Job og arbejde i SHUVALOVSKAYA PHARMACY

For beskæftigelsesproblemer i regionen Rusland Vest-Moskva AO Moskva 119607, Moskva, Michurinsky Ave., 7 skal kontaktes af personaleafdelingen eller på det specificerede telefoner

For at tilføje et nyt job eller redigere en eksisterende, herunder arbejdsplads, lønniveau og bonus, skal du klikke på linket i bundmenuen. Nuværende ledige stillinger er relevante for juni 2018

Kontaktpersoner SHUVALOVSKAYA PHARMACY

For at opbygge et kort til organisationen, brug afstanden til de nærmeste byer: Mytishchi 18 km, Korolev 19 km, Khimki 24 km, Lyubertsy 34 km, Schelkovo 36 km, Balashikha 39 km.

Liste over arbejdende virksomheder i denne retning:

Rusland Magnitogorsk 455044 Chelyabinsk regionen. Magnitogorsk by Karl Marx pr. 161/111

Rusland Ulan-Ude Ulan-Ude oktober ul. 48

Rusland Barnaul Barnaul Yurina st. 202

Rusland Zelenodolsk 422540 Tatarstan Zelenodolsk by Karl Marx ul. 58

Rusland Chelyabinsk 454071 Chelyabinsk Bazhov st. 52

Apotek Shuvalovskaya

"Apotek Shuvalovskaya" - Moskva apoteker tilbyder en bred vifte af farmaceutiske produkter, med et rigt udvalg af de mest enkle og hyppigt anvendte, og sjældne lægemidler og parafarmaceutiske produkter.

Her finder du alt hvad du behøver - fra aspirin til sjældne stoffer, køb babymad og medicinsk udstyr til hjemmet, og vores erfarne konsulenter hjælper dig med at vælge medicinsk kosmetik og hygiejneprodukter.

For at spare tid, vil vi arrangere levering af stoffer til dit hjem og tage din ordre til en individuel søgning efter sjældne lægemidler, hvis de ikke er tilgængelige.

Vi overvåger løbende de avancerede teknologier i apoteket, de seneste resultater af moderne medicin og skønhedsindustrien, vi udvider vores sortiment og med den største samvittighedsfuldhed nærmer vi os kvaliteten af ​​vores produkter. Alle lægemidler præsenteret i apoteker er certificeret, muligheden for forfalskning er udelukket på grund af direkte kontrakter med producenter og de største distributører. I vores apoteker overholdes opbevaringsforhold og holdbarhed af lægemidler nøje.

"Pharmacy Shuvalovskaya" er et team af professionelle højt kvalificerede apotekere og apotekere, hvis aktiviteter er rettet mod højeste kvalitet, hurtig og kulturel service til vores kunder.

For at bevare dit helbred er vores kald!

Apotek Shuvalovskaya på Varshavka

Anmeldelser af Pharmacy Shuvalovskaya på Varshavka

Et lille værelse, som hele tiden er pakket med en kø på 30-40 personer. De sværger alle, forsøger at komme igennem først, og der er kun to billetkontorer. Kasseapparater (det er meget svært at ringe til disse personaleparatører) arbejder langsomt og modvilligt. Den bårlige og fjendtlige holdning til alle købere fanger øjet. Folk vender sig om og går. Trods de relativt lave priser vil jeg aldrig gå der igen, og jeg råder dig ikke.

Intet sådan. Holdningen hos personalet er normalt, og de kommunikerer godt via telefon. Hvad angår køerne, er de ikke altid tilfældet. Kom om eftermiddagen, når der er færre mennesker. Hvem tæller pengene, han er klar til at stå i kø.

Meget behageligt apotek og høflige arbejdere. Og hvis nogen ikke er tilfreds med køen, kom så lørdag formiddag - du vil være den første og eneste.

Apotek Shuvalovskaya

"Apotek Shuvalovskaya" - Moskva apoteker tilbyder en bred vifte af farmaceutiske produkter, med et rigt udvalg af de mest enkle og hyppigt anvendte, og sjældne lægemidler og parafarmaceutiske produkter.

Her finder du alt hvad du behøver - fra aspirin til sjældne stoffer, køb babymad og medicinsk udstyr til hjemmet, og vores erfarne konsulenter hjælper dig med at vælge medicinsk kosmetik og hygiejneprodukter.

For at spare tid, vil vi arrangere levering af stoffer til dit hjem og tage din ordre til en individuel søgning efter sjældne lægemidler, hvis de ikke er tilgængelige.

Vi overvåger løbende de avancerede teknologier i apoteket, de seneste resultater af moderne medicin og skønhedsindustrien, vi udvider vores sortiment og med den største samvittighedsfuldhed nærmer vi os kvaliteten af ​​vores produkter. Alle lægemidler præsenteret i apoteker er certificeret, muligheden for forfalskning er udelukket på grund af direkte kontrakter med producenter og de største distributører. I vores apoteker overholdes opbevaringsforhold og holdbarhed af lægemidler nøje.

"Pharmacy Shuvalovskaya" er et team af professionelle højt kvalificerede apotekere og apotekere, hvis aktiviteter er rettet mod højeste kvalitet, hurtig og kulturel service til vores kunder.

For at bevare dit helbred er vores kald!