Pharmaceutical Forum for Pharmaceutical Workers - PharmForum.ru

Behandling

Pharmaceutical Forum www.pharmforum.ru blev oprettet for apotekspersonale: apotekere, apotekere, ledere og direktører for apoteker. Vi spørger, diskuterer, afklarer og hjælper hinanden i vores forretning! Pharmaceutical Forum - et mødested for fagfolk!

  • Forums list
  • Skift skriftstørrelse
  • Fortæl en ven
  • Udskriftsversion
  • Ofte stillede spørgsmål
  • • Registrering
  • • Log ind

Bada Vision anmeldelser

Re: Bada Vision anmeldelser

JuliyaMoor »Feb 02 2013, 12:44

Re: Bada Vision anmeldelser

Sasha »26 Feb 2013, 05:15

Re: Bada Vision anmeldelser

Inna "17. jul 2013, 23:30

Re: Bada Vision anmeldelser

Vika "18. jul 2013, 19:26

Re: Bada Vision anmeldelser

Laila »19 Jul 2013, 00:03

Re: Bada Vision anmeldelser

Almedica »12 feb 2014, 06:42

Re: Bada Vision anmeldelser

Rita "16. november 2014, 00:46

Re: Bada Vision anmeldelser

Tatiana 180 "25 feb 2015, 16:25

Re: Bada Vision anmeldelser

Pill "25 feb 2015, 17:08

Re: Bada Vision anmeldelser

Koroleva »Aug 31 2015, 23:38

Produktanmeldelser Vision (Vision)

Hvis de, der tager regelmæssigt syn, siger, at der er en stabil forbedring i deres sundhedstilstand og immunitet, hvordan reagerer de på at tage kosmetiske produkter? Estimaterne er de højeste: Fra den stærkt identificerede anti-aging effekt på huden og styrkelsen af ​​hår og negle til de generelle sundhedsvirkninger på kroppen, uanset din alder!

Kundeanmeldelser er lige så vigtige for os som kommentarer fra specialister i vores område. Vi forsøger at være opmærksomme på alle kommentarer og ønsker fra kunder og straks reagere på kritik.

Hvis bada visioner anbefales af de mindste, bør du ikke tvivle på deres nyttige kvaliteter, beboere i St. Petersborg, der accepterer Vision bada, er sikker: feedbacken fra dem er altid den mest positive.

Basal temperatur fra A til Z

* Kære venner! Ja, dette reklamerer og spinder sådan!

Kosttilskud til VISION selskabet. Saml meninger og anmeldelser.

IKKE ADVERTERING! Hele spørgsmålet i bloggens titel. Saml meninger.

Jeg vil prøve børnene. For Eugene især.

Læs kommentarer 18:

Virksomheden "VISION". Saml meninger og anmeldelser. IKKE ADVERTERING.

Af en eller anden grund har navnet på bloggen fløjet. ((((

Jeg beder moderatorer tilføje.

Personligt tror jeg ikke på kosttilskud... Alle vitaminer, mineraler osv. - disse er grøntsager, frugter, korn, nødder, bær (ikke butik!). Kosttilskud - pumpe penge!

Jeg tog gang i løbet af disse bads, men jeg kan ikke huske hvad det var. Efter et par måneder bemærkede jeg, at tændernes følsomhed var væk - uventet grædede jeg omkring 6 æbler, selvom jeg ikke kunne spise en før det. Senere kom følsomheden tilbage efter ca. et år, men i mindre grad. Og slippe af med konstant tilbagevendende thrush.

Jeg drikker FOHOW kosttilskud, jeg kan godt lide det, men jeg ved desværre ikke, hvilke børn der er bedre for børn!

Guzel, for dette særlige mærke ved jeg ikke. men det samme supplement til fembion jeg virkelig kunne lide i min tid. Jeg tror nu, og ikke på det, hvis jeg har en datter op til 4 kg i livmoderen voksede..

tilsat efter 2 minutter

Og jeg tog kosttilskudet ESTROVEL. Jeg havde en meget god endometrium vokser på det !! selv på proginova på gels, jeg glemte, hvordan de kaldes, når østrogener gnides i maven, så endometrium vokser ikke som det gjorde på et estrovel!

det vil sige, jeg tror generelt på godheden af ​​individuelle kosttilskud

Jeg ved ikke om dig

Min mands søster, hendes datter købte kosttilskud af dette firma til syn, hendes datter begyndte at falde kraftigt syn, det ene øje for året -4, 5, andet -5, 5 D... 8 år, er allerede briller, læger fra Moskva har registreret disse Kosttilskud og et mirakel, for året blev visionen slet ikke faldet, nu drikker den hele tiden for stabilitet

Jeg er allerede bekendt med denne pige i 6-7 år
vi bor i samme hus, med sin mand gik til baren, da den yngste var - at de begge arbejder i dårligt firma
http://vk.com/lpervushina

tilføjet mindre end et minut siden

Og ærligt, jeg kender ikke deres firmanavn, så du kan bedre vide dig selv)

Anmeldelser i nettet kun positive. Og de selv er bare perfekte i sammensætningen. Her vil jeg prøve. Ligesom vitaminer til børn.

Nosorozhka, min mand og jeg tog disse kosttilskud. Jeg tror, ​​at det var dem, der hjalp os med at blive gravid, plus den generelle tilstand af kroppen forbedret, den vinter, da vi drak dem, blev vi ikke syge, men for min mand er det sjældent, jeg kunne godt lide dem. Det eneste negative er prisen, især efter at valutaen er steget... Jeg har en ven involveret i dem og bruger hele familien, hendes børn bliver sjældent syge, og hvis de gør det, genopretter de sig hurtigt. Ærligt, hvis det ikke var for en ven, ville jeg ikke tørde, men nu fortryder jeg det ikke, tværtimod er jeg glad for, at hun var i stand til at overbevise mig. Jeg vil råde dig til at prøve, det vil helt sikkert ikke være værre, Gud forbyde, kun bedre

Rhinoceros, hvis du giver børn kosttilskud, bør du forstå, hvorfor disse vidunderlige kosttilskud ikke kaldes "medicin". Deres sammensætning er som regel ikke fastsat. De gennemgår en sikkerhedsundersøgelse for folk, så de er medtaget i statsregistret. De aflever ikke kliniske forsøg hos mennesker for effektivitet, dvs. deres positive indvirkning er ikke bekræftet, bortset fra anmeldelser i pressen og internettet, som kan tilpasses. Personligt ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre i mit barn. Og sådan ville jeg ikke sprænge det for min trøst.

Min mand og jeg plejede at tage disse bade før prisen hoppede (og så kroppen blev godt rengjort efter dem, især mavetarmkanalen, blev immunsystemet hævet af manden, mindre tilbøjelige til at få forkølelse.

Nestkat, dette er den eneste bada så vidt jeg kender lægen, der kom ind i radaren osv. Desuden har jeg ingen grund til at behandle barnet med urter. Men styrker immunforsvaret kraftigt. Hvorfor ikke?

for ikke at være tilfældig. Jeg spørger her. Og generelt studerer jeg.

Nosorozhka, jeg studerede også i meget lang tid på internettet, før jeg besluttede.

Supplements Vision. Anmeldelser om pris og ydeevne

I den tidligere del af Vision-gennemgangen, som du kan finde her, begyndte vi at se på produkterne fra dette MLM-firma. Lad os nu se nærmere på Badakh Vision. Og lad os starte med produktkvalitet. Der er flere nuancer, der er værd at bemærke:

  • For det første ved Vision produkt har GMP-certifikat (Good Manufacturing Practice), som er ret sjældne i network marketing firmaer (100 undersøgt af mig på dette websted selskaber, de kun fandt sted i tre - Vitaline, Santegra og NSP). Kort sagt, disse certifikater betyder, at produkterne er fremstillet i høj kvalitet udstyr, kvalitet ingredienser, og i overensstemmelse med alle mulige regler.
  • For det andet, på fora og blogs på internettet er der mange positive anmeldelser om Vision kosttilskud. Men for at tvinge en person til at skrive, hvad han ikke ønsker, er praktisk talt uvirkelig.
  • For det tredje, og vigtigst af alt - med produkter af ringe kvalitet ville virksomheden simpelthen ikke kunne få så mange distributører og kunder i mange lande rundt om i verden. For eksempel vil du jævnligt bruge produkter i mange år, der ikke giver resultater overhovedet? Sikkert ville de ikke. En anden ting er, at andre netværksmarkedsvirksomheder i de 15 år, hvor Vision-tilskuddet eksisterede, har optrådt på markedet, nogle gange med billigere eller mere effektive produkter. Just Vision kunder ved ikke om dem. Ja, og find dem ikke så let. Men om dem senere.

Og nu om ulemperne ved bioaktive additiver. således

Bady Vision. Ulemper.

  • For det første ændres lovgivningen om bioaktive additiver konstant og ikke til fordel for distributører af MLM-virksomheder. For eksempel er det nu forbudt for dem at garantere eventuelle sundhedsmæssige resultater. Det vil sige, hvis du spørger en person: "Bady Vision hjælper mig med at fjerne sten eller sand fra nyrerne?", Du kan ikke sige: "Ja." Det mest du kan sige er: "Vi har anmeldelser på den officielle hjemmeside for mennesker, der blev hjulpet af Vision kosttilskud i en lignende situation, men i dit tilfælde kan intet garanteres." Og hvis du vedvarer og overbeviser alt og alt, hvad produkterne i dit MLM-firma er den eneste løsning på sundhedsproblemer, så kan du blive forbudt via retten i almindelighed reklameaktiviteter, som det var tilfældet med Tahitian Noni-distributøren.

Supplements Company Vision. Anmeldelser om kvalitet og priser.

Men det er ikke alt. Der er nuancer, der ikke taler til fordel for Vision kosttilskud, og vi vil tale om dem i den næste del af anmeldelsen.

Hvilke anmeldelser om virksomhedens vision og dets produkter?

Hvordan fungerer ratingbeskyttelse?

På fora kommunikerer Ykt.Ru mange forskellige mennesker. Statistikker viser, at de fleste krænkelser af lovens krav, især i form af direkte fornærmelser og tilfælde af anstiftelse af etnisk had, forekommer i anonym tilstand. I denne henseende er emner, moderatorer og veteraner fra forummet tildelt status for ratingbeskyttelse markeret med R. Dette betyder, at anonyme eller nyregistrerede brugere ikke kan skrive kommentarer i denne tråd. Mindstangivelsen for disse emner er for øjeblikket sat til 40. For at opnå det er det nok for eksempel at oprette en diskuteret top eller forlade 40 kommentarer. Den næste dag har brugeren allerede en rating, der kræves for at deltage i R-emnerne. Som erfaringerne viser, følger registrerede brugere deres historie og er ikke så tankevækkende fornærmet, som ofte sker med anonyme forfattere. Administration af forummet for forummet til ikke at rulle ind i.

Website vera.boosterhit.com - leverer produkter BADyVision (Vision, Vision, Vision, Vizhina, Vision) - kosttilskud (tillæg) til alle byer i Rusland, Ukraine, Kasakhstan

Alexandria, Aleksandrovka, Alushta, Alchevsk, Artemovsk, Romney, hvide kirke, Berdichev, Berdyansk, Bershad, Brovary, Brody, Burshtyn, Vasilkov, Vinnitsa, Vladimir-Volyn, Volochisk, Gadyach, globin, Glukhov, Gorlovka, Gusyatin, Dnipropetrovsk, Dnipropetrovsk Donetsk, Drogobic Dunaevcy, Yevpatoriya Yenakievo Præcis, Zaporojie, Zolotonosha, Ivano-Francovsk, Ismail, Ilyichyovsk, Irpen, Irshava, Kalush, Kamenets, Kerc, Kiev, Kirovograd, Kowel, Komsomolsk, Konotop Kostiantynivka, Korosten, Kramatorsk, Krasnodon, Krasny Luch, Kremenchug, Kr hylende Horn, Kuznetsovsk, Lisichansk, Lugansk, Lutsk, Lvov, Makiyivka, Mariupol, Melitopol, Mogilev-Podlsky, Mukachevo, Nadvirna, Nizhyn, Nikolaev, Nikopol, Novovolynsk, Novograd Volyn, Obukhov, Ovruch, Odessa, Pavlograd, Pervomaisk, Poltava, Popasna, Priluki, Rovenki, Præcis.

Du kan læse anmeldelser om kosttilskud Vision og resultaterne af produktansøgning registreret af Vision International People Group.

Konovalova Katya, 13 år gammel

I en alder af en og en halv flyvning af lidt madforgiftning i to og et halvt år - salmonellose. På baggrund af medfødt galde dyskinesi og erhvervet dysbiosis barn, hun var fysisk svækket, har konstante smerter i maven, tortureret kvalme, svimmelhed, havde ingen appetit, under øjnene - permanente blå mærker. Efter hun blev en regelmæssig basis for at tage "Junior", appetit, mavepine ikke længere generet nu pige spiser, hvad han vil, er aktivt involveret i sport, professionelt - dans, lære at "4" og "5". Desuden kan nu Kate gøre lange ture, selv i 8 timer på bussen uden at tænke på kvalme.

Konovalov Andrey, 37 år gammel, Khabarovsk

Der var et mavesår i tolvfingret, med forværringer i foråret; og.

Velkommen! Talte til en repræsentant for Vision, (jeg er en læge selv). Noget er alarmerende. nogle sætninger falder ud af deres ordforråd, der alarmer mig. Jeg læste en del af kapslerne, ligesom alle naturlige vitaminer +, men det er zagvozka, de bringer sådanne resultater, der er professorer behandlet kunne ikke helbredes, men vi (alle sætninger vi har alarmeret) i 2-3 måneder at opdrage et barn på deres fødder, og så videre.d osv. Kære mennesker, gør urter kan for 2 måneder til et sådant resultat, men jeg er som en person med højere medicinsk uddannelse jeg aldrig troede ikke det. Den anden ting, der alarmeret mig: Jeg sagde, og hvis de har visse ordninger destination af disse stoffer, og jeg fik at vide, nej. Horror. Jeg fik at vide, at du har brug for at drikke en krukke af hvert grundkursus, at barnet eller anden måde spiste piller i stedet for 1-10 slik stykker og der var ikke noget. DETTE ER EN NIGHTMARE. fordi hvert vitamin, urtemedicin har en vis dosis, men her de åbent fortalt mig der ikke ske så fortvivl ikke.

At fortælle sandheden, så jeg, jeg var nødt til at se mig på gaden kontaktet af repræsentanter for virksomhedens vision og blive mig til at tilbyde at købe kosttilskud, er det sandsynligt, at jeg ikke ville købe dette produkt, men som min gudmor arbejdede i dette selskab i ti år efterhånden begyndte jeg at have tillid til dette selskab, og med en nøjagtighed på kan fortælle de produkter, der fremstilles af selskabet har nok ordentlig kvalitet, og der er ærlig musor.Musorom jeg kalder narkotika, den pris, som selskabet fabrikanter uberettiget oppustet, og analoger af disse lægemidler kan købes i enhver Aptien e og det er meget billigere og få den samme terapeutiske virkning. Så det er en kort snak om detox formulering til mig for to år siden, gav korset til marts 8 og jeg helt sikkert kender prisen på dette stof, forseglet sin drink, som for det første var forår, og i det mindste nogle en vis støtte til træt af vinteren, kroppen gør selv det var den måde, plus jeg ønskede lidt ren leveren efter en stormfuld vinter, interiør ha loriynnyh.

På Vision er feedback på produktbrug et bevis på høj kvalitet og effektivitet.

I virksomheden Vision anmeldelser forlader tilfredse kunder. Mange af dem har længe været opmærksomme på Visions produkter og bruger det regelmæssigt både til forebyggelse og til at løse sundhedsproblemer.

Marina Krylova 45 år gammel, rp Lingua


Jeg forsøgte et stort antal måder at håndtere min overskydende vægt på. Nogle af dem arbejdede, men så kom vægten tilbage, nogle var vanskelige at overholde. Brug af komplekset til vægttab viste KG-Off sig at være meget behagelig. Jeg brugte det i 3 måneder, jeg var forbløffet over resultaterne. Jeg faldt 21 kg, min talje størrelse faldt med 20 cm, og mine hofter var 19 cm mindre.

Irina Krishtal. 26 år gammel. Lissabon.

Da min familie begyndte at bruge QuadraActiv-armbåndet, var det vigtigste, som vi straks følte, en ekstraordinær udbrud af energi, en vital.

I de tidligere dele af anmeldelsen, som du kan finde her, stoppede vi ved manglerne af Vision kosttilskud. Hvorfor manglerne? Det er meget enkelt. Der er så meget skrevet om fordelene ved Vision's bioaktive kosttilskud, at den næste artikel ikke ville have nogen interesse for nogen. Lad os fortsætte. Så tidligere besluttede vi os for følgende:

Ud over Vision producerer mere end 50 MLM virksomheder nu bioaktive kosttilskud. Og nogle af dem har også GMP-certifikater (fx NSP, Santegra, Vitaline). Desuden kosttilskud NSP er billigere med 20% - 40% end Vision bioaktive kosttilskud og Vitalayn produkter dog er lige så meget, men det er godkendt til salg i apoteker, og dermed har bestået visse medicinske tests. Så påstanden om, at kosttilskud Vision den bedste løsning for dine sundhedsproblemer - i hvert fald forkert. Der er alternativer, som i det mindste bør forstås. Følgende konklusion var relateret til prisen på Vision kosttilskud. Den gennemsnitlige pris på en krukke er 30-40 dollars. Og hvis.

Essensen af ​​produktet, "Products vision", en gennemgang af egenskaberne:

Intoxic (Intoxic) - et effektivt middel mod parasitter, som ikke har kontraindikationer og anbefales til børn fra 3 år. Fjerner forsigtigt alt unødvendigt uden at forstyrre interne organers arbejde, eliminerer.

Essensen af ​​produktet "Produkter vision", gennemgang, egenskaber:

Alle forfatteranmeldelser: 105

Feedback fundet nyttigt: 0

Anmeldelsesdato: 30. december 2015

Anmeldelse: Produkter vision - Skønhed og sundhed i en flaske.

Hej alle, der kiggede. Hvis du læser dette, betyder det.

1. Dine produkter er blevet testet i medicinske institutioner.
2. Jeg vil konsultere en læge.
3. Er du læge?
4. Hvorfor har lægerne ikke foreslået det her for mig?
5. Skal jeg blive testet og gøre ultralyd?
6. Kan jeg tage kosttilskud med kemikalier?
7. Jeg ønskede at begynde at tage kosttilskud, men min læge forbød mig.
8. Jeg er læge, og jeg vil gerne have flere oplysninger.
9. Jeg vil først afslutte behandlingen (jeg vil have en operation, knuse stenene, gennemgå et behandlingsforløb (kemi)...) og så vil jeg tage kosttilskud.
10. Hvor hurtigt kan resultatet komme?
11. Skal jeg tage hele mit liv?
12. Hvad hvis der er afhængighed?
13. Hvad hvis der er et lægemiddel?
14. Jeg mener, at vi skal tage urter, der vokser på bopæl.
15. Jeg er allergisk over for urter.
16. Jeg spiser meget frugt fra min have og jeg har nok vitaminer...
17. Kan jeg tage alkohol?
18. Hvis jeg vil være lang og lang.

Læge anbefaler

På grund af mange henvendelser fra kunder, deres familie, venner, åbner vi Doctor Recommends forumet på vores hjemmeside.

På denne side i nedenstående formular kan du stille spørgsmål om sundhed og vi vil svare på det. Svaret vil blive offentliggjort på denne side i løbet af dagen (med mindre arbejdsbyrde tidligere). Spørg spørgsmål i den rigtige form. For vores del garanterer vi:

  1. kompetence

- Høring af en specialist i brug af kosttilskud, der har gennemgået særlig træning, og som har mere end 16 års praktisk arbejde med kosttilskud fra Vision International People Group.

2. Tilpasning

- udarbejdelse af et individuelt program til opsving til dig, rimelig valg af produkter (efter registrering på webstedet).

3. Din bekvemmelighed og fordele.

- helt gratis uden at forlade dit hjem uden at bruge meget tid i køen for at se en læge, vil du få praktiske råd om forbedring af din dyrebare organisme.

Vi håber, at vores hjælp vil være rettidig, og positive resultater ved anvendelsen af ​​vores råd vil ikke tage lang tid at vente.

Online butik vitavision.ru ønsker sine kære kunder HEALTH, YOUTH, ACTIVITY, LONGEVITY!

  • Nedenfor i formularen "Tilføj en kommentar" skriv din besked.
  • For at sende en besked skal du flytte skyderen til venstre og klikke på send.
  • Du vil se svaret på den samme side.

    Hej Natalia Detox kan forårsage saltbevægelser (sten) fra urinvejen. Den langsigtede praksis med at tage dårlige viste, at i nærvær af nyresten, virker Pax som en antispasmodisk såsom shpy. Detox 1x2 om dagen forsigtig profylaktisk dosis. I nogle ordninger anbefales dette kosttilskud op til 10 kapsler om dagen eller mere.

    Læge: Hej Natalia. Den profylaktiske klassiker tages 1x2 gange om dagen. Når nyresten er forsigtig, er det nødvendigt at nærme indtagelsen af ​​detox og nutrimax. Sammen med disse kosttilskud er nødvendigt Pax. "Stærke" effekt i form af "rensning" opstår som følge af at tage mere end 2-3 ting om dagen for personer, der ikke har erfaring med at tage kosttilskud. Som regel slagtning og ønsket om at rense kroppen. Over tid fører modtagelsen af ​​hele rækken af ​​klassikere ikke til ubehagelige reaktioner. Med hensyn til systemisk sklerodermi og andre bindevævssygdomme er det nødvendigt at overvåges af en reumatolog ved at tage ordinerede lægemidler. Bada er primært beregnet til forebyggelse! I den anden - til brug i kombination med de vigtigste lægemidler ordineret af lægen. Velsigne dig

    Læge: Hej Tatiana. Antiox anbefales ikke i denne alder.

    Admin: Kære, Alevtina Pavlovna ordninger er tilgængelige efter registrering på webstedet.

    Læge: Hej, Alevtina Pavlovna. Det er nødvendigt at tage Bada og ikke tænke hvilke der er fra hvad. Dette antal sygdomme indikerer en metabolisk lidelse, inklusiv på cellulært niveau. Dette er et ganske stort emne. Mit råd til dig. Lav en aftale. Du har brug for meget og i lang tid

    Læge: Hej Natalia. Det er nødvendigt at forstå, at badami ikke behandles. Uncaria i sammensætningen af ​​detox normaliserer mediatorer af immunitis. Kvaliteten af ​​immunresponset afhænger af deres velkoordinerede arbejde. Derfor er detox effektivt. Jeg håber du fik dit svar. Alt det bedste for dig

    Læge: Kære Alexandra, intet at gøre med krukker. Se kalorieindholdet i mad og øg belastningen. Vær opmærksom http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/kupit-dlya-pohudeniya/

    Læge: Hej Tatiana. Sveltform. Alginsyre i sammensætningen af ​​blisterfucus har en omsluttende virkning på maveslimhinden, hjælper med halsbrand. Læs mere http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=sveltform i ejendomsafsnittet

    Læge: Hej, Lily. Normalt for voksne skriver de 1 cap. 2 gange om dagen. Og dette betragtes som en profylaktisk dosis. Du kan trygt give dit barn halvdelen af ​​dosis til forebyggelse. Velsigne dig

    Læge: Galina, hej. Utvivlsomt vil du hjælpe vitamin-mineralsk kompleks Vision - CardioDrayv. Er tilgængelig, køb her http://vitavision.ru/dlya-serdtsa/ Vær sund.

    Læge: Hej Nilufar. Du skal tage Vision kosttilskud i lang tid, så for at få rabat anbefaler vi at indgå en aftale med virksomheden (register). Skriv os din email og vi vil sende instruktioner. Vores kontakter.

    Læge: Du kan gøre alle tre på én gang. Effekten vil være synlig og sensuel. Glem ikke om vand 2 liter om dagen. Blød action - på den første pakke pr. Måned. Sveltform til tarmrensning, coppers til rensning af leveren. Velsigne dig

    Læge: Hej, Olya. Ja, det vil de. Tilføj Artemis. Ansigtet er godt årtusind

    Læge: Hej Tatiana. Sørg for at tage vores bada. De vil lindre tilstanden af ​​ubehag under behandlingen, fjerne metaboliske produkter som følge af kemi, beskytte organer. Din brors situation er alvorlig. Der er en ordning for brug af detox og antiox. Skriv din email i feedback formularen. Alt det bedste for dig

    Læge: Hej Irina. Hovedårsagen til papilom er en virus. Antivirale virkninger har: detox, antioxidant, ursul, kromovital. Styr immunsystemet, og kroppen vil klare. Måske har du et brudt metabolisme. Tag alle produkter Vision afhængigt af situationen. Alt er sammenkoblet. Selv stress kan aktivere papilomaviruset.

    Læge: Hej, Alla. Badami kan beskytte hjerneceller, reducere epileptisk humør i nervesystemet. Hvis dit barn er foreskrevet medicin, så skal det tages. Suppler den neo junior diæt 1x2 gange om dagen, undgå stress, følg det daglige diæt og epilepsi vil falde.

    Læge: Hej Irina. Du har modtaget en generel anbefaling. Men der er en individuel tilgang. Alle disse kosttilskud har en positiv effekt på fordøjelseskanalerne. Brug dem i enhver rækkefølge.

    Læge: Hej Alsou. På en gang vil du være lidt for meget. Mindre er længere. Forstoppelse, dermatitis og nedsat energi taler om slaggning. Start med at rense tarmene, leveren, nyrerne og cellerne. Vær opmærksom http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/ochischenie-organizma/ Tilføj nutrimax og hromvital. Kommer snart energi i form af tygge slik. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at begynde med rensning.

    Læge: Hej Natalia. Indtil et positivt resultat. Når alt kommer til alt, vil du få det !?

    Alexander: Hej Alexander. Kost på 1. plads. En klump i halsen kan være et alvorligt symptom. Ingen døde for at sluge en pære. Diagnostik skal være. Til opsving skal du tage Sveltform, Pax, Cooper, Di Guard Nano. For hurtig lindring af halsbrand symptomer, brug Gaviscon. Vær sund og ikke selvmedicinere.

    Læge: Hej Natalia. Du mangler skjoldbruskkirtelhormoner. Henvis til endokrinologen for valg af dosisudskiftningsterapi. Fra den dårlige pasform: antioxidant, sveltform, hromvital, detox, directse. Fra fraværende i øjeblikket: Nortia, bisque

    Læge: Hej Irina. Atrofisk gastrit vil kræve genopretning af ikke kun slimhinden, men også funktionen af ​​mavekirtlerne. Vi må have tålmodighed for et langt opsving. Dagligt indtag af dårlig Mega, Pax, Antiox 1x2 gange i to måneder, og tilslut derefter Coopers, Direset. Fra farmakologisk medicin, prøv Hilak Forte 40 dråber 3 gange om dagen i en måned og administrer 10 mg 30 minutter før måltider. Sørg for at blive bedre.

    Læge: Hej Alain. Hvis du mener fra dårlig Vision, så næsten alt. De hjælper med at beskytte og genskabe organer fra aggressiv behandling af lymfom. Til behandling har du brug for specielle kræftmidler, muligvis strålebehandling. Støtter leveren meget godt efter kemoterapi coopers. Det hele afhænger af sygdommens klinik. Under alle omstændigheder føler patienter med bads bedre end uden dem. Kontrolleret!

    Læge: Hej, Eugene. Erfaring med at slippe af med herpes har akkumuleret tilstrækkelig. Under eksacerbation: detox, antioxidant, Pax 2x3 gange om dagen i mindst 10 dage, derefter 1x3 gange i 10 dage, 1x2 gange i 10 dage. Derefter er retningen 1 kapsel langvarig i flere måneder. Hvis et udslæt dukker op igen, gentag igen med detox, antioxidant, pax. Viruset lever i nervecellerne. Vær tålmodig. Du skal bruge et andet produkt.

    Læge: Hej Irina. Hvorfor ikke detox? Bada Vision kombineret med enhver medicin og urter.

    Læge: Hej, Nikolay. Junior Neo P er beriget med jod og selen for at forbedre mentale evner og forbedre immuniteten. Junior Bi Smart øger intelligens. Junior Bee Strong understøtter barnets energistatus. Altid velkommen

    Læge: Sergey hej. Programmet for oncopathology sendes til din email adresse. Ordningen er blevet anvendt i 17 år. Der skal altid være håb. Sundhed for dig og dine kære. Din læge

    Læge: Hej Irina. Det ser ud til at du har et problem med immunoglobulin A. Diresset med sine beta glucaner hver dag kan og bør være i dit tilfælde. Megu dag lang. Fed hepatose er normalt kombineret med fedme i underlivet. Den overskydende fold vil forlade - overskydende fedt i en lever vil forlade. Tilslut sweltformen. Det brænder fedt godt, har en gavnlig virkning på skjoldbruskkirtlen og alle fordøjelseskanaler. Vær tålmodig for langsigtet opsving. Glem ikke om kost. Hun er lige så vigtig. Alle får

    Læge: Hej, Olya. Bady Vision hjælper med at genoprette hormonbalancen hos kvinder og derved hjælper med at forhindre dannelsen af ​​cyster, hvilket reducerer eksisterende. Alt det bedste.

    Hej Elizabeth. I atopisk dermatitis hjælper fedtsyrer, vitaminer A, E og D godt. Alt dette er i smart junior. Din datter skal tage flere måneder i en profylaktisk dosis. Vi skal trods alt stræbe efter en kur. Smart er godt for at styrke immunforsvaret. Tonsils er en af ​​dem. Det forbedrer også ledningsevnen i myocardceller. Detox fjerner godt allergier med dermatitis, lindrer kløe. Pax er nødvendig som beroligende. Desværre har atopi arvelighed. Men ikke altid manifesteret. Din opgave er ikke at deltage i andre sygdomme, som f.eks. Bronchial astma. Fjern fra kosten af ​​æggehvide, mælk. Når eksacerbation følger en diæt, tag en detox med pax. Kost og mere kost. Ingen antibiotika er mulig. Når puberteten er nået, er der ofte en langsigtet remission op til at helbrede. Alt det bedste

    Læge: Hej, Vika. Det hele afhænger af, hvad du vil opnå ved hjælp af dårlig. Hvad er dit mål? Jeg anbefaler ikke at behandle ved hjælp af dårlig, jeg anbefaler at bruge dem til at reducere bivirkningerne af behandling, helbrede. Tværtimod er dårligt kosttilskud et kosttilskud, der absorberes godt og virker positivt på kroppen. Være sund!

    Læge: Nå, at problemerne ikke er forbi? Eller igen akkumuleret? Hvis din krop har brug for en sådan dosering, og det er godt for dig, så skal du selvfølgelig også drikke det russiske produkt.

    Læge: Hej Tatiana. Hvorfor besluttede du dig for at øge det? Halsbrand er tilbagesvaling i spiserøret med øget tryk i maven og spiserøret sphincter mangel. Måske fremkalder det øget dannelse af gas i tarmene. Bada rydder op funktionen af ​​mavesceller. Og de begynder at arbejde som det skal. Konklusion: Fra øget surhedsgrad, drik piller, genoprette maven ved hjælp af kosttilskud! Der er ingen konkrete dem. Alt det bedste

    Læge: Hej, Marina. Seigneur + Mega support, Hromvital vil give styrke, Antioxion vil forbedre blodkarrene (de er beskadiget af højt sukker). Hjerne om flex for hukommelse, Safe for øjnene, Pax fra nerver. Alle produkter kan bruges. Bemærkelsesværdigt bio in Nyttige mikroorganismer vil bidrage til at etablere et stofskifte. Fortvivl ikke

    Læge: Sveltform, Hromvital, Mega - hvis specifikt.

    Læge: Hej Tatiana. Omega-3 i Junior Be Smart har antiinflammatorisk middel, herunder for leddene. For at forbedre barnets immunstatus er Junior Neo nødvendigt. Vision skal bruges. Og foreskrevne stoffer også. Kom godt i gang!

    Læge: Hej Irina. Hvis du ikke går ind i detaljerne i problemer med tarmene, vil Mega hjælpe dig dagligt i lang tid hele året. Det genopretter epitelet af slimhinden. Sveltform med et glas vand, Bioinjs-program eller derfra Digistiko, især Activigo. Velsigne dig!

    Læge: Hej, Olga. Som regel sker det maksimale opsving efter et slag i løbet af det første år, derefter inden for 3 år. Hånd giver måde værre. Imidlertid er det muligt at kompensere for forringede funktioner, "vække sovende" hjerneceller. Dette er en hjerne-o-flex først. Konsekvent eller i kombination: Pax, antioxidant. Mega er lang. Sørg for at tage bada. Efter en slagtilfælde udvikler encefalopati (det sænker med hjernen). Kom godt i gang!

    Læge: Hej, Taisia. Nu er det ikke et problem at videregive betalte prøver uden henvisning. Du er nødt til at donere blod til OSLO, SIALSYRE, URSYRE, for at præcisere din gigt. Send resultaterne til [email protected] Med venlig hilsen, læge

    Læge: Hej, Vera. Har babyen hydrocephalus? Foråret kan ikke vokse op til 3 år. Det sker normalt i slægtninge. Ellers er det en manifestation af rickets eller hydrocephalus. Anyway, Junior Neo, Junior Smart Få det godt

    Læge: Hej Tatiana. Skriv din email

    Læge: Hej, Gulnaz. Hårtab er en hyppig forekomst efter fødslen og amning. Du vil være nyttig: mega, senor dagligt i en forebyggende dosis på op til seks måneder. Du delte dine reserver med den nyfødte. Det er nødvendigt at genvinde. Bare rolig. Nedfaldet stopper, så snart din krop hviler og modtager de nødvendige sporstoffer. Hilsen, din læge

    Læge: Hej Tatiana. Kosttilskud er et tilsætningsstof til mad og tages normalt sammen med måltider. dvs. umiddelbart før, under, efter. Hvis målet er rensning, så en time før måltider med rigeligt vand. Hvad angår grød - det er kun spekulation.

    Læge: Hej Elena. Primær hypothyroidisme indebærer en overtrædelse af kirtelstrukturen, der er ikke nok celler til dannelse af hormoner. Herfra er det nødvendigt at drikke hormoner. Prøv at reducere dosis i flere dage, tilpasse sig det, kontroller niveauet af hormoner. Derefter øges til 25 μg. Bada hjælper helt sikkert med at løse problemet, men ikke straks. For det første er der brug for jod til opførelse af hormoner, og for det andet til transport af selen. Daglig mængde jod til voksne - 150 mcg. I vores Bad er den tilgængelig i sveltform, neo junior. I mad: feijoa - 80-300 mcg; torskelever - 400-800 mcg; havkale - 200-300 mcg; blæksprutte - 150-200 mcg; kulmule, pollock, kuller - 140-150 mcg; torsk - 120-135 mcg; rejer - 88-95 mcg; aborre - 50-60 mcg; Capelin, havkat, fladder, tun, havkat - 40-50 mcg. Super fødevarer er chlorella og spirulina (Dee Guard Nano og Hromvital). Selen er tilstrækkeligt i antioxidant. Badami har brug for at helbrede og blive behandlet med stoffer. Din læge

    Læge: Hej, Olga. Modtagelsesordninger til rehabilitering er forskellige. Der er en minimun, men i lang tid. Der er hurtige chokdoser. Alle individuelt. Selvom du tager et kosttilskud VISION lidt efter lidt, men regelmæssigt og i lang tid vil det få effekt. fordi vi kender ikke det oprindelige punkt, hvorfra baner begyndte i kroppen. Gå gennem renseprogrammet, fodre cellerne, afbalancere immunsystemet, og alt vil vende tilbage til det normale. Kort til dit spørgsmål, så kan du drikke alle 8 på én gang. De gør dette. Men er det hele 12 måneder? Har brug for en observation. Jeg håber du forstår mig.

    Læge: Hej, Olga. I etiologien (årsagen) til din sygdom er autoimmune processer. I patagenese (udvikling) - betændelse. Bad Vision klare begge dele. Det er nødvendigt at forstå, at helingsprocessen er lang. Ordningen går ud på 12 måneder: det er en klassiker, et bioin, noget fra retningen ramt. Formålsfuldt: Detox, antioxidant, nutrimaks, mega, ursul, anjoy. Bio-in for immunitet. Alt det bedste for dig

    Læge: Hej Andrei. Efter operationen skal kroppen genoprette. For at gøre dette er klassikerne egnede med undtagelse af detox og sødeform i de indikerede profylaktiske doser. Bliv bedre

    Læge: Hej, Olga. Symptomer på overgangsalderen opstår med et fald i ovariefunktionen. Med konserverede æggestokke og et fjernt livmoder bør overgangsalderen ikke genere. Hvis der ikke er æggestokke, så har du brug for en medicin hver dag, indtil symptomerne er lettet 1x2 gange om dagen og derefter 1 om dagen i lang tid. Phytoøstrogener er gavnlige for kvinder. Dette er medicin. Manifestationer i overgangsalderen er forskellige, du kan få brug for hele produktet.

    Læge: Kære Arina, drik Hlorella med nogle få. Hvad angår koriander, er det et krydderi. Dens overskud kan skade barnet. Det er ikke klart, hvilket firma du bruger alt dette. Dee Guard Nano vil være sikkert for dit barn i en dosis på 1/2 kapsel om dagen under hensyntagen til dets sammensætning.

    Læge: Hej, Arina. Fra vores produkter viser kviksølv dårlige Dee Guard Nano http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=di-guard-nano Der er sådanne resultater. Umiddelbart efter forgiftning, 2 x 3 gange om dagen. Næste på klinikken. I dit tilfælde er der gået tid. Chlorella er fuld 1 g 30 minutter før måltider 4 gange om dagen (protokol fra Dr. Klinghardt). Men jeg anbefaler dig stærkt at kontakte giftkontrolcentret!

    Læge: Hej Eva. Du har brug for en god infektionist. Plasmodia malaria lever i kroppen i mange år, og kun den korrekte behandling med specielle lægemidler eliminerer tilbagefald. Tilskud er ikke beregnet til behandling. Du kan støtte leveren (malariamålorganet) eller genoprette den forringede mikroflora efter f.eks. Antibiotika. Jeg håber du forstår mig.

    Læge: Hej, Lena. Hvilken slags resultat ønsker du at få!? Og har jeg brug for denne livlon. Men du ammer! Individuel intolerance, herunder barnet, er ikke blevet annulleret. Med venlig hilsen læge.

    Læge: Hej Natasha. Du vil hjælpe serum Vision Hudpleje

    http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=serum Hun håndterer alderspots. Er der en rød kant omkring speck? Hvis ikke, skal du bruge serumet mindst 2 gange om dagen. Du kan ofte lige på stedet. Held og lykke

    Læge: Hej, Alla. Et symbiotisk kan gives på 1 / 2-1 pose per dag selv for et barn. Men vi skal tænke på, hvorfor så ofte er dit barn syg. Jeg vil ikke genopfinde hjulet. Lad os Junior Neo, Smart i lang tid. Vask dine hænder efter at have besøgt offentlige steder. Når selve infektionen behandles under en læges vejledning. Efter antibiotika, tag probiotika. Med god immunitet er rotovirus "ikke nok". Baby vitaminer til at hjælpe dig!

    Læge: Hej Hava. Hvis du er 14-15 år gammel, vil Senera gøre. Der og calcium er alt, hvad der er nødvendigt for en voksende krop. Selvom junior er mere lækker. Hvor længe Før resultatet! Har piger osteoporose? Så har vi brug for multivitaminkomplekser. Alt det bedste

    Hej, Hava. Det vil være mere behageligt for børn at acceptere Junior Neo og Vishka. Calcium absorberes bedre fra mad. Alligevel er der et babyprodukt. Væksten af ​​et barn afhænger af den rigtige mængde hormoner, og de har brug for en række vitaminer og sporstoffer. Den bedste kombination: Bi-big og Junior Neo. Det er ikke klart, hvordan gamle børn er. Mente du Junior Smart (fiskeolie)?

    Læge: Fantastisk! Vision produkter arbejder undertiden underværk. Men hvis du ser, så gør miraklet selve kroppen. Efter alt får han stor hjælp. Begge armbånd har samme virkningsmekanisme og aktive indsatser. De adskiller sig kun i design. Alt det bedste for dig

    Læge: God eftermiddag. Får sønnen insulin? Bioin bedst klare vanskelige problemer med 2-3 kurser om året. Meget nyttigt for diabetes mellitus spirulina. Dette er hromvital, direset. Dårlig og vitaminer: A, E, GR B rettet mod forebyggelse af komplikationer af god kvalitet. Chrom reducerer cravings for slik og mel. Du kan bruge alle Visions mærker afhængigt af situationen, med undtagelse af honning. Det vigtigste er at overvåge blodsukkerniveauerne og følge anbefalinger fra en endokrinolog. Velsigne dig

    Læge: Fra efterår til forår anbefales det at tage neo junior vitaminer. Det hele afhænger af barnets immunitet. Du kan tage en pause, men du kan ikke, hvis barnet ofte bliver koldt. Med Pax også. Vær sund.

    Doctor. Hej Tatiana. Sørg for at blive overvåget af en mammolog. De giver et godt resultat: detox + Pax; Antiox + Pax; Antiox + detox. Afhængig af alderen er det længere Artemis eller Medico. Alt mod baggrunden for Mega. Hvis der er problemer med skjoldbruskkirtlen, forbindes kulhydratmetabolisme, overvægtigt med svedform. Velsigne dig

    Læge: God eftermiddag, Natalia. Til kirurgisk behandling er der specifikke indikationer. At dømme efter din beskrivelse af sundhedstilstanden, har du dem. Selvfølgelig kan du genskabe kroppens funktion ved hjælp af kosttilskud. De er egnede til dette, men du har allerede organiske ændringer (en stor skjoldbruskkirtel). Fortviv ikke, start Bioin for immunitet. Det hjælper med at bringe immunresponsen tilbage til normal. Og selvfølgelig, Pax i en dobbelt dosis. Fortsæt med at tage lægemidlet foreskrevet af endokrinologen, indtil niveauet af A / T til TSH er genoprettet. Velsigne dig

    Læge: Hej Elena. Programmet vil være på din email efter udstedelse af et premium kort. Medicin er designet til at lindre symptomerne på overgangsalderen. Velsigne dig

    Læge: Hej, Angelina. Du er naturligvis ikke mikroberne, der lever i tarmene. Plus der er svampe. Start med Bio-in-programmet til fordøjelse. Køb her Bio-In til fordøjelse. Din læge

    Inna hej. Vi sendte dig svaret på dit spørgsmål til e-mail. Pas på dig selv.

    Læge: Hej Elena. Og ja og nej. Alt afhænger af hvilket resultat du vil have, og hvad du bruger. Med venlig hilsen

    Læge: Hej Alla. Ved hjælp af Vision blev mange sunde babyer født! Artemis vil hjælpe med at genoprette hormonbalancen. For et resultat, mindst 3 måneder. Sundhed for dig og dine fremtidige børn! Doctor.

    Læge: Nikolay, hej. Naturligvis vil vitamin-mineralske komplekser VISION yde uvurderlig hjælp. Laminatet - for en målrettet løsning på dette problem (hjælper med at forbedre reproduktionsfunktionen øger antallet af spermatozoer, mobilitet og befrugtningsevne). Men du skal forstå, at opsvinget vil være ganske lang 3-6 måneder. og du er nødt til at udvikle en individuel ordning med forbindelsen mellem den dårlige klassiske linje og det mandlige kompleks. Kontakt os for at skrive et program i form af feedback. Din læge

    Læge: Kære Andrew, blandt vitamin-mineralkomplekserne Vision, selvfølgelig er der dem der hjælper dig med at komme i gang. Kurset er påkrævet i mindst 3 måneder, derfor anbefaler vi at udstede et Premium Card (køber med rabat) og nyde betydelige rabatter på alle Vision produkter. Sundhed til dig! Doctor.

    Læge: Elena, god dag. I din situation rådgiver jeg dig om Vision-Pax og Mega komplekserne for 1 caps.2 p / d. En kost og stoffet Omez-D på 1 X 2 p / d i 30 min. før måltider. Skål, din læge.

    Læge: Maria, hej. Undskyld for det langsomme svar. I dit tilfælde anbefaler jeg stærkt at være opmærksom på Bio-In programmer (5. generation smart probiotics). De anbefales fra 12-14 år. Du skal foretage en dosisjustering til din baby. Du kan få bekendtskab med sammensætningen, handlingsmekanismen her. Der vil være spørgsmål, kontakt mig igen. sundhed for dig og din familie! Din læge

    Læge: Start med Mega, Brain o flex. Omega syrer du virkelig har brug for min i et år. Som følge heraf vil du bemærke, at A / D er på et godt niveau og ændres ikke efter vejret. Mange dårlige er straks ikke nødvendige. "Langsomt går du - du vil fortsætte." Vær sund.

    Læge: Hej Tatiana. Desværre foreslår dine diagnoser ikke en hurtig afvisning af piller. Du har såkaldt et underskud i behandlingen. Bada erstatter ikke stoffer! Det handler ikke om Cardio Drive, men at du er ophørt med at blive behandlet. I 3 måneder har du ikke genoprettet det kardiovaskulære system.

    Læge: Hej, Alexander. Adaptogener anbefales ikke til hypertension. Overvåg din A / D mens du tager dette stof. En enkeltdosis A / D vil ikke stige. 135 til 90 betragtes som forhøjet. 140/90 - arteriel hypertension 1

    Læge: Kære, Tatiana. Korrekt anbragte T / B ledd må ikke forårsage ubehag. Først og fremmest skal du konsultere en traumatolog for at lave en røntgenundersøgelse af leddene. Måske noget med et design. Af den dårlige effekt har bedøvelsesvirkning Angie, Ursul. Velsigne dig

    Læge: Olga, hej. For at lindre eksacerbation egnet kombination af antioxidant, detox, pax. Udadvendt - Roll-on Body gel. For en kardinal løsning af problemet er det nødvendigt at genoprette brusk og hvirvler - dette forlænges af Angoy, Osteosum. Vær sund.

    Læge: Hej Julia. Hvis dit mål ikke rengøres, kan du tage alle kapslerne på én gang. I dette tilfælde skal du drikke ned mængden af ​​vand, der er behageligt for dig. Efter alt er kosttilskud et supplement til mad overhovedet.

    Læge: Hej, Nikolay. Junior Neo http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=junior-neo og Junior Bi Smart http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=be-smart vil bemærkelsesværdigt hjælpe din baby -r. De supplerer hinanden. Tag det nødvendigt hele sommeren for at styrke kroppen ved efteråret. Du kan bestille via telefon på hjemmesiden eller lægge i kurven. Med venlig hilsen læge.

    Læge: Hej, Olga. Du har et meget generelt spørgsmål. Svaret vil være det samme: sveltform, nutrimaks, artemis, medicoy. Med venlig hilsen læge.

    Læge: Nok 1 caps. på 1 glas vand. t 50 0 Insistere på i en time.

    Læge: Hej, Alla. I den akutte fase vil du blive hjulpet af HalSea til at opløse 1x4 r / d, skylning med antioxidant. Udenfor forværringen skal du begynde med detox, antiox og pax ved 1x2 r / d i en måned, så mega i 4-6 måneder for at genoprette lokal immunitet. Velsigne dig!

    Læge: Hej, Olga. Bada indeholder vitaminer, sporstoffer, makronæringsstoffer til biologisk aktivitet. De er indlejret i de enzymer, der er nødvendige for livsprocesser, og deltager i opbygningen af ​​hormoner. Giv kroppens byggemateriale. Han vil klare en hormonel ubalance. Godt spørgsmål! Jeg anbefaler om tilskuddet af kosttilskud se her http://vitavision.ru/

    Læge: Hej, Olga. Ved 16 år opstår der en hormonel "eksplosion" hos unge mænd. Brug for hjælp. Seigneur at hjælpe dig i flere måneder. Prøv zinksalve eksternt. Alt bliver fint!

    Læge: Hej Lina. Rotovirusinfektion er af forskellig grad af sværhedsgrad. Må ikke selvmedicinere, hvis det er et barn og opkast er hyppigt, muligvis med flydende afføring. På denne baggrund tilslutter sig en mikrobiell infektion. Så har vi brug for antibiotika. Den mest effektive i dette tilfælde ville være DI GUARD NANO. Vær forsigtig.

    Læge: Hej, Alla. Her er mine anbefalinger: 1 måned - Detox, Antiox, Pax 1 caps / 2 gange om dagen; 2 måned - Nyd NT, Antiox, 1 kapsel / 2 gange om dagen. Kom godt, din læge.

    Alla, da programmet for dit opsving ikke er i en måned, anbefaler vi at udstede et Premium Card (køber med rabat) og nyde betydelige rabatter på alle Vision-produkter. Manager vitavision.ru

    Læge: Hej Tatiana. Vær opmærksom på dårlig mystisk http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=mistik Californisk vers anvendt i folkemedicin til børn med enuresis. Bud suppleret med vitaminer fra gruppe B, som vil tjene samme formål. Dosis af vitaminer er cirka 2 gange mindre end det daglige krav i 7 år. Du er velkommen til at bruge 1 kapsel om natten. Og selvfølgelig den berømte Junior Neo. Vær sund.

    Læge: Hej, Olga. Baseret på tilgængeligheden af ​​Vision produkter, anbefaler jeg dig Antiox + Pax ved 1x2 r / d + Nyd på 1x2 r / d. Osteosanum eller Nutrimaks på 1x2 r / d ville dog være mere gavnlige for dig i de første 2 måneders opsving efter en brud. Skynd dig godt.

    Læge: Hej, Olga. Ordningen anbefales til livmoder polypose: 1 måned - Antiox, detox, pax 1x2 p / d; 2. Antiox, sveltform på 1 x 2 r / d; 3. Nutrimaks, kromevital ved 1x2 p / d; 4. Antistress Complex; Femte kvinders kompleks; 6. Laminus, Ursul 1x2 p / d; 7. Probiotik til kvinders kuglebane i 70 dage. Vær sund. Din læge

    Læge: Kære Natalia. Dit problem er smerte i mange kvinders hjerter. Virksomheden havde et fremragende produkt Cheetah. Det forventes at opdatere. I øjeblikket kan du bruge: Di ai gardo nano, detox, de foxhex detox (smart mad). Din læge

    Læge: Goddag, Natalia. Søn viser De Nol 1-fanen. 30 minutter før måltider og 1 natten over. Af Vision-komplekserne vil Pax, Mega bringe afgørende fordele i restaureringen. Kom godt, din læge.

    Læge: Hej, Dilya. Din mor har brug for følgende bade: Sveltform, Mega, Pax, Antiox, Nutrimax, Osteosanum. Vær sund.

    Læge: Tatiana, hej. Brain-o-flex, Revien, Bisk Jeg anbefaler at tage om morgenen. Resten - 2 gange om dagen. Medicin at drikke sammen med femiston i seks måneder, så tjek dynamikken. Løs problemer gradvist, idet du konsekvent tager dine indkøbte produkter. Vitamin-mineralske komplekser Vision kan sikkert tages i enhver kombination. Vær sund.

    Læge: Kære Tatiana, i din situation vil modtagelsen af ​​Bad Vision Medisoya være optimal. Din læge

    Kære Oleg, optagelse til Handelsselskabet i Moskva dårlig EnjoyNT er endnu ikke planlagt, men dette vitamin-mineralske kompleks kan købes i den europæiske afdeling af Vision products butikken. Forudbetaling. Valget af leveringsmuligheder.

    * Europæisk sektion vitavision.ru Log ind * Underafdeling ANDRE LANDE - LOG IND - Valg af det rigtige produkt. * Få en rabat på Vision ved at udfylde køberens spørgeskema med rabat Hilsen, leder

    Læge: Hej Julia. Erysipelas er en smitsom sygdom. Behandl exacerbation med antibiotika og eksternt med antiseptika. Et andet spørgsmål er, hvorfor syntes det? Dårlig immunitet, åreknuder, nedsat lymfatisk dræning som følge af leddskader mv. For at forebygge tilbagefald, brug: detox, antioxidant, vinx, megu, venostrong og bio-in. Hilsen, din læge

    Læge: Hej, Oleg. Hvis du længe lider af allergi, er dette resultatet af slaggeri, utilstrækkelig reaktion af immunsystemet og aktiviteten af ​​patogene mikrober. Detox, direset. Bionin SYMBIOTICS Immune Care http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/probiotiki/ passer til dig. Hilsen din læge.

    Læge: Hej, Anna. Med åreknuder er det nødvendigt at tage produkter, der indeholder rutin, for at styrke væggene i blodkarrene. Det forbedrer tilstanden af ​​blodkarrene af omega syre, som er i Junior Be Smart produkt til børn. Kobber i Junior Neo bidrager til produktionen af ​​elastin for at styrke blodkarrene. Jeg anbefaler gelen LEG REFRESH http://vitavision.ru/kosmetika/roll-on/ Bliv sund. Din læge

    Læge: Hej, Oleg. Du skal ikke bekymre dig om genoprettelsesprocessen tager noget tid. Især efter en alvorlig skade fortsætter asthenisk syndrom. Mål blodtrykket mod sådanne klager. Ortostatisk hypotension kan forekomme. Hver dag vil blive bedre. Skynd dig godt. Din læge

    Læge: Hej Tatiana. Multipel sklerose er en autoimmun sygdom. Kroppen begynder at ødelægge kappen af ​​nervefibre. Du bør modtage grundlæggende terapi. Måske er dette B-interferon til ugentlig brug. Det skal forstås, at vitaminer og antioxidanter er samtidig behandling. Du er perfekt bioin program til immunitet. Vær sund.

    Kære Julia, der er ingen grund til at tage antioxidant, detox og kardiodrive sammen. I sidstnævnte er der alt, hvad der er løst med hjælp fra de to første. Længe tager medicin til kroniske sygdomme. Bada skal tage livet. Den sædvanlige anbefaling er med måltider. Og hvad - afhænger af din sundhedssituation. Hilsen din læge.

    Læge: Kære Oleg, du beskrev problemet i detaljer, det er tilsyneladende et uddrag fra medicinsk historie. Mine anbefalinger forbliver gyldige. Vær opmærksom på rabatpræmiekortet. Prescription medications har bivirkninger, desværre. Thrombotic Ass tynder blodet og beskadiger maveslimhinden, omez reducerer udskillelsen af ​​saltsyre i maven, hvilket øger trombotisk røv. Detralex styrker venøse vægge, trental forbedrer blodcirkulationen i kapillærerne, neuromedin for at forbedre ydelsen af ​​nerveimpulser med mange bivirkninger, milgamma-multivitamin. For at styrke knoglevæv og helbredelse er der intet. Virkelig sidde i lang tid kan ikke være! Din læge

    Læge: Natalya Viktorovna, vi skal huske, at du har fået ordineret eutirox til erstatning af skjoldbruskkirtelhormoner. Igen skal årsagerne til manglende produktion af egne hormoner være kendt: jodmangel, strumektomi, autoimmun thyroiditis. Hvad i dit tilfælde forårsagede behovet for at drikke eutirox? Det er kendt fra fysiologi, at skjoldbruskkirtelhormoner dannes af jod og protein i selve kirtelcellen. Jod findes i fisk og skaldyr og så videre. i nortia, sweltform, bisque, chromevital, di ai gardo nano (hvor der er alger). Yderligere energi er også nødvendig for at levere denne jod i cellen: livlon, granatin. Under alle omstændigheder bør du regelmæssigt tjekke tests: TSH, T4, T3. Afgørelsen om doserne af hormoner, som du skriver på skjoldbruskkirtlen, laves af lægen. Med venlig hilsen, læge.

    Læge: Hej Natalia Viktorovna. Det er beklageligt, at du efter en langvarig administration af stoffet Angelica fik en brud. Det var trods alt specifikt beregnet til forebyggelse af osteoporose og reduceret risikoen for kompression frakturer. Selvfølgelig på baggrund af de svækkende symptomer på overgangsalderen er hormonbehandlingstermineret ordineret, men det er fyldt med konsekvenser. Jeg råder dig til at kontrollere brystkirtler og skjoldbruskkirtlen. Ofte er kompressionsbruddet i den 7. thoraxvirte forbundet med formationer i disse organer. Efter alt skrev du ikke grunden til din brud! Detox, Antiox, Pax, Osteosanum, Nyd, Nutrimaks, Mega, Medysoya er egnede til at genoprette ernæring og nervedannelse i problemområdet. Som følge heraf vil smerten gå væk. Vær tålmodig, du vil få et positivt resultat. Hilsen din læge.

    Læge: Hej Natalia. I sig selv kan ringen NovaRing forårsage bakteriel vaginose eller cervicitis. Det er et hormonelt kombinationsmiddel og bruges som præventionsmiddel. Gynækologer ordinerer hormonale midler til uterine myomer. Se selv hvad du har brug for dette særlige værktøj til. For prævention? Hvis du ikke passer, skal du fortælle din gynækolog. Alle Vision produkter er kompatible med alle stoffer. Desværre er endometrie og cervix polypper tilbøjelige til at komme tilbage. Det er din hormonelle ubalance, der skyldes. Det skal genoprettes i lang tid. Hilsen din læge.

    Læge: Hej, Oleg. Hvad er en spinalfraktur? Spinøse processer eller vertebral krop, med eller uden rygmarvskompression, kompliceret ved parese af bækkenorganerne eller lemmerne. Mængden af ​​dårlig opsving vil afhænge af alvorligheden af ​​skaden. Det må siges, at Visions succesfulde person fuldt ud er kommet tilbage fra en alvorlig rygsygdom. Du skal følge lægernes anbefalinger i form af indlæggelse, immobilisering. Bada er nødvendig for at forbedre blodcirkulationen og levere calcium til skadeområdet, genoprette funktionen af ​​nerverstammerne og organerne, hvis sådanne blev beskadiget. Også til smertelindring. Antiox med 1x2 gange + nutrimax 1x2 p + osteosanum 1x2 p, anden måned af antioxid 1x2p + Nyd 1x2r. Lav et premium klientkort på fanen "Rabatter" og få en personlig konsulent. Skynd dig godt. Din læge

    Læge: Hej, Catherine. Juni Neo har kontraindikationer - individuel intolerance over for individuelle komponenter. Måske er du interesseret i indflydelse af chokoladesmak i løbet af diabetes? Smag vedhæftet flavanols kakao. Disse er naturlige stoffer, der har en gavnlig effekt på sundheden. Det er angivet i doseringen at give fra 4 år 1x2 gange om dagen. I dit tilfælde skal du starte med 1 pr. Dag. Vision har chokolade til brug for diabetikere. Barnet har brug for vitaminer, men syntetisk med tilsætning af sødestoffer kan føre til allergi. Håber du fik dit svar? Din læge

    Læge: Hej Svetlana. Faktisk på pakken skrevet kontraindikationer, som du har angivet. CardioDrayva indeholder ginseng. Det er et adaptogen. Alle adaptogener skriver disse kontraindikationer. Du er formentlig bekendt med stoffet bisoprolol, ordineret til arteriel hypertension og arytmier. Enig at han har mange kontraindikationer. Faktisk er ginseng ikke forfærdeligt under tryk og arytmier, fordi det i CardioDrayv-præparatet præsenteres i en sikker dosis og kompenseres fuldstændigt af andre ingredienser, der har en positiv effekt på hjertet og blodkarene, såsom: arjuna bark, omega-syre, rødbeter ekstrakt. Læs her og drage konklusioner http://vitavision.ru/sostavbad/ CardioDrive erstatter ikke lægemidler, men supplerer. Til atrieflimren og hypertension er det nødvendigt at tage grundlæggende antirytmisk og antihypertensiv behandling ordineret af din læge. Vær sund.

    Læge: Hej, Kærlighed. Jeg kan antage, at du har kronisk bihulebetændelse. Under alle omstændigheder skal du fjerne bihulerne ved hjælp af den dårlige: detox 1x2 p / d + antioxid 1x2 p / d + pax 1x2 p / d i en måned. I løbet af samme måned opløses Bi Health over 1x4 p / d (baby produkt, men det hjælper voksne godt). Næste måned: Antioxidant 1x2 p / d + ursul 1x2 p / d + lamin 1x2 p / d, fortsæt med at opløse Bi Halsey med 1x2 p / d. Det er gavnligt for dig at gennemføre en aftale / kontrakt med et firma, der giver ret til en rabat på op til 40% på siden http://vitavision.ru/skidki/registraciya/. Der vil være spørgsmål skriv. Dit problem skal løses mere end en måned.

    Hilsen din læge.

    Læge: Hej Valentine, Stalon eliminerer årsagerne til erektil dysfunktion, det vil sige det har en helbredende effekt. Det er nødvendigt at acceptere på den 1. kapsel 2 gange om dagen ikke mindre end en måned. Det er ønskeligt at vedhæfte det og andre produkter til helbredelse. Vær opmærksom på CardioDrive, dens modtagelse inden for 4 måneder ligner overhovedet af hele organismen. CardioDrayv løser mange helbredsproblemer, hjælper med adenom, impotens. Hilsen din læge.

    PS. Angiv e-mail-adressen i kontaktgruppen http://vitavision.ru/konsultaciya-po-priemu-vitaminov/ Breve går ikke til din email-adresse. Du har angivet en ikke-eksisterende boks. Med venlig hilsen administrationen af ​​vitavision

    Læge: Hej Elena. Pax er et vidunderligt produkt, der indeholder magnesium, vitaminer B, der er afgørende for hjertet. Melissa, lavendel, valerian i en kompleks lindre spasmer i hjerteskibene, forbedre blodcirkulationen (ernæring) i hjertemusklen. Nemlig fører ophør af blodcirkulation til et hjerteanfald. I denne alder absorberes vitaminer værre end hos de unge. Derfor vil 3 kapsler Pax pr. Dag ud over de vigtigste lægemidler, der er ordineret af en læge, ikke være overflødige. Russisk Pax er også god i sine resultater. Med venlig hilsen. Din læge

    Læge: Hej, Olga. Vores praksis viser brugen af ​​anvendelsen af ​​vitaminer og mineraler til moderen og fosteret. Disse er: Pax, Skønhed, Mega, Bi Big, Junior Neo. Vær sund. Din læge

    Læge: Hej Natalia. I denne situation er det bedre at fjerne polypperne. Normalt udføres LDV-intervention, på basis af hvilken polyprofilens karakter afsløres (godartet, ondartet). I næste fase er det nødvendigt at genoprette den kvindelige hormonbalance og mikroflora af kønsorganerne. For dette er det godt at bruge den kvindelige Vision http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/vitaminy-dlya-zhenschin/ komplekset og Bio-In-programmet (28 eller 70 dage) med symbiotik til kvinder http://vitavision.ru/ kupit-bad-vision / probiotiki / Der vil være spørgsmål, kontakt venligst, vi svarer dig. Din læge

    Læge: Kære Ekaterina, meget detaljerede oplysninger om korrekt ernæring for gravide og ammende kvinder, om at opretholde kvinders sundhed i disse perioder ved hjælp af kosttilskud Vision, findes på https://youtu.be/SYxx4qlGRoU. Sundhed til dig og din baby!

    Læge: Hej Katya. Vitamin-mineralske komplekser Vision kan tages i enhver kombination. Det er synd, at du ikke angav, hvilket resultat du vil have, når du bruger disse stoffer. Hilsen din læge.

    Læge: Dear Lily, DiReset 1 kapsel om dagen er en profylaktisk dosis. Du har brug for 1 kapsel 3 gange om dagen. Med badami accepterer parlamentazin og kan være. Det er nødvendigt at virke for allergisten. Måske udvikler du bronchial astma, og så skal du bruge passende inhalatorer, og kosttilskud, uden tvivl, vil hjælpe med at modvirke allergier. Her er en henvisning til artiklen http://vozz.org/zdravoteka/9777/ Har du stadig spørgsmål, kontakt venligst. Vi vil helt sikkert svare. Alt det bedste.

    Læge: Hej, Lily. Det er godt, at du har lagt mærke til Vision-produkter. De arbejder virkelig. I dit tilfælde. Tilsyneladende har du individuelle intolerance over for komponenterne (du drikker dem ret meget). Dette er angivet på hver flaske af produktet. Jeg råder dig til at være opmærksom på DiReset, som reducerer produktionen af ​​serotonin med mastceller - et stof der fører til allergi. Læs mere om dårlig diReset http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=direset Sundhed til dig og dine kære. Din læge

    Læge: Hej Olga. Du skal begynde med - Detox, Antiox, Pax. Hvert stof er 1 kapsel 2 gange om dagen (program til bekæmpelse af allergi og overvægt). Accepter, få resultatet, der bliver spørgsmål - spørg. Altid glade for at hjælpe. Din læge

    Læge: Hej, Maria. Ved 32 uger bestemmer altid tilstanden til livmoderhalsen. Kan hun holde fosteret inden fødslen? Der er situationer, hvor livmoderhalsen begynder at åbne fra livmoderen, er dens længde forkortet. Dette sker normalt 2 uger før levering, og dette er normalt. I 8 uger, som i dit tilfælde - truslen om for tidlig fødsel. På hospitalet bliver du "tvunget" til at overholde beskyttelsesordningen, eliminere unødvendige belastninger. Pax som en antispasmodic er god for en øget uterint tone og kramper, som nogle kvinder kan have siden den 20. uge af graviditeten. I dit tilfælde kan en ekstra dosis af pax stadig slappe af livmoderhalsen. Jeg anbefaler at du accepterer indlæggelse. Bada kan ikke løse alle problemerne, selv de bedste. Du har brug for dagligt tilsyn fra en læge. Jeg ønsker dig og dit barns sundhed.

    Læge: Hej Elena. Du vil blive hjulpet af dårlig detox + en kapsel to gange om dagen i hele blomstringsperioden eller dårlig Diresett, en kapsel en gang om dagen. Allergi er altid en krænkelse af immunitet. Hilsen din læge.

    Læge: Hej, Marina. Psoriasis er desværre en kronisk sygdom. Synderne kan være autoimmune forandringer, genetik. Forværringer fremkalder spiseforstyrrelser, hormonelle ændringer (graviditet, skjoldbruskkirtlen sygdom.), Forskellige infektioner og meget mere. Kernen i kronisk betændelse i huden. Ved kronisk inflammation er der brug for antioxidanter. Alle Bada Vision er antioxidanter. Detox niveauer immunresponset, Ursul har en antiinflammatorisk virkning svarende til hormonal. Mega og skønhed beskytter og nærer hudceller. Nutrimaks, Pax, Seignères indeholder de nødvendige vitaminer fra gruppe B, D. Det vigtigste er at forstå, at restaureringen af ​​huden under psoriasisbetændelse er en lang proces, i praksis er det 8-9 måneder. Så anti-tilbagefald forebyggelse. Jeg kender patienter, der ikke har oplevet ubehag i mange år og har næsten glemt deres hudproblemer. Hvad du vil have.

    Læge: Hej Natalia. Bada er ikke et lægemiddel, derfor behandles de ikke. Dit problem - cystisk mastopati er resultatet af en krænkelse af den kvindelige hormonelle baggrund. Af årsagerne: langtidskontraceptiv brug, psyko-følelsesmæssig stress, inflammatoriske sygdomme hos kvindelige kønsorganer, abort. Medicin eliminerer symptomerne, dårlige - årsagen til sygdommen. Du har brug for flere kurser for at genoprette hormonniveauer. 1 måned: antioxidant + detox + pax. 2 måneder: antioxid + sveltform. 3 måneder: nutrimaks + hromvital. 4 måneder: kvindelig kompleks. På 1. kapsel 2 gange om dagen. Observationer af en mammolog, bryst ultralyd mindst en gang om året. Skynd dig godt.

    Læge: Hej, Alexey. Dit problem løses af Junior Bi-Big Children's Vitamin-Mineral Complex fra Vision. Dets sammensætning tillader remineralisering, det vil sige genoprette knoglevæv, fremskynde dannelsen af ​​tænderne rødder. Op til en vis alder er tandvævets knoglevæv "blød", så dybe karies kan udvikle sig selv med en lille defekt i emalje. Giv Junior Bee Big, hvis barnet er over 6 år, 1 t. Per dag i 3 måneder. Under 6 år - op til 0,5 tons om dagen. Overhold med tandlægen, overvåge integriteten af ​​de midlertidige fyldstoffer. Hvis depulpation ikke kan undgås, så er det vigtigste at gøre med at danne rødderne.

    Læge: De siger det rigtigt. Du kan købe overalt. Vær opmærksom på kvaliteten. Virksomhedens produkter Vision har et GMP certifikat - en garanti for høj kvalitet.

    Læge: Hej, Alexander. Du mener det maskulinske kompleks. Han har en særlig formel til genopretning af mandlige problemer. Som du ved, ophobes sundhedsproblemerne over tid og manifesterer sig i den mest ubelejlige tid. For at forhindre dette sker, skal du tage biologisk aktive kosttilskud (BAA). Jo før jo bedre, jo hurtigere hjælper.

    Læge: Hej, Sergey. Af indholdet af dit brev er det klart, at du lider af reumatoid polyarthritis. Denne sygdom er autoimmun, dvs. på grund af en overtrædelse af immunitet. Din krop opfatter dine led som fremmede og begynder at kæmpe med dem. Methotrexat hæmmer kroppens aggression. Du bør ikke nægte medicin. Biologisk aktive stoffer i kosttilskud over tid kan reducere den modtagne dosis kemikalier, reducere deres bivirkninger på organer og i sidste ende genoprette det beskadigede organs funktion. Vi må huske, hvad der var udgangspunktet for polyarthritis: forgiftning, stress. Under alle omstændigheder vil detox, ursul, mega, directo være nyttigt for dig. Du kan gendanne.

    Læge: Hej, håb. Anæmi er ikke altid jernmangel, og derfor var der ingen virkning fra jernpræparater. Du har også brug for andre sporstoffer. Det er nødvendigt, at de absorberes i tarmene. Måske har du en skjult orm angreb. Vision produkter passer til dig: Diklins, Ursul, Senor, Nutrimax, Bisk, Pax. Vær sund.

    Læge: Hej Tatiana. Mest sandsynligt er du allerede blevet undersøgt og behandlet tilstrækkeligt. Der er mange årsager til alopeci, herunder immun- og autoimmune lidelser. Bioin er i stand til at eliminere mange årsager. En autoimmun sygdom er et øget immunrespons. Direkset regulerer immunitet. Han kommer tilbage til normal. Restaurering af total alopeci sker gennem årene, men det er muligt. For at gøre dette er det nødvendigt at behandle foci for kronisk infektion, genoprette nervesystemet, mave-tarmkanalen, menstruationscyklussen, thyroidhormonerne. Flere biokurser. Kontroller regelmæssigt test for skjult mangel på jern, hormoner. Held og lykke og tålmodighed. Alt vil fungere.

    Læge: Hej, Maria. Du skal først kontrollere dine skjoldbruskkirtelhormoner først. Sandsynligvis et fald i T4 og øget TSH, fænomenet hypothyroidisme. I tilfælde af utilstrækkelig funktion vil både sveltform og nortia gøre. Beskytter huden mod tørhed mega.

    Læge: Hej, Dmitry. Med diabetes behøver du ikke at fratage dig selv din yndlingsmad ved 100%. Fødevarecarbohydrater øger glukoseniveauerne mere og hurtigere. Derfor skal du tage dem i betragtning. Til dette er der et bord af brød enheder (XE). 10-12 g kulhydrater er lig med 1 XE. Der er en daglig kulhydratindhold i mad til en diæt med diabetes. Til fedme - 100g. Med en normal vægt - 200g. Med lav vægt eller tung fysisk arbejde eller type I diabetes - 300-350g. For eksempel 1XE = 20g. hvidt brød eller 25g. chips eller 70g. druer eller 20g. chokolade. Brug bordet af brød enheder og ikke føler sig begrænset. Spis på sundheden.

    Læge: Hej Elena. Først og fremmest må vi forstå, at adenoider er et organ med immunitet og producerer beskyttende celler. Hvis de er store, skal de arbejde for at beskytte kroppen mere, og det øges. Så barnets immunsystem er svagt. Det er nødvendigt at styrke det. Adenoider vokser som regel tilbage, hvis immunsystemet er svagt. Fra vores vitaminkomplekser vil dit barn have en Junior Neo til 1 fane. 2 gange om dagen i 4 måneder. Lokalt, til vanding af næseslimhinden, brug et naturligt antimikrobielt lægemiddel - Detox. Fortynd 1 hætte. i 30 ml. vand. 1 ml. i hver nasal passage om morgenen og om aftenen i 5 dage. De næste 5 dage bruger også antioxidant - antioxidant, hjælper med at genoprette næseslimhinden. En anden 5 dage - Senior på samme måde. Sådan 15-dages forløb med lokal behandling er 3-4 inden for 4 måneder efter at have taget Junior Neo. Junior løser alle de usynlige helbredsproblemer hos barnet. Forstørrede adenoider er kun en manifestation. Der er ikke noget overflødigt i kroppen, adenoiderne er normalt små - dette er palatin beskyttende amygdala. Og du beslutter at fratage barnet denne beskyttelse eller genoprette det. Vær sund.