Supplements Vision. Anmeldelser om pris og ydeevne

Behandling

I den tidligere del af Vision-gennemgangen, som du kan finde her, begyndte vi at se på produkterne fra dette MLM-firma. Lad os nu se nærmere på Badakh Vision. Og lad os starte med produktkvalitet. Der er flere nuancer, der er værd at bemærke:

  • For det første ved Vision produkt har GMP-certifikat (Good Manufacturing Practice), som er ret sjældne i network marketing firmaer (100 undersøgt af mig på dette websted selskaber, de kun fandt sted i tre - Vitaline, Santegra og NSP). Kort sagt, disse certifikater betyder, at produkterne er fremstillet i høj kvalitet udstyr, kvalitet ingredienser, og i overensstemmelse med alle mulige regler.
  • For det andet, på fora og blogs på internettet er der mange positive anmeldelser om Vision kosttilskud. Men for at tvinge en person til at skrive, hvad han ikke ønsker, er praktisk talt uvirkelig.
  • For det tredje, og vigtigst af alt - med produkter af ringe kvalitet ville virksomheden simpelthen ikke kunne få så mange distributører og kunder i mange lande rundt om i verden. For eksempel vil du jævnligt bruge produkter i mange år, der ikke giver resultater overhovedet? Sikkert ville de ikke. En anden ting er, at andre netværksmarkedsvirksomheder i de 15 år, hvor Vision-tilskuddet eksisterede, har optrådt på markedet, nogle gange med billigere eller mere effektive produkter. Just Vision kunder ved ikke om dem. Ja, og find dem ikke så let. Men om dem senere.

Og nu om ulemperne ved bioaktive additiver. således

Bady Vision. Ulemper.

  • For det første ændres lovgivningen om bioaktive additiver konstant og ikke til fordel for distributører af MLM-virksomheder. For eksempel er det nu forbudt for dem at garantere eventuelle sundhedsmæssige resultater. Det vil sige, hvis du spørger en person: "Bady Vision hjælper mig med at fjerne sten eller sand fra nyrerne?", Du kan ikke sige: "Ja." Det mest du kan sige er: "Vi har anmeldelser på den officielle hjemmeside for mennesker, der blev hjulpet af Vision kosttilskud i en lignende situation, men i dit tilfælde kan intet garanteres." Og hvis du vedvarer og overbeviser alt og alt, hvad produkterne i dit MLM-firma er den eneste løsning på sundhedsproblemer, så kan du blive forbudt via retten i almindelighed reklameaktiviteter, som det var tilfældet med Tahitian Noni-distributøren.

Supplements Company Vision. Anmeldelser om kvalitet og priser.

Men det er ikke alt. Der er nuancer, der ikke taler til fordel for Vision kosttilskud, og vi vil tale om dem i den næste del af anmeldelsen.

Hvilke anmeldelser om virksomhedens vision og dets produkter?

Hvordan fungerer ratingbeskyttelse?

På fora kommunikerer Ykt.Ru mange forskellige mennesker. Statistikker viser, at de fleste krænkelser af lovens krav, især i form af direkte fornærmelser og tilfælde af anstiftelse af etnisk had, forekommer i anonym tilstand. I denne henseende er emner, moderatorer og veteraner fra forummet tildelt status for ratingbeskyttelse markeret med R. Dette betyder, at anonyme eller nyregistrerede brugere ikke kan skrive kommentarer i denne tråd. Mindstangivelsen for disse emner er for øjeblikket sat til 40. For at opnå det er det nok for eksempel at oprette en diskuteret top eller forlade 40 kommentarer. Den næste dag har brugeren allerede en rating, der kræves for at deltage i R-emnerne. Som erfaringerne viser, følger registrerede brugere deres historie og er ikke så tankevækkende fornærmet, som ofte sker med anonyme forfattere. Administration af forummet for forummet til ikke at rulle ind i.

Website vera.boosterhit.com - leverer produkter BADyVision (Vision, Vision, Vision, Vizhina, Vision) - kosttilskud (tillæg) til alle byer i Rusland, Ukraine, Kasakhstan

Alexandria, Aleksandrovka, Alushta, Alchevsk, Artemovsk, Romney, hvide kirke, Berdichev, Berdyansk, Bershad, Brovary, Brody, Burshtyn, Vasilkov, Vinnitsa, Vladimir-Volyn, Volochisk, Gadyach, globin, Glukhov, Gorlovka, Gusyatin, Dnipropetrovsk, Dnipropetrovsk Donetsk, Drogobic Dunaevcy, Yevpatoriya Yenakievo Præcis, Zaporojie, Zolotonosha, Ivano-Francovsk, Ismail, Ilyichyovsk, Irpen, Irshava, Kalush, Kamenets, Kerc, Kiev, Kirovograd, Kowel, Komsomolsk, Konotop Kostiantynivka, Korosten, Kramatorsk, Krasnodon, Krasny Luch, Kremenchug, Kr hylende Horn, Kuznetsovsk, Lisichansk, Lugansk, Lutsk, Lvov, Makiyivka, Mariupol, Melitopol, Mogilev-Podlsky, Mukachevo, Nadvirna, Nizhyn, Nikolaev, Nikopol, Novovolynsk, Novograd Volyn, Obukhov, Ovruch, Odessa, Pavlograd, Pervomaisk, Poltava, Popasna, Priluki, Rovenki, Præcis.

Du kan læse anmeldelser om kosttilskud Vision og resultaterne af produktansøgning registreret af Vision International People Group.

Konovalova Katya, 13 år gammel

I en alder af en og en halv flyvning af lidt madforgiftning i to og et halvt år - salmonellose. På baggrund af medfødt galde dyskinesi og erhvervet dysbiosis barn, hun var fysisk svækket, har konstante smerter i maven, tortureret kvalme, svimmelhed, havde ingen appetit, under øjnene - permanente blå mærker. Efter hun blev en regelmæssig basis for at tage "Junior", appetit, mavepine ikke længere generet nu pige spiser, hvad han vil, er aktivt involveret i sport, professionelt - dans, lære at "4" og "5". Desuden kan nu Kate gøre lange ture, selv i 8 timer på bussen uden at tænke på kvalme.

Konovalov Andrey, 37 år gammel, Khabarovsk

Der var et mavesår i tolvfingret, med forværringer i foråret; og.

Velkommen! Talte til en repræsentant for Vision, (jeg er en læge selv). Noget er alarmerende. nogle sætninger falder ud af deres ordforråd, der alarmer mig. Jeg læste en del af kapslerne, ligesom alle naturlige vitaminer +, men det er zagvozka, de bringer sådanne resultater, der er professorer behandlet kunne ikke helbredes, men vi (alle sætninger vi har alarmeret) i 2-3 måneder at opdrage et barn på deres fødder, og så videre.d osv. Kære mennesker, gør urter kan for 2 måneder til et sådant resultat, men jeg er som en person med højere medicinsk uddannelse jeg aldrig troede ikke det. Den anden ting, der alarmeret mig: Jeg sagde, og hvis de har visse ordninger destination af disse stoffer, og jeg fik at vide, nej. Horror. Jeg fik at vide, at du har brug for at drikke en krukke af hvert grundkursus, at barnet eller anden måde spiste piller i stedet for 1-10 slik stykker og der var ikke noget. DETTE ER EN NIGHTMARE. fordi hvert vitamin, urtemedicin har en vis dosis, men her de åbent fortalt mig der ikke ske så fortvivl ikke.

At fortælle sandheden, så jeg, jeg var nødt til at se mig på gaden kontaktet af repræsentanter for virksomhedens vision og blive mig til at tilbyde at købe kosttilskud, er det sandsynligt, at jeg ikke ville købe dette produkt, men som min gudmor arbejdede i dette selskab i ti år efterhånden begyndte jeg at have tillid til dette selskab, og med en nøjagtighed på kan fortælle de produkter, der fremstilles af selskabet har nok ordentlig kvalitet, og der er ærlig musor.Musorom jeg kalder narkotika, den pris, som selskabet fabrikanter uberettiget oppustet, og analoger af disse lægemidler kan købes i enhver Aptien e og det er meget billigere og få den samme terapeutiske virkning. Så det er en kort snak om detox formulering til mig for to år siden, gav korset til marts 8 og jeg helt sikkert kender prisen på dette stof, forseglet sin drink, som for det første var forår, og i det mindste nogle en vis støtte til træt af vinteren, kroppen gør selv det var den måde, plus jeg ønskede lidt ren leveren efter en stormfuld vinter, interiør ha loriynnyh.

På Vision er feedback på produktbrug et bevis på høj kvalitet og effektivitet.

I virksomheden Vision anmeldelser forlader tilfredse kunder. Mange af dem har længe været opmærksomme på Visions produkter og bruger det regelmæssigt både til forebyggelse og til at løse sundhedsproblemer.

Marina Krylova 45 år gammel, rp Lingua


Jeg forsøgte et stort antal måder at håndtere min overskydende vægt på. Nogle af dem arbejdede, men så kom vægten tilbage, nogle var vanskelige at overholde. Brug af komplekset til vægttab viste KG-Off sig at være meget behagelig. Jeg brugte det i 3 måneder, jeg var forbløffet over resultaterne. Jeg faldt 21 kg, min talje størrelse faldt med 20 cm, og mine hofter var 19 cm mindre.

Irina Krishtal. 26 år gammel. Lissabon.

Da min familie begyndte at bruge QuadraActiv-armbåndet, var det vigtigste, som vi straks følte, en ekstraordinær udbrud af energi, en vital.

I de tidligere dele af anmeldelsen, som du kan finde her, stoppede vi ved manglerne af Vision kosttilskud. Hvorfor manglerne? Det er meget enkelt. Der er så meget skrevet om fordelene ved Vision's bioaktive kosttilskud, at den næste artikel ikke ville have nogen interesse for nogen. Lad os fortsætte. Så tidligere besluttede vi os for følgende:

Ud over Vision producerer mere end 50 MLM virksomheder nu bioaktive kosttilskud. Og nogle af dem har også GMP-certifikater (fx NSP, Santegra, Vitaline). Desuden kosttilskud NSP er billigere med 20% - 40% end Vision bioaktive kosttilskud og Vitalayn produkter dog er lige så meget, men det er godkendt til salg i apoteker, og dermed har bestået visse medicinske tests. Så påstanden om, at kosttilskud Vision den bedste løsning for dine sundhedsproblemer - i hvert fald forkert. Der er alternativer, som i det mindste bør forstås. Følgende konklusion var relateret til prisen på Vision kosttilskud. Den gennemsnitlige pris på en krukke er 30-40 dollars. Og hvis.

Essensen af ​​produktet, "Products vision", en gennemgang af egenskaberne:

Intoxic (Intoxic) - et effektivt middel mod parasitter, som ikke har kontraindikationer og anbefales til børn fra 3 år. Fjerner forsigtigt alt unødvendigt uden at forstyrre interne organers arbejde, eliminerer.

Essensen af ​​produktet "Produkter vision", gennemgang, egenskaber:

Alle forfatteranmeldelser: 105

Feedback fundet nyttigt: 0

Anmeldelsesdato: 30. december 2015

Anmeldelse: Produkter vision - Skønhed og sundhed i en flaske.

Hej alle, der kiggede. Hvis du læser dette, betyder det.

1. Dine produkter er blevet testet i medicinske institutioner.
2. Jeg vil konsultere en læge.
3. Er du læge?
4. Hvorfor har lægerne ikke foreslået det her for mig?
5. Skal jeg blive testet og gøre ultralyd?
6. Kan jeg tage kosttilskud med kemikalier?
7. Jeg ønskede at begynde at tage kosttilskud, men min læge forbød mig.
8. Jeg er læge, og jeg vil gerne have flere oplysninger.
9. Jeg vil først afslutte behandlingen (jeg vil have en operation, knuse stenene, gennemgå et behandlingsforløb (kemi)...) og så vil jeg tage kosttilskud.
10. Hvor hurtigt kan resultatet komme?
11. Skal jeg tage hele mit liv?
12. Hvad hvis der er afhængighed?
13. Hvad hvis der er et lægemiddel?
14. Jeg mener, at vi skal tage urter, der vokser på bopæl.
15. Jeg er allergisk over for urter.
16. Jeg spiser meget frugt fra min have og jeg har nok vitaminer...
17. Kan jeg tage alkohol?
18. Hvis jeg vil være lang og lang.

Produktanmeldelser Vision (Vision)

Hvis de, der tager regelmæssigt syn, siger, at der er en stabil forbedring i deres sundhedstilstand og immunitet, hvordan reagerer de på at tage kosmetiske produkter? Estimaterne er de højeste: Fra den stærkt identificerede anti-aging effekt på huden og styrkelsen af ​​hår og negle til de generelle sundhedsvirkninger på kroppen, uanset din alder!

Kundeanmeldelser er lige så vigtige for os som kommentarer fra specialister i vores område. Vi forsøger at være opmærksomme på alle kommentarer og ønsker fra kunder og straks reagere på kritik.

Hvis bada visioner anbefales af de mindste, bør du ikke tvivle på deres nyttige kvaliteter, beboere i St. Petersborg, der accepterer Vision bada, er sikker: feedbacken fra dem er altid den mest positive.

Pharmaceutical Forum for Pharmaceutical Workers - PharmForum.ru

Pharmaceutical Forum www.pharmforum.ru blev oprettet for apotekspersonale: apotekere, apotekere, ledere og direktører for apoteker. Vi spørger, diskuterer, afklarer og hjælper hinanden i vores forretning! Pharmaceutical Forum - et mødested for fagfolk!

  • Forums list
  • Skift skriftstørrelse
  • Fortæl en ven
  • Udskriftsversion
  • Ofte stillede spørgsmål
  • • Registrering
  • • Log ind

Bada Vision anmeldelser

Re: Bada Vision anmeldelser

JuliyaMoor »Feb 02 2013, 12:44

Re: Bada Vision anmeldelser

Sasha »26 Feb 2013, 05:15

Re: Bada Vision anmeldelser

Inna "17. jul 2013, 23:30

Re: Bada Vision anmeldelser

Vika "18. jul 2013, 19:26

Re: Bada Vision anmeldelser

Laila »19 Jul 2013, 00:03

Re: Bada Vision anmeldelser

Almedica »12 feb 2014, 06:42

Re: Bada Vision anmeldelser

Rita "16. november 2014, 00:46

Re: Bada Vision anmeldelser

Tatiana 180 "25 feb 2015, 16:25

Re: Bada Vision anmeldelser

Pill "25 feb 2015, 17:08

Re: Bada Vision anmeldelser

Koroleva »Aug 31 2015, 23:38

De klareste resultater og anmeldelser om kosttilskud, især på CardioDrive og Bio-In

- Min meget gode ven har haft kortvarig hjertestop i mere end 20 år, dette kaldes en systole, jeg er ikke læge, jeg kan ikke sige sikkert, men efter at have taget en kasse med CardioDrive, er disse øjeblikke efter 2 uger helt stoppet. I mere end 20 år er her disse plager, og efter 2 uger er de ikke. De er ikke længere end 2 måneder!

- Jeg har et meget godt resultat på CardioDrayve, mit blodtryk er vendt tilbage til normal. Desuden stoppede skader og led i mig, jeg går ind for sport, jeg har en langvarig skade, og nu har hun stoppet forstyrrer mig, og jeg lever normalt.

- Jeg bruger produktet i dag til forebyggelse, og for en uge siden blev jeg 55 år gammel!

- Da jeg var 6 år gammel, havde jeg akut otitis media, som endte i perforering af membranen. I sidste ende hørte jeg ikke helt om det ene øre. I den tredje uge af Classic Line opdagede jeg ved et uheld, at jeg kunne tale i telefon og skelne mellem menneskelig tale. Jeg er meget glad for det! Takvision.

- Anna. Læge, 30 års erfaring i klinikker i Voronezh. 58 år gammel. Takket være CardioDrayv og Bio-Inu ønskede mine sidste besøg i poolen ikke at tage penge fra mig som pensionist, de sagde du betaler, du er vores medarbejder, og du er langt fra pensionering, de gav mig 10 (!) År yngre. Takket være CardioDrive og Bio-In er der ingen piller i mit hus. Tidligere var det ikke tilfældet. Jeg betragtede mig sundt, men de var altid antibiotika, de var altid antispasmodik, en fuld taske med medicin, da jeg gik et sted. Og i dag rejser jeg meget, jeg gør meget, især svømmer med glæde. Om morgenen står du op, du ved, du vil leve! Med en CardioDrive og Bio-In er livet lige begyndt. Tak!

- God dag! Her er jeg 70 år gammel, jeg har en arytmi, ekstrasystoler, 3 dage efter at have taget CardioDrayv, følte jeg mig meget bedre, og nu bruger jeg også cremer. Min datter genkendte mig ikke!

- Jeg er en læge med 40 års erfaring. Min mand har levercirrhose, men jeg vil ærligt sige - han er også en læge hos mig - midt i en meget stor brug af øl. Han er en radiolog, skadelig produktion. Som et resultat for to år siden var jeg her på arrangementet, klokken - kommer hurtigt, jeg dør. Jeg kommer, hans ætser i spiserøret udvides på baggrund af levercirrhose, og blødningen mister ca. 3 liter blod før øjnene. Hospitalet bekræftede behovet for en levertransplantation. Som følge heraf blev vi tømt hjem med 75 enheder hæmoglobin for at vente på transplantationen. Jeg gav ham hele vores produkt 10 kapsler mindst tre gange om dagen for at give, plus børns 10 stk hver af disse. Og han begyndte at fornærme - hvad så meget! Narkotika, sagde - jeg vil ikke drikke! En blodprøve hver uge gik til klinikken - resultaterne bliver bedre og bedre hver gang! I dag er alt fint med os, vi behøver ingen transplantation! Jeg vil også snart være 70 år gammel, jeg drikker et produkt, jeg havde et mavesår, jeg var kandidat til delvist fjernelse af tolvfingertarmen, jeg havde en alvorlig sammentrækning... Efter fire måneder med at bruge produktet stoppede jeg ondt med alt! Jeg har helt gendannet alt! Jeg har alt i journaler. Tak for produktet!

- Jeg ønskede at opleve, hvordan produktet påvirker lungerne, hvorfor lungerne, fordi i 25 år oplevede astma generelt, og for 3 år siden gjorde jeg et spirogram - resultatet er en udånding af en 70-årig mand! Det er netop derfor, jeg prøvede de to første kapsler i CardioDrive. Det var noget utroligt! En sådan strøm af ilt, sådan en følelse af energi, har jeg ikke oplevet i lang tid! Formidabelt! Jeg kunne virkelig godt lide det! Tak!

- A. Kazarin, 51 år gammel Jeg begyndte at gøre mig bekendt med produktet, da jeg var 33, og betragtes som mig helt sund, fordi 3-4 timer med sport hver dag, blev Rusland's mester, alting er fint. Men hver anden måned er du så krøllet op i ryggen, at du bliver revet i dine arme fra 3. eller 4. sal, du kan ikke gå alene, du begynder at tænke klokken 33, og hvad vil der ske næste, føler du på en eller anden måde dårligt? ! Og jeg betragter mig sundt! Kendskab til produktet - Detox, Antiox, Pax. Disse tre produkter løste problemet om en måned. Derefter har jeg i de sidste 18 år aldrig været fast, jeg har det godt, jeg bruger alle produkterne, mindst 5-6 sæt af kosttilskud, også kosmetik nu! Og jeg bærer to (!) Armbånd.

- Kvinde. 70 år. Ivanovo - Jeg vil gerne fortælle resultatet af et nyt produkt, CardioDrayvu. I august var det meget dårligt med hjertet, takykardi. Jeg vendte mig til en kardiolog, sendte han til diagnose. Jeg gik ikke direkte til diagnosen, jeg huskede, at jeg har en CardioDrive, jeg begyndte at tage den. Efter få dage, måske uger efter to doser, gik jeg til diagnosen. Lægen spørger mig - og du er virkelig 70 år gammel? Du har meget gode resultater. Jeg var meget glad. Og i øvrigt kontrollerede oculisten mit syn, mit syn blev forbedret. I stedet for 3, 2-2.25 dioptere.

- Kvinde. 42 år, Moskva. - Specielt ifølge Bio-In-programmet tog jeg et lille program af Oralkea i 14 dage, og jeg vil gerne sige, at jeg havde et problem i 10 dage, som havde været i 23 år - lugten fra munden. Dette er et problem for mange. På instituttet så jeg næsten aldrig mig uden tyggegummi, det er stadig 90'erne. Og min overraskelse var, at det var efter 10 dage at dette problem var væk, og derfor afsluttede jeg roligt de sidste 4 dage af produktet, og det var et ret stabilt resultat. Og derfor ser jeg frem til at bestille et nyt program gennem CRP, fordi det fungerer meget hurtigt og effektivt. Mange tak til udviklerne.

Durneva Irina - Jeg vil gerne dele et meget vigtigt resultat for mig. For et år siden havde min mand en infarktstilstand, han arbejder inden for luftfart, hvilket betyder - der er ingen fridage, det er endeløse flyvninger, dette er et privat firma. Han følte ikke presset, som var over 170. Og da han sagde at han havde noget bag sit bryst, var jeg chokeret. Jeg forstod, at disse er de første symptomer på et hjerteanfald. Da vi gjorde et kardiogram, blev min frygt bekræftet. Det var bare da Bio-In kom. Og hendes mand måtte på forretningsrejse til Dagestan. Og han begyndte at tage denne Bio-In. Efter at have ankommet i 26 dage, lavede vi straks et kardiogram, jeg var selvfølgelig altid i kontakt med ham. Da vi gjorde et gentaget kardiogram, sagde doktoren, da han så på billederne: "Hvis jeg ikke kendte dig, ville jeg aldrig have troet, her i billederne har du en præinfarktstilstand, og her er hjertet af en ung, sund person. Nu er et år gået. Og vi tager nu CardioDrayv, og jeg vil sige, at det ikke kun er symptomerne, vi har et perfekt sundt hjerte, som er klinisk bekræftet, hans biologiske alder er ikke 52 år gammel, men 26 (!) I dag er jeg glad! Fordi et sådant produkt virkelig kan redde liv i sådanne situationer! Mange tak til selskabet!

- Alla Z. Vyazma - Jeg drak en Bio-In, 120 dage efter et slag i 2009, bruger jeg selskabets produkter. Bio-In gav en generel god stand, mit hjerte er fint, en hjertearytmi opstod på CardioDrive. Og endnu et hovedresultat, takket være firmaet og produktet, havde jeg to barnebørn! Svigersønnen blev behandlet til det punkt, at cyklen var stoppet, og først efter Tamara Vasilievna Pshennikovas hjælp til mit barnebarn Demyan, er nu 2,5 år gammel!

- S.Irina, 59, Kaluga - Jeg vil gerne berøre et sådant emne, der er kvinder, der efter 55 forstår at det er alt, vores kvindelige liv er forbi. Vi har allerede tjent vores, og der er ingen glæde mere. Du ved, efter Bio-In, følte jeg mig meget yngre! Da min mand og jeg flyttede fra Vladivostok til Kaluga, har vi et og et halvt år, du forstår, at der ikke var noget. Og så er det ikke bare hver nat... Det er bare fantastisk! Jeg forstod, at livet er smukt, jeg forstod, hvad aktiv levetid er! Dette er ikke kun en sport, det er ikke kun en sund hjerne! Dette er hele hele livet! (Kommentar af T.V. Pshennikova - Dette er en vigtig del af vores liv, absolut retfærdigt!)

- Valentina Doroshenko - De siger alt om alle organerne, men vigtigst af alt taler de ikke om hjernen. Jeg har studeret hjernen i 4 år, jeg studerer ved instituttet, det er meget interessant. Du ved, nu hele verden har bemærket, verdensberømte forskere studerer hjernen. Hvorfor er Alzheimer nu blomstrende? I Hviderusland ved lægerne, at hver anden alderen dør af Alzheimers, men de underretter ikke om det. Mens dette er et mysterium. Du ved, i CardioDrive og Bio-In, alt dette er hjernearbejde! CardioDrayve har alt hvad du behøver for hjernen. Jeg spiser uophørligt CardioDrive og Bio-In! Jeg ønsker dig at være smart og aktiv! Alder siger ikke, fordi de ikke tror på mig. Jeg skater på skøjter bare utroligt! (T.V.Pshennikova - Fortæl din alder for nye mennesker!) Jeg er kun 76 år gammel!

- Basyrova Veronika, Nizhny Novgorod - Jeg har ventet på Bio-In i 30 år, jeg kom til medicin for at lære at styre min genetik, hvis alt er meget stort i moderens slægt. Jeg drikker den 4. Bio-In nu, så jeg pakker og pakker! Volumerne går på øjnene! Vigtigst er, lymfretention går væk! Udvekslingsprocesser forbedres til tider! Jeg har en traumatisk vision, fordi jeg var professionelt engageret i sport, der var skader. Nu er det nattesyn, jeg sidder baghjulet om natten, og børnene siger: "Mor, har du bedraget os, at du ikke kan se godt i mørket?" Og sundhedstilstanden er meget bedre nu. Mere end 100 Bio-In-s har drukket folk i holdet, 118-119 venter på os om dagen! 7. tvillinger! Der er et hold med genetisk bestemte sygdomme, som Down. Bio-In har indflydelse på de grundlæggende ændringer i barnets genetiske kode, det vil sige vi tog 10 måneder, da barnet ikke holdt hovedet, og nu 1 år og 4 måneder ser vi barnet er allerede snydt - bedstefar siger, giv et æble, barn gemmer et æble bag ryggen og siger - nej! Det vil sige, det betyder med logik, med tænkning bliver det helt anderledes. Derfor er Bio-In for mig meget kraftfuld! Ifølge CardioDrive er resultaterne fantastiske, der er mange revisorer, jeg ser pulsrullerne over, for snart tager årsrapporten på CardioDraive 2-3 uger, og pulsen fra 120 går til 80! Jeg elsker Vision produkter meget! Mange tak!

- Kvinde - Her ser du hvilken slags person (viser TV Pshennikova foto på telefonen), det er prednisone, det er bare skræmmende ting, 4 indtag af prednison-tabletter om dagen. Og på vores produkt, på Classic og på nogen anden var der ingen sådan effekt, fordi der var rengøring, var produktet rengjort, forværringer, konstant skraber, betændelse, angioødem, urticaria, denne behandling på hospitaler, lå 3-4 gange, indsprøjtninger gjorde ikke holdt op med at gøre! Kun på Bio-In, på den 35. dag, var det som om jeg blev taget og min sygdom blev trukket ud af stikkontakten, og jeg kom ikke tilbage til noget madindtag af mad!

At købe kosttilskud Vision i Novosibirsk +7 923 240 2575

Få et rabat Premium kort og brug VISION produkter med 20% -30% -40% rabat

Vitaminer Vision

Kommentarer

Tak for svaret.

Prøv ikke! Dette er kosttilskud! Voksne kan ikke kun børn! Rosehip er den bedste måde at hæve immunitet, men ikke BATTLE! Held og lykke!

Tak for dit svar. Jeg vil nødvendigvis give min ven det!

Min kæreste mor forhandlinger for dette, jeg besluttede også at prøve det, min bror afskød mig (lægen), sagde at sidde ned, så ville det være meget svært uden dem

Hmm, der er noget at tænke på. Tak!

Jeg har en svigermor på denne by, en besættelse, tortal og os til at plante, men. Jeg læser apotekets sammensætning, der vil ikke være nogen skade. Problemet er, at kosttilskudene ikke helbreder, de frigiver de skjulte reserver i kroppen (min personlige mening) og med langvarig brug vil det føre til, at kroppen på et kritisk tidspunkt simpelthen ikke vil finde en reserve til kampen. Delvis er versionen allerede bekræftet: Vores bedstemor VISION spiser ikke i et halvt år, fordi vi behandler en syg bugspytkirtlen, tarmene osv. Nu hos læger for og ikke små penge. ophørte med at hjælpe kosttilskud. På bekostning af børn er der ingen kategorisk. Polinoz og bedstemor har en datter for 2 år siden, hun forsøgte at fodre hende med vitaminer og sprinklede kapeter (selv en enårig hældte ikke noget ud). Udgaven af ​​supplerne af kosttilskud er latterlig: Udslætet skal være lige op til skorsterne, det er normalt, når man ser snavs fra kroppen. afvise en voksen barn kløe som en loppe hund, og hvad vil barnet gøre? undskyld for mængden af ​​tekst, og min entot VISION

Min blog

Et andet websted "WordPress.com"

FEEDBACK OM VISION

Valentina Morar - klient BAA Vision. Ukraine, Chernivtsi.

Og så i starten af ​​sommeren havde jeg en ubehagelig tør hoste. Jeg vendte igen til lægerne. Omgået tre, foreskrev en flok dyre stoffer, selvom ingen af ​​dem besluttede sig for den endelige diagnose. Jeg drak regelmæssigt alle piller............ Ja, en lang ellipse. Resultatet er igen et nul. Og her er min tredje appel til Vision. I den tredje uge, hvor produktet blev taget, stoppede hosten. Nu er jeg fast overbevist om, at mit samarbejde med Vision vil være PERMANENT.

Reelle anmeldelser af værktøjet til øjne Vision Plus

Vision + (Vision Plus, Vision +, BUD Vision Plus) er et unikt værktøj designet til at behandle øjenlidelser og forhindre deres forekomst. BAA er en pakning med brusende tabletter til indtagelse. Ifølge producenten og de reelle anmeldelser af købere og specialister, vender vision tilbage efter en månedlig behandling af lægemidlet.

BAA Vision Plus - rigtige anmeldelser af tabletter til vision

  1. Rose, 57 år gammel, Tula:

"I hele mit liv havde jeg altid en fremragende vision, på trods af det langsigtede computerarbejde som tekstforfatter. Men over tid tager årene deres vejafgift, og ved mit sidste jubilæum begyndte jeg at få en stærk øjenbelastning efter en arbejdsdag, ubehagelige og nogle gange smertefulde fornemmelser, en følelse af konsistens mv. Jeg begyndte at se værre i mørket og i stigende grad tabt i sløret af trykt eller elektronisk tekst.

Jeg besluttede mig først at købe briller, der beskytter mine øjne, når jeg arbejder med en computer. Jeg brugte nok penge, jeg ventede lang tid på levering af ordren til min by, men jeg var meget overrasket, da jeg havde briller, der ikke gav resultater. Hans øjne blev også trætte hver aften, det syntes som om situationen fortsatte med at blive forringet.

Jeg ønskede ikke at gå til oculisten. Jeg var sikker på, at jeg var ordineret en masse dyre værktøjer. Ja, jeg redder ofte mit helbred til tider, men der er intet andet valg, jeg har brug for at hjælpe med at støtte mine børnebørn og en ægtefælle med lungebetændelse. Begyndte at søge på internettet for effektive, men billige midler. Snuble over Vision Plus.

Anmeldelser af Vision + Jeg kunne virkelig godt lide. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke tænkte at læse udtalelser fra rigtige mennesker før jeg bestilte point. Kunne undgå kontante tab. Og her på den officielle hjemmeside for fabrikanten af ​​komplekset blev der givet en række kundehistorier om behandlingsforløbet, resultaterne, emballagefotografier og instruktioner af stoffet mv. Til udsigten.

Betal desuden det var kun nødvendigt, når man modtog pakken ved hånden. Nå, jeg troede, absolut ikke bedraget. Og det viste sig at være rigtigt. Ordren kom til mig i Tula inden for et par dage med kurer. Pæne emballager, lægemiddelprodukt i form af brusende tabletter til indtagelse og instruktioner - alt som forventet.

Jeg startede behandlingsforløbet, og efter to uger så jeg de første resultater! Mine øjne holdt op med at blive trætte af det lange drev ved computeren, jeg begyndte at skelne bedre i mørket, min hyperopi steg.

Jeg var så glad for, at jeg bestilte en ny pakke uden at have afsluttet at bruge den første. I to måneder har jeg drukket piller til synet, fordi de også kan bruges til forebyggelse. Min mand kunne også lide medicinen. Mange tak til producenten og de mennesker, der har efterladt positiv feedback på komplekset til Vision Plus vision! "

  1. Grigory, 37 år gammel, Lipetsk:

"Vores datter bruger regelmæssigt sin tid til at lære lektioner, og weekenden tager stress fra computerspil. Hun er kun 10 år gammel. Da hun begyndte at klage over smertene i peepholeet, begrænsede vi hende til tidsfordriv på computeren. Og et par uger senere stoppede smerten ikke. Ifølge hende synes øjnene at være prikket med sand.

Besøgte øjenlægen, og han anbefalede kraftigt at købe stoffet Vision Plus til øjnene. Men der var en ting. Apoteker i byen kan ikke få piller, du kan kun bestille online. Min kone og jeg begyndte først at tvivle, så vi begyndte at studere anmeldelser om Vision Plus-komplekset.

Der var ingen argumenterede negative anmeldelser. Og ikke kun på producentens hjemmeside, men også på tematiske fora og otzovik-websteder. Alle skrev om øjeblikkelig forbedring af synet, fjernelse af smerte og overbelastning, og medicinen hjalp mennesker i alle aldre. Selvfølgelig, straks bestilt. Betal for ordren, du har brug for kontanter ved levering, så producentens ærlighed var heller ikke i tvivl.

De kom til os piller, og datteren ønskede ikke at tage dem. Jeg troede de smagte ubehagelige, som de fleste. På en eller anden måde blev de tvunget, og pigen forårsagede ikke noget ubehag. Hun blev glad for at blive behandlet og ventede på resultater.

Efter en uge med brug af brusende tabletter gik Vision Plus til syne igen til økologen. Sagde, at årvågen steg. Derfor er receptionen ikke aflyst. Og nu er der tre måneder gået siden overstyring, og stikkende smerter torturerer ikke vores datter.

Pigen er glad for at lære og tilbringe sin fritid, og værktøjet fortsætter med at blive taget med henblik på forebyggelse. Trods alt er prisen på Vision + til syne meget lav - kun 990 rubler per pakke. "

Takket være de positive anmeldelser, som er opstillet af købere og læger, kan du se effektiviteten af ​​brusende tabletter til Vision + vision. Du kan bestille dem på producentens officielle hjemmeside til en ekstremt lav pris.

anmeldelser

LÆS MER HER

Nyresten

antritis

Der er mange resultater på at slippe af med antritis. Her er en af ​​dem.

Anmeldelser af kosttilskud Hromvital +

Mange anmeldelser om kosttilskud Hromvital i båndet Sessia. Se skærmbilledet af en lille del af anmeldelserne, download Sessia-applikationen på din mobiltelefon og følg alle nyheder om Vision-produkterne.

psoriasis

Vision Skincare Night Cream

Tatyana K., Land: Rusland, Krasnoyarsk Alder: 71

Med alderen er min hud blevet meget tør, og rynker er mere mærkbare. Dette er især tydeligt om vinteren på grund af den tørre indendørs luft og den kolde udenfor. Da VISION Skincare kosmetik dukkede op, købte jeg hele sættet for mig selv.
Natkremmet fik et stærkt indtryk. Det fugter og nærer huden. Hemmeligheden med effektivitet er, at vandet i sammensætningen af ​​det cremeindkapslede smeltevand fra en fjeder i de schweiziske alper er rig på mineraler, som har en gavnlig virkning på huden. Jeg begyndte at bruge denne creme om aftenen og om morgenen og læg den på renset hud. I vinter blev min hud glattere og fløjlsagtig, og antallet af rynker faldt.

Forløber om kosttilskud Senor

Meget delikat emne. Jeg forsøger altid at holde styr på hvad jeg spiser og hvornår. Og så gik jeg på ferie til Indien. Og det begyndte. Opblødning, flatulens, diarré. Ikke de mest romantiske symptomer, for at være ærlige. Med en ung mand senest sammen. Her besluttede vi at slappe af sammen. Han forstod på en eller anden måde mit problem og forstod Señor. Jeg ved ikke, at han blev skubbet for at tage dette værktøj, men det viste sig at være meget nyttigt. Alt er blevet restaureret. Og jeg følte mig meget god! Ved ankomsten besluttede jeg at drikke senorens forløb for fuldt ud at genoprette den intestinale mikroflora. Det gjorde hun. Og jeg fortryder ikke. Nu kan du sikkert gå til den næste tur!

For nylig gik med en pige i sushi. Om fisken ikke var frisk, eller kokken var ikke særlig professionel. Generelt er vi syge. Diarré, kvalme kombineret med smerter i maven var ikke de bedste ingredienser i vores aften. Hun trak sig ud af senorposen. Du drak en kapsel. Og alt blev bedre. Den næste dag var symptomerne helt væk. Det er nok værd at drikke dette middel som en forebyggende foranstaltning. Vi og så hver gang truer kroppen. Stress, uregelmæssig og ikke altid god ernæringshjælp.

Jeg vælger altid mad omhyggeligt for at lave mad. Derfor har børn aldrig lidt af dysbiose. Men hvad spiser de i løbet af dagen, når jeg er på arbejde? Ukendt. Når de vendte tilbage fra børnehaven bleg. Og løbe ikke engang som normalt. Og så hele natten plager vi dem med diarré. Næste dag blev alle hjemme. Og jeg huskede på, at nogen havde givet mig en krukke Señor. Sammensætningen syntes ret sikker. Gav børn. Meget hurtigt gik diarré, tummier ophørte med at gøre ondt. Næste dag løb de til børnehaven. Og jeg besluttede at give dem kapsler hver dag for fuldt ud at genoprette tarmmikrofloraen.

Lavt hæmoglobin

Nina S., land: Rusland, Volgograd alder: 67

Gennem årene har hæmoglobin altid været lavt. Foruroliget svimmelhed, kuldegysninger, alvorlig træthed. Forekomsten blev periodisk forværret af forekomsten af ​​en anden type anæmi - makrocytisk. Behandlingen gav kun en midlertidig virkning. Og alt gentog igen. Fælles problemer og søvnløse nætter blev tilsat, knæ begyndte at svulme, store venøse net, alvorlige smerter optrådte.

I foråret 2012, efter råd fra sin datter, en konsulent til selskabet, begyndte hun at acceptere hele Classic-komplekset, såvel som Megu. Plus Senor Neo, uden en pause i 4 måneder. På samme tid, ingen apotek medicin! To uger senere steg hæmoglobin til normal. En anden anæmi forsvandt en måned senere. Ved udgangen af ​​den tredje måned var hævelsen i knæ og det venøse netværk helt forsvundet. Indtil dato er indikatorerne normale. Meget tilfreds med resultatet! Takket være firmaet og det vidunderlige produkt!

Åreknuder

Elena, land: Rusland, Skt. Petersborg: 55 år

I maj 2003 blev jeg tilbudt en operation for åreknuder. I det højre ben var en blodprop. Fødder hævede, fødder som om helvede. På et tidspunkt var jeg nødt til at arbejde i kirurgi, i vaskulær afdeling (jeg er en medicinsk mand). Udsigten til kirurgi forfærdede mig. Men jeg fik at vide, at der ikke er noget alternativ, kun en operation!

Men mirakler sker. Da jeg fik at vide om Vision-produkter, var det kun en måned senere, at jeg besluttede at begynde at bruge kosttilskudsprogrammet (Antiox +, Pax + forte, Nutrimaks +

Detox +, Sveltform +, Hromvital +, Senor). I den første måned var der en brændende fornemmelse i fødderne, hævelse, tyngde og temperatur i højrebenet. Operationen blev aflyst, til min lykke!

Stoppede også stærk halsbrand (gastrit med høj syreindhold fra skolebænken), vegetativ-vaskulær dystoni. I 10 år har jeg nu brugt hele produktudvalget, jeg elsker virkelig vores kosmetiske linje, jeg deler ikke armbåndet dag eller nat. I dag føler jeg mig ung og sund.

Børns sundhed

Fra det første år af hans liv blev drengen overvældet af kronisk forkølelse og bronkitis. Som følge heraf blev han i en alder af 3 år diagnosticeret med bronchial astma, da han var 6 år gammel, blev han ordineret hormonbehandling. Mor besluttede at finde et alternativ til hormoner, og hun blev vision kosttilskud. Tog dem i følgende rækkefølge: 1 måned. - Pax +, Detox +, Antiox +; 2 måneder - Antiox +, Pax +, Junior +; 3 måneder - Pax +, Sveltform +, Junior +; 4-5 måneder - Mega, Junior +.

Allerede fra den første måned faldt antallet af angreb, kortpustet forsvandt, vejrtrækning blev let, søvn var rolig, appetit syntes. Efter 2 måneder glemte drengen om sine problemer og lever aktivt, han glæder sine forældre til succes i skolen, også i fysisk uddannelse. I dag er det et sundt, muntert barn, og forældre er sikre på deres sønns gode fremtid.

Resultat leveret af Misyk A.

Nyresten hvordan du hjælper dig selv

Nadezhda K., land: Rusland, Korolev alder: 47

For seks år siden, i min venstre nyre, blev jeg fundet en sten, der måler 5 mm. Gennem årene er det fordoblet, og en sten i den højre nyre, 4 mm i størrelse, optrådte. Siden marts 2003 begyndte jeg at tage kosttilskud Vision - Nutrimaks + konstant, og de resterende kosttilskud skiftevis. Efter 6 måneder fik jeg en sten fra venstre nyren, og så fra højre. Ultralydet viste, at nyrerne er "rene", ikke kun sten, men også sand. Tak V. Sysoeva for at introducere mig til dette produkt!

Konklusionen af ​​læge Zelnkov:

Alle programmer til tilbagetrækning af sten er designet i 7-8 måneder, med de første 4-5 måneder med sten, som om noget ikke sker, med ultralyd bliver de ofte "større" i størrelse eller SLEEP, inden de brydes op i fragmenter og går ud som sand. De første 2 måneder - Antiox, Pax, Sveltform og Senor i den sædvanlige dosis.

Det er ikke et supplement, der hjælper, men en modtagelse i 6-8 måneder af BADOv-komplekset. I løbet af denne tid ændrer metabolismen en smule, og den stendannende funktion af urin ændres. Stenene knuses og sand kommer ud. De første 3 måneder er det ikke nødvendigt at tænke sten overhovedet, tag 4 flasker efter eget valg. derefter 3 måneder Nutrimaks, Hromvital, Pax, Antiox, Detox 1 stk 3 gange om dagen.

Kvinders problemer

Galina K., land: Rusland, Penza alder: 42

Siden 1995 har hun været bekymret for mastopati og betændelse i appendages, som hun behandlede 2-3 gange om året, også med hormoner. I 2000 tilbød de en operation på brystet, fordi komprimering steg fra en ærte til valnød størrelse. Jeg gjorde ikke operationen, fordi jeg blev ved at tage BAA Vision (Detox +, Antiox +, Pax +, Sveltform +, Hromvital + og "Women's Complex" (Skønhed, Nortia, Medoia, Artemis)). Efter 6 måneder fik jeg et godt resultat.

Jeg har glemt betændelse og mastopati. Jeg har levet og nydt livet i 11 år nu! Jeg er taknemmelig for de mennesker, der fandt mig og fortalte om sådanne effektive produkter, og jeg er taknemmelig for mig selv, at jeg har hørt og benyttet sig af denne mulighed. Nu hjælper jeg andre mennesker. Takket være Visions produkter blev 13 sunde babyer i infertile par født. Dette er lykke! Jeg er trods alt en fødselslæge-gynækolog.

Skjoldbruskkirtlen

Lyudmila B., land: Rusland, New Urengoy alder: 42

Hovedproblemer: hovedpine (i frontaldelen) om morgenen, brud på cyklen, sprøde negle. Men mit hovedproblem er diagnosen, der blev lavet i april 2003: en diffus goiter, en cyste af venstre skjoldbruskkirtlen. De vigtigste problemer er hovedpine (i frontaldelen) om morgenen, cyklusforstyrrelser, sprøde negle. Siden juni 2004 begyndte hun at tage Vision kosttilskud fra virksomheden: 1-2 måneder: Antiox +, Detox +, Pax +; 3 - 4 måneder: Antioxion +, Detox +, Pax +, Sveltform +, Hromvital +. Så hele produktserien.

Som følge heraf er smerten i de maksimale bihuler faldet, cyklen er normaliseret, neglernes struktur er forbedret. Men vigtigst af alt: ultralydsdataene viste, at skjoldbruskkirtlen var faldet med 57%! Og venstrefløjens cyste er omdannet til en retentionsfollikel! Og alt dette takket være modtagelse af kosttilskud. Nu fortsætter Lyudmila med at tage produktet.

Skjoldbruskkirtlen og andre problemer

C 25 år plaget af vilde hovedpine, på skjoldbruskkirtlen var 2 knuder til venstre og 2 til højre blev lymfeknuder forstørret (en valnøds størrelse), plaget mastopati, kronisk pyelonefritis. Efter operationen på øjnene var der afskærmning af nethinden og skyggen af ​​det glasagtige legeme - det var jeg så verden som ved hjælp af beskidte briller.

Basal temperatur fra A til Z

* Kære venner! Ja, dette reklamerer og spinder sådan!

Kosttilskud til VISION selskabet. Saml meninger og anmeldelser.

IKKE ADVERTERING! Hele spørgsmålet i bloggens titel. Saml meninger.

Jeg vil prøve børnene. For Eugene især.

Læs kommentarer 18:

Virksomheden "VISION". Saml meninger og anmeldelser. IKKE ADVERTERING.

Af en eller anden grund har navnet på bloggen fløjet. ((((

Jeg beder moderatorer tilføje.

Personligt tror jeg ikke på kosttilskud... Alle vitaminer, mineraler osv. - disse er grøntsager, frugter, korn, nødder, bær (ikke butik!). Kosttilskud - pumpe penge!

Jeg tog gang i løbet af disse bads, men jeg kan ikke huske hvad det var. Efter et par måneder bemærkede jeg, at tændernes følsomhed var væk - uventet grædede jeg omkring 6 æbler, selvom jeg ikke kunne spise en før det. Senere kom følsomheden tilbage efter ca. et år, men i mindre grad. Og slippe af med konstant tilbagevendende thrush.

Jeg drikker FOHOW kosttilskud, jeg kan godt lide det, men jeg ved desværre ikke, hvilke børn der er bedre for børn!

Guzel, for dette særlige mærke ved jeg ikke. men det samme supplement til fembion jeg virkelig kunne lide i min tid. Jeg tror nu, og ikke på det, hvis jeg har en datter op til 4 kg i livmoderen voksede..

tilsat efter 2 minutter

Og jeg tog kosttilskudet ESTROVEL. Jeg havde en meget god endometrium vokser på det !! selv på proginova på gels, jeg glemte, hvordan de kaldes, når østrogener gnides i maven, så endometrium vokser ikke som det gjorde på et estrovel!

det vil sige, jeg tror generelt på godheden af ​​individuelle kosttilskud

Jeg ved ikke om dig

Min mands søster, hendes datter købte kosttilskud af dette firma til syn, hendes datter begyndte at falde kraftigt syn, det ene øje for året -4, 5, andet -5, 5 D... 8 år, er allerede briller, læger fra Moskva har registreret disse Kosttilskud og et mirakel, for året blev visionen slet ikke faldet, nu drikker den hele tiden for stabilitet

Jeg er allerede bekendt med denne pige i 6-7 år
vi bor i samme hus, med sin mand gik til baren, da den yngste var - at de begge arbejder i dårligt firma
http://vk.com/lpervushina

tilføjet mindre end et minut siden

Og ærligt, jeg kender ikke deres firmanavn, så du kan bedre vide dig selv)

Anmeldelser i nettet kun positive. Og de selv er bare perfekte i sammensætningen. Her vil jeg prøve. Ligesom vitaminer til børn.

Nosorozhka, min mand og jeg tog disse kosttilskud. Jeg tror, ​​at det var dem, der hjalp os med at blive gravid, plus den generelle tilstand af kroppen forbedret, den vinter, da vi drak dem, blev vi ikke syge, men for min mand er det sjældent, jeg kunne godt lide dem. Det eneste negative er prisen, især efter at valutaen er steget... Jeg har en ven involveret i dem og bruger hele familien, hendes børn bliver sjældent syge, og hvis de gør det, genopretter de sig hurtigt. Ærligt, hvis det ikke var for en ven, ville jeg ikke tørde, men nu fortryder jeg det ikke, tværtimod er jeg glad for, at hun var i stand til at overbevise mig. Jeg vil råde dig til at prøve, det vil helt sikkert ikke være værre, Gud forbyde, kun bedre

Rhinoceros, hvis du giver børn kosttilskud, bør du forstå, hvorfor disse vidunderlige kosttilskud ikke kaldes "medicin". Deres sammensætning er som regel ikke fastsat. De gennemgår en sikkerhedsundersøgelse for folk, så de er medtaget i statsregistret. De aflever ikke kliniske forsøg hos mennesker for effektivitet, dvs. deres positive indvirkning er ikke bekræftet, bortset fra anmeldelser i pressen og internettet, som kan tilpasses. Personligt ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre i mit barn. Og sådan ville jeg ikke sprænge det for min trøst.

Min mand og jeg plejede at tage disse bade før prisen hoppede (og så kroppen blev godt rengjort efter dem, især mavetarmkanalen, blev immunsystemet hævet af manden, mindre tilbøjelige til at få forkølelse.

Nestkat, dette er den eneste bada så vidt jeg kender lægen, der kom ind i radaren osv. Desuden har jeg ingen grund til at behandle barnet med urter. Men styrker immunforsvaret kraftigt. Hvorfor ikke?

for ikke at være tilfældig. Jeg spørger her. Og generelt studerer jeg.

Nosorozhka, jeg studerede også i meget lang tid på internettet, før jeg besluttede.