Hepatitisforum

Metastaser

Videndeling, kommunikation og support til personer med hepatitis

BAA "VISION"

BAA "VISION"

Indlæg svetochka345 "10 okt 2011 16:07

Re: BAA "VISION"

Meddelelse Yugo69 »10 okt 2011 16:15

Re: BAA "VISION"

The Gudvin Post »11 okt 2011 12:50

Re: BAA "VISION"

Meddelelse til BORON »11 okt 2011 16:40

Re: BAA "VISION"

Indsendt af Yugo69 »11 okt 2011 16:42

Re: BAA "VISION"

Den romerske besked "11 okt 2011 16:44

Re: BAA "VISION"

Indlæg svetochka345 »12 okt 2011 10:03

Re: BAA "VISION"

Meddelelse Sovok-59 »12 okt 2011 10:06

Re: BAA "VISION"

The Gudvin Post »12 okt 2011 10:22

Re: BAA "VISION"

Indlæg ivanov824 »13 okt 2011 20:10

Re: BAA "VISION"

Besked af nik-mika »24 feb 2012 01:45

Re: BAA "VISION"

Meddelelse Sergio »24 feb 2012 05:46

anmeldelser

LÆS MER HER

Nyresten

antritis

Der er mange resultater på at slippe af med antritis. Her er en af ​​dem.

Anmeldelser af kosttilskud Hromvital +

Mange anmeldelser om kosttilskud Hromvital i båndet Sessia. Se skærmbilledet af en lille del af anmeldelserne, download Sessia-applikationen på din mobiltelefon og følg alle nyheder om Vision-produkterne.

psoriasis

Vision Skincare Night Cream

Tatyana K., Land: Rusland, Krasnoyarsk Alder: 71

Med alderen er min hud blevet meget tør, og rynker er mere mærkbare. Dette er især tydeligt om vinteren på grund af den tørre indendørs luft og den kolde udenfor. Da VISION Skincare kosmetik dukkede op, købte jeg hele sættet for mig selv.
Natkremmet fik et stærkt indtryk. Det fugter og nærer huden. Hemmeligheden med effektivitet er, at vandet i sammensætningen af ​​det cremeindkapslede smeltevand fra en fjeder i de schweiziske alper er rig på mineraler, som har en gavnlig virkning på huden. Jeg begyndte at bruge denne creme om aftenen og om morgenen og læg den på renset hud. I vinter blev min hud glattere og fløjlsagtig, og antallet af rynker faldt.

Forløber om kosttilskud Senor

Meget delikat emne. Jeg forsøger altid at holde styr på hvad jeg spiser og hvornår. Og så gik jeg på ferie til Indien. Og det begyndte. Opblødning, flatulens, diarré. Ikke de mest romantiske symptomer, for at være ærlige. Med en ung mand senest sammen. Her besluttede vi at slappe af sammen. Han forstod på en eller anden måde mit problem og forstod Señor. Jeg ved ikke, at han blev skubbet for at tage dette værktøj, men det viste sig at være meget nyttigt. Alt er blevet restaureret. Og jeg følte mig meget god! Ved ankomsten besluttede jeg at drikke senorens forløb for fuldt ud at genoprette den intestinale mikroflora. Det gjorde hun. Og jeg fortryder ikke. Nu kan du sikkert gå til den næste tur!

For nylig gik med en pige i sushi. Om fisken ikke var frisk, eller kokken var ikke særlig professionel. Generelt er vi syge. Diarré, kvalme kombineret med smerter i maven var ikke de bedste ingredienser i vores aften. Hun trak sig ud af senorposen. Du drak en kapsel. Og alt blev bedre. Den næste dag var symptomerne helt væk. Det er nok værd at drikke dette middel som en forebyggende foranstaltning. Vi og så hver gang truer kroppen. Stress, uregelmæssig og ikke altid god ernæringshjælp.

Jeg vælger altid mad omhyggeligt for at lave mad. Derfor har børn aldrig lidt af dysbiose. Men hvad spiser de i løbet af dagen, når jeg er på arbejde? Ukendt. Når de vendte tilbage fra børnehaven bleg. Og løbe ikke engang som normalt. Og så hele natten plager vi dem med diarré. Næste dag blev alle hjemme. Og jeg huskede på, at nogen havde givet mig en krukke Señor. Sammensætningen syntes ret sikker. Gav børn. Meget hurtigt gik diarré, tummier ophørte med at gøre ondt. Næste dag løb de til børnehaven. Og jeg besluttede at give dem kapsler hver dag for fuldt ud at genoprette tarmmikrofloraen.

Lavt hæmoglobin

Nina S., land: Rusland, Volgograd alder: 67

Gennem årene har hæmoglobin altid været lavt. Foruroliget svimmelhed, kuldegysninger, alvorlig træthed. Forekomsten blev periodisk forværret af forekomsten af ​​en anden type anæmi - makrocytisk. Behandlingen gav kun en midlertidig virkning. Og alt gentog igen. Fælles problemer og søvnløse nætter blev tilsat, knæ begyndte at svulme, store venøse net, alvorlige smerter optrådte.

I foråret 2012, efter råd fra sin datter, en konsulent til selskabet, begyndte hun at acceptere hele Classic-komplekset, såvel som Megu. Plus Senor Neo, uden en pause i 4 måneder. På samme tid, ingen apotek medicin! To uger senere steg hæmoglobin til normal. En anden anæmi forsvandt en måned senere. Ved udgangen af ​​den tredje måned var hævelsen i knæ og det venøse netværk helt forsvundet. Indtil dato er indikatorerne normale. Meget tilfreds med resultatet! Takket være firmaet og det vidunderlige produkt!

Åreknuder

Elena, land: Rusland, Skt. Petersborg: 55 år

I maj 2003 blev jeg tilbudt en operation for åreknuder. I det højre ben var en blodprop. Fødder hævede, fødder som om helvede. På et tidspunkt var jeg nødt til at arbejde i kirurgi, i vaskulær afdeling (jeg er en medicinsk mand). Udsigten til kirurgi forfærdede mig. Men jeg fik at vide, at der ikke er noget alternativ, kun en operation!

Men mirakler sker. Da jeg fik at vide om Vision-produkter, var det kun en måned senere, at jeg besluttede at begynde at bruge kosttilskudsprogrammet (Antiox +, Pax + forte, Nutrimaks +

Detox +, Sveltform +, Hromvital +, Senor). I den første måned var der en brændende fornemmelse i fødderne, hævelse, tyngde og temperatur i højrebenet. Operationen blev aflyst, til min lykke!

Stoppede også stærk halsbrand (gastrit med høj syreindhold fra skolebænken), vegetativ-vaskulær dystoni. I 10 år har jeg nu brugt hele produktudvalget, jeg elsker virkelig vores kosmetiske linje, jeg deler ikke armbåndet dag eller nat. I dag føler jeg mig ung og sund.

Børns sundhed

Fra det første år af hans liv blev drengen overvældet af kronisk forkølelse og bronkitis. Som følge heraf blev han i en alder af 3 år diagnosticeret med bronchial astma, da han var 6 år gammel, blev han ordineret hormonbehandling. Mor besluttede at finde et alternativ til hormoner, og hun blev vision kosttilskud. Tog dem i følgende rækkefølge: 1 måned. - Pax +, Detox +, Antiox +; 2 måneder - Antiox +, Pax +, Junior +; 3 måneder - Pax +, Sveltform +, Junior +; 4-5 måneder - Mega, Junior +.

Allerede fra den første måned faldt antallet af angreb, kortpustet forsvandt, vejrtrækning blev let, søvn var rolig, appetit syntes. Efter 2 måneder glemte drengen om sine problemer og lever aktivt, han glæder sine forældre til succes i skolen, også i fysisk uddannelse. I dag er det et sundt, muntert barn, og forældre er sikre på deres sønns gode fremtid.

Resultat leveret af Misyk A.

Nyresten hvordan du hjælper dig selv

Nadezhda K., land: Rusland, Korolev alder: 47

For seks år siden, i min venstre nyre, blev jeg fundet en sten, der måler 5 mm. Gennem årene er det fordoblet, og en sten i den højre nyre, 4 mm i størrelse, optrådte. Siden marts 2003 begyndte jeg at tage kosttilskud Vision - Nutrimaks + konstant, og de resterende kosttilskud skiftevis. Efter 6 måneder fik jeg en sten fra venstre nyren, og så fra højre. Ultralydet viste, at nyrerne er "rene", ikke kun sten, men også sand. Tak V. Sysoeva for at introducere mig til dette produkt!

Konklusionen af ​​læge Zelnkov:

Alle programmer til tilbagetrækning af sten er designet i 7-8 måneder, med de første 4-5 måneder med sten, som om noget ikke sker, med ultralyd bliver de ofte "større" i størrelse eller SLEEP, inden de brydes op i fragmenter og går ud som sand. De første 2 måneder - Antiox, Pax, Sveltform og Senor i den sædvanlige dosis.

Det er ikke et supplement, der hjælper, men en modtagelse i 6-8 måneder af BADOv-komplekset. I løbet af denne tid ændrer metabolismen en smule, og den stendannende funktion af urin ændres. Stenene knuses og sand kommer ud. De første 3 måneder er det ikke nødvendigt at tænke sten overhovedet, tag 4 flasker efter eget valg. derefter 3 måneder Nutrimaks, Hromvital, Pax, Antiox, Detox 1 stk 3 gange om dagen.

Kvinders problemer

Galina K., land: Rusland, Penza alder: 42

Siden 1995 har hun været bekymret for mastopati og betændelse i appendages, som hun behandlede 2-3 gange om året, også med hormoner. I 2000 tilbød de en operation på brystet, fordi komprimering steg fra en ærte til valnød størrelse. Jeg gjorde ikke operationen, fordi jeg blev ved at tage BAA Vision (Detox +, Antiox +, Pax +, Sveltform +, Hromvital + og "Women's Complex" (Skønhed, Nortia, Medoia, Artemis)). Efter 6 måneder fik jeg et godt resultat.

Jeg har glemt betændelse og mastopati. Jeg har levet og nydt livet i 11 år nu! Jeg er taknemmelig for de mennesker, der fandt mig og fortalte om sådanne effektive produkter, og jeg er taknemmelig for mig selv, at jeg har hørt og benyttet sig af denne mulighed. Nu hjælper jeg andre mennesker. Takket være Visions produkter blev 13 sunde babyer i infertile par født. Dette er lykke! Jeg er trods alt en fødselslæge-gynækolog.

Skjoldbruskkirtlen

Lyudmila B., land: Rusland, New Urengoy alder: 42

Hovedproblemer: hovedpine (i frontaldelen) om morgenen, brud på cyklen, sprøde negle. Men mit hovedproblem er diagnosen, der blev lavet i april 2003: en diffus goiter, en cyste af venstre skjoldbruskkirtlen. De vigtigste problemer er hovedpine (i frontaldelen) om morgenen, cyklusforstyrrelser, sprøde negle. Siden juni 2004 begyndte hun at tage Vision kosttilskud fra virksomheden: 1-2 måneder: Antiox +, Detox +, Pax +; 3 - 4 måneder: Antioxion +, Detox +, Pax +, Sveltform +, Hromvital +. Så hele produktserien.

Som følge heraf er smerten i de maksimale bihuler faldet, cyklen er normaliseret, neglernes struktur er forbedret. Men vigtigst af alt: ultralydsdataene viste, at skjoldbruskkirtlen var faldet med 57%! Og venstrefløjens cyste er omdannet til en retentionsfollikel! Og alt dette takket være modtagelse af kosttilskud. Nu fortsætter Lyudmila med at tage produktet.

Skjoldbruskkirtlen og andre problemer

C 25 år plaget af vilde hovedpine, på skjoldbruskkirtlen var 2 knuder til venstre og 2 til højre blev lymfeknuder forstørret (en valnøds størrelse), plaget mastopati, kronisk pyelonefritis. Efter operationen på øjnene var der afskærmning af nethinden og skyggen af ​​det glasagtige legeme - det var jeg så verden som ved hjælp af beskidte briller.

Anmeldelser BAA Senor VISION

Han faldt fra en 11 meter højde, modtog flere blå mærker, hæmangiomer, en tommelfingerbrud, fragmenteringsfrakturer i skulder og albueforbindelser. Operationen blev udført under generel anæstesi, indsatte bolte og striknåle. Før operationen begyndte de at bruge antioxidant +, detox +, Pax +, Nutrimaks +, Layfpak Senior. Fra anæstesi gik let, uden komplikationer.

En ung kvinde kunne ikke blive gravid i lang tid på grund af syge nyrer. Hun begyndte at bruge kosttilskud Vision ifølge et program, der blev sammensat individuelt i flere måneder, hvor Senior, Artemis, Northia og Medysoya var inkluderet. Svetlana blev gravid i den første måned! Og i nogen tid tog hun senoren. En sund baby blev født, og mor og far er så begejstret for det!

De vigtigste problemer: hyppige næseblod, anæmi, nedsat immunitet, svaghed, svedtendens. Hun tog Senor og Junior +. 3 måneder efter starten af ​​produkterne stoppede næseblødning, hæmoglobinblodtal begyndte at stige, og i løbet af året havde hun ikke forkølelse. Nu er det en energisk, sund pige!

Følgende problemer er bekymrede: gastritis, hovedpine, træthed. I løbet af måneden for at tage Detox +, Antioxa +, Senora, Nutrimaks +, Hromvital +, blev problemerne løst. Takket være Vision og produktet!

Paradontose, bevægelse af tænder 3 grader. Efter at have taget Classic Hit-linjen (Senor, Nutrimaks +) i tre måneder og i to måneder medicin, blev tændene hærdet, dannet knoglevæv, gingivitis og periodontitis forsvundet.

Migreret 4 slag. Lægerne sagde, at hun kunne dø hver gang. Efter det sidste slag i slutningen af ​​august 2000, lægge lammet. Da min mand købte Antiox + og Senor og begyndte at give den i den foreskrevne dosis, gik Nina efter en måned gennem huset. Nu er hovedfokuset på at opretholde det normale tryk. I 3 år har hun ikke ringet til en læge og tager alle komplekser. Kowtow til alle, der producerer og distribuerer dette vidunderlige produkt!

I 2004 var der klager overarbejde, hyppige forkølelser, smerter i maven og leddene. Tog: April - Antiox + og Senor; Maj - junior +; Juni - senor Derefter er sundhedstilstanden markant forbedret, der er ingen tidligere klager. Sasha føles fantastisk takket være produktet!

Siden barndommen havde jeg et svækket immunsystem. Som et resultat fremkom der en række sygdomme, der ikke var meget helbredelige. Anvendelsen af ​​antibiotika har ført til dysbiose, fordøjelsessygdomme. Siden 1994 var der ved dispenseren. For nylig har kronisk træthed, hovedpine, tør hud og nervesystemet optrådt. I juni 2003 blev den store tå på venstre fod syg, blev diagnosticeret med osteomyelitis. Behandling med traditionelle metoder hjalp ikke, tilstanden blev forværret. Læger foreslog kirurgi, nægtede jeg. I begyndelsen af ​​juli 2003 lærte jeg om Vision-produktet. Efter forbruget af Classic Hit kosttilskud forbedrede min tilstand, min hovedpine stoppede plage, tillid optrådte, mavetarmkanalen og søvn vender tilbage til normal. Produktet blev taget som følger:

1. og 2. måned - Antiox +, Detox +, Lifepack Senior, Pax +, Nutrimax +;

3. og 4. måned - Antiox +, Detox +, Lifepack Senior, Pax +, Hromvital +;

5. måned - Antioxis +, Detox +, Lifepack Senior, Pax +;

6. måned - Lamin Vision, Mystic.

Nu er betingelsen god, kraftig, takket være Visions firma for produkterne!

I virksomhedens produkt blev Vision forelsket i processen med dens anvendelse. Som et resultat af at tage kosttilskud, var det muligt at tabe sig og reducere dets volumen. Alle gør komplimenter, og jeg er meget tilfreds. Favoritprodukt - Senor. Jeg håber, at jeg altid vil bruge BAA Vision.

I tre år brugte pinebronk astma konstant en inhalator, herpes 1-2 gange om måneden, forstoppelse, overskydende vægt, skøre negle. Siden september 2002, tager 1 kapsel Señor om dagen. Som følge heraf, i slutningen af ​​2003, tarmfunktionen vendte tilbage til normal, der var ingen astmaanfald, og hun stoppede hælde herpes. I løbet af denne tid har jeg aldrig haft forkølelse, jeg tabte 13 kg, mine negle blev stærke og smukke. Kosttilskud Vision - bare en gave!

Problem: ureaplasmose. I den første måned tog jeg detox + (4 kapsler om dagen), Antiox + + (2 kapsler om dagen), "Male Complex" kosttilskud (Artum, Ursul, Lamin Vision, Stalon). Anden måned: Senor, Detox +, Antiox + og "Male Complex" kosttilskud i den anbefalede dosering. Efter dette er testamentets vidnesbyrd "normalt". Tak for produktet!

Hovedproblemer: kronisk gastritis, kronisk antritis, neurodermatitis, hyppig næseblod, anæmi, hovedpine, hyppige forkølelser og kronisk træthed. Hun tog Senor, Junior +. Efter at have taget tilskuddet var næseblod forsvundet, mavesmerter, hovedpine stoppet, hæmoglobin øget til 140 g / l, tilstanden af ​​huden blev forbedret.

Siden tre år - dysbacteriosis, som 10 år senere gik ind i gastritis. Der var dårlig appetit, nervøs irritabilitet, kronisk træthed. I løbet af 8 måneder tog hun Lifepack Junior +, de næste 2 måneder - Lifepack Senior. I løbet af dette år har jeg aldrig været syg, diagnosen gastrit blev fjernet, Nastya spiser alle produkterne, hendes appetit er forbedret. Tidligere var pigen meget træt om aftenen, men nu føler hun sig godt i slutningen af ​​dagen.

Resultatet blev leveret af moderen, Alla U.

Fra en alder af 16 udtales polycystisk æggestok, cykelforstyrrelse og smertesyndrom. Den medicinske diagnose er infertilitet. Tog: detox +, antioxidant +, skønhed, coopers, junior +, senor. 6 måneder efter at have taget produktet blev gravid. Graviditet fortsatte normalt, uden toksikose, med et højt niveau af hæmoglobin. Datteren Xenia blev født den 4. juli 2003, 9-10 point på Apgar skalaen.

Alena blev diagnosticeret med moderat infektiøs mononukleose. Mit barnebarn havde ikke feber, havde en løbende næse, nasal vejrtrækning var svært, det var smertefuldt at sluge, hendes lymfeknuder blev forstørret. Derudover blev leveren forstørret (+4 cm), milt (+3 cm).

Han blev diagnosticeret med meningitis. Sammen med den traditionelle behandling tog han antioxidant +, Pax +, Senor, genopretning kom hurtigt, dog opstod stamme som en komplikation af sygdommen. Efter at have taget Antioxa +, bekymrer dette problem ikke længere, nu Levan føles helt frisk og tak for et vidunderligt produkt!

Min mor har længe lider af koronar hjertesygdom, aterosklerose, tromboflebitis og dysbakterier. Hendes helbredstilstand er markant forbedret efter at have taget Classic Hit produkterne i henhold til ordningen: 1. måned - Pax + og Antiox +, 2. måned - Senor, 3. måned - Pax + og Antiox +. Mor bekymrede sig ikke længere for smerten i hendes hjerte og ben. Nu kan hun bevæge sig uafhængigt over lange afstande. Gone hovedpine, dukkede op med livskraft, ydeevne, forbedret hukommelse!

Jeg vil gerne dele oplysninger om resultaterne af at tage kosttilskud Vision. Min 19-årige søn klagede over dårlig sundhed og mavesmerter. I sommeren 1999 blev han opereret til appendicitis. Efter operationen begyndte jeg at give ham antioxidant + og detox + for at fremskynde hans genopretning. Den postoperative periode var utilsigtet.

Under krigen blev hun syg med svær dysenteri. Hele mit liv forsøgte jeg at klare problemerne i mave-tarmkanalen. Sundhedsprogrammer af sanatorier forbedrede sundhed, men ikke for længe. Og i 1998, under den næste forringelse af tilstanden, drukkede jeg Señor og fik fremragende resultater! I løbet af de næste 2 år besøgte jeg ikke en enkelt læge, havde ikke influenza under epidemien. I maj 2000 skete "Recovery Complex" (MEGA, Ektivi, Coopers, Bisk) Direct Hit, i juni - Hromvital + og Junior +. Jeg har det godt, jeg uddanner alle livsproblemer roligt.

Ved fødslen, skadede livmoderhvirveler. Han blev registreret af en neurolog med diagnose af epilepsi. Det blev ordineret behandling luminal. Barnet blev sænket, langsomt, bagud i fysisk og mental udvikling fra sine jævnaldrende. Tog Junior +, Antiox +, Pax + og en gang om året - Senor. I dag er Vladislav en af ​​de bedste studerende på skolen, fanget med sine kammerater i højden (170 cm), spiller sport, skriver fantastiske historier.

De vigtigste problemer er: venstre adnexitis, mavesmerter og lændesmerter samt hovedpine, depression, træthed, søvnforstyrrelser. I den første måned tog jeg Nutrimaks +, Detox +, Antiox +, derefter Detox +, Artemis og Senor. Som følge heraf blev problemet med adnexitis løst, mavesmerter forsvandt, og præstationen blev genoprettet.

De klareste resultater og anmeldelser om kosttilskud, især på CardioDrive og Bio-In

- Min meget gode ven har haft kortvarig hjertestop i mere end 20 år, dette kaldes en systole, jeg er ikke læge, jeg kan ikke sige sikkert, men efter at have taget en kasse med CardioDrive, er disse øjeblikke efter 2 uger helt stoppet. I mere end 20 år er her disse plager, og efter 2 uger er de ikke. De er ikke længere end 2 måneder!

- Jeg har et meget godt resultat på CardioDrayve, mit blodtryk er vendt tilbage til normal. Desuden stoppede skader og led i mig, jeg går ind for sport, jeg har en langvarig skade, og nu har hun stoppet forstyrrer mig, og jeg lever normalt.

- Jeg bruger produktet i dag til forebyggelse, og for en uge siden blev jeg 55 år gammel!

- Da jeg var 6 år gammel, havde jeg akut otitis media, som endte i perforering af membranen. I sidste ende hørte jeg ikke helt om det ene øre. I den tredje uge af Classic Line opdagede jeg ved et uheld, at jeg kunne tale i telefon og skelne mellem menneskelig tale. Jeg er meget glad for det! Takvision.

- Anna. Læge, 30 års erfaring i klinikker i Voronezh. 58 år gammel. Takket være CardioDrayv og Bio-Inu ønskede mine sidste besøg i poolen ikke at tage penge fra mig som pensionist, de sagde du betaler, du er vores medarbejder, og du er langt fra pensionering, de gav mig 10 (!) År yngre. Takket være CardioDrive og Bio-In er der ingen piller i mit hus. Tidligere var det ikke tilfældet. Jeg betragtede mig sundt, men de var altid antibiotika, de var altid antispasmodik, en fuld taske med medicin, da jeg gik et sted. Og i dag rejser jeg meget, jeg gør meget, især svømmer med glæde. Om morgenen står du op, du ved, du vil leve! Med en CardioDrive og Bio-In er livet lige begyndt. Tak!

- God dag! Her er jeg 70 år gammel, jeg har en arytmi, ekstrasystoler, 3 dage efter at have taget CardioDrayv, følte jeg mig meget bedre, og nu bruger jeg også cremer. Min datter genkendte mig ikke!

- Jeg er en læge med 40 års erfaring. Min mand har levercirrhose, men jeg vil ærligt sige - han er også en læge hos mig - midt i en meget stor brug af øl. Han er en radiolog, skadelig produktion. Som et resultat for to år siden var jeg her på arrangementet, klokken - kommer hurtigt, jeg dør. Jeg kommer, hans ætser i spiserøret udvides på baggrund af levercirrhose, og blødningen mister ca. 3 liter blod før øjnene. Hospitalet bekræftede behovet for en levertransplantation. Som følge heraf blev vi tømt hjem med 75 enheder hæmoglobin for at vente på transplantationen. Jeg gav ham hele vores produkt 10 kapsler mindst tre gange om dagen for at give, plus børns 10 stk hver af disse. Og han begyndte at fornærme - hvad så meget! Narkotika, sagde - jeg vil ikke drikke! En blodprøve hver uge gik til klinikken - resultaterne bliver bedre og bedre hver gang! I dag er alt fint med os, vi behøver ingen transplantation! Jeg vil også snart være 70 år gammel, jeg drikker et produkt, jeg havde et mavesår, jeg var kandidat til delvist fjernelse af tolvfingertarmen, jeg havde en alvorlig sammentrækning... Efter fire måneder med at bruge produktet stoppede jeg ondt med alt! Jeg har helt gendannet alt! Jeg har alt i journaler. Tak for produktet!

- Jeg ønskede at opleve, hvordan produktet påvirker lungerne, hvorfor lungerne, fordi i 25 år oplevede astma generelt, og for 3 år siden gjorde jeg et spirogram - resultatet er en udånding af en 70-årig mand! Det er netop derfor, jeg prøvede de to første kapsler i CardioDrive. Det var noget utroligt! En sådan strøm af ilt, sådan en følelse af energi, har jeg ikke oplevet i lang tid! Formidabelt! Jeg kunne virkelig godt lide det! Tak!

- A. Kazarin, 51 år gammel Jeg begyndte at gøre mig bekendt med produktet, da jeg var 33, og betragtes som mig helt sund, fordi 3-4 timer med sport hver dag, blev Rusland's mester, alting er fint. Men hver anden måned er du så krøllet op i ryggen, at du bliver revet i dine arme fra 3. eller 4. sal, du kan ikke gå alene, du begynder at tænke klokken 33, og hvad vil der ske næste, føler du på en eller anden måde dårligt? ! Og jeg betragter mig sundt! Kendskab til produktet - Detox, Antiox, Pax. Disse tre produkter løste problemet om en måned. Derefter har jeg i de sidste 18 år aldrig været fast, jeg har det godt, jeg bruger alle produkterne, mindst 5-6 sæt af kosttilskud, også kosmetik nu! Og jeg bærer to (!) Armbånd.

- Kvinde. 70 år. Ivanovo - Jeg vil gerne fortælle resultatet af et nyt produkt, CardioDrayvu. I august var det meget dårligt med hjertet, takykardi. Jeg vendte mig til en kardiolog, sendte han til diagnose. Jeg gik ikke direkte til diagnosen, jeg huskede, at jeg har en CardioDrive, jeg begyndte at tage den. Efter få dage, måske uger efter to doser, gik jeg til diagnosen. Lægen spørger mig - og du er virkelig 70 år gammel? Du har meget gode resultater. Jeg var meget glad. Og i øvrigt kontrollerede oculisten mit syn, mit syn blev forbedret. I stedet for 3, 2-2.25 dioptere.

- Kvinde. 42 år, Moskva. - Specielt ifølge Bio-In-programmet tog jeg et lille program af Oralkea i 14 dage, og jeg vil gerne sige, at jeg havde et problem i 10 dage, som havde været i 23 år - lugten fra munden. Dette er et problem for mange. På instituttet så jeg næsten aldrig mig uden tyggegummi, det er stadig 90'erne. Og min overraskelse var, at det var efter 10 dage at dette problem var væk, og derfor afsluttede jeg roligt de sidste 4 dage af produktet, og det var et ret stabilt resultat. Og derfor ser jeg frem til at bestille et nyt program gennem CRP, fordi det fungerer meget hurtigt og effektivt. Mange tak til udviklerne.

Durneva Irina - Jeg vil gerne dele et meget vigtigt resultat for mig. For et år siden havde min mand en infarktstilstand, han arbejder inden for luftfart, hvilket betyder - der er ingen fridage, det er endeløse flyvninger, dette er et privat firma. Han følte ikke presset, som var over 170. Og da han sagde at han havde noget bag sit bryst, var jeg chokeret. Jeg forstod, at disse er de første symptomer på et hjerteanfald. Da vi gjorde et kardiogram, blev min frygt bekræftet. Det var bare da Bio-In kom. Og hendes mand måtte på forretningsrejse til Dagestan. Og han begyndte at tage denne Bio-In. Efter at have ankommet i 26 dage, lavede vi straks et kardiogram, jeg var selvfølgelig altid i kontakt med ham. Da vi gjorde et gentaget kardiogram, sagde doktoren, da han så på billederne: "Hvis jeg ikke kendte dig, ville jeg aldrig have troet, her i billederne har du en præinfarktstilstand, og her er hjertet af en ung, sund person. Nu er et år gået. Og vi tager nu CardioDrayv, og jeg vil sige, at det ikke kun er symptomerne, vi har et perfekt sundt hjerte, som er klinisk bekræftet, hans biologiske alder er ikke 52 år gammel, men 26 (!) I dag er jeg glad! Fordi et sådant produkt virkelig kan redde liv i sådanne situationer! Mange tak til selskabet!

- Alla Z. Vyazma - Jeg drak en Bio-In, 120 dage efter et slag i 2009, bruger jeg selskabets produkter. Bio-In gav en generel god stand, mit hjerte er fint, en hjertearytmi opstod på CardioDrive. Og endnu et hovedresultat, takket være firmaet og produktet, havde jeg to barnebørn! Svigersønnen blev behandlet til det punkt, at cyklen var stoppet, og først efter Tamara Vasilievna Pshennikovas hjælp til mit barnebarn Demyan, er nu 2,5 år gammel!

- S.Irina, 59, Kaluga - Jeg vil gerne berøre et sådant emne, der er kvinder, der efter 55 forstår at det er alt, vores kvindelige liv er forbi. Vi har allerede tjent vores, og der er ingen glæde mere. Du ved, efter Bio-In, følte jeg mig meget yngre! Da min mand og jeg flyttede fra Vladivostok til Kaluga, har vi et og et halvt år, du forstår, at der ikke var noget. Og så er det ikke bare hver nat... Det er bare fantastisk! Jeg forstod, at livet er smukt, jeg forstod, hvad aktiv levetid er! Dette er ikke kun en sport, det er ikke kun en sund hjerne! Dette er hele hele livet! (Kommentar af T.V. Pshennikova - Dette er en vigtig del af vores liv, absolut retfærdigt!)

- Valentina Doroshenko - De siger alt om alle organerne, men vigtigst af alt taler de ikke om hjernen. Jeg har studeret hjernen i 4 år, jeg studerer ved instituttet, det er meget interessant. Du ved, nu hele verden har bemærket, verdensberømte forskere studerer hjernen. Hvorfor er Alzheimer nu blomstrende? I Hviderusland ved lægerne, at hver anden alderen dør af Alzheimers, men de underretter ikke om det. Mens dette er et mysterium. Du ved, i CardioDrive og Bio-In, alt dette er hjernearbejde! CardioDrayve har alt hvad du behøver for hjernen. Jeg spiser uophørligt CardioDrive og Bio-In! Jeg ønsker dig at være smart og aktiv! Alder siger ikke, fordi de ikke tror på mig. Jeg skater på skøjter bare utroligt! (T.V.Pshennikova - Fortæl din alder for nye mennesker!) Jeg er kun 76 år gammel!

- Basyrova Veronika, Nizhny Novgorod - Jeg har ventet på Bio-In i 30 år, jeg kom til medicin for at lære at styre min genetik, hvis alt er meget stort i moderens slægt. Jeg drikker den 4. Bio-In nu, så jeg pakker og pakker! Volumerne går på øjnene! Vigtigst er, lymfretention går væk! Udvekslingsprocesser forbedres til tider! Jeg har en traumatisk vision, fordi jeg var professionelt engageret i sport, der var skader. Nu er det nattesyn, jeg sidder baghjulet om natten, og børnene siger: "Mor, har du bedraget os, at du ikke kan se godt i mørket?" Og sundhedstilstanden er meget bedre nu. Mere end 100 Bio-In-s har drukket folk i holdet, 118-119 venter på os om dagen! 7. tvillinger! Der er et hold med genetisk bestemte sygdomme, som Down. Bio-In har indflydelse på de grundlæggende ændringer i barnets genetiske kode, det vil sige vi tog 10 måneder, da barnet ikke holdt hovedet, og nu 1 år og 4 måneder ser vi barnet er allerede snydt - bedstefar siger, giv et æble, barn gemmer et æble bag ryggen og siger - nej! Det vil sige, det betyder med logik, med tænkning bliver det helt anderledes. Derfor er Bio-In for mig meget kraftfuld! Ifølge CardioDrive er resultaterne fantastiske, der er mange revisorer, jeg ser pulsrullerne over, for snart tager årsrapporten på CardioDraive 2-3 uger, og pulsen fra 120 går til 80! Jeg elsker Vision produkter meget! Mange tak!

- Kvinde - Her ser du hvilken slags person (viser TV Pshennikova foto på telefonen), det er prednisone, det er bare skræmmende ting, 4 indtag af prednison-tabletter om dagen. Og på vores produkt, på Classic og på nogen anden var der ingen sådan effekt, fordi der var rengøring, var produktet rengjort, forværringer, konstant skraber, betændelse, angioødem, urticaria, denne behandling på hospitaler, lå 3-4 gange, indsprøjtninger gjorde ikke holdt op med at gøre! Kun på Bio-In, på den 35. dag, var det som om jeg blev taget og min sygdom blev trukket ud af stikkontakten, og jeg kom ikke tilbage til noget madindtag af mad!

At købe kosttilskud Vision i Novosibirsk +7 923 240 2575

Få et rabat Premium kort og brug VISION produkter med 20% -30% -40% rabat

Vision produkter - konsultation, bestilling og levering 8 (495) 772-33-25; 8 (910) 40-777-37

kurv

Leverstyrke

Leveren er et unikt organ, det udfører flere handlinger på én gang: det renser kroppen, producerer de stoffer, der er nødvendige for kroppen, producerer glukose og dermed energi til personen. Men det mest interessante er, at hvis mere end 50% af vævet er tabt, er leveren i stand til at reparere sig selv! Dette kaldes leverregenerering.

Arbejdsdag - leveren.

Faktisk er ovennævnte sag ikke begrænset til, leveren har mere end 500 vigtige tilfælde.

Arbejderen afvæbner toksiner og nedbryder dem til sikre stoffer, som du finder fra kroppen. På blot et minut filtreres 1,5 liter blod, og på en dag -1080 liter. Leveren opbevarer vitaminer, sporstoffer og sukker for os, samtidig med at deres konstante blodniveauer opretholdes. I løbet af dagen producerer leveren op til 1,5 liter galde. Og orgelet er ansvarlig for syntesen af ​​proteiner, der er ansvarlige for blodkoagulation.

Nyttige produkter til leveren.

For at bevare en sund ovn i lang tid, foretrækkes det at spise ikke-fede fødevarer af vegetabilsk oprindelse. Grøntsager og frugter indeholder de nødvendige vitaminer og sporstoffer for at opretholde leveren i arbejdstilstand. De mest venlige grøntsager er kål, gulerødder, rødbeder, græskar, agurker, tomater, courgette, persille og dill er også meget nyttige. Og fra sødtørrede frugter svesker og rosiner, og glem ikke at forkæle din bage med bananer. Af korn til ære havregryn og boghvede.

Det skal bemærkes et vigtigt element SELEN, der forhindrer destruktion og nekrose af leverceller, det er i skaldyr, hvidløg, broccolispirer af korn.

Lovers af kødretter, det er bedre at give præference for fedtt kalkun eller kalvekød. Kog alle de produkter, du har brug for så sunde som muligt - dampet, kogt eller stuvet. Raging leveren kan lægges til hvile med friskpresset gulerodssaft med en teskefuld fløde eller vegetabilsk olie, samt bouillon af rosen hofter eller kamille.

Skadelig for leveren

Leveren er den sværeste at tolerere alkohol, rygning og fedtholdige fødevarer. Toksiner, slagger, kemiske konserveringsmidler - en reel blitzkrieg i kampen for menneskers sundhed. Favorit af mange, vil også kombinationen af ​​krydret-fedt-salt ikke behage. Tross alt oplever leveren en brændende skål som sin personlige fjende og producerer en dobbelt del af galde for at beskytte kroppen mod farlige stoffer. Galde stagnerer i kanalerne, og på meget kort tid kan sten dannes der.

Det skal huskes, at på trods af den unikke kvalitet af leveren til selvreparation er celleregenerationshastigheden meget langsommere end deres ødelæggelseshastighed. Moderne afvisning af dårlige vaner og en sund livsstil vil beskytte dig mod akut leversvigt eller cirrose. Men hvis problemer er ved at påbegyndes, vil det tage beskyttende og hjælper med at genoprette orglet ved at tage profylaktiske lægemidler.

Forebyggelse og behandling af leveren

I de fleste sygdomme gør vores lever ikke ondt, men lider i stilhed. Men hvis leverfunktionerne er forringede, kan det ikke neutralisere toksiner, og de kommer ind i blodbanen og spredes gennem hele kroppen, forgiftning og destruktion.

Coopers Neo (naturlige vitamintilskud) vil holde leveren sund, genoprette dens funktion. BAA leverer leveren og alle tredjeparts support: forsigtigt renser, genopretter og beskytter cellerne og begynder derved egenrensning af kroppen. Stimulerer produktion og udstrømning af galde, reducerer viskositeten, forhindrer dannelsen af ​​sten, styrker membranerne i leverceller og forhindrer deres skade. Det forbedrer fordøjelsen og derved reducerer byrden på leveren.

Egenskaber Coopers Neo

  • Gendanner leverfunktionen.
  • Bidrar til beskyttelse, rensning og restaurering af leverceller.
  • Bidrager til en betydelig stigning i aktiviteten af ​​leverenes afvænnings- og antioxidantsystemer.
  • Reducerer risikoen for leversygdom og galdeveje.
  • Stimulerer produktion og udstrømning af galde, reducerer viskositeten, forhindrer dannelsen af ​​sten.
  • Bidrager til normalisering af fordøjelsessystemet.

Di Guard nano (Natural Vitamin BAD) genopretter levercellerne og forbedrer dets afgiftningsfunktioner. Det beskytter og renser kroppen fra tungmetalsalte, nedbrydningsprodukter, giftstoffer, pesticider og allergener. Reducerer virkningen af ​​negative miljømæssige faktorer, herunder øget stråling, der omgiver os overalt (mobiltelefoner, husholdningsapparater). Binder og fjerner allergener. Det påvirker aktivt antioxidantprocesser, såvel som afgiftningsprocesser, der forhindrer skadelige stoffer i at dvæle i kroppen. Fjerner forskellige forgiftninger, hjælper med forgiftning. Beskytter mod inflammatoriske sygdomme og allergier.

Egenskaber Di Ai Gard Nano

  • Beskytter mod inflammatoriske sygdomme og allergier.
  • Stimulerer immunsystemet.
  • Det har en stærk antioxidant effekt.
  • Fremmer eliminering af toksiner og tungmetaller fra kroppen.
  • Det hjælper med at beskytte mod virkningerne af husstandsstråling.
  • Binder og fjerner allergener.
  • Det har en gavnlig virkning på fordøjelsessystemet.
  • Gendanner leverceller og forbedrer dets afgiftningsfunktion.
  • Fjerner forskellige forgiftninger, hjælper med forgiftning.
  • Hjælper med at slippe af tømmermænd.

RESUMÉ

Leveren er den største kirtel i vores krop, som ligger i den rigtige hypokondrium. I gennemsnit er vægten ca. 1,5 kilo (2,5% af legemsvægten hos en voksen). Leveren har få sensoriske nerver, så organet klare ofte med sit problem i stilhed, og vi føler ikke smerter, når orgelet har svært ved.

historie om liv

I det gamle Grækenland var leveren det vigtigste organ, og ikke hjertet eller hjernen. I mythen af ​​Prometheus afspejles leverens egenskab til regenerering. I Afrika og Asien blev det antaget, at for at spise fjendens lever med det formål at få sit mod - kroppen blev betragtet som et lager af energi og styrke. Ayurvedas undervisning markerer leveren i midten af ​​pita (galde). Pita, bærer i sig selv "fiery" følelser, både positive og negative. Ifølge gamle lære kan du lindre leveren og appetere raserende følelser med krydderier, krydderier og urter.

Produktanmeldelser Vision (Vision)

Hvis de, der tager regelmæssigt syn, siger, at der er en stabil forbedring i deres sundhedstilstand og immunitet, hvordan reagerer de på at tage kosmetiske produkter? Estimaterne er de højeste: Fra den stærkt identificerede anti-aging effekt på huden og styrkelsen af ​​hår og negle til de generelle sundhedsvirkninger på kroppen, uanset din alder!

Kundeanmeldelser er lige så vigtige for os som kommentarer fra specialister i vores område. Vi forsøger at være opmærksomme på alle kommentarer og ønsker fra kunder og straks reagere på kritik.

Hvis bada visioner anbefales af de mindste, bør du ikke tvivle på deres nyttige kvaliteter, beboere i St. Petersborg, der accepterer Vision bada, er sikker: feedbacken fra dem er altid den mest positive.

Anmeldelser af eksperter, læger om virksomheden Vision

Vision produkter nyder den velfortjente tillid millioner af mennesker verden over, ikke kun retfærdiggør, men også overgår deres forventninger.

Virksomheden følger de højeste standarder og tilbyder de højeste kvalitetsprodukter.

Udviklingen af ​​de seneste Vision produkter udføres af DEM4 forskningslaboratoriet.

Produkter fremstilles under betingelserne for europæisk farmaceutisk produktion. Brugte råmaterialer af overlegen kvalitet, som giver mulighed for at opnå maksimal effekt for kroppen.

På lægekonferencen i Vladimir erkendte medicin, at "sygdommen er lettere at spraftect end at helbrede, og at kosttilskud er nødvendige", da hovedårsagen til kroniske sygdomme er mangel på vitaminer.

Læger er overbeviste om, at du ved hjælp af kosttilskud (BAA) kan forhindre ondartede tumorer og minimere slaggingen af ​​kroppen.

Læger hævder, at kosttilskud er mest effektive i pulmonologi og kardiologi, og dette er især vigtigt for pædiatrisk medicin, da en meget stor procentdel af barndomssygdomme.

Læger vil kun ordinere de kosttilskud, der er opført i lægemiddelregistret, opfylder alle medicinske krav, og disse krav overholder kosttilskuddet til Vision Company.

Læger anerkendte vigtigheden af ​​kosttilskud Vision.

Viktor Tutelyan, direktør for Institut for Ernæring af RAMS, akademiker:

Vision er det eneste selskab, der samarbejder med Verdenssundhedsorganisationen, deltager i undersøgelsen af ​​livskvaliteten hos mennesker i forskellige regioner. Jeg vil gerne bemærke, at denne organisation er meget streng og selektiv ved at vælge partnere.

Vision tilbyder at forbedre kvaliteten af ​​menneskelivet de mest moderne metoder, de mest moderne teknologier, herunder omfattende uddannelsesprogrammer.

Med hensyn til sikkerhed fortjener Vision produkter den højeste ros.


Vladimir Dadali, leder af afdelingen for biokemi, St. Petersburg State Medical Academy. I.I. Mechnikova, Doctor of Chemical Sciences of the Academy:

Vision er meget ansvarlig for produktets kvalitet og forklarende arbejde. Vi modtager ikke mange stoffer, som vores krop har brug for. Det er ikke kun vitaminer og mineraler, men også næringsstoffer, som vores forfædre har brugt i århundreder, og som vores krop har tilpasset. Manglende børn er født uden fødevaremangel, og disse børn har endnu mere mangelfulde afkom. Vision hjælper med at modstå.

Michael Power, en professor ved University of Edinburgh (Skotland), en ekspert fra Verdenssundhedsorganisationen:

Biologisk aktive kosttilskud Vision International People Group er meget nyttigt, uanset om din kost er sund eller snarere kan kaldes usundt.

Leo Bokeria, førende hjertekirurg i Rusland, akademiker af RAS og RAMS:

Et nationers sundhed er det, der er særligt vigtigt for et land for at udvikle det effektivt. Vision Company i denne henseende har stor prestige, fordi den beskæftiger sig med problemet med befolkningens sundhed i vores land. Og det er klart, at vi sammen kan gøre meget.

B. P. Sukhanov - Læge i Medicinsk Videnskab, Professor ved Institut for Fødevarehygiejne og Toksikologi ved Det Første Moskva Statens Medicinske Institut opkaldt efter I. I. Sechenov fra Ruslands Ministerium for Sundhed. Han er forfatter til mere end 300 videnskabelige værker, 28 monografier, lærebøger og undervisningshjælpemidler, referencebøger og manualer til læger.

Udtalelse fra professor Sukhanov om Vision Company

Supplements Vision (Vision, Vision) er ikke et indfald, men en vital nødvendighed.

Det er muligt at købe kosttilskud, Vision vitaminer i vores online butik welvisit.ru i enhver by i Rusland, Ukraine, og også Europa. Ordren er lavet via Vision Company's officielle online butik.

Forbruger feedback på Vision produkter

Vision produkter - konsultation, bestilling og levering 8 (495) 772-33-25; 8 (910) 40-777-37

kurv

Leverstyrke

Leveren er et unikt organ, det udfører flere handlinger på én gang: det renser kroppen, producerer de stoffer, der er nødvendige for kroppen, producerer glukose og dermed energi til personen. Men det mest interessante er, at hvis mere end 50% af vævet er tabt, er leveren i stand til at reparere sig selv! Dette kaldes leverregenerering.

Arbejdsdag - leveren.

Faktisk er ovennævnte sag ikke begrænset til, leveren har mere end 500 vigtige tilfælde.

Arbejderen afvæbner toksiner og nedbryder dem til sikre stoffer, som du finder fra kroppen. På blot et minut filtreres 1,5 liter blod, og på en dag -1080 liter. Leveren opbevarer vitaminer, sporstoffer og sukker for os, samtidig med at deres konstante blodniveauer opretholdes. I løbet af dagen producerer leveren op til 1,5 liter galde. Og orgelet er ansvarlig for syntesen af ​​proteiner, der er ansvarlige for blodkoagulation.

Nyttige produkter til leveren.

For at bevare en sund ovn i lang tid, foretrækkes det at spise ikke-fede fødevarer af vegetabilsk oprindelse. Grøntsager og frugter indeholder de nødvendige vitaminer og sporstoffer for at opretholde leveren i arbejdstilstand. De mest venlige grøntsager er kål, gulerødder, rødbeder, græskar, agurker, tomater, courgette, persille og dill er også meget nyttige. Og fra sødtørrede frugter svesker og rosiner, og glem ikke at forkæle din bage med bananer. Af korn til ære havregryn og boghvede.

Det skal bemærkes et vigtigt element SELEN, der forhindrer destruktion og nekrose af leverceller, det er i skaldyr, hvidløg, broccolispirer af korn.

Lovers af kødretter, det er bedre at give præference for fedtt kalkun eller kalvekød. Kog alle de produkter, du har brug for så sunde som muligt - dampet, kogt eller stuvet. Raging leveren kan lægges til hvile med friskpresset gulerodssaft med en teskefuld fløde eller vegetabilsk olie, samt bouillon af rosen hofter eller kamille.

Skadelig for leveren

Leveren er den sværeste at tolerere alkohol, rygning og fedtholdige fødevarer. Toksiner, slagger, kemiske konserveringsmidler - en reel blitzkrieg i kampen for menneskers sundhed. Favorit af mange, vil også kombinationen af ​​krydret-fedt-salt ikke behage. Tross alt oplever leveren en brændende skål som sin personlige fjende og producerer en dobbelt del af galde for at beskytte kroppen mod farlige stoffer. Galde stagnerer i kanalerne, og på meget kort tid kan sten dannes der.

Det skal huskes, at på trods af den unikke kvalitet af leveren til selvreparation er celleregenerationshastigheden meget langsommere end deres ødelæggelseshastighed. Moderne afvisning af dårlige vaner og en sund livsstil vil beskytte dig mod akut leversvigt eller cirrose. Men hvis problemer er ved at påbegyndes, vil det tage beskyttende og hjælper med at genoprette orglet ved at tage profylaktiske lægemidler.

Forebyggelse og behandling af leveren

I de fleste sygdomme gør vores lever ikke ondt, men lider i stilhed. Men hvis leverfunktionerne er forringede, kan det ikke neutralisere toksiner, og de kommer ind i blodbanen og spredes gennem hele kroppen, forgiftning og destruktion.

Coopers Neo (naturlige vitamintilskud) vil holde leveren sund, genoprette dens funktion. BAA leverer leveren og alle tredjeparts support: forsigtigt renser, genopretter og beskytter cellerne og begynder derved egenrensning af kroppen. Stimulerer produktion og udstrømning af galde, reducerer viskositeten, forhindrer dannelsen af ​​sten, styrker membranerne i leverceller og forhindrer deres skade. Det forbedrer fordøjelsen og derved reducerer byrden på leveren.

Egenskaber Coopers Neo

  • Gendanner leverfunktionen.
  • Bidrar til beskyttelse, rensning og restaurering af leverceller.
  • Bidrager til en betydelig stigning i aktiviteten af ​​leverenes afvænnings- og antioxidantsystemer.
  • Reducerer risikoen for leversygdom og galdeveje.
  • Stimulerer produktion og udstrømning af galde, reducerer viskositeten, forhindrer dannelsen af ​​sten.
  • Bidrager til normalisering af fordøjelsessystemet.

Di Guard nano (Natural Vitamin BAD) genopretter levercellerne og forbedrer dets afgiftningsfunktioner. Det beskytter og renser kroppen fra tungmetalsalte, nedbrydningsprodukter, giftstoffer, pesticider og allergener. Reducerer virkningen af ​​negative miljømæssige faktorer, herunder øget stråling, der omgiver os overalt (mobiltelefoner, husholdningsapparater). Binder og fjerner allergener. Det påvirker aktivt antioxidantprocesser, såvel som afgiftningsprocesser, der forhindrer skadelige stoffer i at dvæle i kroppen. Fjerner forskellige forgiftninger, hjælper med forgiftning. Beskytter mod inflammatoriske sygdomme og allergier.

Egenskaber Di Ai Gard Nano

  • Beskytter mod inflammatoriske sygdomme og allergier.
  • Stimulerer immunsystemet.
  • Det har en stærk antioxidant effekt.
  • Fremmer eliminering af toksiner og tungmetaller fra kroppen.
  • Det hjælper med at beskytte mod virkningerne af husstandsstråling.
  • Binder og fjerner allergener.
  • Det har en gavnlig virkning på fordøjelsessystemet.
  • Gendanner leverceller og forbedrer dets afgiftningsfunktion.
  • Fjerner forskellige forgiftninger, hjælper med forgiftning.
  • Hjælper med at slippe af tømmermænd.

RESUMÉ

Leveren er den største kirtel i vores krop, som ligger i den rigtige hypokondrium. I gennemsnit er vægten ca. 1,5 kilo (2,5% af legemsvægten hos en voksen). Leveren har få sensoriske nerver, så organet klare ofte med sit problem i stilhed, og vi føler ikke smerter, når orgelet har svært ved.

historie om liv

I det gamle Grækenland var leveren det vigtigste organ, og ikke hjertet eller hjernen. I mythen af ​​Prometheus afspejles leverens egenskab til regenerering. I Afrika og Asien blev det antaget, at for at spise fjendens lever med det formål at få sit mod - kroppen blev betragtet som et lager af energi og styrke. Ayurvedas undervisning markerer leveren i midten af ​​pita (galde). Pita, bærer i sig selv "fiery" følelser, både positive og negative. Ifølge gamle lære kan du lindre leveren og appetere raserende følelser med krydderier, krydderier og urter.

Hvilke anmeldelser om virksomhedens vision og dets produkter?

Hvordan fungerer ratingbeskyttelse?

På fora kommunikerer Ykt.Ru mange forskellige mennesker. Statistikker viser, at de fleste krænkelser af lovens krav, især i form af direkte fornærmelser og tilfælde af anstiftelse af etnisk had, forekommer i anonym tilstand. I denne henseende er emner, moderatorer og veteraner fra forummet tildelt status for ratingbeskyttelse markeret med R. Dette betyder, at anonyme eller nyregistrerede brugere ikke kan skrive kommentarer i denne tråd. Mindstangivelsen for disse emner er for øjeblikket sat til 40. For at opnå det er det nok for eksempel at oprette en diskuteret top eller forlade 40 kommentarer. Den næste dag har brugeren allerede en rating, der kræves for at deltage i R-emnerne. Som erfaringerne viser, følger registrerede brugere deres historie og er ikke så tankevækkende fornærmet, som ofte sker med anonyme forfattere. Administration af forummet for forummet til ikke at rulle ind i.

Website vera.boosterhit.com - leverer produkter BADyVision (Vision, Vision, Vision, Vizhina, Vision) - kosttilskud (tillæg) til alle byer i Rusland, Ukraine, Kasakhstan

Alexandria, Aleksandrovka, Alushta, Alchevsk, Artemovsk, Romney, hvide kirke, Berdichev, Berdyansk, Bershad, Brovary, Brody, Burshtyn, Vasilkov, Vinnitsa, Vladimir-Volyn, Volochisk, Gadyach, globin, Glukhov, Gorlovka, Gusyatin, Dnipropetrovsk, Dnipropetrovsk Donetsk, Drogobic Dunaevcy, Yevpatoriya Yenakievo Præcis, Zaporojie, Zolotonosha, Ivano-Francovsk, Ismail, Ilyichyovsk, Irpen, Irshava, Kalush, Kamenets, Kerc, Kiev, Kirovograd, Kowel, Komsomolsk, Konotop Kostiantynivka, Korosten, Kramatorsk, Krasnodon, Krasny Luch, Kremenchug, Kr hylende Horn, Kuznetsovsk, Lisichansk, Lugansk, Lutsk, Lvov, Makiyivka, Mariupol, Melitopol, Mogilev-Podlsky, Mukachevo, Nadvirna, Nizhyn, Nikolaev, Nikopol, Novovolynsk, Novograd Volyn, Obukhov, Ovruch, Odessa, Pavlograd, Pervomaisk, Poltava, Popasna, Priluki, Rovenki, Præcis.

Du kan læse anmeldelser om kosttilskud Vision og resultaterne af produktansøgning registreret af Vision International People Group.

Konovalova Katya, 13 år gammel

I en alder af en og en halv flyvning af lidt madforgiftning i to og et halvt år - salmonellose. På baggrund af medfødt galde dyskinesi og erhvervet dysbiosis barn, hun var fysisk svækket, har konstante smerter i maven, tortureret kvalme, svimmelhed, havde ingen appetit, under øjnene - permanente blå mærker. Efter hun blev en regelmæssig basis for at tage "Junior", appetit, mavepine ikke længere generet nu pige spiser, hvad han vil, er aktivt involveret i sport, professionelt - dans, lære at "4" og "5". Desuden kan nu Kate gøre lange ture, selv i 8 timer på bussen uden at tænke på kvalme.

Konovalov Andrey, 37 år gammel, Khabarovsk

Der var et mavesår i tolvfingret, med forværringer i foråret; og.

Velkommen! Talte til en repræsentant for Vision, (jeg er en læge selv). Noget er alarmerende. nogle sætninger falder ud af deres ordforråd, der alarmer mig. Jeg læste en del af kapslerne, ligesom alle naturlige vitaminer +, men det er zagvozka, de bringer sådanne resultater, der er professorer behandlet kunne ikke helbredes, men vi (alle sætninger vi har alarmeret) i 2-3 måneder at opdrage et barn på deres fødder, og så videre.d osv. Kære mennesker, gør urter kan for 2 måneder til et sådant resultat, men jeg er som en person med højere medicinsk uddannelse jeg aldrig troede ikke det. Den anden ting, der alarmeret mig: Jeg sagde, og hvis de har visse ordninger destination af disse stoffer, og jeg fik at vide, nej. Horror. Jeg fik at vide, at du har brug for at drikke en krukke af hvert grundkursus, at barnet eller anden måde spiste piller i stedet for 1-10 slik stykker og der var ikke noget. DETTE ER EN NIGHTMARE. fordi hvert vitamin, urtemedicin har en vis dosis, men her de åbent fortalt mig der ikke ske så fortvivl ikke.

At fortælle sandheden, så jeg, jeg var nødt til at se mig på gaden kontaktet af repræsentanter for virksomhedens vision og blive mig til at tilbyde at købe kosttilskud, er det sandsynligt, at jeg ikke ville købe dette produkt, men som min gudmor arbejdede i dette selskab i ti år efterhånden begyndte jeg at have tillid til dette selskab, og med en nøjagtighed på kan fortælle de produkter, der fremstilles af selskabet har nok ordentlig kvalitet, og der er ærlig musor.Musorom jeg kalder narkotika, den pris, som selskabet fabrikanter uberettiget oppustet, og analoger af disse lægemidler kan købes i enhver Aptien e og det er meget billigere og få den samme terapeutiske virkning. Så det er en kort snak om detox formulering til mig for to år siden, gav korset til marts 8 og jeg helt sikkert kender prisen på dette stof, forseglet sin drink, som for det første var forår, og i det mindste nogle en vis støtte til træt af vinteren, kroppen gør selv det var den måde, plus jeg ønskede lidt ren leveren efter en stormfuld vinter, interiør ha loriynnyh.

På Vision er feedback på produktbrug et bevis på høj kvalitet og effektivitet.

I virksomheden Vision anmeldelser forlader tilfredse kunder. Mange af dem har længe været opmærksomme på Visions produkter og bruger det regelmæssigt både til forebyggelse og til at løse sundhedsproblemer.

Marina Krylova 45 år gammel, rp Lingua


Jeg forsøgte et stort antal måder at håndtere min overskydende vægt på. Nogle af dem arbejdede, men så kom vægten tilbage, nogle var vanskelige at overholde. Brug af komplekset til vægttab viste KG-Off sig at være meget behagelig. Jeg brugte det i 3 måneder, jeg var forbløffet over resultaterne. Jeg faldt 21 kg, min talje størrelse faldt med 20 cm, og mine hofter var 19 cm mindre.

Irina Krishtal. 26 år gammel. Lissabon.

Da min familie begyndte at bruge QuadraActiv-armbåndet, var det vigtigste, som vi straks følte, en ekstraordinær udbrud af energi, en vital.

I de tidligere dele af anmeldelsen, som du kan finde her, stoppede vi ved manglerne af Vision kosttilskud. Hvorfor manglerne? Det er meget enkelt. Der er så meget skrevet om fordelene ved Vision's bioaktive kosttilskud, at den næste artikel ikke ville have nogen interesse for nogen. Lad os fortsætte. Så tidligere besluttede vi os for følgende:

Ud over Vision producerer mere end 50 MLM virksomheder nu bioaktive kosttilskud. Og nogle af dem har også GMP-certifikater (fx NSP, Santegra, Vitaline). Desuden kosttilskud NSP er billigere med 20% - 40% end Vision bioaktive kosttilskud og Vitalayn produkter dog er lige så meget, men det er godkendt til salg i apoteker, og dermed har bestået visse medicinske tests. Så påstanden om, at kosttilskud Vision den bedste løsning for dine sundhedsproblemer - i hvert fald forkert. Der er alternativer, som i det mindste bør forstås. Følgende konklusion var relateret til prisen på Vision kosttilskud. Den gennemsnitlige pris på en krukke er 30-40 dollars. Og hvis.

Essensen af ​​produktet, "Products vision", en gennemgang af egenskaberne:

Intoxic (Intoxic) - et effektivt middel mod parasitter, som ikke har kontraindikationer og anbefales til børn fra 3 år. Fjerner forsigtigt alt unødvendigt uden at forstyrre interne organers arbejde, eliminerer.

Essensen af ​​produktet "Produkter vision", gennemgang, egenskaber:

Alle forfatteranmeldelser: 105

Feedback fundet nyttigt: 0

Anmeldelsesdato: 30. december 2015

Anmeldelse: Produkter vision - Skønhed og sundhed i en flaske.

Hej alle, der kiggede. Hvis du læser dette, betyder det.

1. Dine produkter er blevet testet i medicinske institutioner.
2. Jeg vil konsultere en læge.
3. Er du læge?
4. Hvorfor har lægerne ikke foreslået det her for mig?
5. Skal jeg blive testet og gøre ultralyd?
6. Kan jeg tage kosttilskud med kemikalier?
7. Jeg ønskede at begynde at tage kosttilskud, men min læge forbød mig.
8. Jeg er læge, og jeg vil gerne have flere oplysninger.
9. Jeg vil først afslutte behandlingen (jeg vil have en operation, knuse stenene, gennemgå et behandlingsforløb (kemi)...) og så vil jeg tage kosttilskud.
10. Hvor hurtigt kan resultatet komme?
11. Skal jeg tage hele mit liv?
12. Hvad hvis der er afhængighed?
13. Hvad hvis der er et lægemiddel?
14. Jeg mener, at vi skal tage urter, der vokser på bopæl.
15. Jeg er allergisk over for urter.
16. Jeg spiser meget frugt fra min have og jeg har nok vitaminer...
17. Kan jeg tage alkohol?
18. Hvis jeg vil være lang og lang.