Erbisol anmeldelser

Behandling

Ekaterina Ruchkina 1. marts 2012

Beskrivelse og instruktion af stoffet Erbisol

Erbisol er et immunstimulerende og leverbeskyttelsesmiddel, der anvendes til forskellige, herunder alvorlige systemiske sygdomme. Grundlaget for lægemidlet er ikke-hormonelle stoffer, der er isoleret fra væv fra animalske embryoner. Disse komponenter af lægemidlet forbedrer kroppens immunforsvar, fremskynder processerne for destruktion af fremmede stoffer og beskadigede celler. Antibiotika, taget sammen med Erbisol, er mere aktive. Også dette lægemiddel fremskynder helingsprocessen for skader, sår - eksternt og internt. Virkningen af ​​Erbisol på det ubalancerede immunsystem hos patienter med onkologiske sygdomme er vigtigt - i dette tilfælde er det ikke stimulering (hvilket er farligt), men en korrektion, som gør det muligt at udholde bedre behandling. Virkningen af ​​dette lægemiddel på menneskers sundhed er forskelligt, hvilket fører til brugen af ​​dette lægemiddel til behandling af en bred vifte af tilstande.

Erbisol bruges til:

- i gastroenterologi med -

  • Lesioner af lever og slimhinde i fordøjelseskanalen - hepatitis, cirrose, gastroduodenitis, colitis og så videre;
  • Autoimmun thyroiditis;
  • Diabetes;

- i allergologi med -

  • Forskellige lidelser, herunder atopisk dermatitis, astma og så videre;

- i toksikologi med -

  • Forgiftning, konsekvenserne af strålingsskader

- onkologi, kirurgi, traumatologi, tandpleje, terapi til -

  • Stater, der kræver korrektion af immunsystemet, hurtig heling, genopretning af normal metabolisme og så videre;

- i gerontologi med

  • Nødvendigheder til at støtte og normalisere tilstanden hos en ældre patient.

Udløsningsformen for Erbisol er en opløsning i ampuller. Dette middel administreres både intramuskulært og intravenøst. Indgivelsesvej, doser, behandlingens varighed er ordineret af lægen, baseret på patientens tilstand. Instruktionen af ​​Erbisol indeholder nogle oplysninger om standarderne for dets anvendelse til forskellige lidelser - men dette materiale er kun beregnet som reference.

Erbisol er kontraindiceret i:

Bivirkninger og overdosering af Erbisol

I de første dage efter anvendelsen af ​​dette middel kan de inflammatoriske processer i patientens krop forværres - men dette er et tegn på effektiviteten af ​​Erbisol. Kliniske forsøg har ikke afsløret nogen allergiske reaktioner på dette lægemiddel.

Hvis patienten får en overskridet dosis Erbisol, så vil han måske føle en vis agitation - denne tilstand vil være kort og vil ikke kræve behandling.

Erbisole Anmeldelser

Denne medicin anvendes til behandling af forskellige sygdomme. Derfor kan feedback på Erbisol findes på forskellige ressourcer, der er afsat til sundhedsproblemer. For eksempel på forummet for patienter med psoriasis:

  • Han bestod i et kursus af vedligeholdelsesbehandling: vitaminer, kvartsbehandling og restaurering af leveren med Essentiale og Erbisol. Jeg kan sige, at resultaterne var imponerende - plaquesne begyndte at gå. Selv meget "stabil" - på hovedet. Jeg gentager sådanne procedurer med jævne mellemrum.
  • Jeg fik Erbisol for længe siden på grund af hormonforstyrrelser (skjoldbruskkirtlen). Min psoriasis tilbagekaldte også i det øjeblik. Selv om det bestemt er svært at sige - jeg har stadig modtaget hormoner, så blev jeg gravid, hvilket altid fører til remission af psora.
  • Min læge siger, at Erbisol ikke helbreder, men det stabiliserer kroppens tilstand, hvilket igen undertrykker psoriasis.

Og her er en gennemgang af en patient med ulcerøs colitis, der fik kompleks terapi, hvor bl.a. Erbisol blev brugt:

  • Selvfølgelig har jeg ikke genoprettet, men min generelle betingelse er definitivt bedre. Fra operationen hidtil nægtet.

Men du skal nøje se på disse anmeldelser: hver af dem taler om kompleks behandling. Derfor kan forbedringer ikke kun tilskrives Erbisol. Mange læger er overbeviste om, at effektiviteten af ​​dette stof ikke er så højt. Der er mange eulogistiske artikler om Erbisol på internettet. Men sådan information bør behandles endnu mere kritisk. Uanset hvor god beskrivelserne af Erbisol er, bør du ikke selv bruge dette lægemiddel. Denne mulighed skal diskuteres med din læge.

Erbisol

Udvalgte indlæg

Opret en konto eller log ind for at skrive en kommentar.

Kommentarer kan kun forlade registrerede brugere.

Opret en konto

Tilmeld dig en ny konto i vores fællesskab. Det er nemt!

Log ind

Har du en konto? Log ind.

Senest set 0 brugere

Ingen registreret bruger ser denne side.

  • Alle aktiviteter
  • vigtigste
  • Spredt sklerose
  • Multipel sklerose
  • Erbisol

All-Russian Public Organisation of Multiple Sclerosis Disabled Patients (OOOIBS) Drevet af Invision Community

Erbisol anmeldelser

Anmeldelser af Erbisol

Takket være ERBISOL lever jeg stadig i verden og arbejder. Jeg har galle sequela fjernet -xp. pancreatitis. For otte år siden foreslog mine venner at prøve erbisol, jeg tabte 1 kg af vægt om dagen, jeg kunne ikke spise noget, jeg gennemboret to pakker på én gang og begyndte at komme til liv, gennemboret ham i tilfælde af forværring, og nu er han forsvundet. Kan nogen fortælle mig, hvor man finder, bedes du oplyse, og udviklerne er livsgivende, Gud velsigne dig. Jeg gentager min adresse: [email protected]

En immunolog anbefalede profylaktisk til min ven, før influenzapidemien, at tage et kursus af erbisol (1 gang om året). I flere år har han ikke lidt af forkølelse.

Min svigerfar blev fjernet melanom, kemien blev desværre ikke straks tilbudt, og efter 2 år var der et tilbagefald i form af metastase til de aksillære lymfeknuder. Lymfeknuder steg meget langsomt, staten var tilfredsstillende. En kemoterapeut rådede Erbisol - tilstanden begyndte at forværres markant. Lægen anbefalede at fortsætte kurset efter Erbisol 10 stk. En anden type Erbisol - Erbisol Ultrapharm. Skarpt forværret i form af hurtig vækst af lymfeknuder under behandlingen blev et yderligere fokus på metastaser "poppet ud" i huden, fuldstændig mangel på appetit, svær svaghed

Jeg er meget ked af det, vi har et lige så svært problem. Jeg er ikke læge. Men efter strålebehandling og så mange kurser i kemi er alt skrevet til et stof, det er i det mindste dumt. Kemi, som et lotteri kan spare, men hvis kroppen allerede er for svag, kan den dræbe. Vi håber altid på det bedste, da vi i mange tilfælde ikke kan undvære det, og vi tror, ​​at fordelene ved bubet mere end skader. Gud forbyder, at der oftest var flere fordele. Men efter en så tung behandling, skriv det hele ned for et stof. Det kan bare være lettere.

Dette er et mirakel, ikke et stof. Todko takket være erbisol, jeg er i live og praktisk sundt i dag. Takket være skaberen af ​​denne mirakelmedicin. Jeg vil ikke beskrive hvad der skete med mig, men jeg var allerede ved at forberede mig på det værste. Efter at have startet behandlingsforløbet kan jeg allerede spise, hvad jeg vil, og ikke se på produkterne. De postoperative suturer for mange år siden blev løst. Den generelle tilstand af kroppen er forbedret betydeligt.

Min søster, 1955 s. i 2008 gennemgik hun operation (rektal kræft), hvorefter hun gennemgik strålebehandling og 8 kurser af kemoterapi. Hendes tilstand var ganske tilfredsstillende. I marts 2010 blev hun punkteret af Erbisols kursus, og hvad der skete med hende tror jeg - en direkte konsekvens af brugen af ​​dette lægemiddel, lægerne sagde, at de ikke var kommet på tværs af dette: kroppen blev først røde pletter (som allergi over for stoffet) pletter begyndte at hærde, og væksten begyndte at vokse over dem, sammenflette til kontinuerlige vækstdækker (som rustning), hvilket gør det vanskeligt at bevæge kroppen og begrænse

Erbisol

Find i apoteket og køb Erbisol

Erbisol Instruktion
Vælg udgivelsesformular

ERBISOL Instruktioner
Injektionsvæske, opløsning

Injektionsvæske, opløsning gennemsigtig eller let opaliserende, farveløs eller lysegul.

1 ml - ampuller (10) - pakker pap.
2 ml - ampuller (10) - pakker pap.

Immunomodulatorisk præparat, er den farmakologiske aktivitet af hvilken bestemmes af indholdet af lavmolekylære biologisk aktive peptider (samt glycopeptider, nukleotider og aminosyrer), naturlig fyring evolutionært formet legeme styresystem forestå eftersøgning og eliminering af patologiske ændringer. Erbisol aktiverer immunsystemet og fremskynder genoprettelsen af ​​beskadigede og ødelæggelsen af ​​abnormale celler og væv. Den væsentligste virkning af immunmodulerende medikament er på niveau med makrofag enhed ansvarlig for reparation af beskadigede celler og udvinding af funktionel aktivitet af organer og væv, samt på niveau med N- og dræber-T-celler, der er ansvarlige for ødelæggelsen af ​​beskadigede celler, som er i stand til at regenerere eller abnorme celler (mutant, maligne, virale celler) og væv. Samtidig Erbisol har immunokorektiruyuschim virkning og i forstyrrelser af immunologisk tilstand fremmer dens normalisering ved at aktivere T-lymfocytter, Th1 hjælper-og T-dræberceller og inhibere aktiviteten af ​​Th2 hjælperceller og B-lymfocytter, er det vigtigt at genskabe balancen mellem cellulær og humoral immunitet onkologiske sygdomme og for at standse autoimmune og allergiske processer. Afhængigt af organismens immunstatus korrigerer stoffet aktiviteten af ​​nogle andre faktorer af humoral og cellulær immunitet: det inducerer syntese af a-, β- og y-interferoner, tumornekrosefaktor. Erbisol forstærker virkningen af ​​antibiotika, eksogene interferoner og reducerer samtidig deres toksiske bivirkninger.

Erbisol er effektiv til behandling af akut og kronisk hepatitis af forskellige etiologier, herunder giftig, medicinsk og viral hepatitis, hvor lægemidlet aktiverer processerne for regenerering af leveren. I viral hepatitis Erbisol aktiverer yderligere de T-dræberceller, der er ansvarlige for at ødelægge celler af virus, og inducerer syntesen af ​​α-, β- og y-interferoner, øge deres blod indholdsniveau 4-6 gange for at fremme udskillelsen virus. Samtidig med at aktivere processerne for regenerering af leveren bidrager lægemidlet til udskiftning af døde hepatocytter med raske, hvilket gør det muligt for Erbisol at blive tilskrevet lægemidler, som reducerer sværhedsgraden af ​​en smitsom sygdom. Lægemidlet har antiinflammatoriske egenskaber, men behandlingen af ​​kroniske inflammatoriske processer kan gå gennem den akutte fase i 2-5 dage. Erbisol letter normalisering af funktioner af hepatocytter, udviser en klar antioxidant og membranstabiliserende virkninger på niveauet af plasmamembranen, forhindrer udviklingen dystrofi, cytolyse og cholestase og leverskader med aterosklerose, bidrager til normalisering af transaminase og bilirubinniveauer. Dette fører til en hurtigere forsvinden af ​​asteno vegetative, dyspeptiske og smerte syndromer. Ved at aktivere leverfunktionerne hjælper medikamentet med at fremskynde fjernelsen af ​​fremmede giftige stoffer fra kroppen og skadelige produkter af dens vitale aktivitet.

Farmakokinetikken af ​​lægemidlet Erbisol er ikke undersøgt.

- Hepatitis af forskellige ætiologier (herunder virale såvel som lægemidler, der skyldes brug af antibiotika, interferoner, kemoterapidrug og andre potente lægemidler).

Under graviditet og amning kan Erbisol kun anvendes under lægens vejledning.

Erbisol administreres intramuskulært eller intravenøst. Voksne ordineres i en indledende dosis på 2-4 ml / dag (lægemidlet anbefales til indgivelse om aftenen om 20-22 timer) i de første 5 dage, derefter 2 ml 2 gange om dagen i de næste 10 dage (om morgenen kl. 6-8 timer og om aftenen ved 20-22 timer), derefter 2 ml 1 gang / dag (om aftenen ved 20-22 timer) i 5 dage (som led i kombinationsbehandling).

I nogle tilfælde er der i de første 2-5 dage med optagelse mulighed for forværring af kroniske inflammatoriske processer.

Under kliniske forsøg samt under brug af lægemidlet i klinisk praksis blev allergiske reaktioner ikke observeret, men risikoen for deres manifestation er ikke helt udelukket.

Symptomer: mulig kortvarig irritabilitet, som ikke kræver særlig terapi.

Erbisol forstærker virkningen af ​​antibakterielle midler og interferoner.

For en effektiv implementering af retningsmæssige immunmodulerende virkninger af lægemidlet bør ikke anvendes med ethanol (neutraliserer den reparative effekt af makrofager), med immunomodulatorer, der kan stimulere humoral immunitet, hvilket forhindrer T-killers virkning.

Erbisol øger følsomheden af ​​receptorer, derfor, når hormonelle præparater eller biostimulerende midler anvendes sammen med det, skal deres dosis kontrolleres og reducere om nødvendigt.

Ved samtidig cholecystiti bør brug af lægemidlet kombineres med terapi, der normaliserer biliets aktivitet.

Med forhøjet blodtryk såvel som i perioden med forværring af samtidige sygdomme bør lægemidlet ordineres med forsigtighed, reducere dosis (2 ml 1 gang om dagen om aftenen eller 2 ml 1 gang om 2 dage).

Lægemidlet bør opbevares utilgængeligt for børn ved en temperatur på 4 ° til 12 ° C. Holdbarhed - 5 år. Under opbevaring er opalescens tilladt.

Lægemidlet er tilgængelig på recept.

Oplysningerne findes i lægemidlets katalog "Vidal".
Sidst opdateret beskrivelse 28.09.2011

ERBISOL Instruktioner
Injektionsvæske, opløsning

rr d / injektion 1 eller 2 ml: amp. 10 stk

Injektionsvæske, opløsning gennemsigtig eller let opaliserende, farveløs eller lysegul.

1 ml - ampuller (10) - pakker pap.
2 ml - ampuller (10) - pakker pap.

Oplysningerne findes i lægemidlets katalog "Vidal".
Sidst opdateret beskrivelse 28.09.2011

Apoteket Online

På dette websted har jeg samlet instruktioner, anmeldelser og udtalelser om forskellige medicinske produkter.

Der er ingen brugerdefinerede artikler, og omkostningerne betales af annoncenheder. Alle udtalelser, undtagen de af væsentligt interesserede personer, offentliggøres.

En certificeret farmaceuter arbejder på projektet - det er jeg selv - og jeg kan stille spørgsmål, tøv ikke med. Tak!

Prøv den nyeste reference for narkotika til 10 000 artikler med fuldtekstsøgning:

Internet Ambulance Medical Portal

Klager Rating

  1. Blodtest1455
  2. Beremennost1368
  3. Rak786
  4. Urinanalyse644
  5. Diabet590
  6. Pechen533
  7. Zhelezo529
  8. Gastrit481
  9. Kortizol474
  10. Diabetes Sukker 446
  11. Psihiatr445
  12. Opuhol432
  13. Ferritin418
  14. Allergi 403
  15. Blodsukker395
  16. Bespokoystvo388
  17. Syp387
  18. Onkologiya379
  19. Gepatit364
  20. Sliz350

Drug rating

  1. Paratsetamol382
  2. Eutiroks202
  3. L-thyroxin 186
  4. Dyufaston176
  5. Progesteron168
  6. Motilium162
  7. Glucose-E160
  8. Glyukoza160
  9. L-Ven155
  10. Glitsin150
  11. Kofein150
  12. Adrenalin148
  13. Pantogam147
  14. Tserukal143
  15. Tseftriakson142
  16. Mezaton139
  17. Dofamin137
  18. Meksidol136
  19. Koffeinnatriumbenzoat135
  20. Natriumbenzoat135

Erbisol

Fundet (145 indlæg)

Hej! Fortæl mig venligst! Jeg har fokal skaldethed siden jeg var 12, så går den og ses igen (jeg gik til en tricholog, der blev behandlet, men jeg indså, at det var alt ubrugeligt, de... åbner op (702 flere beskeder)

10. juli 2013 / Julia

. behandle min skjoldbruskkirtel sygdom. Nu drikker jeg også euthyrox (eltiroxin), ordineret Helev homøopatiske præparater (thyroid compositum og erbisol ekstra). Vi har gjort alt for mennesker i Ukraine, så jeg kan ikke købe dette stof, jeg er nødt til at gå. at se

Spørgsmål endokrinolog. Kære læge! Jeg appellerer til dig med følgende spørgsmål: God eftermiddag. Min læge, en endokrinolog, foreskrev en behandling for mig: ERBISOL, TIOGAMMA, CEFASEL... åben (10 flere beskeder)

14. juni 2013 / Anonym

Irina, kunne du finde Erbisol? at se

5 juni 2013 / Svetlana...

Er det muligt at bestille "Erbisol" via mail til Ukraine?

14. maj 2013 / Irina

Hjælp med at få Erbisol udseende

Velkommen! I dag blev jeg fortalt, at jeg har hypotyreose i en subklinisk form. Resultaterne af analyserne: T4 fri = 16,8 pmol / l (normen er 11,4 - 23,0). T3 fri = 4,4 pmol / l... åben

13. april 2013 / Alexander

. / 239 Levotyroxins recept er mulig, og det giver meget mere mening end al den efterligning af behandling (Tirovit, oxil, erbisol). Undersøge binyrerne har vasket væk, mens du får lavt sukker og natrium i analyser og konsekvent lav arteriel. at se

God eftermiddag Jeg beder dig om at give mig råd. Jeg er handicappede ugle. Army 3 grupper af almindelig sygdom. Sygdommen modtaget under overgangen af ​​militærtjenesten i 1976. Tidligere... åben

13. marts 2013 / Stanislav...

. Hepatitis C. Jeg vil meget gerne vide din mening om brugen af ​​"Erbisol" til behandling af hepatitis C. Kan Erbisol og Vitafon-IC bruges sammen, og i givet fald ifølge hvilken ordning? Jeg forstår, at behandlingen af ​​en sådan sygdom vil vare lang tid og vil ikke nødvendigvis være. at se

1. Mikhail Gussman, vær venlig at fortælle mig, hvad tidsramme for detektion af antistoffer til personer med diabetes eller andre patologier i bugspytkirtlen eller skjoldbruskkirtlen... åben (1 mere besked)

12. marts 2013 / Oleg

Jeg har HIV. Måned som jeg fandt ud af. Jeg er endnu ikke registreret. Rådgivet på første ERBISOL. Det er en immunmodulator, og når HIV ikke anbefales at se dem

5. marts 2013 / Lemar

Erbisol er et meget godt stof, det hjalp mig meget, efter 2 år gik jeg et andet kursus, efter et år fik jeg det igen. Jeg føler mig stabil. har længe været stabil. Jeg er bange for at jinx, så jeg skriver ikke så meget at se

Hej, fortæl mig venligst. Er det muligt at prikke erbisol, når du ammer. Problemet er at adskille babyen fra brystet. Og moderen har brug for et kursus immunmodulator for at åbne

26. februar 2013 / Vitalik

. positiv analyse, jeg købte en immunmodulator mod bronkitis, i sækken det var skrevet, at han behandler herunder tuberkulose nazv.Erbisol.Prokolol 20 dage kursus (!). Så begyndte de neurologiske symptomer en gang og snurren i benene og podergivanie. at se

Erbisol

Brugsanvisning:

Latin navn: Erbisolum

Aktiv bestanddel: Organiske forbindelser med lav molekylvægt, som opnås fra dyrets embryonale væv

Producent: Erbis (Ukraine)

Beskrivelse relevant til: 11/24/17

Erbisol er en immunmodulator, der påvirker fordøjelsessystemet og stofskiftet.

Aktiv ingrediens

Organiske forbindelser med lav molekylvægt, der er afledt af animalsk embryonvæv.

Frigivelse form og sammensætning

Fremstillet i form af en injektionsopløsning, som implementeres i 1 og 2 ml ampuller. I papemballage med 10 ampuller.

Indikationer for brug

Erbisol er ordineret i følgende tilfælde:

  • Gastroenterologi: hepatitis af forskellig genese, hepatose, hepatopati, levercirrhose, erosiv gastroduodenitis, ulcerative læsioner i tolvfingertarm og mave, ulcerøs colitis.
  • Endokrinologi: autoimmun thyroiditis, diabetes mellitus.
  • Terapi: angiopatier, metabolisk degenerering af organer, kronisk bronkitis, lungebetændelse.
  • Tandpleje: periodontal sygdom, parodontitis.
  • Gerontologi: funktionel insufficiens af hjerte-kar-immunsystemet og nervesystemet samt leveren, der skyldes aldersrelaterede lidelser, asthenisk syndrom, impotens.
  • Traumatologi og kirurgi: diabetisk angiopati, trofasår af forskellig oprindelse, sengetager, purulent-septisk, postoperativ og traumatisk sår, frakturer.
  • Allergologi: autoimmune og allergiske sygdomme (atopisk rhinokonjunktivitis, atopisk dermatitis, bronchial astma).
  • Onkologi: acceleration af sårheling og forebyggelse af metastase, aktivering af antitumorforsvaret af kroppen, som en reparant og hepatoimmunoprotektor.

Lægemidlet er ordineret for at forbedre afgiftning af leveren, øge kroppens beskyttende og kompenserende funktioner (kompleks behandling af patienter ramt af konsekvenserne af miljøforurening og stråling), normalisere blodcirkulationen og vaskulær tone, forbedre mikrocirkulationen og øge fysisk aktivitet.

Kontraindikationer

Erbisol er kontraindiceret i tilfælde af individuel intolerance over for lægemidlet.

Brugsanvisning Erbisol (metode og dosering)

Lægemidlet anvendes intravenøst, intraarterielt og intramuskulært.

Indledende dosis for voksne forlader 2-4 ml om dagen. Kursusdosis er 40-80 ml. Injektioner anbefales til indgivelse om aftenen, ved sengetid, om 20-22 timer og 2-3 timer efter måltid.

Kurset varer i gennemsnit ca. 20 dage. Om nødvendigt fordobles den yderligere ordinerede injektion på 6-8 timer i 1-2 timer før et måltid.

De anbefalede doseringer er som følger.

I tilfælde af hepatopatier, eksacerbation af inflammatoriske processer, autoimmune, allergiske sygdomme: 2 ml en gang om dagen i 20 dage.

Ved sår, periodontitis og periodontal sygdom: I de første 10 dage tager 4 ml de næste 10 dage - 2 ml. I tilfælde af generaliseret periodontitis er der desuden foreskrevet Erbisol-applikationer og elektroforese fra katode til tandkød.

Ved behandling af COPD og bronchial astma med respirationssvigt І grad: I de første 3 dage administreres 2 ml en gang om dagen på 20-22 timer. De næste 5 dage skal 2 ml 2 gange om dagen ved 17 og 20- 22 timer, derefter injiceret 7 dage 2 ml 1 gang om dagen ved 20-22 timer. Injektioner udføres 2-3 timer efter måltider, skiftevis i begge skinker. Rubrikdosis - 40 ml.

I tilfælde af COPD og bronchial astma med respirationssvigt II-grad: I de første 3 dage administreres 2 ml en gang om dagen på 20-22 timer. De næste 10 dage tager 2 ml 2 gange om dagen ved 17 og 20-22 h, derefter 7 dage, administreres 2 ml 1 time pr. dag ved 20-22 timer. Kursusdosis er 60 ml.

Ved KOL og bronchial astma ledsaget af dybe og irreversible ændringer i respiratorisk funktion med respirationssvigt III grad: 2 ml i / m 2 gange om dagen (kl. 17 og 20-22 timer) i 20 dage. Overskrift dosis - 80 ml.

Med hepatitis, hepatose, levercirrhose, mavesår og duodenalsår, ulcerøs colitis, metabolisk dystrofi, vævsskade, skader, brud (for at accelerere konsolidering af knoglefragmenter), trofasår af forskellige etiologier, sengetager samt rehabilitering og rehabilitering., for at øge kroppens fysiske aktivitet, adaptive korrigerende og beskyttende funktioner for at eliminere asthenisk syndrom: 2 ml 2 gange om dagen (ved 6-8 og 20-22 timer) i 20 dage eller under I de første tre dage - 2 ml 1 gang om dagen på 20-22 timer, og de næste 10 dage administreres to gange: ved 6-8 timer og 20-22 timer - 2 ml, derefter i 7 dage - 2 ml pr. 20-22 pm

I diabetes, autoimmun thyroiditis: 2 ml 2 gange om dagen - om morgenen kl 9-11 og om aftenen kl 20-22 h. Det er bedre at administrere lægemidlet ind / i 20 dage. Kurset kan afholdes 2-3 gange om året.

I tilfælde af kræft i kombination med strålebehandling og i rehabiliteringsperioden: 2 ml 2 gange om dagen om morgenen kl. 6-8 timer og om aftenen kl 20-22 timer i 20 dage. Modtagelse af Erbisol begynder 1-2 dage før radioterapi.

Ved kemoterapi: 2 ml 2 gange om dagen om aftenen kl. 20-22 timer, begyndende 1-3 dage før kemoterapi. Under kemoterapi og slutter 4-12 dage efter kemoterapiens afslutning (kun 12-25 dage) og også om morgenen på 6-8 timer, 2 ml i / m, der starter 1-2 dage før kemoterapi under kemoterapi og slutter på dag 2-5 efter afslutningen af ​​kemoterapi. Det vil sige den første dag og de sidste 4-12 dage kan behandling med Erbisol administreres med 2 ml Erbisol en gang om dagen om aftenen kl. 20-22 timer. På dagene for at tage kemoterapidroger er det tilrådeligt at administrere 4-16 ml Erbisol fraktioneret umiddelbart før hver cytostatisk indgivelse og på samme måde, dvs. in / i, eller in / a, eller inde i tumoren eller intraperitonealt og ved 5 pm, tilsæt 2 ml Erbisol i tillæg i / m.

Hvis patienten gennemgik kirurgi før kemoterapi, og derefter fra 1-3 dage er Erbisol ordineret i / ml 2 om aftenen i 7-10 dage før starten af ​​kemoteradioterapi. Denne ordning anvendes til behandling af patienter med samtidige leversygdomme og / eller en historie med hepatitis.

Bivirkninger

Anvendelsen af ​​lægemidlet i de første 2-5 dage af behandlingen kan fremkalde en forværring af kronisk inflammation.

Når du tager lægemidlet, kan det have bivirkninger i form af allergiske reaktioner.

overdosis

I tilfælde af overdosering observeres kortvarig irritabilitet, som ikke kræver særlig behandling.

analoger

Analoger på ATH-koden: Actinolizat, Bestim, Betaleukin, Bronho-Munal, Gepon.

Tag ikke beslutningen om at erstatte stoffet selv, konsulter din læge.

Farmakologisk aktivitet

Lægemidlet har en immunmodulerende, hepatoprotektiv virkning.

Særlige instruktioner

Med ekstrem forsigtighed er lægemidlet ordineret til hypertension.

I diabetes er det nødvendigt at kontrollere niveauet af glukose i blodet fra og med 3. behandlingstid. Når det er reduceret, skal dosis af insulin reduceres. I løbet af de første 12 dages behandling er fluktuationer i sukkerkoncentrationer mulige.

Ved forhøjet blodtryk såvel som i exacerbationsfasen med Erbisol-patologi bør den anvendes med ekstrem forsigtighed og reducere dosis (for hypertension er lægemidlet ordineret 2 ml en gang om dagen og under en eksacerbation - 2 ml 1 gang om 2 dage).

Når der udføres kemoterapi med lægemidler, der påvirker patientens hormonelle status, ordineres Erbisol ikke tidligere end 3 timer efter at have taget sådanne lægemidler.

Under graviditet og amning

Under graviditet og amning skal lægemidlet tages meget omhyggeligt under lægeligt tilsyn.

I barndommen

Børn er ikke ordineret Erbisol.

I alderdommen

Drug interaktion

Med cholecystit kan Erbisol kombineres med lægemidler, der normaliserer biliets aktivitet.

I tilfælde af mavesår kan lægemidlet kombineres med udryddelse af anti-helicobacter-terapi. I tilfælde af øget mavesyreproduktion er det nødvendigt at anvende antacidpræparater og antisekretoriske midler.

Salgsvilkår for apotek

Recept.

Betingelser for opbevaring

Opbevares utilgængeligt for direkte sollys og beskyttet mod børn ved en temperatur på + 4... + 12 ° C. Opalescens er mulig under opbevaring. Holdbarhed - 5 år.

Pris i apoteker

Beskrivelsen udgivet på denne side er en forenklet version af den officielle version af resuméet af stoffet. Oplysningerne er kun til orienteringsformål og er ikke en vejledning til selvmedicinering. Inden du bruger lægemidlet, bør du konsultere en specialist og læse de anvisninger, der er godkendt af producenten.

Erbisol

Lægemidlet Erbisol, oprindelseslandet er Ukraine, det er et immunmodulerende middel. Den har antiinflammatorisk, adaptogen, membranstabiliserende antioxidantvirkning. Det ordineres som et supplement til terapi for sygdomme i fordøjelses-, åndedrætsorganer, endokrine, urinorganer, blodkar, hud, kronisk træthedssyndrom, forgiftning af forskellige ætiologier, metaboliske forstyrrelser, allergiske og autoimmune processer, sår, brud, sengetiner. Erbisol er kontraindiceret i tilfælde af allergi over for komponenter. Læs mere i fuld vejledning.

Brugsanvisning Erbisol

struktur

Erbisol parenteral opløsning indeholder:
Lavmolekylære organiske ikke-hormonale forbindelser af ikke-protein-natur, opnået fra dyrets embryonale væv, herunder oligo- og glycopeptider, nukleotider og aminosyrer.
Hjælpestoffer.

vidnesbyrd

Lægemidlet bruges til at behandle forskellige sygdomme i organer og kropssystemer, herunder:
Sygdomme i fordøjelseskanalen og leveren: hepatitis af forskellig oprindelse, hepatose, levercirrhose, erosive og ulcerative læsioner i mave og tolvfingertarm samt ulcerøs colitis og erosiv gastroduodenitis.
Sygdomme i åndedrætssystemet og blodkar: lungebetændelse, lungetuberkulose, kronisk bronkitis, angiopati, mikrocirkulationsforstyrrelser i vaskulær ætiologi.
Ved gynækologisk praksis anvendes lægemidlet til livmoder leiomyoma, æggestokkens cyste samt udpræget præmenstruelt syndrom.
Lægemidlet anvendes også til behandling af patienter med kronisk træthedssyndrom, metabolisk dystrofi, forgiftning af forskellige ætiologier, diabetes, autoimmun thyroiditis, forskellige former for allergiske og autoimmune sygdomme såvel som patienter udsat for radioaktive stoffer.

Kontraindikationer

Individuel overfølsomhed overfor lægemidlet.
Gravide kvinder og kvinder under amning samt børn under 14 år bør lægemidlet kun anvendes under streng lægeovervågning.
Patienter med arteriel hypertension samt akutte former for sygdomme bør ordineres erbisol med forsigtighed (dosisjustering kan være påkrævet).

Dosering og indgift

Erbisol er beregnet til parenteral brug. Intravenøs, intraarteriel og intramuskulær administration af lægemidlet er tilladt. Erbisol indgives under hensyntagen til kronorytmerne i kroppen.
Standardskemaet til introduktion af Erbisol med hensyn til kronronytmer:
En enkelt injektion af lægemidlet anbefales at blive ordineret kl. 20.00-22.00. Hvis den daglige dosis er opdelt i to injektioner, anbefales den første at blive foreskrevet kl 6: 00-8: 00 og den anden kl 20: 00-22: 00. Morgendosen administreres 1-2 timer før måltider, og aftendosis 2-3 timer efter måltider. Voksne anbefaler normalt administration af Erbisol 2-4 ml dagligt, behandlingen varer i 20 dage.
Særlige ordninger for udnævnelse af Erbisol:
For forskellige leversygdomme såvel som akutte inflammatoriske processer, autoimmune og allergiske sygdomme, er behandlingsforløbet 20 dage. Kursusdosis bør ikke overstige 40 ml Erbisol, administreret i henhold til standardskemaet.
For sår af forskellige ætiologier såvel som periodontal sygdom og parodontitis administreres 4 ml Erbisol i de første 10 dage, hvorefter de gives 2 ml / dag.
Behandlingsvarigheden er 20 dage, injiceret i henhold til standardskemaet.

overdosis

Ved brug af Erbisol i doser, der var væsentligt højere end anbefalet, udviklede patienter overdreven ophidsning.
Specifik terapi til overdosering af Erbisol er ikke nødvendig.

Bivirkninger

Lægemidlet tolereres godt af patienter, i sjældne tilfælde er der konstateret forværring af kroniske sygdomme eller en stigning i intensiteten af ​​den inflammatoriske proces ved starten af ​​Erbisol-terapi. Denne effekt kræver ikke seponering af lægemidlet og er tegn på effektiviteten af ​​Erbisol.
Muligheden for udvikling af overfølsomhedsreaktioner kan ikke udelukkes.

Brug under graviditet

Erbisol kan ordineres, hvis den forventede fordel for moderen overstiger de mulige risici for fosteret.

Opbevaringsforhold

Lægemidlet er gyldigt i 5 år, hvis det opbevares i rum med en temperatur på 4 til 12 grader Celsius.

Erbisol - fuldstændig information om stoffet

Erbisol er et immunmodulerende og hepatoprotektivt lægemiddel. Erbisol er et immunmodulerende og hepatoprotektivt lægemiddel. Lægemidlet anvendes på næsten alle områder af medicin: i gastroenterologi, endokrinologi, tandpleje, toksikologi, traumatologi, onkologi mv.

Lægemidlet aktiverer forsvarssystemer, så kroppen kan bekæmpe de patologiske forandringer i celler, organer og væv. Erbisol er blandt de effektive immunomodulatorer med et minimalt antal bivirkninger. Den eneste ulempe ved lægemidlet kan betragtes som høj pris.

1. Instruktioner til brug

Farmakologisk aktivitet

Lægemidlet indeholder biologisk aktive lavmolekylære peptider, der aktiverer systemerne i menneskekroppen, der er i stand til at finde og eliminere patologiske ændringer. Lægemidlet forbedrer immunsystemet, fremskynder ødelæggelsen af ​​unormal og restaurering af beskadigede væv og celler. Den primære immunmodulerende virkning manifesteres gennem virkningen på NK-celler, T-killere og makrofagelænken. Erbisol forstærker virkningen af ​​eksogene interferoner, antibiotika, hjælper med at reducere deres toksiske bivirkninger.

Indikationer for brug

  • hepatitis af forskellig etiologi (inkl. virus og lægemiddel på grund af kemoterapi, interferon, antibiotika og andre lægemidler);
  • gepatozy;
  • mavesår i duodenum, mave;
  • hepatopati;
  • levercirrhose
  • ulcerativ colitis ikke-specifik;
  • erosiv gastroduodenitis.
  • kompleks terapi af mennesker med sygdomme forårsaget af konsekvenserne af miljøforurening, strålingseksponering (Erbisol har en udpræget adaptiv korrigerende virkning, øger menneskets beskyttende kompenserende funktioner);
  • aktivering af afgiftende leverfunktioner.
  1. autoimmun thyroiditis;
  2. diabetes mellitus.
  • at øge styrken
  • at fjerne asthenisk syndrom, øge fysisk aktivitet;
  • funktionel insufficiens i leveren, hjerte og blodkar, nervøs immunsystem på grund af aldersrelaterede lidelser.
  1. periodontal sygdom
  2. parodontitis.
  • liggesår;
  • diabetisk angiopati;
  • trofiske sår af enhver ætiologi;
  • frakturer (målet er at fremskynde konsolideringen af ​​knoglefragmenter);
  • postoperative, traumatiske, purulente septiske sår.

Anvendelsesmåde

Erbisol bruges i / a, in / in, i / m. Voksne patienter - 2-4 ml dagligt. Behandlingsforløbet er 20 dage. En enkeltdosis anbefales at blive ordineret om 20-22 timer, to til tre timer efter et måltid, og når det gives to gange, anbefales det at give yderligere 6-8 timer, en til to timer før måltider, medmindre andet er angivet. Kursus dosen varierer fra 40 til 80 ml.

Doser, varighed af terapi ordineres af en læge, baseret på patientens tilstand. I tilfælde af allergiske / autoimmune sygdomme, forværring af inflammatoriske processer, hepatopatier: voksne - 2 ml dagligt i 20 dage.

Ved parodontose, sår, periodontitis: voksne patienter, de første 10 dage - 4 ml, de næste 10 dage (om nødvendigt) - 2 ml. Også praktiseres er den yderligere udnævnelse af applikationer og elektroforese af lægemidlet fra katoden til tandkødene (med generaliseret parodontitis).

Patienter med bronchial astma og COPD med respirationssvigt grad 1: voksne patienter, de første 3 dage - 2 ml / m en gang om dagen, derefter 5 dage - to gange om dagen, 2 ml ved 17 og 20-22 timer de sidste 7 dage - en gang om dagen, 2 ml Erbisol injiceres to til tre timer efter at have spist på begge skinker skiftevis. Et behandlingsforløb tager 40 ml af lægemidlet.

  • Patienter med bronchial astma og KOL med respirationssvigt i anden grad: de første 3 dage - en gang om dagen i / m 2 ml de næste 10 dage - to gange om dagen, 2 ml intramuskulært klokken 17 og 20-22 timer den næste uge - in / m 2 ml. Den dosis, der kræves for et kursus - 60 ml.
  • Patienter med bronchial astma og KOL, ledsaget af irreversible dybe ændringer i åndedrætsfunktionen ved tredje respirationssvigt: to gange om dagen, 2 ml i / m ved 17 og 20-22 timer i 20 dage. Dosis kursus - ikke mindre end 80 ml.

Med levercirrhose, hepatitis, hepatitis, mavesår, metabolisk dystrofi, ulcerativ colitis, vævsskade, brud, skader, sengetændelser, asthenisk syndrom, trofasår i rehabiliterings- / rehabiliteringsbehandling for at øge fysisk aktivitet, kroppsfunktioner (beskyttende og adaptiv - korrigerende): 2 ml to gange om dagen i 20 dage eller de første 3 dage - 2 ml en gang om dagen, de næste 10 dage - 2 ml to gange om dagen, den næste uge - 2 ml 1 gang om dagen.

Immunomodulator, der påvirker fordøjelsessystemet og stofskifte I autoimmun thyroiditis, diabetes mellitus: to gange om dagen, 2 ml om aftenen kl. 20-22 timer og om morgenen kl. 9-11 timer, fortrinsvis IV, i 20 dage. Du kan gentage kurset to gange eller tre gange om året.

I tilfælde af onkologiske sygdomme såvel som i rehabiliteringsperioden: to gange om dagen, 2 ml / m i 20 dage hver dag. Terapien bør startes en til to dage før strålingseksponeringen.

Mængden af ​​lægemidlet, der skal modtages ved kemoterapi, for at forhindre deres negative indvirkning på sundt væv, beregnes ud fra dosis af kemoterapi. Normalt er Erbisol begyndt at blive taget en til tre dage før kemoterapi, og de afslutter 4 til 12 dage efter færdiggørelsen. Således er adgangen 12-25 dage.

Hvis kemoterapi anvendes medicin, der påvirker hormonstatus, udpeges Erbisol ikke tidligere end 3 timer efter brug af sådanne lægemidler.

Hvis kemoterapi-behandling var forud for kirurgi, er Erbisol ordineret intramuskulært, startende fra den første til tredje dag efter operationen: 2 ml i anden halvdel af dagen (før sengetid) i syv til ti dage før kemoterapiens begyndelse. Det er også tilrådeligt at udføre en sådan behandling hos patienter med avanceret hepatitis og / eller samtidig leversygdom.

For at forbedre patientens fysiske tilstand, tre til fem uger efter kemoterapi, kan Erbisol immunterapi gives.

Frigivelsesform, sammensætning

Erbisol sælges i en eller to ml ampuller komplet med en ampulkniv. Ampuller anbringes i kartonpakninger med 10 stk. Hver ampul indeholder naturlige, ikke-proteinholdige, lavmolekylære organiske forbindelser af ikke-hormonel oprindelse, der er opnået fra animalske embryonvæv indeholdende peptider, glycopeptider, aminosyrer, nukleotider i 0,9% isotonisk natriumchloridopløsning; tørre rest 11-17 mg / ml.

Indeholder hætteglassene en klar lysegul eller farveløs væske.

Før du bruger lægemidlet, skal du være sikker på at gøre dig fortrolig med instruktionerne i pakken

Interaktion med andre lægemidler

Lægemidlet forstærker virkningen af ​​interferoner og antibakterielle midler. Erbisol bør ikke tages sammen med immunomodulatorer (der kan stimulere humoristisk immunitet, forebygge virkningen af ​​T-killere) og alkoholholdige drikkevarer (neutralisere den reparative effekt af makrofager).

Lægemidlet øger følsomheden af ​​receptorerne. Det betyder, at når det kombineres med Erbisol hormonelle lægemidler, er stoffer med undertrykkende og stimulerende virkning (hypnotika, beroligende midler, beroligende midler og andre psykotropiske stoffer) det nødvendigt at kontrollere deres dosering og reducere det om nødvendigt.

Vidste du, at de mest almindelige sygdomme i det 21. århundrede er leversygdom? Lær om leversygdom mere:
- Hvordan genkende de første tegn på hepatitis og effektivt klare sygdommen?
- En interessant artikel om levercirrhose, du vil lære om sygdommens historie og dens udbredelse i verden.
- Smerter eller ubehag i den rigtige hypochondrium? Måske er det hepatose! Lær at kurere det.

2. Bivirkninger

Patienter tolererede godt. Der er tilfælde, hvor der i de første to til fem dage med at tage Erbisol forværrede kroniske inflammatoriske processer. Dette fænomen kan ikke betragtes som patologi, fordi i de fleste tilfælde er det et af stadierne i den terapeutiske proces.

Der har ikke været rapporter om udviklingen af ​​allergiske reaktioner under behandlingen, men det er ikke muligt at eliminere risikoen for deres forekomst fuldstændigt.

overdosis

Overdosering kan forårsage kortvarig angst, der ikke kræver særlig behandling.

Under graviditet, amning og børn under 18 år skal Erbisol administreres under en læges vejledning. Kontraindikationer

Hovedkontraindikationen til brug af stoffer er individuel intolerance.

Under graviditeten

Hvis en kvinde bærer en baby eller praktiserer amning, er stoffet kun foreskrevet under lægens vejledning.

3. Betingelser, opbevaringsbetingelser

Den optimale lufttemperatur, hvor Erbisol kan opbevares, er 4-12 grader Celsius. Opalescens kan opstå under opbevaring. Erbisol-opløsningen bevarer sine egenskaber i 5 år fra produktionsdatoen.

4. Pris

Gennemsnitlig pris i Rusland

Erbisol anses for at være et ganske dyrt stof. På apoteker i Rusland er dette værktøj sjældent og sælges til en pris på 2.800 rubler. pr pakning.

Gennemsnitlige omkostninger i Ukraine

For indbyggere i Ukraine koster en pakke Erbisol 400-500 Hryvnia. Lægemidlet sælges i de fleste ukrainske apoteker, men det er umuligt at købe det i onlinebutikker.

Video om emnet: ERBISOL: HEPATITIS A, B, C, ERBISOL I KYRGYZSTAN

5. Analoger

De mest populære analoger af Erbisol omfatter: Polyoxidonium, Galavit, Cycloferon, Immunal, Amiksin.

6. Anmeldelser

Ifølge patienterne er Erbisol effektiv og tolereret godt.

Laboratorieundersøgelser, der bekræfter effektiviteten af ​​Erbisol og positiv feedback fra læger, gør det muligt at tildele dette middel til forberedelserne til den nye generations immunologiske og generelle biologiske virkning.

Læs anmeldelser i slutningen af ​​artiklen. Hvis du skulle beskæftige dig med Erbisol, skal du forlade din mening om dette stof. Dette vil hjælpe andre besøgende på webstedet.

7. Sammenfatning

  1. Erbisol er en immunomodulator-hepatoprotektor administreret til alle grupper af patienter (børn, ammende og gravide patienter - kun under tilsyn af en specialist).
  2. Med forværringen af ​​den patologiske proces, såvel som med forhøjet blodtryk, anvendes stoffet omhyggeligt og reducerer dosis.
  3. Anvendelsen af ​​Erbisol til cholecystitis kombineres med behandling, der normaliserer arbejdet i galdesystemet.
  4. Hvis lægemidlet er ordineret til personer med diabetes, fra og med den tredje brugsdags, er det nødvendigt at tage kontrol over blodsukkerniveauerne.
  5. Anvendelsen af ​​Erbisol i mavesårssygdom ledsages af udryddelse af anti-helicobacter-terapi.

Del information med venner! Klik venligst på en af ​​knapperne: