Monica Hospital, der ligger i pædiaturgirurgi, kommer frem nu!

Behandling

Måske for længe vil ikke lyve..

og hvor gammel er du et barn?

så jeg ved det ikke så skræmmende.

Vi går i seng med min søn den 1. september til en planlagt operation, phimosis, jeg er meget bekymret, nu har vi snot og hoste, jeg ved ikke at blive testet eller vente, måske ring på mandag og spørg dem alt, måske må jeg ikke samle baller, vi bor ikke der til Moskva)

vi skal genoprette først og tage det om to uger.

Alt gik godt, anæstesien var normal. Jeg gik allerede til den næste dag efter operationen, spillet

Jeg er bedøvet bedst

Tak for at svare, vi er syge, løbende næse, feber, stadig et barn rører øret ofte, jeg ringer til dig senere og finder ud af den nye dato på mandag

MONICA

Metro: Prospect Mira

Adresse: Moskva, st. Schepkina 61/2 bygning 1

Kontakt telefon: BWW-register: 8 (499) 674-07-09 multikanal (fra kl. 9.00 til 16.00), referenceinstitut: 8 (495) 681-35-09, betalt honning. Tjenester: 8 (495) 681-03-03

Yderligere beskrivelse

I øjeblikket GBUZ MO MONIKI dem. MF Vladimirsky er en unik i Rusland videnskabelige, medicinske og uddannelsesmæssige kompleks (institut, rådgivende og diagnostisk afdeling, hospital, fakultet). Hospitalet har 22 kirurgiske og terapeutiske klinikker med 1105 senge.

Forskningsaktiviteterne på instituttet udføres på 40 områder inden for medicinsk videnskab, nye medicinske teknologier i verdensklasse introduceres.

GBUZ MO MONIKI dem. MF Vladimirsky er Moskvas største sundhedsstruktur og fungerer som et regionalt tværfagligt center for tilvejebringelse af højt kvalificeret medicinsk, diagnostisk og rådgivende bistand til befolkningen i Moskva-regionen.

Instituttet har en rådgivende og diagnostisk afdeling, hvis funktioner adskiller sig fra poliklinikker, og giver ikke patienter forskrifter for lægemidler, der leveres gratis til offentligheden, samt med 50% rabat.

Kontakt GBUZ MO MONIKI dem. MF Vladimir:

Direktør: Filipp Nikolayevich Paleev, tlf. 8 (495) 681-55-85, e-mail: [email protected]
Chief doctor: Kruglov Evgeny Efimovich, tlf., Fax 8 (495) 681-41-70, e-mail: [email protected]
Videnskabelig sekretær: Kulikov Dmitry Alexandrovich, tlf., Fax 8 (495) 681-93-90, e-mail: [email protected]

Institutets referenceinstitutioner: 8 (495) 681-35-09
Henvisning til indlæggelse: 8 (495) 681-55-69
Hjælp på køen til indlæggelse: e-mail: [email protected]
Referencemyndighedskontor for BWW (Rådgivende og diagnostisk afdeling) (gratis lægehjælp, doktorgrad): 8 (499) 674-07-09 multikanal (fra kl. 9.00 til 16.00)
Kommerciel afdeling: 8 (495) 681-03-03 multikanal - ambulant og ambulant betalt lægehjælp
Fakultet 8 (495) 684-57-63

Kørselsvejledning: Prospekt Mira metrostation, adgang til Olimpiysky sportskompleks, derefter til fods langs Shchepkina gaden.

Monica Branch

Piger, hjælp ud. Den 21. går vi til en dag for at gå til Monica i en børns oftalmologi. Tk 9 måneder datter og vil være bedøvelse Jeg ved ikke hvad jeg skal tage med dig i en dag. Hvad er den generelle afdeling? Hvordan er alt arrangeret? Er der en mikrobølgeovn til min datter at varme op? Eller kan jeg få en flaskevarmer? Hvor sover disse babyer? Barnesenge i afdelingerne eller med en løgn? Nå, alt andet. Jeg panik.

Piger, hjælp, jeg skal gøre en akut operation i ørerne. Otosklerose er diagnosticeret, har nogen adgang til en professor ved Monica Law Department, naturligvis mod et gebyr. Lad os takke alle, der hjælper med at finde en god specialist. Tak på forhånd !!

Piger, de sætter os i Monica for at afprøve tårkanalen. Før det gjorde de probing i regionen og gik ikke overalt, bare bragte barnet og straks tog det væk. Og her er det ikke nok, at de sætter det, så også mange af testene skal tages af mig og barnet. Vi blev henvist til klinikken, så jeg tror, ​​at noget kan være forvirret. Hvorfor sætte noget, vi ikke forstår ((((

Piger, hvis børn for nylig havde adenoider i MONICA betalt eller gratis? Hvordan gik det? Hvor mange ventede i køen?

Er det virkelig så forfærdeligt børns kirurgisk afdeling i MONIKI, som de siger i anmeldelser på internettet? Måske har nogen erfaring med indlæggelse i denne institution i løbet af det sidste år. Tidligere lå i instituttet for NDHIT dem. Roshal, men nu er den gratis henvisning fra Odintsovo ikke givet der og sendt til konsultation i Mytishchi. Er det sandt, at du kan ligge i flere dage, venter på operationen, og at besøg er forbudt. Jeg vil sætte pris på svar). Tak.

Som det viste sig, er der ingen pulmonologist på hospitalet. I går gik jeg til DFS-klinikken for at tage anvisninger til Monica. Men de fortalte mig, at så længe testene ikke var nok, ville de ikke give det til mig! Og jeg har meget stærke angreb! Jeg vil helt sikkert indsamle det.. men jeg har brug for hjælp nu! Kan nogen vide, hvor de skal hen i byen? Og også, som jeg forstår det, hvis jeg kalder en ambulance, vil de tage mig her til hospitalet på hospitalet, så hvordan bliver de behandlet? Tak

Piger, fortæl mig, kan nogen i det vide! For en gratis konsultation og opfølgning planlagt operation på Filatovskaya Hospital (mikrokirurgi afdeling), fik vi at vide at tage retningen af ​​F 057. Den gives på bopælsstedet af en kirurg eller en børnelæge. Kirurg har vi halvt til.

I juli vil min søn og jeg have planlagt indlæggelse i den pædiatriske kirurgiske afdeling MONIKA. Har nogen lagt der med barnet? Ring ud!

Det er på tide at gøre sig bekendt med jordemoder på hospitalet og aftalen. Jeg kom til barselhospitalet til den største jordemoder med alle de test, der er til stede, alt er op til mandens test. Hun var glad for at føde dig i observationen. hvordan? Alt fordi den dumme analyse af 12 uger viste hepatitis C og intet, som jeg derefter genoptager det 2 gange, og alt er negativt, intet, der er en officiel konklusion fra Said Center, hvor der står skrevet, at jeg ikke har nogen sygdom ?? Intet, alt dette er ikke interessant for dem.

For et par dage siden bemærkede jeg, at tandkød på to tænder svulmede op, straks løb til klinikken. Derefter blev de sendt til MONIKI - behandlet hurtigt og under anæstesi. Jeg ringer der - anæstesiologen er på ferie, og også i september bliver vi 4 og gratis bedøvelse er ikke tilladt. Jeg er forfærdeligt ked af det, men gik stadig i går til en konsultation. Vi kom til en super tandlæge, som Misha, så forsigtigt og ømt undersøgt, havde aldrig set et sådant forhold fra en enkelt læge, selv om hun var kvinde i.

Godnat! Fortæl pzhl hvordan man kan fortsætte. Jeg har forfærdelige problemer med min næse, begge bihule er fyldt. En cyste, de andre polypper og begge med bihulebetændelse. (i spørgsmålet tumorer "tumor"). Til alt dette er perforeringen af ​​septum og mange små problemer. I den lokale halvø ønsker de ikke at tage på mig, i den betalte også. Hun kom til en god læge, han fortalte mig alt, viste, gav forudsigelser. Men tog det heller ikke. Meget hårdt tilfælde. Jeg har allerede foretaget 2 operationer og sidst i SPC af otorhinolaryngology. Jeg spurgte om MONIKI, på.

piger, sød hjælp, brug for rådgivning øjenlæge Kokarev V.Yu. fra Monica, har nogen sine koordinater, og på hvilken adresse han tager, forsøgte man at ringe til Monika til registret, ingen giver sådan information, du har brug for telefonen til Monika's børneøjeafdeling eller hans personlige nummer Vasily Yuryevich

God eftermiddag, jeg vil gerne vide din mening om dette hospital, hvem var der, skriv venligst hvad og hvordan. I juli var vi i MONICAH der lavede CT der og doneret blod til genetik (venter på resultatet) ved afskrivning blev de anbefalet at tilmelde sig i MUISB. Nu ringede jeg der og fik at vide at komme med barnet og et uddrag til dem til det rådgivende institut (jeg forstod at der ville være en levende kø, hvis nogen skrev) Moskva, ul. I. Susanina, 1, "Psykoneurologisk hospital for børn med centralnervesystemet lidelser med psykiske lidelser"

Piger, spørgsmålet er: Hvem lå der eller hørt om urologisk afdeling? Hvor realistisk er det at komme derhen? Er det bedre MONKEY?

Lucky mig og den ældste søn meget godt. I dag konfronteres med lokalmedicin igen. Fast i halsen Jeg så hende godt, men kunne ikke få det - gagrefleksen virker, det virker ikke generelt. Min mand er ikke hjemme, lille med en temperatur på den 4. dag er sjovt. Okay, de samlede, stomped på Pavlova til beredskabsrummet (jeg blev hurtigt fortalt, at jeg skulle gå der). Der lancerede vi (savning, 5 personer sidde, der til telefon, der bare så) og fortalte at børnenes hospital.

URGENT NEED HELP! Orekhovo-Zuyevo's specialiserede hus er nødt til en fri person torsdag-fredag, som kan sidde med barnet (barn på 2 år) i Monica-hospitalet (i Moskva). Du skal have en lægebog (eller et sundhedscertifikat). Betingelser: person kommer til sygehusets akutte afdeling. Barnet bliver bragt til Moskva af børnehjemmets personale. Kontakt: 8 (910) 496 54 58

Piger, vær venlig at dele. Vi vil snart gå til MONIKI i kirurgisk afdeling, jeg ved ikke engang hvad vi skal tage med os, hvad er der, hvad er det ikke, hvilke afdelinger er barnet lille, og vi lever ikke så tæt. Sig mig, jeg vil være meget taknemmelig.

Endelig vendte Danya fra ryggen til sin mave! Det skete i går om 3 måneder. 26 dage. Han gjorde det meget doven og mere, indtil han ikke gentog. Også i går gik vi endelig til øjenafdelingen for vores CRH (det var nødvendigt at afvise afdelingslederens afvisning for at få afbrudt tårkanalen i MONICs.) Han gav os ikke afslag og sagde: "Hvis alle går med Chiriuses til Moskva, så vil der være!? " Han sagde, at "her vil vi gøre alt." Skrev mig en masse tests. og kaldte.

Snart 6 måneder) vendte Grishanya på sin mave, over hans højre skulder, hurra! Jeg kørte mine ledsagere til Moskva til Nii Pediatrics til en børnelæge, efter at have undersøgt Grishan og min klynge, sendte de dem til en tidlig aldersgruppe til undersøgelse og rehabilitering. Så i.

Piger, hjælp, jeg skal gøre en akut operation i ørerne. Otosklerose er diagnosticeret, har nogen adgang til en professor ved Monica Law Department, naturligvis mod et gebyr. Mange tak for at hjælpe med at finde en god specialist. Tak på forhånd !!

Piger, hej alle sammen! Vi fik endelig en operation og fjernede adenoidet. Pludselig vil nogen bruge min historie. Vi fjernede ikke kun adenoidet, men skar også tonsillerne, såvel som pumpet væske fra øret. Som det viste sig, har vi 1 grad af høretab på grund af alt dette. De gjorde det gratis af MLA i MONIKI på Prospekt Mira. I starten gik de til kirurgen, og hun hjalp os med at lægge sig ned og foretage operationen.

Jeg besluttede at skrive mine indtryk om MONIAG, måske vil nogen komme i brug, det vil både være godt og dårligt))) I starten er jeg diabetiker, så så snart jeg blev registreret blev jeg henvist til en endokrinolog ved MONIIAH. Der kom jeg til Burmakulov FF, som næsten fra tærsklen begyndte at skræmme mig, at jeg ville føde et 5 kg barn og skrev en henvisning til indlæggelse i MONIKI. I MONIC'erne afrundede de deres øjne: "Vi er ikke gravide, det gør MONIAAG, hvad slags hospitalsindlæggelse, det er ikke et barsels hospital." Min kommunikation med Frøken.

Min fødsel var næsten 2 år og 2 måneder siden. De varede næsten 13 timer. Trombocytopeni, et antihypertensive syndrom blev skrevet på kortet før fødslen. Min fødsel var med stor frygt. Der var en stærk frygt for at dø under fødslen, der var frygt for en eks. Der var ingen frygt for smerte, der var en frygt for, at noget ville gå galt. Tilsyneladende var hormoner frække. Men jeg kunne, som jeg kunne, stadig sætte mig op for den positive. En lille smule forhistorie - Efter 38 uger blev jeg sat i afdelingen for gravide kvinders patologi med mistanke om et stort foster.

Jeg ville aldrig have troet, at min anden gang ville være så forskellig fra den første. Den første graviditet var perfekt. Jeg er 24 år gammel og mest sunde. Under hele graviditeten har jeg en mislykket analyse - blodkoagulation er høj, jeg drikker chimes og kardiomagnyl. Når jeg har mærket kvalme og røde pletter af brudte skibe vises på mit ansigt. Og kun én gang (på arbejdspladsens aften) stiger mit blodtryk - i stedet for konstant 120/80 - 140/90. Jeg tager på hospitalet med pres, om aftenen satte de mig der og om natten.

FUNGUS DROPPED. Uden operation. I dag er vi 2 måneder gamle, og vi har allerede vidunderligt hoveder, vi gulmer og smiler sødt og sødt!)) Og som hovedgaven er helingen af ​​navlen. Og det var sådan: Efter den "betalte kirurg" sagde, at alt ville falde, og kun strålende grønt ville hjælpe os, men baneocin i pulver havde tre dage gået for sådanne procedurer. Og virkelig. Pupochek tørrede op, og denne lille sorte. Men på den tredje dag blev navlen våd igen, og der begyndte ichor at ophobes. Eeeh. Testresultaterne kom godt og ingen beviser for.

Piger, opdateret information om besøget MONIIAG. Begyndende at ringe til call center fra slutningen af ​​august - der var ingen ledige stillinger til september, optagelsen er lukket i oktober.

Hvis jeg begynder at skrive om sårene, kan jeg måske huske, om den ældre sygdom. Måske vil nogen komme til nytte. De første problemer med datterens øjne dukkede op på hospitalet. På den 3. dag festede hans højre øje. Neonatologen hoppede over albuciden før udledning og frigjort.

Piger, tak til dem, der støttede os, da vi kom til hospitalet med blødning. https://www.babyblog.ru/community/post/living/3146137 Lad os gå i weekenden. Efter det engang frigivne blod på natten for optagelse var der ingen smerte eller udledning. Jeg lå og indsatte min udrik. Testene er gode. Selv på trods af min død og cyanose hæmoglobin 120! Progik kun lidt lav 9,02. Jeg bliver nødt til at indsætte 2 gange 200 og næsten 200.000 hgch. Og til tross for at det er svært for mig at gå på toilettet udenfor huset, synes alt at være på hospitalet, tilsyneladende ude af frygt.

Piger, jeg vil gerne dele min oplevelse. I dag lød vi i MONIKA, vi hentede en masse analyser, før vi var på diagnosecenteret. Vi er 5 måneder gamle. Jeg vil bare advare dig - så snart jeg gav retningen til DC på Serpukhovskaya, ringe øjeblikkeligt øjnene på MONS, Tilmeld dig, og så lægerne er meget indignerede. Så vi ankom tidligt om morgenen, oculisten kiggede på os, så sendte de os med alle papirerne i den anden bygning for at få kortet og igen tilbage til afdelingen. Der var 6 børn med os, næsten alle blev probed! Børn græd til nkretno men mere fra overraskelse! Jo tættere podhdila vores tur, jo mere jeg potnyak bryde igennem og alt blev kold.

Generelt spiser jeg ærligt ikke rigtigt. Jeg kan ikke lide supper, gryderetter, nogle grøntsager, slagteaffald. Jeg elsker fastfood og kan ikke leve uden slik. Der er ting, jeg ved ikke, hvordan man laver mad. For eksempel ved jeg ikke, hvordan man laver mad, og Egor, der traditionelt beskæftiger sig med kød i vores familie, bliver heller ikke velsmagende. Hytteost og sur mælk, vi spiser, men sjældent. Med en sådan introduktion til at lave en diæt var det ganske svært. Kost til diabetes er meget individuel. Efter at have talt med læger og med diabetikere med erfaring, har de læst havet.

Pigerne havde en invagination... Hvis Dimka vil tillade jeg vil forsøge at skrive alt sammenhængende. selvom det er svært (((

Anmeldelser af hospitalet MONIKI i Moskva

Læger er gode, men indlæggelsen er en rædsel. Det er umuligt at komme igennem, de er uhøflige, de slipper rørene, først de siger et udtryk, så afspiller de det igen. Ændre omgående personalet der.

På vegne af min mor, som blev behandlet i oftalmologiavdelingen i januar 2018, vil vi gerne takke vores afdelingens medarbejdere, især Larisa Olegovna Nazarova og Irina Mikhailovna Tarabanka. For ikke-ligegyldighed, professionalisme og menneskehed. Jeg ønsker dig sundhed og det allerbedste.

Jeg har så mange følelser nu, at det er svært at formulere korrekt. De sendte os til dette hospital for en planlagt operation for barnet. Chambers er normale, hver har et toilet, et brusebad på gulvet. De fodrer monotont, men tolerabelt. For moms sild med Mos kartofler til morgenmad, selvfølgelig for meget. Men hvad skal man gøre, ikke et sanatorium. Vi havde en operation. Kirurgen kom til at se hver dag. Og operationen synes at være okay. Men barnet begyndte at hoste, feber 39 og diarré! Vi blev tilbudt antipyretiske natten og sagde: "Alt er fint." Næste dag kom den behandlende læge og sagde: "Det er okay, i det næste rum har drengen det samme. Jeg vil ringe til børnelæge". Børnelæge kom kun kl. 17.00. Hun sagde: "Det er okay" - og foreskrevet "Smektu" og kost. Jeg bestemmer, at vi selv købte alle lægemidler til barnet. Ud over injektioner "Analgin" + "Dimedrol". Jeg bad børnelæsen om at give os nogle tests for at forstå årsagen til diarréen. Lægen svarede, at hun ville forlade anbefalingerne til lægen. På en eller anden måde forlod jeg barnet: "Regidron", "Smekta", kost og samtidig medicin. Hosten forblev stadig. Ved min uopsættelige anmodning blev barnet lyttet til og sagde: "Alt er normalt." På den tiende dag efter operationen kiggede kirurgen på os og sagde: "Alt er godt med en sutur, gå hjem." Vi har ikke foretaget nogen analyser fra operationsdagen. Erklæringen skrev ikke om hoste eller feber. Bare kørte os hjem. Hjemme, om aftenen havde barnet hoste, og diarré gentog. Og vi gik alene til hospitalet for dem. Speransky. Og vi ligger her for den fjerde dag med bronkitis og intestinal infektion. Og lokale læger er i chok, da vi blev afladet i denne tilstand. I 4 dage tog vi flere tests, end vi gjorde før operationen, og bad ikke om at købe en enkelt medicin. Og hvis barnets temperatur stiger over 38, om 15 minutter er en pligtlæge i afdelingen. Nå, fra det gode, vil sømmen efter operationen i MONIKI virkelig helbrede godt. Så hvis du forventer at nogen skal passe dig og på hospitalet, er du under tilsyn, så er du ikke i MONICA. Der er du nødt til at slå en værdig holdning til dig selv!

Jeg ankom i retning af Sargsyan på dermatoskopi. I receptionen kunne to ikke-slaviske damer ikke indtaste mine data i computeren. Jeg har været der før, mit navn er ændret. Savnet min tur. De sagde: "Kortet vil være på lægehuset." Som følge heraf lagde lægen på kontoret spidsen en stak med kort foran mig, tælle navnene: "Du har intet kort! Næste!" Og der er en linje i nærheden af ​​receptionen. Og for dette bad jeg om orlov fra arbejde og vandrede gennem solen på territoriet på jagt efter det ønskede korps? Krøllede retninger og kastede på gulvet i receptionen, mine ben vil ikke være der længere.

En sådan skilsmisse har endnu ikke set! Appelleret for at erstatte knæleddet. Og det begyndte! Undersøgelse og analyse koster 50.000 p. Den foreløbige beregning af operationen er 125000, så skilsmisse skyldes, at der er problemer med nyrerne, og operationen vil være 3 gange dyrere. Så en konsultation og betalt 156.000 for operationen. Men i den endelige afvisning fandt de et trofesår. Super razvodchiki! Alt her!

Gud, tak Gud for at være i MONICA. Taknemmelighed for al neurokirurgi, Anatoly Mikhailovich Kiselev, Andrei Anatolyevich - til alle læger, Ekaterina Konstantinovna, alle sygeplejersker og alle sanitære faciliteter (særlig tak). Takket være dig er jeg i live og tilstrækkelig, og et år efter to operationer til at klippe aneurysmer skriver jeg! Jeg kan huske dig! Og kærlighed!

Jeg vil gerne sige et par ord om en mand med et stort bogstav, hoved. Institut for hjertkirurgi Dudakov Vladimir Alexandrovich. De sendte os til instituttet fra Podolsk. Der var ingen måde at udføre en koronararterie restaurering operation. I første fase vil lægen (vi ikke kalder hans navn for ikke at fornærme) ikke kunne finde ud af videoen og diagnosen i problemet og gav os kroppene. Dudakova V.A. Og her mødte vi en rigtig professionel på deres område. Når man så en video af operationen, fandt lægen meget omhyggeligt og hurtigt ud af problemet. Derefter rådede jeg mig til ikke at skære patienten, men prøv at indsætte en stent for at reparere arterien. Han sendte for yderligere konsultation, satte ham i klinikken og et par dage senere var vi allerede afladet. Du ved, det er et mirakel, at der er så opmærksomme og lydhøre læger i verden. I vores tid er alt målt i penge. Jeg har ikke mødt sådan ægte professionalisme og menneskehed i lang tid. Mange tak, Gud giver dig sundhed og lykke. Pas på en sådan værdifuld læge.

Bruser og toilet i afdelingen. Fed normalt, jeg er ikke en gourmet.

Ikke kunne lide holdningen til arbejde. Det er at arbejde. Diagnoser er skrevet næsten fra lygten, idet de kun er afhængige af patientens ord. Der var en følelse af, at de specielt trak sig i tide før operationen, og derefter blev de efter et par uger afladet. I mit tilfælde, i 1.5 uges ophold, så lægen mig engang og så ved optagelse kiggede CT scan kun efter 3. påmindelse, og forstyrrede ikke med resten. Sygeplejersker er doven og boorish. Ja, en gang til jeg så bosiddende, og derefter er min tilstand blevet forringet meget efter en uge med at gøre ingenting. Om de kommende tests advarer ikke. Biokemi og sukker blev lavet umiddelbart efter morgenmaden. Som følge heraf kørte de dem gennem en bunke af andre læger og fandt ud af, at mit sukker steg op efter morgenmaden. De sagde, at jeg har brug for at helbrede, og kun da operationen. Og da de kom ind på hospitalet, understregede de ordet at accelerere. På denne store note og skrevet ud. Det var det samme med 2 naboer i menigheden. Forresten, jeg har sukker på 5,4 og efter morgenmad 7,5. De skrev - "diabetes". Generelt regnede jeg ikke med dette fra instituttet.

Dette er bare en stille horror. Personalet er uhøfligt. Hun var på lægefirmaet Lyubimov N. G., en otolaryngolog (værelse 707), og talte som om hun skylder hende noget. Jeg sagde ikke rigtig noget om sygdommen, men i stedet sad jeg og talte om mig (det er ikke det, tatoverede øjenbryn, beslag til 200.000 rubler osv.). Efter modtagelsen sendte hun til sin sygeplejerske en sæl, hun ved ikke engang, hvordan man skal snakke med folk. Holdningen er bare forfærdelig. Så meget for gratis medicin. Hun kom til en diagnose, gik væk med diskussioner om sig selv uden en diagnose og med en forkælet stemning!

Jeg kom til lægen i 614-kontoret på et bestemt tidspunkt! De vender ikke om, som følge heraf sættes folk i en halv dag. Medarbejdere louts! Forfærdeligt sted. Personalet er alle uhøflige.

Vi ankom med et barn (2 år 8 måneder) den 24. marts 2018 i en alvorlig tilstand i afdelingen for pædiaturgirurgi (også dårlig mave og test), kirurgen på arbejde og sygeplejersken arbejdede straks, gjorde alle nødvendige procedurer (ultralyd, røntgenstråler, EKG). Det var akut nødvendigt at operere, de kaldte lederen af ​​Pykhteev Dmitry Anatolyevich (som drev og reddet mit barn), en stor tak til ham og hele skiftet, der var på vagt den dag. Personalet er meget hjælpsomme, opmærksomme. Vi har læger fra Gud! Desværre kender jeg stadig ikke navnet på den kirurg, der var på vagt den 24. marts 2018, og han takker ham også så meget!

God eftermiddag blev behandlet i neurokirurgi afdeling fra 23.01. indtil 20.02. Jeg udtrykker min taknemmelighed over for forskeren Igor Y. Lissitsky, MD. AM Kiselev, juniorforskere, skat. søstre for ærligt arbejde, opmærksom holdning til patienterne. Sundhed, tålmodighed, succes i arbejdet.

Kvalificeret personale, god holdning til patienter overhovedet, lige fra læger og sygeplejersker.

Ubehagelige senge, men dette er en lille minus.

Blev behandlet i oftalmologiafdelingen (bygning 11, 4. etage) fra 4. april til 10. april 2018 med hendes søn. Opereret på grund af venlige strabismus. Efter at have læst anmeldelser om boorish attitude, uendelige køer, sultende børn, der blev udskudt datoen for operationen fra dag til dag, ankom til Monica i en tilstand af mild hysteri. Heldigvis blev al min frygt ikke bekræftet. I vores hænder havde vi henvist til hospitalsindlæggelse fra klinikken og alle de nødvendige prøver, så vi arrangerede det ganske hurtigt om halvanden time - sammen med en undersøgelse fra en øjenlæge og børnelæge. Den næste dag blev en operation foreskrevet, og den blev udført om morgenen, så barnet ikke havde tid til at sulte. Jeg vil gerne takke Kokorev Vasily Yuryevich, som opererede på os. Manden han er selvfølgelig stern og lakonisk, men super professionel og hans hænder er gyldne. Særlig tak til vores anæstesiolog Nechaev Vladislav Vladimirovich, det er kun to meter godhed. Han elsker børn, og de elsker bare ham. Før operationen, talte med barnet, fik venner. Sønnen fik så stor tillid til ham, at han gik til operationen med et smil (eller rettere sagt, han var tilfreds med anæstesiologens hænder og argumenterede med ham, der er mere som en hamster eller en marsvin og endog glemte at bølge på mig). Efter operationen kom Vladislav Vladimirovich flere gange, var interesseret i trivsel, og hans søn kaldte ikke sin søn bortset fra den "gode læge". Alle ansatte er meget opmærksomme. Tak til de sygeplejersker, der dryppede vores øjne, imod nogle gange skrig og modstand. Takket være det personale, der fodrede os i spisestuen, hvem rydde vores afdeling. Generelt var det meget tilfreds.

Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed til den vidunderlige læge (som de siger fra Gud) Natalia Vitalevna og internt Viktoriya Gennadievna (fremragende team, lav menneskelig sløjfe til behandling af deres patienter som familie), for operationen er de i stand til at roe og tune ind til positive. Jeg vil også gerne nævne hovedet. afdeling af Selina Vitaly Nikolayevich, var jeg først vred på at den lange proces i hele karrusellen, men når jeg kom der forstod jeg, hvor meget denne person af sit håndværk, men han er streng men retfærdig. Han har kun læger med gyldne hænder i hans afdeling! Min taknemmelighed har ingen grænser, jeg vil ikke stoppe med at beundre! Tak! Mange tak!

6 corps afdeling for transplantologi. Bare forfærdeligt! Patienter efter transplantation ligger i de generelle afdelinger. Udskiftelige pastelliner er ikke nok. Renset dårligt, uhygiejniske forhold. Maden er meget dårlig. Og hvor mange år har jeg været helbredt - ingenting ændres, det bliver kun værre.

Var 03/30/2018 i samråd med en endokrinolog med et barn på 1 år. Har læst før fængselsbesøg. Kuponer i registret for en kupon til lægen. Køer i kilometer. Venter på timer. Vi ankom kl 12.00. I afdelingen har vi brug for, receptionisten gik ud for at mødes. Hun tog alle dokumenter til registrering. Vises hvor toilettet, hvor borde til børnene, hvor cafe. I caféen, ærligt, gik vi ikke ind, men de lovede at drikke os compote. Så her. Meget nervøs, bekymret før besøget. Den samme pige fra registret beroliget. Hun sagde, hvor meget før modtagelse til at gå op og sendt til en tur, rolig ned (på en god måde). Optagelsen var kl. 13.30. Kl. 12,45 var lægen på plads og var klar til at modtage os. Læge Aksenova Svetlana Igorevna (med en patronymic jeg kunne forveksle). Børns endokrinolog. Rolig kommunikation. Svar på alle spørgsmål. Du kan sige, at "tygges" som børn. Vi var tilfredse. Alle erfaringer forsvandt. Tak!

Trods det faktum at at være på et hospital, er det generelt ikke en behagelig ting, men jeg har kun positive indtryk om at blive i afdelingen for hjertkirurgi (bygning 15). Modtaget der med en diagnose af "perikarditis" efter den "succesfulde" behandling i byen Domodedovo. Det var i MONIKI, det viser sig, fra den 5. til den 13. marts. I det væsentlige kunne jeg godt lide alting: læger, sygeplejersker. Samme dag, efter at jeg blev overført fra terapien til denne afdeling, fik jeg en punktering af perikardiet. Derefter nærmede sig den behandlende læge Ananko Vadim Aleksandrovich, var interesseret i at være. Kardiologen for afdelingen, Irina Viktorovna (jeg kender desværre ikke hendes efternavn) lyttet til min mor, besvarede alle sine spørgsmål grundigt og tydeligt; Jeg valgte en behandling, takket være hvilket mit helbredsproblem blev løst. Hvis vi taler om den ikke-medicinske side af problemet, nemlig afdelingerne, så fungerede alt for mig: de rengjort hver dag, affaldet ophobede ikke i spanden, der var ikke noget problem med sengebordet (jeg fik ikke et natbord i Domodedovo), maden var også god, selv om Jeg tog det ikke altid. Et køleskab i afdelingen var også tilgængelig.

Forfærdeligt hospital! Og specifikt - Institut for Urologi! Min mor blev sat med pyelonefritis. Efter 1 operation (læg nephrostomi) i en mor blev syg og hun havde brug for en iltmaske! Læger fandt næppe hende til 600 patienter 1 maske. Og alligevel, i slutningen af ​​operationen faldt sofaen, som moderen var placeret på! Og doktor Beyzer Iosif Markovich, i første omgang kommunikerer, og så er pengene fra patienter ikke syge trækker!

For nylig løj de med et barn i afdelingenes afdeling (15. bygning, 10. etage). For et gratis hospital er forholdene ret normale: toilet, brusebad, garderobe i afdelingen. Spisestue - på gulvet. Personalet er ikke lisping, men det gør sit job klart, det er ikke nødvendigt længere. De tog blod fra en blodåre, urin, lavede et EKG, efter 3 dage drev de på. Det sker, at folk virkelig venter lang tid på kø for en operation - det skyldes et stort antal mennesker, men dette er et budget hospital. Af minerne, for mig personligt, manglen på stole til fodring af babyer og fraværet af mindst et minimum legeplads. Et år gammelt barn er svært at tage noget uden evnen til selv at krybe, for eksempel. Men det er alle teksterne. Det vigtigste er lægernes kompetence og mit barns helbred. Tak til alle lægerne! Og især Karachunsky Grigory Mikhailovich! Denne mand er utvivlsomt i hans sted! En mere opmærksom læge end Olga Andreevna, jeg har ikke mødt i lang tid. Tak!

Jeg ringede til telefonen, de gav os til indlæggelse. Vi har en planlagt operation, barnet er 13 år gammel. Kvinden, jeg bad om at ringe til diagnosen, afhentede telefonen. Operationen vil være på denne dag eller nogle andre. Jeg skal planlægge, hvordan jeg kan være mig selv. Til hvilken sådan boorish holdning jeg aldrig har hørt. Jeg forstår alt (jeg behøver ikke at kysse røvet), men bare for at besvare mit spørgsmål er det menneskeligt muligt! Vi er alle mennesker og kan være i denne situation! Hvordan er det Og vi skal stadig gå til dette hospital! Bare forfærdeligt, jeg har ingen ord!

Hun lå i afdelingen for urologi, lægernes holdning var meget god. Jeg vil gerne udtrykke særlig tak til Khanaliyev Ruslan Vyacheslavovich. Meget god beboer, vil besvare alle spørgsmål og fortælle alle.

Min søn var i afdelingen for pædiatrisk kirurgi på MONICA hospitalet. Ikke alene lå han i en uge lige sådan, han gjorde ikke engang nogen test. En uge senere, med sorg i halvt, blev der foretaget en operation med buede sting. Generelt er dette bare horror, ikke et hospital. Medicinsk personale ryger overalt, og jeg vil gerne være særlig opmærksom på hovedplejerne Khokhlova, denne person er bare højden af ​​uklarhed!

Monica Dentistry betalte - ******! Kom til at forsegle en tand. Tag et billede - panorama to kæber til 1200 r! På et figen til mig et overskydende stråling, for en kræft? Srevnaya Ekaterina Andreevna og Botanova, vel, bare salgsforvaltere, de ved, hvordan man trækker tungen og smider den ind med penge, lægger nudler ud, at det i stedet for at fylde, var bedre at lægge en keramisk plaster, der blev sendt til en ortopæd, viste sig at der ikke var nogen sådan patch i naturen. **** Ortopæsten natrider mig alle ørerne om kronerne og implantaterne, som jeg ikke ved om dem, i sidste ende overtog hans tomme chatter 750 p. Brazenly mennesker spinder proteser, denne terapi hedder i Monica tandlæge. Forseglinger kan ikke leveres og ikke inficere hepatitis gennem deres beskidte udstyr, men implantater pålægger også deres jernkroner, hvorunder du først skal fjerne nerverne i dine tænder. Parasitter! Og priserne der er bare plads! Hun gik da hun kom med et hul i tanden og ledte efter en anden tandpleje. Men betalt 2000 s. For et panoramabillede af de to kæber og en ortopæders tomme snakker, hvad er der meget brug for broer, kroner, implantater at løbe for at sætte - fra øre til øre.

Vi kom med et barn til at konsultere en tandlæge. Tænderne er forsynet med sølv. Jeg forstår ikke, hvad de har gjort mere, men barnet brøler, nægter at tygge, viser tænderne. Jeg fodrede næsten ikke mancoat.

Vi tilslutter sig tilbagekaldelsen, under ingen omstændigheder bør du lægge børnene på dette hospital, men i intensivplejeenheden 7. etage, 15. bygning. Vores søn blev simpelthen helbredt ihjel, der er ingen ord til at formidle vores sorg, han var 7 måneder gammel.

At komme til behandling er næsten umulig. De vil høre, føle, skrive tabletterne og farvel, de foretager ikke en hardwareundersøgelse.

Mange tak til lægerne i abdominal kirurgi afdeling! Meget venlige og opmærksomme mennesker, fremragende eksperter! Du er den bedste!

Det er synd at moderne medicin, der har enorme muligheder for at hjælpe folk i de tidlige stadier af sygdommen, nægter lægehjælp til mennesker. Hvor skal vi hen Hele regionalsygehuset har ikke elementært udstyr til at drive en fri operation. Men hvis du betaler for operationen, vises udstyret straks. Jeg vil være stolt af mit land, men på grund af nogle læger er der en negativ holdning til vores medicin.

Fjernet adenoider og mandler 12/27/17. Betalt Kammer, vi købte helt ud, prisen er 7500 pr. Dag. De fodrer godt. Lægen Mustafayev Javanshir Mamedovich fjernede. Vi blev behandlet til ham i "Neuroprofi". Alt gik godt, tog barnet klokken 10.00, bragt allerede kl. 10:45. Han græd lidt, så faldt i søvn, vågnede, drak og spiste et par timer senere, og alt var fint. Temperaturen kan stige til 37, men det er normen. I morgen 28.12 hjem. Alt gik godt. Tak til Mustafayev og hovedet. Branch Galina Sergeyevna til den varme velkomst. Meget gode specialister. Jeg råder alle sammen.

Jeg vil skrive til dem, der går til en høring hos MONIKI til en immunolog. Hvis der er et valg, så undgå at gå til Moskalets, spild tid. Jeg tror ikke positive anmeldelser. På et sted forsøgte jeg at forlade en reel anmeldelse, jeg blev nægtet adgang der. Jeg kan ikke diagnosticeres i klinikken for andet år, de sendte mig en masse tests til Moskalets i MONIKI. Gå langt, bad en nabo for at se barnet. Der var en billet, men jeg glemte retningen, da alvorlige problemer begyndte med hukommelse og evnen til at fokusere opmærksomhed på grund af sygdom. De mødte mig negativt i lang tid og kørte forsigtigt alt, hvad de havde brug for i computeren. Desuden blev alle mine klager besvaret med sarkasme, ingen analyse kiggede på hele tiden, så jeg vidste, at jeg ikke havde et godt helbred med hovedet. Jeg skrev en konklusion om, at der ikke var tegn på immundefekt, på trods af at jeg havde forfærdelige candida af kønsorganerne og herpes på læberne, var ESR 40 på det tidspunkt. Jeg var meget heldig at jeg gik til en hepatolog Trofimova her hos MONIKI, som lyttede opmærksomt til mig, undersøgte leveren ind og ud, eliminerede hepatitis B og C, lavede anbefalinger og lavede en række andre tests, der viste meget lav ferritin (det er jern) og forhøjet TSH skjoldbruskkirtlen. En række af mine symptomer forklares. Desuden vil jeg efter det nye år lave en CT-scanning af hjernen, da mine symptomer er forbundet med mit hoved, er der en mistanke om, at de kan være tegn på en infektion, og derfor taber jeg mit syn og minde. Jeg er chokeret over Moskalets læge, hun hjalp ikke kun på nogen måde, men forårsagede mig også psykisk traume, hvilket viste, at jeg kun har brug for hjælp fra en psykoterapeut.

Den pædiatriske kirurgi afdeling på sjette sal er forfærdelig, det er umuligt at være der. Hvis du spørger et barn til et tillæg, giver de mig ikke mad, de generelle kamre er hårde, der er ikke varmt vand, der er ingen steder for mødre at vaske. Et betalt kammer koster 5.000 rubler. pr. dag, hvor der ikke er noget, er det ikke det værd. Vi køber medicin på egen regning, selv om der ikke er grøn, er holdningen ligeglad for alle. Og det er næsten i centrum af Moskva.

Vi takker fra bunden af ​​vores hjerter lægerne til børnehospitalet MONIKA, og separat kirurgen Yuriy Nikolayevich, for at give livet til vores lille pige, for resten af ​​den smukke sommer, til efterårets blade til nytårstræet for denne verden! Lav sløjfe til dig! Og alt personale fra vores familie til vores lykke!

Mit barn er tre år gammel, sendt for at fjerne adenoider. 11/12/2017 i hospitalsbygningen 2 tilbragte fire timer, fra 10 til 14, blev ENT-afdelingen kontrolleret for tilstedeværelsen af ​​vandkopper. Indtil jeg gik til Corps 1 for at klage til hovedlægen. Vi fik en afdeling om tre om eftermiddagen. Hermed sluttede vores pine. Den næste dag blev vi drevet af D. M. Mustafayev og anæstesiolog Tatyana Viktorovna (jeg kender ikke navnet). Operationen gik godt, om aftenen løb barnet allerede rundt om afdelingen. Lægen kom to gange samme dag og så på barnet næste morgen. Mustafayev mange tak! Personalet beder ikke om penge, de kommer sammen med børnene. Ja, afdelingen er overfyldt, sammen med børne- og voksenafdelingen. Du sover i samme seng med et barn, det er ligegyldigt. Men det vigtigste er resultatet! Jeg ønsker dig alt godt helbred!

Jeg kom fra Moskva-regionen, fra Serpukhov, i retningen. Virkelig forfærdet, intet organiseret. I køerne bruger du 3-4 timer, selvom det er registreret efter tid. Optaget i en dag - ankom, men det viste sig, at lægen nu arbejder på andre dage. Generelt var indtrykket, at bag de høje indskrifter "fortjente" og "højeste kategori" er der tomme mennesker og klart ikke gør deres job. Og så er hele personalet sådan.

Jeg kom der med en hjernecyst, havde resultaterne af tomografi på mine hænder, så på dem og lyttede til min historie om min hovedpine. I begyndelsen tilbød jeg at drikke "Diacarb" og gentage tomografi hvert år. Da jeg begyndte at spørge mig selv, hvad der skal gøres på en eller anden måde, mindsker udseendet af hovedpine, der slutter i opkastning, lægerne afrundede øjnene og hørte, at jeg havde opkastning på baggrund af hovedpine og sagde, at jeg skulle opereres på. Naturligvis var jeg bange og begyndte at spørge, hvordan operationen kunne undgås, eller der kunne være noget alternativere sikrere end craniotomi, hvad enten det var farligt eller ej, hvad konsekvenserne måtte være. De skrev straks til mig, at jeg nægtede operationen og ikke svarede på nogen af ​​mine spørgsmål og tilbød kun "Diakarb" og gentaget tomografi et år senere. Så jeg forlod der med ingenting. Men i konklusion læste jeg, at jeg havde tryk og temperatur, og mit hjerteslag var normalt. Selvom lægen ikke målte dette og ikke lyttede. Nederste linje: Jeg er en anden tick for løn, og de er helt ligeglad med os, for det gør ondt på mig og ikke dem.

Der er kun at dø. Det er her fanden er på jorden. Fra søstre til læger. Betalt eller gratis - betyder ikke noget. Søsteren fortæller den døende patient, at hun foregiver at blive skadet af sin mand. Lægen Vysotskaya ordinerer smertestillende midler, som ikke er der og stille går i weekenderne, mens patienten ryster af smerte på grund af en øre medicin. Helvede.

Forfærdelige. Serviceret og betalt og gratis. Penge spildt, tid spildt. Nu er der et spørgsmål, der skal betjenes. Jeg vil helt sikkert ikke have dem. Mange professionelle holdninger er negative. Køer pr. Kilometer. Efter min mening er Monica overbelastet hos patienterne. Hvor vil forholdet være derfra?

Jeg vil være kort: Jeg kom til Monica på kvoter for vaskulær kirurgi (7. sal, bygning 15). Lægernes holdning, lægerne forfærdelige. De ser på dig som en pose penge. De udførte operationen og pressede forsigtigt et hundrede og halvtreds tusind, udpressede Kolesnikov Yury Yuryevich. Ja, de er bundet derop med hele afdelingen, folk græder, men 90% betaler - de frygter for deres helbred. Jeg er chokeret, alle ved det, men de gør ikke noget med disse t ******.

Om børnets genoplivning på syvende etage i den 15. bygning. De bragte en nyfødt datter. Talte forskellige sygdomme, at hjernen er atrophied, der er ingen lunge, en forfærdelig hjertesygdom. Diagnoserne blev ikke bekræftet, bortset fra at der er en lille defekt, der ikke behøver at blive betjent. Alle læger er forskellige, du kan ikke spørge noget, meget uhøfligt. Arbejde på bagsiden. En elendig afdeling, der absolut ikke er fastsat for nyfødte, barnet er koldt og skræmmende der. Forældre er forbudt at komme til barnet, de fodrer ikke dem hvad og hvornår, modermælk kan ikke bringes, vores barn tabte vægt der. Når du bliver spurgt, hvad medicin giver, er der ikke noget svar. På opkald om barnets tilstand giver de samme svar. Gud forbyder at komme derhen! Jeg er kun taknemmelig for at redde vores piges liv og anerkender deres inkompetence, gav retning til Filatovskaya børnehave.

God eftermiddag En masse negative anmeldelser, men vi var heldige. De lå i afdelingen for endokrinologi i juli 2017. Anna Vinogradova er en meget behagelig, venlig person og også en kvalificeret læge. Gennemført alle nødvendige undersøgelser og procedurer, er alt klart, hurtigt. Mange tak. Med venlig hilsen Elena Akinina.

Velkommen! Jeg har aldrig skrevet anmeldelser, men jeg har ikke styrken til at holde denne smerte i mig! Jeg vil gerne dele mine indtryk på Monicas hospital! Min far gik til dette hospital for akut operation i vaskulær kirurgi afdeling fredag ​​10/29/2017. Diagnosen var skuffende, og tiden tabt i et andet hospital spillede også en rolle, og hans fars alder var heller ikke til hans fordel. Det hele skete om morgenen klokken 9.00, de kaldte en ambulance, han blev taget til sygehus i Domodedovo. Omkring 12 ringede han og sagde, at han var der, men da vi ankom der, og det var omkring 15.30, fik vi at vide at han havde akut pankreatitis, blev han taget til Monica. Klokken 6 om morgenen modtog vi et opkald fra Monica hospitalet og fik at vide, at de forberedte ham til en nødsituation på grund af en aortabrud i bukhulen. Operationen varer 6-7 timer, forlod telefonen, som du kan ringe til. Hele natten passerede pins og nåle. Jeg er selv en læge, og jeg indså, at overlevelsesraten med en sådan diagnose og tabt tid ikke er mere end 10%. Jeg er sygeplejerske, og altid respekt for lægerne, men hvad der begyndte, drømmer heller ikke i et "mareridt". Alle lørdag morgen, der startede kl. 10, forsøgte vi at ringe til, at vi var tilbage med. Den unge stemme svarede konstant: "Ring i 30 minutter" (tilsyneladende, en beboer eller sygeplejerske). Endelig ringede jeg ved 3 pm og den unge mand svarede, at lægen havde kontaktet. Så hørte jeg de ord, der skræmte mig, sagde lægen til den unge mand, bogstaveligt talt: "Fyld alle." En forvirret bopæl eller sygeplejerske svarede, at slægtninge ringer hvert 30. minut. Lægen tog endelig telefonen og kaldte i en kold stemme hvem jeg var, besvarede alle sine spørgsmål, han gav diagnosen, sagde, hvilke timer du kan ringe, der er alt hvad du behøver, det er ikke nødvendigt at komme. Natten gik igen uden søvn. På søndagen begyndte jeg igen at ringe, men ingen tog opkaldet. Jeg fandt ud af hans tilstand gennem mine kanaler og kl. 23.30 fik vi et opkald og fik at vide, at min far var gået væk, og jeg var nødt til at ankomme fra kl. 10 til kl. 11 med sine dokumenter, selvom han havde alle dokumenterne med ham. Så begyndte vi bare at mocke os. På vejen kaldte de os og spurgte, om de skulle udføre en obduktion eller ej. Vi svarede, at vi ikke ville. Klokken 11 vi ankom til hospitalet, det var simpelthen umuligt at komme ind i elevatoren fra første gang, vi måtte vente 15 minutter, da det ankom et stort antal mennesker blev fyldt, og de tog det bare med storm, men det lykkedes ikke alle. Efter at have stået op på gulvet kom der efter en tid en sygeplejerske ud og gav os sine dokumenter og personlige ejendele. Så kom en anden sygeplejerske ud og fortalte os, at vi skulle gå til bønden og vente der. Ingen af ​​lægerne: hverken doktoren i den afdeling, der tog ham, eller den kirurg, der opererede på ham - ingen kom ud og talte til os. Men vi stoler på disse liv for disse mennesker. Sikkert var der ikke engang to minutter at tale og snakke med pårørende på en menneskelig måde, for det er deres direkte ansvar. I morgue begyndte den næste del af vores pine. For det første blev receptionisten givet for at udfylde formularen om afslag på at åbne, idet vi vidste på forhånd at ingen ville underskrive det for os. Det var en "stub" af papir, med en kopi af formen med slørede små bogstaver, at selv med briller var det umuligt at bestemme, hvad der var skrevet der. Fyldte den ind, vi gik igen til registret, og vi blev igen sendt til lægehuset i bygning 15, som modtog vores far. Uden at vente på elevatoren, gik vi op til kontoret. Ingen var på vagt. Ti minutter senere kom en sygeplejerske ud af stuen, jeg spurgte hende hvor hun skulle finde en læge, hun tog formularen og gik tilbage til medarbejderummet igen. Lægen kom ikke ud igen. Efter en tid kom sygeplejersken ud og sendte os til administrationsbygningen for at se Chief Doctor. Uden for dagen var der tung regn og vind, og administrationen er i begyndelsen ved hospitalets hovedindgang og den 15. og 13. bygning - i slutningen. Der var ingen hovedlæge på stedet, vi vendte os til hans stedfortræder, der var yderst overrasket over, at han måtte løse et problem, der ligger inden for afdelingens læge. Med henvisning til forbundslov om obduktion af patienter, der døde i hospitalet, nægtede han. Jeg er sikker på, at alle læger på dette hospital kender denne lov. For hans del lovede han at fremskynde processen med at udstede kroppen. Efter at have ventet mere end fire timer i morguehuset, der regelmæssigt kom op til registrationspersonalet, der svarede os, at der ikke var nogen oplysninger, havde de ikke ladet historien ud endnu, da der var en obduktion, de ikke vidste. Men på mængden af ​​te, de drak, var det muligt at "briste". Endelig efter fire og en halv time rapporterede en af ​​registratorerne, at det ikke var ventetiden, obduktionen vil være om morgenen, og vi skal nå frem til klokken 14.00, for inden kl. 12.00 bliver historien ikke sænket, og vi kan ikke modtage certifikatet til kl. 14.00. Hertil kommer, hvorfor ordren ikke tilbød at arrangere alt på én gang og ikke ringe agenterne med det samme, selvom de så, at vi sad og ventede netop sådan og informerede dem om, at vi ville komme igennem dem. Efter 40 minutter ankom en agent, vi arrangerede alle. Det skal bemærkes, at de fungerede godt og harmonisk, alt var organiseret på højeste niveau. Vi takker Elena Vladimirovna og Ekaterina Georgievna, de kender deres arbejde godt. Jeg vil gerne have denne anmeldelse til at ses af ledelsen af ​​dette hospital. Kære læger! Vær mere human og respektfuld overfor mennesker, der har mistet en elsket. Er det virkelig umuligt at løse alle disse problemer hurtigere og på en anden måde uden at torturere mennesker og så dræbt af sorg!

Mit navn er Elena, jeg vil gerne dele mine følelser, der blev modtaget i Monica. Vores mor blev observeret 12 år i gastroenterologi afdeling, for hvilke en særlig tak til Natalia Nikitina Vasil, meget dygtig, sympatisk læge. Men desværre var morens sygdomme ikke kompatible med livet. Vi modtog et opkald fra menigheden og fik at vide de bitre nyheder. Bedt om at komme den næste dag klokken 8, vi venter på fra Moskva, vi ankom 09:00. Efter at have gjort alt arbejdet i afdelingen kom de til morgue klokken 9:30. Her begyndte vores prøvelser. Den historie af sygdommen - kunne ikke finde hvor den tabte (departement blev sendt til lighuset, lighus siger, at han ikke bringer), som et resultat, klokken 12:00, endelig historien var i lighuset. Sid, vent. Når du har lighus ritual service, vil vi gerne takke Elena Vladimirovna Tsvetkov og Ekaterina Georgievna, meget opmærksomme og ansvarlig holdning til deres arbejde, tjeneste på enhver pung, gøre alt for de mennesker, ikke imod dem. Hvad kan man ikke sige om morgendommens arbejdere? Klokken et, blev min mor allerede ligger på bordet og ventede på lægen (læge sagde, at det var en i lighuset), klokken to, er vores tålmodighed opbrugt, vi gik til lederen af ​​Gaganov Leonid E., han er lille-tsar, overbærende kiggede på os. Så lærte jeg, at svigerdatter - denne ene, han aftalt at tale kun med sin datter, det vigtigste, der startede vrikke. Obduktionen gik en halv time, og så lægen kom og spurgte vores tilgivelse og alle sagde, advarer om, at hvis pigerne i receptionen lavet en fejl, er det stadig her. Og pigerne i receptionen var engageret i alt undtagen vores hjælp. Jeg har gentagne gange appelleret til dem, de er for mit ansigt vindue dækket registreringsdatabasen, halvanden time krævede dokumenter for at bevise dette forhold. Dette er efter så mange timers ventetid! endnu Skrev denne hjælp (begravelse tjenester agent sad med os, hun også kontrolleret FAQ, tak igen Ekaterina Georgievna). Begravelsen måtte naturligvis flyttes, fordi vi forlod morgue klokken 5:50, og gør ikke noget uden et dødscertifikat. Jeg vil gerne sige: de mennesker, de mennesker tilbage, fordi sådan katastrofe i sig selv svært ved at overleve.

Opereret på katarakt i venstre øje. Operationen var kompliceret. Og jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed over for Yugai Maria Pavlovna! Meget professionel, opmærksom og omsorgsfuld læge! Som de siger, en læge fra Gud! Og til hele oftalmologiafdelingen, mange tak! Betingelserne for ophold er store, som hjemme!

Den 8. oktober lå hun sammen med sit barn i den 15. bygning på 9. etage med en betalt kasse. De fjernede adenoiderne til barnet, alt gik godt, holdningen er god, i afdelingen er der et badeværelse, et køleskab, et tv, en gratis wifi. Minus - sov på samme seng. Omkostninger pr. Dag 5500 en seng. Fælles spisestue med kedel, køler, tallerkener. Foder kun baby.

De lå med barnet i operationen af ​​ENT-afdelingen, fjernede adenoiderne. Alt er klart, pænt. Vi sov med baby i samme seng, men sengen er ganske bred (på andre hospitaler over allerede), hårde madras, puder og godt for mor og barn. Jeg var glad for at badeværelset i afdelingen: toilet, vask, bruser. Dezar er installeret i afdelingen. Renhed overvåges. Personalet er ikke uhøfligt, lægerne er kompetente, sygeplejerskerne er ikke ligeglade. Fødevarer var endda velsmagende, men nogle gange forfærdelige. Der er køleskab, der er ingen steder at opvarme mad. Det overordnede indtryk er gunstigt.

Modtaget i Kirurgisk Thoracic Department 09.10.2017, af medicinske grunde. Ved undersøgelse blev der foretaget en kompetent og professionel diagnose. Jeg vil gerne takke din læge Anipchenko AN og kliniske beboere Ryabchikov IV for professionalisme, sensitivitet, opmærksomhed og forståelse. Medicinsk personale - alle opfylder hans mission og er håbet for hans patienter. Mange tak til Thoracic Department. Sundhed for dig, lykke og trivsel.

Lægen i klinikken sendte en akut (!) Høring til endokrinologen om punktering af skjoldbruskkirtlen. Resultatet af 40 minutters konsultation er telefonnummeret, som du skal registrere for en punktering. Jeg ringer, jeg tilbyder at tilmelde mig februar næste år (mere end 4 måneders ventetid). Jeg havde ikke tid til at åbne min mund og spørg om det var muligt at gøre denne undersøgelse hurtigere og mod et gebyr, da en medarbejder hang. Jeg forsøgte at ringe tilbage, mit nummer var blokeret! Jeg forsøgte at ringe tilbage fra et andet nummer, ikke tage opkaldet! Udover det faktum, at det ikke er meget kulturelt, er det uprofessionelt og ærligt dumt ud fra et kommercielt synspunkt. Klinikken tilbyder betalte ydelser og afviser potentielt overskud som dette. Til sidst fandt jeg lige en anden klinik. Fordelen er stor. Nå, at være boorish - et personligt anliggende, men ikke på arbejdspladsen.

anmeldelser

anmeldelser

Jeg vil gerne takke thoracic kirurg Frolov Alexey Vladimirovich, anæstesiologen Anipchenko Natalia Nikolaevna for deres professionalisme, lydhørhed, forståelse, venlige og dygtige hænder, opmærksomme holdning! Og også til det medicinske personale - stor tak for deres følsomhed, støtte, opmærksomhed og forståelse! Assistent Valenko Ivan Alexandrovich, anæstesiolog Ivanova Elena Vladimirovna. Mange tak. Maj 2018

Mange tak til Alexander Vladimirovich Fedulov. Barnet gennemgik en operation på krigsorchisme ved MONIKI. Alexander Vladimirovich undersøgte meget nøje og undersøgte barnet før operationen, han etablerede den endelige diagnose. Den næste dag blev der udført en operation på mit barn. Dagen efter operationen kørte min søn allerede! Operationen blev udført meget godt! Kirurgen Alexander Vladimirovich har gyldne hænder, et venligt hjerte, han er professionel, ekspert på hans område! Vi er meget glade for, at skæbnen bragte vores søn Herman til Alexander Vladimirovich. Jeg bøjer til dig, Alexander Vladimirovich. Hele dit liv vil vi takke dig.

Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed over hele kirurgisk thorakafdeling i MONIKA. Jeg har aldrig mødt en sådan holdning til patienter i andre medicinske institutioner. Mange tak til alle skat. medarbejdere i afdelingen for deres opmærksomhed og venlighed!
Separat vil jeg gerne bemærke og takke min behandlende læge, A. A. Volenko, for hans kompetence, opmærksomhed og omsorg for patienter, lydhørhed, årvågenhed og hårdt arbejde. Ivan Aleksandrovich er utvivlsomt en professionel inden for hans område, der er virkelig interesseret i patienters sundhed og velvære. Tak for eksistensen af ​​en sådan afdeling og sådanne specialister, som kan levere ægte kvalificeret og rettidig assistance!

Forrige Artikel

hepatomegali

Næste Artikel

Giardia i leveren