Et endnu skridt

Behandling

Videndeling, kommunikation og support til personer med hepatitis

LEDIFOS, MYHEP LVIR min lever er sund))) start 3.01.16

Moderator: Gudvin

  • Gå til side:

Re: LEDIFOS-min lever vil være rask snart))) 3.01.16

Meddelelse Qwerty130102 »Jan 04, 2016 23:00

Re: LEDIFOS-min lever vil være rask snart))) 3.01.16

Besked Boni »05 Jan 2016 14:56

Re: LEDIFOS-min lever vil være rask snart))) 3.01.16

Meddelelse oksana76 »05 jan 2016 19:10

Re: LEDIFOS-min lever vil være rask snart))) 3.01.16

Meddelelse oksana76 »05 jan 2016 19:12

Re: LEDIFOS-min lever vil være rask snart))) 3.01.16

Post freken »Jan 05, 2016 7:22 pm

Myhep LVIR (Maykhep LVIR) - generisk Harvoni (Harvoni)

Myhep LVIR (Maykhep LVIR) - generisk Harvoni (Harvoni)

Myhep LVIR er beregnet til behandling af kronisk hepatitis C genotype 1 hos patienter med og uden levercirrhose. Myhep LVIR er effektivt til patienter, der behandles for første gang, og for patienter, der har mislykket erfaring med behandling af hepatitis C med interferon og ribavirin, eller hvis der er intolerance over for disse lægemidler.

Produktbeskrivelse

Lægemidlet Myhep LVIR (Maykhep LVIR) er beregnet til behandling af kronisk hepatitis C genotype 1 hos patienter med og uden levercirrhose. Myhep LVIR er effektivt til patienter, der behandles for første gang, og for patienter, der har mislykket erfaring med behandling af hepatitis C med interferon og ribavirin, eller hvis der er intolerance over for disse lægemidler.

Ledipasvir og Sofobufir hæmmer to proteiner, der er nødvendige for reproduktion af hepatitis C-virus. Sofosbuvir blokerer et enzym kaldet "NS5B RNA-afhængig RNA-polymerase", mens Ledipasvir hæmmer et protein kaldet "NS5A". Ved at hæmme disse to proteiner interfererer Myhep LVIR med multiplikationen af ​​hepatitis C-viruset og infektionen af ​​nye celler.

INGREDIENSER:
1 tablet Myhep LVIR indeholder den aktive ingrediens Ledipasvir - 90 mg og sofosbuvir - 400 mg.

INDIKATIONER TIL ANSØGNING:
Behandling af kronisk hepatitis C genotype 1 hos patienter med og uden levercirrhose.

ADMINISTRATIONS- OG DOSISMETODE:
Den anbefalede dosis Myhep LVIR er en tablet en gang om dagen, uanset
madindtagelse. Tabletterne anbefales ikke at tygge eller knuse, det er bedre at sluge det og drikke en lille mængde vand. Lægemidlet giver den bedste effekt, hvis den tages hver dag på samme tid.

KONTRAINDIKATIONER:
• Allergisk reaktion på en af ​​bestanddelene af lægemidlet;
• Graviditet og amningstid
• Børnenes alder op til 18 år.
• Det er forbudt at tage en anden medicin indeholdende sofosbuvir - overdosis er mulig, en stigning i bivirkninger.
• Tag ikke medicin med elvitegravir, tenofovir, emtricitabin.
• Kontraindiceret behandling i forbindelse med carbamazepin, rosuvastatin, johannesurt, rifampin, tipranavir, phenytoin. De reducerer virkningen af ​​at tage Myhep LVIR. Forsigtighed er nødvendig i tilfælde af nyre- og leverfare. I dette tilfælde skal lægemidlet finde sted under nærsyn af en læge.


I løbet af Myhep LVIR behandling bør en kvinde anvende pålidelige præventionsmetoder, da stoffet kan have en negativ effekt på fostret. Indtil slutningen af ​​dens virkning på gravide er ikke undersøgt. Hvis du skal undergå et behandlingsforløb, skal amning overlades, fordi medicinen kan indtages i et barns legeme med mælk.
Børn er ikke ordineret stoffet - dets effektivitet og indvirkning på børns krop er ikke undersøgt. Hvis der er opstået en stærk bivirkning, efter at lægemidlet er taget i brug, bør kurset straks afbrydes. Hvis der anvendes andre lægemidler i løbet af lægemiddelbehandling, skal dette rapporteres til lægen.

OPBEVARINGSBETINGELSER:
Ved en temperatur på 15 til 30 ° C..

De mest nøjagtige anbefalinger om dosering og varighed af behandlingsforløbet kan fås hos den behandlende læge, der ordinerer lægemidlet baseret på patientens individuelle egenskaber.

SOF24

anmeldelser

Narkotika til hepatitis B anmeldelser

Du kan give din feedback om produkter

Mange tak til Dmitry og Vladimir for deres hjælp til at få narkotika! Pakken er sporet, hurtig levering, opmærksom og ikke ligeglad holdning, virkelig lave priser! Forresten, før jeg vendte mig til disse fyre, fandt jeg mange, der tager 2-3 gange mere for disse stoffer. Fortryder ikke at vende her! Efter 2 uger, sofa + duck (2 genotype, F0) blev viruset ikke længere opdaget! ☺ I seks måneder er jeg en sundt person!
Ps. Ligesom mange af os er jeg den person, der ikke kan lide polyklinikker... og jeg fandt denne virus i antitarklinikken og så på graviditeten... Gudskelov, lægerne, der vidste diagnosen, gjorde det rigtige og barnet er fint! Hvorfor laver jeg det her? Konklusionen er indlysende: du skal overvåge sundhed! Hele helbredelse! Fyld ikke andres lommer, jeg anbefaler alle til dette fællesskab!

Jeg søgte efter disse stoffer på internettet, fandt uheldigvis Vladimirs kontakter, og det viste sig at han var i Krasnoyarsk. Nu er vi venner, vi kommunikerer ofte. HELLO VOVAN.
På emnet: Sofa + Duck kom i tide, som lovet. Efter en måned af terapi er viruset i blodet ikke detekteret! Hepatitis C behandles, vær ikke modløs fyre!

Gutterne blev rådgivet til at kontakte lægehjælpen. Mange tak. Disse er virkelige, ikke virtuelle mennesker, som du kan mødes med, diskuterer alt og vær sikker på, at narkotika vil komme og vil ikke være falske. Kort om min medicinske historie. Genotype 1, F2. Oplev 14 år. Viruset blev ikke påvist i blodet efter 4 ugers behandling med sofosbuvir + ledispavir. Behandlingen er forbi. Held og lykke og sundhed for alle!

Mange tak til guterne for deres hjælp til at købe stoffer. Jeg fandt ud af dem fra den største infektiolog i regionen, så jeg bekymrede mig ikke for mine penge, især priserne var meget billigere end på andre steder. Jeg begyndte at følge min pakke og en dag efter at have mødt dem. Ugen har allerede modtaget pakken. Nu har det været tre uger siden jeg startede behandlingen og mærkeligt nok er det meget nemt for mig at tage terapien. Jeg håber, at de første testresultater snart bliver bedt om.
Tak igen, fyre. Gud velsigne dig og et godt helbred. Og til alle, der er syge med hepatitis C, vil jeg sige: "Heal, træk ikke, især da det allerede er så overkommeligt! Helse til alle!"

Efter at have truffet en beslutning om behandlingen af ​​sof + duck, opstod spørgsmålet om, hvor man kunne finde pålidelige mennesker, der ville hjælpe med opkøb, da der var meget tvivl og erfaringer. Jeg hørte fra en ven, at der er mennesker, der kan hjælpe med at købe et lægemiddel af god kvalitet. behandling Jeg vil endnu engang sige en stor tak til Dmitry og Vladimir for hjælp. Den omhyggede pakke indpakket kom på bare 11 dage, og jeg begyndte straks behandling. Allerede efter 2,5 uger passerede jeg analysen og modtog: VIRUS ER IKKE DETECTED. At sige, at jeg var glad, er at sige ingenting... Jeg ønsker at ønske alle gode helbred og ikke fortvivlelse... Nu hvor Hepatitis C behandles.

Guys, tak for de købte stoffer. Sof + dak. Der var den første genotype, der drak stoffet i 3 måneder. Behandlingen blev tolereret let, nu blev viruset ikke detekteret i blodet.

Vladimir, tak for din mulighed for at være sund! Hvad du laver er virkelig uvurderlig. Venligst stop ikke og fortsæt med at hjælpe andre!
Om dit arbejde lærte jeg, som mange gennem den behandlende læge. Jeg vil ikke skjule mine tvivl, jeg søgte, tænkte jeg. Og til sidst tog den rigtige beslutning! Priserne er virkelig lavere, men heldigvis påvirker det ikke kvaliteten. Derudover kan pakken let spores. Efter en måned med at tage Ledipasvir / Sofosbuvir, forbedrede min tilstand, viste tests, at der ikke var virus!
Jeg er meget glad for, at jeg er sket med at samarbejde med dig. Jeg ønsker dig alt godt helbred og et hurtigt opsving!

Vladimir, tak for din hjælp. Det var en fornøjelse at arbejde med dig. Jeg blev rådgivet til at konsultere dig af en kvalificeret smitsomme sygeplejerske, så jeg troede og købte fra dig disse 2 stoffer Sofosbuvir + Daclatasvir. Nøjagtigt efter en måned af behandling bestod jeg en analyse, der viste, at der ikke var virus i blodet. Jeg råder alle, der har mistet håbet om opsving, for at kontakte Vladimir. Jeg ønsker jer alt genopretning.

Jeg vil gerne takke Dmitry og Vladimir for deres hjælp til at købe stoffer. Så 3 måneder. Der blev ikke fundet nogen virus. Pålidelige fyre. Alle sibirske helbred!

Jeg ønskede at udtrykke min taknemmelighed til Vladimir og Dmitry for de købte stoffer sof + dak. Meget gode fyre, du har sundhed og velstand, du laver en god gerning og tak for det. Jeg ønsker dig en hurtig opsving og held og lykke! Jeg er sød og glad nu, tak!

Hej alle sammen! Når en virus blev opdaget, troede jeg en fejl. Passet på kvaliteten er resultatet "positivt"... Det er som en sætning. Lægen sagde, at der nu er en kur mod viruset og rådede webstedet. Ringede til Vladimir og mødtes senere. En måned efter starten af ​​behandlingen blev viruset ikke detekteret. Tak fyrene! Du giver folk en chance for at ændre deres liv!

Hej Jeg vil gerne sige en stor tak til Vladimir og Dmitry for deres hjælp til at købe stoffer til hepatitis "C". Lægemidlet hedder "Sof + Duck".
Forinden behandlede han for 3 år siden hepatitis "C" (genotype "3-a") med en dyr og meget vanskelig medicin til kroppen (behandlingen var også 24 uger) "Pegintron" + "rebovarin", men 2 måneder efter behandlingens afslutning Jeg havde et tilbagefald, et ord hjalp mig ikke, det er en meget dyr medicin... Jeg var meget ked af min kone og accepterede allerede min skæbne...
Om sommeren lærte vi fra en ven om eksistensen af ​​en ny "INDIAN" medicin... Selvom vi i starten tvivlede på effektiviteten af ​​denne nye medicin, fordi det er ti gange billigere end Pegintron, men efter at have lært om resultaterne af behandling af andre patienter med hepatitis C besluttede de at prøve det, det vil ikke være værre end noget andet. TK Jeg har allerede 4. grad "fibros" (og dette er næsten allerede levercirrhose i et tidligt stadium)...
I et ord bestilte de denne medicin gennem Vladimir og Dmitry i tre måneders behandling. Vi blev enige om levering af medicin til byen Abakan gennem Post of Russia... Overført penge til slægtninge i Krasnoyarsk (fordi de selv ikke kunne komme), og familiemedlemmer gav penge til børnene på mødet...
Omkring 10 dage bestod bogstaveligt, og lægemidlet ankom til Abakan... Det var meget bekvemt at modtage via post, det er endda muligt at spore pakken, hvor den går, og hvornår den vil være på plads...
Fra 1. oktober 2016 begyndte jeg at tage dette lægemiddel... Hvis vi sammenligner det med den smertefulde "Pegintron", så er der efter at have taget "Sof + Dak" ingen smerte eller temperaturafvigelser i kroppen...

AMAZED OG FØRSTE HOVEDANALYSE AF MIN LIVER:

FØR BEHANDLING: AKT - 115,5 H
ALT - 181,5 H

Efter 2 uger modtagelse: ACT - 33,0 H
ALT - 59,7 H

Efter en måned modtagelse: ACT - 27,0 H
ALT - 29,0 H
BILLIRUBIN - 22.7

OG HEPATITIS VIRUS "C" ER IKKE DEFINERET.

(på "Pegintron" blev det kun ubesvaret efter 5 måneders smertefuld behandling)

Friends. TIL DIN RÅD, FÅR IKKE MED HEPATITISBEHANDLING.

Hvordan hjælper det med behandling af hepatitis Ledipasvir Sofosbuvir fra Indien?

Når en læge ordinerer et moderne lægemiddel "Ledipasvir", betyder det, at patienten har brug for interferonfri behandling for hepatitis C i kronisk fase. Dette produkt er kun nødvendig til brug sammen med Sofosbuvir. Derfor finder forbrugerne i emballagen kun et kombineret lægemiddel. Denne medicin er ikke en billig løsning, men det er meget effektivt i forbindelse med kompleks viral patologi.

Derfor er det ikke nødvendigt at tale om dets tilgængelighed for størstedelen af ​​befolkningen i forskellige lande. Derudover er det ret problematisk at købe en generisk (et stof fra partnerproduktionsvirksomheder) i Rusland. Vi skal udelukkende tale om køb af apoteksprodukt fra den oprindelige producent. Pakningen indeholder tabletter med et specielt formel - antiviralt lægemiddel og dets forstærker.

Nøglefunktioner

For bedre at forstå, hvad er meningen med denne behandlings funktion for en alvorlig virus - "Hepatitis C" af 1. og 4. genotyper. Farmaceutisk derivat, dets effektivitet, har i næsten alle tilfælde kun tjent positiv feedback fra lægerne om Ledipasvir. Tabletterens hovedegenskab er at blokere replikationen (ukontrolleret reproduktion) af farlige virusceller. Kombinationen af ​​to aktive ingredienser i lægemiddelkomplekset er som følger:

  1. Sofosbuvir - tjener som blokering af virus enzymet NS5B.
  2. Ledipasvir - tjener som en blokering af NS5A-virusmikroorganismeproteinet.

Den første bringer viruset fuldstændigt til destruktion og stopper dets reproduktion. Den anden forbedrer Sofosbuvirs aktivitet. Og så samtidig ødelægger disse to typer medicin ikke kun kilden til sygdommen, men udelukker også muligheden for sin såkaldte "falder i søvn" og gentagelse. Denne medicin er fuldstændig testet og testet og er derfor vedtaget af WHO-systemet (Verdenssundhedsorganisationen).

Farve gul eller brun.

  • Ledipasvir;
  • Sofosbuvir.
  • Ledipasvir - 90 mg;
  • Sofosbuvir - 400 mg.
  • kolloidt siliciumdioxid;
  • copovidon;
  • croscamellose sodium;
  • magnesiumstearat;
  • lactosemonohydrat;
  • cellulosepartikler.
  • gul jernoxid;
  • polyethylenglycol;
  • titandioxid;
  • polyvinylalkohol;
  • talkum.

Indikationer for brug

Den mest effektive behandling af hepatitis C med Ledipasvir, som er en del af den samlede sammensætning af antiviral medicin, observeres, når lægen korrekt vælger den til et bestemt tilfælde. Som allerede nævnt kan ikke alle virale genotyper, som påvirker leveren, ødelægges ved hjælp af dette unikke middel. Det påvirker først og fremmest kun de patienter, der diagnosticeres med:

  1. Genoptype af hepatitis 1 og 4.
  2. Levercirrose.
  3. Komplekse dysfunktioner i nyrerne, leveren.

Derudover er udnævnelsen mulig, og sådanne patienter, der af forskellige grunde afbrudt interferonbehandling. Aldersgrænser for brugen af ​​dette værktøj indenfor er præsenteret i følgende område - 18-65 år. Uafhængigt ordinere et sådant stof er strengt forbudt, derfor at købe det kræver præsentation af en recept.

Kontraindikationer til brug

Brug ikke lægemidlet i følgende tilfælde:

  1. Børn op til 18 år.
  2. Ældre efter 65 år.
  3. Gravide patienter.
  4. Kvinder ammer babyer.
  5. Med positive indikatorer for testning for allergiske reaktioner, der indikerer individuel intolerance over for ethvert af stoffets stoffer.
  6. Når du skal blande med andre lægemidler, som også omfatter sofosbuvir.

Instruktioner for mennesker

Brug af lægemidlet er strengt foreskrevet af en læge og i overensstemmelse med instruktionerne, som er indesluttet i en papkasse. Normalt inden for 28 dage med en ufuldstændig behandlingsforløb, helbredes patienterne, hvis de ikke har levercirrhose. Et fuldt kursus varer 12 uger, hvilket er 3 købte emballager.

Brugsanvisningen til Ledipasvir er ret enkel - det er nok at tage en tablet (kapsel) 1 gang om dagen. Dosis bør ikke ændres, hvis der ikke er nogen alvorlige sidreflekser og reaktioner i kroppen. I tilfælde af komplikationer skal man straks konsultere en læge. Modtagelse skal udføres på tre måder:

  • fastende;
  • midt i et måltid;
  • efter at have spist.

På mange måder afhænger metoden til at tage medicinen afhængig af lægevalgets valg, som sporer alle funktionerne i hver patients krop individuelt.

Hvad er analogerne

Det skal igen bemærkes, at Ledipasvir ikke er andet end den oprindelige harmoni af amerikansk produktion. Det betyder, at patentet for unikke produkter er fuldt ejet af Gilead Sciences (USA). Men selskabet har ret til at indgå partnerskabsaftaler med andre medicinalfirmaer. Så er der født analoger af lægemidler, der er klassificeret som følgende muligheder. Parametre af narkotika-analoger (generika), deres navne, funktioner er noteret i et specielt bord.

  • magnesiumstearat;
  • jernoxid;
  • copovidon;
  • cellulose;
  • titandioxid;
  • siliciumdioxid collodyne.
  • lactosemonohydrat;
  • mikrokrystallinsk cellulose;
  • magnesiumstearat;
  • croscarmellosenatrium;
  • copovidon.
  • ombitasvir;
  • paritaprevir;
  • dasabuvir;
  • ritonavir.
  • titandioxid;
  • lactosemonohydrat;
  • croscarmellosenatrium;
  • magnesiumstearat.

Gennemsnitlige narkotikapriser

Til prisen er den dyreste den originale medicin - Harmony. Alle dens analoger er henholdsvis lidt billigere. Men prisen på Ledipasvir i komplekset vil afvige fra oprindelseslandet. Så hvis du placerer i kronologisk rækkefølge af producenterne af dette stof, får du følgende billede:

Da værktøjet er uovertruffen blandt russisk fremstillede stoffer, omfatter prisberegningen også forbrug af beløb til levering af produktet fra et andet land. Nu kan du præsentere prisen for et unikt stof og dets analoger i et separat bord.

Valgmuligheder hvor du kan købe produktet

Sofosbuvir + og Ledipasvir fra Indien findes kun i apoteksalg i Den Russiske Føderation kun via en distributionstjeneste. Generelt købes originalen og dens analog kun af forbrugere via officielle hjemmesider eller distributører relateret til medicin. Leveringen udføres både gennem kurertjeneste og af russisk post.

Mulige bivirkninger

Effekten på patientens krop fra at tage p-piller begynder straks efter at have taget det indeni. Men stoffer vil blive koncentreret på forskellige måder. For eksempel ophobes "Sofobusvir" i 1 time eller 1,5 timer. Det vil tage lidt længere tid at koncentrere "Ledipasvir" - omkring 3-4 timer.

I alt bemærkes flere bivirkninger:

  1. Malaise i hele organismen som helhed - i 13% af tilfældene, hvor lægemidlet anvendes i 12-ugers kursus, i 18% - med langvarig brug af terapi (24 uger).
  2. Hovedpine - i 14% af tilfældene i en 12-ugers administrationsperiode, 17% - et dobbelt kursus.
  3. Kvalme - 7% af tilfældene viste sig med 12 ugers behandling, 9% med 24 uger.
  4. Diarré (diarré) - det er omkring 3% af tilfældene med et to-ugers kursus, 7%, hvis modtagelsen blev fordoblet om dagen.
  5. Tab af ro og søvn - 5% til 12-dages kursus, 6% for 24-ugers kursus.

I tilfælde af overdosering er der stadig ingen modgift, så eliminering af komplicerende virkninger udføres selektivt og symptomatisk.

Er forebyggelse udført?

Man må huske på, at stoffet selv, der bærer navnet "Ledipasvira", er helt ubrugeligt i behandlingen af ​​hepatitis C 1 eller 4 genotyper. Det gives kun effektiviteten, når den anvendes sammen med et andet stof - "Sofosbuvir." Derfor er det ikke nødvendigt at tale ikke kun om forebyggelse med Ledipasvir alene, men også om behandling. Leverenzymer, der spreder virussen, vil blive blokeret og ødelagt udelukkende i de komplekse virkninger af lægemidler.

Nogle anmeldelser fra folk

Da stoffet er ret dyrt, forsøger folk at finde så mange sandfærdige meninger som muligt om sin handling. Trods alt viser anmeldelser fra rigtige patienter, om medicinen er virkelig effektiv, og det er værd at bruge så mange penge på det. Lad os citere et par tilfælde, hvor stoffet blev brugt i virkeligheden, og ikke kun internetbrugere skrev deres teoretiske meninger, der udgjorde som patienter.

Efter at have fundet mig en sådan farlig sygdom som hepatitis C, blev der brugt mange penge på behandling eller grundlæggende sundhedsvedligeholdelse. Jeg var ikke klar til at bruge endnu flere penge, da lægen begyndte at tilbyde Ledipasvir til mig. Derefter lærte jeg også, at det er svært at få det. Mere præcist, at mange forfalskninger til salg. Men da jeg virkelig greb det, måtte jeg være enig. Heldigvis vidste lægen, hvor det amerikanske lægemiddel blev solgt - fra den oprindelige producent Gilead Sciences. Det blev brugt meget, fordi jeg var nødt til at tage mere end en pakke. Men nu er tilstanden forbedret, men ikke helt (kun 10 måneder af behandling er gået). Generelt er effekten åbenbar.

Natalya Bolshakova, 45 år gammel

Hepatitis C (1 genotype) er blevet påvist i min næsten ungdomsår. Ledipasvir blev ordineret til kompleks behandling for kun seks måneder siden. Lægemidlet blev annonceret, lægen sagde, at det er innovativt, allerede testet på millioner af syge mennesker, og så videre. Da jeg begyndte at søge efter oplysninger om stoffet, blev jeg næsten forvirret - de skriver "Ledipasvir" i titlen og billeder med "Harvoni" eller noget andet. Så fandt jeg lige ud af, at der er analoger. I et ord bliver jeg for øjeblikket kun behandlet for Harvoni. Jeg bestiller hele tiden via internettet, kommer i pakke med almindelig post. Effekten er mærkbar - ifølge resultaterne af test og personlig trivsel.

Marianna Svetlova, 28 år gammel

Jeg lider af en leversygdom i flere år. Hepatitis C viste sig nøjagtigt efter at jeg blev kørt på efter en skade i en bilulykke. Da han begyndte at forstå om lægernes uagtsomhed. Nu skal du købe dyre stoffer, som f.eks. Ledipasvir (American "Harvoni"). Jeg drikker strengt i henhold til vejledningen, der er bivirkninger, men i princippet er de bærbare. Allerede drak halvdelen af ​​kurset, og lægerne sagde, at dynamikken i terapi er positiv, leveren begynder at komme sig. Et problem - ulejligheden af ​​ordrer, de konstante forventninger af pakker via post. I apoteket så let at købe.

Myhep LVIR (Maykhep LVIR) - generisk Harvoni (Harvoni)

Er du interesseret i generisk Harony - Myhep LVIR? Vi vil fortælle dig, hvor du kan købe denne medicin til en overkommelig pris!

Hetero er en asiatisk farmaceutisk kæmpe, der med succes skarer asiatiske, kinesiske og sydkoreanske farmaceutiske producenter. Høj kvalitet, relativ billighed og kontrol til bekæmpelse af forfalskninger skelner bedriften fra andre producenter. I modsætning til kineserne forklarer indianerne deres forbrugere, hvordan deres produkter ser ud, og hvordan man skelner mellem virkelige stoffer fra fake.

Kvaliteten af ​​bedriftens produkter kan verificeres ved hjælp af eksemplet på Myhep LVIR

Lægemidlet er ordineret under behandling af kronisk hepatitis C genotype 1 hos patienter med levercirrhose. Myhep LVIR er effektiv til patienter, der lige begyndte behandling. Samtidig har lægemidlet vist sig godt i terapi med patienter, der ikke kunne håbe på effektiviteten af ​​andre lægemidler, såsom interferon og andre. Kompleks terapi er specielt ordineret af læger, nemlig Myhep + Mydacla /

Lægemidlet er produceret i Indien, og har allerede opnået et stærkt ry på det globale lægemiddelmarked. Mylan Myhep er mærkbart billigere end amerikanske og tyske kolleger. Resultaterne af behandlingen er virkelig fantastiske. 97% af patienterne fik stoffet bedre. Licensen til salg er allerede gældende i 146 lande i verden. Lægemidlet producerer den største indiske farmaceutiske bedrift "Hetero"

Ledipasvir og Sofosbuvir (Myhep) hæmmer proteiner, der er næringsmediet til hepatitis C-viruset. Ved at undertrykke disse proteiner interfererer Mayheap LVIR med reproduktionen af ​​virus og infektionen af ​​nye celler, hvilket skaber en stærk blok, der hæmmer virusets udvikling. Hvis du vælger at købe Myhep - kan du bestille på vores forum. Vi leverer Myhep, Mydacla, Mylan til alle byer i Rusland.

struktur

1 tablet består af Ledipasvir - 90 mg og sofosbuvir - 400 mg.

Anbefales til brug

Udpeget til patienter med kronisk hepatitis C, 1. genotype, som lider af levercirrhose eller uden den. Du kan læse om Myhep anmeldelser på vores forum.

Dosering og administration

Anbefalet -1 tablet dagligt, uanset fødeindtag fra patienter. At vaske en tablet med en lille mængde vand. Tag helst på samme tid hver dag.

Du kan bestille et lægemiddel fra os - på Myhep er prisen angivet på forummet.

Kontraindikationer

1. Allergi til medicineringskomponenter.

2. Lægemidlet er ikke ordineret til børn under 18 år.

3. Gravid og amning.

4. Det er forbudt at tage med stoffer og andre lægemidler indeholdende sofosbuvir.

Når man tager stoffet Sofosbuvir Myhep, anbefales det ikke at blive gravide, så effekten på lægemidlet er ikke undersøgt. Pleje mødre, hvis de er ordineret et stof, bør stoppe med at fodre, da stoffet kommer i mælken, således er der fare for, at stoffet kommer ind i barnets krop, hvilket muligvis vil medføre alvorlige konsekvenser. For børn og unge er stoffet ikke ordineret på grund af mulige bivirkninger.

Nøjagtige anbefalinger om dosering af lægemidlet og modtagelsens varighed kan fås hos den behandlende læge, som foreskriver behandling baseret på patientens egenskaber.

opbevaring

Temperaturtilstand: fra 15 til 30 grader Celsius.

pris

Hvad adskiller Maykhep Lvir fra identiske stoffer? Først og fremmest prisen. Det varierer mellem 255 - 320 amerikanske dollars, der er intet andet stof på markedet med lignende egenskaber til en sådan pris. I betragtning af at en pakke er nok til hele behandlingsforløbet, er det ekstremt økonomisk.

Hvor kan man købe?

Det anbefales at bestille stoffet direkte i Indien via onlineforretninger eller fora som vores. Derved redder du dig selv fra det mulige køb af fejl, der sælger i dag, på trods af menneskers lidelser.

Lægemidlet har hundredvis af positive anmeldelser, gå til fora, grupper af sociale netværk - og læs folkes meninger.

Behandlingsregime med Sofosbuvir og Ledipasvir

Antihepatitis kan anvendes som en monopreparation ved behandling af hepatitis C. Ifølge instruktionerne er "Ledipasvir" / "Sofosbuvir" -tabletter egnet til behandling af HCV af 1. genotype hos patienter over 18 år. Gennem hele 12 ugers eller 24 ugers behandlingsforløb elimineres behovet for yderligere lægemidler, såsom ribavirin, interferon alfa og andre pegylerede interferoner. I 99% af tilfældene fører interferonfri behandling til et vedvarende virologisk respons og som følge heraf patientens fuldstændige helbredelse.

Om stoffet

Efter at have afprøvet medicinske forsøg på nye anti-hepatitis-lægemidler indgav lægemiddelfirmaet Gilead Sciences en ansøgning til Narkotikudvalget til godkendelse af et nyt antiviralt lægemiddelpakke - Sofosbuvir plus Ledipasvir. Deres aktive komponenter forhindrer HCV-viruset i at reproducere, samle og selvkopiere virioner. I denne henseende kan antihepatitis-lægemidler indgå i behandlingen af ​​HCV uden samtidig anvendelse af pegylerede lægemidler.

Lægemidlet "Ledipasvir" henviser til inhibitorer af det ustrukturerede protein NS5A, og "Sofosbuvir" henviser til NS5B-polymerasen. Ifølge de data, der blev annonceret på konferencen om undersøgelse af retrovirus, bidrager det kombinerede behandlingsregime for ribavirin, ledipasvir og sovaldi til fuldstændig destruktion af HCV-virus hos 100% af patienter med genoptype hepatitis 1. "Ledipasvir" og "Sofosbuvir" uden problemer passerer medicinske tests både med "Ribavirin" og uden det.

I begyndelsen af ​​februar 2014 indgav fremstillingsvirksomheden en ansøgning til FDA om at godkende et nyt Harvoni-kombinationslægemiddel. Efter gentagen test af lægemidlet viste det sig, at dets effektivitet ikke faldt selv i behandlingen af ​​patienter, som tidligere havde undergået en anden type anti-hepatitisbehandling.

Instruktioner for brug af stoffet

Ledipasvir / Sofosbuvir er et af de mest effektive HCV-behandlingsregimer. Manglen på behovet for parallel brug af interferonholdige lægemidler reducerer risikoen for bivirkninger. Hvis du tager pillen en gang om dagen, kan du reducere lægemiddelbyrden på leveren og forhindre patienten i at føle sig værre.

Ifølge mange eksperter er kombinationen af ​​stoffer "Sofosbuvir" og "Ledipasvir" en af ​​de mest effektive i behandlingen af ​​hepatitis. Individuelt kan medicin ikke anvendes til monoterapi. Derfor beskæftiger medicinalvirksomheden "Gilead Sciences" sig med produktionen af ​​et kombineret produkt kaldet "Harvoni".

Sammensætning og recept

Det kombinerede præparat fremstilles i form af orange tabletter, dækket af en glat film. Tabletten indeholder to aktive ingredienser: sofosbuvir 400 mg og ledipasvir 90 mg. Skallen består af yderligere stoffer - talkum, polyvinylalkohol, macrogol og titandioxid.

Instruktioner for brug af stoffet angiver, at det kan bruges sammen med:

  • med HCV tidligere behandlet med ribavirin og interferon alfa;
  • viral hepatitis af den første genotype med 1. eller 2-1 trin i leverfibrose
  • dobbelt infektion i kroppen med HCV-virus og human immundefekt (HIV);
  • HCV 1st genotype, som ledsages af dekompenseret cirrose.

Lægemidlet kan anvendes i kombination med andre lægemidler til behandling af HCV 2-6 genotyper.

Du kan købe et kombinationslægemiddel og dets generika fra den officielle distributør af antihepatitis-stoffer i Den Russiske Føderation på hjemmesiden. Køb af lægemidler i offline apoteker er 20% dyrere, hvilket fremgår af de mange anmeldelser af patienter, der er blevet behandlet med "Harvoni" medicinsk produkt.

Princippet om drift

Sofosbuvir / Ledipasvir indeholder stoffer med direkte antiviral virkning. Dens anvendelse fører til fuldstændig ophør af genopbygning og samling af NS5A- og NS5B-proteinkæderne, som anvendes af HCV-virus til selvkopiering. Ifølge kliniske undersøgelser er aktive bestanddele aktive selv med en relativt lav følsomhed over for dem.

Mere end 1600 personer med hepatitis var involveret i de medicinske tests. De, der tog lægemidlet i 12 uger, gav blodprøver til biokemisk analyse. Resultaterne af laboratorieundersøgelser viste, at den virale belastning på leveren var fraværende hos de fleste patienter. Mere end 98% af dem, der tog lægemidlet, blev fuldstændigt helbredt af sygdommen uden samtidig anvendelse af interferonholdige lægemidler.

Applikationsfunktioner

Standard Harmony behandlingskursus er 12 uger (3 måneder) med HCV 1st genotype. Hvis lægemidlet anvendes som et supplement til behandlingen af ​​hepatitis 2-6 genotyper, kan behandlingsvarigheden fordobles.

Tag piller fortrinsvis 1 gang om dagen på omtrent samme tid.

Følgende oplysninger skal tages i betragtning ved indtagelse af medicin:

  • pillen kan ikke opløses, skæres eller tygges
  • tag den medicin du har brug for under eller efter måltiderne
  • vask ned tabletten kan kun ikke-karboneret (fortrinsvis mineral) vand.

Inden for 3-4 timer efter at have taget p-piller, kan medicin fra andre farmakologiske grupper ikke anvendes.

Samtidig brug af inkompatible lægemidler forårsager ofte bivirkninger for patienterne. For at forhindre dem, prøv ikke at tage antihypertensive midler, fratage og andre lægemidler i flere timer efter oral administration af p-pillen.

Bivirkninger og kontraindikationer

Det skal huskes, at den kombinerede medicin indeholder 400 mg sofosbuvir og 90 mg Ledipasvir. Parallelt brug af stoffer med de samme aktive ingredienser ("Sovaldi", "Hepcinat", "SoviHep") fører til en overdosis, hvilket medfører følgende bivirkninger:

  • emetisk trang;
  • svimmelhed;
  • migræne;
  • tarmlidelser
  • muskel svaghed;
  • søvnløshed;
  • tab af appetit.

Antiviral terapi kan medføre et fald i hæmoglobinniveauet i blodet. Ved kompleks behandling med Ribavirin reduceres dosis af lægemidlet, hvis hæmoglobinværdierne nærmer sig 100 g / l. Hvis hæmoglobinet er reduceret til et kritisk niveau, er brugen af ​​Ribavirin forbudt af lægen for evigt.

Behandlingsregimen kræver justering, hvis en patient udvikler hjerte-kar-sygdomme. Samtidig brug af "Harvoni" og "Amiodarone" kan føre til bradykardi. Særlig behandling er nødvendig for personer, der lider af nyresvigt og dysfunktion i det neuromuskulære system. Irrationel brug af stoffer kan resultere i kramper, besvimelse og endda død.

Behandling af hepatitis "Ledipasvir" og "Sofosbuvir" er kontraindiceret i:

  • allergisk reaktion på stoffets komponenter
  • fødsel og amning;
  • højt niveau af kreatinin i kroppen
  • tager kolesterolsænkende lægemidler
  • nyresvigt og hæmodialyse.

Når et opkastningsangreb opstår inden for de første 2 timer efter oral indgivelse af tabletten, skal der tages en yderligere.

HCV behandlingsregime

Ved behandling af hepatitis 1-genotype med "Sofosbuvir" og "Ledipasir" supplerende terapi "Ribavirin" og "Interferon Alfa" er ikke påkrævet. Effektiviteten af ​​behandlingen af ​​HCV andre genotyper afhænger af kombinationen af ​​antihepatitis midler. Hvis patienten behandler sygdommen med interferonholdige lægemidler inden brug af nye antivirale lægemidler, anbefaler lægen at erstatte dem med sådanne kombinationer: "Ledipasvir" - "Ribavirin", "Sovaldi" ("Sofosbuvir") - "Ledipasvir", "Sovaldi" - "Ledipasvir" "Ribavirin" osv.

Terapi af hepatitis med antivirale lægemidler sker ifølge følgende skemaer:

SOFOSBUVIR LEDIPASVIR MYHEP LVIR

Brandnavn: MyHep LVIR

Ingredienser: Ledipasvir og sofosbuvir

Producent: Mylan Pharmaceuticals

Doseringsform: tabletter

Pakning: - 28 faner pr. Pakke

Oprindelsesland: Indien

Produktbeskrivelse

Lægemidlet Myhep LVIR (Maykhep LVIR) er beregnet til behandling af kronisk hepatitis C genotype 1 hos patienter med og uden levercirrhose. Myhep LVIR er effektivt til patienter, der behandles for første gang, og for patienter, der har mislykket erfaring med behandling af hepatitis C med interferon og ribavirin, eller hvis der er intolerance over for disse lægemidler.

Ledipasvir og Sofosbufir hæmmer to proteiner, der er nødvendige til reproduktion af hepatitis C-virus. Sofosbuvir blokerer et enzym kaldet "NS5B RNA-afhængig RNA-polymerase", mens Ledipasvir hæmmer et protein kaldet "NS5A". Ved at hæmme disse to proteiner interfererer Myhep LVIR med multiplikationen af ​​hepatitis C-viruset og infektionen af ​​nye celler.

INGREDIENSER:
1 tablet Myhep LVIR indeholder den aktive ingrediens Ledipasvir - 90 mg og sofosbuvir - 400 mg.

INDIKATIONER TIL ANSØGNING:
Behandling af kronisk hepatitis C genotype 1 hos patienter med og uden levercirrhose.

ADMINISTRATIONS- OG DOSISMETODE:
Den anbefalede dosis Myhep LVIR er en tablet en gang om dagen, uanset
madindtagelse. Tabletterne anbefales ikke at tygge eller knuse, det er bedre at sluge det og drikke en lille mængde vand. Lægemidlet giver den bedste effekt, hvis den tages hver dag på samme tid.

KONTRAINDIKATIONER:
• Allergisk reaktion på en af ​​bestanddelene af lægemidlet;
• Graviditet og amningstid
• Børnenes alder op til 18 år.
• Det er forbudt at tage en anden medicin indeholdende sofosbuvir - overdosis er mulig, en stigning i bivirkninger.
• Tag ikke medicin med elvitegravir, tenofovir, emtricitabin.
• Kontraindiceret behandling i forbindelse med carbamazepin, rosuvastatin, johannesurt, rifampin, tipranavir, phenytoin. De reducerer virkningen af ​​at tage Myhep LVIR. Forsigtighed er nødvendig i tilfælde af nyre- og leverfare. I dette tilfælde skal lægemidlet finde sted under nærsyn af en læge.


I løbet af Myhep LVIR behandling bør en kvinde anvende pålidelige præventionsmetoder, da stoffet kan have en negativ effekt på fostret. Indtil slutningen af ​​dens virkning på gravide er ikke undersøgt. Hvis du skal undergå et behandlingsforløb, skal amning overlades, fordi medicinen kan indtages i et barns legeme med mælk.
Børn er ikke ordineret stoffet - dets effektivitet og indvirkning på børns krop er ikke undersøgt. Hvis der er opstået en stærk bivirkning, efter at lægemidlet er taget i brug, bør kurset straks afbrydes. Hvis der anvendes andre lægemidler i løbet af lægemiddelbehandling, skal dette rapporteres til lægen.

OPBEVARINGSBETINGELSER:
Ved en temperatur på 15 til 30 ° C..

De mest nøjagtige anbefalinger om dosering og varighed af behandlingsforløbet kan fås hos den behandlende læge, der ordinerer lægemidlet baseret på patientens individuelle egenskaber.

Myhep Lvir Mylan

49060 gnid. - 92985 gnid.

beskrivelse

Glem alt om hepatitis for evigt!

For få år siden var diagnosen hepatitis C en sætning for mange patienter. Problemet var ikke kun, at sygdommen var vanskelig at helbrede, men også at omkostningerne ved stærkt effektive amerikanske lægemidler viste sig at være meget tunge for de fleste patienter. Apotekere fra Indien, som gav patienterne en meget reel og overkommelig chance for permanent at slippe af med den lammende sygdom, gjorde et stykke af behandling. Den indiske generiske Maykhep Lvir blev et ægte gennembrud i behandlingen, som ud over den overkommelige pris er meget effektiv.

Narkotika beskrivelse

Analogen af ​​det dyre lægemiddel Myhep Lvir Mylan viste sig perfekt i behandlingen af ​​virussen af ​​1. og 4. genotype. På samme tid er det lige så effektivt både i tilfælde af levercirrhose og dets fravær. Det er ordineret til patienter, der undergår antiviral behandling for første gang, såvel som patienter, der har en ubetinget oplevelse af behandlingen.

Medikamenterne omfatter Sofosbuvir og Ledipasvir, som har en depressiv virkning på proteiner involveret i reproduktion af virus. Disse to komponenter er effektive netop i polyterapi, da de supplerer hinandens handlinger, og de gør det muligt at stoppe ikke kun reproduktionsprocessen, men også for at forhindre infektion af sunde celler. Lægemidlet Maykhep Lvir beskytter leveren pålideligt, og samtidig har den en pris, der er tilgængelig for mange.

Fordelene ved lægemidlet og regimen

Denne kur mod hepatitis C er blevet udbredt på grund af det lille antal bivirkninger. I modsætning til det almindeligt anvendte ribavirin og interferon har dette lægemiddel næsten ingen virkning på patienternes livskvalitet. Sjældent kan en kombination af Ledipasvir og Sofosbuvir forårsage mild lidelse. Mulige bivirkninger såsom:

  • svimmelhed;
  • kvalme;
  • nedsat appetit
  • døsighed;
  • generel svaghed

Også en række grunde til, at du skal købe Myhep Lvir i Moskva, omfatter også modtagelseens enkelhed. Lægemidlet er tilgængeligt i tabletter, så patienten behøver ikke at torturere sig med ubehagelige injektioner. Det er nok at tage 1 tablet om dagen for hurtigt at glemme denne sygdom for evigt - et behandlingsforløb varer i 12 uger. I dette tilfælde er det ønskeligt, at tidspunktet for optagelse i løbet af kurset var det samme - så terapien vil være mere effektiv.

Lægemidlet behøver ikke at male eller tygge, du skal sluge tabletten hele og drikke rigeligt med vand.

Kontraindikationer til at modtage

Uanset hvor effektivt lægemidlet var, før du køber og begynder en optagelse, skal du altid rådføre dig med din læge. Kun en specialist vil kunne vælge den optimale dosis og varighed af kurset baseret på patientens individuelle egenskaber. På trods af det maksimale reducerede antal bivirkninger er dette lægemiddel kontraindiceret, hvis:

  • patient alder mindre end 18 år
  • patienten er allergisk over for enhver del af medicinen;
  • patienten tager allerede medicin, hvis aktive ingrediens er sofosbuvir;
  • en kvinde er gravid eller ammende.

Også dette lægemiddel er foreskrevet med forsigtighed hos patienter med nedsat nyre- og leverinsufficiens. Udførelse af terapi er mulig, men kun under omhyggeligt tilsyn af læger. Hvis medicinen har forårsaget en stærk bivirkning, er det ikke nødvendigt at fortsætte behandlingen.

Hvor kan man købe

På trods af at effektiviteten af ​​dette indiske stof er blevet bevist af mange kliniske undersøgelser, er det for russiske patienter stadig vanskeligt at erhverve det. I et almindeligt apotek i Moskva, selv under ordren, kan du ikke købe det. Derfor er den eneste vej ud online shopping.

Vores firma er et licensudtag. Vi sælger certificerede produkter og leverer til Moskva direkte fra Indien. Specialisterne i vores firma tager sig af alle problemer i forbindelse med levering i Rusland, mens prisen på Myhep Lvir forbliver overkommelig.

Hvor er det sikkert at købe Ledipasvir?
HCV24 ACCESS PROGRAM - dit rigtige kursus for opsving! Alle ordrer er dækket af en udvidet garanti: 100% succes eller refusion.

MYLAN (Sofosbuvir + Ledipasvir)

MYHEP LVIR er et generisk lægemiddel beregnet til behandling af hepatitis C hos patienter, der ikke tidligere har modtaget behandling, samt med levercirrhose og efter at have taget anden medicin (interferon og ribavirin), hvis et positivt resultat ikke er opnået.

beskrivelse

Lægemidlet har vist sig at være yderst effektivt i kampen mod hepatitis C 1, 2, 3, 4 genotyper. Køb MYHEP LVIR anbefales efter mislykket behandling med andre lægemidler. Stoffer, der er en del af effekten af ​​hæmmende enzymer, der er nødvendige for, at viruset skal reproducere. NS5B-RNA-afhængig RNA-polymerase og NS5A er blokeret. Hvis disse to proteiner er blokeret, kan hepatitis C-viruset ikke formere og inficere sunde celler.

Farmakologisk aktivitet

MYHEP LVIR indeholder Ledipasvir og Sofosbuvir stoffer. Deres virkninger på kroppen blev testet under kliniske forsøg. Mere end 1.500 patienter tog stoffet i 8 uger. Af dem, der ikke tidligere havde behandlet hepatitis C, blev 95% af patienterne genoprettet. Behandlingen blev forlænget til 12 uger, og derefter øgedes antallet af vindere af sygdommen til 97%. Et virologisk respons hos dem, der lider af cirrose, blev opnået efter 12 uger. Det blev således fundet, at Ledipasvir og Sofosbuvir skulle købes og ikke tage ribavirin og interferon, som tidligere blev anvendt til behandling.

Indikationer for brug

Lægemidlet er indiceret til patienter, der lider af hepatitis C 1, 2, 3, 4 genotyper. Prisen på MYHEP LVIR afhænger ikke af hvilken genotype der skal helbredes. Værktøjet er ordineret til patienter, der tidligere har været behandlet med andre lægemidler, men som ikke er blevet genoprettet, såvel som dem, der aldrig har taget antivirale lægemidler og patienter med levercirrhose.

Udgivelsesformular

MYHEP LVIR fås i pilleform. Hver indeholder 400 mg Sofosbuvir og 90 mg Ledipasvir. Pris Ledipasvir, Sofosbuvir er indiceret til emballering af produktet, som indeholder 28 tabletter.

Dosering og indgift

MYHEP LVIR skal tages 1 tablet dagligt i 8-12 uger. Betegnelsen og behandlingsordningen vælges af lægen efter patientens undersøgelse. Du kan ikke bruge stoffet uden en aftale. Hver tablet vaskes med vand. Spise har ingen effekt på effektiviteten. Det er vigtigt ikke at gå glip af at tage piller. Hvis du glemmer at tage medicinen, skal du gøre det så hurtigt som muligt. Brug ikke 2 tabletter på samme tid. Der kræves en pause på mindst en dag. Hvis der efter 12 ugers behandling ikke er vedvarende virologisk reaktion, skal pillen afbrydes, yderligere anvendelse af lægemidlet vil ikke give nyttiggørelse.

Bivirkninger

MYHEP LVIR tolereres godt af patienterne. Men i nogle tilfælde kan bivirkninger manifestere sig. Disse omfatter træthed, hovedpine og allergiske reaktioner. Under hele kurset skal patienten overvåge deres helbredstilstand. Hvis de ubehagelige symptomer ikke stopper, skal du fortælle din læge om dem. Behandling afbrydes, hvis der er farlige tegn på intolerance over for stoffet - alvorlig kløe, åndenød, hævelse af læber, tunge, ansigt.

På samme tid kan man se en lille hovedpine i de første dage, hvor man tager Ledipasvir og Sofosbuvir. Behandlingen i dette tilfælde er ikke afbrudt. MYHEP LVIR er sikkert for patienter med kronisk hepatitis C og / eller levercirrhose.

Kontraindikationer

Ledipasvir og Sofosbuvir er kontraindiceret til mindreårige under 18 år, gravid og ammende, hvis de er allergiske over for bestanddelene af produktet. Det er vigtigt at bruge pålidelige beskyttelsesmetoder, mens du bruger MYHEP LVIR siden Lægemidlet kan have en negativ effekt på fostret.

Interaktion med andre lægemidler

MYHEP LVIR kan ikke anvendes sammen med præparater indeholdende Ledipasvir og Sofosbuvir. Mulig overdosis, farlig for liv og sundhed. Ledipasvir, Sofosbuvir er uforenelig med lægemidler indeholdende elvitegravir, tenofovir, emtricitabin.

Opbevaringsforhold

Lægemidlet bør opbevares ved temperaturer op til 30 grader Celsius.

Næste Artikel

Lymfeknuder i leveren