Institut for Gastroenterologi

Metastaser

2,3 ud af 5

MONICA er det værste hospital jeg nogensinde har set. Hvem har mulighed for ikke at gå til dette hospital - gå ikke i seng! Hun lå fra 09/13/2016 til 09/21/2016 i Institut for Gastroenterologi. Dette er en stille horror! I de første 2 dage generelt passede lægen ikke. Flere gange kom hun til opholdsrummet med et spørgsmål om lægen, alle vinkede bare væk. Sæt i afdelingen, som omdannes fra det tidligere ophold. Værelset er ikke for vagten overhovedet - fem senge, du kan kun gå sidelæns, der er ingen bord, af en eller anden grund vasken i nærheden af ​​vinduet - når du vasker dit ansigt stænk på den nærliggende seng. Toilettet er i den anden ende af korridoren, Gud forbyder natten kløe - du bliver skør, indtil du når den. Kold hund i afdelingen, det er umuligt at sove om natten. Tæppet er kun en, tynd, madrasserne på sengene er faste klumper, hvor dump de samlet disse madrasser. Jeg troede ikke, at MONIKI er sådan et dårligt sygehus. Nå, det er alle blomster! Bær er læge. Jeg vil ikke sige noget om andre, men jeg havde Volchkova - på den tredje dag i mit ophold gav jeg mig nøje den såkaldte læge. Generelt afslutter intet, ingen behandling, ingen diagnose, ingen undersøgelse. INTET. Af en eller anden grund er det umuligt for en læge at gennemgå nogen undersøgelser - densitometri virker ikke, en MRI-scanning i MONICA viser sig også at mangle. For alle de dage, jeg tilbragte på hospitalet, har jeg aldrig haft en omvej, men da jeg så på mit kort, viser det sig, at Volchkova og hovedet, som jeg aldrig havde set, så på mig. Kort sagt, du skal betale for alt. Fordi nogle patienter synes at være tilfredse, og der er bedre kamre. Men hvis du lyver for første gang, og der ikke er venner, er dine penge ubrugelige. Volchkova dette endda en million løn - ingen mening vil ikke. Det viser sig at det er nødvendigt at finde ud af det selv - med hvem du er enig i at holde fast. du forstår. Ikke alle er i stand til en sådan ting, derfor gå til MONIC i retning af et erhverv er tomt, ja, hvis det kun er heldigt, hvilket jeg stærkt tvivler på. Djævelen ved, hvem de behandler der, gør så mange bekendte? Jeg læste gode anmeldelser fra patienter om leder af afdelingen for gastroenterologi, jeg håbede virkelig, at hun ville se på mig for at være ærlig, jeg var klar til at betale. Men hun er generelt utilgængelig, medicinske runder igen, det er der ikke, så det er ikke klart, hvordan man hører hende. Derefter blev hele dette mareridt så træt, at hun spyttede, det er lettere at blive undersøgt for penge, ærligt, i det mindste vil du redde dine nerver.

Fordele ved klinikken:
kun god beliggenhed

Ulemper ved klinikken:
Hele sygehuset er en kontinuerlig minus

5.0 ud af 5

Jeg udtrykker min oprigtige taknemmelighed og taknemmelighed til lægen - neurokirurg Kocheryozhkin Boris Alexandrovich, Ramazanov Ildar Shamilyevich, Mikhnevich Yuri Sergeyevich og alle lægerne i Neurosurgery Department for en vellykket operation på mig den 18. januar 2016. Mange tak for din professionalisme, venlige hjerte og dygtige hænder. Om sådanne eksperter siger: en læge fra Gud. Tak, at du behandlede mig med stor forståelse og god vilje, når de sætter mig i din afdeling. Tro mig, din opmærksomhed og pleje behandler ikke kun patienter, men giver også styrke til vores slægtninge. Hver dag, der opfylder dine faglige opgaver, skaber du en atmosfære af godhed og håb i en hospitalsindstilling. Tak alle sammen og bøj til dig. Må Gud velsigne dig for din ædle sag - at redde og forlænge menneskeliv! Jeg ønsker dig succes i alle spørgsmål i dit hårde arbejde! Kærlighed, lykke, lykke, velstand, sundhed, sundhed og endnu engang sundhed til dig i mange år. Med respekt og stor taknemmelighed til dig Galina K. og hele min familie.

Fordele ved klinikken:
Succesfuld operation

1,0 ud af 5

Undersøg allergier, kvælning. Hver gang jeg går gennem spirometri - astma er ikke sat, tilsyneladende urentabel. Eksperter i tilfælde 1 dumme, kig ikke på patienten, men kun i computeren. Allergi læge Morozova laver en prøve af stoffer i computeren og tilbud. Nå, prøv denne. Jeg har drukket dette og det i et år nu. Eller måske er diagnosen ikke korrekt? Og der er ikke flere midler til at købe dyre medicin. Pulmonologen accepterede ikke (det var tomt og jeg fortalte hende om det, og de fortalte mig, at jeg ryster mine rettigheder, hvad? Jeg kom over 100 km. Kom i morgen, og neurologen accepterede det ikke af samme grund: de siger, tag kuponen og kom på en anden dag, dette er for dig. Og du ved ikke, hvor jeg arbejder, og Gud forbyder at du bliver nødt til at møde mig, jeg vil svare: "Du har brug for dette, kom i en måned." Og intet, vi er alle fra regionen, lever og en halv dag får vi? Kære ledere, eliminer patos og uhøflighed af læger og stiller også adgangen til andre specialister til rådighed Det var en skam at se på min bedstemor, der kom fra Serpukhovo 300 km væk. Hun blev fortalt at tage en kupon til i morgen. Læger, hvor er din etik? Har du været bedøvet? Og forresten er resultaterne af analyserne meget forskellige fra de tidligere, alt er godt med dem!

Ulemper ved klinikken:
Uhøflighed. Det er svært at tilmelde sig en læge samme dag. Eksperter i tilfælde 1 dum.

3,0 ud af 5

Jeg vil gerne henlede sygehusadministrationens opmærksomhed på driften af ​​optagelsesrummet til MR-proceduren. En meget ubelejlig tidsplan: det tager meget lang tid at vente på afslutningen af ​​pause (fra 10-30 til 13-00). Medicinske specialister tager det fra 9-00 (godt, hvis de starter modtagelsen til tiden), så skriver de retningen for MR, og desværre er der sjældent nogen, der har tid til at tilmelde sig før pause, og så begynder den lange ventetid. Hvis du er heldig, begynder optagelsen kl. 13-00, men selv da er der problemer - en kø af hospitalspersonale dannes, som selvfølgelig går uden kø. Så ventetiden er forsinket. Hvis du kan genoverveje designet af optagelsen, vil det være praktisk for mange.

Fordele ved klinikken:
Er normalt

Ulemper ved klinikken:
Meget ubehagelig MR-skema.

1,0 ud af 5

God dag til alle. Han blev sendt til MONIKI til undersøgelse om katarakt. Passerede undersøgelsen. Gav en henvisning til indlæggelse. Passede en masse tests. Jeg ankom, opholdt sig i 4 timer i korridoren, det viste sig, at der ikke var nogen steder, de sendte hjem til behandling af kroniske sygdomme, som desværre ikke bliver behandlet og derved bruger alle disse manipulationer på mine penge og forsikringsselskabet, og alt andet er fint. Nå generelt er lægerne på MONIKI gode, men desværre er der en ske i hver tønde honning...

Fordele ved klinikken:
Læger i MONIKI godt

Ulemper ved klinikken:
Ingen steder på hospitalet, sendt hjem til behandling.

1,0 ud af 5

Var i går i receptionen i tandlægen MOPE hos kirurgen. Det hele startede med, at en ældre kvinde i receptionen lavede et kort til mig i en halv time, mens hun fortsatte med at handle om sin virksomhed (hun talte til den ene eller den anden). Det tog en kopi af politikken, deres printer virker ikke - lav en kopi i forvejen hjemme. Da jeg kom til at se en læge (jeg havde brug for en konsultation), sagde lægen ikke noget til mig (dette er hvad udtrykket "behandler som en" forbrugsvarer "passer) tog en punkteringsanalyse. Han gav mig en sprøjte med analyser og sendte mig til en anden bygning, så begyndte rædslen. Skallene er spredt over det område, der er langt nok, jeg gik til stillingen, med maven gik at se. Fundet, gav sprøjten, analysen til min overraskelse, viste sig at blive betalt - 2030 rubler, selv om det på alle hospitaler er gratis under politikken. Sendt til at betale tilbage til bygningen hvor jeg var hos lægen, kun indgangen er anderledes. Efter registrering og betaling, men disse er forskellige skabe igen, gik jeg tilbage til bygningen, hvor de tager prøverne. Og først da gav de mig en billet til at komme tilbage i en uge for resultaterne. En uge senere vil jeg få en aftale med en læge med resultaterne af test, stemningen er allerede væk, og der er ingen stemning at gå der på forhånd. Rådgivning: Hvis du stadig skal gå til dette hospital - gå ikke alene, men med en person, du kan bede om at løbe rundt i kabinetterne, for at formalisere underskrivelsen eller betalingen af ​​kvitteringer. Og tag penge med dig.

Fordele ved klinikken:
Ujævn hospital.

Ulemper ved klinikken:
Langsomt personale i receptionen. I receptionen sagde lægen intet til mig. Analyser udbetales.

1,0 ud af 5

Min mor blev sendt til en konsultation til DA Andreev. Denne læge sparkede os ud af hans, som han sagde, assistent, som tog på kontoret på femte sal. Så dette kunne hans assistent ikke engang forstå ultralydsscanning af hjertet, sagde at han ikke forstod noget der og sendte min mor til ultralyd igen. Han kiggede ikke engang på optegnelserne hos den behandlende læge, der blev bragt af sin mor. Sandsynligvis ville ikke gider, så var fascineret af spillet i din telefon! Jeg forventer ikke, at sådanne hjertekirurger skulle arbejde på MONIKI!

Fordele ved klinikken:
Jeg ved det ikke.

Ulemper ved klinikken:
Frygtelig ukvalificerede læger.

3,0 ud af 5

I pædiatrisk kirurgi blev alt gjort hurtigt. Drift og afladning i ugen. Ingen særlige kommentarer. Maden er ikke nok, jeg ville have mere. Min søn løg. Han sagde det. Og så er alt ok.

Fordele ved klinikken:
Hurtig, højt kvalificeret hjælp. Godt færdige læger.

Ulemper ved klinikken:
Feed lidt.

4.0 ud af 5

Hej Jeg har skævhed fra tre måneder. Jeg er 20 år gammel, jeg besluttede at have en operation. Min øjenlæge henviste mig til MONIKI. Jeg gik til min klinik, indskrevet i en elektronisk kø til K. B. Kunizhevoy. To uger senere gik jeg til MONICA for en aftale. Der var ingen kø i receptionen, da jeg havde en elektronisk billet fra min klinik. Jeg fik at vide, hvor de skulle hen. Lavet et kort, så sendt til sjette sal. Hun gik gennem prædoktorens kontor, hvor de kontrollerede hendes syn og øjetryk. Efter ca. to timer gik jeg generelt til lægen. Hun kaldte kirurgen V. Yu. Kokorev, og om en time talte jeg allerede med ham. Det var 12. marts. Han er generelt en pædiaturgirurg, men han indvilligede i at operere på mig, han udnævnte mig dagen for indlæggelse - 1. april. Den 1. april klokken 8.30 var jeg i beredskabsrummet. To timer senere var jeg allerede i afdelingen. Den næste dag blev jeg drevet under generel anæstesi, under overvågning af en anæstesiolog, Vladislav Vladimirovich. Fed der er normalt for hospitalet. Læg i den 11. bygning på 4. sal i oftalmologi afdeling. I afdelingen for 6 personer. Jeg var heldig, de kvinder, der lykkedes med mig i afdelingen, viste sig at være meget følelsesmæssige og muntre takket være dem, jeg havde ikke engang følelsen af ​​at jeg var på hospitalet. Der er køleskab, toilet og brusebad i afdelingen. Elektriske varmeapparater er forbudt, men vi brugte sløret. Medicinsk personale, læger, rengøringspersonale - alle velvillige. Afdelingerne er rene. Generelt kan jeg ikke sige noget dårligt om dette hospital. Udgivet mig den 8. april. Overtøj er taget væk, så hvis du skal gå ud, så tag med dig en ekstra overtøj, tjekker tjekker ikke. Jeg tog med mig retter, personlige hygiejneartikler, skift af tøj og undertøj, en hårtørrer, hjemmesko, et håndklæde, en spiller, en bog og en snack. Sukker og te, eller kaffe, bedre tage med dig. Ved siden af ​​hospitalet er der noget, der er Dixie. Generelt blev skævheden korrigeret for mig, men ikke helt, men lægen sagde, at hvis du praktiserer diplopisk, så er alt retablerbart. Tak V. Yu. Kokorev og anæstesiolog Vladislav Vladimirovich, jeg kender desværre ikke navnene. Forresten gjorde de alt gratis, ifølge politikken. Al sundhed og held og lykke.

Fordele ved klinikken:
Der er køleskab, toilet og brusebad i afdelingen. Fødevarer er normale. Medicinsk personale, læger, rengøringspersonale - alle velvillige. Læger er store.

Ulemper ved klinikken:
Der var ingen sådanne øjeblikke.

2,0 ud af 5

Læg med barnet, 2 år. Det femte korps af pædiatrik MONIKI i en frygtelig tilstand. Snavs, ødelæggelse Bygningen er to-etagers, den blev bygget af Catherine 1 for de fattige! Der er ingen børneværelser. Før jeg lykkedes, læste jeg anmeldelser om, at der var en rotavirus, men den sidste anmeldelse var for januar 2015. Og så var der håb om, at de formåede at rydde denne infektion. Desværre ikke. På den anden nat åbnede barnet opkastning! Det er koldt i afdelingen, det blæser fra vinduerne, som om det var udenfor. Som vi sætter, rengøres jeg en halv dag. To pakker vådservietter og en flaske Miramistina brugt, forsøgte at tørre alt, behandle. Men barnet bruges som hjemme. Det er, det er uendelige bemærkninger til ham, for ikke at sidde på gulvet for at spille. Kammer enkelt, kedelig. Barnet ønskede at kommunikere med andre børn, han løb ud af vores værelse til andre med hysterik. Plejerne og lægerne gjorde konstant bemærkninger, så vi ikke ville forlade vores afdeling og straks fortælle dem, om barnet ville have opkastning, diarré. Det var nødvendigt, efter at disse advarsler straks forlod derfra. De siger i almindelig tekst, at denne infektion er inficeret der! Efter alt gik vi kun til eksamen, men til sidst kom vi hjem med en infektion! De formåede at bestå kun test. Jeg blev tilbudt at blive og behandle mit barn for rotavirus med dem. Men under sådanne forhold er det naturligvis uvirkeligt. Toilet til moms i slutningen af ​​den fjerne korridor. Spisestue til børn på gulvet, til mødre på første sal. Om natten, da barnet opkastede, var den mandlige læge på vagt. Jeg fortalte sygeplejersken, men hun kunne ikke vække ham. Da babyen opkastede for tredje gang om en time, skreg jeg allerede i panik: "Hjælp", og først derefter kom lægen til os, gav mig et lys og Regidron. Vores læge var Jiz Marina Stanislavovna. Mange tak til hende! Generelt er sådanne fremragende specialister i vores tid en sjældenhed! Hun studerede alle oplysninger om barnet, begyndende med hvordan graviditeten gik videre. Opmærksomt forståeligt sprog forklarer hvorfor det skete og hvordan man klare det. Hun lavede noter, noter til sig selv, studerede de analyser og undersøgelser, der blev foretaget tidligere. Det er synd, at det ikke var muligt at blive fuldt undersøgt under ledelse af en sådan vidunderlig specialist. Men før jeg skrev afkaldet og vi forlod, havde Marina Stanislavovna tid til at fortælle om de test, der allerede var klar. Gav en konklusion med anbefalinger om, hvordan man behandler dette rotavirus. Jeg gav psykologisk støtte til mig, fra fortvivlelse og vrede, tårer flød i en strøm. Hun var oprigtigt ked af at alting skete med os. Kære ledelse GBUZ MO MONIKI, bedes venligst være opmærksom på de betingelser, hvor vores børn bliver behandlet!

Fordele ved klinikken:
Dzis Marina Stanislavovna er en god læge.

Ulemper ved klinikken:
Krpus Pediatrics MONIKI i en frygtelig tilstand. Snavs, ødelæggelse Ingen børneværelser. Et barn fangede rotavirus på dette hospital. Det er koldt i afdelingen, det blæser fra vinduerne, som om det var udenfor.

1,0 ud af 5

Modtaget den 24. marts. De blev sat ind i afdelingen efter 2 timer, i afdelingen et sort lag i vindueskarmens hjørner (et støvlag). Generelt er hele kammeret ikke rengjort, sengene knuser, fjer buer ud af puderne, køleskabet giver meget støj (dette er især hørbart om natten). I spisestuen spiser de frygteligt, når de fik en saltet grød til morgenmad, og de smed en omelet i købet. Kødet er helt usmageligt og "gummi", hele maden er ikke salt og ikke sød. Den eneste kompote her er normal Og saften, kun med en smag af fortabelser. Vi gik i seng i ferien, alle steder blev besat og en pige blev skiftet fra et sted til en anden 7 gange! En anden sygeplejerske er ofte vred (for ingenting). I børneafdelingen lugt som røg. Generelt vil vi ikke længere komme her!

Fordele ved klinikken:
NEJ!

Ulemper ved klinikken:
I afdelingen er der et sort lag i hjørnerne på vindueskarmen (støvlag). Værelset var ikke rengøres, senge knirk, fjer bulge ud af puder, køleskabet er meget støjende. Maden er kedelig. I børneafdelingen lugt som røg. Ond sygeplejerske.

1,0 ud af 5

Modbydeligt sted, jeg anbefaler ikke at gå her! De fodrer meget dårligt, narkotikas holdning til læger over for patienter (både børn og voksne).

Fordele ved klinikken:
Tæt på metro.

Ulemper ved klinikken:
De fodrer meget dårligt, narkotikas holdning til læger over for patienter.

2,0 ud af 5

Jeg ledte efter en tandlægeafdelingen i en time, ingen af ​​medarbejderne kunne fortælle, hvor de skulle hen. Da jeg fandt det, viste det mig sig at i denne bygning ved de ikke engang navnet på hovedlægen, der arbejder på gulvet ovenfor, blev sendt til en anden bygning! Konklusion: Registret og sikkerheden svarer ikke til deres stilling.

Fordele ved klinikken:
Jeg ved det ikke.

Ulemper ved klinikken:
Registrering og sikkerhed svarer ikke til deres stilling.

3,0 ud af 5

Velkommen! Jeg vil skrive om vores ophold hos barnet i pædiatrisk kirurgi MONICA. Læg i begyndelsen af ​​april 2015 med en diagnose af kryptorchidisme. Jeg siger straks, hvad der var forbi: barnet havde feber på den tredje dag, og vi blev sendt hjem. Lad os gå igen. 1) Hvad de gjorde (ankom til 10-30): Først gå til den pædiatriske kirurgi uden et barn med dokumenter. De tjekker testene, afgiver et visum og sender det til akutafdelingen. Det første vindue kontrollerer igen dokumenterne og analyserne. I et andet kontor undersøger de barnet, kontrollerer temperaturen og sender til korridoren for at vente (der er køer overalt, det er bedre at tage en snack og drikke). Så fra det tredje kontor kalder de dit efternavn og den medfølgende person kommer. Sygeplejersken beordrede os hurtigt med tingene bag hende i bilen. Og vi blev taget til gazelka med dokumenter og andre ting i den 15. bygning. Far kan holde op til salen på 6 etager. Hvad jeg ikke kunne lide: udledning efter 12 og optagelse af nye patienter til 12. Som følge heraf så jeg ofte uheldige forældre med børn, der venter på hospitalisering i lang tid. Og der var ingen frie senge. Overtøj bør gives til ledsageren, men mange er tilbage for at kunne gå i butikken. 2) Vedrørende opholdsbetingelserne: Rengør nok. Frisk reparation. Vask hver dag. Chambers for 4-5 personer (henholdsvis 4 børn og 4 mødre). For det meste mødre med børn på samme seng med en pude. Men for helt babyer er der barnesenge. Mit barn er 1,7. Vi skulle ikke have et spillerum. Det er ret anstændigt. En masse legetøj: kørestole, biler, dukker, Lego og meget mere. Der er et tv-apparat med disketter Masha og Bjørnen. Erfarne mødre advarede os omgående, at vi ikke behøver at gå til spilrummet, der er en yngleplads til enhver form for infektion. Vi gik. Så hvordan man stopper min orkan er umulig. Og der er ikke noget at gøre undtagen spillet. Korridor med døre og alt. På første sal er der et apotek og nogle automater med te og kaffe. Alle løber efter aftale med sygeplejerskerne i "Dixie" på tværs af vejen. De alle sværger at de bærer tasker med dem. Og hvordan uden dem? Potter som der giver. Tekande kan være. I hvert kammer er der et toilet, en håndvask, et køleskab og en skraldespande. Et skab på alle. Hvert natborde og stol. Bruser en på gulvet. Der var ikke varmt vand i det. Der er et vaskerum, der er også et badeværelse. Vi badede i det. Tørretøj er kun muligt i dette "vaskeri". 3) Måltider: morgenmad, frokost og aftensmad. Det forekom mig ikke så forfærdeligt. Til morgenmadsprodukter eller omelet, gryderet, pasta, brød. Frokost: suppe og anden og grød tynd. Middag: en side skål og en chop eller sådan noget. Nogle gange giver frugt. Kefir, Ryazhenka. Du bliver ikke sulten. Hvad jeg kunne lide: Der er altid mindst et valg. Jeg tog os 2 plader og 2 kopper og anmodede om forskellige fødevarer. I hvert fald noget, men mit barn spiste. Der er to Ikea højstole. Spise kun tilladt i spisestuen. Men som andre steder er der naturligvis undtagelser. Jeg tog en ostemasse, et par pølser kogt i forvejen, skilt grød. Og fodrede cuben. I spisestuen er der en mikrobølgeovn i fri adgang og bjerge. Vand i kedlen. Tallerkener, kopper, bord. Deres enheder. 4) Varighed af ophold: Næsten umiddelbart efter vores bosættelse, kom vores læge (kirurg) til os. Jeg kiggede rundt, underskrev nogle papirer og sagde, at vi forbereder os til en operation i morgen og må ikke spise eller spise fra kl. Dette er det værste! Det er varmt i afdelingen. Barnet spørger konstant at drikke. Vi fugtede kun svampe og græd. Så gik han igennem de afklaringer, han kunne søge i de andre sideborde og gik til kamrene for at tigge. Nå, rædsel! Timer 10-11 fik vi at vide, at operationen ikke vil være. Morgenmad på tidspunktet var overstået. Her er vi og vores praktiske feed. Den næste dag er den samme: drik ikke, spis ikke. Her sprang vi ud af temperaturen. Obiiidno. Men det var endnu mere offensivt for en nabo i afdelingen, som også forberede og sultede med sin datter. De blev fortalt om 11, at operationen blev udskudt, spise. De formåede at spise 3-4 skeer og drikke vand, da lægen kom løb og sagde, at stedet blev ryddet og de ville blive betjent. Men da de vidste, at de spiste, tog de dem naturligvis ikke. Dermed kan du ligge i en uge eller endda to. I weekenden skal du ikke fungere. Også på fredage, ikke altid (vaskedag). En masse akutbørn bringer. Børn fra 5 år (tilsyneladende) er uden forældre. Og mødre, der er til stede i afdelingen, bør hjælpe disse børn. Du kan ikke besøge som det var. Men alle kommer og ser dem i lobbyen nær elevatorer. 5) Daglig rutine: kl 9 morgenmad. Crawling kl 10-10. 30. Ved 13 frokost. Fra 14-16 en stille time. Klokken 18, som en middag. Aften rundt om 22. Alle runder er meget betingede i tiden +/- time. Personalet er sane. Ingen har nogensinde råbt på os, han har ikke talt skidt - det er ikke længere dårligt. Ultralyd gjort som om forresten. Uden køer og venter kom lige for os i spisestuen, siger de, går til ultralydsrummet. Vi kom og gjorde det uden problemer. Meget behagelig og oprigtig læge der. Fundet vores tabte æg og beroligede evigt brølende mor. Jeg kan ikke sige noget rigtig dårligt. Det var bare svært for mig og mit barn at arbejde på grund af hans hyperaktivitet og vores fælles manglende evne til hospitaler. Venter på operationen selvfølgelig. Jeg kan råde dig til at få tålmodighed på en gang (de vil fungere hurtigt - der vil være en behagelig overraskelse). Lager op på Kipferon, Viferon, influenza og andre antivirale støttende stoffer. Held og lykke til os alle og vores børn!

Fordele ved klinikken:
Personalet er sane. Der er et spillerum. Frisk reparation. I hver afdelings toilet, vask, køleskab og skraldespand.

Ulemper ved klinikken:
Chambers for 4-5 personer. Det er varmt i afdelingen..

1,0 ud af 5

Jeg blev diagnosticeret med kræft på dette hospital. De fortalte mig at videregive de nødvendige prøver og ankomme til strålingen på den fastsatte dag. Da alle testene var klare, gik jeg. Lægen var meget overrasket over, at jeg bestod gratis af alle testene. Og her begyndte undskyldningerne, at du først skulle lave en række kemoterapiprocedurer, og så kom bare til dem. Gav en ny retning på bopælsstedet. Fra det øjeblik lægen har foretaget diagnosen, er en måned gået, selvom de sagde, at vejen er hvert minut, og nu sparker de på hospitaler og shrugging. Og disse mennesker gav også en ed!

Ulemper ved klinikken:
Kick på hospitaler og shrug.

2,0 ud af 5

Læg i pædiatrisk afdeling (tidlig alder), i februar 2015. Kowtow til sygeplejersken Pylaeva Nina Alexeevna - til en person af sjæl, gerning! Hendes holdning til små patienter (hver for sig selv) er meget følsom, lydhør, altid på vagt i et godt humør, med kraft. Mange tak til den gode tante i køkkenet (med en firkant), aldrig er intet (i mad) en skam! Jeg vil gerne (individuelt) nævne køkkenarbejderen, ønske at være små til mine små patienter, de kan ikke sidde på ét sted, og det må forstås!

Fordele ved klinikken:
Lægenes tjeneste er velvillig, taktfuld, medicinsk personale, sygeplejersker og køkkenarbejdere (entydigt) gode. Medicinsk undersøgelse effektiv. Behandlingen er effektiv. Komforten i afdelingerne er god (pastell sengetøj er rent, hvis noget ændres).

Ulemper ved klinikken:
Børne legerum mangler. Du kan gå, men en gang om dagen (selvom det ifølge skemaet er, hvis der ikke er nogen medoterapi 2, vil vagten ikke tillade, selvom den behandlende læge udsender). Fødevarer efterlader meget at ønske, mejeri giver lidt, købt sig selv.

4.0 ud af 5

02.23.15. Fra 22. januar til 12. februar 2015 blev jeg behandlet i statsbudgettet for sundhedsvæsenet MONICA i den neurokirurgiske afdeling (bygning 11, etage 2). I løbet af denne tid havde jeg en operation for at fjerne en tumor (meningiom). Operationen blev udført af den behandlende neurosurgeonlæge Shipilin S. N. Så vidt jeg kan fortælle ved min sundhedstilstand i dag, var operationen vellykket. Læs anmeldelser på internettet på MONICAs hjemmeside, jeg blev glædeligt overrasket over det, jeg så. I hvert kammer bruser, toilet, håndvask. Varmt og koldt vand når som helst på dagen. I alle værelser renlighed og orden. Lægemidler er strengt foreskrevet af læger. Måltider på skema. Kvaliteten af ​​madlavning og en række retter svarer sandsynligvis til den medicinske institutions profil. Medicinsk personale er venligt, lydhør, kvalificeret. Jeg vil gerne takke alle, der tog direkte del i min behandling, fra bunden af ​​mit hjerte, alt hvad du har gjort for mig og som jeg observerede for alle patienter på vores gulv. Jeg vil også gerne takke lægen - anæstesikeren A. S. Mokhov. Hjemmesygeplejersker: Kovyrin TA, Lifatov I. V., Vasilyev O. A., Ivannikov V. N. og selvfølgelig neurosurgen Shipilina S., der udførte operationen på mig N.

Fordele ved klinikken:
Gode ​​læger. I hvert kammer bruser, toilet, håndvask. Varmt og koldt vand når som helst på dagen. I alle værelser renlighed og orden. Lægemidler er strengt foreskrevet af læger. Ernæring er normal.

1,0 ud af 5

Hvilken god feedback kan der være? De jagede sin datter med et 4 år gammelt barn, to gange fra 2 bygninger til 15, selv om hun havde en retning i armene. Her er det vores russiske medicin. Rodet.

Ulemper ved klinikken:
Rodet. Chase fra læge til læge.

1,0 ud af 5

Department of Pediatrics MONIKI - medicin, generelt, nej, giv ikke noget. Forudsætningen for "sovok gange" er ikke blevet repareret siden. Holdningen hos hele det medicinske personale er ligeglad (hvad med børnene, hvad med deres mødre). Måltider er simpelthen modbydelige: Kål gryderi er tom, grød er tom, kartofler er tomme, med en sådan lugt og så videre.

Fordele ved klinikken:
Praktisk geografisk.

Ulemper ved klinikken:
Lægemidler, generelt, nej, giv ikke noget. Forudsætningen for "sovok gange" er ikke blevet repareret siden. Holdningen hos alle læger er ligeglad. Power modbydelig.

3,0 ud af 5

Lægerne på hospitalet begrundede ikke min mening, jeg betragtede hovedstadens læger til at være ess, desværre.

Fordele ved klinikken:
Kommunikerer med nye mennesker i afdelingerne, det samme berøvet venlighed og pleje af medicinsk personale.

Ulemper ved klinikken:
Læger taler ikke med patienter overhovedet, de er ligeglade med os, indlæggelse 2 uger før operationen, i løbet af denne tid kan du blive vanvittig.

4.0 ud af 5

Jeg vil gerne takke hjertekirurger Ivashkina B.V. og Martakova M. A. Mit barn blev drevet i 4 år. Alt gik godt. Jeg husker med taknemmelighed!

Fordele ved klinikken:
Hjerteskirurger Ivashkin B.V. og Martakov M.A. bemærkelsesværdige specialister.

Ulemper ved klinikken:
De fodrer dårligt.

3,0 ud af 5

10.30.2014 kl. 11.30, jeg modtog en elektronisk billet til registreringsnummer 269, foran mig er der 14 personer. Klokken 12.00 kom turen. Kortet blev udstedt og udstedt en billet meget hurtigt. Kl. 12:15 var hun allerede på lægehuset. Der er 10 personer foran mig, nogle venter fra kl. 9 (?), Lægen tager op til 15 timer. Nogle i 10-15 minutter, og en person i 30-40, plus modtagere ud af sving passer. Som et resultat af ventetiden kom hun ind på lægehuset i begyndelsen af ​​fjerde (da folkene i køen begyndte at bekymre sig om "hun vil ikke acceptere, hun er i tide, hun vil ikke have tid"), forsikrede doktoren alle om, at hun ville acceptere alle. Til sidst begyndte alle. Konklusion: ikke "break" i MONIKI mørke, et par timer før åbningen, "med den første hest"! Nem morgenmad, stille, kommer, hurtigt lavet i receptionen, og hvis den specialist du har brug for, vente på din "time". P. S. De, der var i køen, kom ind på lægenes kontor efter 5-6 timers ventetid (ja plus stående i kø før registrarens åbning), og jeg havde omkring 4 timer til alt! Jeg formoder ikke at sige, at alt hvad der er beskrevet ovenfor angår alle specialister fra MONIKA, jeg var personligt ved modtagelse hos endokrinologen. Tegn dine konklusioner.

Fordele ved klinikken:
Normale læger.

Ulemper ved klinikken:
Køen.

1,0 ud af 5

Det var tilfældet med babyen (1 måned) på dette hospital. I løbet af måneden for ophold der, blev vi flere gange ændret diagnosen. Da de besluttede at den sidste var korrekt, udpegede de operationen den næste dag, men om aftenen blev det annulleret, ligesom de næste to. Et eller andet sted i en halv måned blev vi endelig færdige. Forbandet efter operationen blev ændret ikke meget, ikke lidt - 3 gange! Hun løb selv for den grønne og arbejdede på sømme. Crawling hver dag - om morgenen, og inden du går i seng - fra 9:10 til 21:22. Torsdag morgen har de en mega-runde, en hel delegation rushes ind i afdelingen (ca. 7 personer, nogle gange mere), smider ud mommier, giver noget og lader os stille (jeg har lyst til i en zoologisk have, vi var små dyr!). Ærligt, jeg ved ikke engang, hvem der behandlede og drev på os, og alt fordi ingen af ​​dem nogensinde har introduceret sig selv, og ingen har et badge, og det er uklart, hvem der er læge og hvem der er en renere. Forresten vaskede de sidste gulvene i afdelingen hver dag, men vindueskarmene blev tørret en gang om måneden, aldrig fra skabet, og der var derimod et 1,5 cm lag af støv (jeg kontrollerede det selv). Vinduerne er forfærdeligt blæsende, lægerne er ajourførte, men der gøres ingenting, og de elsker også at ventilere værelserne efter middagen, på grund af hvilke stærke udkast er skabt, det er let at tilgive. De fleste læger og sygeplejersker er meget unge. Sygeplejerskerne er opmærksomme, der er selvfølgelig tricks. Særlig tak til Maria, Yana og Maria. Piger, du er super! Ultralydsrummet er bare et eventyr. Og der sidder der virkelig en ekspert. Head sygeplejerske Khokhlova, husk dette efternavn! Denne kvinde har selvfølgelig ikke sine børn, en ubehagelig person! Spisestuen er indrettet meget pænt, men maden lader meget tilbage at ønske, grød om morgenen, til frokost den første og anden, oftest ærtsuppe, kål suppe, pilaf, kartofler, til middag, oftest solyanka eller kartofler. Kort sagt, i en måned hatet jeg kål og kartofler og dømmer ved den tomme spisestue, jeg er ikke alene. Generelt var denne måned helvede for os! Jeg kan stadig skrive mange ting, "krig og fred" bliver tyndere, og desværre er der flere minuser end plusser! Gud forbyder nogen at komme derhen! Pas på dine børn, dig selv og dine kære!

Fordele ved klinikken:
Spisestuen er meget smukt indrettet. Sygeplejersker er opmærksomme

Ulemper ved klinikken:
Flere gange ændrede diagnosen. Forbindelsen efter operationen blev kun ændret 3 gange! Fødevarer er ikke meget. Fra vinduerne frygtelig blæser.

4.0 ud af 5

Hej Hospitalet var tilfreds. I børneøvelsesafdelingen, den 11. bygning, opmærksomme læger. God tilgang til børn. Rent sengetøj. Jeg udtrykker min oprigtige tak.

Fordele ved klinikken:
God tilgang til børn. Rent sengetøj.

Ulemper ved klinikken:
Det kunne være bedre.

1,0 ud af 5

Vær yderst forsigtig, når du kontakter dette hospital, og hvis du har hudproblemer, er det bedre at vælge et andet hospital! I mit tilfælde blev en ukorrekt diagnose foretaget af 2 læger. Foreskrevet behandling, er ligeglad med penge, men jeg drak en masse narkotika og lavede skud fra sygdommen, som jeg ikke kan være! Selvfølgelig er dette ikke det eneste hospital, hvor jeg gik og valgte hende på anbefalingen, og nu vil jeg græde! Undskyld for tiden brugt! Der er ingen kompetente specialister inden for medicin! Faktisk læg psoriasis! Og det viste sig atopisk dermatitis! Hvor mange nerver har været brugt! Lær bedre før du tager patienter, og hvis du ikke ved, hvordan man læser, kom ind i en virksomhed, der er mere gavnlig for folks liv!

Fordele ved klinikken:
Rene, pæne.

Ulemper ved klinikken:
En ukorrekt diagnose blev lavet af 2 læger. Foreskrevet behandling, er ligeglad med penge, men jeg drak en masse narkotika og lavede skud fra sygdommen, som jeg ikke kan være!

1,0 ud af 5

Gastroenterology. Læge M. Tsodikova. Frygtelig og inkompetent læge. Uden at se på testene, uden at se på sygdommens historie, spurgte hun mig, hvad der fulgte med det. Jeg fortalte hende, at jeg har cirrose. Som svar har de kaldt mig en alkoholiker, sagde at cirrhosis er kun fra alkohol, og at jeg skulle gå til dem for en undersøgelse. Forestil dig dig selv på mit sted, når en person aldrig drak i sit liv, og han blev indiscriminately indspillet som en alkoholiker. Det er generelt på ingen måde klatrer. Skræk, gå aldrig til dette hospital.

Fordele ved klinikken:
ikke fundet

Ulemper ved klinikken:
Tsodikova O. M. Forfærdelig og inkompetent læge. Uhøflighed.

1,0 ud af 5

Institut for Pædiatrisk Kirurgi. Læger er uagtsomme i deres arbejde, sygeplejersker er dovne - de snakker konstant, drikker te, ser fjernsyn (i pleje), de modtages ikke. Konstant "krig", og en stor misforståelse mellem afdelingerne: pædiatrisk kirurgi og afdeling for pædiatrisk intensiv pleje, anestesiologer implicit kræver "tak" - selv før operationen begynder.

Ulemper ved klinikken:
Læger er uagtsomme i deres arbejde, sygeplejersker er dovne.

3,0 ud af 5

At være på et hospital kan i princippet ikke. Men 3-dages opholdet i sommeren 2013 og operationen for at fjerne fibroadenoma var fremragende. I starten var hun bange for holdningen og bureaukratiet på dette hospital. Konfigureret til at kæmpe til slutningen, i henhold til loven. Men intet var nødvendigt. Ja, designet er stadig lidt langt, og køen til en planlagt operation kan være lang. Jeg begyndte at teste og er registreret i marts. I slutningen af ​​juni var hun allerede på hospitalet og uden penge. Derfor, hvis der er mulighed for at vente, er det fornuftigt. Men hovedlægen skal stadig være påmindet om sig selv. De har virkelig meget arbejde, og du har først brug for dette. Efter alle disse formaliteter forstod jeg hvorfor alle omkring er så ondt: det er skrevet, forklar, viser hvad man skal gøre. Folk ser stædigt ikke op, hører ikke og straks begynder at forfalde! Folkets tålmodighed er ikke ubegrænset. I løbet af den tid, jeg var kø for en operation, var jeg aldrig naham! Alt blev forklaret og fortalt. Ingen krævede penge. Måske var operationen et anbringende, selvfølgelig, men stadig. Jeg forsøgte ærligt at tilbyde før operationen. De tog det ikke fra mig. Holdningen hos både læger og sygeplejersker er god. Alle opmærksomme og lydhøre, så vidt muligt med deres omfang af arbejde! Disse mennesker har brug for at lægge monumenter! Hver dag er det meget svært at håndtere de syge, vrede og til tider med fortvivlede mennesker. Liggende i afdelingen for thoraxkirurgi, den behandlende læge Krieger (stille, strenge læge). Opereret, dømme efter certifikatet, en ung læge eller praktikant, fordi navnet var anderledes, kan jeg desværre ikke huske. Men sømmen på brystet er meget pænt og ubemærket: alle lægerne, som derefter undersøgte, beundrede den æstetiske skønhed. Efter udskrivning takkede jeg hjerteligt sygeplejerskerne og lægen. Gud velsigne dem!

Fordele ved klinikken:
Kære patienter og deres slægtninge! Behandle mennesker som du vil have dem til at behandle dig. Forvent ikke af lægerne et snavset trick og pengeinstitutternes krav og du vil være i orden! Sundhed for dig og din familie.

Ulemper ved klinikken:
Ikke meget velsmagende mad, mere præcist - slet ikke velsmagende. Afdelingen er helt selv, bad og toilet i afdelingen. Det eneste der generede mig mest ved mit ophold var de kræftpatienter, som jeg lå med. Dette er meget, meget moralsk. Hvis hospitalsopholdet er mere end 3 dage, er det stadig værd at diskutere med lægen muligheden for en separat afdeling. Men dette er selvfølgelig nok for denyuzhku. Jeg spurgte ikke. 3 dage var en moral test for mig.

1,0 ud af 5

Køerne er enorme. Du tilmelder dig på forhånd, kuponen angiver tidspunktet for modtagelse, så du stadig sidder og venter. Personligt sad jeg i køen i 5 timer. Medicinske arbejdere går uden kø, jeg forstår selvfølgelig alt - men folk kommer fra hele Moskva-regionen, de sidder i timevis for at få en aftale. Så sørg for visse timer for dine medarbejdere. Selvfølgelig. Alle nerverne råber.

Ulemper ved klinikken:
Køerne er enorme. Alle nerverne råber.

Anmeldelser af hospitalet MONIKI i Moskva

Læger er gode, men indlæggelsen er en rædsel. Det er umuligt at komme igennem, de er uhøflige, de slipper rørene, først de siger et udtryk, så afspiller de det igen. Ændre omgående personalet der.

På vegne af min mor, som blev behandlet i oftalmologiavdelingen i januar 2018, vil vi gerne takke vores afdelingens medarbejdere, især Larisa Olegovna Nazarova og Irina Mikhailovna Tarabanka. For ikke-ligegyldighed, professionalisme og menneskehed. Jeg ønsker dig sundhed og det allerbedste.

Jeg har så mange følelser nu, at det er svært at formulere korrekt. De sendte os til dette hospital for en planlagt operation for barnet. Chambers er normale, hver har et toilet, et brusebad på gulvet. De fodrer monotont, men tolerabelt. For moms sild med Mos kartofler til morgenmad, selvfølgelig for meget. Men hvad skal man gøre, ikke et sanatorium. Vi havde en operation. Kirurgen kom til at se hver dag. Og operationen synes at være okay. Men barnet begyndte at hoste, feber 39 og diarré! Vi blev tilbudt antipyretiske natten og sagde: "Alt er fint." Næste dag kom den behandlende læge og sagde: "Det er okay, i det næste rum har drengen det samme. Jeg vil ringe til børnelæge". Børnelæge kom kun kl. 17.00. Hun sagde: "Det er okay" - og foreskrevet "Smektu" og kost. Jeg bestemmer, at vi selv købte alle lægemidler til barnet. Ud over injektioner "Analgin" + "Dimedrol". Jeg bad børnelæsen om at give os nogle tests for at forstå årsagen til diarréen. Lægen svarede, at hun ville forlade anbefalingerne til lægen. På en eller anden måde forlod jeg barnet: "Regidron", "Smekta", kost og samtidig medicin. Hosten forblev stadig. Ved min uopsættelige anmodning blev barnet lyttet til og sagde: "Alt er normalt." På den tiende dag efter operationen kiggede kirurgen på os og sagde: "Alt er godt med en sutur, gå hjem." Vi har ikke foretaget nogen analyser fra operationsdagen. Erklæringen skrev ikke om hoste eller feber. Bare kørte os hjem. Hjemme, om aftenen havde barnet hoste, og diarré gentog. Og vi gik alene til hospitalet for dem. Speransky. Og vi ligger her for den fjerde dag med bronkitis og intestinal infektion. Og lokale læger er i chok, da vi blev afladet i denne tilstand. I 4 dage tog vi flere tests, end vi gjorde før operationen, og bad ikke om at købe en enkelt medicin. Og hvis barnets temperatur stiger over 38, om 15 minutter er en pligtlæge i afdelingen. Nå, fra det gode, vil sømmen efter operationen i MONIKI virkelig helbrede godt. Så hvis du forventer at nogen skal passe dig og på hospitalet, er du under tilsyn, så er du ikke i MONICA. Der er du nødt til at slå en værdig holdning til dig selv!

Jeg ankom i retning af Sargsyan på dermatoskopi. I receptionen kunne to ikke-slaviske damer ikke indtaste mine data i computeren. Jeg har været der før, mit navn er ændret. Savnet min tur. De sagde: "Kortet vil være på lægehuset." Som følge heraf lagde lægen på kontoret spidsen en stak med kort foran mig, tælle navnene: "Du har intet kort! Næste!" Og der er en linje i nærheden af ​​receptionen. Og for dette bad jeg om orlov fra arbejde og vandrede gennem solen på territoriet på jagt efter det ønskede korps? Krøllede retninger og kastede på gulvet i receptionen, mine ben vil ikke være der længere.

En sådan skilsmisse har endnu ikke set! Appelleret for at erstatte knæleddet. Og det begyndte! Undersøgelse og analyse koster 50.000 p. Den foreløbige beregning af operationen er 125000, så skilsmisse skyldes, at der er problemer med nyrerne, og operationen vil være 3 gange dyrere. Så en konsultation og betalt 156.000 for operationen. Men i den endelige afvisning fandt de et trofesår. Super razvodchiki! Alt her!

Gud, tak Gud for at være i MONICA. Taknemmelighed for al neurokirurgi, Anatoly Mikhailovich Kiselev, Andrei Anatolyevich - til alle læger, Ekaterina Konstantinovna, alle sygeplejersker og alle sanitære faciliteter (særlig tak). Takket være dig er jeg i live og tilstrækkelig, og et år efter to operationer til at klippe aneurysmer skriver jeg! Jeg kan huske dig! Og kærlighed!

Jeg vil gerne sige et par ord om en mand med et stort bogstav, hoved. Institut for hjertkirurgi Dudakov Vladimir Alexandrovich. De sendte os til instituttet fra Podolsk. Der var ingen måde at udføre en koronararterie restaurering operation. I første fase vil lægen (vi ikke kalder hans navn for ikke at fornærme) ikke kunne finde ud af videoen og diagnosen i problemet og gav os kroppene. Dudakova V.A. Og her mødte vi en rigtig professionel på deres område. Når man så en video af operationen, fandt lægen meget omhyggeligt og hurtigt ud af problemet. Derefter rådede jeg mig til ikke at skære patienten, men prøv at indsætte en stent for at reparere arterien. Han sendte for yderligere konsultation, satte ham i klinikken og et par dage senere var vi allerede afladet. Du ved, det er et mirakel, at der er så opmærksomme og lydhøre læger i verden. I vores tid er alt målt i penge. Jeg har ikke mødt sådan ægte professionalisme og menneskehed i lang tid. Mange tak, Gud giver dig sundhed og lykke. Pas på en sådan værdifuld læge.

Bruser og toilet i afdelingen. Fed normalt, jeg er ikke en gourmet.

Ikke kunne lide holdningen til arbejde. Det er at arbejde. Diagnoser er skrevet næsten fra lygten, idet de kun er afhængige af patientens ord. Der var en følelse af, at de specielt trak sig i tide før operationen, og derefter blev de efter et par uger afladet. I mit tilfælde, i 1.5 uges ophold, så lægen mig engang og så ved optagelse kiggede CT scan kun efter 3. påmindelse, og forstyrrede ikke med resten. Sygeplejersker er doven og boorish. Ja, en gang til jeg så bosiddende, og derefter er min tilstand blevet forringet meget efter en uge med at gøre ingenting. Om de kommende tests advarer ikke. Biokemi og sukker blev lavet umiddelbart efter morgenmaden. Som følge heraf kørte de dem gennem en bunke af andre læger og fandt ud af, at mit sukker steg op efter morgenmaden. De sagde, at jeg har brug for at helbrede, og kun da operationen. Og da de kom ind på hospitalet, understregede de ordet at accelerere. På denne store note og skrevet ud. Det var det samme med 2 naboer i menigheden. Forresten, jeg har sukker på 5,4 og efter morgenmad 7,5. De skrev - "diabetes". Generelt regnede jeg ikke med dette fra instituttet.

Dette er bare en stille horror. Personalet er uhøfligt. Hun var på lægefirmaet Lyubimov N. G., en otolaryngolog (værelse 707), og talte som om hun skylder hende noget. Jeg sagde ikke rigtig noget om sygdommen, men i stedet sad jeg og talte om mig (det er ikke det, tatoverede øjenbryn, beslag til 200.000 rubler osv.). Efter modtagelsen sendte hun til sin sygeplejerske en sæl, hun ved ikke engang, hvordan man skal snakke med folk. Holdningen er bare forfærdelig. Så meget for gratis medicin. Hun kom til en diagnose, gik væk med diskussioner om sig selv uden en diagnose og med en forkælet stemning!

Jeg kom til lægen i 614-kontoret på et bestemt tidspunkt! De vender ikke om, som følge heraf sættes folk i en halv dag. Medarbejdere louts! Forfærdeligt sted. Personalet er alle uhøflige.

Vi ankom med et barn (2 år 8 måneder) den 24. marts 2018 i en alvorlig tilstand i afdelingen for pædiaturgirurgi (også dårlig mave og test), kirurgen på arbejde og sygeplejersken arbejdede straks, gjorde alle nødvendige procedurer (ultralyd, røntgenstråler, EKG). Det var akut nødvendigt at operere, de kaldte lederen af ​​Pykhteev Dmitry Anatolyevich (som drev og reddet mit barn), en stor tak til ham og hele skiftet, der var på vagt den dag. Personalet er meget hjælpsomme, opmærksomme. Vi har læger fra Gud! Desværre kender jeg stadig ikke navnet på den kirurg, der var på vagt den 24. marts 2018, og han takker ham også så meget!

God eftermiddag blev behandlet i neurokirurgi afdeling fra 23.01. indtil 20.02. Jeg udtrykker min taknemmelighed over for forskeren Igor Y. Lissitsky, MD. AM Kiselev, juniorforskere, skat. søstre for ærligt arbejde, opmærksom holdning til patienterne. Sundhed, tålmodighed, succes i arbejdet.

Kvalificeret personale, god holdning til patienter overhovedet, lige fra læger og sygeplejersker.

Ubehagelige senge, men dette er en lille minus.

Blev behandlet i oftalmologiafdelingen (bygning 11, 4. etage) fra 4. april til 10. april 2018 med hendes søn. Opereret på grund af venlige strabismus. Efter at have læst anmeldelser om boorish attitude, uendelige køer, sultende børn, der blev udskudt datoen for operationen fra dag til dag, ankom til Monica i en tilstand af mild hysteri. Heldigvis blev al min frygt ikke bekræftet. I vores hænder havde vi henvist til hospitalsindlæggelse fra klinikken og alle de nødvendige prøver, så vi arrangerede det ganske hurtigt om halvanden time - sammen med en undersøgelse fra en øjenlæge og børnelæge. Den næste dag blev en operation foreskrevet, og den blev udført om morgenen, så barnet ikke havde tid til at sulte. Jeg vil gerne takke Kokorev Vasily Yuryevich, som opererede på os. Manden han er selvfølgelig stern og lakonisk, men super professionel og hans hænder er gyldne. Særlig tak til vores anæstesiolog Nechaev Vladislav Vladimirovich, det er kun to meter godhed. Han elsker børn, og de elsker bare ham. Før operationen, talte med barnet, fik venner. Sønnen fik så stor tillid til ham, at han gik til operationen med et smil (eller rettere sagt, han var tilfreds med anæstesiologens hænder og argumenterede med ham, der er mere som en hamster eller en marsvin og endog glemte at bølge på mig). Efter operationen kom Vladislav Vladimirovich flere gange, var interesseret i trivsel, og hans søn kaldte ikke sin søn bortset fra den "gode læge". Alle ansatte er meget opmærksomme. Tak til de sygeplejersker, der dryppede vores øjne, imod nogle gange skrig og modstand. Takket være det personale, der fodrede os i spisestuen, hvem rydde vores afdeling. Generelt var det meget tilfreds.

Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed til den vidunderlige læge (som de siger fra Gud) Natalia Vitalevna og internt Viktoriya Gennadievna (fremragende team, lav menneskelig sløjfe til behandling af deres patienter som familie), for operationen er de i stand til at roe og tune ind til positive. Jeg vil også gerne nævne hovedet. afdeling af Selina Vitaly Nikolayevich, var jeg først vred på at den lange proces i hele karrusellen, men når jeg kom der forstod jeg, hvor meget denne person af sit håndværk, men han er streng men retfærdig. Han har kun læger med gyldne hænder i hans afdeling! Min taknemmelighed har ingen grænser, jeg vil ikke stoppe med at beundre! Tak! Mange tak!

6 corps afdeling for transplantologi. Bare forfærdeligt! Patienter efter transplantation ligger i de generelle afdelinger. Udskiftelige pastelliner er ikke nok. Renset dårligt, uhygiejniske forhold. Maden er meget dårlig. Og hvor mange år har jeg været helbredt - ingenting ændres, det bliver kun værre.

Var 03/30/2018 i samråd med en endokrinolog med et barn på 1 år. Har læst før fængselsbesøg. Kuponer i registret for en kupon til lægen. Køer i kilometer. Venter på timer. Vi ankom kl 12.00. I afdelingen har vi brug for, receptionisten gik ud for at mødes. Hun tog alle dokumenter til registrering. Vises hvor toilettet, hvor borde til børnene, hvor cafe. I caféen, ærligt, gik vi ikke ind, men de lovede at drikke os compote. Så her. Meget nervøs, bekymret før besøget. Den samme pige fra registret beroliget. Hun sagde, hvor meget før modtagelse til at gå op og sendt til en tur, rolig ned (på en god måde). Optagelsen var kl. 13.30. Kl. 12,45 var lægen på plads og var klar til at modtage os. Læge Aksenova Svetlana Igorevna (med en patronymic jeg kunne forveksle). Børns endokrinolog. Rolig kommunikation. Svar på alle spørgsmål. Du kan sige, at "tygges" som børn. Vi var tilfredse. Alle erfaringer forsvandt. Tak!

Trods det faktum at at være på et hospital, er det generelt ikke en behagelig ting, men jeg har kun positive indtryk om at blive i afdelingen for hjertkirurgi (bygning 15). Modtaget der med en diagnose af "perikarditis" efter den "succesfulde" behandling i byen Domodedovo. Det var i MONIKI, det viser sig, fra den 5. til den 13. marts. I det væsentlige kunne jeg godt lide alting: læger, sygeplejersker. Samme dag, efter at jeg blev overført fra terapien til denne afdeling, fik jeg en punktering af perikardiet. Derefter nærmede sig den behandlende læge Ananko Vadim Aleksandrovich, var interesseret i at være. Kardiologen for afdelingen, Irina Viktorovna (jeg kender desværre ikke hendes efternavn) lyttet til min mor, besvarede alle sine spørgsmål grundigt og tydeligt; Jeg valgte en behandling, takket være hvilket mit helbredsproblem blev løst. Hvis vi taler om den ikke-medicinske side af problemet, nemlig afdelingerne, så fungerede alt for mig: de rengjort hver dag, affaldet ophobede ikke i spanden, der var ikke noget problem med sengebordet (jeg fik ikke et natbord i Domodedovo), maden var også god, selv om Jeg tog det ikke altid. Et køleskab i afdelingen var også tilgængelig.

Forfærdeligt hospital! Og specifikt - Institut for Urologi! Min mor blev sat med pyelonefritis. Efter 1 operation (læg nephrostomi) i en mor blev syg og hun havde brug for en iltmaske! Læger fandt næppe hende til 600 patienter 1 maske. Og alligevel, i slutningen af ​​operationen faldt sofaen, som moderen var placeret på! Og doktor Beyzer Iosif Markovich, i første omgang kommunikerer, og så er pengene fra patienter ikke syge trækker!

For nylig løj de med et barn i afdelingenes afdeling (15. bygning, 10. etage). For et gratis hospital er forholdene ret normale: toilet, brusebad, garderobe i afdelingen. Spisestue - på gulvet. Personalet er ikke lisping, men det gør sit job klart, det er ikke nødvendigt længere. De tog blod fra en blodåre, urin, lavede et EKG, efter 3 dage drev de på. Det sker, at folk virkelig venter lang tid på kø for en operation - det skyldes et stort antal mennesker, men dette er et budget hospital. Af minerne, for mig personligt, manglen på stole til fodring af babyer og fraværet af mindst et minimum legeplads. Et år gammelt barn er svært at tage noget uden evnen til selv at krybe, for eksempel. Men det er alle teksterne. Det vigtigste er lægernes kompetence og mit barns helbred. Tak til alle lægerne! Og især Karachunsky Grigory Mikhailovich! Denne mand er utvivlsomt i hans sted! En mere opmærksom læge end Olga Andreevna, jeg har ikke mødt i lang tid. Tak!

Jeg ringede til telefonen, de gav os til indlæggelse. Vi har en planlagt operation, barnet er 13 år gammel. Kvinden, jeg bad om at ringe til diagnosen, afhentede telefonen. Operationen vil være på denne dag eller nogle andre. Jeg skal planlægge, hvordan jeg kan være mig selv. Til hvilken sådan boorish holdning jeg aldrig har hørt. Jeg forstår alt (jeg behøver ikke at kysse røvet), men bare for at besvare mit spørgsmål er det menneskeligt muligt! Vi er alle mennesker og kan være i denne situation! Hvordan er det Og vi skal stadig gå til dette hospital! Bare forfærdeligt, jeg har ingen ord!

Hun lå i afdelingen for urologi, lægernes holdning var meget god. Jeg vil gerne udtrykke særlig tak til Khanaliyev Ruslan Vyacheslavovich. Meget god beboer, vil besvare alle spørgsmål og fortælle alle.

Min søn var i afdelingen for pædiatrisk kirurgi på MONICA hospitalet. Ikke alene lå han i en uge lige sådan, han gjorde ikke engang nogen test. En uge senere, med sorg i halvt, blev der foretaget en operation med buede sting. Generelt er dette bare horror, ikke et hospital. Medicinsk personale ryger overalt, og jeg vil gerne være særlig opmærksom på hovedplejerne Khokhlova, denne person er bare højden af ​​uklarhed!

Monica Dentistry betalte - ******! Kom til at forsegle en tand. Tag et billede - panorama to kæber til 1200 r! På et figen til mig et overskydende stråling, for en kræft? Srevnaya Ekaterina Andreevna og Botanova, vel, bare salgsforvaltere, de ved, hvordan man trækker tungen og smider den ind med penge, lægger nudler ud, at det i stedet for at fylde, var bedre at lægge en keramisk plaster, der blev sendt til en ortopæd, viste sig at der ikke var nogen sådan patch i naturen. **** Ortopæsten natrider mig alle ørerne om kronerne og implantaterne, som jeg ikke ved om dem, i sidste ende overtog hans tomme chatter 750 p. Brazenly mennesker spinder proteser, denne terapi hedder i Monica tandlæge. Forseglinger kan ikke leveres og ikke inficere hepatitis gennem deres beskidte udstyr, men implantater pålægger også deres jernkroner, hvorunder du først skal fjerne nerverne i dine tænder. Parasitter! Og priserne der er bare plads! Hun gik da hun kom med et hul i tanden og ledte efter en anden tandpleje. Men betalt 2000 s. For et panoramabillede af de to kæber og en ortopæders tomme snakker, hvad er der meget brug for broer, kroner, implantater at løbe for at sætte - fra øre til øre.

Vi kom med et barn til at konsultere en tandlæge. Tænderne er forsynet med sølv. Jeg forstår ikke, hvad de har gjort mere, men barnet brøler, nægter at tygge, viser tænderne. Jeg fodrede næsten ikke mancoat.

Vi tilslutter sig tilbagekaldelsen, under ingen omstændigheder bør du lægge børnene på dette hospital, men i intensivplejeenheden 7. etage, 15. bygning. Vores søn blev simpelthen helbredt ihjel, der er ingen ord til at formidle vores sorg, han var 7 måneder gammel.

At komme til behandling er næsten umulig. De vil høre, føle, skrive tabletterne og farvel, de foretager ikke en hardwareundersøgelse.

Mange tak til lægerne i abdominal kirurgi afdeling! Meget venlige og opmærksomme mennesker, fremragende eksperter! Du er den bedste!

Det er synd at moderne medicin, der har enorme muligheder for at hjælpe folk i de tidlige stadier af sygdommen, nægter lægehjælp til mennesker. Hvor skal vi hen Hele regionalsygehuset har ikke elementært udstyr til at drive en fri operation. Men hvis du betaler for operationen, vises udstyret straks. Jeg vil være stolt af mit land, men på grund af nogle læger er der en negativ holdning til vores medicin.

Fjernet adenoider og mandler 12/27/17. Betalt Kammer, vi købte helt ud, prisen er 7500 pr. Dag. De fodrer godt. Lægen Mustafayev Javanshir Mamedovich fjernede. Vi blev behandlet til ham i "Neuroprofi". Alt gik godt, tog barnet klokken 10.00, bragt allerede kl. 10:45. Han græd lidt, så faldt i søvn, vågnede, drak og spiste et par timer senere, og alt var fint. Temperaturen kan stige til 37, men det er normen. I morgen 28.12 hjem. Alt gik godt. Tak til Mustafayev og hovedet. Branch Galina Sergeyevna til den varme velkomst. Meget gode specialister. Jeg råder alle sammen.

Jeg vil skrive til dem, der går til en høring hos MONIKI til en immunolog. Hvis der er et valg, så undgå at gå til Moskalets, spild tid. Jeg tror ikke positive anmeldelser. På et sted forsøgte jeg at forlade en reel anmeldelse, jeg blev nægtet adgang der. Jeg kan ikke diagnosticeres i klinikken for andet år, de sendte mig en masse tests til Moskalets i MONIKI. Gå langt, bad en nabo for at se barnet. Der var en billet, men jeg glemte retningen, da alvorlige problemer begyndte med hukommelse og evnen til at fokusere opmærksomhed på grund af sygdom. De mødte mig negativt i lang tid og kørte forsigtigt alt, hvad de havde brug for i computeren. Desuden blev alle mine klager besvaret med sarkasme, ingen analyse kiggede på hele tiden, så jeg vidste, at jeg ikke havde et godt helbred med hovedet. Jeg skrev en konklusion om, at der ikke var tegn på immundefekt, på trods af at jeg havde forfærdelige candida af kønsorganerne og herpes på læberne, var ESR 40 på det tidspunkt. Jeg var meget heldig at jeg gik til en hepatolog Trofimova her hos MONIKI, som lyttede opmærksomt til mig, undersøgte leveren ind og ud, eliminerede hepatitis B og C, lavede anbefalinger og lavede en række andre tests, der viste meget lav ferritin (det er jern) og forhøjet TSH skjoldbruskkirtlen. En række af mine symptomer forklares. Desuden vil jeg efter det nye år lave en CT-scanning af hjernen, da mine symptomer er forbundet med mit hoved, er der en mistanke om, at de kan være tegn på en infektion, og derfor taber jeg mit syn og minde. Jeg er chokeret over Moskalets læge, hun hjalp ikke kun på nogen måde, men forårsagede mig også psykisk traume, hvilket viste, at jeg kun har brug for hjælp fra en psykoterapeut.

Den pædiatriske kirurgi afdeling på sjette sal er forfærdelig, det er umuligt at være der. Hvis du spørger et barn til et tillæg, giver de mig ikke mad, de generelle kamre er hårde, der er ikke varmt vand, der er ingen steder for mødre at vaske. Et betalt kammer koster 5.000 rubler. pr. dag, hvor der ikke er noget, er det ikke det værd. Vi køber medicin på egen regning, selv om der ikke er grøn, er holdningen ligeglad for alle. Og det er næsten i centrum af Moskva.

Vi takker fra bunden af ​​vores hjerter lægerne til børnehospitalet MONIKA, og separat kirurgen Yuriy Nikolayevich, for at give livet til vores lille pige, for resten af ​​den smukke sommer, til efterårets blade til nytårstræet for denne verden! Lav sløjfe til dig! Og alt personale fra vores familie til vores lykke!

Mit barn er tre år gammel, sendt for at fjerne adenoider. 11/12/2017 i hospitalsbygningen 2 tilbragte fire timer, fra 10 til 14, blev ENT-afdelingen kontrolleret for tilstedeværelsen af ​​vandkopper. Indtil jeg gik til Corps 1 for at klage til hovedlægen. Vi fik en afdeling om tre om eftermiddagen. Hermed sluttede vores pine. Den næste dag blev vi drevet af D. M. Mustafayev og anæstesiolog Tatyana Viktorovna (jeg kender ikke navnet). Operationen gik godt, om aftenen løb barnet allerede rundt om afdelingen. Lægen kom to gange samme dag og så på barnet næste morgen. Mustafayev mange tak! Personalet beder ikke om penge, de kommer sammen med børnene. Ja, afdelingen er overfyldt, sammen med børne- og voksenafdelingen. Du sover i samme seng med et barn, det er ligegyldigt. Men det vigtigste er resultatet! Jeg ønsker dig alt godt helbred!

Jeg kom fra Moskva-regionen, fra Serpukhov, i retningen. Virkelig forfærdet, intet organiseret. I køerne bruger du 3-4 timer, selvom det er registreret efter tid. Optaget i en dag - ankom, men det viste sig, at lægen nu arbejder på andre dage. Generelt var indtrykket, at bag de høje indskrifter "fortjente" og "højeste kategori" er der tomme mennesker og klart ikke gør deres job. Og så er hele personalet sådan.

Jeg kom der med en hjernecyst, havde resultaterne af tomografi på mine hænder, så på dem og lyttede til min historie om min hovedpine. I begyndelsen tilbød jeg at drikke "Diacarb" og gentage tomografi hvert år. Da jeg begyndte at spørge mig selv, hvad der skal gøres på en eller anden måde, mindsker udseendet af hovedpine, der slutter i opkastning, lægerne afrundede øjnene og hørte, at jeg havde opkastning på baggrund af hovedpine og sagde, at jeg skulle opereres på. Naturligvis var jeg bange og begyndte at spørge, hvordan operationen kunne undgås, eller der kunne være noget alternativere sikrere end craniotomi, hvad enten det var farligt eller ej, hvad konsekvenserne måtte være. De skrev straks til mig, at jeg nægtede operationen og ikke svarede på nogen af ​​mine spørgsmål og tilbød kun "Diakarb" og gentaget tomografi et år senere. Så jeg forlod der med ingenting. Men i konklusion læste jeg, at jeg havde tryk og temperatur, og mit hjerteslag var normalt. Selvom lægen ikke målte dette og ikke lyttede. Nederste linje: Jeg er en anden tick for løn, og de er helt ligeglad med os, for det gør ondt på mig og ikke dem.

Der er kun at dø. Det er her fanden er på jorden. Fra søstre til læger. Betalt eller gratis - betyder ikke noget. Søsteren fortæller den døende patient, at hun foregiver at blive skadet af sin mand. Lægen Vysotskaya ordinerer smertestillende midler, som ikke er der og stille går i weekenderne, mens patienten ryster af smerte på grund af en øre medicin. Helvede.

Forfærdelige. Serviceret og betalt og gratis. Penge spildt, tid spildt. Nu er der et spørgsmål, der skal betjenes. Jeg vil helt sikkert ikke have dem. Mange professionelle holdninger er negative. Køer pr. Kilometer. Efter min mening er Monica overbelastet hos patienterne. Hvor vil forholdet være derfra?

Jeg vil være kort: Jeg kom til Monica på kvoter for vaskulær kirurgi (7. sal, bygning 15). Lægernes holdning, lægerne forfærdelige. De ser på dig som en pose penge. De udførte operationen og pressede forsigtigt et hundrede og halvtreds tusind, udpressede Kolesnikov Yury Yuryevich. Ja, de er bundet derop med hele afdelingen, folk græder, men 90% betaler - de frygter for deres helbred. Jeg er chokeret, alle ved det, men de gør ikke noget med disse t ******.

Om børnets genoplivning på syvende etage i den 15. bygning. De bragte en nyfødt datter. Talte forskellige sygdomme, at hjernen er atrophied, der er ingen lunge, en forfærdelig hjertesygdom. Diagnoserne blev ikke bekræftet, bortset fra at der er en lille defekt, der ikke behøver at blive betjent. Alle læger er forskellige, du kan ikke spørge noget, meget uhøfligt. Arbejde på bagsiden. En elendig afdeling, der absolut ikke er fastsat for nyfødte, barnet er koldt og skræmmende der. Forældre er forbudt at komme til barnet, de fodrer ikke dem hvad og hvornår, modermælk kan ikke bringes, vores barn tabte vægt der. Når du bliver spurgt, hvad medicin giver, er der ikke noget svar. På opkald om barnets tilstand giver de samme svar. Gud forbyder at komme derhen! Jeg er kun taknemmelig for at redde vores piges liv og anerkender deres inkompetence, gav retning til Filatovskaya børnehave.

God eftermiddag En masse negative anmeldelser, men vi var heldige. De lå i afdelingen for endokrinologi i juli 2017. Anna Vinogradova er en meget behagelig, venlig person og også en kvalificeret læge. Gennemført alle nødvendige undersøgelser og procedurer, er alt klart, hurtigt. Mange tak. Med venlig hilsen Elena Akinina.

Velkommen! Jeg har aldrig skrevet anmeldelser, men jeg har ikke styrken til at holde denne smerte i mig! Jeg vil gerne dele mine indtryk på Monicas hospital! Min far gik til dette hospital for akut operation i vaskulær kirurgi afdeling fredag ​​10/29/2017. Diagnosen var skuffende, og tiden tabt i et andet hospital spillede også en rolle, og hans fars alder var heller ikke til hans fordel. Det hele skete om morgenen klokken 9.00, de kaldte en ambulance, han blev taget til sygehus i Domodedovo. Omkring 12 ringede han og sagde, at han var der, men da vi ankom der, og det var omkring 15.30, fik vi at vide at han havde akut pankreatitis, blev han taget til Monica. Klokken 6 om morgenen modtog vi et opkald fra Monica hospitalet og fik at vide, at de forberedte ham til en nødsituation på grund af en aortabrud i bukhulen. Operationen varer 6-7 timer, forlod telefonen, som du kan ringe til. Hele natten passerede pins og nåle. Jeg er selv en læge, og jeg indså, at overlevelsesraten med en sådan diagnose og tabt tid ikke er mere end 10%. Jeg er sygeplejerske, og altid respekt for lægerne, men hvad der begyndte, drømmer heller ikke i et "mareridt". Alle lørdag morgen, der startede kl. 10, forsøgte vi at ringe til, at vi var tilbage med. Den unge stemme svarede konstant: "Ring i 30 minutter" (tilsyneladende, en beboer eller sygeplejerske). Endelig ringede jeg ved 3 pm og den unge mand svarede, at lægen havde kontaktet. Så hørte jeg de ord, der skræmte mig, sagde lægen til den unge mand, bogstaveligt talt: "Fyld alle." En forvirret bopæl eller sygeplejerske svarede, at slægtninge ringer hvert 30. minut. Lægen tog endelig telefonen og kaldte i en kold stemme hvem jeg var, besvarede alle sine spørgsmål, han gav diagnosen, sagde, hvilke timer du kan ringe, der er alt hvad du behøver, det er ikke nødvendigt at komme. Natten gik igen uden søvn. På søndagen begyndte jeg igen at ringe, men ingen tog opkaldet. Jeg fandt ud af hans tilstand gennem mine kanaler og kl. 23.30 fik vi et opkald og fik at vide, at min far var gået væk, og jeg var nødt til at ankomme fra kl. 10 til kl. 11 med sine dokumenter, selvom han havde alle dokumenterne med ham. Så begyndte vi bare at mocke os. På vejen kaldte de os og spurgte, om de skulle udføre en obduktion eller ej. Vi svarede, at vi ikke ville. Klokken 11 vi ankom til hospitalet, det var simpelthen umuligt at komme ind i elevatoren fra første gang, vi måtte vente 15 minutter, da det ankom et stort antal mennesker blev fyldt, og de tog det bare med storm, men det lykkedes ikke alle. Efter at have stået op på gulvet kom der efter en tid en sygeplejerske ud og gav os sine dokumenter og personlige ejendele. Så kom en anden sygeplejerske ud og fortalte os, at vi skulle gå til bønden og vente der. Ingen af ​​lægerne: hverken doktoren i den afdeling, der tog ham, eller den kirurg, der opererede på ham - ingen kom ud og talte til os. Men vi stoler på disse liv for disse mennesker. Sikkert var der ikke engang to minutter at tale og snakke med pårørende på en menneskelig måde, for det er deres direkte ansvar. I morgue begyndte den næste del af vores pine. For det første blev receptionisten givet for at udfylde formularen om afslag på at åbne, idet vi vidste på forhånd at ingen ville underskrive det for os. Det var en "stub" af papir, med en kopi af formen med slørede små bogstaver, at selv med briller var det umuligt at bestemme, hvad der var skrevet der. Fyldte den ind, vi gik igen til registret, og vi blev igen sendt til lægehuset i bygning 15, som modtog vores far. Uden at vente på elevatoren, gik vi op til kontoret. Ingen var på vagt. Ti minutter senere kom en sygeplejerske ud af stuen, jeg spurgte hende hvor hun skulle finde en læge, hun tog formularen og gik tilbage til medarbejderummet igen. Lægen kom ikke ud igen. Efter en tid kom sygeplejersken ud og sendte os til administrationsbygningen for at se Chief Doctor. Uden for dagen var der tung regn og vind, og administrationen er i begyndelsen ved hospitalets hovedindgang og den 15. og 13. bygning - i slutningen. Der var ingen hovedlæge på stedet, vi vendte os til hans stedfortræder, der var yderst overrasket over, at han måtte løse et problem, der ligger inden for afdelingens læge. Med henvisning til forbundslov om obduktion af patienter, der døde i hospitalet, nægtede han. Jeg er sikker på, at alle læger på dette hospital kender denne lov. For hans del lovede han at fremskynde processen med at udstede kroppen. Efter at have ventet mere end fire timer i morguehuset, der regelmæssigt kom op til registrationspersonalet, der svarede os, at der ikke var nogen oplysninger, havde de ikke ladet historien ud endnu, da der var en obduktion, de ikke vidste. Men på mængden af ​​te, de drak, var det muligt at "briste". Endelig efter fire og en halv time rapporterede en af ​​registratorerne, at det ikke var ventetiden, obduktionen vil være om morgenen, og vi skal nå frem til klokken 14.00, for inden kl. 12.00 bliver historien ikke sænket, og vi kan ikke modtage certifikatet til kl. 14.00. Hertil kommer, hvorfor ordren ikke tilbød at arrangere alt på én gang og ikke ringe agenterne med det samme, selvom de så, at vi sad og ventede netop sådan og informerede dem om, at vi ville komme igennem dem. Efter 40 minutter ankom en agent, vi arrangerede alle. Det skal bemærkes, at de fungerede godt og harmonisk, alt var organiseret på højeste niveau. Vi takker Elena Vladimirovna og Ekaterina Georgievna, de kender deres arbejde godt. Jeg vil gerne have denne anmeldelse til at ses af ledelsen af ​​dette hospital. Kære læger! Vær mere human og respektfuld overfor mennesker, der har mistet en elsket. Er det virkelig umuligt at løse alle disse problemer hurtigere og på en anden måde uden at torturere mennesker og så dræbt af sorg!

Mit navn er Elena, jeg vil gerne dele mine følelser, der blev modtaget i Monica. Vores mor blev observeret 12 år i gastroenterologi afdeling, for hvilke en særlig tak til Natalia Nikitina Vasil, meget dygtig, sympatisk læge. Men desværre var morens sygdomme ikke kompatible med livet. Vi modtog et opkald fra menigheden og fik at vide de bitre nyheder. Bedt om at komme den næste dag klokken 8, vi venter på fra Moskva, vi ankom 09:00. Efter at have gjort alt arbejdet i afdelingen kom de til morgue klokken 9:30. Her begyndte vores prøvelser. Den historie af sygdommen - kunne ikke finde hvor den tabte (departement blev sendt til lighuset, lighus siger, at han ikke bringer), som et resultat, klokken 12:00, endelig historien var i lighuset. Sid, vent. Når du har lighus ritual service, vil vi gerne takke Elena Vladimirovna Tsvetkov og Ekaterina Georgievna, meget opmærksomme og ansvarlig holdning til deres arbejde, tjeneste på enhver pung, gøre alt for de mennesker, ikke imod dem. Hvad kan man ikke sige om morgendommens arbejdere? Klokken et, blev min mor allerede ligger på bordet og ventede på lægen (læge sagde, at det var en i lighuset), klokken to, er vores tålmodighed opbrugt, vi gik til lederen af ​​Gaganov Leonid E., han er lille-tsar, overbærende kiggede på os. Så lærte jeg, at svigerdatter - denne ene, han aftalt at tale kun med sin datter, det vigtigste, der startede vrikke. Obduktionen gik en halv time, og så lægen kom og spurgte vores tilgivelse og alle sagde, advarer om, at hvis pigerne i receptionen lavet en fejl, er det stadig her. Og pigerne i receptionen var engageret i alt undtagen vores hjælp. Jeg har gentagne gange appelleret til dem, de er for mit ansigt vindue dækket registreringsdatabasen, halvanden time krævede dokumenter for at bevise dette forhold. Dette er efter så mange timers ventetid! endnu Skrev denne hjælp (begravelse tjenester agent sad med os, hun også kontrolleret FAQ, tak igen Ekaterina Georgievna). Begravelsen måtte naturligvis flyttes, fordi vi forlod morgue klokken 5:50, og gør ikke noget uden et dødscertifikat. Jeg vil gerne sige: de mennesker, de mennesker tilbage, fordi sådan katastrofe i sig selv svært ved at overleve.

Opereret på katarakt i venstre øje. Operationen var kompliceret. Og jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed over for Yugai Maria Pavlovna! Meget professionel, opmærksom og omsorgsfuld læge! Som de siger, en læge fra Gud! Og til hele oftalmologiafdelingen, mange tak! Betingelserne for ophold er store, som hjemme!

Den 8. oktober lå hun sammen med sit barn i den 15. bygning på 9. etage med en betalt kasse. De fjernede adenoiderne til barnet, alt gik godt, holdningen er god, i afdelingen er der et badeværelse, et køleskab, et tv, en gratis wifi. Minus - sov på samme seng. Omkostninger pr. Dag 5500 en seng. Fælles spisestue med kedel, køler, tallerkener. Foder kun baby.

De lå med barnet i operationen af ​​ENT-afdelingen, fjernede adenoiderne. Alt er klart, pænt. Vi sov med baby i samme seng, men sengen er ganske bred (på andre hospitaler over allerede), hårde madras, puder og godt for mor og barn. Jeg var glad for at badeværelset i afdelingen: toilet, vask, bruser. Dezar er installeret i afdelingen. Renhed overvåges. Personalet er ikke uhøfligt, lægerne er kompetente, sygeplejerskerne er ikke ligeglade. Fødevarer var endda velsmagende, men nogle gange forfærdelige. Der er køleskab, der er ingen steder at opvarme mad. Det overordnede indtryk er gunstigt.

Modtaget i Kirurgisk Thoracic Department 09.10.2017, af medicinske grunde. Ved undersøgelse blev der foretaget en kompetent og professionel diagnose. Jeg vil gerne takke din læge Anipchenko AN og kliniske beboere Ryabchikov IV for professionalisme, sensitivitet, opmærksomhed og forståelse. Medicinsk personale - alle opfylder hans mission og er håbet for hans patienter. Mange tak til Thoracic Department. Sundhed for dig, lykke og trivsel.

Lægen i klinikken sendte en akut (!) Høring til endokrinologen om punktering af skjoldbruskkirtlen. Resultatet af 40 minutters konsultation er telefonnummeret, som du skal registrere for en punktering. Jeg ringer, jeg tilbyder at tilmelde mig februar næste år (mere end 4 måneders ventetid). Jeg havde ikke tid til at åbne min mund og spørg om det var muligt at gøre denne undersøgelse hurtigere og mod et gebyr, da en medarbejder hang. Jeg forsøgte at ringe tilbage, mit nummer var blokeret! Jeg forsøgte at ringe tilbage fra et andet nummer, ikke tage opkaldet! Udover det faktum, at det ikke er meget kulturelt, er det uprofessionelt og ærligt dumt ud fra et kommercielt synspunkt. Klinikken tilbyder betalte ydelser og afviser potentielt overskud som dette. Til sidst fandt jeg lige en anden klinik. Fordelen er stor. Nå, at være boorish - et personligt anliggende, men ikke på arbejdspladsen.