Pegasys Anmeldelser

Behandling

Udgivelsesform: Løsning

Michael (positiv anmeldelse)

Min stormfulde ungdom efterlod et stort aftryk på mit helbred. Da jeg kom på den rigtige vej og startede en familie, blev jeg diagnosticeret med hepatitis B. Jeg troede ikke engang på dette, jeg bestod en blodkemisk test, ALT og AST blev rejst mange gange. De begyndte at forstå, udføre undersøgelser og som følge heraf hepatitis B. Prescribed Pegasys injektioner en gang om ugen og ribavirin. Jeg læste bivirkninger, og det blev dårligt, jeg troede, at jeg ikke kunne tage det. Lægen sagde, at hvis jeg vil leve, skal jeg sætte mig op for godt og starte behandlingen straks. Lægemidlet er meget dyrt, men sundhed er dyrere, og lægen lovede at hun ville hjælpe med at få Pegasys gratis, ifølge det føderale program. Bivirkningerne er forfærdelige, smerter over hele kroppen, svimmelhed, følelsesløshed i arme og ben, men alt dette sker inden for få timer efter injektionen, den næste dag trives velfærd. Jeg laver en injektion på lørdag, så jeg kan hvile på søndag og arbejde på mandag. Behandlingsforløbet er meget langt, mindst et halvt år, men det er bedre at blive behandlet i et år. Jeg er på disse injektioner i lidt over 6 måneder. Jeg tog test to gange, virusen er ikke længere i blodet, indikatorerne nærmer sig normal. Jeg er glad for, at behandlingen er gavnlig, og bivirkninger er de vigtigste ting at udholde, og støtte fra kære er også af stor betydning. Når du er meget syg og nær familie, bliver det lettere.

Kira (positiv anmeldelse)

Godt antiviralt lægemiddel

Hepatitis C blev fundet, da nogle symptomer på leverdysfunktion forekom. Pegasis blev behandlet i lang tid, så længe som 48 uger. Injektionen blev udført en gang om ugen subkutant i maven. Jeg vil sige, at injektionen er helt smertefri. Efter injektionen blev hovedet meget sårt, det blev kvalme, men efterhånden forsvandt ubehag. Lidt senere begyndte depression og mine ben begyndte at smerte. Men ved afslutningen af ​​kurset var testene gode, og virusserne, som de forsvandt, viste sig ikke længere. Det eneste dårlige er, at stoffet er meget dyrt, og derfor har ikke alle chancen for genopretning.

Pegasys anmeldelser

Anmeldelser af Pegasis

Og min arbejdskollega blev behandlet med pegasis + ribavirin, kun under tilsyn af en læge, hun havde ingen problemer, hun opdagede hendes hepatitis ved en tilfældighed for prof. Da jeg gjorde prøverne, gjorde jeg testene, hun var meget vigtig i denne sag, og som lægerne sagde på det rigtige tidspunkt, hjalp Pegasys hende.

Svigermoren behandlede hendes hepatitis Pegasus (opdaget ved en tilfældighed, og vigtigst af tiden), efter at viruset ikke var fundet, under behandlingen blev ledsaget af kvalme og svaghed.

Pegasis er et godt middel til hepatitis C-viruset, jeg prickede min nabo, hun nærmede sig det og hjalp med at kæmpe for viruset, udholden godt i starten var der plager og derefter bestået.

Han blev behandlet med pegasis 2 år siden. Under behandlingen blev depresnyak og benene såret. Men resultatet af behandlingen er fremragende - vira er forsvundet, da de endnu ikke er kommet frem. Jeg bestiller testene, men lægen siger, at jeg allerede er sund. Og mange af mine venner, der ikke er blevet behandlet, har allerede fået mange problemer med leveren.

Hun blev også behandlet med pegasis - kurset varede 48 uger. Men jeg blev af med vira. I starten var det svært - efter injektionen havde jeg konstant hovedpine, men så gik alt væk. Testene blev normale ved behandlingens afslutning, og virusserne forsvandt fra blodet, lige før behandlingens afslutning. Derfor siger lægen, at der er en meget stor chance for genopretning.

Hun gennemgik Pegasus behandling for to år siden. Selv da tog ribavirin. Det blev behandlet i lang tid, men heldigvis effektivt. I starten var hun meget syg efter injektionen, men så gik alt væk. Allerede et år i laboratorietestene opdages ikke vira. Ja, og føl dig bedre.

Pegasis hjalp mig til at slippe af med hepatitis C. Jeg plejede at blive behandlet med interferon, men effekten var midlertidig. Og med pegasis forlod viruserne blodet efter 12 ugers behandling. Først blev jeg plaget af hovedpine og svimmelhed, men i slutningen af ​​behandlingsmåneden blev alt på en eller anden måde bedre. En ting er dårlig - meget dyrt, men det er en reel chance for genopretning.

Hepatitis C har været min følgesvend i mange år nu. I alle år har min behandlende læge tilbudt mig forskellige lægemidler til behandling. I stedet for at blive behandlet kunne jeg ikke, fordi virusets aktivitet er meget høj, hvilket ville medføre hurtig destruktion af leveren (cirrhosis) og døden. For et år siden besluttede vi at prøve vores held med pegasus. Han blev prikket med ribavirin. Seks måneder senere blev viruspartikler ikke påvist i blodprøver. Jeg håber, at dette er genopretning. Generelt var behandlingen normal, men i starten var der problemer med tarmene, og så var der depression,

Min onkel fik hepatitis C efter operationen. Han havde ingen klager. Men testresultaterne var dårlige. Lægen forklarede, at denne virus langsomt ødelægger leveren, og resultatet af alt dette vil være cirrose. Min onkel besluttede at gennemgå behandling med pegasis, fordi med cirrose er det en sætning. Ud over maveproblemer (sommetider smerter i maven) havde han en forfærdelig depression og måtte endda gå til en psykolog for at få hjælp. Men onkel, som en bevidst person, nægtede ikke behandling. Efter et halvt år er testresultaterne forbedret betydeligt, hvilket giver os håb

Jeg arbejder som sygeplejerske - så de bad mig om at give injektioner til en nabo, der led af hepatitis C. I kommunikationsprocessen fortalte han mig, at han ikke havde kunnet klare sygdommen i lang tid, hvilket førte til alvorlig leverskade. Og selvom pegasis er meget dyrt, besluttede de at prøve deres held. Efter behandlingen blev patientens velbefindende forbedret, og hans test var bedre. Den største fordel ved lægemidlet er, at den blev administreret en gang om ugen, hvilket gør det muligt for en person at fortsætte med at arbejde, hvilket er meget vigtigt i forbindelse med omkostningerne ved behandlingen.

Hepatitisforum

Videndeling, kommunikation og support til personer med hepatitis

Start af behandlingen. pegasis + ribavirin

Moderator: Gudvin

  • Gå til side:

Jeg vælger stoffer. Fortæl mig, hvilken er bedre.

Meddelelsesblomst »18 dec 2012 09:34

Re: Jeg vælger stoffer. Fortæl mig, hvilken er bedre.

Indlæg Sovok-59 »18 dec 2012 09:43

Re: Jeg vælger stoffer. Fortæl mig, hvilken er bedre.

Besked Ovsyanochka »18 dec 2012 09:44

Re: Jeg vælger stoffer. Fortæl mig, hvilken er bedre.

Meddelelsesblomst »18 dec 2012 09:56

Re: Jeg vælger stoffer. Fortæl mig, hvilken er bedre.

Beskeden af ​​Amrit "18 dec 2012 10:03

Re: Jeg vælger stoffer. Fortæl mig, hvilken er bedre.

Besked Ovsyanochka »18 dec 2012 10:08

Re: Jeg vælger stoffer. Fortæl mig, hvilken er bedre.

Meddelelse Serega "18 dec 2012 10:14

Re: Jeg vælger stoffer. Fortæl mig, hvilken er bedre.

Meddelelsesblomst »18 dec 2012 10:15

Re: Jeg vælger stoffer. Fortæl mig, hvilken er bedre.

Besked Ovsyanochka »18 dec 2012 10:18

Re: Jeg vælger stoffer. Fortæl mig, hvilken er bedre.

Meddelelsesblomst »18 dec 2012 10:26

Re: Jeg vælger stoffer. Fortæl mig, hvilken er bedre.

Meddelelsesblomst »18 dec 2012 10:28

Re: Jeg vælger stoffer. Fortæl mig, hvilken er bedre.

Meddelelse Serega "18 dec 2012 10:31

Re: Jeg vælger stoffer. Fortæl mig, hvilken er bedre.

Meddelelsesblomst »18 dec 2012 10:39

Re: Jeg vælger stoffer. Fortæl mig, hvilken er bedre.

Besked Ovsyanochka »18 dec 2012 10:40

Hepatitis C Forum om medicin (generics)

Diskussion af nye lægemidler til behandling af hepatitis C (sofosbuvir, daclatasvir, ledipasvir, veltapasvir og andre)

Jeg beder om hjælp fra dem, der kalder Pegasis 180

Re: Jeg beder om hjælp fra dem, der kalder Pegasis 180

Meddelelse Sovok-59 »16 dec 2011 06:50

Re: Jeg beder om hjælp fra dem, der kalder Pegasis 180

The Urfin Joy Post »16 dec 2011 11:12

Re: Jeg beder om hjælp fra dem, der kalder Pegasis 180

Besked Dasha »Dec 16, 2011 2:15 pm

Re: Jeg beder om hjælp fra dem, der kalder Pegasis 180

Meddelelse OksaNochka »Dec 16, 2011 2:24 pm

Re: Jeg beder om hjælp fra dem, der kalder Pegasis 180

Besked Jeg er Serega "11 mar 2013 18:33

Re: Jeg beder om hjælp fra dem, der kalder Pegasis 180

Meddelelse fra Serega "11 mar 2013 11:18

Anmeldelser: Pegasys

Indberette optagelse?

Kundeanmeldelser af Pegasys

Hepatitis C, 3B. 24 uger - en gang om ugen. Hun satte sig i maven, intet kompliceret. Ursosan tabletter. Virus i blodet som antistoffer. Resultatet var allerede efter 2 måneders injektioner. Jeg har levet og glædet i 5 år nu. Lægemidlet er pengene værd. De forsøgte at behandle deres ægtemænd med analoger - penge og tid går tabt.

God ting! Hvem er syg med hepatitis C, men den bør poundes med semiprevin i et kompleks

Jeg har kronisk hepatitis. Og jeg blev behandlet i et helt år med disse pegasys. Gik en gang om ugen til klinikken til injektioner som job i et helt år. Denne injektion er ikke meget smertefuld, selv om jeg i starten var lidt bange, men så blev jeg vant til det og betalte ikke engang meget opmærksomhed. Jeg havde ikke nogen ubehagelige følelser. Og leveren begyndte at gøre ondt mindre efter behandling - det er helt sikkert.

Da de var syge med hepatitis C, behandlet dårligt, kom de ind på et militær hospital. Pegasys blev ordineret der, min kvalme begyndte at udvikle sig, de stoppede midlertidigt prickling, så blev de igen kun i en reduceret dosis. Sandsynligvis på grund af dette har jeg ikke tjent cirrhosis ((

En gang i min ungdom fik jeg en infektion med hepatitis B på grøntsager og på en eller anden måde helbredte mig ikke normalt, så hele tiden står jeg over for smerte, kvalme og behovet for kost. Lægen besluttede at gennemføre en behandling med Pegasys. Det eneste, der stoppede mig, var, at jeg måtte stikke det subkutant en gang om ugen i et helt år. Nu er omkring seks måneder gået, og jeg er allerede den 2. måned, da jeg nægtede kosten. Måske vil jeg snart kunne begynde at spille sport igen, ser virkelig frem til dette øjeblik.

Pegasys

Ekaterina Ruchkina 9. september 2014

Beskrivelse og vejledning af lægemidlet Pegasys

Pegasis er en immunmodulator med antiviral aktivitet. Virkningen af ​​lægemidlet er baseret på virkningen af ​​det biologisk aktive stof - peginterferon alfa-2a. Det er kendt, at interferoner er en vigtig del af kroppens forsvar, der udløser forskellige processer i cellerne. Især frigives stoffer, som stopper multiplikationen af ​​vira, hvilket gør det muligt at genoprette vævets sundhed. Pegasys behandling er effektiv til kronisk hepatitis hos voksne patienter. Det kan bruges alene eller i kombination med andre lægemidler.

Pegasys gælder, når:

  • Hepatitis C kronisk uden leverskader eller med cirrose i kompensationsfasen;
  • Hepatitis B i kronisk med positiv eller negativ HBe-Ag på baggrund af forskellige leverlæsioner;

Lad Pegasis ud i form af opløsning til injektioner. Det indgives subkutant. Instruktioner Drug Pegasys rapporterer, at sådanne injektioner foretages en gang om ugen. Dosis indstilles individuelt afhængigt af patientens tilstand.

Pegasis er kontraindiceret i:

  • Alvorlige læsioner i leveren i dekompensationstrinnet
  • Autoimmun hepatitis;
  • Alvorlig diabetes
  • Krænkelser af skjoldbruskkirtlen, ledsaget af hypo- eller hyperthyroidisme
  • hypercreatininemia;
  • Behandling af børn;

- med forsigtighed når -

Bivirkninger af Pegasys

Brug af dette lægemiddel kan have en negativ indvirkning på tilstanden i forskellige organer og systemer. For eksempel kan sådanne reaktioner i nervesystemet som svaghed, døsighed, ændringer i smag, depression, aggression og andre forekomme.

På den anden side af åndedrætssystemet mulig hoste, kortpustetid, inflammatoriske processer. Der er klager over tør hud og slimhinder (mund, øjne) og sårdannelse. Mulig hjerterytmeforstyrrelse.

Patienterne har nedsat libido, vægttab, "influenzalignende" utilpashed, sved osv. Kan observeres.

Pegasys Anmeldelser

Selv selv hepatitispatienterne, når nogen beder dem om at give deres feedback på Pegasys eller anden lignende medicin, siger, at effekten stadig er individuel. Vi vil give eksempler fra diskussionen, hvor de sammenlignede dette lægemiddel med Pegintron (svarende til den aktive ingrediens):

- De siger dette: Hvem har en lav vægt er bedre end Pegintron, for den første genotype af viruset er bedre end Pegasys. Alt bærer begge forskellige.

- Først blev jeg stukket af Pegasys og alt var det samme. Og så skiftede de til Pegintron - og viral belastningen blev negativ. Det er det. Selvom jeg blev mere rost af det første stof.

- Efter Pegasys allerede to måneder negative PCR. Dette er et glimrende resultat.

Så er anmeldelserne om tolerancen af ​​stoffet:

- Da Pegintron blev prikket, blev jeg vendt hele tiden - mit hoved splittede, jeg var syg at spise, alt var kløende... Og der er ingen bivirkninger på Pegasis overhovedet. Endnu mærkeligt.

- Jeg gik godt Pegintron. Fra Pegasys føler jeg mig forfærdeligt, og jeg kan ikke leve og arbejde normalt. Det lader til, at jeg har alle de bivirkninger, der er angivet i annotationen.

Og så videre. Vi ser at Pegasis ofte er meget effektiv til behandling af viral hepatitis.

En diskussionsdeltager skrev meget klogt:

- Selv din egen erfaring er svært at stole på. Virkningerne og tolerancen af ​​Pegasys (eller Pegintron) afhænger af humøret, om det påbegyndte behandlingen eller dets endelige, dosering osv.

Du kan deltage i disse ord og tilføje, at det er vigtigt at lytte til udtalelser fra specialister for at finde ud af, hvorfor de anbefaler præcis sådanne behandlingsordninger til dig.

PEGASYS (PEGASYS)

PEGINTERFERONUM ALFA-2a L03A B11

Roche

SAMMENSÆTNING OG UDGIVELSESFORM:

rr d / in. 135 mkg sprøjte-rør 0,5 ml, № 1, № 4

Andre ingredienser: natriumchlorid, polysorbat 80, benzylalkohol, natriumacetat, ascorbinsyre, vand til injektion.

rr d / in. 180 mcg sprøjte-rør 0,5 ml, № 1, № 4

Andre ingredienser: natriumchlorid, polysorbat 80, benzylalkohol, natriumacetat, ascorbinsyre, vand til injektion.

№ 323 / 07-300200000 af 21. august 2007 til 21. august 2012

Peginterferon alfa-2a opnås ved binding af biosyntetisk rekombinant interferon alfa-2a (opnået ved at indføre det klonede humane leukocytinterferon-gen i E. coli-bakterien og dets ekspression) med PEG (bis-monomethoxypolyethylenglycol).
Strukturen af ​​PEG bestemmer direkte de farmakokinetiske egenskaber hos Pegasys. Specielt bestemmer størrelsen og graden af ​​forgrening af PEG med en molekylvægt på 40 kDa niveauet for absorption, distribution og udskillelse af det aktive stof - interferon alfa-2a. Sidstnævnte, som repræsenterer den aktive del af Pegasys, har en antiviral og antiproliferativ virkning.
Interferoner binder til specifikke receptorer på celleoverfladen, der udløser en kompleks intracellulær signalmekanisme og den hurtige aktivering af gentranskription. Interferon-stimulerede gener modulerer forskellige biologiske virkninger, herunder inhibering af viral replikation i inficerede celler, hæmning af celleproliferation og immunomodulation.
Faldet i RNA-koncentrationen af ​​hepatitis C-virus hos patienter med viral hepatitis C under behandling med Pegasys forekommer i to faser. Den første fase af reduktion af koncentrationen hos patienter med en tilstrækkelig terapeutisk effekt - fra 24 til 36 timer efter den første dosis Pegasys, den anden - i de næste 4-16 uger. Pegasis i en dosis på 180 mcg om ugen accelererer eliminationen af ​​virioner og forbedrer resultatet af virologisk kontrol sammenlignet med standard interferon alfa behandling.
Pegasis stimulerer produktionen af ​​effektorproteiner, såsom serum neopterin og 2,5-oligoadenylatsyntetase, på en dosisafhængig måde. Stimulering af 2,5-oligoadenylatsyntetaseproduktion efter administration af Pegasys i en enkeltdosis på 135-180 mcg er maksimal og forbliver så i et uges interval mellem doser. Niveauet og varigheden af ​​aktiviteten af ​​2,5-oligoadenylatsyntetase, stimuleret af Pegasys, reduceres hos personer over 62 år og hos patienter med alvorlig nedsat nyrefunktion (kreatininclearance 20-40 ml / min). Den kliniske betydning af denne kendsgerning er endnu ikke blevet fastslået.
effektivitet
Kronisk hepatitis B
Ved monoterapi i 48 uger er Pegasys effektiv til behandling af patienter med HBeAg-positiv og HBeAg-negativ / anti-HBeAg-positiv kronisk viral hepatitis B i replikationsfasen, bestemt ved niveauet af DNA af hepatitis B-virus (HBV) i blodet, øget ALT-aktivitet og leverbiopsi resultater, der bekræftede kronisk hepatitis. Pegasis terapi blev sammenlignet med lamivudin monoterapi i en dosis på 100 mg og Pegasys / lamivudin kombinationen i en dosis på 180 μg / 100 mg. HBV-DNA-niveauet blev målt under anvendelse af COBAS AMPLICOR HBV MONITOR Assay (detektionstærskel: 200 kopier / ml). Pegasis monoterapi hos patienter med HBeAg-positiv kronisk viral hepatitis B resulterede i HBeAg-serokonversion hos 32% af patienterne sammenlignet med 19% hos gruppen der modtog lamivudin, et fald i HBV-DNA under detektionsgrænsen hos 32 og 22% af patienterne og normalisering af AlAT-aktivitet i 41 og 28% af patienterne.
Da Pegasis monoterapi blev anvendt hos patienter med HBeAg-negativ kronisk viral hepatitis B, blev det virologiske respons (et fald i HBV DNA-koncentration under detektionsgrænsen) observeret hos 43% af patienterne sammenlignet med 29% hos patienter med lamivudin monoterapi, et biokemisk respons (normalisering af AlAT niveauer) i 59 og 44 % af patienterne henholdsvis.
I begge studier blev HBsAg serokonversion observeret hos 2-3% af patienterne kun i de grupper, der fik Pegasys. Der er ikke fundet fordele for den kombinerede anvendelse af Pegasys med lamivudin.
Kronisk hepatitis C
Kliniske undersøgelser har vist, at Pegasis som monoterapi eller i kombination med ribavirin er effektiv til behandling af patienter med viral hepatitis C, herunder patienter med kompenseret levercirrhose og patienter med samtidig HIV / hepatitis C-infektion.
Det virologiske respons, der udtrykkes ved at nå niveauet af HCV RNA, som ikke detekteres ved måling ved hjælp af COBAS AMPLICOR HCV testen, version 2 (detektionstærskel på 100 kopier / ml, hvilket svarer til 50 IE / ml), defineres et vedvarende virologisk respons som et negativt resultat gennem 24 uger (ca. 6 måneder) efter afslutningen af ​​behandlingen.
Pegasys monoterapi-tilstand giver mere udpræget resistente virologiske, biokemiske og histologiske reaktioner sammenlignet med konventionel interferonbehandling i en hvilken som helst kategori af patienter, især inficeret med resistente genotyper af vira, patienter med høj grad af viremia, cirrose og repræsentanter for det sorte løb forbedrer resultaterne af histologiske studier af leveren hos patienter uden virologisk remission. Med Pegasis monoterapi i en dosis på 180 μg / uge i 48 uger blev der observeret et vedvarende virologisk respons hos 28-39% af patienterne med kronisk hepatitis C uden cirrose og cirrose, der ikke tidligere havde modtaget interferonbehandling sammenlignet med 11-19% af patienterne under behandling interferon alfa-2a i en dosis på 6 millioner IE / 3 millioner IE i 48 uger.
Hos patienter uden cirrose og levercirrhose fører Pegasys terapi i en dosis på 180 μg og ribavirin i en dosis på 1000/1200 mg / dag i 48 uger til udvikling af et vedvarende virologisk respons hos henholdsvis 54 og 65% af patienterne. Virologisk respons afhænger af virusets genotype. I undersøgelser blev der opnået en begrundelse for valget af behandlingsregime med hensyn til virusets genotype. Forskelle i behandlingsregimer påvirkes ikke af viral belastning, og tilstedeværelsen eller fraværet af cirrose, derfor er anbefalingerne for genotyper 1, 2, 3 ikke afhængige af disse indledende indikatorer. Efter kombinationsbehandling med Pegasys i en dosis på 180 mcg / uge og ribavirin 800 mg / dag i 24 uger hos voksne patienter med kompenseret kronisk hepatitis C, øget AlAT-aktivitet og en histologisk diagnose af viral hepatitis C, som ikke tidligere er blevet behandlet med interferon og / eller ribavirin, resistent virologisk respons blev opnået hos 84 og 85% af patienter med genotyper 2-3 (med henholdsvis lav og høj viral belastning). Kombinationen af ​​Pegasis i en dosis på 180 μg / ikke og ribavirin 1000/1200 mg / dag var effektiv hos 65 og 47% af patienterne med genotype 1-viruset (henholdsvis med henholdsvis lav og høj viral belastning). I de fleste patienter, der fik Pegasys, normaliseres eller reduceres serum ALT-aktivitet. Alatindikatoren må dog ikke normalisere for at afslutte behandlingsforløbet med Pegasys, selv hos patienter, hvis hepatitis C-virus-RNA forsvinder. Uanset normaliseringen af ​​AlAT-indikatoren gør det muligt at vurdere effektiviteten af ​​Pegasys behandling på en mere pålidelig måde. Fordelen ved Pegasys terapi sammenlignet med interferon alfa-2a-terapi blev påvist ved resultaterne af et histologisk studie, herunder patienter med cirrose og patienter med samtidig HIV / hepatitis C. Drogen giver fuldstændig undertrykkelse af hepatitis C-virusreplikation gennem hele 7 dages interdoseperioden.
Muligheden for at reducere behandlingsvarigheden op til 24 uger hos patienter med 1 og 4 genotyper af viruset og et hurtigt virologisk respons efter 4 ugers behandling var baseret på resultaterne af en undersøgelse, hvorefter et vedvarende virologisk respons blev opnået hos 93% af disse patienter.
Kronisk hepatitis C hos patienter, der ikke har reageret på tidligere interferonbehandling
I undersøgelsen MV17150 blev patienter, der ikke reagerede på den tidligere kombinationsbehandling med pegyleret interferon alfa-2b og ribavirin, randomiseret til 4 forskellige behandlingsgrupper: Pegasys 360 μg / uge i 12 uger, derefter 180 μg / uge i 60 uger; Pegasis 360 mcg / uge i 12 uger, derefter 180 mcg / uge i 36 uger; Pegasis 180 mcg / uge i 72 uger; Pegasis 180 mcg / uge i 48 uger. Alle patienter fik ribavirin (1000 eller 1200 mg / dag) i kombination med Pegasys. Observationsperioden efter afslutningen af ​​behandlingen varede i 24 uger. Resultaterne af behandling (UHV) er præsenteret i tabel. 1.
Tabel 1
UHV hos patienter, der ikke har reageret på tidligere behandling med pegyleret interferon alfa-2b / ribavirin

Pegasis patient anmeldelser

Pegaster (Peginterferon alfa-2a) produceres af det schweiziske lægemiddelfirma F.Hoffmann-La Roche. Lægemidlet blev godkendt af FDA (American Association for Control of Food Quality and Drugs) i 2001.

I Rusland er stoffet officielt registreret og trådt ind i radaren (Lægemiddelregister). Omkostningerne ved "Pegasis 180" i Rusland varierer fra 8 til 11 tusind rubler til en sprøjte, hvor en injektion er designet til en uges behandling.

Hvordan ser Pegasys ud?

Lægemidlet er tilgængeligt i hætteglas, sprøjterør og injektorer.

Løsningen indeholdt i dem anvendes til subkutane injektioner. I dette tilfælde indeholder en enhed af lægemidlet 135 μg eller 180 μg peginterferon.

Salget af narkotika i apotekets netværk er lavet på recept. Ved køb af "Pegasisa" skal du overholde betingelserne for opbevaring og transport. Det kræver en temperatur på + 2 ° til + 8 ° C, det vil sige køleskabets temperatur. Hvis lægemidlet opbevares ukorrekt, kan det være ineffektivt eller have stærke bivirkninger.

"Pegasys" refererer til immunmodulerende stoffer.

Det har visse antivirale og anti-proliferative egenskaber. Lægemidlet er en blanding fremstillet ved biosyntese: det humane alfa-2-interferon-gen indføres i cellerne i Escherichia coli. E. coli producerer et konjugat af denne interferon og en bis-monomethoxypolyethylenglycolpolymer. Pegyleret interferon har en forgrenet struktur. Forgrening påvirker de aktive stofs farmakokinetiske egenskaber: Det absorberes bedre i blodbanen og fordeles i væv og organer i kroppen.

Efter indånding under huden med 180 μg peginterferon begynder det aktive stof at blive detekteret i blodet efter 3-6 timer og når sit maksimum på en dag. Fordelt i kroppen ujævnt: Den største mængde er indeholdt i lever, hjerne og nyrer. Udskilles hovedsageligt med urin. Halveringstiden er 84 til 353 timer, hvilket er mange gange længere end halveringstiden for interferon-alfa-2. På grund af denne egenskab af PEG varer dens terapeutiske koncentration længere i blodet.

Pegasys: brugsanvisning

Instruktionerne for brug af den originale medicin angiver, hvordan man smutter injektioner med HVGS. Lægemidlet er ordineret til behandling af hepatitis C i kombination med ribavirin eller andre antivirale midler. Lægemidlet er prikligt under huden en gang om ugen. Som mono betyder det sjældent brugt. Doseringen af ​​ribavirin til terapi udvælges individuelt for hver patient efter hans vægt. "Pegasys" injiceres normalt under huden i den fremre abdominale væg, skulder eller lår.

Peginterferon til monoterapi eller i kombination med ribavirin eller andre antivirale lægemidler ordineres til:

  • hepatitis C uden cirrose eller med cirrose i kompensationsfasen
  • HVGS efter mislykket tidligere interferonbehandling;
  • CVHG hos HIV-inficerede;
  • kronisk hepatitis B med høj ALT-aktivitet og kompenseret stadium af leverfibrose.

Varigheden af ​​fælles terapi med peginterferon

Behandling med pegasis og ribavirin afhænger af genotypen af ​​hepatitis C-viruset og varierer fra 24 til 48 uger. I dette tilfælde er dosis peginterferon 180 μg / uge, og Ribavirin er 1000 mg (med en patientvægt på op til 75 kg) eller 1200 mg / dag (med en patientvægt over 75 kg). Når terapiens slutning nås under behandlingen af ​​PEG og ribavirin, afhænger det af stabiliteten af ​​patogenens reaktion til behandling, hvilket bestemmes ved laboratoriemetoden.

Reagensen af ​​patogenet til peginterferon hos patienter med CVHC forekommer i to trin. Det første (lille) fald i viremi forekommer inden for 1-1,5 dage efter, at den første dosis af lægemidlet er givet. Et vedvarende virologisk respons kan forekomme fra den fjerde til den 16. uge efter den første dosis.

Selvom Verdenssundhedsorganisationen anbefalede 24 ugers eller 48 ugers behandlingsregimer, ønskede mange hepatologer, der brugte den kombinerede peginterferonbehandling, ikke at eksperimentere og indstille varigheden af ​​behandlingen i mindre end 48 uger: risikoen for tilbagefald er for høj sygdom.

Kombinationsbehandling Sofosbuvir og Peginterferon

Gode ​​resultater opnås ved kombinationsbehandling. Strukturen omfatter direkte antivirale lægemidler ("Sovaldi", "Harvoni", "Epcluse" eller "Daklins") sammen med peginterferon ("Pegasys", "PegIntron") og "Ribavirin". Effektiviteten af ​​denne kombination når 98-100%. I stedet for de originale stoffer ("Sovaldi" og andre) kan deres billige analoger fra Indien og Egypten bruges.

Det anbefales ikke at reducere behandlingens varighed hos patienter med hepatitis C 1 genotype med høj viral belastning. Hvis patogenet ikke efter 4 uger på grund af antiviral behandling efter 4 uger ikke påvises i blodet og fortsat ikke opdages efter 24 uger, men til trods for sådanne optimistiske indikatorer kan et fald i behandlingstiden føre til et tilbagefald.

Hos patienter med CVHS med anden og tredje genotype er behandlingsvarigheden 24 uger og afhænger ikke af den initiale virale belastning og kvaliteten af ​​det virologiske respons efter 4 uger. Bivirkninger af "Pegasys" i sammenligning med ikke-farvet interferon er mindre almindelige og mindre udtalte.

Kliniske forsøg med "Pegasys" blev etableret af sådanne bivirkninger:

  • dyspeptiske lidelser (kvalme, opkastning, kolik, diarré);
  • neurologiske lidelser (hovedpine, migræne, svimmelhed, søvnløshed, irritabilitet, angst, depression, sensoriske forstyrrelser, forsmagninger i smag og lugt)
  • muskel- og ledsmerter, rygsmerter;
  • åndenød, hoste;
  • hud manifestationer (kløe, udslæt, tørhed, dermatitis), skaldethed;
  • candidiasis, herpes infektion
  • svaghed, subfebril temperatur
  • krænkelse af bloddannelse (anæmi, thrombocytopeni);
  • hævede lymfeknuder;
  • hyper- eller hypothyroidisme.

At dømme efter deres hyppighed, de var uudtrykt og bestået alene flere dage efter starten af ​​ansøgningen. Sammen med ribavirin viste terapi isolerede tilfælde af infektiøs betændelse i luftveje, mavesår i maven, blødning fra mave-tarmkanalen, kolangitis, arytmier, perikarditis, autoimmune patologier af typen psoriasis og oftalmologiske patologier.

Brug af lægemidlet er kontraindiceret i:

  • individuel intolerance over for pegyleret interferon eller hjælpekomponenter af lægemidler;
  • autoimmun hepatitis;
  • leversvigt;
  • svær fibrose og levercirrhose i dekompensationsstadiet
  • hyper- eller hypothyroidisme, alvorlig diabetes;
  • sygdomme i det kardiovaskulære system i dekompenserede tilstande;
  • bærer et barn
  • amning.

Lægemidlet bør ikke indgå i behandlingsprogrammet for børn under 3 år på grund af tilstedeværelsen af ​​benzylalkohol som en hjælpekomponent. Det er ikke forbudt, men det anbefales ikke at tage Pegasys til personer med psoriasis, autoimmune sygdomme, kardiovaskulære patologier, hæmatopoietiske sygdomme og neurologiske lidelser i historien.

Pegasys: anmeldelser

Anmeldelser af patienter behandlet for hepatitis C med kombinationer af lægemidler, som indbefattede "Pegasys", er meget tvetydige. Nogle patienter var utilfredse og hævdede, at bivirkninger opstod under hele behandlingsforløbet og var ret udtalte, hvilket forhindrede dem i at føre deres sædvanlige livsstil. Andre siger, at bivirkningerne ikke er så signifikante, at behandlingen afbrydes eller dosis reduceres.

Med fremkomsten af ​​moderne antivirale lægemidler baseret på sofosbuvir har velpatasvir, ledipasvir og daclatasvir, Pegasis og dets analoger (PegIntron fra Schering Plough) mistet deres relevans, men har endnu ikke tabt det helt.

Pegasys (Peginterferon, Pegasys) - brug i HTP-hepatitis

Diagnosen af ​​kronisk viral hepatitis B eller C er et alvorligt problem for en person. I en lang række tilfælde slutter det hele meget - udviklingen af ​​levercirrhose, kræft og leversvigt, hvilket uundgåeligt fører til døden.

Ofte lægger en person opmærksomhed på de symptomer, der vises selv med uoprettelige hændelser.

Det vigtigste er at straks søge lægehjælp og starte en effektiv behandling.

Mål for behandling

I tilfælde af virale læsioner i leveren er antiviral terapi ordineret. Hovedformålene med denne behandling:

  1. Fjernelse af virussen fra kroppen.
  2. Forebyggelse af vedvarende kronisering af processen og udvikling af dødelige komplikationer.
  3. Modtagelse af et vedvarende virologisk respons.
  4. Opnåelse af sygdom på lang sigt.
  5. Normalisering af blodparametre, en signifikant forbedring i leverhistologi.
  6. Mindsket fibrose.
  7. Overordnet forbedring af patienternes livskvalitet.

Hvad er pegyleret interferon - definition

Peginterferon (pegyleret interferon) alfa-2a er resultatet af bindingen af ​​rekombinant interferon med polyethylenglycol (PEG). Disse stoffer omfatter Pegasys (Pegasys) - lederen af ​​viral hepatitis interferonbehandling. Det er vigtigt at forstå, at Hepatitis Pegasis ikke er ordineret som et middel til at lindre et symptom, men er tildelt til direkte at ødelægge årsagen til sygdommen!

Om stoffet

  1. Indeholder peginterferon alfa-2a molekyle.
  2. Det fremstilles kun i opløsning til hypodermiske injektioner i sprøjten.
  3. Fremmer antivirale og anti-proliferative virkninger.
  4. Direkte indikationer for at ordinere lægemidlet er
    • CHC i kombination med kompenseret leverskade, selv med hiv. Anvendes i kombination.
    • CG i fase af opdeling af virussen, øgede biokemiske parametre og etableret betændelse i leveren.
  5. Strengt forbudt, hvis det er tilgængeligt
    • Individuel følsomhed.
    • Autoimmun hepatisk læsion.
    • Levercirrhose og dens mangel i det dekompenserede stadium.
    • Dekompenserede manifestationer af det kardiovaskulære system.
    • Samtidig modtagelse med Telbivudine.
    • I pædiatri til 18 år.
    • Graviditet.
  6. Pegasus ansøgning
    • Kun under ledelse af specialister.
    • Sørg for, at du følger nøjagtigt og nøje anvisningerne for brug af Pegasys.
    • P / at modtage 1 gang om ugen i låret eller den forreste abdominalvæg. Introduktionen er kun subkutan!
    • I CHB er en enkeltdosis 180 mikrogram, et år er indtastet.
    • Når CHC: Hvis stoffet ikke blev brugt tidligere - en dosis på 180 mg pr. Uge med selvmedicin eller med ribavirintabletter. Når langvarig dobbelt terapi udføres, korreleres doserne i henhold til typen af ​​virus. Som regel, også i forhold til omkring et år. Adgang i en periode på 24 uger er tilladt ved den første genotype med lave belastninger med viruset og med genotype 4, når 4 uger er virusets RNA negativ. Personer, der tidligere har taget stoffet - en kombination af Pegasys med ribavirin - 180 μg 1 gang / uge. Kombineret sygdom med HIV - 48 uger, 180 μg en gang om ugen.

Brug af en sprøjtepenfoto 4

  1. De mest almindelige bivirkninger af pegasis
    • VDP infektioner.
    • Svampe læsioner i mundhulen.
    • Herpetic fænomener.
    • Anæmi.
    • Hypo- og hypertyreose.
    • Afslag på at spise.
    • Angst, mangel på søvn.
    • Asteni, nervøsitet.
    • Impotens.
    • Migræne.
    • Transient glemsomhed, ændringer i følsomhed i lemmerne.
    • Ømhed i øjnene, sløret syn
    • Smerter i øret.
    • Rødt ansigt.
    • Hævelse, hjertebanken.
    • Spotting fra næsen, vejrtrækningsbesvær.
    • Næsestop, ondt i halsen.
    • Dyspeptiske lidelser.
    • Hudlæsioner
    • Myalgi, fælles ubehag.
  2. Pegasys - brugsanvisning
    • Pegasys injektioner i maven eller låret.
    • Hver gang indførelsen udføres på forskellige områder.
    • Behandl injiceringsstedet med alkohol og lad det tørre.
  • Fjern beskyttelseshætten fra autoinjektoren. Brug senest 5 minutter fra åbningstiden.
  • Saml huden i indsprøjtningsområdet, læg nålen vinkelret på huden.
  • Tryk på sprøjteknappen, når du har aktiveret den.
  • Så snart aktivering sker, skal du trykke på knappen og straks frigive den.
  • Injektionens begyndelse er angivet med en karakteristisk lyd, og kontrolvinduet bliver rødt.
  • Hold injektoren i 10 sekunder, og fjern fingeren.
  • Fjern sprøjten vinkelret. Det er vigtigt! Hvis kontrolvinduet ikke er helt rødt, gentages injektionen ikke for at undgå overdosering!
  • Det er vigtigt! Sørg for at læse instruktionerne til brug af Pegasys og under ingen omstændigheder krænke det.

Effektiviteten af ​​behandling Pegasis

Reduktion af koncentrationen af ​​HCV RNA i et vellykket respons på behandlingen finder sted i to faser:

    • Trin 1 - kommer i 24-36 timer fra den første dosis Pegasys.
    • Trin 2 - forekommer hos personer med SVR (vedvarende virologisk respons) i 4-16 uger.

fordele

  1. Effektivere end konventionelle interferoner.
  2. Godt tolereret.
  3. Let at bruge - sælges allerede i den færdige løsning. Den anvendes kun en gang om ugen.
  4. Stabiliteten af ​​den antivirale virkning, da halveringstiden er lang.
  5. Højprøvet sikkerhedsprofil.

Kombinationer med andre lægemidler eller farmaceutisk erstatning

  1. Pegasys (Pegasys) med ribavirin (aka rebetol, aka copegus). Anerkendt som guldstandarden for antiviral terapi for hepatitis. Interaktionen mellem Pegasys og ribavirin øger chancerne for helbredelse betydeligt. Denne kombination er den mest effektive.
  2. Pegasis eller PegIntron. Begge lægemidler baseret på pegyleret interferon er omtrent samme effekt. Valget bestemmes af hepatologens beslutning og købers bekvemmelighed.
  3. Pegasis eller Altevir. Den store fordel ved Altevira er dens pris. Men i modsætning til peginterferon er dette stof dårligt tolereret, skaber ikke en ordentlig langsigtet koncentration af det aktive stof i blodet og viser en lavere procentdel af kur.
  4. Pegasys eller sofosbuvir. Utvivlsomt slår sofosbuvir alle registreringer af behandling, fordi procentdelen af ​​opsving er næsten 100%. Men de ublu omkostninger ved behandling forkaster alle fordelene ved dette produkt.

Pris: Den gennemsnitlige pris på Pegasis i Rusland er

  1. En sprøjte-rør Pegasis 180 mcg - ca. 8.900 rubler.
  2. Et 135 μg sprøjterør er ca. 5.500 rubler.

Køb Pegasis kan være i ethvert apotek, normalt efter en foreløbig bestilling.

Pegasys - anmeldelser

Ifølge vurderinger af patienter behandlet med pegasis forårsager dette lægemiddel meget mindre ubehag og uønskede virkninger end andre interferon-gruppe lægemidler. Selv efter behandling med pegasis forekommer forekomsten af ​​sygdommen, selv 18 måneder efter afslutningen.

Mulige analoger af Pegasys

Lægemidlet har ingen direkte analoger på molekylet i dag. Det nærmeste er PegIntron og PegAltevir - Peginterferon alfa-2b, der er udviklet på de samme principper.

NØDVENDIG VIDEO

Påføring af sprøjte-rør Pegasys:

Efter Pegasys behandling


Efter HTP Pegasis skal du følge en kost og alle restriktioner som ved behandling i mindst et år. I fremtiden er det også ønskeligt at observere en vis forsigtighed.

Medicin er gået langt. Hvad der tidligere blev betragtet som ikke en diagnose, men en sætning, har nu enhver chance for en kur. peginterferon samt dets kombination med ribavirin betragtes som benchmark for behandling af viral hepatitis B og C.

Dette vil ikke kun give patienten mulighed for at suspendere processen, men vil også give en reel chance for en fuldstændig opsving. Det er vigtigt at forstå alle, der lider af hepatitis, at ingen symptomatisk terapi ikke hjælper, men kun etiotropisk behandling med brug af moderne antivirale lægemidler vil gøre det muligt for en person at vende tilbage til det normale liv!

Pegasys (Peginterferon, Pegasys) - brug i HTP-hepatitis

Diagnosen af ​​kronisk viral hepatitis B eller C er et alvorligt problem for en person. I en lang række tilfælde slutter det hele meget - udviklingen af ​​levercirrhose, kræft og leversvigt, hvilket uundgåeligt fører til døden.

Ofte lægger en person opmærksomhed på de symptomer, der vises selv med uoprettelige hændelser.

Det vigtigste er at straks søge lægehjælp og starte en effektiv behandling.

Mål for behandling

I tilfælde af virale læsioner i leveren er antiviral terapi ordineret. Hovedformålene med denne behandling:

  1. Fjernelse af virussen fra kroppen.
  2. Forebyggelse af vedvarende kronisering af processen og udvikling af dødelige komplikationer.
  3. Modtagelse af et vedvarende virologisk respons.
  4. Opnåelse af sygdom på lang sigt.
  5. Normalisering af blodparametre, en signifikant forbedring i leverhistologi.
  6. Mindsket fibrose.
  7. Overordnet forbedring af patienternes livskvalitet.

Hvad er pegyleret interferon - definition

Peginterferon (pegyleret interferon) alfa-2a er resultatet af bindingen af ​​rekombinant interferon med polyethylenglycol (PEG). Disse stoffer omfatter Pegasys (Pegasys) - lederen af ​​viral hepatitis interferonbehandling. Det er vigtigt at forstå, at Hepatitis Pegasis ikke er ordineret som et middel til at lindre et symptom, men er tildelt til direkte at ødelægge årsagen til sygdommen!

Om stoffet

  1. Indeholder peginterferon alfa-2a molekyle.
  2. Det fremstilles kun i opløsning til hypodermiske injektioner i sprøjten.
  3. Fremmer antivirale og anti-proliferative virkninger.
  4. Direkte indikationer for at ordinere lægemidlet er
    • CHC i kombination med kompenseret leverskade, selv med hiv. Anvendes i kombination.
    • CG i fase af opdeling af virussen, øgede biokemiske parametre og etableret betændelse i leveren.
  5. Strengt forbudt, hvis det er tilgængeligt
    • Individuel følsomhed.
    • Autoimmun hepatisk læsion.
    • Levercirrhose og dens mangel i det dekompenserede stadium.
    • Dekompenserede manifestationer af det kardiovaskulære system.
    • Samtidig modtagelse med Telbivudine.
    • I pædiatri til 18 år.
    • Graviditet.
  6. Pegasus ansøgning
    • Kun under ledelse af specialister.
    • Sørg for, at du følger nøjagtigt og nøje anvisningerne for brug af Pegasys.
    • P / at modtage 1 gang om ugen i låret eller den forreste abdominalvæg. Introduktionen er kun subkutan!
    • I CHB er en enkeltdosis 180 mikrogram, et år er indtastet.
    • Når CHC: Hvis stoffet ikke blev brugt tidligere - en dosis på 180 mg pr. Uge med selvmedicin eller med ribavirintabletter. Når langvarig dobbelt terapi udføres, korreleres doserne i henhold til typen af ​​virus. Som regel, også i forhold til omkring et år. Adgang i en periode på 24 uger er tilladt ved den første genotype med lave belastninger med viruset og med genotype 4, når 4 uger er virusets RNA negativ. Personer, der tidligere har taget stoffet - en kombination af Pegasys med ribavirin - 180 μg 1 gang / uge. Kombineret sygdom med HIV - 48 uger, 180 μg en gang om ugen.

Brug af en sprøjtepenfoto 4

  1. De mest almindelige bivirkninger af pegasis
    • VDP infektioner.
    • Svampe læsioner i mundhulen.
    • Herpetic fænomener.
    • Anæmi.
    • Hypo- og hypertyreose.
    • Afslag på at spise.
    • Angst, mangel på søvn.
    • Asteni, nervøsitet.
    • Impotens.
    • Migræne.
    • Transient glemsomhed, ændringer i følsomhed i lemmerne.
    • Ømhed i øjnene, sløret syn
    • Smerter i øret.
    • Rødt ansigt.
    • Hævelse, hjertebanken.
    • Spotting fra næsen, vejrtrækningsbesvær.
    • Næsestop, ondt i halsen.
    • Dyspeptiske lidelser.
    • Hudlæsioner
    • Myalgi, fælles ubehag.
  2. Pegasys - brugsanvisning
    • Pegasys injektioner i maven eller låret.
    • Hver gang indførelsen udføres på forskellige områder.
    • Behandl injiceringsstedet med alkohol og lad det tørre.
  • Fjern beskyttelseshætten fra autoinjektoren. Brug senest 5 minutter fra åbningstiden.
  • Saml huden i indsprøjtningsområdet, læg nålen vinkelret på huden.
  • Tryk på sprøjteknappen, når du har aktiveret den.
  • Så snart aktivering sker, skal du trykke på knappen og straks frigive den.
  • Injektionens begyndelse er angivet med en karakteristisk lyd, og kontrolvinduet bliver rødt.
  • Hold injektoren i 10 sekunder, og fjern fingeren.
  • Fjern sprøjten vinkelret. Det er vigtigt! Hvis kontrolvinduet ikke er helt rødt, gentages injektionen ikke for at undgå overdosering!
  • Det er vigtigt! Sørg for at læse instruktionerne til brug af Pegasys og under ingen omstændigheder krænke det.

Effektiviteten af ​​behandling Pegasis

Reduktion af koncentrationen af ​​HCV RNA i et vellykket respons på behandlingen finder sted i to faser:

    • Trin 1 - kommer i 24-36 timer fra den første dosis Pegasys.
    • Trin 2 - forekommer hos personer med SVR (vedvarende virologisk respons) i 4-16 uger.

fordele

  1. Effektivere end konventionelle interferoner.
  2. Godt tolereret.
  3. Let at bruge - sælges allerede i den færdige løsning. Den anvendes kun en gang om ugen.
  4. Stabiliteten af ​​den antivirale virkning, da halveringstiden er lang.
  5. Højprøvet sikkerhedsprofil.

Kombinationer med andre lægemidler eller farmaceutisk erstatning

  1. Pegasys (Pegasys) med ribavirin (aka rebetol, aka copegus). Anerkendt som guldstandarden for antiviral terapi for hepatitis. Interaktionen mellem Pegasys og ribavirin øger chancerne for helbredelse betydeligt. Denne kombination er den mest effektive.
  2. Pegasis eller PegIntron. Begge lægemidler baseret på pegyleret interferon er omtrent samme effekt. Valget bestemmes af hepatologens beslutning og købers bekvemmelighed.
  3. Pegasis eller Altevir. Den store fordel ved Altevira er dens pris. Men i modsætning til peginterferon er dette stof dårligt tolereret, skaber ikke en ordentlig langsigtet koncentration af det aktive stof i blodet og viser en lavere procentdel af kur.
  4. Pegasys eller sofosbuvir. Utvivlsomt slår sofosbuvir alle registreringer af behandling, fordi procentdelen af ​​opsving er næsten 100%. Men de ublu omkostninger ved behandling forkaster alle fordelene ved dette produkt.

Pris: Den gennemsnitlige pris på Pegasis i Rusland er

  1. En sprøjte-rør Pegasis 180 mcg - ca. 8.900 rubler.
  2. Et 135 μg sprøjterør er ca. 5.500 rubler.

Køb Pegasis kan være i ethvert apotek, normalt efter en foreløbig bestilling.

Pegasys - anmeldelser

Ifølge vurderinger af patienter behandlet med pegasis forårsager dette lægemiddel meget mindre ubehag og uønskede virkninger end andre interferon-gruppe lægemidler. Selv efter behandling med pegasis forekommer forekomsten af ​​sygdommen, selv 18 måneder efter afslutningen.

Mulige analoger af Pegasys

Lægemidlet har ingen direkte analoger på molekylet i dag. Det nærmeste er PegIntron og PegAltevir - Peginterferon alfa-2b, der er udviklet på de samme principper.

NØDVENDIG VIDEO

Påføring af sprøjte-rør Pegasys:

Efter Pegasys behandling


Efter HTP Pegasis skal du følge en kost og alle restriktioner som ved behandling i mindst et år. I fremtiden er det også ønskeligt at observere en vis forsigtighed.

Medicin er gået langt. Hvad der tidligere blev betragtet som ikke en diagnose, men en sætning, har nu enhver chance for en kur. peginterferon samt dets kombination med ribavirin betragtes som benchmark for behandling af viral hepatitis B og C.

Dette vil ikke kun give patienten mulighed for at suspendere processen, men vil også give en reel chance for en fuldstændig opsving. Det er vigtigt at forstå alle, der lider af hepatitis, at ingen symptomatisk terapi ikke hjælper, men kun etiotropisk behandling med brug af moderne antivirale lægemidler vil gøre det muligt for en person at vende tilbage til det normale liv!