MOSKOV: Tareevka - Klinik for nefrologi, indre og erhvervssygdomme. EM Tareeva med den første honning

Metastaser

I september 2017 har vi en nyfødt søn af elektronik blev overført til hospitalet i OPN1, at barnet havde nok problemer, der skulle fjernes (depression syndrom, cerebral iskæmi, patent foramen ovale, struma, stenose, og, vigtigst af alt, Downs syndrom) sammen med problemerne med sin søn, havde en frygtelig mental tilstand af min! Desolation, frygt for fremtiden, tårerne flød døgnet rundt! På grund af personaleafdelingen og lægen Litvinova Galina og Svetlana Andreeva, leder af Dep Tikhonovna, vi børnene kunne komme sig. Alle var opmærksomme på os!
Hver sygeplejerske! Selv i spisestuen var kvinden ved hånden meget venlig og sympatisk! Galina Aleksandrovna i tre uger bragte barnet til det maksimale. Mange tak til denne mand og professionelle. Jeg ønsker, at alle altid stødte på sådanne mennesker på livets vej! Andrei og jeg har det godt, hvilket er hvad jeg ønsker for jer alle!

Til den øverste læge i "VODKB" medicinsk enhed № "Voronezh regionale børns kliniske №1" Zidkov Mikhail Leonidovich fra Lyudmila Alexandrovna Soloveva. Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed over for Olga Alexandrovna Chernikova, leder af det pædiatriske afdeling nr. 3, VODKB №1; fungerende Leder af afdelingen for medicinsk rehabilitering - Shchukina, Irina Grigoryevna; læger - Kovaleva Natalia Sergeyevna, Glazkova Nadezhda Alekseevna, tale terapeut-Kolesnikova Valentina Mikhaylovna, der gentagne gange behandlede mine børn: Ivanovs Valeria og Victoria. Jeg takker ikke kun for høj professionalisme, men også for venlighed, opmærksomhed og tålmodighed. I afdelingerne, der starter med posten af ​​sygeplejersker, atmosfæren af ​​venlighed, empati. Alt er glat og virker som et ur. Holdningen af ​​hele personalet, herunder barmaiden og husholdersken til patienten er velvillig. Ingen anmodning blev nægtet. Opmærksomme sygeplejersker og sygeplejersker. I afdelingerne - renlighed. Kære Mikhail Leonidovich! Jeg beder dig om at tilskynde personalet i ovenstående grene. Tillykke til alle på deres professionelle ferie. Jeg ønsker dig god sundhed, familie og materiel velvære. 2018/07/06

Takket være den neurologiske afdeling 1 for godwill og varme til børnene, professionalisme. Særlig tak til Sherstyukova S.A.

Irina Dmitrievna Kushnareva og afdelingen ledes af hende kendetegnes af deres professionalisme, venlighed, følsomhed og lydhørhed. Tak. Takket være lægerne, sygeplejerskerne, sygeplejerskerne, barmaiderne, rengøringsdame og hele hospitalspersonalet. Jeg ønsker dig godt og godt.

Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed for hans arbejde og en masse hjælp og støtte, som vi (især min datter) havde en læge Sitaeva Natalia Vladimirovna, arbejder i OPN-2 Voronezh Regional Børnehospital No. 1 (ved Lomonosov d.114) er en neonatolog, og bare en god person! Jeg beder ministeriet at tildele læge-prisen i anerkendelse af hendes dygtighed, visdom og varme vist til mit barn. Flere sådanne vidunderlige specialister!

Vores baby blev født i marts 2018 blev hun født med en lav vægt på 2,48, er det straks sat under en lampe, så det blev opvarmet og tager på i vægt en dag gav det til mig, jeg troede, at alt ville være fint, men det blev værre, at barnet begyndte at gå væk i sig selv, depression, mistede alle reflekser, sutter, synke, trække vejret, og begyndte alle kredse af helvede, barnet hurtigst muligt transporteres til reanitsiyu på universitetet, hun ligget 3 dage, intensivafdelinger lægerne gjorde hvad de kunne, min pige var bange for at se, alle i rørene, og derefter vi blev overført til neonatal patologi enhed 3, og så, læger i denne afdeling, er det de læger fra Gud, jeg takker dem meget, at de rejste min pige, vi lå afdelingen i sidste måned, en særlig tak Gusarova Svetlana Alekseevna Head, afdeling, og vores læge Popova Marina Vladimirovna, det
gren er den bedste. Tak fordi du har returneret vores babyer til os.

Fra bunden af ​​mit hjerte udtrykker jeg min taknemmelighed over Boris Kholodovich Boris Gennadievich, leder af Institut for Traditionel Medicin, og Yulia Alexandrovna Medvedyeva, Refleksterapeut. Dine hænder arbejder vidundere, ikke for ingenting, at akupunkturmetoden er inkluderet i UNESCOs liste over menneskehedens immaterielle kulturarv.

Kære Galina Vitalevna! Tak for den venlige og varme holdning til børn.

Kære Galina Vitalevna! Tak for din varme og venlige holdning til børn. Tak!

Mange tak, kowtow og ønsker af det bedste til Belova Ekaterina Alexandrovna. Tak Ekaterina Aleksandrovna for varme, følsomhed, beskedenhed og venlighed.

Lyudmila Vasilievna Stukalova tak.
Du er den mest venlige, kærlige og taktfuld.

Tak til alle medarbejdere på hospitalet fra hjertet. Lav bue. Tak for sønnen!

Vores datter Ryakhovskaya Dasha blev født i november 2017. Umiddelbart efter fødslen blev hun overført fra barselshospitalet til VODKB nr. 1, da Dasha havde brug for akut operationel bistand. Barnet blev undersøgt og drives samme dag. Opereret baby baby kirurg Dobrodomova Svetlana Vladimirovna. Derefter plejede barnetæstetikeren og genoplivaren Tokarev Denis Nikolaevich barnet i flere uger i intensiv pleje. Forældre får lov til at genoplive deres barn hver dag i to timer. Holdningen af ​​alle ansatte er meget venlig.
I fremtiden havde Svetlana Vladimirovna en anden operation. To uger senere blev barnet overført til operationen for nyfødte, og jeg var i stand til at være ved siden af ​​min datter. I afdelingen har lægerne og resten af ​​lægerne også en meget venlig holdning til små patienter og forældre. Børn hele tiden under kontrol, foretaget alle nødvendige undersøgelser og analyser. Nina Bocharova, en neonatolog, gav os en masse nyttige råd. Barnet havde brug for endnu en operation. Ved høringen besluttede lægerne, at vi ville blive opereret i Moskva. Lederen af ​​operationen for nyfødte Roman Leonidovich Shcherbinin tog fuldt ud de nødvendige dokumenter, forhandlinger og transport af mig og Dashenka på bilen til Moskva og tilbage.
Vores familie er meget taknemmelig for, at vores datter blev reddet, man kan sige, af hele verden. Efter næsten tre måneder på hospitalet kunne vores baby vokse, udvikle og glæde os normalt. Det er naturligvis ikke muligt at liste alle de mennesker, der var involveret i redningen af ​​vores baby. Vores familie er meget taknemmelig for alle, en dyb bue for alle, der deltog i behandlingen af ​​Dasha. Sundhed for dem og deres familier. Familie Ryakhovsky.

Siden 2005 har jeg, Logachev Vladislav Vitalyevich, været under behandling i forbindelse med sygdommen i det endokrine system.
Mine læger:
Novikova Nadezhda Nikolaevna, doktor endokrinolog BUZ VODKB №1 opkaldt efter Burdenko (Voronezh);
Stolnikova Tamara Georgievna, leder af Endocrinology Department of BUZ VODKB №1 dem. Burdenko (Voronezh)
Naumenko Olga Georgievna Endocrinologist for sundhedsinstitutionen "Liskinsky District Hospital"
På grund af deres høje kvalifikationer og opmærksomme holdning til patienter har jeg en positiv dynamik i behandlingen af ​​min sygdom.
Deres dedikerede arbejde fortjener dyb respekt og ubegrænset taknemmelighed.
Ikke en enkelt appel til dem er efterladt uden tilsyn. Selv med den højeste beskæftigelse finder de tid til at lytte til anmodninger og lave kvalificerede anbefalinger.
Mange tak.

Jeg vil gerne takke hovedet. Ortopædi afdeling! Under ledelse af Valery Anatolyevich Kirchanov går arbejdet i afdelingen smidigt og nemt. Alt medicinsk personale er kvalificeret, kompetent, erfaren og lydhør. Særligt ramt af indstillingen og plejen i intensivafdelingen: For mig og for andre patienter tog Dmitry (som desværre ikke vidste hans efternavn) sig af mig, og jeg forventer ikke en så følsom og opmærksom behandling at modtage fra en fremmed for mig.
Mange tak!

Jeg vil gerne takke personalet i thoracic afdeling! I slutningen af ​​marts kom de til deres datter (7 måneder). Vi fik en god læge - Berdnikov Andrey Anatolyevich. Jeg tilbragte tid nok på os, besvarede alle mine mange spørgsmål, foreskrev den rigtige behandling, holdningen til barnet er fremragende! Meget venlig, forståelse og med en sans for humor! Nu kun til ham! Særlig tak til sygeplejerskerne! Vi fandt venen fra babyen fra første gang, alt blev gjort hurtigt og så smerteligt som muligt! Jeg er meget glad for at vi kom til dem! Mange tak!

Jeg udtrykker min dybe taknemmelighed over lederen af ​​4. og 5. divisionen i CSTO nr. 1, bygning 3, Ryleeva 22. Shchukina, Irina Grigorievna, for hendes følsomme, opmærksomme og uformelle holdning til patienter og det arbejde, hun laver. Kommunikation med sådanne fagfolk i virksomheden som Irina Grigorievna forstår du, at alt ikke går tabt for vores medicin, at der er et håb om, at folk i hvide frakker altid vil være de første, der kommer for at hjælpe og ikke forlade i en vanskelig situation. Tak, Irina G., Gud giver dig sundhed og tålmodighed!

Mange tak til lægen fra endokrinologien afdelingen Novikova Nadezhda Nikolaevna!
For den følsomme og venlige holdning til børn og deres forældre! Vidunderlig læge!
Takket være denne afdelings honning og sygeplejersker!
Tak til sygeplejerskerne og lægerne i fysioterapiafdelingen!
Masseurs: Elena Anatolievna og Prosvetova L.A.

Jeg ønskede fra hele vores familie at sige en stor tak til den neurologiske afdeling №2 for deres venlige følsomhed overfor syge børn og deres forældre. Kontorpersonalet er meget venligt, roligt og positivt. Vi håber, at hospitalet adimnichtantsiya vil tage dette i betragtning ved fordelingen af ​​præmien.
Mange tak skyldes N. Lopatina. Kvalificeret og følsom venlig person.

Tak alle store!

Vi er taknemmelige for vores behandlende læge E. Uzhanskaya. meget lydhør og god læge. Vi vil også gerne takke Fysisk Afdeling, alt personale er meget venligt og hjælpsomt, selv sygeplejersker. Mange tak. Det bedste hospital i Voronezh!

Vi udtrykker taknemmelighed for personalet i nefrologiafdelingen, leder af Zvyagina Tatyana Geniyevna, lærer Tokareva Galina Alexandrovna for et venligt hjerte og professionalisme.

God dag! Jeg vil gerne dele positive indtryk på dette hospital. I fem år indlægges min datter og jeg på hospitalet i gastroafdelingen, hvor vi yder professionel lægehjælp. Vi blev diagnosticeret med erosiv esophagitis, polypotisk fortykket fold af cardia. Takket være den korrekte diagnose og ordineret behandling har vi for øjeblikket en diagnose: kronisk gastroduodenitis, gastroøsofageal reflukssygdom. Der er en positiv tendens (ingen erosion, ingen polypropylenfold). Jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed til vores behandlende læge L. V. Stukalova. Kære Lyudmila Vasilievna! Du er en vidunderlig, venlig, hjælpsom person og en fremragende specialist. Mange tak!

Vi takker vores læge Novikova Nadezhda Nikolaevna (afdelingen for endokrinologi)
Ikke for det første år har vi observeret (årligt) for vores sygdom inulinafhængig type I diabetes mellitus hos denne læge. Dette er en meget kompetent, velvillig, lydhør og meget human læge (som skal være den vigtigste hos den behandlende specialist). En højt kvalificeret læge med erfaring vil altid besvare alle problemer og spørgsmål, give al mulig assistance, give dig det rigtige råd og aldrig forlade dig i problemer!

Jeg vil også gerne udtrykke min taknemmelighed til Alexey Kurganov.
Ung, men allerede en professionel læge. Medvirket i installationen af ​​sensoren, anbefales til installation af en insulinpumpe.

Leder af Stolnikova Tamara Georgievna er en særlig tak for hurtig løsning af problemer og bistand til behandling af vores sygdom.
Til endokrinologiafdelingen tak og ønsker en god løn!

Efter hospitalet tilbragte min søn og jeg lang tid i OPN-2. Jeg vil gerne udtrykke min dybeste taknemmelighed til vores behandlende læge, Sitaeva Natalia Vladimirovna, og lederen af ​​Intensive Care Unit og Intensive Care, Kryukov Yury Vladimirovich! Tak for din professionalisme og integritet i dit arbejde, opmærksom og lydhør over for små patienter! Jeg vil også gerne sige et par ord om denne afdelings junior medicinske personale. For det meste er de meget venlige, hyggelige mennesker, altid klar til at hjælpe, give ekspertrådgivning og støtte dem i en vanskelig situation.

De lå på eksamen, på Lomonosov i "brystet". Læg 2 gange, den anden dag der igen. Meget godt personale, godt fodret, god holdning til patienter! Meget tilfreds!

Hun ligger sammen med sin søn 2 gange i forskellige afdelinger: OPN4, OPN1, Bryst. Jeg kan helt sikkert sige, at de har gjort alt muligt og umuligt for min baby, og det var mig det vigtigste kriterium for evaluering. Mange tak til alle, der behandlede os.

I løbet af min anden graviditet, i 34-35 uger, opstod der blødning som følge af placentaabruption, hvilket som følge af en ukendt intrauterin infektion blev forårsaget som lægerne siger. Barnet blev født meget tungt. Da hans tilstand forbedredes lidt, blev han transporteret til intensivvidenheden i intensivvagt i Voronezh Regionale Børns Kliniske Hospital nr. 1 (Rusland, Voronezh). Om genoplivning bliver min næste anmeldelse. Efter en uges ophold i intensivafdelingen blev sønnen overført til instituttet for patologi af neonater nr. 3 (OPN-3) i den kunstige åndedrætsenhed.

I OPN-3 tilbragte barnet flere dage i intensivafdelingen. Der er mange børn der straks (5-7, måske mere). Når tilstanden er stabiliseret, overføres de til et almindeligt telt, hvor mamma kan ligge og tage sig af hendes barn selv.
Da jeg kom til denne afdeling for første gang, var indtrykket godt. Der er en moderne reparation. Alt er meget rent. Uden en badekåbe, en maske, boot dækker ingen vil lade dig ind der. Mænd er slet ikke tilladt, selv daddies, fordi mødre ammer babyer, kan dørene til teltene åbnes.
Lige lignede holdet fra junior medicinske medarbejdere. Kvinden med ansvar for køkkenet, en vidunderlig kvinde. Det kommer altid fra hendes positive, venlige, sympatiske. Moralen var meget vanskelig på grund af barnets tilstand, og alle slags ord og støtte var nødvendige.
Jeg vil straks skrive, at næsten alle sygeplejersker var venlige og klare til at hjælpe med gerning og rådgivning, med undtagelse af to (og der er mere end 10 af dem)
Babysittere, rengøringsmidler er alle gode.
Særlig tak til børnenes masseuse Elena Mitrofanovna Izmailova. Stor specialist. Uvurderlig hjalp os med at genoprette vores anden søn. Da de blev afladet, inviterede de også hende til at massere barnet hjemme i Voronezh. Effekten er synlig med det samme.
Først var lægen Vodolazskaya Evgenia Vasilievna, og da hun gik på ferie Dynina Lyudmila (desværre husker jeg ikke patronymicen). Begge rigtig godt lide. Professionalisme er synlig, ingen ligegyldighed, alle vil fortælle, forklare og hjælpe, med hvad de kan, altid klar til at svare på anmodninger. Hvis der opstod et spørgsmål, gik jeg straks til stuen og modtog et svar uden uhøflighed. Når de får resultaterne af testene, vil de altid komme ind og sige. Og dykker og Dynina superlæger! Også hovedet og andre læger er i henhold til vurderinger af dem, der blev observeret af dem, gode. Hovedet vidste alt om hvert barn, der lå i afdelingen. Generelt kan du skrive meget om disse læger, de kan sætte 5 +. Og det er trods det faktum, at ingen der endda troede at udpresse penge. Ingen antydning. Holdning er lig med alle. Derfor, hvis du vil fra hjertet ved udskrivning, har mange forældre stadig taknemmelighed for lægerne.
Nu om livet i OPN-3 Voronezh Regional Children's Clinical Hospital №1 (Rusland, Voronezh). Telt til 3 personer er på to og kasser til individuelle ophold. Alt er rent, pænt. Moms spise gå til spisestuen, hun er her på kontoret. Der er køleskab og mikrobølgeovn. Maden er lækker, portionerne er store. De fodrer 3 gange om dagen. Teltgeneraler hver uge og ved afladning. Rengør, vask gulv flere gange om dagen.

Undersøge børnene er også meget gode. Og ultralyd og ecg og eeg, og meget mere, tager ofte urin, afføring og blod til analyse.
Generelt råder jeg aldrig nogen til at gå på hospitalet, og jeg ønsker sundhed til alle børnene, men hvis det sker, så i neonatale patologiavdelingen i det regionale hospital på Lomonosov i Voronezh, kan du være sikker på at få tilstrækkelig behandling og god disposition og respekt for alle læger sammensætning. Tro mig, dette er ikke en tilpasset anmeldelse, og jeg er ikke en ven eller en slægtning til nogen af ​​lægerne. Vi med solen lå der fra 11. juni 2015 til 8. juli 2015.

Til hovedsiden

Klinik opkaldt efter EM. Tareeva

I over 40 år har en af ​​de førende nephrologiske afdelinger i Den Russiske Føderation været involveret i diagnose og behandling af patienter, der lider af nyreproblemer og systemiske sygdomme.

Afdelingen er designet til samtidig ophold på 55 patienter. Det har et superior værelse (enkelt og dobbeltværelse).

Hospitalisering i afdelingen for indbyggere i Moskva og Moskva-regionen, der har en politik for obligatorisk sygesikring (OMS-politik) - undersøgelse og behandling inden for OMS, for beboere i andre regioner i Rusland i retning af Forbundsagenturet for Sundhed og Social Udvikling på grund af budgetmidler. Russere, der ikke har en henvisning fra Den Russiske Føderations ministerium for sundhed, indbyggere i andre lande i verden indlægges via kanalen af ​​betalt lægehjælp eller frivillig sygesikring med en frivillig sygesikring.

Afdelingen har alle moderne diagnostiske metoder, herunder ud over det fulde udvalg af urin og blodprøver, immunologiske undersøgelser (antiphospholipidantistoffer, cryoglobuliner, tumormarkører, markører af hepatitisvirus, ANCA osv.), Ultralydsstudier med Doppler-kortlægning, computer og magnetisk resonans nsnuyu tomografi, punktering biopsi af organer, inkl. og nyrer (mere end 20 tusind biopsier blev udført) med morfologisk undersøgelse af væv af førende morfologer fra første Moskva-statsmedicinske universitet.

Samtidig med de traditionelle metoder til behandling af "nyre" patienter udfører afdelingen "puls terapi" - samtidig intravenøs administration af ultrahøjdoser af immunosuppressive lægemidler (mest erfaring i Rusland) og behandling med sandimmune, colchicin.

Afdelingen har udviklet ikke-immunbehandlingsmetoder med det formål at hæmme udviklingen af ​​en række nyresygdomme med de første tegn på nyresvigt. Korrektion af metaboliske sygdomme (lipid, urat osv.) Udføres både medikamentelt og uden brug af stoffer ved hjælp af udviklede kost og urtemedicin.

De vigtigste retninger af instituttets videnskabelige og praktiske arbejde er diagnosticering og behandling af følgende sygdomme:

• kronisk og akut glomerulonefritis;
• tubulointerstices og nefritis;
• kronisk pyelonefritis, blærebetændelse, urolithiasis;
• systemiske sygdomme med nyreskade: systemisk lupus erythematosus, systemisk vaskulitis mv.
• cryoglobulinemi og;
• antiphospholipidsyndrom (APS);
• reumatoid arthritis
• metabolisk nefropati (gouty, psoriatisk, i modsætning til lipidmetabolisme, etc.);
Amyloidose;
• arteriel hypertension
• I mere end 10 år har afdelingen hjulpet gravide kvinder med nyresygdom, antiphospholipidsyndrom, arteriel hypertension til bevarelse og bærende graviditet, udførelse af terapeutisk (nefrologisk) observation og behandling både under graviditet og efter fødslen.
• udfører forebyggelse af nyrekomplikationer hos gravide kvinder med andre somatiske sygdomme.

De højt kvalificerede medarbejdere på instituttet er repræsenteret af:

• Roshchupkina Svetlana Vasilyevna - afdelingsleder, 22 års erfaring i afdelingen, læge af højeste kategori
• Kireeva, Valentina Ivanovna - Erfaring i afdelingen i 25 år, nephrologist af højeste kategori
• Romanova Marina Dmitrievna - erfaring i afdelingen i 20 år, nephrologist af den højeste kategori, kandidat i medicinsk videnskab
• Gornostaeva Ekaterina Yurievna - nephrologist af højeste kategori, ph.d.

Afdelingsleder og læger ud over indlæggelsesarbejde udfører individuel rådgivning uden indlæggelse.

Diagnostiske og terapeutiske evner hos afdelingen er fuldt ud i overensstemmelse med den multiregoteriske på hospitalet.

De vigtigste partnere i afdelingen for kirurgisk urologisk pleje - Clinic of Urology PMGMU dem. IM Sechenov

Afdelingens kuratorer er:

Lysenko Lydia Vladimirovna, MD, Professor

Shilov Evgeny Mikhailovich, MD, Professor

Nøgleord: nefritis, vaskulitis, amyloidose, graviditet

nephrologist

5 spørgsmål om nyresygdom: hvem er i fare og hvilke tests at tage.

Diabetes, fedme, hjertesygdom og vaskulær sygdom? Næste nyrer

Usynlige problemer. Sådan genkender og behandler blærebetændelse.

Nyrer kræver særlig opmærksomhed. Hvordan man behandler sygdomme, hvordan man bestiller og læser testresultaterne?

Og så saltet? Nephropati i et barn. Nyresygdom.

Nyresygdomme hos et barn - årsager og behandling

Hyppig vandladning hos børn. Sygdomme i nyrerne og urinen.

. I nogle klinikker praktiserer de delvis ophold i afdelingen - et intermitterende hospitalsophold (om aftenen, i weekender og på ferie kan barnet med moderen sendes hjem). Foruden polyklinikker og hospitaler findes der også diagnostiske centre, hvor man kan undersøge i et daghospital. For opfølgning af barnets helbred kan du kontakte både diagnosticeringsrådets rådgivende afdeling og nephrologist på distriktsklinikken. Hvis undersøgelsen afslører en alvorlig patologi (pyelonefritis, glomerulonefritis, urinvegetuberkulose, sten i urinvejene, mistænkt diabetes, nyresvigt) og kræver intensiv behandling, tilbydes forældre indlæggelse af barnet. Hvad er farligt? Urinvejsinfektion.

Det er ikke for sent at drikke Borjomi. Sygdomme i nyrerne og urinen.

. Måske har ikke alle børneklinikker en sådan specialist, men i næsten alle administrative distrikter og regioner i Rusland er der et netværk af regionale nefrologer. Det er nødvendigt først at henvende sig til distriktets børnelæge, der vil henvise barnet til nephrolog eller til det pædiatriske hospital. Infektionssygdomme i urinvejen behandles på hospitalet og på ambulant basis. Det afhænger af manifestationernes sværhedsgrad. Er der nogen grund til bekymring? Der er flere symptomer, at forældre til spædbørn skal være opmærksomme på, hvis de ikke ønsker at savne babyens nyreproblemer. Først og fremmest er det Zade.

Roddom smal profil. Barsel hospital

. Nogle specialiserede moderskabssygehuse leverer tjenesteydelser på kommerciel basis, hvor det er muligt at indgå en kontrakt for både kvinder med patologi og raske gravide kvinder. I dag er mange sygeplejersker specialiseret i forskellige sygdomme, såsom hjerte-kar-sygdomme hos moderen, Rh-konflikten, abort osv. Udover obstetriksk-gynækologer arbejder specialister på relevante profiler på specialiserede moderskabssygehuse: endokrinologer, kardiologer, kirurger, pulmonologer, nefrologer mv. I betragtning af moderens sygdom, der kan have negativ indflydelse på fostrets tilstand, er der i specialfødte hospitaler som regel intensive pleje enheder til nyfødte. Derudover samarbejder sådanne moderskabssygehuse med børnehospitaler, hvor nyfødte genoplivningsenheder opererer. På dette hospital er der en specialist.

Advarsel: nyre! Nyre- og blære sygdomme hos børn

. En gravid kvinde skal huske, at det er uacceptabelt at bruge medicin uden at høre en læge, der ikke er overbevist om sikkerheden af ​​medicin til en fremtidig baby. Den anden store gruppe af medfødte nyresygdomme er baseret på arvelig patologi (som følge af mutationer af gener eller kromosomer). Overvej de anatomiske anomalier af organerne i det opkøbte urinsystem. Nefrologer foreslog følgende klassifikation af medfødt nephropati og uropati med anatomiske anomalier i urinsystemet (ifølge M. S. Ignatova og A. V. Papayan). anatomiske anomalier af nyrerne: kvantitativ (agenesis - mangel på et organ, aplasi - en underudvikling af organet og dets funktioner, tilbehør nyrer);

Nephrologist. Børns medicin. Konferencer om 7th.ru

Rådgive hvor man finder en god nefrolog for en 3-årig dreng (diagnosticeret med nefropati). Er nefrologer gode til Filatovskaya? Og måske, måske ved nogen noget om denne sygdom. Fortæl mig, plz.

Nephrologist. Børns medicin

Piger, måske kan nogen rådgive en kvalificeret pædiatrisk nefrolog. Vi blev diagnosticeret med kronisk pyelonefritis, det var i distriktsklinikken, min mormor gik sammen med sin datter, hun var oprørt, hun kunne ikke rigtig forklare noget. Af en række årsager til tillid til læger fra distriktet, Jeg tester. Piger, hvor skal man hen, mange centre, hvordan man finder en god læge? Hjælp, jeg er i panik, jeg kan ikke arbejde, jeg skal gøre noget, du ved.

nephrologist. Om hans, om pige

Nephrologist i Moskva er meget nødvendig. Ingen vil fortælle dig, hvor du skal vende?

Sokolova Svetlana Vadimovna

Detaljeret information om lægen

Udfører diagnose og behandling af sygdomme i mave-tarmkanalen, nyrerne og urinvejen, sygdomme i kredsløbssystemet, åndedrætsorganerne, leddets sygdomme.

specialisering

Diagnose og behandling:

  • sygdomme i mave-tarmkanalen, nyre og urinveje
  • sygdomme i kredsløbssystemet, åndedrætssystem;
  • fælles sygdomme.

formation

  • Diplom i "General Medicine" (Terapeutisk og forebyggende pleje), Kalinin State Medical Institute (1986)
  • Praktik i "Interne sygdomme", Regionalt klinisk hospital i Kalinin (1987)
  • Praktikophold i "Nefrologi", Militær Medicinsk Akademi. Kirov, St. Petersburg (2001)
  • Praktikophold i "Gastroenterologi", National Medical and Chirurgisk Center. NI Pirogov (2014)
  • Praktik i "Terapi", Moskva Statens Universitet for Medicin og Tandlægning, Moskva AI Evdokimova (2015)

Opfriskningskurser

"Undersøgelse af midlertidig handicap og kvalitet af lægehjælp", Regionale Akademi for Erhvervsuddannelse (2015)

sydvest

Virksomhedsanmeldelser South-West

Ulækkert! Jeg sad i halvanden time for at donere blod til det femte værelse. Jeg kom på forhånd for at finde ud af, på hvilken tid analyserne ville være klar. Administratoren sagde, at dagen efter overgivelsen. Efter at jeg havde betalt for alt, sad jeg en halvanden time og måske mere, sagde sygeplejersken, at testene ikke kunne være klar i morgen, check med administratoren. Administratoren var ikke engang undskyld for hendes fejl, som om det skulle være sådan. Det er godt, at jeg formåede at afskrække 17 af mine medarbejdere fra at bruge dette center. Det tog mindst 10 minutter pr. Person at tage blod fra en sygeplejerske. Centret tjente nogle organisationer, hvis medarbejdere sad hos os i en kæmpe kø. Virkelig, lederne af centret ved at vide, at en slags organisation vil blive afholdt ved deres undersøgelse, kunne ikke forberede? Og kvinden, der sad i køen med mig, bad meget om ikke at forveksle prøverne igen for ikke at gå efter dem til venstre bred. Jeg er generelt i chok.

I dag stod jeg over for uhøfligheden af ​​personalet, i receptionen var der en pige med navnet Roshchupkin, der er yderst arrogant og habalisto opfører sig hos klienter, skifter til "dig", når de kommunikerer. Med. Personalet (især diagnostikeren) er heller ikke kvalificeret. Jeg råder ikke nogen til at gå der.

Det er mærkeligt, hvorfor pigerne skriver negative anmeldelser, jeg var for nylig i dette center med et barn, det var bare Roshchupkina Svetlana hjulpet mig meget med barnet (klædte ham og tog os til lægehuset, fordi det var svært for mig at gøre det). Der er ingen uhøflighed der Jeg bemærkede ikke, men tværtimod er holdningen meget venlig, det medicinske personale er meget erfaren. Jeg råder alle til at besøge denne klinik. Og pigerne, der skrev negative anmeldelser, tror jeg, at det bare er fornærmet af livet.

Denne Svetlana og administratorerne er uhøflige, som om du var på besøg i dem og ikke i en betalt klinik (og ikke den billigste). Bardak er komplet med hensyn til information, jeg anbefaler dig at bruge deres ydelser, hvis kun en formalitet er påkrævet - såsom fluorografi eller Hjælp, at der ikke er nogen orme, og at behandle dig selv eller barnet til at føre ind i intet tilfælde.

Det ser ud til, at alle fornærmet ovenfor skal betjenes i poliklinikker på bopælsstedet alt er gratis der og der er ingen boors. Udover mig, i dette center, serveres alle mine venner og familie, meget opmærksomme personale, lydhør læger af højere kategorier. Jeg råder alle til at blive behandlet der.

Jeg vil aldrig tro at i en normal klinik vil forfatterne af negative anmeldelser kunne få råd fra smalle specialister uden kø, kuponer, besvær, stille alle spørgsmål mv. Husk om "fri" medicin. Behandles på bopælsstedet, hvis du kan! Mens du venter på EKG-dekodning, kan du dø fem gange! Distriktsterapeuten kan kun udstede et dødscertifikat.

Passerede medicinsk og professionel eksamen. En formalitet, ingen undersøgelser blev udført, undtagen bryst ultralyd og EKG. Professionalisme - nul, medarbejdernes adfærd er ikke anderledes end klinikkerne i samfundet. Hovedformålet med administratorer er at sælge skoomslag til 5 rubler.

Modbydeligt, jeg vil aldrig vende tilbage til dette center igen. Hvor har du set, at i betalte centre ville sælge skoomslag. Og lægerne ser ikke på dit ondt, men af ​​hvem du arbejder og estimerer, hvor meget du stadig kan have hos dig.

Det mest almindelige center, hvor mange gik - der var ingen køer, alt var hurtigt og ryddeligt. Ingen overskydende irritation. I mit tilfælde lavede lægen den korrekte diagnose og passende behandling, hvilket hjalp senere (plus foreskrevne stoffer af forskellige priskategorier, men stort set det samme, så der var mulighed for at vælge, hvad man skulle behandle, billige eller normale stoffer). Generelt var jeg tilfreds, især sammenlignet med konventionelle klinikker, er det bedste ingen steder))

Dette er ikke et diagnosticeringscenter. Dette er et sharashkin kontor.

Læge kirurg Proskuryakov Dmitriy lavede den forkerte diagnose. Jeg forbereder en retssag i retten, fordi nægtede at returnere pengene på ansøgningen.

Var i dag på dette "Medical Center" hos astronauterne 60, et mareridt, det eneste jeg vil sige, gå ikke til dette "medicinsk center" for ingenting, forgæves vil du give penge.

Diana, så hvis narkotika er stort set ens, hvilken forskel er det billigt eller dyrt? Og der er aldrig kø der, for ingen går der længere. Eksperter sandsynligvis sådan "godt" arbejde.

Der var fremragende service i centrum, der starter fra registret, alt vil blive forklaret. Mange fagfolk, alle højt kvalificerede, har gennemgået. Det lavede også Uzi, doneret blod. Praktisk, hurtig, kvalificeret. Mange tak. Jeg anbefaler til alle.

Passerede førerens provision. Alt er hurtigt, professionelt, til overkommelige priser. Jeg var glad. Jeg anbefaler.

For nylig var i medicinsk center. Jeg kunne godt lide alt meget. Praktisk set sidder mange eksperter i samme center. Ikke alene forklarede de alt for mig i receptionen, administratoren ledsagede mig næsten ved hånden. Og forresten har de meget overkommelige priser.

For nylig var i medicinsk center. Jeg kunne godt lide alt meget. Praktisk set sidder mange eksperter i samme center. Ikke alene forklarede de alt for mig i receptionen, administratoren ledsagede mig næsten ved hånden. Og forresten har de meget overkommelige priser.

Det var nødvendigt at bestå eksamen om retten til at eje et våben. Vendt til dette center. Jeg var glad. Passerede alle nødvendige tests. Forresten - hurtigt, smertefrit og vigtigst, omhyggeligt. Jeg gik gennem alle specialisterne. Holdningen af ​​personalet er god. Priserne for Voronezh moderat.

Det tog samråd med en neurolog. Hun vendte sig til nærmeste lægeanlæg fra bopælsstedet. Medicinsk Diagnostic Center "South-West" på kosmonauterne, 60. Receptionen blev givet af Ievlev Pavel Grigorievich. Modtaget en meget kvalificeret høring. En erfaren læge. Intet problem kom til modtagelse. Rimelige priser. Den har også bestået det foreskrevne behandlingsforløb. Attentionstjenesten hos procedurepersonalet. Resultatet er. Jeg var glad. Mange tak. Jeg anbefaler.

I går var i medicinsk center "South-West." Kompetente og høflige registrarer, professionelle læger, Alt er meget hurtigt og til rimelige priser. Jeg vil kun gå der.

Kirurg-Taradonov Jacob Andreevich - virkelig en tryllekunstner! Hånden er lys, gør operationen hurtigt, effektivt. Arbejdskvaliteten er fantastisk! Absolut ikke noget negativt indtryk - indtryk af, at du bare gik for at besøge en god mand og en fremragende specialist. Min taknemlighed kender ingen grænser. Jeg råder alle til at besøge denne særlige klinik, alt personale er vidunderligt, elskværdigt.

Læger - ultralyd! Tak! Ægte fagfolk!

En professionel undersøgelse fandt sted i dette center. Jeg kunne godt lide alt, men her gik psykiateren, psykiater-narkologen måtte ikke gå nogen steder. Næste år vil jeg være i samme center.

Intet af den slags, ingen sharashkina kontor, jeg kunne virkelig godt lide klinikken, regnbue modtagelse i receptionen, lægerne er meget kvalificeret, jeg bor i nærheden, så jeg er generelt meget komfortabel.

Passeret i dette center fysisk. Pigerne i receptionen er meget gode, de forklarer alt som det skal. Ikke kunne lide gynækologen, uslebne, travlt, det er ikke klart hvor. Generelt bor jeg i nærheden, men jeg vil aldrig gå til denne cent bare til gynækologen. Resten af ​​lægerne er normale.

Med dødscertifikatet i 7. polyklinik var der også meget store problemer, jeg kunne ikke blive afladet i 1,5 timer, selv om der ikke var nogen forhindringer - personen var syg i lang tid, han blev behandlet for dem, og dagen var en hverdag, generelt er der i vores medicin et mareridt!

Jeg har gennemgået en lægeundersøgelse for en lægebog, jeg vil sige, at denne pumpe ud af penge, som gynækologen ikke lægger op til, jeg motiverer, at leukocytter er for høje og pålægger mange forskellige tests, herunder PCR, og et sådant problem i vores gruppe har rørt hvert sekund der, i øjeblikket vil jeg blive undersøgt på bopælsstedet

Behandlingen er ordineret, men fra hvad de ikke ved.

Hvad behandles det for? - Send denne, denne og denne analyse, du vil lære.

Jeg kunne ikke godt lide tjenesten meget! Pigen i receptionen kunne ikke svare straks, da testene var klare, sagde: "Spørg så administratoren", som ligger fem meter væk fra hende, og kun efter betalingen vidste vi, at der vil blive test i 6 dage, da jeg ankom efter 6 dage (og det er ikke tæt på mig) efter 3 gange kører "spørg administratoren, spørg registraren" selvom de er 5 meter fra hinanden! de sagde, at de ville være i morgen, og de sagde, at de sagde, hvorfor de ikke ringede (ingen advarede om det), de gav mig et stykke papir, de sagde, at de ville ringe til mig i morgen. Jeg ringer til næste dag. Det viste sig for at være bare det forkerte nummer! ingen undskyldte for noget naturligt. Ultralydets slutning var absolut uden beskrivelse! En anden læge sagde, at det var lettere at smide det ud, der var næsten ikke skrevet noget om det, der var nødvendigt. Det var en skammelig penge, især siden efter at have sammenlignet priserne i et andet mere kendt center De samme tests koster 90 rubler. Billigere! Forfærdelig! Jeg råder ikke nogen til at gå derhen!

Jeg ønsker at stå op for medarbejderens arbejde (total) i lægehuset. Tjenesten er meget god, respektfuld. Hvis du har et spørgsmål, vil det aldrig blive efterladt uden opmærksomhed. Hvis analysen ikke er klar i tide (meget tvivlsom), ringer administratoren straks og vil kende resultatet. Priserne ligger langt fra det højeste. Vi har altid ret til at vælge.

Jeg vil gerne takke Dr. Kovalev Alexei Nikolayevich (en læge fra Gud) for hver patient, efter hver modtagelse vil jeg gerne vende tilbage igen, jeg skal takke ham så meget. Hvad der ikke kan siges om administratoren af ​​stativhallen Elena hendes sted på markedet, og ikke i lægecentret, er kommunikationen med kunder simpelthen ikke acceptabel boorish. En sådan tilstand som om du kommer til hendes hus, lader telefonen ikke kunden tale med dig minde samtalen til dig med kunder og et smil på deres ansigt bør telefonen ikke være til stede på arbejdspladsen. Mere behagelig kommunikation med kunderne, og ikke på markedssproget.

Jeg vil gerne få svar, da du takkede Alexey Nikolaevich, og hvordan administratoren Elena blev straffet mit websted [email protected]

Modbydeligt diagnosticeringscenter, hvor ukvalificerede fagfolk arbejder.

Der leverede underterapeuterne mig med hepatitis C, de sagde intet til mig. Terapeuten Yulia Vladimirovna Kurakina udmærker sig særligt - hun svarede ikke på spørgsmål, men fnistede. Vild ung plump tante.

Ligesom Valentina Ivanovna sad hun i samme værelse ved bordet overfor hende. Hun er generelt standard for en hyklerisk person.

Og straks blev dataene sendt til SES. Jeg havde hepatitis C-type. Så måtte jeg løbe og bruge penge på forskning for at bevise, at jeg var sund. Og alt på grund af dommens dumhed og mangel på professionalisme.

Fjenden vil ikke ønske at falde ind i dette hul i universet, som det sydvestlige diagnosticeringscenter.

Først undskyldte jeg mig ikke engang.

Barnet gjorde ultralyd af nyrerne. Diagnosen blev foretaget ikke korrekt! Først spørger de årsagen til ankomsten og hvilke problemer barnet havde før. De afklarede for sig selv og satte det. Formentlig var alt det samme. Min moral kunne ikke beskrives med ord, jeg fandt ingen resultater efter mig selv !! Hun ankom til Lomonosov og vendte sig til sin nephrolog, hun fører os fra vuggen. Tah sendte igen for en ultralyd på samme hospital! Uzi viste sig godt !! Jeg ønskede at gå i ansigtet for at smide den "læge" det Uzi og afhente pengene 800 rubler !! Manden talte ham ud, sagde det alligevel, at der ikke var nogen forvirring. Folk, før du går til Uzi til dette center, må du ikke sige den tidligere diagnose. de ser ikke der noget !! Stupidly sætte den førstnævnte. Og bedre omgå det ved !!

I klinikken afslørede bihulebetændelse tilbød de at gøre punkter i bihulerne. Uheldigvis fra mine venner fandt jeg ud af, at der er en ENT i midten, der heler bihulebetændelse uden punkteringer. Jeg er så taknemmelig for LOR Evgeny Anatolievich Novikov. 2 uger lavede gentagne skud, der er ingen antritis, og smerterne er forsvundet. Og vigtigst af alt betaler han ikke for penge.

I dag i dette center, ved de detaljer, de kvalificerede specialister og diagnose bliver korrekt. VI KONGRATULERER ALLE MEDIKATIONER PÅ HELT HOLIDAY HEALTH THEM AND GOOD PATIENTS

Passeret i dette center med.book-priser er helt acceptabelt, der er ingen køer, men det der ramte mig er en tandlæge og en gynækolog i en person.

Kære patienter. Kontakt ikke denne klinik, hvis du bekymrer dig om dit helbred. Ikke af høj kvalitet apparater til analyse, selvsikker læger og ikke korrekte diagnoser! Venereologen selv sagde, at alle klinikkerne snyder! To gange var jeg overbevist om, at analyserne ikke blev gjort kvalitativt. Det er bare ikke rart at betale penge og ikke få det rigtige resultat.

Jeg gik gennem den medicinske bog i dette center og var utilfreds med besøg hos gynækologen, jeg så simpelthen ikke mere en boorish holdning til patienter.

Han sad meget dårligt i dag og en halv time for en aftale med en terapeut. En terapeut en kvinde iført Poltarachasa Lyasy briller skærpede en ven af ​​hende, tilsyneladende mens hovedlægen ikke blandede sig. Jeg gik selv ind på kontoret og sagde, at jeg ville stå her og se hvordan modtagelsen gik, til sidst hørte jeg uhøflighed i mere end en simpel polyklinik, især da alt er betalt der. Nu råder jeg ikke nogen til at besøge medicinsk center, sydvest i Voronezh nær flyet.

11. april kom til dette center på egen risiko og risiko. Jeg skrev allerede sidste år om ultralyd af nyrerne. Men jeg håbede, at de i det mindste ville lave en normal urintest. Jeg spurgte hvem og hvor laboratorietekniker var fra, hvor testene blev taget, og om de gør der på stedet. Hun mindede administratorer om, at mit barn i sidste år ikke blev diagnosticeret med ultralyd! Og hvad synes du? Analysen blev udstedt med forfærdelige resultater. Jeg græd, barnet var meget ked af det, hun skulle allerede på hospitalet med hende. Nephrologist bad mig om at gentage testene i min klinik. Vi bestod den næste dag. Og om et mirakel !! Ifølge nefrologen var urinanalysen af ​​min datter IDEAL !! Jeg kom til de "sydvestlige" folk for at forstå deres fejl og ganske hyppige. De svarede mig: "Gå ikke her da, da noget ikke passer dig". Penge returneres ikke. Horror, så snart dette center stadig eksisterer.

Gik flere gange, et par gange normalt. Jeg donerede blod for sidste gang, skrev 96 bilirubin, gik til en gastroenterolog, testede test, det viste sig kun 31. Jeg vil ikke gå til dette center for noget, da meget tid, nerver og penge blev brugt på grund af deres fejltagelser.

I dag besøgte jeg dette "medicinske center", jeg var yderst utilfreds, men da jeg lærte at det var et sundhedsnetværk og på venstre bredd, blev det tydeligt for mig med det samme)) 2 gange i mit liv skrev jeg negative anmeldelser - første gang om Health Center til venstre kysten og nu syd-vest)) Og så: vi kom for at gøre ultralyd af hjertet til barnet, vi i klinikken satte en mistanke om manglen på septumet, besluttede jeg ikke at vente i kø for en gratis ultralyd i klinikken, fordi hjertet er et alvorligt spørgsmål. Uzi vi gjorde, i beskrivelsen af ​​ultralyd på alle punkter er ikke udvidet, ikke forøget, ikke ændret, generelt, absolut er alt normalt, men konklusionen, gætte hvad?))) Ta-dam !! mistænksomhed for en defekt i septum, som vores terapeut sagde, det er som om efter en ultralyd gynækologen ville sige, at du er mistænkelig for at du er gravid)) hvorfor vi har brugt brugen. At afvise eller bekræfte bekræftelserne og ikke kontrollere, om den kvinde, der spiller på hospitalet, kan læse og omskrive, hvad lægen skrev ved hjælp af et stetoskop og ikke en ultralydsmaskine.

Generelt, på trods af at dette center er tæt på vores skole og i gåafstand fra hjemmet, vil vi aldrig gå der igen. Jeg betalte for en tjeneste, som jeg ikke rent faktisk fik.

Hvis disse anmeldelser læses af nogen fra manualen, er det gratis råd at ansætte folk, der har en medicinsk uddannelse, i hvert fald et kollegium. Konkurrencen på markedet for lægehjælp er nu anstændigt, priserne er gennemsnitlige og ikke de laveste som kvaliteten af ​​de udbudte ydelser, med sådan medarbejder vil du ikke stå fast.

Jeg har ikke mødt nogen dårligere service. Jeg bestilte 14 tests for 3260 rubler, og jeg går i en uge, jeg indsamler dem en ad gangen. Jeg vil især påpege administratorens boorish holdning. Han foregiver at han har travlt hele tiden og siger, at du ikke betalte mig, og jeg skulle ikke betale noget, du kan skrive en klage, jeg vil gerne forlade dette sted!

Betaling sker kun kontant, de genkender ikke Sberbank-kortet, du finder ingen på kontoret, du skal råbe og ringe til sygeplejerskerne, der ryger og drikker te!

Jeg vil gerne efterlade en anmeldelse af dermatologen på dette sorgmedicinske center i Uryvskaya N, N. Læge ved en reception på afstand, der ser på udslætets udseende på huden og i kontormørket og flere gange distraheret af personlige opkald på mobilen. Jeg lavede en diagnose, skrev Men desværre var der ingen forbedring, og efter en uge blev jeg tvunget til at henvende mig til en hudlæge på hudklinikken, hvor jeg blev omhyggeligt undersøgt, diagnosticeret, og endog indlagt hospitalsindlæggelse. Diagnosen var ikke korrekt for Uryvskaya, og mens jeg stadig var under behandling for hendes aftaler e har forværret hendes helbredstilstand. Hun behøver kun at underskrive som dermatovenerolog, der er ikke mere viden. Modtagelse 700 rubler + narkotika = ca. 2000 tusind til vinden. Folk falder ikke for samme agn. Et godt helbred Uryvskaya.

sydvest

Diagnostiske centre, Behandling af ENT sygdomme, Tværfaglige lægecentre, Dermatolog og venereologistjenester, Endokrinologistjenester

RostovMama

  • RostovMama>
  • Rostov specialister>
  • Læger til børn (Moderator: Moderator)>
  • Om: Nephrologist

Forfatter Emne: Barnets nephrologist (Læs 47714 gange)

  • RostovMama>
  • Rostov specialister>
  • Læger til børn (Moderator: Moderator)>
  • Om: Nephrologist
Kontakt os
Regler og konventioner
Hovedafsnit
design

© RostovMama® er et registreret varemærke (varemærkeattest nr. 380408 dateret 05.29.2009)

© Den første syd-russiske portal for forældre RostovMama® 2004-2017. Ved brug af materialer fra webstedet er aktivt link til dem påkrævet.

Roshchupkina svetlana vasilyevna nephrologist anmeldelser

Meddelelse fra CHUCHUNDRA »11 mar 2008, 13:14

Re: leder efter en god nephrologist

Besked fra Danyash "nov 05 2008, 17:24

Re: leder efter en god nephrologist

Post Marina »nov 05 2008, 19:15

Re: leder efter en god nephrologist

Post marina1.4.87 "08 nov 2008, 21:25

Re: leder efter en god nephrologist

Post Marina »Nov 08 2008, 21:36

Re: leder efter en god nephrologist

Meddelelse Dasha "09 Nov 2008, 12:24

Re: leder efter en god nephrologist

Post marina1.4.87 "Nov 09 2008, 12:40

Sammenligningsanalyse af ændringer i komplementsystemet i katastrofalt antiphospholipidsyndrom og atypisk hæmolytisk uremisk syndrom.

Fuldtekst:

abstrakt

Begrundelse: Det kliniske billede af både aHUS og CAPS skyldes udviklingen af ​​trombotisk mikroangiopati. Komplementets rolle i patogenesen af ​​aHUS er kendt, og bidraget fra komplementpatologi til udviklingen af ​​CAPS er ikke blevet tilstrækkeligt undersøgt.

Formål: at undersøge ændringer i komplementsystemet hos patienter med CAPS sammenlignet med dem med aHUS.

Metoder: Undersøgelsen omfattede 67 patienter (33 kvinder og 34 mænd) i alderen 18 til 73 år, der blev observeret ved klinikken for nefrologi, intern og erhvervssygdomme. EM Tareev UKB№3 Første MGMU dem. IM Sechenov i perioden fra 2001 til 2015 med diagnoser KAFS (28 patienter) og aHUS (39 patienter). Til undersøgelse af patienter anvendte kliniske og særlige undersøgelsesmetoder. Undersøgelsen af ​​komplementsystemet blev udført hos 30 patienter (10 patienter med CAPS og 20 patienter med aHUS). Undersøgt koncentrationen af ​​faktorer CFH, CFI, CFB, CFD ved ELISA. Gennemført en undersøgelse af den specifikke aktivitet af komponenterne i komplementet C3, C4 og CFH.

Resultater: Analyse af resultaterne af undersøgelsen af ​​den komplementære status afslørede dens tilsvarende ændringer hos patienter med aHUS og CAPS. CFH-koncentrationen i serum var signifikant højere end standardværdierne hos patienter med både aHUS og CAPS og var ikke signifikant forskellig mellem grupperne. I undersøgelsen af ​​specifik aktivitet af CFH i begge grupper var det imidlertid lavere end 60% og i gennemsnit 59% hos patienter med aHUS og 26% med CAPS (p = 0,025). Korrelationsanalyse afslørede et stærkt invers forhold mellem koncentrationen af ​​CFH og antallet af berørte organer i KAFS gruppen (r = -0.915, p = 0.001). CHI-koncentrationen hos patienter med CAPS var i gennemsnit inden for normale værdier (260,11 μg / ml) og i aHUS-gruppen - forhøjet (407,43 μg / ml) og signifikant højere end CAPS, p = 0,038. Det kvantitative indhold af CFD blev næsten fordoblet sammenlignet med normen hos patienter i begge grupper og varierede ikke signifikant mellem CAPS og aHUS-grupperne.

Konklusion: Patienter med CAPS, såvel som med aHUS, har tegn på aktivering af den alternative vej af komplement. Det er muligt, at CAPS udvikles hos de patienter, der har antiphospholipidantistoffer, der har en genetisk defekt i komplementsystemet.

Nøglen er. ordene

Om forfatterne

Postgraduate Student, Department of Nerology and Hemodialysis, Institut for Professionel Uddannelse.

Læge i Medicinsk Videnskab, Professor ved Institut for Nefrologi og Hemodialyse på Institut for Professionel Uddannelse

Kandidat i Medicinsk Videnskab, Seniorforsker ved Forskningsministeriet for Nefrologi SIC

Kandidat i Biologisk Videnskab, Seniorforsker

Postgraduate Student, Department of Nerology and Hemodialysis, Institut for Professionel Uddannelse

Nephrologist, Department of Artificial Kidney, University Clinical Hospital № 3

Leder af Department of Nefrology, University Clinical Hospital № 3, læge af højeste kategori

Doktor i Medicinsk Videnskab, Professor, Institut for Nephrologi og Hemodialyse Institut for Erhvervsuddannelse

Referencer

1. Campistol JM, Arias M, Ariceta G, Blasco M, Espinosa L, Espinosa M, et al. En opdatering for atypisk hæmolytisk uræmisk syndrom: Diagnose og behandling. Et konsensusdokument. Nefrología (engelsk udgave). 2015; 35 (5): 421-47.doi.org/10.1016/j.nefroe.2015.11.006

2. Meri S. Komplementaktivering i sygdomme, der præsenterer med trombotisk mikroangiopati. Eur J Intern Med. 2013; 24 (6): 496-502.doi.org/10.1016/j.ejim.2013.05.009

3. Hofer J, Rosales A, Fischer C, Giner T. Ekstra-Renal Manifestations of Complement-Mediated Thrombotic Microangiopathies. Forside Pædiatr. 2014; 2. doi.org/10.3389/fped.2014.00097

4. Noris M, Mescia F, Remuzzi G. STEC-HUS, atypisk HUS og TTP er alle sygdomme i komplementaktivering. Nat Rev Nephrol. 2012; 8 (11): 622-33. doi.org/10.1038/nrneph.2012.195

5. Cervera R, Bucciarelli S, Plasin MA, Gómez-Puerta JA, Plaza J, Pons-Estel G, et al. Katastrofalt antiphospholipid syndrom (CAPS): Beskrivende analyse af en serie på 280 patienter fra "CAPS Registry." J Autoimmun. 2009; 32 (3-4): 240-5. doi.org/10.1016/j.jaut.2009.02.008

6. Kozlovskaya N.L., Shilov E.M., Meteleva N.A. et al. Kliniske og morfologiske træk ved lupus nefritis i systemisk lupus erythematosus med antiphospholipid syndrom. Terapeutisk arkiv. 2006; Nr. 5: 21-31 [Kozlovskaya N.L., Shilov E.M., Meteleva N.A. jeg sov. Klinicheskie i morfologicheskie osobennosti volchanochnogo nefrita pri sistemnoi krasnoi volchanke s antifosfolipidnym sindromom. Terapevticheskii arkiv. 2006; Nr. 5: 21-31. (I russ).]

7. Oku K, Atsumi T, Bohgaki M, Amengual O, Kataoka H, ​​Horita T, et al. Komplementaktivering hos patienter med primært antiphospholipidsyndrom. Ann Rheum Dis. 2008; 68 (6): 1030-5. doi.org/10.1136/ard.2008.090670

8. Laks JE, Girardi G. Komplementets rolle i antiphospholipidsyndromet. Komplement i autoimmunitet. 2003; 133-48. doi.org/10.1159/000075690

9. Girardi G, Berman J, Redecha P, Spruce L, Thurman JM, Kraus D, et al. Komplement til C5a-receptorer og neutrofile medierer fosterskader i antiphospholipidsyndromet. J Clin Invest. 2003; 112 (11): 1644-54. doi.org/10.1172/jci200318817

10. Gropp K, Weber N, Reuter M, Micklisch S, Kopka I, Hallstrom T, et al. β2-glycoprotein I, er det en speciel human komplementregulator. Blod. 2011; 118: 2774-83. doi.org/10. 1182 / blood-2011-02-339564

11. Køkkener CS. Trombotisk storm: Når trombose begynder trombose. Am J Med. 1998; 104 (4): 381-5. doi.org/10.1016/s0002-9343(98)00061-8

12. Blank M, Eisenstein M, Asherson RA, Cervera R, Shoenfeld Y. Antiphospholipid Syndrom. Infektion og autoimmunitet. 2004; 473-90. doi.org/10.1016/b978-044451271-0.50037-5

13. Meroni P, Raschi E, Camera M, Testoni C, Nicoletti F, Tincani A, et al. Endotel aktivering af APL: En potentiel patogenetisk mekanisme til de kliniske manifestationer af syndromet J Autoimmun. 2000; 15 (2): 237-40. doi.org/10.1006/jaut.2000.0412

14. Asherson R, Cervera R, de P, Erkan D, Boffa M-C, Piette J-C, et al. Katastrofalt antiphospholipidsyndrom: international konsensusopgørelse og behandlingsretningslinjer. Lupus.2003; 12 (7): 530-4.doi.org/10.1191/0961203303lu394oa

15. Noris M, Remuzzi G. Atypisk hæmolytisk - uræmisk syndrom. N Engl J Med; 2009; 361 (17): 1676-87. doi.org/10.1056/nejmra0902814

16. Laura S., Fremyu-Bachi V. Atypisk hæmolytisk uremisk syndrom. Nefrologisk. 2012; Volume 16 (№2): 16-46 [Lora Sh., Fremyu-Bachi V. Atipichnyi gemolitiko-uremicheskii sindrom. Nefrologiya.2012; Tom 16 (№ 2): 16-46. (I russ).]

17. Cervera R. på vegne af "CAPS Registry Project Group". Katastrofalt antiphospholipidsyndrom (CAPS): opdatering fra "CAPS-registreringsdatabasen". Lupus. 2010; 19: 412-418. doi: 10.1177 / 0961203309361353