Hepatitisforum

Behandling

Videndeling, kommunikation og support til personer med hepatitis

Min behandling er sofosbuvir og daclatasvir (Indien)

Moderator: Gudvin

Re: Min behandling er sofosbuvir og daclatasvir (Indien)

Meddelelse valera12081964 "09 feb 2016 12:17

Re: Min behandling er sofosbuvir og daclatasvir (Indien)

Meddelelse Julia2015 »Feb 25, 2016 10:32

Re: Min behandling er sofosbuvir og daclatasvir (Indien)

Indlæg af Paloma »25 feb. 2016 23:33

Re: Min behandling er sofosbuvir og daclatasvir (Indien)

Meddelelse Julia2015 »26 Feb, 2016 11:20

Re: Min behandling er sofosbuvir og daclatasvir (Indien)

Meddelelse HKYAN »26 feb. 2016 11:26

Re: Min behandling er sofosbuvir og daclatasvir (Indien)

Meddelelse Julia2015 »20 Jul 2016 11:11

Anmeldelser Tilføj en anmeldelse

Eldar, 50,
Krasnodar

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, 3 genotype, F3, viral belastning - 5,2x10 * 7

læge aftale:
Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg, kursuslængde 12 uger

Hepatitis fundet tilbage i 90'erne. På det tidspunkt var der ingen sådan progressiv behandling, det var nødvendigt at arbejde, der var ingen tid at være syg, jeg var konstant svømning. Han støttede sig til hepatoprotektorer, snarere for personlig beroligelse, jeg tror ikke, at dette især hjalp. I de seneste år var jeg forvirret af behandlingen, lå i smitsomme sygdomme hospitalet, helbredte mig, han drak Heptral for at reducere viral belastning. Og for seks måneder siden fortalte min læge mig, at der allerede er nye lægemidler til overkommelige priser, der viste høj effektivitet, skrev mig en aftale, fortalte mig at se på internettet. bare være forsigtig med ikke at løbe ind i en falsk. Min kone ledte efter mig, jeg gik ikke ind i det, jeg har en specialist i dette tilfælde, hun torterer de døde, men hun savner hende og vil få det bedste, så jeg var rolig. Det viste sig ikke at gå langt, alt er i Krasnodar, på lager. Behagelige priser overraskede mig, lægen kaldte mig en højere sats. Gratis levering samme dag tog planten Hetero, lægen anbefalede det til mig. Forberedelser med alle markeringer, selv prisen i indiske rupier er et certifikat fra planten, et hologram. Så produktet er tilfreds, kvalitetsprodukt, er du velkommen til at anbefale. Jeg vil ikke beskrive hele behandlingsprocessen, alt gik godt, der var nogle mindre lidelser, men år var ikke nok for mig, jeg var klar, men alt dette var bagateller, jeg fik resultatet! Jeg faldt lasten i så mange år, jeg troede ikke, at jeg ville slippe af med ham så let, selv var vant til det i mange år. Hvor heldige er vi at leve til sådanne teknologier og udvide årene af vores liv til glæden hos børn og børnebørn.

Dmitry, 38,
Moskva

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, genotype 2, viral load - ingen data, fibrose - F1

læge aftale:
Sofosbuvir 400 mg, daclatasvir 60 mg, kursuslængde 12 uger

Han vidste om sin sygdom, i lang tid allerede. Konsekvenserne af dashing ungdom. Men jeg var for skræmt af bivirkningerne fra den tidligere interferonbehandling, han var vidne, en ven blev behandlet, han var meget dårlig, virusen syntes at have vundet, men hans helbred var enorm, mens han blev behandlet. Jeg troede det var fint, jeg ville ikke genere. Men for nylig blev flere bekendte, allerede i pre-cyro-staten, taget til hospitalet, og jeg blev bange. Han begyndte at lære at ja, som nu viste det sig, at der opstod en ny terapi, indiske generikere, som ikke har så hårde bivirkninger. Søges via internettet, en passende mulighed for pris og leveringsbetingelser. Han stoppede ved online-butikken "Medfarm". Arrangeret prisen og manglen på betaling. De har alle forberedelserne på lager, så i 4 dage fik jeg alt til rådighed, levering blev udført af EMS kurereservicen. De sendte mig et spornummer efter at have sendt pakken, sporet trafikken på stedet, kuriren kontaktede mig før modtagelse. Efter modtagelse blev en varefortegnelse knyttet til muligheden for at åbne varen før betaling. Jeg kigget på alt for overholdelse, rummaged på forhånd i fora, fandt ud af de vigtigste punkter, hvormed du kan verificere ægthed. Af den måde har de også en video på stedet, hvor du kan se, hvordan deres præparater ser ud. Generelt var der intet at klage over. Om behandling følte jeg mig fint, min tilstand var ikke forskellig fra den sædvanlige, selvfølgelig blev jeg meget overrasket, selvom jeg læste, at bivirkningerne er minimal, ja jeg blev båret med dem overhovedet)) Jeg bestod en kvantitativ PCR-test i to uger, mængden af ​​virus blev signifikant reduceret. Og i måneden troede jeg ikke mine øjne, blev viruset ikke detekteret !! Så jeg beklager ikke, at jeg tog så lang tid med behandling, men med minimal skade føler jeg mig beklager for dem, der blev tvunget til at lide på interferoner. Takket være fyrene for kvalitetsservice, anstændighed og tålmodighed torturerede de dem meget med deres omhyggelige spørgsmål.

Valery, 41,
Krasnodar

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, 3 genotype, F4 fibrose, viral belastning - 7,3 x 10 * 7

læge aftale:
Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg, kursuslængde 24 uger

Jeg havde hepatitis i omkring 7 år, det er bare det, jeg ved. For at være ærlig, forventede jeg ikke et særligt resultat. I smitsomme sygdomme i køen til lægen gav telefonen og webstedet medpharma mange folk tog fra dem og havde et positivt resultat. Jeg købte i dele, fordi ikke en lille mængde kom ud, fordi jeg var ordineret til at drikke så meget som 6 måneder, jeg ønskede at give 3 måneder med ribavirin først, men jeg har et dårligt slag på ham, jeg måtte tage ribavirin og forlænge behandlingen til 6 måneder. Første gang han bestod kontrollen på måneden, så på to, fra den anden viste kun fraværet af hepatitis. Jeg afsluttede behandlingen inden det nye år, jeg skriver en anmeldelse i marts 2018, nu håber jeg, at leveren vil begynde at komme sig efter cirrose, der er stadig noget at arbejde på.

Rolands, 50,
Krasnodar

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, 1 genotype, virusbelastning - ingen data, fibrose F3

læge aftale:
Sofosbuvir 400 mg, Velpatasvir 100 mg
Banelængde er 12 uger.

Jeg vil tilføje mine fem kopecks. Første gang blev behandlet syv år siden, med injektioner med pegylerede interferoner med ribavirin, var der en retur næsten umiddelbart efter behandlingen. Min læge, en gastrointerolog med hvem jeg så med maven, fortalte om en ny behandling med piller i 2016, men det viste sig først at starte behandlingen i december 2017. Jeg bestilte en læge at tage sofosbuvir + velpatasvir Velpanat fra Natco. Behandlingen gik uden komplikationer, efter den første måned blev hepatitis ikke påvist. Jeg bestod den anden analyse i marts 2018, alting okay, behandlingen var vellykket. Jeg bestilte lægemidlet gennem Medpharm, stedet blev anbefalet til mig af min læge.

Alexander, 48 år gammel
Rostov ved Don

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, genotype 3, viral belastning 12 millioner, fibrose F2.

læge aftale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1000 mg.
Banelængde er 12 uger.

Ligesom de fleste, når og hvor jeg afhente denne infektion, ved jeg ikke. De gav mig en aftale på vores klinik. Før jeg startede behandlingen, havde jeg først en dukkert, da jeg havde en stor belastning.

Gennem internettet fandt jeg MedFarma apotek, det viste sig at være det nærmeste sted for os, hvor prisen mere eller mindre arrangeret, som jeg senere lærte, kunne blive endnu billigere, men du skal vente en halv måned og betale på forhånd. Resultatet var i den anden måned, jeg bestod det ikke før. Ribavirin drak kun de første to måneder.

Jeg vil gerne ønske mere organisation, dem, der er ansvarlige for din levering, jeg ventede fire dage at sende, så en anden kurer kørte min ordre i to dage i Rostov, jeg kunne ikke overføre. Generelt var jeg tilfreds, de prøver, jeg bestod i behandlingens afslutning, er vedlagt.

Andrey, 39 år gammel
Simferopol

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, genotype 1, viral belastning - ingen data.

læge aftale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg.
Banelængde er 12 uger.

I lang tid skulle jeg tage behandling, men besluttede ikke alt, det var ikke klart, hvordan man bestilte dem fra Indien, hvordan man ikke kunne løbe ind i en falsk. Lange undersøgte anmeldelser, overvåget tilbud på internettet. Jeg besluttede at komme tættere på os i Krasnodar. Desuden sendte de mig en kontant ved levering, i hvilket tilfælde jeg kunne nægte.

Jeg bestilte et kursus i 3 måneder - sofosbuvir, daclatasvir produceret af Natco + Zydus, god værdi for pengene. Pakken ankom i 4 dage. Udseendet af lægemidlet arrangeret, alt kontrolleret, batchnummer, certifikat. Først var der en lille mangel, han konsulterede en læge, han sagde det kunne være, sagde mere at drikke vand og at være oftere ude i luften.

En uge senere gik alt, fulgt efter instruktionerne. Flere forstyrrede mig ikke i løbet af kurset, holdt op med at ryge. I virusets måned blev det ikke længere opdaget, ved resultatet af kurset blev resultatet opnået. Lægen siger, at viruset ikke vender tilbage. Han sagde at passere i yderligere seks måneder.

Anna, 32 år gammel
Krasnodar

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, genotype 3, viral load 3,2 millioner, fibrose F2-F3.

læge aftale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 800 mg.
Banelængde er 12 uger.

Hepatitis C-virus blev sandsynligvis bragt til mig under operationen, i så fald har jeg været syg i alt 13 år. Dette var det andet forsøg på behandling, den første var i 2010, hun gennemførte et halvårligt kursus af interferonbehandling Pegasys og Ribavirin, overlevede næsten ikke for at sige, fordi backstage var meget alvorligt for mig. Efter 16 måneder returnerede virusen. For et år siden kontaktede lægen mig, som havde ført mig alle disse år, tilbød at prøve nye lægemidler, jeg havde ikke meget tillid efter den mislykkede behandling.

Jeg læser på internettet, at mange mennesker allerede er blevet behandlet af indiske generics Sofosbuvir og Daclatasvir og har et stabilt resultat. Lægen gav mig telefonnummer og adresse på webstedet, så jeg havde ingen tvivl om spørgsmålet om tillid. Behandlingen var let, jeg har noget at sammenligne. Hun bestod de første tests i 15 dage, viste et kraftigt fald i viral belastning fra 3,2 millioner til 700,000. I løbet af måneden blev viruset ikke længere opdaget. På tidspunktet for skrivningen af ​​min anmeldelse er der gået 6 måneder siden behandlingens afslutning, en gentagen analyse bekræftede den komplette kur.

Bogdan, 41,
Krasnodar

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, 1 a, b genotype, viral belastning 4,2 millioner, fibrose F4, cyrose.

læge aftale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1200 mg.
Kursuslængde - 24 uger.

Hepatitis er halvdelen af ​​mit liv. Ledte min lever til næsten fuldstændig sammenbrud. Behandlingen blev udskudt på grund af ineffektiviteten af ​​de injektioner, der blev behandlet før, med min genotype kunne et positivt resultat kun være i 50% af tilfældene. For fem år siden lærte jeg om den nye behandling med piller, men prisen var transcendental. I år blev jeg fortalt om generiske fra Indien, og det faktum, at de er tilskyndet priser, tak for Gud for hinduer, gjorde det muligt for os at blive behandlet til en passende pris. Lægen fra SKIB skrev mig en aftale og efter høringen gik jeg til internettet på jagt efter Sofosbuvir og Daclatasvir.

Der er mange tilbud, men de fleste af dem er i tvivl, uforståelig levering, lave priser, sælgeren er ikke klar, hvor i Moskva eller generelt i Indien. Efter at have fundet webstedet for Medpharma, bestilte han Natco Hepcinat og Nuthak piller, det var deres læge, der rådede mig, han tog det en måned for en prøve. En måned efter behandlingens begyndelse gennemgik han prøver, og de viste god dynamik, som min læge kommenterede dem.

Derefter købte jeg de resterende måneder. I den anden måned var der allerede en komplet minus, hepatitis blev ikke detekteret. Nu er et år gået efter behandlingens afslutning, viste gentagne tests samme minus, og det vigtigste i et års fibrose rullede tilbage til F3, selvom lægen sagde, at ændringerne kun kan være efter 3 år. Alle behandles! Nu er den tilgængelig.

Victor, 57 år gammel
Anapa

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, 1a genotype, viral belastning 2,5 millioner, fibrose F1-F2.

læge aftale:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Banelængde er 12 uger.

Jeg har overvåget internettet i meget lang tid, på udkig efter en pålidelig løsning og en ærlig pris. Ordren fra Moskva blev afskediget, da jeg ønskede at få alt uden forudbetaling og på stedet.

Snuble på dette websted viste fyre sig at være i nærheden. Jeg lavede en ordre, tog det selv i Krasnodar. Ved de første test efter behandlingens begyndelse var det en måned senere - "virusen blev ikke opdaget" var så skrevet i certifikatet, der var ingen kapel, efter 6 års sygdom dræbte jeg endelig reptilet.

Jeg udtrykker min taknemmelighed for hjælpen med at købe medicin til børn fra MedPharma.

Vitaly Vitalyevich, 50 år gammel,
Krasnodar

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, 3 genotype, viral belastning 5,3 x 10 * 5, fibrose F4, cirrose.

læge aftale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1200 mg.
Kursuslængde - 24 uger.
Efter tre måneder ændres formen til Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg, Ribavirin 1200 mg.

Jeg har en meget vanskelig sag. Hepatitis bragte min lever til en beklagelig tilstand, jeg havde cirrhose i begyndelsen af ​​behandlingen, for at være ærlig, var der lidt håb om opsving. Efter behandlingens begyndelse blev viruset endnu i den tredje måned registreret, og belastningen begyndte at øge, doktoren mistænkte en mutation.

Der var et spørgsmål om afbrydelse af behandling eller forandring af stoffer. Jeg blev hjulpet til at udveksle den tidligere erhvervede Sofosbuvir og daclatasvir for Velpatasvir og Sofosbuvir, denne kombination er mere effektiv i cirrose. Ændringen af ​​behandlingsregimen gav positive resultater, i løbet af en måned kom mit første negative. På tidspunktet for skrivningen, så tidligt som tre måneder, sluttede jeg terrapien.

Resultaterne af gentagne tests viste fraværet af hepatitis B-virus i blodet.

Igor, 24 år gammel
Kurganinsk

Ved behandlingens begyndelse:
3 genotype, Fibrosis F3, viral load - ingen data.

læge aftale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1000 mg.
Banelængde er 12 uger.

Som følge heraf modtog den stormfulde ungdom Hepatitis C som en belønning. Jeg følte mig ikke så meget, men mine forældre var meget bekymrede. Vi besluttede at rejse penge og blive behandlet. Lægen sagde, at der nu er indiske lægemidler, og der er mulighed for fuldstændig opsving.

Jeg begyndte at søge efter stoffer på internettet, jeg ønskede ikke at sende penge til det ukendte og vente på katten i posen og købe narkotika under et personligt møde, undersøge dem, så i Moskva tør jeg ikke bestille og fundet Medpharms hjemmeside i Krasnodar. Af alle forslagene lignede jeg på en eller anden måde straks deres websted, alt er klart, der er mange oplysninger og billeder af stoffer. Men jeg var stadig bange for ikke at blive kastet. Jeg ringede, de hørte mig, stillede spørgsmål om min fibrose, men det vidste jeg ikke, lægen kontrollerede ikke, vi ved lidt om disse stoffer, tilsyneladende ryger de ikke. Det viste sig, at det er meget vigtigt for behandling, pigen bad mig om at ansætte dette problem ansvarligt og for at komme til Krasnodar for at overgive, gav de mig adressen.

Det viste sig at jeg havde F3 fibrose, og jeg havde 3 genotyper, kaldet pigen igen på Medpharma, hun sagde at med denne kombination er det bedre at tilføje Ribavirin, det forbedrer lægemidlets virkning for at være sikkert, fordi behandlingen måske ikke er effektiv og anbefales efter råd fra en specialist i Krasnodar, der forstår disse præparater og alle disse nuancer bedre. Han vendte sig mod den regionale infektionssygdom, de bekræftede og udpegede sig til at tage Sofosbuvir, Daclatasvir og Ribavirin i 1 måned og derefter i overensstemmelse med situationen. Dette har inspireret mig med tillid til Medpharm, hjalp mig med at opbygge behandlingen korrekt, og hvor jeg skulle vende, og jeg ville have drukket penge og penge. Jeg købte dem til 60 st. Jeg kom til Krasnodar, kureren mødte mig på et passende sted for mig, undersøgte alt, kvalitetsemballage, det står på emballagen, hvad der blev produceret hos Natco, certifikater blev vedlagt, betalt på stedet, generelt alt, hvad jeg ønskede.

Han begyndte behandlingen, i 2 uger bestod han af prøverne, der var positive ændringer, en anden måned blev han ordineret til at tage Ribavirin, sidstnævnte drikke ikke den sidste. Ved afslutningen af ​​behandlingen viste tests, at viruset ikke blev detekteret. Glæde har ingen grænser, især for forældre.

Inna, 36 år gammel
Rostov ved Don

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, genotype 2, virusbelastning - 2,3 x 10 * 5.

læge aftale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg.
Banelængde er 12 uger.

Hun vidste om sin sygdom i et par år, men hun turde ikke at blive behandlet, det var dyrt, og terapien var tung, dømmende efter anmeldelserne.

For nylig har jeg gennem en ven lært om disse stoffer og straks lavet en aftale for at se en læge. De udpegede Sofosbuvir og Daclatasvir, hvor de anbefalede mig at købe gennem venner. Min mand og jeg rejste til Krasnodar at afhente, kureren mødte os på det sted, der var angivet af os, der var medicin og et certifikat i posen. De tog Natco. Alt af god kvalitet, vi har på forhånd studeret, hvordan produktet af dette firma skal se ud. Allerede i den anden uge blev viruset ikke opdaget, jeg lykkedes udåndet, jeg var stadig meget bekymret.

Hun følte i princippet som sædvanlig, drak en masse vand og bare i tilfælde af at følge kosten. Allerede bestået den gentagne analyse 3 måneder efter afslutningen af ​​behandlingen er der ingen virus i blodet.

Inna, 27 år gammel,
Primorsko-Akhtarsk

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, genotype 3, viral load - ingen data, F1 fibrose.

læge aftale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg.
Banelængde er 12 uger.

Sandsynligvis, som mange, var hun meget oprørt efter at have lært, at jeg havde hepatitis. Jeg er ikke i tvivl om, at det skete i neglesalonen, der var simpelthen ingen andre steder. Anger tager en utrolig ud, andres uansvarlighed kriserer uskyldige menneskers liv, der også betaler dem penge til det !! Nå det blev opdaget på et tidligt stadium, selvom det var tilfældigt ved et uheld.

Jeg kiggede på internettet for nogen, der laver dette i Krasnodar, fordi jeg havde en læge der, her forstår vi ikke disse stoffer. Jeg fandt flere steder, jeg ringede overalt, jeg kunne godt lide, hvordan de rådede med Medpharm, fordi jeg ikke rigtig forstod disse virksomheder. Hun tog Alcem, billigere. Alt er klart, forståeligt og plus gratis levering af kurer. Jeg kunne godt lide at jeg ikke var nødt til at gå hvor som helst, de tog mig direkte til klinikken, da jeg forlod lægen. Behagelig kurér, senere blev jeg givet praktiske anbefalinger om, hvad jeg skulle gøre, så det ikke var dårligt, og alle mulige nyanser, som lægen ikke talte om.

Hun startede behandlingen, som om hun ikke følte noget, men bemærkede, at da hun glemte at drikke nok vand, begyndte hun at føle sig kvalm, det var nok til at begrænse forbruget, alt gik forbi. Den første analyse blev foretaget et sted i 3 uger, det fungerede ikke før. Lægen sagde god dynamik, drikke godt videre. Efter 3 måneder glædede jeg mig til resultaterne, med ubeskrivelig glæde fandt jeg ud af, at resultatet var positivt, viruset blev ikke detekteret. Tak for kvalitetshjælpen Medfarm !!

P. S. Jeg gør manicure nu.

Lydia, 40,
Gelendzhik

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, genotype 1, viral belastning - 1,3x10 * 5

læge aftale:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Banelængde er 12 uger.

Overleveret analyser og ved et uheld afsløret hepatitis C. Meget foruroliget i starten, men henvendt til en hepatolog, lærte jeg, at han nu med succes er behandlet med indiske generikere. Jeg er glad for, at jeg i det mindste lærte mig i et tidligt stadium, at jeg formoder, at de bragte det under operationen.

Jeg rummaged gennem en masse tilbud, jeg var bange for at bestille fra Moskva, jeg fandt et firma i Krasnodar - Medpharma. Jeg valgte en levering som personlig kurer, lidt dyrere end hvis jeg var blevet sendt af EMS, men jeg ønskede at blive bragt tilbage af en person som sådan, så meget roligere. Hun tog stoffet Ledipasvir fra Zydus-planten, hørte gode anmeldelser om det, en temmelig kendt indisk plante.

En repræsentant fyr ankom til den fastsatte tid, alle forberedelserne er godt pakket, certifikatet på engelsk var til stede. Behandlingen passerede uden bivirkninger. Allerede om to måneder blev viruset ikke påvist i blodet. Nu er jeg helt sund!

Lidia Alexandrovna, 65l,
Krasnodar

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, 3 genotype, viral load 2,3x10 * 6, fibrose F2.

læge aftale:
Sofosbuvir 400 mg, daclatasvir 60 mg.
Banelængde er 12 uger.

Jeg spurgte min søn at hjælpe mig med at skrive en anmeldelse. Han ledte efter narkotika, så de ikke ville bedrage mig, ikke glide noget. Sønnen sagde, at han havde fundet et godt sted, Medpharma, jeg stoler på ham. Han valgte stoffer, han tog mig dyrere, tager altid sig af, at jeg havde det bedste.

Jeg var meget bekymret, hvis jeg kunne modstå terapien, jeg har diabetes og pres. Lægen sagde, at jeg skulle drikke mere vand, det var meget svært for mig. Han gav sit nummer og sagde at ringe, hvis det ville være dårligt. For de samtidig medicin, jeg drikker, sagde jeg alting kan tages som før. Jeg var meget overrasket over, at intet virkelig generede mig, der var nogle gange en svaghed, men hvad skal jeg tage med, den gamle allerede. Sønnen sagde, drikke vandet, alt vil passere godt, på en eller anden måde blev sandheden lettere.

Og pigen fra Medpharma kaldte også, var interesseret i, hvordan jeg føler, fandt ud af resultaterne, fortalte mig også at ringe til, hvis det var nødvendigt. I den anden uge blev viruset ikke påvist, ved afslutningen af ​​kurset var viruset væk. Jeg var meget glad, selvom jeg bor lidt længere, vil jeg se mine børnebørn.

Jeg udtrykker min taknemmelighed overfor Medpharm om, at sådanne anstændige mennesker er fanget.

Michael, 55 år gammel
Krasnodar

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, genotype 3, viral belastning - 4,2 x 10 * 6

læge aftale:
Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Banelængde er 12 uger.

Jeg besluttede endelig at behandle min lever, selv om jeg følte mig helt normal, men jeg ville stadig ikke dø af en venlig morder, og min kone var meget bekymret. Så snart de fandt ud af forberedelserne af den nye generation uden bivirkninger, begyndte de at spare penge. Lægen tilbød et valg af to ordninger - Sofosbuvir og daclatasfir eller sofosbuvir og velpatasvir (i en tablet).

Efter at have studeret oplysningerne indså jeg, at Velpatasvir er en ny, mere effektiv udskiftning af den første ordning. Sandt nok er det lidt dyrere, men sundhed er endnu dyrere. Desuden har lægen advaret om, at den 3. genotype er den mest hurtige af alle, og det er bedre ikke at spare, fordi der er risiko for ikke at opnå den ønskede effekt. Derfor valgte jeg Velpatasvir fra Hetero, en af ​​de største fabrikker i Indien. Jeg følte hele terapien som sædvanlig, der var ingen plager, jeg tabte min vægt, jeg var yngre, jeg begyndte at føle sig endnu bedre ved kursets afslutning.

Til sidst modtog jeg den eftertragtede analyse med resultatet VIRUS IKKE DETECTED.

Michael, 37 år gammel
Krasnodar

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, 3 genotype, viral load - ingen data, fibrose F0-F1.

læge aftale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg.
Banelængde er 12 uger.

Han var meget ked af at vide, at jeg har Hepatitis C, hvorfra han ikke kunne tænke på sig selv. Tilsyneladende hentede jeg et tilfældigt sted. Han begyndte at studere indiske generikere, fordi den amerikanske original, der sælges i et apotek, er meget tungt beløb.

Og jeg læser, at indianerne har fået et patent for produktion, og stoffet er helt identisk, og selv hele produktionen i Indien på Natco-fabrikken under dette amerikanske selskabs kontrol foregår.

Jeg valgte hvor jeg skulle tage lang tid, jeg kaldte alle, valgte Medpharma, fordi alt var lagt i detaljer, er det klart, at de forstår dette spørgsmål, og ikke så meget at sælge. men stadig er disse mere berømte for mig.

Levering er gratis i Krasnodar, jeg vil helt sikkert gerne komme og se alt selv, men på den anden side er det klart, at nu Internet-alderen, online-butikker, giver en lavere pris, skal du stole på. Nå, jeg har ingen problemer med dette, det er vores tidligere generation, der stadig er bange for alt dette. De sagde, at på stedet, før du betalte, kunne alt blive undersøgt, jeg kontrollerede tilstedeværelsen af ​​haloer, batchnummeret, hele videoen kiggede på, hvordan alt skulle være i dette bestemte stof.

Fabrikscertifikater blev også knyttet til købet. I princippet var alt fint, selv om emballagen var rynket, transportomkostningerne. I begyndelsen af ​​receptionen var der en lille temperatur, jeg troede først at jeg blev syg, de sagde at dette var muligt i sjældne tilfælde, så gik alt væk og der var ingen særlig lidelse. Efter behandling viste analysen fraværet af viruset. Har afleveret den gentagne analyse om et halvt år.

Olga, 38 år gammel
Krasnodar

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, 1 genotype, belastning viral belastning 1,5x10 * 6, fibrose F0-F1.

læge aftale:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Banelængde er 12 uger.

Hun afbrød behandling i meget lang tid, bekymret for, at jeg ville føle mig dårlig, efter alt terapi, og jeg har brug for at arbejde. Jeg har den første genotype, så jeg tog Ledipasfir, som det var specielt til denne genotype. Fundet et websted medfarma.info. Jeg valgte ZodusHeptiza, prisen spillede en rolle, ikke bekymre sig om kvaliteten, fordi studerede dette spørgsmål alene. Og så går det hele, kun NatkoHepcinatLP, alt andet er falsk.

Jeg vil hjælpe dem, der også tvivler, men vil have billigere. Jeg følte intuitivt, at dette var en slags stereotype urimelig. Jeg fandt oplysninger om, at denne plante faktisk er en distributør af Natko-fabrikken, og er i sig selv meget berømt i Indien og endnu mere gammel (jeg læser den et sted på forummet), så al frygt for autenticitet blev fjernet, jo mere, da jeg konsulterede min forskning.

I den første uge havde jeg en tilstand, der syntes at være forkølet, en lille svaghed i min temperatur. Jeg troede godt, alt det var bange, så fik det det. Men alt gik gradvist videre. I den anden uge, da jeg bestod den kvantitative analyse, var der en betydelig reduktion i belastningen, det var for mig den første bekræftelse på, at jeg ikke fejlede med stoffet !!

I løbet af den resterende tid følte jeg ikke flere bivirkninger. Og den mest efterlængte kom - viruset blev ikke opdaget.

Sergey, 34 år gammel
Krasnodar

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, genotype 3, viral belastning 5,5 millioner, F3 fibrose, hepatisk hepatose.

læge aftale:
Sofosbuvir 400 mg, Daclatasvir 60 mg, Ribavirin 1200 mg.
Banelængde er 12 uger.

Jeg har købt Sofosbuvir og Daclatasvir i MedFarm på anbefaling af en person, der allerede har genoprettet
og tog stofferne her.

Leveret ordren den næste dag, tog produktionen af ​​stoffer sammen Emcure og Natco.
Behandlingen var hård, da det viste sig, at ribavirin gav hovedbelastningen senere.

På eget initiativ stoppede jeg med at tage det efter to uger, med min fibrose var det ikke særlig godt.
Minus blev først modtaget i den tredje behandlingsmåned.

Stanislav, 33,
Sochi

Ved behandlingens begyndelse:
Hepatitis C, 1 genotype, viral load 3,0x10 * 5, fibrose F0.

Han tog stofferne i Medpharm for 60 år. Distributøren af ​​Zydus Heptiza sagde, at der ikke er nogen forskel på stofferne, de er alle produceret af Natco, og andre fabrikker køber dem og sælger under deres mærke. Med et markedsføringsskilt besluttede jeg mig ikke at betale for meget, især da Zudus også har gode anmeldelser på internettet.

For at gå langt til Krasnodar besluttede jeg mig bedre med de gemte penge, lad mig aflevere det til Sotji.
Deres kurer bragte mig alt hjemme, betalt på mødet.

Behandlingen fandt sted uden nogen specielle bivirkninger, selv praktiseret lidt sport, de sagde, at selv minimale belastninger var nyttige. Det var svært at drikke vand hele tiden og bære en flaske med mig for ikke at glemme. Også rådgivet i Medpharm, at alt dette skidt kom ud.

Efter afslutningen af ​​kurset blev der ikke fundet nogen virus. Hvad og meget taknemmelig!

anmeldelser

Tilføj en anmeldelse

Mere end 3 år på det russiske marked

Adresser for produktionsanlæg i Indien

Natco Pharma Limited
Registreret kontor og
Corporate Headquarters

Natco hus
Vej nr. 2, Banjara Hills
Hyderabad-500 034, Indien

+91-40-2354 7532
+91-40-2354 5298/23548243

7-2-A2, Hetero Corporate
Industrial Estates, Sanath Nagar
Hyderabad - 500 018. Telangana, INDIEN

Telefon: +91 40 23704923/24/25
Fax: +91 40 23714250/2370 4926

Zydus Tower,
Satellit kryds veje
Ahmedabad - 380015
Gujarat, Indien.
TELEFON: + 91-79-26868100 (EPBX) (20 linjer)
FAX: + 91-79-26862365

Nej. 68/186, Talakotuwa Garden, Polhengoda Junction Colombo - 05

Sofosbuvir anmeldelser behandles

God dag til alle! I dag er den dag, da jeg starter kampen mod hepatitis! Da jeg blev testet, viste jeg sig at have forøget ALT og bilirubin. Sendt til at tage tests for hepatitis, fibroscan. Resultaterne skræmte mig - Hepatitis C blev opdaget. Hvor jeg fik kroge forstår jeg stadig ikke. I invitro sagde hepatologen, at behandling uden bivirkninger kun er indiske stoffer! Og om interferon og tale kan ikke være, efter at han forklarede mig om bivirkningerne af interferon! Ifølge min analyse blev en sofosbuvir + daclatasvir-ordning udvalgt. Nogen tid senere gennem mine venner fandt jeg ud af dette firma, jeg fandt en hjemmeside, kaldet og fortalte mig hele processen med at købe stoffer! Begyndes med at lægge en ordre, der slutter med, hvordan stoffet vil være i mine hænder. Købt på forudbetaling, kom det meget billigere ud! Generelt har jeg allerede narkotika) Jeg starter kurset! Jeg vil skrive om resultaterne i den næste anmeldelse! Alt godt!)

Jeg vil gerne takke firmaet GepaMed! I dag er min ferie! Jeg har hepatitis C 3a, heldigvis er der ingen fibrose! Efter to uger af kurset er sofosbuvir og daclatasvir PCR-analyse negativ! I april i år lærte jeg, at Hepatitis C behandles af indiske generikere næsten uden bivirkninger og begyndte at kigge efter, hvor de skulle købe stoffet. Efter kedelige søgninger på internettet og frygtede at løbe ind i falske stoffer fandt hun dette firma. Jeg ringede til telefonen, og Anna fortalte mig alt om sofosbuvir og også om processen med at lægge en ordre med levering af stoffer. Placeret en ordre, lavet en overførsel til Indien og begyndte at vente, spore pakken på spornummeret. 05/15/2018 de efterlængte stoffer kom og jeg begyndte straks behandlingen. Jeg bemærkede ikke nogen bivirkninger, mens du tog narkotika! Tak alt og godt helbred.

Jeg plejede at tro, at hepatitis kun kan være for drunkards, narkomaner og lignende. Men når vi i det medicinske bestyrelse, vi går igennem på arbejdspladsen hvert år, hvor vi bestod test, også for hepatitis, var resultatet positivt. Jeg var meget overrasket og til sidst troede det var en slags vittighed, men desværre var resultatet rigtigt. Længe tænkte, hvor jeg kunne afhente denne infektion. Efter at have bestået alle de krævede tests, blev det bekræftet, at dette er hepatitis C, med den farligste genotype 1b. Min smitsomme sygeplejerske foreskrev behandlingsforløbet Sofosbuvir + Ledipasvir. Jeg bestilte stofferne på dette websted, og den næste dag startede jeg kurset i overensstemmelse med kosten. Efter 2,5 uger bestod hun i testen i Invitro, PCR af høj kvalitet var negativ, og biokemien blev vendt tilbage til normal! I øjeblikket fortsætter jeg behandlingen, jeg vil skrive om eventuelle ændringer. Men resultatet er meget tilfreds) Tak alle!)

Velkommen! For et år siden blev jeg diagnosticeret med hepatitis C 4 genotype. Resultaterne af analyser og prognoser efterlod meget at ønske. Om Indiana-fri interferonmedicin fandt min far ud af sin hærkammerat og overbeviste mig om, at stofferne næsten ikke har nogen bivirkninger og giver fremragende resultater. Det blev besluttet at starte kampen mod viruset. Jeg gik til klinikken og bestod alle testene, alt efter hvilke resultater jeg fik under behandling med sofosbuvir + ledipasvir. Læsning af anmeldelser på internettet kom på tværs af GepaMed. Efter lidt tid, efter at have studeret alle oplysninger om dette firma, lavede en liste med spørgsmål, lavede jeg en ansøgning om en gratis høring af en hepatolog. På egen risiko og bestilt forudbetalt, fordi prisen på narkotika bliver meget mindre. Pakken ankom hurtigt, hver dag så jeg sporet. Narkotika er allerede til stede, pakket i flere lag i en pimply film, i udseende som i beskrivelsen af ​​den oprindelige indiske generiske. Jeg håber, at stofferne vil hjælpe med at slippe af med viruset!

God dag! Som et tegn på taknemmelighed til virksomheden skriver jeg denne anmeldelse! Jeg fandt ud af, at jeg var inficeret med hepatitis C på medicinsk bestyrelsen, da jeg var ansat hos UFSIN. Lægerne fortalte mig, at det nu let behandles med stoffer fra Indien, som roede mig ret godt! For en aften med søgning på internettet kom jeg over HepaMed-selskabet, jeg ringede til en konsulent, Alena, og hun forklarede mig hele behandlingsprocessen, hvordan betaling og levering af stoffer blev lavet. Efter at have overvejet alt efter at have bestået alle testene, efter at have gennemgået en gratis konsultation af en hepatolog, efter at have konsulteret med slægtninge, besluttede jeg at tage et kursus med lægemidler, som hepatologen anbefalede mig. Placeret en ordre om at overføre til Indien hjalp mig Alain. Pakken ankom som lovet, til tiden. Efter 4 uger af eksamener er PCR-test for tilstedeværelsen af ​​hepatitis C i blodet generelt negativt! Efter de resterende 8 måneder er resultatet af den mest følsomme PCR negativ! Jeg vil gerne give en særlig tak til konsulent Alena og hepatolog Sergey Vozhakov, en læge, som forklarede og støttede alt korrekt og tydeligt!

Jeg fandt ved et uheld ud af min diagnose! Denne nyhed chokerede mig selvfølgelig meget, fordi jeg vidste, at behandlingen bringer mere skade end resultatet! Jeg ledte efter information på internettet om behandling af hepatitis C og kom over en video af Elena Malysheva, programmet "Live Healthy", hvor hun talte om stoffet fra Indien, Sofosbuvir, som næsten ikke har nogen bivirkninger. Jeg fandt firmaet GepaMed på internettet, kaldt telefonnummeret på hjemmesiden, og Anna besvarede alle mine spørgsmål, tak for din tålmodighed =) Helt ærligt var det meget skræmmende at bestille stoffer, fordi de kostede mange penge og på internettet en masse svindel. Jeg har bestået alle tests, som resulterer: genotype 3a, uden fibrose. Hepatolog Sergey Vozhakov, en læge, anbefalede et 12 ugers behandlingsforløb med stoffer: Sofosbuvir, Daclatasvir. Næste dag efter at have bestilt stofferne sendte de mig et nummer, hvor jeg spore min pakke hver dag. Narkotika kom i god emballage, der er ingen buler på æskerne, en mærket holografisk film limes på stederne for udpakning. Generelt er alt som i billedet. Efter 3 uger af kurset bestod hun i PCR-analysen - resultatet er negativt! I øjeblikket afsluttes kurset fuldstændigt i henhold til resultaterne af den mest følsomme analyse af PCR-negativ! Jeg troede, det ville være meget mere kompliceret, men det viste sig. Måske vil medicin i fremtiden også håndtere kræft! Mange tak!

For to år siden lærte jeg, at jeg har hepatitis C (genotype 3a). Interferonbehandling var uden for spørgsmålet. Efter at have gennemgået informationerne på internettet fokuserede mit valg på firmaet GEPAMED. Jeg modtog medicinen i Primorsky Krai om en uge. Behandling af sofa + ande begyndte den 27. december 2017. Den 7. februar 2018 passerede jeg de første analyser (kvantitativt - IKKE DETECTED, PCR - NOT DETECTED). Tak til alle ansatte i GEPAMED-firmaet, nemlig lederen Anna og lægen Sergey V., som altid var i kontakt og rådgav mig om alle problemer der opstod. Sundhed for dig og din familie.
Og mit råd til dig er aldrig at donere den første analyse efter behandling i klinikken, hvor du er registreret, siden 1. februar 2018 har bestået analysen for "kvalitet" - resultatet var positivt (jeg var i chok). Blot kunne vores "tålmodige" laboratorieteknikere og læger ikke tro på, at denne sygdom er helbredes. Og for at beskytte sig selv og derefter ikke at få "på hovedet" besluttede de at skrive i analysens resultater (+). Alt helbred og alt det bedste.

Velkommen! Jeg havde hepatitis i omkring 11 år. Jeg lærte om hepatitis siden da jeg var gravid, da nogen faldt på mit hoved. Hvor, hvorfor og hvorfor? Alle disse år levede hun i en slags frygt for sig selv, for børn! Uheldigvis kom på Internettet på tværs af disse mirakelpiller. Tanke uge! Så bestilte hun, kom hurtigt. Resultatet er fantastisk! Jeg råder dig til hurtigt at slippe af med denne forfærdelige sygdom. Al sundhed, lykke, trivsel.

Velkommen! Jeg besluttede at skrive en anmeldelse i dag for dem, der tvivler på at blive behandlet eller ej. Jeg har været syg med hepatitis C (genotype 1b) siden 2000. Jeg er pensionist og besluttede stadig at tage en chance. Først købte jeg 1 pak Ice. + Sof.. Bragte hurtigt. Så tror jeg, jeg vil tage analysen om 2 uger og bestille resten. Men efter en uge tog jeg en chance og bestilte 2 flere pakker, fordi jeg ikke skulle drikke det i 12 uger. Som pensionist lavede endda en rabat. Nu har jeg kun en uge at drikke. Før det nye år bestod testene. Hepatitis ikke opdaget. Da testene kom, var jeg endda bange for at åbne e-mailen. Mange tak og konsulent Anna og webstedet generelt. Hvem er i tvivl! Tøv ikke med, helbredet og vær sundt!

Velkommen! Jeg havde hepatitis i omkring 11 år. Jeg lærte om hepatitis siden da jeg var gravid, da nogen faldt på mit hoved. Hvor, hvorfor og hvorfor? Alle disse år levede hun i en slags frygt for sig selv, for børn! Uheldigvis kom på Internettet på tværs af disse mirakelpiller. Tænkte en uge? Så bestilte hun, kom hurtigt. Resultatet er fantastisk! Jeg råder dig til hurtigt at slippe af med denne forfærdelige sygdom. Al sundhed, lykke, trivsel.

Takket være firmaet Gepamed. Anna, Alena, jeg bøjer til dig for din støtte. Følelser overvældet. Efter fire ugers behandling af hepatitis C er ikke fundet, håber jeg efter hele kurset, at det vil være det. Hepatitis C opdages ikke. Det virker virkelig. Jeg troede ikke før i dag 12/21/2017. Held og lykke i kampen mod sygdom.

Mange tak til firmaet HepaMed. Anne og Alyona særlig tak for støtte, forståelse og hjælp i mit opsving. Jeg vil fortælle min historie. Jeg er 50 år gammel. Lille, slank. 19. juli 2017 på arbejdspladsen bemærkede kolleger en yellowness i mine øjne. Jeg løb til hospitalet. Har bestået analyser Biokemi er forfærdeligt. ALT-600; AST-500. Diagnose er akut hepatitis. En uge senere blev testene bekræftet. Jeg har hepatitis C. Umiddelbart i mit hoved er spørgsmålet hvorfra? På vores hospital erklærede lægerne, at hepatitis C ikke behandles. indtil september var hun på droppere: heptral og phosphogliv. Analyserne er halveret. Bilirubin er næsten normalt. Udgivet fra hospitalet med en livslang kost. Hvor godt det er, vi lever i alderen af ​​internettet. Venner har hørt noget om nogle indiske piller. Og straks kommer jeg på stedet for Gepamed. Jeg var så bange, ringede straks telefonen. Og skål efter Anna's stemme, som gav mig håb. Hepatitis C behandles !! Jeg bestilte piller. Kom hurtigt. Du har ingen idé om, hvordan jeg ventede på dem. Men du har ingen idé om, hvilken form for glæde min familie og jeg havde, da efter en uge blev mine analyser perfekt. Efter 8 uger passerede hun PCR og vandt igen. Ingen virus opdaget. Mange tak og kowtow til Gepamed selskabet. Særlig tak til lægen med et stort bogstav Voshakov Sergey Valerievich, der fulgte min behandling. Med sin tyve års erfaring var jeg den tredje i hans praksis med akut hepatitis C. (Jeg må sige, at gulvning med hepatitis C er 5% af tilfældene, og jeg kom ind i disse 5%). Jeg bøjer til dig, Sergey Valerievich. Sundhed for dig og din familie. Succeser i arbejdet. Endnu engang mange tak til alle. Godt nytår. Beklager for forvirringen - det er fra et overskud af følelser. Med respekt, OLGA. Smolensk region

God dag! Jeg blev syg med hepatitis C i 1998, og med denne sygdom har jeg gået i næsten 20 år. Og så ville jeg have gået, indtil jeg kom til hospitalet med en diagnose af appendicitis, hvor de tog prøver og mindede mig om, at denne virus lever i mig. Kirurgen sagde, at sygdommen behandles og rådes til at gå til smitsomme sygeplejersker. Efter at være blevet tømt fra hospitalet gik jeg straks til smitsomme sygeplejerske. Og straks spurgte, hvordan det kan helbredes. Hun sagde, at der er en traditionel måde, og der er en sådan medicin som sofosbuvir og daclatasvir. Hun udtalte, hvor meget det kostede og rådede sig til at læse om denne vidunderlige medicin. Jeg vil ikke fortsætte med at fortælle hvad og hvordan. Som følge heraf passerede jeg testene før de tog, hvilket viste at jeg har hepatitis C, genotype 3a. Og så begyndte jeg at tage medicinen, en måned senere gik jeg for at tage prøver igen, her er det et mirakel, virusen blev ikke opdaget. Hvilken glæde var det at læse disse ord. Nu fortsætter jeg behandlingsforløbet, jeg har drukket for den anden måned. Det er underligt, selvfølgelig, hvorfor det er umuligt at legalisere dette lægemiddel i Rusland, fordi det virkelig virker.

I dag er den første dag, hvor jeg kan sige, at jeg ikke længere er syg med hepatitis C-viruset. I næsten 30 år har jeg været syg, inficeret mig i de fjerne halvfemser i løbet af operationen og lavet en blodtransfusion. Jeg lærte at jeg var syg i 2005. Stød, undersøgelser, samtidig stemte jeg for det beløb, der skal bruges til behandling - igen chok. De tilbød at skrive til køen på kvoten, de lovede at ringe, de ringede ikke. En velkendt kirurg rådede ikke til at reklamere for sygdommen for ikke at blive chikaneret på arbejdspladsen og fortælle sin venns historie, som jeg er meget taknemmelig over for ham. Liv med en forfærdelig sygdom, som du skal skjule for andre. Voksende sundhedsproblemer og intet håb om opsving. Og så kom nyheden om disse mirakuløse præparater fra Indien. Længe valgte webstedet, valgte dette websted og var ikke forkert. Operatørpiger ramte, så meget takt, de føler at du er bange for bedrag, tålmodigt forklare og fortolke alt. Mange tak dem! Jeg ønsker dem lykke og sundhed. Tak til alle medarbejderne i virksomheden, der virkelig hjælper folk med at komme sig fra denne forfærdelige sygdom. I dag fik jeg resultatet af PCR analyse for hepatitis C virus - 0. I alt i en måned af behandling. Ved behandlingens begyndelse var der 2,5 x 10 i 6. klasse, efter to ugers optagelse var der 3,3 x 10 i tredje grad. Efter en måned af behandling, 0. Jeg ønsker jer alle en vellykket behandling, firmaet GepaMed-velstand!

Hilsener til alle, der vil læse min anmeldelse, jeg hedder Alexey og i mange år har jeg lidt af en sygdom som hepatitis C. Tilbage i 2001 var det ikke realistisk at helbrede denne sygdom, og i princippet blev det antaget, at hepatitis ikke kunne behandles. Til støtte savner Essentiale, mælkestamme og andre urteafgifter. Men alt dette løste ikke problemet, og hepatitis fortsatte med at forsigtigt ødelægge mit helbred og lever. Jeg lærte om de nye lægemidler sofosbuvir og daclatasvir fra Indien, besluttede at bestille disse stoffer og begyndte at søge efter et onlineapotek. Jeg stoppede på den officielle side af Gepamed, fordi jeg så mange rigtige anmeldelser og modtaget kompetent rådgivning fra kvindelige ledere. Det blev straks klart, at disse mennesker hjalp hundredvis af mennesker som mig og har stor erfaring, jeg blev sendt til analyse og hjalp med at redde ved at give adresserne til billige laboratorier. Jeg har foretaget en ordre til forudbetaling direkte fra Indien, jeg valgte sofovir og daclahep præparater af firmaet "Hetero". Jeg foretog en bankoverførsel af rekvisitter, alt var meget enkelt. der var en instruktion. Efter 2 dage fik jeg nummeret på min pakke, og jeg så sin bevægelse dagligt. Da jeg begyndte at tage pillerne, følte jeg en svag hovedpine, men det kunne ikke kaldes bivirkninger. Alt ubehag stoppede en uge senere, da jeg på anbefaling af lægen begyndte at drikke mere vand. Virusen kom ud i fjerde uge, og nu efter behandlingsforløbet føler jeg mig meget bedre, træthed er væk, og det virker som om der er mere energi. Jeg anbefaler Gepamed til alle, at bestille stoffer her, du risikerer intet, og får reel støtte fra et team af læger og fagfolk!

God dag til alle! Jeg er uendeligt glad for, at skæbne gav mig mulighed for at skrive en positiv anmeldelse af virksomheden! Jeg er sund! Ærligt, jeg var mistænksom over for nye stoffer (ikke i apotek, nye, udenlandske). Jeg ved førstehånden, at der er uærlige virksomheder med kun ét mål - at tjene penge. Jeg så oplysningerne på internettet, da nogle virksomheder lige solgte stoffer og forsvandt, kom ikke i kontakt. Men jeg besluttede mig selv for at finde ud af mig selv - jeg ringede til hotlineen, den hyggelige pige svarede, sagde hvilke tests der er bedst at tage, hvordan man starter behandlingen, sendte detaljerne for betaling. Bestil nu! På forudbetalt grundlag er det billigere) Pakkenummeret blev sendt via SMS, det blev sendt inden for to uger, endnu tidligere end de sagde. Kørselsforløbet - genoprettet) Sandheden var en bivirkning én gang - lægen efter at have set en smule reducerede dosis ribavirin, og det var alt! Dette er spørgsmålet om, hvad der er behov for under lægeovervågning - forresten i Gepamed og rådgivet! Jeg holdt alt! Strengt! Hvad vil du have! Tak, Gepamed, mange tak !!

Jeg skriver en anmeldelse om det Gepamed Company, selv om jeg stadig var under behandling i en kort stund. Mine hænder kløede hele ugen - resultaterne af testene er opmuntrende! Klinikken sagde planen alle! Der var spørgsmål om narkotika, jeg har en dårlig erfaring med behandling - intolerance skyldtes bivirkninger. Jeg ringede til hotlineen - lederen Anna svarede. Hun sagde, at i mit tilfælde, i stedet for 99 procent ud af et hundrede, er de i overensstemmelse med officielle statistikker 97-98. Figuren er heller ikke dårlig, jeg besluttede at prøve, især på grund af deres (hepamed) statistikker, næsten alle, der fulgte reglerne for simpel behandling genoprettet. Jeg rådgiver alle nu Forresten købte jeg efter det tredje opkald jeg stillede spørgsmål... For at være sikker. Så rådfør via telefon - det er gratis og på niveau! Vi tager penge til det :)

Jeg udtrykker min oprigtige taknemmelighed og en stor menneskelig tak.

Han var syg med hepatitis siden 99, kom til den anden fibrose - "Officiel terapi" hjalp ikke, blev behandlet så godt han kunne, men sygdommen udviklede sig gradvist. Også forstyrrelser ramt - Jeg blev interesseret i alkohol i 2005. Jeg kom næsten ikke ud af tragten! Så stoppede han, kun røget-røget. Men det er op til behandlingstidspunktet. En hepatolog blev observeret - i 2016 anbefalede han firmaet Gepamed, som tilsyneladende helbredes meget. Jeg var ærligt, meget glad! Fordi der er mange tilbud - og resultaterne er forskellige, hvem siger hvad. Prisen er ikke lille, så vil ikke købe fra nogen forstår ikke. Og så bestilte jeg et opkald og lavede en ansøgning under samtalen - en sofa + and. Ledere sagde, at det var muligt at købe dem i dele, men jeg tog stadig kurset på en gang (og jeg er roligere, og det kom ud billigere).

Jeg kan næppe tro på, at jeg var helbredt! Guys, tak for dine venlige ord! Du gør sådan en ting! Jeg blev straks fortalt på hospitalet, at vi ingen steder kan købe Sofosbuvir og Daclatasvir overalt - jeg har brug for at bestille på internettet... Jeg føler mig ikke ked af penge for mig selv, men du skal være sikker på at den rigtige ting kommer, og at den kommer! En bekendtskab (også med hepatitis, kun genotypen er forskellig), da hans læge blev observeret, blev han rådgivet af din virksomhed Gepamed. Og jeg bestilte det med ham. Allerede konstant minus. Både med mig og med ham.. Jeg er uendelig taknemmelig for dig, stop ikke, udvikle, hver succes!

Saw-sav! Men sådan en menneskelig holdning er nu meget sjældent stødt! GepaMed er endnu bedre end i reklame! Hjælp med hvert trin, betaling, sporing af pakken, levering osv. Sberbank lavede en fejl, da han sendte penge til Indien, og det begyndte. Mens pengene bliver returneret. Jeg fik SOF. + DAKLAT. I fuld tillid og menneskelig respekt, mange tak til ledelsen af ​​HepaMed, og speciel tak til specialisten ALENA. Hvilket førte situationen selv med Sberbank, dette er ikke en uges oplevelse, personaleets support og professionalisme er bedst, da de ikke trækker med en sådan sygdom! Brug HepAmed's tjenester - det er 100% selvtillid til dit opsving. Jeg vil anbefale til alle! Fra SW. Yuri. Ny Urengoy. YANAO.

Hej, i 2015 blev jeg fundet at have antistoffer mod hepatitis C, vores smitsomme sygeplejerske sagde at lave en analyse for at bestemme virusets genotype. Analysen viste Genotype 3a, og lægen sagde, at jeg har brug for at behandle interferonbehandling, og før det bestå testen for opistorchis, behandle opisthorchiasis. Lægen sagde straks, at du skal forberede dig mentalt, fordi der vil være bivirkninger som hovedpine, feber, der bliver nødt til at opgive alkohol og fedtholdige fødevarer.
Bivirkningerne skræmte mig, jeg skyndte mig ikke på behandling og satte det af indtil senere, indtil en dag kom mine venner fra Indien. De fortalte mig om nye Hepatitis C-stoffer generisk sofosbuvir og daclatasvir. De tog dem et sted i Goa, og kontakten blev ikke bevaret. Jeg begyndte at kigge efter den officielle hjemmeside for natco pharma i Rusland, hvor du kunne bestille sofosbuvir og daclatasvir fra Indien. Efter at have studeret tilbudene valgte jeg det gepamede selskab og bestilte Hepcinate og Natdak forudbetalt medicin fra Indien, fordi det var meget billigere. Det var også nemt at betale: Jeg betalte via Alfa-Click online. Modtaget en kompetent høring af lægen Vodhakov Sergey helt gratis, han sendte mig til test på Invitro. Kvantitativ belastning viste mere end en million eksemplarer af viruset og 2 fibrose. Narkotika kom i 20 dage, begyndte straks behandlingen. I uge 3 bestod jeg en kvalitativ analyse af PCR med en følsomhed på 60 enheder. og resultatet var negativt, så biokemien vendte tilbage til normal på bare 3 uger! Efter en behandling med sofosbuvir i 12 uger passerede jeg den mest følsomme analyse på 15 enheder. og han viste "negativt", 3 måneder efter behandlingen, viste analysen det samme - NEGATIV.
Takket være det bedømte team for hjælp og pleje under behandlingen, må Gud velsigne dig og dine kære, fordi det er det værd, du giver håb.

Lægemidlet Sofosbuvir "HEPCINAT LP" købte for en person, der var meget tæt på mig, for ærligt, indtil for nylig troede ikke på "MIRACLE", tænkte jeg som altid på andres ulykke, at nogen vil blive rig. Men efter to uger, efter at have fået et negativt resultat, græd jeg bare, men det der var tårer af glæde. Når alt kommer til alt, når folk tæt på os er fine, så er alt godt. LYSEN HAR IKKE SÅDANNE ORDER, SOM TAKKER TIL GEPAMEDET. Og takket være pigen ANNE for altid at finde tid til at lytte og dele råd GOD LUK ALLE! Og det ville i dit liv ikke Chilos, det vigtigste er ikke at bryde ned og flytte trygt til VICTORY;)

Hej mit navn er Marina. Vil du vide, hvordan jeg helbrede hepatitis C om to uger? I februar i år gik jeg til hospitalet og under undersøgelsen blev jeg diagnosticeret med en forfærdelig diagnose af hepatitis C 3a genotype. Det er forfærdeligt at beskrive mine følelser i ord, for jeg har ingen anelse om, hvor han fangede det, jeg fører en sund livsstil, spiller sport og har ikke kontaktet læger. I testmåneden og søvnløse nætter tabte jeg 6 kg, jeg bestod test i laboratoriet for hæmmer og administratoren rådede mig til at gå til sofosbuvirmedicinstedet. Jeg indsamlede alle de oplysninger, læste anmeldelser og begyndte at lede efter en smitsomme sygeplejerske. Jeg bor på Krim, og vi har ikke en læge, der ville arbejde med disse stoffer, og hvis der er, så forblev han ukendt for mig. Dette gjorde det meget kompliceret og satte mig op og jeg besluttede at tage en risiko; jeg havde ikke andet valg end at bestille stoffer på internettet på GepaMed! Og her er mit opkald til hotlineen. Rådgiver Alain svarede, forklarede alt i detaljer, besvarede alle mine spørgsmål og foreslog de nødvendige analyser. Jeg besluttede bestemt at blive behandlet her med en konsulent og disse stoffer, jeg gik ikke til en lokal informationalist og ikke registrerede, og reddet mig fra at gå til plage! Dagen kom, da jeg var klar til at bestille, og Anna blev min konsulent. Hun forlod sit personlige telefonnummer og fortalte mig at ringe til eventuelle spørgsmål. Efter 6 dage fik jeg pakken, de åbnede den med mig, jeg kontrollerede tilgængeligheden og først efter det betalte jeg det. I henhold til genotypen blev jeg ordineret sofosbuvir og daclatasphyre, i almindelighed tolereres det let af mig fra den eneste sidehovedpine, som jeg lider med citramon. De første tests to uger efter modtagelse og de første resultater! I går, den 12/04/17 ringede et telefonopkald til lægen fra det hæmeste laboratorium, at hun undersøgte min analyse og der ikke er noget virus i blodet. for at klarlægge, om jeg tog et antiviralt stof. Jeg havde en virus i mit blod for to uger siden. Jeg sagde at alt var rigtigt, hun lykønskede mig hjerteligt, og jeg, og jeg har gåsebumper af glædelig tårer og uhindret følelse af eufori! Jeg kaldte straks Anna for at dele de gode nyheder, min kvantitative analyse var 0. Jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed over for medarbejderne i selskabet, fordi de ærligt arbejder med at bringe folk glæden ved genopretning og altid i kontakt! Så rart at håndtere kompetente mennesker! Jeg er bange for at forestille mig min behandling uden dem, så jeg kunne forventes, kan kun gætte. Jeg bestilte pillerne til den anden behandlingsmåned, fordi kurset er tre, så i fronten og kun i fronten om to uger vil jeg gå til kvalitet! Tak igen at du er! Med venlig hilsen Marina P. G. Evpatoria